Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 17:05 9 593 103

САЩ водят пълномащабна война, която Русия губи

  • русия-
  • украйна-
  • сащ-
  • война-
  • психологическа война-
  • георги киряков-
  • джо байдън-
  • владимир путин

Това е война на пропагандни клишета за взимане на психологическо предимство

САЩ водят пълномащабна война, която Русия губи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В момента се намираме в период на пълномащабна психологическа война. Това е война на пропагандни клишета за взимане на психологическо предимство, преди изобщо да се е случило каквото и да е събитие на терен. Това каза политологът Георги Киряков в предаването "Светът е бизнес" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Ивайло Лаков. "В тази психологическа война САЩ имат огромно медийно предимство, защото обработват не просто общественото мнение на европейците и украинците, а обработват световното обществено мнение. Там са много по-силни и точно там е ключът към това накъде ще се развие ситуацията".

Американските висши представители създават усещане, че войната е неизбежна, въпреки че също казват, че не се знае дали има издадена заповед за нападение, докато френският президент Макрон, британските и украинските представители казват, че тази война не е неизбежна. "Русия губи и в двата случая - и ако нападне случайно Украйна, завладее някакви територии и смени управлението, САЩ ще каже: "видяхте ли, ние бяхме прави", а ако не нападне ще кажат: "заради нашите усилия Русия се отказа от нападение", но тя сама се постави в тази ситуация".

САЩ ще излезе победител в тази психологическа война, каквото и да се случи и това. Може би това не е добре преценено от Русия, каза Киряков. "Русия има може би един единствен ясно изразен съюзник и това е Китай. На срещата в Пекин стана ясно, че Китай ще подкрепи Русия в нейните действия, независимо какви ще бъдат и какъв ще е резултатът от тях". "Съединените щати успяха не просто да обградят Русия откъм Европа, а с това изявление на Г-7 се въвлича целият свят в психологическия натиск срещу Русия, но във всички случаи Русия ще бъде губещ". "САЩ покрай тази криза успяха да укрепят позициите си на Стария континент, да обединят Европа, а тя бе силно разделена по темата Русия".

Украинците за пръв път започнаха да проявяват собствена инициатива. Започнаха да разбират, че когато става въпрос за конфликта НАТО - Русия, става дума за Украйна. Рискът бе, че Украйна ще бъде разменна монета в тези взаимоотношения и проблемът на Украйна бе, че нямаше думата в тази ситуация и дори и сега тя подхожда "много плахо", каза политологът. Съмнявам се, че Русия ще откликне на искането на Украйна за среща, защото тя не признава легитимността на управлението на страната, а освен това "й трябва замразен конфликт, какъвто е Донбас", категоричен бе Киряков. Относно посещението на българската делегация в САЩ гостът каза, че това е редовно посещение, което цели "сверяване на часовниците" за политиките, които България смята да лансира по отношение на Балканите, Русия и Европа. "Обсъждат се много широки кръг от теми".

Управляващата четирипартийна коалиция ще стои стабилно на политическата сцена до тогава, докато има заплаха и възможност ГЕРБ да се върне като солиден политически субект във властта, каза политологът. "Ако отпадне тази заплаха, тази коалиция няма да има дълъг живот". "Тази година със сигурност няма вариант коалицията да се разпадне, освен ако не се случи много сериозен катаклизъм". За скандалите, свързани с газа, Киряков каза, че България е една от най-зависимите от руски газ държави. Това е достатъчно и интересите са огромни, за да виждаме битки под повърхността, каквито има сега. Едната хипотеза за промените е, че не се сменя механизма за газовите доставки, а се иска да се върне един стар механизъм за въвеждане на посредник, а другата е, че правителството иска самостоятелно да се споразумее с руския монополист "Газпром".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 88 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Масон

    80 11 Отговор
    Война няма да има.

    Коментиран от #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ТИ ДА ВИДИШ

    126 16 Отговор
    Това е истината за бавно развиващи се!!!!!!!
    Мнение на.....
    моника бонева
    "Проблема е в разширяването на НАТО и базите му на изток, а не Украйна! Украйна е точка на невъзврата от която Русия не иска да отстъпва повече. Украйна не е ядрото на проблема! Така само изглежда или умишлено се измества фокуса върху нея. Замазват истинският голям шах даден на НАТО, отнасящ се издалеко към САЩ. Истерия е войната в Украйна! Може би разбират в САЩ, но си правят оглушки за да запазят сегашното положение и влияние! Това също е възможно да се правят на неразбрали. Хегемона иска да доминира!"

    Коментиран от #102

  • 4 Sieg

    179 13 Отговор
    В пропагандата наистина Русия губи. Сащ е една пропаганда и лъжа , както и демокрацията

    Коментиран от #63

  • 5 Пълни глупости поредната руска

    23 163 Отговор
    Пропаганда Европа ще излезе победител та дори и няма такива Украина ще се пресъедини към Европа и ще стане част от нас Русия не иска това и тя заплашва със военни деиствия и война Русия е виновния и не напада защото Европа пази светъ от война

    Коментиран от #14, #35, #74, #82

  • 6 Те САЩ пропагандно

    138 9 Отговор
    отдавна са спечелили. Тъпите европейци и амекиранци лапат с отворени уста всичко.
    Те са демокрации, следователно каквото и да правят е ОК, дори и да бомбят, Путин е диктатор следователно дори и да открие лекарство срещу рака той ще е лошият.
    Въпросът е като се стигне до горещата война какво ще стане?
  • 7 Блумбърг на казаха ли

    115 5 Отговор
    че войната вече е започнала? Защо трябва да вярваме на пропагандни фейк новини?!?
  • 8 Ха ха ха ха ха

    117 10 Отговор
    Абсолютни глупости! Дори няма смисъл да се коментира! Европейците никога не са били по разединени по отношение на Русия. А този ми говори, че били обединени ха ха ха
  • 9 1963 година

    69 7 Отговор
    Съветският съюз разполага ядрени ракети в Куба
    Съединените щати блокират острова с военни кораби
    Андрей громико външен министър на Съветския съюз посещава централата на ООН в Ню Йорк и разговаря с кенеди президент тогава.
    Споразумяват се само устно

    Съветският съюз да изтегли своите ракети от Куба А след една година Съединените щати да изтеглят своите ракети от Турция
    Президентът кенеди обещава това да стане точно както са се споразумяли стискат си ръцете и готово
    Споразумението е без да е написано на хартия тъй като кенеди се опасява от морални щети в неговата държава
    Убеден съм че кризата сега покрай Украйна ще завърши по същия начин
    Вероятно вече има подобно споразумение Русия ще изтегли своите войски от границите а НАТО макар и не веднага плавно ще преглътне отказа Украйна да не бъде приета в алианса
    Въпреки че Съединените щати веднъж излъгаха Елцин с подобно споразумение този път ще стане както аз го предвиждам

    Коментиран от #24

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ХИБРИДЧИК

    63 10 Отговор
    Ама то е ясно, че в хибридите ФАЩ са победители... умеят ги тия работи!!!!
  • 12 tomito

    84 6 Отговор
    Не знаех ,че да бълваш нон стоп лъжи било водене на война,че даже си я бил спечелил.По кои критерии това,жалки англосаксонци.На всичко отгоре някакъв Гошо решил да се подлага да не казвам като какво.

    Коментиран от #20

  • 13 СиЗиПи

    64 7 Отговор
    Пропаганда тип 88 ма втория срок, следва 89 и разпад на Тексас и Калифорния, а доларите можете да ги ползвате за тапети. Когато спре газта и фалират половин европа ще се сетите че тоя филм сте го гледали вече
  • 14 Само че

    50 5 Отговор

    До коментар #5 от "Пълни глупости поредната руска":

    ЕС не иска Украйна в общността. Това ясно го заявиха от Брюксел!
  • 15 другарят

    65 4 Отговор
    САЩ действително водят в тази психологическа война върху зомбираното население, но с какво помага това на добитъка!??
  • 16 хахаха

    38 5 Отговор

    До коментар #1 от "Масон":

    ШЕ ВА ВИДЯ У СИРЯ КО ШИ ПРАЙТИ СЕКТАНТИ НАТОВСКИ ВЕЧЕ ИМА ХИПЕРЗВУКОВИ РАКЕТИ!
  • 17 Нормален

    48 4 Отговор
    Има време. Ще видим кой губи. Пилците се броят наесен. И не от политолози!
  • 18 Антирашъ

    15 79 Отговор
    Долу империалистическа Русия - колос на глинени крака, подобно на ска-пани.я СССР...
    Долу ЛилиПут.ьото от Москва!

    Коментиран от #62

  • 19 Бай Онзи

    21 2 Отговор
    Кой го каза и на каква база ?
  • 20 Не ги познаваш западняците

    62 5 Отговор

    До коментар #12 от "tomito":

    Те си мислят че понеже са демокрации те винаги са прави, дори и когато нападат, окупират и разрушават други държави.
    Те се демокрации и те така.
    Всички други са криви, диктатори и агресори.
    Тва е толкова tъпо че трябва да го удариш силно по главата (както казва Радичков) за да разбере.
    Те разбират само когато започнат да получават ковчезите и сметката отиде към трилион. Само тогава казват "ама май е станало грешка". И така до следващата грешка.

    Коментиран от #84

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Смях

    71 8 Отговор
    Русия никога не губи, господа. Не ни разсмивайте. Наполеон и Хитлер биха ви го казали отново.
  • 23 Пламен

    9 46 Отговор
    Слава на Украйна !
  • 24 Би било хубаво

    60 3 Отговор

    До коментар #9 от "1963 година":

    но те за това и Кенеди го убиха.САЩ се управлява не от личност а от военните кръгове,които неистово желаят да има военни конфликти за да печелят и в случая Байдън е най -удобния,защото колкото по не адекватен толкова по-добре за тях.
  • 25 Всеки

    39 2 Отговор
    Всеки нормален човек по света знае, че война няма да има и се присмива на приказките на Байдън - какво да се прави, стар човек, не знае какво говори...
  • 26 пропаганда от Виетнамско време :)))

    50 3 Отговор
    англосаксонците, ционистите корпоративни олигорси и олигархичните им медии, политиците им, нпо-грантаджиите им губят, както във Виетнам, Афганистан, Сталинград- Берлин, Москва- Ватерло, Шипка- Сан Стефано и т.н....

    свободният свят е 6 млрд. население и не се интересува от пропагандата на сащ, англия, чиновниците им в ек, натото им

    свободния свят вижда и му писва от пладнешките грабежи и агресии на нато и истеричната му пропаганда последните 30 години

    запада е в разпад във галопираща ценова инфлационна спирала, въпреки стъкмистиките за растеж,
    огромни, огромни корпоративни дългове на корпоративните олигарси, огромни държавни дългове- трилиони
  • 27 Винету

    38 4 Отговор
    И какво печелят краварите?Дъвка с косъм?Никой не печели в един враждебен свят.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хаах

    9 52 Отговор
    Все едно един афганистанец да дойде и да ни убеждава и ни зомбира с идеология и правила от феодално време, та и Кремъл да се опитва да ни вменява ценностите си.

    Коментиран от #97

  • 31 Димитров

    29 4 Отговор
    Много печеливш,няма що,станаха вече за подигравка на хората,появиха се вицове за тях/американците/!
    Освен това да се предсказва не е много умно,знаем,че пилците се броят наесен!?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хммм

    52 3 Отговор
    Този, който е правил анализа, защо не отчита и факта, че Путин никога не. Е казвал, че ще напада Украйна. За нападение от страна на Русия към Украйна си го измислиха англосаксонците. И също те си измислиха и дати за нападение... Една дата, втора, трета... А Путин винаги е отговарял, че нямат това намерение, а руските войски са си на руск а територия.
    Та, защо сега САЩ да кажат:ето, ние предотвратихме война? Ами то ще излезе малко налудничаво ако имаа такова изказване от страна на САЩ! И защо Русия да е губещ от това налудничаво изказване?
  • 34 Абсолютни глупости

    50 3 Отговор
    Русия ще направи това, което е в интерес на руския народ без да се съобразява с джафкането от запад. Има нужния ресурс да си го позволи.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ХАН КРУМ

    61 2 Отговор
    Каквито селски пръчки са ни политиците ,такива са ни и анализаторите. И понеже Русия губи ,затова всички европейски лидери ,са на опашка пред кабинета на Путин.Играта е на нерви,но не Русия е притеснената. Изгледах цялата пресконференция на Путин и Шолц, и Путин нямаше никакви притеснения. Интересно ,защо никой не коментира казаното от Путин за войната в Югославия от същия този отбранителен съюз НАТО.Интересите на англосаксонците винаги са били срещу интересите на България–винаги.
  • 37 Западът е тотален аут

    40 2 Отговор
    Тоя Киряков-Стефчов бърка парад на победата с гей-парад.Освен истерия и деменция все още съединените американски щати нямат друг коз.Ако истерията въобще е коз..
  • 38 Абсурдистан

    17 5 Отговор
    Г-н Киряков, сътворихте рядка и безвкусна боза! Радвайте се на рублите си!
  • 39 Трън

    48 2 Отговор
    Киряков греши. Путин спечели. Върна Русия в голямата игра, вече всички ще трябва да се съобразяват с нея. А Украйна ще влезе в НАТО ама друг път.
  • 40 барчо

    41 2 Отговор
    Съвсем естествено е американците да спечелят медийната война в собствената си държава и в слугинажните територии в Европа. Европейските и други държави понеже няма да тръгнат да воюват срещу руснаците, американците поставят там свои, не натовски военни бази и превръщат нежелаещите да воюват държави в мишени. Плиткоумните обаче трябва да знаят, че атомни, водородни и т.н. бомби и оръжия за масово унищожение покриват доста повече, отколкото територия на нашата планета Земя. В тази война територията на Америка няма да остане настрана, както през двете предходни световни войни, Балканска, Междусъюзнически и т.н. войни. За голямо съжаление тези хора, които са преживели война повечето не са между живите и болшинството от народа няма представа какво е война. А при война жертвите от цивилното население е повече от 60%, глад, мизерия, студ, болести. Липса на елементарни санитарни условия, навсякъде смърт и мъка. Виждаш как си отиват близки и роднини пред очите ти, а ти нищо не можеш да направиш. Човешкия живот е без стойност. Трябва да се върнат едновремешните обичаи. Да се бият вождовете, а войската да гледа отстрани.
  • 41 Грешка

    47 2 Отговор
    Точно днес САЩ загубиха войната.
  • 42 да разлаеш кучетата

    60 1 Отговор
    Аз не разбрах, как Русия е лошия агресор, след като не е напуснала границите си. А НАТО, на прага на Русия са миротворци?
  • 43 Подло

    36 1 Отговор
    В колко часа напада Русия? Не се ли казва?
  • 44 пешо

    21 1 Отговор
    и този боклук не си пий хапчетата редовно
  • 45 Влади

    45 1 Отговор
    Аз пък мисля , че е точно обратното , дори зомбираните западноевропейци разбраха , че проблема не е в Русия а САЩ , официално при война нито една държава от НАТО няма да прати войници да се бият срещу Русия , пратиха им памперси и каски , това е ! САЩ се изложиха тотално с това утре Русия напада Украйна дори Путин се подигра , да му кажат точно в кой ден и в колко часа Русия ще нападне ? да не го пропусне тоя момент , Това е гавра и подигравка с Бай Пън , САЩ и НАТО , САЩ и НАТО се изложиха жестоко , не Русия все повече хора разбраха истината
  • 46 барчо

    37 1 Отговор
    Блумберга беше писал, че Русия е навлязла в Украйна и води пълномащабна война, ма после пък се извинили, че не било така. Сега пък англичаните ли, американците ли са написали, че Русия напада Украйна утре на 16.02.2022 г в 7 сутринта. Чакаме следваща абсолютно точна дата.

    Коментиран от #50

  • 47 Тошо

    29 1 Отговор
    РОДИТЕЛИТЕ НА БЛУМБЪРГ,ДВ,АБС,ВВС И ДРУГИ СА ЕДНИ И СЪЩИ. КАКВОТО ТИ СЕРВИРАТ ТОВА ЩЕ ЯДЕШ.
    ПОМИЯ .
  • 48 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    29 1 Отговор
    Вярно е!!добри търговци са....на вас ви продадоха хартиени самолети за 9милиарда $$$!Имат и холивуд и там всичко договарят и филмират.като стане войната ще видим дали анаболния мускул ще победи Леярския юмрук....
  • 49 КОНТРАТА

    34 1 Отговор
    Краварите в случая излизат турбо смешниците клеветници, а руснаците слабо ги вълнува общественото мнение на колониите от Европа !
  • 50 барчо

    11 1 Отговор

    До коментар #46 от "барчо":

    17ти, грешка
  • 51 no name no face no number

    21 1 Отговор
    ще излезе победител само в опите на феновете на DW Bbc и подобни клоаки с фалшиви новини. В разумните хора след ковид сценария ясно се видя, че всичко е театър и ръководителят е само един, фисически са повече, но от едно място се дърпат конците на всички, няма Русия, няма сащ. Това мяст се намира някъде там в Швейцария
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 fakt

    33 1 Отговор
    Пълни глупости в тая статия. САЩ губят вече много яко. На тях никой не им е вярвал че ще има война. Хората на запад въобще не обръщат внимание на тая истерия, Те си имат много по-ввжни страхове. А те са свързани с галопиращата инфлация. Тия дни май САЩ претърпяха една историческа загуба в Канада, Там новините са ужасяващи, военно положение, узурпиране на властта от самоопределилия се за диктатор Трудо. Вчера нещо се чу че кметът на Отава оказал да изпълни заповедта му за прочистване на "терористите" от улиците. Ама новини няма, не трябва да се гоговри какво става там. Нищо чудно в следващите седмици да тръгнат политически бежанци от Канада. Загубата на доверие в САЩ там е огромна.

    Коментиран от #61

  • 54 Общественото мнение

    35 1 Отговор
    Мнението Мнението е, че САЩ загубиха в Афганистан и избягахаьнай позорно, мнението мнението е, че САЩ доказха, че нямат изобщо газ за Европа и мнението е, че САЩ загубиха позиции в Окрайна след като руснаците си взеха полуостров Крим и показха на сороснята, че не изобщо ФАКТОР за Руската Федерация!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Watchdog

    28 1 Отговор
    Другото нещо, което излезе покрай тази фейк история с "войната" е че въпреки неприкритото насърчаване и доставки на оръжия от т.н "запад", Киевската хунта даде ясен сигнал че не се интересува от братоубийствена война. Това навярно е също много разочароващо за западните ментори на хунтата. Хунтата разбра, че я готвят за пушечно месо и дотам е интереса към нея.
  • 57 Философа

    28 2 Отговор
    Руснаците доказаха, че Америчката са лъжливото краварче нищо повече от едни циркаджии лъжливи и няма как да излязат от ситуацията с Украйна като победители!
  • 58 ами

    11 1 Отговор
    Като балканска медия.Въри доказвай, че нямаш сестра.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Помнещ

    23 1 Отговор
    Блубарг е онази смешната телевизия които се извиняваха за гафове! Важно в случая e
    мнението на руската телевизия RT
  • 61 Пропагандистите на сороснята

    20 1 Отговор

    До коментар #53 от "fakt":

    Такива новини от Канада са забранени цензурирани от пропагандистите в колониите!
  • 62 ПУТИН

    18 1 Отговор

    До коментар #18 от "Антирашъ":

    Е ВЕЛИК
  • 63 Шадола

    27 1 Отговор

    До коментар #4 от "Sieg":

    Всички са наясно, че САЩ са мерзавци и подмеци и никой не им се връзва на пропагандата за демокрация от 50 години дори в САЩ знаят, че президента им е марионетка на банкерите!
  • 64 кравайски трътки и приятели

    10 1 Отговор
    Почнете Вие !Нали имате мнение!Аде ,а пак какво ....Ще има пера и кълки/хипс/...
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 само

    3 0 Отговор
    пачове е локуми....
  • 67 мдаа

    10 2 Отговор
    САЩ са пратили свое правителство да им отвори всички дупки на Българите .
  • 68 az #Контрапропаганда

    22 2 Отговор
    Лаишки разсъждения! Първо, щом Пекин е на страната на Москва, както и самият "анализатор" посочва, то автоматично "световното обществено мнение" не е под контрола на западните тези, нали? Второ, днес Москва трябваше да нападне според категоричните заявления на всички западни политици, в.ч. най-високопоставените от тях, което не се случи, напротив в същото време Путин от първия момент категорично заявявше, че Москва няма никакво намерение да напада. Всеки здравомислещ индивид и на изток, и на запад, и на север, и на юг разбра, колко струва думата на т.н. запад - по-малко от кръгла нула! И за пореден път се убеди, че при Путин няма разлика между думи и дела! В резултат на непрекъснатите подобни западни излагации, авторитетът на запада все повече се срива и показателен факт за това е, че навсякъде на запад преди избори, най-много гласове при социалогическите проучвания получава името на Путин, когато е включено в допитването!
  • 69 За заглавието и съдържанието

    9 1 Отговор
    Все едно ти казват "Добър вечер" а то ранна зора. Клише, словесна "плява", нпън за анализ а той "псевдо". От девет "кладенчета-теми", гола вода.
  • 70 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

    19 4 Отговор
    Добрите САЩ, честните САЩ, аутиститите САЩ умре тая отдавна, обаче на слугите им се плаща да подържат пропагандата на чочо Сам от
    миналия век
  • 71 Адолф Бонапарт

    18 4 Отговор
    Те и Наполеон и Хитлер спечелиха пропагандната война.

    Коментиран от #73

  • 72 Коментатора, знаеш ли колко ще

    19 2 Отговор
    Струва американското “обработване” като думнат руските ракети??? Кратуни като теб и Байдън не могат да проумеят, че дойде краят ня баламосването! Идва действието, дупе да ви е яко!
  • 73 Абе ссср без саш и англия си беше

    5 16 Отговор

    До коментар #71 от "Адолф Бонапарт":

    Заминало 😂😂😂😂😂що помощи получи ссср от саш и англия

    Коментиран от #98

  • 74 Родопа планина

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пълни глупости поредната руска":

    Чудя се кае може да има толкова проости парчета като тебе.
  • 75 CHINA

    16 0 Отговор
    Империя на 7 хиляди години, ще ги има и след още 7
  • 76 Кую

    4 0 Отговор
    От мерзавци какво да се очаква.
  • 77 kjl

    18 2 Отговор
    Изобщо не става дума за медийно предимство или обработка на световното мнение. Просто Европа е фалирала, Япония е фалирала, западния свят оцелява благодарение на печатниците. А САЩ поддържат печатниците. Ако страна като Русия, която не толерира живота на заем, стане световен лидер, такива дето се възползват единствено от "валутната кошница" която съществива във вида в който е благодарение на силно въоръжената и опасно милитаристична, фалирала Америка. За това са зависими. И естествено, задружни в удържането на статуквото.
  • 78 Айде сите русофили на вагоните

    3 16 Отговор
    И да заминават че родина мать зовет😂😂😂😂😂

    Коментиран от #80

  • 79 Реалист

    16 2 Отговор
    Пълни глупости. Американската външна политика фалира с всеки изминат ден, затъвайки в собствените си несввързани и лъжливи бръщолевения. По-зле е и от най-жълтата преса. Няма мислещ човек по света, който да й вярва вече!
  • 80 Ооо

    11 1 Отговор

    До коментар #78 от "Айде сите русофили на вагоните":

    Ако ще се воюва на коя страна ще Застане Българина,,? Факти да пусне Анкета.!

    Коментиран от #81

  • 81 Оооо..моооо..

    0 10 Отговор

    До коментар #80 от "Ооо":

    Българина ще застане на сраната на парите, ти знаеш при кого са парите нали??????...може българина да е прост като бобена чорба...но знае кой дава парите и при него ще е. Анкета не ти трябва, там ще се казва едно..но друго ще стане, нали си българин????...трябва да познаваш народопсихологията...$$$, €€€, £££.!!!!!!!!!
  • 82 Припомням събитие от

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пълни глупости поредната руска":

    Втората световна война : При навлизане на немдците войски на територията на Украйна първоначално те са посрещнати като освободители. Много скоро / месец-два/ те се превръщат за украинците в най-омразните врагове - и в Украйна се развива мощно партизанско движение /например в Керч/. Нещо ще попречи ли на подобно отношение към НАТО, ако все пак сегашната украинска управляваща върхушка си позволи да направи това? А и да не забравяме, че населението на Украйна е наполовина руско...
  • 83 Доста дипломатично казано

    3 10 Отговор
    Можеше и с по-малко думи. Примерно накъдето и да се обърне пютин все му е отзад.
  • 84 11111

    5 19 Отговор

    До коментар #20 от "Не ги познаваш западняците":

    Много русофили коментират и спекулират с това че ето САЩ или НАТО са били нападнали Югославия, Афганистан, Ирак, Либия и Сирия и затова лошите американци и империалистите, са тези, където все са жадни за война и искат да завладяват други страни за да им "откраднат и вземат богатствата"...!
    ДА , ама НЕ...!!!
    За САЩ като "Символ на Свободата" в Света, опазването на Свободата и Демокрацията от самозабравили се диктатори и подтиснически диктатури с потъпкването на човешките права по света, винаги е било главен приоритет и първостепенен ръководен принцип, независимо от това какви жертви ще дадат и какво ще им струва, затова няма нищо чудно в това че след като се бяха изчерпани всички останали мирни средства и предупреждения , страни като Югославия, Ирак или Либия . трябваше да бъдат атакувани със сила за да бъдат освободени от диктаторите си...!!!
  • 85 НА БОМБАРБЪРГ

    13 0 Отговор
    Може и да им се иска, но СВЕТЪТ(без измекярите от англия-по същество вече 51-ви щат) е наясно с евтината холивудска пропаганда! Просто СВЕТЪТ отдавна не е краварник!
  • 86 Бомбарът го чухме...

    7 0 Отговор
    сега е ред и на дойче зеле да се разсмърди!
  • 87 МалкоЛогика

    11 0 Отговор
    Вярно е за медийния ресурс на САЩ. За щастие скоро лъжите вече няма да вършат работа. Русия и Китай не спят, променят света към по-добро. Правят го бавно, защото внезапното сриване на САЩ ще е голям проблем.
  • 88 Гражданин

    8 0 Отговор
    Блумбърг вече един път писаха че войната е почнала,от там нататък кой да им вярва,поредната жълта агенция
  • 89 ak47bul

    10 1 Отговор
    А ти просто си тъпанар. Русия победи без да изстрелва и 1 куршум. Всички клекнаха и ще преговарят. А ти си предател и отрека.

    Коментиран от #91

  • 90 Вярно

    4 1 Отговор
    Че основните оръжия на американците са лъжите, пропагандата и фалшификациите е ясно на абсолютно всеки човек. Само, че това не значи, че печелят тази психологическа война. Точно затова всичко, което се чуе от тях и от медиите се приема за неистина и лъжа. Например ковид нещата го показаха. Абсолютно никой не вярва на американската медийна пропаганда, дори на Запад я поставят под съмнение.
  • 91 Сър Пичук

    2 1 Отговор

    До коментар #89 от "ak47bul":

    Ако луд с картечница влезе в метрото, ще му говорят кротко и благо и ще се съгласяват с всичко, само и само да го изведат безопасно и да му облекат усмирителната риза. А той нека си мисли, че е победил, като е накарал докторите да преговарят с него.
  • 92 Койчу

    1 0 Отговор
    Да по едно друго време би било така. Но на днешно време от всичката тази пропаганда единствения резултат е че все повече хора не вярват на това което им се поднася като информация
  • 93 РУСИЯ АКО НИ ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ

    4 0 Отговор
    МИНАВАМЕ КЪМ НЕЯ ! САМОЛЕТИ ЗА КАКВО СА НИ ? СТАВАМЕ РУСКА БАЗА ! ПАСИ И СЕГА СИ Е ПРЕДАТЕЛ ЗАЩОТО ПЛЮ НА ПРАВОСЛАВИЕТО ПРЕД ИЗРАЕЛЦИТЕ - ТОЙ Е ЮДА ИСКАРИОТСКИ !
  • 94 В.В.П.

    4 0 Отговор
    За пропагандата и измамата ,и демокрация ,незнам ,обаче руснаците са боговете на войната .Дали е загубила,Русия,се съмнявам,защото Осраина няма да влезе в НАТО.Войската си остава ,и разбира се нищо не е приключило .Путин ,играе дръзко е непредсказуемо..Пък и Украйна е един голям цирей за Европа..
  • 95 ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОРЕЯ ВИЕТНАМ ИРАК ЛИБИЯ

    5 0 Отговор
    СИРИЯ И ОЩЕ 150 ВОЙНИ ПРЕДИЗВИКАНИ ЗАРАДИ КЕФА НА САЩ ПОМИСЛЕТЕ И ЗА ХИРОШИМА И ТН!
  • 96 В.В.П.

    3 0 Отговор
    Путин е бог..Като затвори Суец и блокира Украйна .Голям рев ще реве, Западът,Иран ще затвори Ормуз ..Само за месец.И тогава почва рокендрола..Но ,това е крайна мярка,надявам се .
  • 97 Троен Тулуп

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Хаах":

    Neги разбираш тия работи, не се пъни
  • 98 Равносметка

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Абе ссср без саш и англия си беше":

    И най вече едни милиони от цру за белязания предател, троянския кон гробачов за услугата му да разруши ссср отвътре
  • 99 ахааа

    0 0 Отговор
    ХА ХА ХА, Блумбърг - олицетворението на лъжата и пропагандата.

    Днес в колко часа ще нахлува Русия, или го отлагате за утре?
  • 100 Факт

    0 0 Отговор
    Поне в България не е така!
  • 101 Факт

    2 0 Отговор
    Живеем във фашизоидна демокрация!Пример:
    САЩ ,Канада, Франция,Холандия,Белгия,Австралия...
  • 102 Бай Дън

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТИ ДА ВИДИШ":

    Когато не се сещат се подсещат и то как само... Да не се налага само, че после ще е много трудно за оцелелите.
  • 103 Не знам

    1 1 Отговор
    Защо непрекьснато се повтаря че Русия ще напада Украйна Извода е САЩ искат да извадят Русия от геополитическите и интереси да продава газ на Европа Да има мирно сьвместно сьществуване Заложено от Хелзинските договори през 1973 година Ескалирането на напрежение насьскването на славяни срещу славяни води до изолирането на Русия Заклеймяването и като разбойник дескридетирането и премахването на политическата карта Ние сме спасителите излизаме и почваме с гемий на хиляди км да ви караме газ Забравете ги лошите руснаци само ни мьтят интересите Ако стане разлив и се замьрси океана с петролни продукти Това не е важно Ощо повече ескалация повече продадено орьжие на сателитите Да си увеличават плащанията кьм НАТО защото сиренето е с пари и то с милиярди Ситуацията е патова Още злобеят че ги изритаха от Сирия Ливан Ирак Афганистан Тук е ключа за бараката Путин няма много голям избор Поставен е в напрежение както никога досега Ще видим какво ще измисли трябва да спаси Северен поток Нашите папагали вече са в Тексас да купуват втечнен газ на двойна цена от 7 хил км А Русия до нас е на 1200 км