Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 06:16 988 15

Двама простреляни при нападение в гимназия в САЩ

  • сащ-
  • нападение-
  • гимназия-
  • бъфало-
  • простреляни

Инцидентът е станал в Бъфало, пострадалите са в болница

Двама простреляни при нападение в гимназия в САЩ - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Двама души, сред които и ученик, са били простреляни при нападение в гимназия в щата Ню Йорк в сряда, съобщи news.bg, позовавайки се на Fox News.

Другият е охранител.

Двамата ранени са в болница, без опасност за живота.

Стрелбата е станала малко след 15:30 часа местно време в гимназията "МакКинли" в Бъфало. Полицейското управление на Бъфало призова шофьорите да избягват района.

Не е ясно дали стрелбата е станала вътре в училището или извън него. Според полицията, до стрелбата се е стигнало след спор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    22 1 Отговор
    А нима това е новина ,за да ни интересува с изключение на шепа краварофили? Те си знаят, че в обора това е ежедневие.
  • 2 И ква стана тя...?!

    18 3 Отговор
    Руснаците са виновни...!Очаквахме и тръбяхме всеки ден,че ще нападнат Украйна...!А те ни изненадаха,като нападнаха...наше училище...!Ей...много гадни тия ватници....

    Коментиран от #3

  • 3 Ханп

    2 18 Отговор

    До коментар #2 от "И ква стана тя...?!":

    Е то е ясно, че си ушанка.

    Коментиран от #7

  • 4 любител

    14 1 Отговор
    браво ето това е истината за демокрацията на краварите която толкова искате отива детето ви на училище и се връща надрусано или за съжаление изобщо не се връща.
  • 5 долу сащ

    8 1 Отговор
    SKYND Columbine,местни обучаи, натрапвани на света като безценност
  • 6 Механик

    10 1 Отговор
    Няма нищо чудно. Това са хора,наследници на "първите заселници", а както знаем, това са били престъпници с тежки присъди, на които е била дадена възможност.
    Гените са си гени.
    Към това като прибавим, че от самото раждане, американеца го зобат с по една шепа психотропни хапове ежеднвно и нещата си идват на мястото.
  • 7 Механик

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ханп":

    Типично за сороспията е да не знае. Ето и доказтелство:
    - Ушанката е била измислена по времето на "златната треска" в САЩ. По-късно е станала популярна и сред совбодните ловци (трапери) и се е наложила като неотменна част от облеклото.
    Понял?
    И да продължим ограмотяването на "особено интелигентните" фенове на запада:
    - Шапката наречена "каксет" води началото си от Франция и е била особено популярна в края на 18-ти началото на 19-ти век.
    Тепер понял?
    Ну и пошел нах@й!

    Коментиран от #14

  • 8 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    7 1 Отговор
    Национални особености на краварския етнос...
  • 9 Българина

    3 1 Отговор
    и защо роднините и ние трябванда ги храним 50 г в затвора? нали за това куц кон и болно куче се убиват... за това в НК трябва да е записано, след като скапания ЕС не дава смъртно наказание. затворника сам да сложи край на живота си, защото храна и вода не му се полагат след произнасяе на присъдата
  • 10 русофилиии

    1 2 Отговор
    тая вечер в мордор колко орки убиха,разчлениха ,изхориха своите ларви или бяха разкъсани от псетата 😃
  • 11 2121

    3 0 Отговор
    Има ли още наивници,които да не са разбрали каква тъпа страна са сащ!?Всеки ден убийства-това е наследството от изхвърлените престъпници, убийци, лесбийки, гейове, изввратени типове преди около 280/290 години на брега на Северна Америка.Ето какво се е получило-"впиянчена, извратена, брутална измет " от нечовеци.-сащ.В "Нощни булеварди "Богомил Райнов ,описва ясно и точно какви са т. нар. американци.И някои подлоги от ПП Кирчо ментата и Асенчо офшорката , евреина Лорер,ни убеждават за приятелство с тази изпаднала отдавна зад борда страна.Какво правят в България две групички от сащ?Кой ги е поканил-напоследък и Румен Радев се заиграва с такива неканени гости.Ще излезе вярно,мнението на голяма част от Българите, че Румен Радев е проекция на тъпите сащ.Сащ искат да се откажем от всичко свързано с Русия.Няма да стане.Колкото повече сащ говори против Русия, толкова страни вкл.България ще се приобщават към нея.Не желаем тъпи сащ в България.Да се премахнат чуждите бази.Не ми се мисли, ако самолетите преминат границата по въздух с Русия-че ще бъдет изпепелени ,е вън от съмнение, но ние Българите защо ще бъдем пушечно месо на тъпите сащ!?!?Нота до кюрдката ,мюсюлманка, лютеранка Херо Мустафа,и връчване на друга нота да напусне България.Това щатско посолство не е нужно на България.Нужна е само една кантора с представител от сащ и нищо повече.Колкото до Българите,мисля,че никой войник,няма да се обрече на смърт себе си и другарите си.Вън от България на много будещи о
  • 12 2121продължение

    3 0 Отговор
    Това щатско посолство не е нужно на България.Нужна е само една кантора с представител от сащ и нищо повече.Колкото до Българите,мисля,че никой войник,няма да се обрече на смърт себе си и другарите си.Вън от България на много будещи отвращение янки.
  • 13 2121продължение

    2 0 Отговор
    Това щатско посолство не е нужно на България.Нужна е само една кантора с представител от сащ и нищо повече.Колкото до Българите,мисля,че никой войник,няма да се обрече на смърт себе си и другарите си.Вън от България на много будещи отвращение янки.
  • 14 Да, ама не

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Механик":

    Когато мислите за север, места като Канада, Аляска, Норвегия и, разбира се, Русия – сещате се за емблематичната кожена шапка, носена от народите там. На английски това е известно като „шапка трапер“ или „козина“. В Русия, където възникват някои от ранните произходи на този стил, те са известни като „Ушанка“
    Ушанка е шапка в руски стил с кръгла корона и наушници, обикновено изработена от козина.
    Съвременната история на Ушанка датира от 17-ти век, когато в Централна и Северна Русия се носи шапка с ушанки, наречена "треух". Шапки, подобни на Ушанка, са съществували преди векове на Балканите и в скандинавските страни, както и в Русия, Полша и Украйна. Много северни култури са разработили версия на Ушанка, включително коренното население на Канада.

    Това е превод от канадски сайт .
  • 15 това па

    0 0 Отговор
    не било ясно дали стрелбата е станала вътре в училището или извън него...Извадете снимките от сателита, нали имате...