Тема: Украйна

24 Март, 2022 19:20 4 682 166

НАТО подготвя силите си за ядрени, химически или биологични атаки

  • нато-
  • химическо оръжие-
  • русия-
  • украйна

Русия може да се опита да създаде фалшив предлог за употреба на химически оръжия в Украйна, обвинявайки САЩ и техните съюзници в подготовка на подобна атака, каза генералният секретар на Алианса

НАТО подготвя силите си за ядрени, химически или биологични атаки - 1
Снимка: shutterstock

НАТО ще предостави на Украйна защитно оборудване срещу химически, биологични и ядрени заплахи, наред със средства за киберзащита, и ще защити от тези заплахи силите си, разположени на източния фланг, съобщи днес генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг.

Съюзниците са "обезпокоени" от възможността за използване на такива оръжия в Украйна след руската инвазия и "се споразумяха да предоставят оборудване, което да помогне на Украйна да се защити от химически, биологични, радиологични и ядрени заплахи",каза Столтенберг в края на извънредна среща на върха на лидерите на НАТО. Става дума за оборудване за откриване, защита и медицинска подкрепа, както и за обучение как да се реагира при заразяване и управление на кризи, каза той.

Още новини от Украйна

„Ние също така подобряваме готовността на съюзническите сили. Върховният главнокомандващ на военните сили на Алианса, генерал Тод Уолтърс, активира елементите на химическата, биологичната, радиологичната и ядрената отбрана на НАТО и нашите съюзници разполагат средства за отбрана, за да подсилят силите на тактическите формирования“, добави Столтенберг. „Затова предприемаме действия както за подкрепа на Украйна, така и за самозащита“, каза той.

Съюзниците се споразумяха да направят повече, за да помогнат на Украйна, след като чуха украинския президент Володимир Зеленски да подчертава „жизненоважното значение на предоставянето на повече военна помощ на страната му“, каза Йенс Столтенберг, чийто мандат бе удължен с една година.

Той не уточни какви въоръжения ще бъдат осигурени от алианса, но висш американски служител каза, че САЩ са започнали консултации за предоставяне на противокорабни ракети на Украйна.

Лидерите на алианса също така одобриха създаването на четири нови бойни групи - в Румъния, Унгария, България и Словакия, и подсилване на четирите вече сформирани - в Полша и трите балтийски страни.

Над 100 000 американски войници в момента са разположени в Европа и повече от 40 000 войници са под пряко командване на НАТО в източната част на Алианса, подчерта Йенс Столтенберг. „Това е нещо невиждано“, изтъкна той.

Дискусиите за отбранителните способности на алианса ще продължат на срещата през юни в Мадрид. Те ще са фокусирани върху устойчивостта на силите на блока и увеличаването на военните разходи на съюзниците. "Сигурността се заплаща. Струва по-скъпо да се направи повече", предупреди Столтенберг.

Русия може да се опита да създаде фалшив предлог за употреба на химически оръжия в Украйна, обвинявайки САЩ и техните съюзници в подготовка на подобна атака, каза генералният секретар на алианса, цитиран от Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 119 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чертеж-16

    113 10 Отговор
    Да разтрогнат договора за Ф-16 и да ни върнат парите ще си купим от Франция изтребители, като гърците, а Бойко да го разследват за малоумния договор без срокове и неустойки.

    Коментиран от #36

  • 3 ZZZ

    100 13 Отговор
    24 март 1999 година е дата, която никога няма да се забрави в Сърбия. НАТО започва 11 седмични въздушни удари срещу Югославия. Кодовото название на операцията е "Съюзна сила", а в американския щаб тя е известна като операция "Благородна наковалня".

    Коментиран от #8, #162

  • 4 ТаУмВзе

    61 12 Отговор
    Шубето е Голям страх за памперса!

    Коментиран от #110, #137

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ПараШут

    101 20 Отговор
    България и Русия са две приятелски държави. Ние не сме техни врагове и не се страхуваме от тях. Тези боклуци, които сега пристигат на наша територия са окупационни войски, които са дошли да пазят нашите продажни евроатлантици от народа !!! Но и това няма да им помогне !

    Коментиран от #11, #14, #41, #51, #67, #163

  • 7 Пловдив

    84 6 Отговор
    Какво стана с оръжията за масово унищожение в Ирак през 2003 г?! ...
  • 8 Ииииии

    15 72 Отговор

    До коментар #3 от "ZZZ":

    Какво? Там войната свърши, с мир сега, нали? Америка не си взе нищо за вкъщи, нали? А Русия иска да заграбва, от суверенни държави!

    Коментиран от #18, #54, #62

  • 9 Z MAN

    49 21 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ

    Коментиран от #21

  • 10 ТО-220

    83 11 Отговор
    "Русия може да се опита да създаде фалшив предлог за употреба на химически оръжия в Украйна..." Ние си знаем и го разбираме наобратно - Америка може да се опита да създаде фалшив предлог за употреба на химически оръжия в Украйна... както многократно го е правила в Сирия, Ирак и къде ли не.

    Коментиран от #26, #107

  • 11 Хахахаха

    14 40 Отговор

    До коментар #6 от "ПараШут":

    Тя и Украйна така смяташе, че са приятели!

    Коментиран от #42

  • 12 карамфила

    48 8 Отговор
    Щом нато се подготвя да си приготви повече чували за американски трупове.

    Коментиран от #38, #56

  • 13 Швепс

    56 5 Отговор
    Знаем си мошениците, Ирак не е забравен, нито епруведката, нито бисквитките на Майдана.
  • 14 Смерт за нато

    46 4 Отговор

    До коментар #6 от "ПараШут":

    Нямат шанс срещу борците за свобода които предстои да влязат в битка срещу окупатора БЪЛГАРИНЪТ Е ВЕЛИК ВОЙН!!!
  • 15 Иван

    15 58 Отговор
    Браво смели Украински бойци! Въоръжените сили на Украйна пренесоха бойните действия на територията на Русия! След контраофанзивата по всички фронтове започнаха да обстрелват и Русия -
    Сутрешна сводка: Украински снаряди удариха села в Русия
    Два снаряда са поразили населените места Журавлевка и Нехотеевка. И още няколко военни обекта. Съобщава се за убити и ранени.

    Коментиран от #22, #65, #66

  • 16 ПЪЛНИ ИДИОТИ!

    56 16 Отговор
    СБОГОМ АМЕРИКАНСКИ
    ОЛИГОФРЕНИ !!!!
  • 17 Майна

    66 8 Отговор
    Във Вашингтон цари атмосфера на отчаяние. Освен че се опитва да забрани всичко руско, администрацията на Байдън се опитва да тормози Китай, Индия и Саудитска Арабия. Не виждам нито една от тези държави да попада в съответствие. Вярвам, че екипът на Байдън е направил фатална грешка, опитвайки се да демонизира всички неща и всички хора руски. Ако не друго, това обединява руския народ зад Путин и те са готови да се ровят за дълга борба.

    Шокиран съм от погрешните изчисления, когато смятах, че икономическите санкции срещу Русия ще ги поставят на колене. Обратното е вярно. Русия е самодостатъчна и не зависи от вноса. Неговият износ е от решаващо значение за икономическото благополучие на Запада . Ако задържат пшеница, поташ, газ, петрол, паладий, готовия никел и други ключови минерали от Запада, европейската и американската икономика ще бъдат опустошени. И този опит да се принуди Русия със санкции сега направи много вероятно ролята на щатския долар като международна резервна валута да се появи в кошчето на историята.

    Коментиран от #37, #112, #114

  • 18 ZZZZZZ

    15 8 Отговор

    До коментар #8 от "Ииииии":

    ЛАПАЙ ДЕТСКИ ЧУРКИ КУТКО

    Коментиран от #47

  • 19 Аспарух

    40 5 Отговор
    Американците са тор за великите български земи!
  • 20 Бацай американските

    32 4 Отговор
    кратуни с ядрени ракети
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Майна

    42 7 Отговор
    Притиснати сега са САЩ и се чудех умиращото влечуго в бяса си кого да потопи от отчаяние...

    Коментиран от #149

  • 24 Западът запада

    47 8 Отговор
    и се разпада. Това е необратим процес. Кой разбрал, разбрал.

    Коментиран от #140

  • 25 Победа будет за нами

    42 7 Отговор
    Набучете главата на паси на кол за пример на всички шайтани в България!

    Коментиран от #63

  • 26 АМЕРИКА ЩЕ!!!

    47 5 Отговор

    До коментар #10 от "ТО-220":

    ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО Е : САЩ РАЗПАЛИ СИТУАЦИЯТА В УКРАЙНА! САЩ УБИВА ВСИЧКИ - И ВОЕННИ И ЦИВИЛНИ!

    Коментиран от #118, #122

  • 27 БОЙ ПО укро.утките!

    34 7 Отговор
    натовцит€ $€ ПОБЪРКАХА/НА$РАХА В€Ч€ ОТ $ТРАХ!
    ПАМП€Р$И $И ПРИГОТВ€Т€!!!
  • 28 Верно ли

    47 6 Отговор
    От две седмици слушам как Русия ще извършва химически или биологически атаки, ама нещо не можете да ги организирате надрусаните легионери да направят белята, а? В същото време никъде по медиите не се коментират изнесените документи от украинските биолаборатории, с които рашките разполагат.
  • 29 linx

    8 37 Отговор
    Това с противокорабните ракети е много добра идея защото Украйна ще може да потопи руските кораби в Черно море !!
  • 30 Майна

    46 3 Отговор
    не се заблуждавайте: целта на настоящата пропагандна офанзива е да генерира обществена подкрепа в Съединените щати за военната намеса на Вашингтон от името на Украйна.Разбира се уж НАТО,де..и страните от Източна европа

    Коментиран от #128

  • 31 linx

    10 28 Отговор

    До коментар #1 от "Да живее Русия":

    Победа със сигурност не ще да е за вами но за вами будет болшая мизерия!!

