Last news in Fakti
  Тема: Украйна

17 Март, 2022 04:22 4 481 44

Британският премиер: Украйна плаща за провала на Запада

  • борис джонсън-
  • украйна-
  • русия-
  • критика-
  • запад-
  • путин

След Крим Путин не трябваше да бъде приеман като част от европейската общност, смята Борис Джонсън

Британският премиер: Украйна плаща за провала на Запада - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Британският премиер Борис Джонсън заяви, че Украйна плаща цената за провала на Запада да разбере заплахата, която представлява Владимир Путин, предаде БНР.

В интервю за Би Би Си Борис Джонсън обвини и европейските страни, които приеха Путин като част от европейската общност, след като анексира Крим през 2014 година. Тогава Западът напълно се е провалил, като е проявил неразбиране към заплахата, която представлява руският президент, коментира Джонсън. "Сега Украйна плаща цената за това", допълни британският премиер.

Още новини от Украйна

Междувременно вчера Борис Джонсън посети Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства в опит да потърси по-широка коалиция срещу Путин и увеличаване на доставките на петрол от двете водещи сили в ОПЕК по повод на настъпващата енергийна криза в резултат на войната в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Укронацистите по затворите

    60 8 Отговор
    Ама тя вашата европейска общност, дето каза и Путин, мислете си, никой не ви пречи, скъпи предатели, че сте от някаква богата клика на запад. Само че като му дойде времето, ще ви покажат изхода, ако не слушкате!

    Нямате познати навън? Не знаете отношението към всеки с източна фамилия?
    По зле е отношението даже в сравнение с арабите, щото от арабите ги е страх, а източноевропейците са презирани от западняците, особено когато ги насъскат медиите.
  • 3 ДаБеДа

    52 5 Отговор
    Няма невинни и от колко малко земята може да изчезне. Та как започна и защо Обама мълчи? Клитън, съветник и стратег на Обама, мълчи също. Защото Украйна стана жертва на личното отмъщение на Обама към Путин заради даденото обежище на Сноудън. Звучи нелепо, но който помни развитието на събитията тогава ще го прозре. Разбира се Байдън сътвори също големи проблеми още тогава и продължава и сега. И от двете страни в конфликта в голям степен е конфликт на личности, заложили съдбата на света заради егото си. Надявам се вече решението да е взето и тези разправии да са само театър за запазване на "авторитета" на "великите" сили-политици-личности. В подкрепа на казаното е съветът на МП на Израел към Зеленски да приеме условията на Путин безусловно.
  • 4 къдравата сю

    50 4 Отговор
    И какво му казаха арабите като ходи да им прави селями ? Да си гледа работата ?

    А и нали петрола не беше важен ? А братята амери най големите производители на петрол ?
  • 5 Джоко Росич

    51 3 Отговор
    Защо зеления ходи да реве на бидоня да реши положението в украйна по дипломатичен път ? Те не могат ли сами да си решат проблемите по дипломатичен път ? Или някой не им позволява и ги натиска да се бият ?
  • 6 Лицемер си

    72 3 Отговор
    Украйна плаща за западната алчност,безотговорност и надменност....Ако бяхте адекватни политици и държавници-имащи реална визия за случващото се по света и ако поне се бяхте замислили над нещата които казваще Кремъл-сега нямаше да има проблема Украйна.Подкокоросахте Киев за НАТО,ръкопляскахте в евро-парламента на Зеленски когато каза,че ще правят ядрени бомби,мълчахте когато замесника на Зеленски каза,че ще взривява мръсни атомни бомби в руските градове,осем години не виждахте избитите хора в Донбас,не виждахте възраждането на нацизма -даже забранената от Евро Парламента през 2009 г партия "Свобода" е в украинският парламент...-пак си траехте-просто защото бяха насочени против Русия...Демек-Украйна изгоря заради вашите болни гео-политически амбиции-това накрадко са фактите...

    Коментиран от #32

  • 7 Интуиция

    43 4 Отговор
    Този вече сигурно савсем откровенно го мразят повечето англичани
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 чико

    51 2 Отговор
    Е ййй РОШЛЮ , заплахата се казва С А Щ . Ако не бяха се навряли там да крадат и правят военни бази срещу Русия , това нямаше да се случи . Недейте да четете евангелието като краварски дявол
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 SDEЧЕВ

    47 1 Отговор
    До преди 30 години славяните,които сега се избиват са една държава.Англоговорящите разцепват държавата и в парчето голямо,колкото половин Европа,започват да си веят коня и да действат за да превземат и другата част. Не виждам Путин да иска да прави Ирландия част от Русия.а точно обратното Хънтър Байдън сина на Джо Байдън застана по средата на Руския газов транзит. Една капка славянска кръв нямаше да се пролее без помоща на на Англетата.България е славяноговоряща- факт

    Коментиран от #14

  • 12 Нямам Срам

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Прав си но му е прадядо .. а прабабата е англичанка
  • 13 Смешници

    40 0 Отговор
    Защо не довършихте статията,всички вестници на запад казаха че се е провалил в опитите да накара Саудитска Арабия и ОАЕ да увеличат доставките на петрол.Ако преписвате,преписвайте статиите до край.
  • 14 Ако двама съседи се скарат

    27 1 Отговор

    До коментар #11 от "SDEЧЕВ":

    значи англичанин им е бил на гости.
    Арабска поговорка.
  • 15 Жалко за демокрацията

    21 1 Отговор
    Борка, щото я борихте 500 години и накрая и разказахте играта накрая. Ти и шутове като теб. Доказахте че демокряцията е само за вашите избирате а и за тях не е, щото не могат да си плащат сметките за тока а пълните гуши.
    Но краят ви е близо.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Някой

    21 1 Отговор
    Не, не. Не плаща за провала на Запада, а за наглостта му.
  • 18 Уса

    27 2 Отговор
    През последните 10 години запада се побърка от алчност и лакомия.Те създават всичките финансови кризи на всеки 10 години а не Русия
  • 19 3333

    20 1 Отговор
    Украйна плаща за заблудата и от САЩ И ОТ НАТО КОМУ БЕШЕ НУЖНО ТОВА ПЕРЧЕНЕ да им е за урок и на украинци и на хамериканци и натовци от вината губи слабия бедния богатите печелят
  • 20 Ей сега

    15 1 Отговор
    Милите стратези бг ще обърнат плочата но нищо не разбират от икономиката за съжаление природата наказва наи вече КРАДЛИВИТЕ измамници те
  • 21 Този

    15 1 Отговор
    Е един от най големите провали на запада
  • 22 Бреййй, една вярна мисъл,

    25 0 Отговор
    най после започна да им загрява реотана, чак сега разбраха защо е войната!? И децата го знаят вече, че е заради провалилият се Запад, поради алчността им и поради арогантноста която проявиха срещу Русия. Колко дълго време Русия ги предупреждаваше да не доближават границите й, но те се ежеха и се правеха на световни мутри, бутаха фитили на украинските фашисти, и накрая си го получиха. Запада сам си го търсеше, но платиха с Украйна. Такава ще е и нашата съдба, ако не се махнем от НАТО!
  • 23 Джордже Балашевич

    19 1 Отговор
    Добро утро! Това сътворихте, вие западните политици! С алчната си политика, да заграбите всичко, а след това друг да плаща за вашите престъпления. Пънложихте поредната държава и народ на унищожение, само да задоволите имперските си амбиции! И както винаги е било, така и сега търсите друг да поеме отговорност! Историята е пълна с такива факти! Дано най-после, наистина да сте се препънали!
  • 24 свидетел

    18 2 Отговор
    време е Западът да се усети, че с Украйна "преигра" и ще си носи срамните последствия. просто заложи на "куц кон".
  • 25 САЩ

    12 1 Отговор
    Те се сетиха ама стана белята като се правят на газари без да мислят сега проблем....
  • 26 595

    14 2 Отговор
    Този турчин правещ се на англичанин е изпращял. Третата световна започна от 2014 г., малцина го разбраха. Късно го разбра и Путин, който призна пронацистия преврат в Украйна 2014 . Излизането от ЕС, военния съюз AUKUS в Тихия океан, бяха поредните тихи стъпки на Англия.
    Русия няма да позволи да бъде заличена. Европа и Англия щв бъдат най потърпевщи.
  • 27 Перфекционист

    13 1 Отговор
    провала на Запада? - Но Господин Премиер, какъв провал? - та това е само началото....
  • 28 От страни

    11 1 Отговор
    Ми то звучи като истина - Украйна плаща провала на тъпата колониална политика на Запада. Какво не е така? Ще пати яко. Война до последен украинец. На русняците ще им писне рано или късно за тия помощи с оръжия и наемници и ще думне в друга посока. По международни закони помагане с оръжия на една от воюващите страни е обявяване на война. Путин е казвал, че ще има удари не по испълнителите а по центрове за приемане на решенията, така че внимавайте в картинката кравари, да не ви сполети нещо.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Госあ

    2 6 Отговор
    Така е, джуджето трябваше да бъде просто един бензиджия и нищо повече. А сега - всяко зло за добро, и без това трябва да се намали потреблението на изкопаеми. Простолюдието ще се научи да ползва по честичко обществен транспорт, щото от обора изведнъж стана с много претенции.
  • 31 Пешо

    6 1 Отговор
    Готови са да лижат на арабелите и г..за.До там паднаха...
  • 32 Обикновен

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Лицемер си":

    По-ясно,точно и кратко няма как да се каже, адмирации за написаното!
  • 33 Така ще е

    14 0 Отговор
    Уважаеми Рошльо, Европа наистина плаща цената на вашите англоамерикански безумия. И няма как да не е така,докато начело стои една акушерка. Позор за цяла Европа да ги командори една семпла женица. Сигурно е по-добре от някой джендър,но все тая, мъжагите са си дефицит.
  • 34 Не бе Рошко

    9 0 Отговор
    Украйна е жертва на провала на Запада. Но цената ще си я плаща самият Запад. Посредством провала си. Сам го казваш, но понеже толкова си и умен, колкото красив, не го осъзнаваш и го плещиш публично.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Жулиен Гаков

    6 0 Отговор
    Америка не я управлява деменцията а ЖИДО- МАСОНИТЕ!! Но се крият зад такива като мумията като мишки, а си мислят ,че никой не го вижда!!
  • 37 Човек с памет

    11 0 Отговор
    Още не съм видял английските репарации за Ирак, когото лъжецът Тони Блеър нападна без никакво основание. От Англия морал да чакаш е загубена работа.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Цонко с кривия к.....

    5 0 Отговор
    Тепърва ще плащат украинците!! С такъв клоун за президент и с такива като рошавия и деменцията , дето го управляват - до там ще стигне! Тепърва ще сърба попарата. Това е началото. А чичко Кадиров му е подготвил СЮРПРИЗ ! На жена му ще и намерят специална,,работа" !! Каквато подхожда на украинките!!
  • 40 Блабла

    0 5 Отговор
    Големи щуротии пишете. Царя с"голямата" армия оказа се нещо се" уплашил",някой от някъде щял да го напада. И така решил да напада той"великия". Вярвате в тези измислици ли? Много жалко ако вярвате в това.
  • 41 Брат

    4 0 Отговор
    Така ще е, запада винаги като се спънат падат невинни,,,,Запада винаги си избират Президенти и Канцлери със Деменция, и Алцхаймер,
  • 42 НикогаПовечеСДС-Чума

    1 0 Отговор
    Луд,луд,ама понякога и лудия жендър умни приказки говори.
  • 43 Watchdog

    3 0 Отговор
    Горделивите селяци от НАТу обграждаха мечката години наред. Предложиха им нелоша сделка, направиха се на тежкари от уестърн филм. Сега ги конфронтират, а те пищят като малки момиченца. Да се надяват само с Украйна да се разминат. Само високопарните им думи останаха.
  • 44 Европейците

    2 0 Отговор
    Са много по виновни за ситуацията от каубоите. Понеже мишкуват подличко и се ослушват, вместо да скръцнат със зъби на американските беладжии и да ги разкарат от полуострова, а после сами да си договорят структура на сигурност с руснаците. Сега ще живеят под дулата откъм изток....и от Беларус и от Украина. Щом така им харесва
Новини по държави: