Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 22:25 2 163 2

Арести за детска порнография

  • порнография-
  • република сръбска-
  • босна и херцеговина-
  • арестувани-
  • порно

Те са споделили това съдържание с други хора

Арести за детска порнография - 1
Снимка: Shutterstock

Шестима души от Босна и Херцеговина бяха арестувани за детска порнография, потвърдиха от Министерството на вътрешните работи на Република Сръбска, където са извършени арестите, предаде Dariknews.bg.

В изявлението на полицията се посочва, че те са от района на Баня Лука, Приедор и Добой. Компютри, таблети, мобилни телефони, USB памети, карти с памет, SIM карти и други дигитални устройства за съхранение, както и други предмети, които биха могли да бъдат свързани с престъпните деяния, са били иззети при обиски на шест места.

Всички са арестувани по подозрение, че са посещавали уебсайтове, които съдържат материали за детска порнография или снимки, които визуално или по друг начин изобразяват дете в действително или симулирано очевидно сексуално поведение или сексуално изрично показване на деца за сексуални цели. Използвайки социалните медии, те са споделили такова съдържание с други хора.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А Баце

    6 1 Отговор
    кога ще го арестуват?
  • 2 Циник

    0 0 Отговор
    Кастрация и в пандиза