    Коментиран от #45

  • 32 Добрата крава

    26 3 Отговор
    да ама на наша територия, шо не ходят у тях да си се подготвят, те и украина така я готвиха, та направо я сготвиха
  • 33 Майна

    32 5 Отговор
    САЩ са наясно ,че изгубиха войната, уж на укронацистите , - Украинската армия е победена“: ветеранът на ЦРУ Лари К. Джонсън...Гответе се за ядрен инцидент провокиран от тях..
  • 34 Баце

    22 1 Отговор
    Някой знае ли цялата "Отче Наш" ?

    Коментиран от #44

  • 35 Васил

    6 17 Отговор
    Подготвяли се били абе да бяхте влезли да помогнете на Украйна а не да я сриват до основи и нямаше да има извиване на ръце с каква валута ще се купува газа.
  • 36 linx

    7 32 Отговор

    До коментар #2 от "Чертеж-16":

    Кой е луд да даде на нашите русофилски военни F 16 ! Нали в момента в който ги получат и на гръб ще ги занесът в Моснва !! Казано е че през 2024 година ще дойдат защото до тогава най вероятно ѝбългария ще се е очистила от руски шпиони в армията ни!!

    Коментиран от #57, #60

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Rado

    6 27 Отговор

    До коментар #12 от "карамфила":

    В телеграм има специална група за руските чували, да могат близките да си ги вземат, че Русия не си ги събира. Група rf200nooow
  • 39 Видин

    30 5 Отговор
    Всеки натовец( хамериканец) терорист, всеки терорист жив да не напусне България.
  • 40 Хъхъхъ..

    22 2 Отговор
    НАТО е умрел хъ.Не ги мразя,и те душичка хранят,ама са като стругаро-фрезистчета от едно време-само чакат заплатния ден и да наквасят гърлото.Ич не им се мре и на тях...
  • 41 linx

    6 33 Отговор

    До коментар #6 от "ПараШут":

    Русия НИКОГА Не е била настроена приятелски към България!!

    Коментиран от #49

  • 42 Укронацистите в затворите

    37 3 Отговор

    До коментар #11 от "Хахахаха":

    От години сменят мисленето на хората в Украйна, в училище учат стихотворения за москалите, дето им били врагове, по военно обучение учебниците им за 11 клас са показателни. Ясно и точно посочено, че Русия е враг!

    Да влезеш във властта трябва да си доказано верен на новата идеология, Русия е враг.
    Забравят подаръците двете републики, забравят подаръка Крим, и тия подаръци все в името на мира. И те се оакаха. Ненаситни, ти му подаваш пръст, то ти налапва ръката.

    Дадоха им самолетостроенето, имаха производство и всичко изядоха, всичко от соца е изядено като у нас.
    И пак Русия им виновна.

    Коментиран от #103

  • 43 име

    33 4 Отговор
    Значи се готвят да пуснат хим.оръжие над Украйна и да обвинят Путин. Гледали сме тези филми в Сирия. После ще има клипчета с мърдащи и говорещи трупове.

    Коментиран от #126

  • 44 соломон напасания

    15 1 Отговор

    До коментар #34 от "Баце":

    Няма смисъл от цялата , няма толкова време казват че от Крим до нас са 6или 7 минути !

    Коментиран от #82

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 YANKEE GO HOME

    35 3 Отговор
    А референдум за излизане от противното нато кога?Бас държа ,че поне 80% от българите ще кажат НЕ на нато!

    Коментиран от #64, #153

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Анти руската истерия

    28 2 Отговор
    Достигна невиждани висоти истерични гласове се чуват от всички военнолюбци на запад

    Коментиран от #130

  • 49 Укронацистите в затворите

    24 1 Отговор

    До коментар #41 от "linx":

    Така укронацистите манипулираха народа с години, за да наложат новата идеология. И ти работиш абсолютно съзнантелно за нацизма да дойде и у нас.
    А сега приготвяй пачките да храниш американските лейдис, а може и късмета да ти излезе да те успокои някой/я
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ха ха

    4 25 Отговор

    До коментар #6 от "ПараШут":

    Какви приятелски държави бълнуваш? 😆 Русия винаги ни е била враг.

    Коментиран от #72

  • 52 Стига лъжи

    26 3 Отговор
    Забраната на руските медии е да се чуе и види истината, че Укронацистите подкрепяни от Сащ избиват населението, което не е съгласно с тях, а останалото го държат в страх. Сащ подготвят инцидент, при който да обвинят Русия и да започне война, която те си мислят, че ще се води само в ЕС, защото както каза Пол Рон( съветник на президента Рейгън), в Сащ управляват психопати в чийто глави здравият разум е избягал и си мислят, че на наша територия война няма да има,но един масиран ядрен удар от страна на Русия ще направи от САЩ една територия от прах и пепел.
  • 53 Ойся тъй ойся

    5 13 Отговор
    Раша са на колене,щото ги мързи да мислят,щели да внасят дефицитните лекарства от Бангладеш ,а приятелските държави можели да плащат Газа с биткойни,не се научиха да не приемат лична нещата а като бизнес
  • 54 Не си прав но

    13 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ииииии":

    Формално Косово е едва ли не американски щат
    Там се намира най-голямата американска база извън Щатите
    Разположена е сърцето на балканския полуостров и ако някой смее много да мърда оттам ще бъде задушен
  • 55 Америка иска война!

    23 4 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!
  • 56 linx

    7 24 Отговор

    До коментар #12 от "карамфила":

    Пич ! Украинската армия сама изби огромно количество руснаци и унищожи огромно количество руска техника ! А сега си представи супер високо технологичните армии на NATO какво ще сътворят !Това ще е тотален разгром !Само ядреното оръжие спасява задника на руснаците!

    Коментиран от #59, #70, #106, #161

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Хahaha

    14 2 Отговор
    на тези американци не им ;и писма да въртят едма и съща плоча вече 30 г. А се чудя има нли кой да им вярва?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 хехе

    12 2 Отговор

    До коментар #36 от "linx":

    че то какви тайни има в тоя самолет бре? краварска фашкия просто

    Коментиран от #69

  • 61 нямат но ще употребяват

    13 3 Отговор
    Русия доколкото си спомням унищожи химическите си оръжия , но това не пречи да ги употребява според психосаксонците отвъд океяна и подопечното им НАТО. Като онова с давещите се , спасението на народите е дело на самите народи . Ако не го проумеем сега , ония ни смятат на бройка - 200 000 от това , 70 милиона от онова , е за тях щяло да остане по бункерите и подземните градове , за избраните де.
  • 62 Швепс

    12 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ииииии":

    Това вече прилича на тотална невъзвратима шизофрения.
    Колко лесно било, бам бам няколко бомби, щото Милошевич не иска да им се подлага за военни бази и му видяха сметката.
    После дошли добрите американци, ама то и в приказките не е толкова елементарно! Пълно куку
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Иване

    11 1 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Пропуснал си да отбележиш че четвърта украинска дивизия е приближила Сталинград
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ха ха

    4 10 Отговор

    До коментар #6 от "ПараШут":

    Не нам с какви се събираш, ама на мен Копейкин, Хайдук Сидер и Кака “ура не са ми от приятелския кръг...

    Коментиран от #73

  • 68 Бен Афлек

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "linx":

    Такива са времената.
  • 69 linx

    2 13 Отговор

    До коментар #60 от "хехе":

    Епохи е по добър от безаналоговите хвърчила на руснаците дето украинците със стингърите ги свалят като патки!!

    Коментиран от #79

  • 70 рада дълбоката

    9 0 Отговор

    До коментар #56 от "linx":

    Ти от там се връщаш ?Нищо не ви показват по телевизиите и такива сайтове като "шматки" . Не можеш и да си представиш какво е в Мариупол - това и в филмите на ужасите не съм го гледал .

    Коментиран от #76

  • 71 украина

    12 4 Отговор
    няма такава държава........няма и да има !
  • 72 Нацист си ти

    10 1 Отговор

    До коментар #51 от "Ха ха":

    Нацист в истерия, Гордон ли гледаш по цял ден?
  • 73 иво минджака

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "ха ха":

    личи ти
  • 74 linx

    11 2 Отговор
    Русия ВИНАГИ е била приятелски настроена към България
  • 75 Може ли

    8 5 Отговор
    Една майка да мрази детето си каквато и пакост да направи
    Майката е Русия детето е България

    Коментиран от #77

  • 76 Изкукаха тия соросоиди

    18 2 Отговор

    До коментар #70 от "рада дълбоката":

    Трябва да се гледа и едното и другото, винаги си личат постановките, но че в Украйна нацистите извършват престъпления е факт. Местните казаха, на 80% градът е сринат от самите украинци.
  • 77 Да ама

    6 0 Отговор

    До коментар #75 от "Може ли":

    Може да му издърпа ухото ако не слуша
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Любопитен

    16 2 Отговор
    Прави впечатление че всички украинки които дойдоха в България при интервю с тях говориха на руски
    Защо ли??

    Коментиран от #111

  • 81 Лост

    8 0 Отговор
    Какво значи защитно оборудване срещу ядрени заплахи?

    Коментиран от #109

  • 82 Баце

    9 1 Отговор

    До коментар #44 от "соломон напасания":

    Прав си. То и Путин каза: "Ние ще умрем като мъченици, а те ще умрат като грешници, защото няма да имат време да се изповядат" говедарите и слугите им май искат да се тестват?!?
  • 83 Да живее великия японски народ.

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "Да живее Русия":

    Да ви имам проблемите. България има в бнб 4 трилиона руски рубли. Още от 1948 година.
  • 84 Ех Стойко

    7 2 Отговор

    До коментар #66 от "Стойко":

    Как ти се изкривиха пръстите да пишеш безумия.
  • 85 ФАБ-500

    3 9 Отговор
    Добре че сме в натото да ни пази
  • 86 2loop

    13 0 Отговор
    Скоро ще стане белята

    Коментиран от #94

  • 87 Капитулация е нужна

    17 1 Отговор
    Налегайте повече на доставката на оръжие, там ви е силата така ще се реши мира... това е политиката на нашите братя янки... те по тоя миротворен начин действат, няма държава където да не са били и то само с хуманитарни оръжия като атомни бомби в Япония, БОВ във Виетнам, обеднен уран в Сърбия, Ирак, Либия и какви ли не други средства за масово унищожаване по целия свят!!!!
    Това в случая е все едно да се скараш с жена си и съседа да ти даде нож да се разберете и помирите. Психопати. Тези, които ни пускат тези статии също не са в час с главния мозък и целят да настроят обществото там да има още кръвопролития.
  • 88 Молотов

    6 0 Отговор
    «Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!»
  • 89 Ахахах

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "да бе":

    Ти от ОРКИТЕ ли си АхахахаХаха неЩщастник
  • 90 Шаг на обарот

    3 15 Отговор
    САЩ и ЕС са договорили 15 милиарда втечнен газ от Щатите ,на каква цена все още няма инфо сделката ще бъде обявена до 2 дена,и тоя обем е до края на 22 година,на раша им увисна сопола

    Коментиран от #125, #151

  • 91 Братя Аргирови

    2 11 Отговор

    До коментар #1 от "Да живее Русия":

    Америка ще нападне първа с водородни бомби от Аляска. Там са 7 самолетоносача с 690 изтребители ф 22 . И 8 ядрени подводници тип Филаделфия.
  • 92 Капитулия Е нужна

    10 1 Отговор
    Тия не разбраха ли, че за да има мир, за да спре разрухата и жертвите първо трябва безусловна капитулацияв ... А нея ще я има рано или късно, ако не днеска утре ще е, но жертвите ще се увеличават!!!
    Пращайте им още оръжия пък чакайте да спира войната... кадах за да спре войната нали трябва да има КАПИТУЛАЦИЯ, нали некой трябва да плаща масрафа...

    Коментиран от #121

  • 93 Санитар

    6 0 Отговор
    Абе, къде изчезнаха памперсите?
  • 94 Мурзилка

    0 3 Отговор

    До коментар #86 от "2loop":

    Ти какво плашиш ли се.
  • 95 Смех

    12 2 Отговор
    тия нещо много наркотици взеха да взимат...как можеш да се поготвиш срещу ядрена атака?

    А и ако някой ще стреля пръв това ще е запада.. защото запада е отчаян, хартиената им къщичка вече рухна....

    Коментиран от #102

  • 96 КАПУТ

    9 1 Отговор
    да подготвяите се, накрая ще останете една шепа дърти меки китки скрити в бункери.и човечесвото ще е "IT WILL END" По краварски, може би те това целят едно ново начало?
  • 97 Вън България

    6 1 Отговор
    От нато оставка за продажника просто кирчо
  • 98 Лилипутин

    3 8 Отговор
    А гледахте ли клипа с "убития " канадски снайпер . Моята пропаганда пак стана за смях.
    човекът жив и здрав интервюта раздава. били го убили мойте малолетни солдати след 20 минути като бил пристигнал .станахме руски циркаджии цял свят ми се смее .
  • 99 Хахо Дзън

    17 4 Отговор
    Русия може да срине Киев със земята, но не го прави. Ако укронацистите можеха да сринат Москва със земята, щяха да го направят. Русия влиза в Украйна с армия около 5 пъти по-малобройна от Украинската армия и за 1 месец контролира територия по-голяма от територията на Румъния И НЯМА фронтова линия, има криещи се в жилищни квартали паравоенни групи от нацита, изроди, които избиват и измъчват цивилни, държат заложници цели квартали и разстрелват всеки, който иска да се предаде. Къде е фронтовата линия? Кой идиот може да повярва, че руснаците, ще хвърлят химическо оръжие, след като могат да сринат Киев с бомби за няколко часа? Кой ще ги спре? Четете, наистина четете какво става, наистина Украинците се съпротивляват, но руснаците искат да приключат войната без да сринат напълно градовете им. В момента единствено в интерес на Зеленски, неговите госпоради и техните слуги, в които влиза и нашето помиярско правителство имат за цен унищожванато на Украйна и народа им. Зеленски и шепата нацита, използвани от запада воюват срещу Украйна, така както Киро, Кокоро, Христо Иванов воюват срещу българския народ.

    Коментиран от #136

  • 100 Гамсахурдия

    4 0 Отговор
    Таблетки, найлони, противогази и памперси....
  • 101 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    4 0 Отговор
    с хапчета за евтаназия!!! кой кретен мисли, че ще оцелее след ядрен апокалипсис!

    Коментиран от #105

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Ами да

    1 7 Отговор

    До коментар #42 от "Укронацистите в затворите":

    5 млн украинци умират, заради Сталин и гладомора! Дали наистина не са им врагове?
  • 104 другарят

    9 1 Отговор
    На изродите от фашистка Америка случващото се в Украйна, не е достатъчно! Бъдете сигурни, че ще има някаква провокация в някоя от атомните централи с изтичане на радиация, след което ще обвинят Русия за това! Целта е да бъде наплашено населението на Европа, след което богатите европейци да се преселят заедно с парите си във фашистка Америка! Така бандитите от Вашингтон смятат, че ще си решат икономическите проблеми!

    Коментиран от #108, #123

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Мехди

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "ТО-220":

    Както бомбиха Ирак за 5 варела пестициди за защита от КОЛОРАДСКИ не кримски бръмбари.
  • 108 Да бе

    3 6 Отговор

    До коментар #104 от "другарят":

    То нали Украйна нападна Русия с бомби и ракети. И джуджето дето се кълнеше че няма да напада Украйна и да избива народа и.
  • 109 aaaaaaaaaaaa

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Лост":

    Памперси и дървени пардесюта....
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 И кой

    2 6 Отговор

    До коментар #80 от "Любопитен":

    Обвиняваха, терориста Путин. Ще бъде скоро оправен в Русия от руснаците. Просто такава е съдбата на диктатора. Той и затова и плаши с копчето, макар да знае че и той ще изгори.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Павел Николаев

    6 2 Отговор
    Слушахте ли днеска Радев: Ще чакаме още 10 години за Ф16 ... Айде живи и здрави Герберисти!

    Коментиран от #116

  • 114 LOSHIA

    4 10 Отговор

    До коментар #17 от "Майна":

    ВЪЗРАЖДАНЕ , ВИЕ СТЕ ВАРВАРИ!!!!! ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!!!!!!!

    Коментиран от #124

  • 115 Голем смях

    4 9 Отговор
    Вече е съвсем сигурно ,че фашистка Россия ще яде хурката.То не ,че някой се е съмнявал.16 000 ватенки в киреча,хиляди танкове и БТР,стотици самолети и стотици въртолети...И те за старо желязо.Украинската металургия ще работи години с трофейни железа.СЛАВА УКРАИНА.Защитничката на Европа.
  • 116 Голем смях

    1 3 Отговор

    До коментар #113 от "Павел Николаев":

    Някой вярва ли на Радев...
  • 117 El chapo

    5 2 Отговор
    Щяхме да получим по-добър живот ако живяхме до огромна страна по-близко до нас отколкото да разчитаме на страна на другия край на света какви ресурси ще получим така? Купувайте сега газ за 3лв литър вместо 20 стотинки и т.н.

    Коментиран от #119

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 El chapo

    5 2 Отговор

    До коментар #117 от "El chapo":

    Имам предвид да сме руска колония а не американски ние сега сме роби
  • 120 ТОЧКАТА

    7 2 Отговор
    НАТО= ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ......
  • 121 В Афганистан

    2 3 Отговор

    До коментар #92 от "Капитулия Е нужна":

    Ги драха яко руснаците със всичките им самолети и ракети. А в Украйна ще още по зле , затова докарват и сирийци.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Ку куууу

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "другарят":

    В Россия съм...

    Коментиран от #127

  • 124 За терористите

    2 5 Отговор

    До коментар #114 от "LOSHIA":

    От Възраждане като със терористи.

    Коментиран от #134

  • 125 И що

    2 2 Отговор

    До коментар #90 от "Шаг на обарот":

    Ще ядат руските фашисти.
  • 126 moiraine

    7 1 Отговор

    До коментар #43 от "име":

    По-лошото е, че ще ни ползват като бойно поле и пушечно месо. Защо според вас са всичките тези циркове с тикви, кокорчовци, прокуратурници, ченгесарници и т. н.? Точно така, познахте - за отклоняване на вниманието от заповедите, дадени от американските ни господари. И да, Путин е ненормалник, но Западът и особено САЩ са всичко друго, но не и положителни герои в пиеската. Както винаги ще го отнесем ние.
  • 127 Е стой

    2 4 Отговор

    До коментар #123 от "Ку куууу":

    Си там, къв го търсиш в Украйна. Руския фашист да си седи във фашистка Русия.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 баба ти от Пловдив

    5 2 Отговор
    нато да не подготвя нищо, защото ще го яде!!! за това Русия е там, да запази атомните централи там!
  • 130 Значи

    1 9 Отговор

    До коментар #48 от "Анти руската истерия":

    Одобряваш убийствата на жени и деца и разрушаването и бомбите на Украйна. Защитаваш унищожението и територията на украинския народ. И 10 милиона бегълци , които не бягат в Фашистка Русия при несменяемия диктатор.
  • 131 стефчо

    7 0 Отговор
    Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила!! - Както беше казал пророка Оруел!
  • 132 Шаг Вперед

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    Яка снимка, браво че я публикуваш ! Изглежда красиво , българите и руснаците са братя по сърце, съдба и оръжие и са непобедима сила . Още веднъж благодаря за хубавата снимка, която доказва точно това!
  • 133 Те сърбите

    2 3 Отговор

    До коментар #128 от "МНЕИЕ":

    Бяха решили и война с Македония да направят. Наричат ги южни сърби. Та малко ги поспряха.

    Коментиран от #138

  • 134 LOSHIA

    1 6 Отговор

    До коментар #124 от "За терористите":

    Путинофили=ГЕРБ=Копейкиновци ТОТАЛНА ЗАБРАНА НА ПРОКРЕМЪЛСКИТЕ НЕОФАШИСТКИ ВЪЗРАЖДАНЕ И ГЕРБ!! ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!ВЪЗРАЖДАНЕ+ГЕРБ+ДПС=ОПГ!!!!!!!
  • 135 Тази вечер се състоя протестен митинг

    2 6 Отговор
    В подкрепа на УКРАЙНА в София !
    Участие взеха близо 100 хиляди души !
    Слава на Украйна !

    Коментиран от #143

  • 136 МНЕНИЕ

    2 3 Отговор

    До коментар #99 от "Хахо Дзън":

    Хахо дрън колкото и да четеш.................просто няма защо
  • 137 ComfortablyNumb

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Нашенските морони (русофили затова) не разбирате разликата между "страха на запада" и грижата за човешкия живот. Това днес ще ви изиграе лоша шега . Дори да има някакъв начин русия да спечели в Украйна ( не варвам но все пак) то ще е пирова победа която по добре да не печелиш , например с цената на 100к загинали войници ... това има последици дори в русия която не цели човешкия живот. За домашно защо запада си избира войните в Ирак и Сърбия, но не и в Северна Корея!?

    Коментиран от #139

  • 138 МНЕНИЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #133 от "Те сърбите":

    Внимавай какво ти сипват в чашата!
  • 139 ТаУмВзе

    5 3 Отговор

    До коментар #137 от "ComfortablyNumb":

    Хайде плавник при нацистите да браниш киев! Не ми се обяснявай.

    Коментиран от #157

  • 140 изрод от ГЕРБ

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "Западът запада":

    И като се събудих чаршафите мокри,краката отвити..............жалко че нищо не съм разбрал........
  • 141 ТОЧКАТА

    6 2 Отговор
    Хммм,при цялата какафония Русия си плаща вноските по дълга!!!!!!!!!!и НЕ Е ИЗГОНЕНА ОТ МВФ/СБ!!!!!!!Ако прочетете ,,БАЗЕЛ-3,, ,ще разберете че Русия АКТИВИРА ДЕТРОНИРАНЕТО НА ДОЛАРА/ИНСТРУКЦИЯ НА ,,БАЗЕЛ-3,,//////.......Затова бе и лудото купуване на злато и махането на доларовите резерви/още няколко големи държави го направиха!!!!!!!Проектът е на РОТШИЛД/Англия!!!!! ФЕД изобщо не подкрепя Байдън ,както и ПЕНТАГОНЪТ не го подкрепя!!??????/не съм сигурен,но ТОЙ НЕ ГОВОРИ!!!!!!/...Войната е ВЪТРЕ В САЩ!!!!!!,макар и неотразена ,войната е за СВЕТЪТ СЛЕД Америка и е жестока,може и да е последна!!!!!.......НЕОКОНИТЕ срещу новите националисти /ТРЪМП!!!!!!А Русия е единият НОВ ГЛОБАЛЕН ЦЕНТЪР вписващ се в проекта!!!!!!!и получаващ подкрепа !!!!!!!!...Повод за тези размисли е ПРЕНАЗНАЧАВАНЕТО НА Наулина като шеф на централната руска банка!!!!!!!А Тя е ,,глобален ,,проект и протеже!!!!тоест Русия НЕ СЕ ЗАТВАРЯ в себе си,НЕ Е ЗАДЕЙСТВАЛА САНКЦИИ!!!!!!!/които биха сринали глобаната икономика!

    Коментиран от #146

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 LOSHIA

    1 3 Отговор

    До коментар #135 от "Тази вечер се състоя протестен митинг":

    КЪДЕ СТЕ БРЕ КОПЕЙКИНОВИ ШАМАНДУРИ?
  • 144 Факти

    4 1 Отговор
    Днес се навършват 23г от началото на бомбардировките над Югославия! Никой обаче не го отрази!
    И точно този Байпън блъскаше по масата да ги бомбардират! Резултата:
    По време на бомбардировките продължили 78 дни, НАТО са убили 2500 цивилни, сред които 89 деца и 1031 членове на армията и полицията. Ранени са 6000 цивилни, от които 2700 деца и 5173 войници и полицаи, а 25 души се водят за изчезнали.

    Коментиран от #164

  • 145 Ха,ха,ха

    2 0 Отговор
    НАТО да се оборудват с повече памперси!
  • 146 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #141 от "ТОЧКАТА":

    И какво се опитваш да кажеш с тези пустословия? Русия не Е блокирала никого! РУСИЯ Е БЛОКИРАНА ОТ СВЕТА!

    Коментиран от #150, #152

  • 147 Rektora

    1 2 Отговор
    Покажете снимки как Украинската Армия преустройва Руски бойни кораби
    в безопасни подводници на мирът.
  • 148 баба Пена

    3 0 Отговор
    о и у нази ще има бойна група,некъде към 700 калпака,ама да не са ония дето избегаа от кабуля подгонени от 50 талибани по сандале
  • 149 LOSHIA

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Майна":

    До сега зидаше рубли в тоалетната,а сега яко запасяване с памперси.
  • 150 баба Пена

    2 0 Отговор

    До коментар #146 от "LOSHIA":

    бабиното я кажи кой е този свят? ма не дей така бе ти румъния полша,слоения англетата и краварите за света ли ги имаш
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор

    До коментар #146 от "LOSHIA":

    КОЙ! свят??????Англосаксонският????..освен него има и друг СВЯТ,дето ти праща бананите,пък ти не плащаш на НЕГО.....

    Коментиран от #155

  • 153 LOSHIA

    1 3 Отговор

    До коментар #46 от "YANKEE GO HOME":

    Бас държа че имаш нужда от неотложна специализирана медицинска грижа.Бас държа че 90% от българите ще кажат:ДА,ТАКА Е!
  • 154 търся спонсор

    0 0 Отговор
    510 кг. Co +19 kg.Pu/U(може и допълнително 900 kg.Pb/Zn)
  • 155 LOSHIA

    1 3 Отговор

    До коментар #152 от "ТОЧКАТА":

    Copy Paste Бас държа че имаш нужда от неотложна специализирана медицинска грижа.Бас държа че 99% от света ще кажат:ДА,ТАКА Е!

    Коментиран от #166

  • 156 Както

    2 0 Отговор
    И да се подготвят,без да вземаме страна, ако са реална заплаха за Русия и света ще бъдат унищожени естествено
  • 157 ComfortablyNumb

    0 3 Отговор

    До коментар #139 от "ТаУмВзе":

    Не ти се обяснявам , обяснявам ама в главата кънти на празно за ти обясни някой нещо!? А концепцията за пацифизъм също не зацепваш нали!? Товариш, да знаеш то и пацифизма си има граници, аха сте тръгнали да подарявате България на руснаците и си идвам за гражданската война ...
  • 158 стефчо

    4 0 Отговор
    Нека се готвят да получат ядрен синтез-обаче безконтролен. Т.е. леки водородни яда се сливат и се образува хелий,като се образува чиста енергия по формулата е=mc2!
  • 159 Антитрол

    2 0 Отговор

    До коментар #142 от "Нам очен жоска трахнули":

    И какво ще направят с тези 15 млрд. куб. метра - само по СП1 Германия купува 55 млрд. куб метра. Общите доставки за 2021 за Европа от Русия са 212 млрд куб метра. А общото потребление на Европа е 490 млрд куб метра.
  • 160 Tramp

    4 0 Отговор
    Русофобчетата да идат на обмяна на опит с Моника Люински как се свири американския химн на кавал
  • 161 Дивуй

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "linx":

    Така е умнико,нахалниците накрая ще отнесат и ядрените бомби.По добре да издавят кравите с цунамита от Посейдоните.
  • 162 Пловдив

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ZZZ":

    Не плачи на чужд гроб
    От целия свят няма такава омраза към нас,от сърбите.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Пловдив

    1 4 Отговор

    До коментар #144 от "Факти":

    Милошевич и младич колко деца изтрепаха и колко майки разплакаха.
    Дано Путин свърши като тях
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #155 от "LOSHIA":

    Хмм,Май ...НЕ казват!!!!!!и знаеш ли защо????АЗ ИМАМ СЪРЦЕ И ДУША!!!АЗ ВИЖДАМ ,ЧУВСТВАМ И МЕ БОЛИ НА ХОРАТА,ПРИРОДАТА,ПЛАНЕТАТА....!ти имаш само АЛЧНОСТ,ПРЕЦАКВАНЕ,ПЕЧАЛБА......ти НЕ НИ ЗАЧИТАШ ЗА ХОРА....
Новини по държави: