Last news in Fakti

19 Март, 2022 17:10 4 252 42

Румънската данъчна служба блокира сметки на руския авиопревозвач Аерофлот

  • аерофлот-
  • авиопревозвач-
  • русия-
  • румъния

С решението се прилага регламент на ЕС за ограничителни мерки във връзка с действията, които подкопават или застрашават териториалната цялост, суверенитета и независимостта на Украйна

Румънската данъчна служба блокира сметки на руския авиопревозвач Аерофлот - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Националната агенция за данъчна администрация на Румъния е блокирала днес три банкови сметки, открити в Румъния от руската авиокомпания Аерофлот, тъй като в ръководството на тази компания фигурират трима души, включени в списъка на международните санкции, съобщава телевизия Диджи 24.

Ограничителните мерки визират наличностите в активните банкови сметки на представителството на Аерофлот в Румъния, като се има предвид, че компанията майка в Русия е контролирана непряко от три лица, подложени на международни санкции, съобщи данъчната служба.

С решението се прилага регламент на ЕС за ограничителни мерки във връзка с действията, които подкопават или застрашават териториалната цялост, суверенитета и независимостта на Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе

    56 26 Отговор
    Пръдна ФАЩ и те се осраха.

    Коментиран от #42

  • 2 БудаЛа

    51 23 Отговор
    Крадци!
  • 3 Дааааа

    62 26 Отговор
    Както продължават нещата, след Украйна руснаците ще продължат на юг.
  • 4 Гочо

    27 42 Отговор
    Де що може...режи...пълна изолация на сатрапите.....
  • 5 Майна

    66 24 Отговор
    Сигурен съм ,че и румънците не са съгласни с тяхното правителство..СЛЕД СЪСИПВАНЕТО НА ЦЯЛАТА СИСТЕМА НА СИВ сега хората от източна Европа работят на запад..РАЗДЕЛЕНИ ОТ СЕМЕЙСТВАТА СИ!!! ДОРИ ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ УМИРА! ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ,А??? ТОВА БЕШЕ УДОБНО НА САЩ, АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ!!

    Коментиран от #38

  • 6 Нещо

    30 16 Отговор
    не ми се изясни ? Аерофлот е държавна , а тези три лица , коита са в международния списък за санкции , са само в ръководството ѝ ?!

    Коментиран от #13, #39

  • 7 Някои да им каже

    47 24 Отговор
    После да не реват като руснаците доидат за парите си ? Да внимават какво правят после ще е късно

    Коментиран от #21, #24

  • 8 Tутанкамон

    29 49 Отговор
    Браво на румънците,не са мекотели като нашите...
  • 9 Майна

    42 14 Отговор
    Глобалното ЗАНУЛЯВАНЕ ,създадено от ,,родителите,, на нацизма върви със страшна сила!!! Знаете ли ,че се е увеличила смъртността на възраст от 24 до 44 години с 81% след ,,ваксането,, ??? Всичко върви по ПЛАН сред ошашавеното население...НЕ БЪДЕТЕ НАСЕЛЕНИЕ, ЧОВЕЦИ СТЕ!
  • 10 Вова

    18 18 Отговор
    Той, Аэрофлот, вече няма самолети с летателна годност. Разпоредих на мишоците да ги "разписват" за вътрешни линии. След това ще започнем да ги разкостваме за части. Ще се продава на Китай, те поемат всичко.

    Пада самолет - убивам техниците. Екипажът ще е загинал при падането.

    Който е истински гражданин на РФ, нека доброволно ползва експроприираните самолети.

    Коментиран от #27

  • 11 адаша

    28 4 Отговор
    Ако "Аерофлот", вземат че фалират, защо не изкупим на безценица 20-30 самолета. Ще ги пуснем по линията София-Скопие през един час. Ех, че лапачкааа...!

    Коментиран от #17, #33

  • 12 Молдова е част от РФ

    33 18 Отговор
    Мамалигите ше се наиграят сами
  • 13 Вова

    20 13 Отговор

    До коментар #6 от "Нещо":

    Съвсем държавни неща в РФ няма. Государственный означава мой. Аз определям кои мои приближени ще осъществяват контрол и ще усвояват. Боцето откъде мислите ги прихвана игрите? От мен...
  • 14 Хххх

    33 23 Отговор
    Румънските мамагали заиграват със САЩ и Окраина , да а не ги сполети съдбата на Азовските фашисти !

    Коментиран от #16

  • 15 ААА СМЯХ

    9 2 Отговор
    Закъсняли сте...
  • 16 Руснаков

    5 7 Отговор

    До коментар #14 от "Хххх":

    Ограниченият.....УУУУУУУУУУУУУУУУУУУкрайна.....връщай се в килийното...
  • 17 Вова

    14 8 Отговор

    До коментар #11 от "адаша":

    Те оперират основно с машини на сух лизинг. В момента има забрана за износа им. На 28-ми ги присвояват. Машините от тази дата ще са без летателна годност, без регистра и без типов сертификат. Стават купчина мъртво желязо, което дори не може да бъде застраховани.

    На когото му стиска, нека се вози.

    Коментиран от #18, #20, #25

  • 18 Вова

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Вова":

    Регистрация
  • 19 Урюрвкос

    14 12 Отговор
    да крадеш Русия не е престъпление
  • 20 адаша

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Вова":

    Бъзикам се Вова. Въпреки това не разбрах- държавна или частна компания е "Аерофлот"? Тези тримата със запори, какви се явяват в тази компания? И кой присвоява самолетите?

    Коментиран от #26

  • 21 Тик-так , тик-так

    14 8 Отговор

    До коментар #7 от "Някои да им каже":

    24 дни , руснаците бият "вързаното куче" , ама то не се дава ...🤭
  • 22 Вова

    3 2 Отговор
    GPS - контролен сегмент (източник FAA)

    Главна контролна станция:

    Главната контролна станция, разположена във военновъздушната база Шрайвър в Колорадо Спрингс, Колорадо, отговаря за цялостното управление на обектите за дистанционно наблюдение и предаване на данни. GPS ефемеридите са таблици с изчислени позиции, скорости и изведени стойности на дясно издигане и деклинация на GPS спътниците в определени моменти, като "позиция" се заменя с "ефемериди", тъй като главната контролна станция изчислява не само позицията, но и скоростта, параметрите на дясно издигане и деклинация за евентуално качване в GPS спътниците.

    Мониторингови станции: Шест мониторингови станции са разположени във военновъздушната база Schriever в Колорадо, Кейп Канаверал, Флорида, Хаваите, остров Възнесение в Атлантическия океан, атола Диего Гарсия в Индийския океан и остров Кваджалейн в южната част на Тихия океан.През 2005 г. бяха добавени още шест мониторингови станции в Аржентина, Бахрейн, Обединеното кралство, Еквадор, Вашингтон и Австралия. Всяка от станциите за наблюдение проверява точната височина, позиция, скорост и цялостното състояние на орбиталните сателити. Контролният сегмент използва измерванията, събрани от станциите за наблюдение, за да предвиди поведението на орбитата и часовника на всеки сателит. Данните от прогнозите се свързват или предават на сателитите, за да бъдат предадени обратно на потребителите. Сегментът за контрол също така гарантира, че орбитите и часов
  • 23 Вова

    3 0 Отговор
    Сегментът за контрол също така гарантира, че орбитите и часовниците на GPS сателитите остават в приемливи граници. Една станция може да проследява до 11 спътника едновременно. Тази "проверка" се извършва два пъти дневно от всяка станция, когато спътниците завършват пътуването си около Земята. Отбелязаните отклонения, като например тези, причинени от гравитацията на Луната, Слънцето и налягането на слънчевата радиация, се предават на главната контролна станция.

    Наземни антени: Четири наземни антени наблюдават и проследяват спътниците от хоризонт до хоризонт. Те също така предават информация за корекции към отделните спътници.
  • 24 русия е джудже

    19 8 Отговор

    До коментар #7 от "Някои да им каже":

    Така като гледаме ,след тази инвазия в Украйна ,руските джуджета ще останат без военна техника.С какво ще продължат на юг джуджетата ? С въображаемата си скрап ли ? Май доста сериозно ти се иска официалният език в масква да стане английски
  • 25 606

    8 5 Отговор

    До коментар #17 от "Вова":

    Като за начало да забравят Молдова. По късно и Трансилвания може да бъде поставена на масата, която хитрият Крал Михай я открадна от унгарците.

    Коментиран от #28

  • 26 Вова

    10 0 Отговор

    До коментар #20 от "адаша":

    Европейският съюз (ЕС) включи в своя списък със санкции нови руски физически лица от руския бизнес елит, сред които ръководителя на руските авиолинии „Аерофлот“ и зетят на външния министър Сергей Лавров, съобщава Ройтерс.

    Коментиран от #30

  • 27 313

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Вова":

    Тебе, кво те интересува, Ти ли ще летиш. Ще си намерят сервиз за пари. Летателна годност, сертифати е за 2 часа работа на компютера.

    Коментиран от #29

  • 28 Вова

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "606":

    Тук не разбрах. Молдова е с румънско самосъзнание. Поясът там е Приднестровска ССР със столица Тираспол. Румънците нямат териториални претенции към Молдова, но самата Молдова повдига въпроса да бъде във федерация с Румъния. Аз уредих моя приятел Додон да властва там, за да пази съвесткото в душите на модовците, но сега не знам как ще е.

    А и Батько каза, че не иска моит безаналогови атомни бомби. Щял да се огледа за Patriot са малки заряди.

    РаZвалът е пълен!
  • 29 Вова

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "313":

    Рисуван сертификат да. Истински - никак.
    Той и Зеленият чорап така ги разписваше самальотите в Графа. Ма в един момент се усети, че не е добре да е така...

    Аз няма да летя на тези отпадъци. Моят ИЛ-86 си е с летателна годност.
  • 30 Вова

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Вова":

    Главният изпълнителен директор на "Аерофлот" е Михаил Полубояринов.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 баба Гицка

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "адаша":

    Кой ще им зарежда керосина? Горят като лами...

    Коментиран от #35, #36

  • 34 Алекс

    8 8 Отговор
    При Сталинград първи румънските войници се предадоха на руснаците и след това в Сибир!!!
  • 35 Вова

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "баба Гицка":

    Гице, напипа болната тема.
    Jet A1 е сертифицирано гориво, под лиценза на западна компания (без реклама). То вече не съществува на територията на РФ, защото не се води лицензирано. Т.е., цистерна с неизвестна субстанция. В бившия СССР има и ТС-1, но то не е сертифицирано за основните модели западни машини.

    Добре е, че попита, Гице!
  • 36 адаша

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "баба Гицка":

    Скопие е близо. Дигат на 1000м., изключват двигателите и от там на планинг...Майтап работа ...
  • 37 Вие сте бунаци

    3 5 Отговор
    Какво ми дреме на мен?Не са блокирани мойте сметки.
  • 38 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Чисто теоритично : ако се случи така чв рашата победи, какво става с ,,близачите ,, ,чисто теоритично де ?
  • 39 Desislav

    8 5 Отговор

    До коментар #6 от "Нещо":

    Да! Фейкк

    Еър Балтик и Аерофлот продължават да летят, със започването на летния план от 27.03 даже с повече машини от преди
    Много здраве
  • 40 Viki

    1 4 Отговор
    Да ви приседне дано!
  • 41 оня

    2 1 Отговор
    Браво!-как ще си стигнем...румънците
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: