Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Март, 2022 12:23 2 969 10

Роман Абрамович е в Истанбул

  • роман абрамович-
  • истанбул-
  • турция

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков е казвал, че Абрамович е участвал в началния етап на преговорите между Москва и Киев

Роман Абрамович е в Истанбул - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бизнесменът Роман Абрамович е в Истанбул, където днес се състоят преговори между Русия и Украйна, предадоха турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк и ТАСС.

Срещата на делегациите се провежда в двореца Долмабахче.

Още новини от Украйна

Бизмесменът Роман Абрамович се намира в Истанбул като назначен от руската страна преговарящ, иначе не би могъл да влезе на територията на Турция, както и всички останали бизнесмени, на които са наложени санкции, заяви днес турският президентски говорител Ибрахим Калън, цитиран от СиЕнЕн-Тюрк.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков е казвал, че Абрамович е участвал в началния етап на преговорите.

Вчера в. "Уолстрийт джърнъл" писа, че Абрамович, който играе посредническа роля между Москва и Киев, за да се преустанови войната в Украйна, както и двама украински преговарящи са имали симптоми, които навеждат на мисълта за евентуално отравяне.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъ

    6 1 Отговор
    Тоя, кво да не се е пристрастил?
  • 2 Правилно!

    6 2 Отговор
    руснаците да си наредят всички олигарси-милиардери в една делегация за военните преговори и всички ще разберем интересите на "руския мир",какво до сега се правят политиците им на загрижени за руския народ?
  • 3 Ха ха ха

    9 6 Отговор
    А Шойгу някой да го е виждал?
  • 4 SCH JVLIVS II

    6 3 Отговор
    Аха ммммм 😉 отровеният Абрамович да не го готвят за президент въпроса ми е в Украйна или Русия, ако наистина не си направят труд КГБ да го отрови .Интересно започва да става
  • 5 Мхм

    4 0 Отговор
    Катомпредава държавата си така става
  • 6 Мъхчо

    0 0 Отговор
    Да не вземат пак да го затровят
  • 7 защо

    5 3 Отговор
    нали беше отровен според краварските тролове и Шойгу инфаркт имал го нямало - и тои дава ше интервю
    - краварско- саксонска + евролизаческа пропаганда - то не са DW CNN ...
  • 8 Урюрвкос

    1 1 Отговор
    на Абрамович учителя е Березовски който също беше посредник на договорките в Хасавюрт с Ичкерия.
  • 9 Zz=SS

    3 1 Отговор
    Ако си мислите, че някой ще се върже на поредната "вратичка" на Путин , който явно лансира Абрамович, се лъжете! Уж бил отровен, уж искал да спре войната, пълни глупости! Явно му се гласи някаква ръководна роля, след падането на Путин, защото това е неизбежно, и ще си осигуряват политик, който е умерен, който е с име в Западният свят и може да разговаря. Щом аз се сетих, едва ли ЦРУ, НАТО и ЕС няма да се сетят.
  • 10 Истината

    4 0 Отговор
    Нали уж го бяха натровили, още ли е жив...
Новини по държави: