Last news in Fakti

7 Април, 2022 16:08 3 128 19

Цън Цон: COVID положението в Шанхай и Шънджън е много сериозно

  • цън цон-
  • китай-
  • русия-
  • covid-19

"Най-големият град в Китай е под пълна карантина от почти седмица, което ще коства много на китайската икономика през следващите месеци и години", каза предприемачът

Цън Цон: COVID положението в Шанхай и Шънджън е много сериозно - 1
Кадър: Денят с Веселин Дремджиев

"Китай ще се стреми да продължи своята досегашна позиция да не взема твърда страна по отношение на войната в Украйна". Това каза Цън Цон, предприемач и председател на Съвета за икономически и дипломатически отношения с Китай, в предаването "Денят с Веселин Дремджиев", което се излъчва по TV+ и TV1.

''За Пекин най-доброто положение, когато приключи войната, е все пак да може свободно да комуникира и с Москва, и със Запада", коментира той.

"COVID положението в Шанхай и Шънджън е много сериозно. Най-големият град в Китай е под пълна карантина от почти седмица, което ще коства много на китайската икономика през следващите месеци и години", посочи още той.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо

    15 1 Отговор
    Пак ли от вас -последния "пролетарски "бастион?
  • 2 😷😷😷

    22 1 Отговор
    Ефектът "ваксина", идва със закъснение, но сигурно!
  • 3 Майна

    14 2 Отговор
    Глобалистите все още използват пандемията на коронавируса в Ухан (COVID-19) , за да упражняват контрол върху глобалното население . В Китай те правят това чрез дехуманизиращи ограничения за блокиране, включително отделяне на деца от родителите им и принуждаване на хората да коленичат, докато чакат да проверят паспортите си за ваксина.

    Това е според основателя и водещ на InfoWars Алекс Джоунс, който каза, че създаването на единно световно правителство е само началото за глобалистите.

    „За глобалистите глобалното управление е само началото“, каза Джоунс. „Те искат да извършат принудителна депопулация. Те трябва да те зашеметят и отровят, трябва да ни накарат да се подчиним и да се унижим и да оставим основните ни човешки права да бъдат нарушени."

    Като пример той посочи вече вирусното видео на китайски граждани, които са принудени да коленичат на улицата , докато китайските власти проверяват паспортите им за ваксина срещу COVID-19. Кадрите са записани в Джинан в източен Китай, град с над девет милиона души.

    „Поколения индоктринация стигат до това: хора се редят в опашка, на колене, чакайки китайските щурмоваци да сканират техните лицензи за движение – паспорти за ваксини с QR код“, написа потребителят на Twitter Songpinganq, един от първите хора, публикували видеото на Западни социални медийни платформи.

    Коментиран от #7, #15

  • 4 честен ционист

    6 2 Отговор
    Така е, това да не е БГ с няколкото богаташа. Докато профилактират всички поамериканчени новобогаташи на Шанхай, ги чака локдаун след локдаун.
  • 5 ТаУмВзе

    6 2 Отговор
    Славянският Геном вече го изкара! Спрете да лаете Глупости. А тия ваксаните по 3ти пъти го тръшват. СПРЕТЕ СЕ! Населението на територията и без това с трепа за Олио, преди за тоалетна хартия. Яко ЧАНЧ ДА Е!
  • 6 Просветен илюминат

    5 2 Отговор
    И там режима ще съсипе народа,но докато стадото следва правилата от които се самоубива ще е все така.
  • 7 Просветен илюминат

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Замисляш ли се с информацията си какво храниш и на къде ти е фокуса?
    Ти самият се събуди и промени,остави другите сами да си учат уроците.
    Не случайно има една приказка,че колкото повече се бориш срещу едно нещо толкова повече се засилва.
    Системата с агресия и протести до сега никой не е успял да я промени.

    Коментиран от #12

  • 8 Дернев

    5 1 Отговор
    За какво им е да се месят. Просто ще ни пуснат подобрения и със сигурност много по-опасен вирус от предния. Че току виж с евроатлантическите простотии сме започнали 3СВ и ще се наложи да мрат и китайци.
  • 9 Майна

    6 1 Отговор
    До просветния илюминат- злото взима превес тогава, когато доброто е наблюдател..Аз не правя нищо повече от това да давам информация- най-ценното нещо.., и най-голямото ЗЛО Е НЕИНФОРМИРАНОСТТА , НЕТЕАГИРАНЕ И ПРОТИВОПОСТТАВЯНЕ...НЕ ПРИЕМАМ твоето разбиране
  • 10 Майна

    7 1 Отговор
    Хората трябва да РЕАГИРАТ..НЕПОДЧИНЕНИЕ!!! НЕ ПРИЕМАМ УСМИХНАТА И СПОКОЙНА..,,миролюбива,, политика...,това са празни приказки
  • 11 Това

    5 3 Отговор
    Не може да бъде, ККП вече победи коронавируса два пъти, даже парад на победата направиха ! Пак лъжете нещо, като за това, че Русия била нападнала Украйна ! Много фейк ейй, много дезинформация и западна пропаганда, пууу...!
  • 12 ДНК преклонена главица

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Просветен илюминат":

    Остави тая система с "другата буза", щот накрая м/у двете бузи!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 JEFF

    5 4 Отговор
    Цън Цон е страхлив китаец и не иска да назове нещата с истинските им имена . Загубено ефирно време беше .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БРАВО на ФейкТИ

    3 1 Отговор
    Тоя, да не е поредния дето в чайна не е ходил ама, нали носи име на марка анцунзи, ще го наемем да бръмчи, като карикатура из сайтовете на Ротшилд ;)
  • 17 Иван

    3 3 Отговор
    Цъне, гледаме сателитна китайска и знаем. Но в западна Европа е много по-зле. Поздрави на китайския ресторант и вашите. Добра Ви беше храната.
  • 18 Димитър

    4 1 Отговор
    Цън Цон говори Български по-добре от много Българи! Голямо браво, особено като знам каква космическа разлика има между нашите езици като произношение. Този доста се е постарал.
  • 19 трън

    1 0 Отговор
    Робиииии, роби са! Нищо добро не ни чака с такава рая(масата от хората).