Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 14:16 5 390 5

Министър против оставката на премиера: Не ни трябва вакуум точно сега!

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • джеймс клевърли-
  • консервативна партия

Управлението на Борис Джонсън е в криза заради разкритията за партитата на "Даунинг Стрийт" 10, състояли се по време на локдауните във Великобритания

Министър против оставката на премиера: Не ни трябва вакуум точно сега! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Великобритания не се нуждае от вакуум в сърцето на правителството точно в момента поради сериозността на кризата в Украйна. Това заяви министърът на Европа Джеймс Клевърли, цитиран от "Ройтерс".

Думите му бяха в отговор на въпрос дали премиерът Борис Джонсън трябва да подаде оставка заради скандала с т.нар. "Партигейт".

Управлението на Борис Джонсън е в криза заради разкритията за партитата на "Даунинг Стрийт" 10, състояли се по време на локдауните във Великобритания.

В момента британският премиер е изправен пред призиви да подаде оставка след скандалните разкрития. Джонсън неколкократно се извини за събиранията и заяви, че не е знаел за много от тях, но има доказателства, че е присъствал поне на няколко.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    10 3 Отговор
    Оправдания тип измъкване от ситуацията, по света става като у нас - кръв повръщам, власт не връщам
  • 2 Палячото

    10 2 Отговор
    Джонсън все пак ще остане на власт
    Британците са сериозни хора и се учудвам Как могат да търпят този комик начело на нацията си
  • 3 Плейбой

    8 1 Отговор
    Министър на Европа!:) Тия, напуснаха Европа и акостираха някъде около източното крайбрежие на САЩ!:) Така че за какво им е тоя министър?!:) Иначе партита е имало, има и ще има! Дори и по време на Чума!
  • 4 /////

    9 1 Отговор
    Добре, че е Украйна какво още ще оправдаят с раздухания от тях проблем.
  • 5 До тук

    2 0 Отговор
    Сте абсолютен вакум всички до един , начело с нищоправеца , търтей живеещ охолно на гърба на изнемогващият народ от непосилните сметки по негова вина !
Новини по държави: