Last news in Fakti
  Тема: Украйна

11 Април, 2022 19:22 3 575 67

Борел: Няма споразумение в ЕС за санкции срещу руския петрол

  • жосеп борел-
  • русия-
  • украйна-
  • нефт-
  • газ

Първият дипломат на ЕС също така настоя, че руските военни са виновни за недостига на храна в световен план

Борел: Няма споразумение в ЕС за санкции срещу руския петрол - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Върховният представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел заяви, че външните министри на ЕС не са постигнали съгласие по време на тяхната среща в понеделник относно санкции срещу руския петрол

Той обаче повтори, че "нищо не може да се изключи" и че блокът ще продължи да обсъжда следващия пакет от мерки, като в същото време отбеляза "асиметричният шок“, пред който са изправени различните държави членки както по отношение на енергията, но също така и по отношение на настаняването на украински бежанци.

Още новини от Украйна

Борел също така настоя, че руските военни са виновни за недостига на храна в световен план.

"Русия провокира глад в света и нека да спре да обвинява за това налаганите санкции", каза той, обяснявайки, че руските военни сили бомбардират украинските складове за пшеница и че има "голям брой кораби", превозващи селскостопански износ, които не могат да напуснат украинските пристанища.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    8 25 Отговор
    Факти
    Новини
    Свят »
    Литва »
    Литва иска батальоните на НАТО в балтийските страни да бъдат разширени до бригади
    11 Април, 2022 19:0528718
    Литва иска батальоните на НАТО в балтийските страни да бъдат разширени до бригади
    нато- русия- литва- прибалтика
    През 2017 г. Алиансът разположи четири многонационални батальона, с около 1000 военни всеки, в Естония, Литва, Латвия и Полша
    Литва иска батальоните на НАТО в балтийските страни да бъдат разширени до бригади - 1
    Снимка: shutterstock
    Анатоли Стайков
    Анатоли Стайков
    Автор във Fakti.bg
    img
    Литва иска батальоните на НАТО, разположени в балтийските страни, да бъдат разширени до бригади, съобщи министерството на отбраната, цитирано от Ройтерс.

    Една бригадата се състои от няколко батальона. Литва и другите балтийски държави постоянно призовават за изпращане на повече войници в техния регион и по целия източен фланг на НАТО, откакто Русия нахлу в Украйна на 24 февруари, отбелязва агенцията.

    „Литва, заедно с други страни от източния фланг на НАТО, се стреми да се укрепят батальонните бойни групи в рамките на Засиленото предно присъствие на НАТО чрез разширяването им до бригади“, заяви министърът на отбраната Арвидас Анушаускас.

    Той не каза какъв ще е очакваният размер на бригадите, но отбеляза, че решението ще бъде взето през юни на срещата на върха на алианса в Мадрид.

    През 2017 г. НАТО разположи четири многонационални батальона, с около 1000 военни всеки, в Естония, Литва, Латвия и Полша.
  • 2 Майна

    129 8 Отговор
    РУСКИТЕ били виновни за световния глад, ха ха ха..Тия или мислят ,че говорят на безмозъчни или те самите са такива...

    Коментиран от #17, #18

  • 3 Не Русия е

    116 6 Отговор
    виновна, а ти си некадърен и нищо не правиш за ЕС.
  • 4 Левски

    70 8 Отговор
    Войната покрайна започна на 22 февруари точно преди 2 години около 20 февруари започна коронавируса! И корона вирусната пандемия и войната в Украйна имат една и съща цел а именно да ограничат консуматорството което добива застрашителни размери и необратими последствия за природата! Не е нормално самолетът от София до Скопие да пътува с четирима души на борда! Не е нормално Милиони и милиарди хора да работят безсмислено в името на консуматорството и парите без да се интересуват от последствията за природата! Сегашната война изкуствена и парадна всички са замесени в световния заговор! Затова никой не отстъпва и преговорите се проточват нелогично дълго! Всички заговорници се държат неадекватно за да им повярваме че има реален конфликт! Ограничените ресурси в новия световен ред ще бъдат оправдани с войната и така хората ще бъдат принудени да ги приемат! Земята се задъхва от световната евтина и некачествена продукция всичко разбира се е На нейния гръб и на нея не и е евтино!
  • 5 Майна

    61 8 Отговор
    Ако имате чувството, че вашите управляващи работят, за да контролират вашето възприятие за войната в Украйна, безопасно е да се доверите на това чувство.

    Ако смятате, че е имало съгласувани усилия от най-мощните правителствени и медийни институции в западния свят да манипулират разбирането ви за това какво се случва с тази война, това е защото точно това се случва .

    Ако не си спомняте някога да сте виждали толкова интензивно медийно завъртане за война, това е защото не сте .

    Ако имате ясното впечатление, че това може да е най-агресивно управляваната от възприятията и интензивна психология война в човешката история, това е защото е ...

    Ако изглежда, че платформите от Силиконовата долина контролират съдържанието, което хората виждат, за да им дадат една перспектива за тази война, която е силно предубедена в полза на разказа на САЩ, това е, защото това наистина е така .

    Ако изглежда като подозрително съвпадение, че Russiagate произведе масовото съгласие за всички същите сенчести програми, които виждаме, че сега се засилват като на ръба на студената война срещу Москва, интернет цензура и непрекъснато да бъдат лъгани от масмедиите за по-голямо благо, това е защото това е силно подозрително съвпадение .

    Ако ви се струва странно, че толкова много самозвани левици отговарят на тази война, като фанатично подкрепят изключително опасните еднополярни геостратегически цели на най-мощната империя, съществувала някога, това е, защото е странно.
  • 6 Теодор Рузвелт

    6 59 Отговор
    Трябват западни санкции срещу целия Изток който агресивно се въздържа от гласуване или подкрепи войната на Русия при гласуването в ООН
  • 7 Display

    82 5 Отговор
    А, те били виновни, кой си затваряше очите от няколко години насам, какво се случва в Украйна, кой слугува на ония отвъд гьола, кой прати хора да обучат жени и цивилни да стрелят с АК и после реве като 💩 бебе, че нещо станало в буча, кой кой налага санкции срещу собствения си интерес????????????? Ама на вас все някой друг ви е виновен............остава да кажете, че и за ковид плащанията две години, чрез които опразните на ЕС хазната, пак Русия е виновна..............
  • 8 Тиква

    43 4 Отговор
    Пак. ПоРедните просротии на СтаЙков и компания. Велики сте. Но скоро ще замълчите
  • 9 Майна

    38 7 Отговор
    Ако се чувствате малко като Киану Рийвс в началото на Матрицата точно преди воалът да бъде откъснат, бих препоръчал да следвате бялото зайче и да видите колко дълбока е тази заешка дупка .

    Ако ви е хрумнало, че човечеството трябва да се събуди от матрицата на илюзията, преди нашите социопатични управници да ни докарат до изчезване чрез екологична катастрофа или ядрен армагедон, тогава вашите бележки съвпадат с моите .

    Ако вярвате, че е възможно тези екзистенциални кризи, към които бързо се приближаваме, може да са катализаторът, от който се нуждаем, за да откъснем заедно превръзката от очите си и да започнем да се движим по основан на истината начин на тази земя и да създаваме здравословен свят, тогава сме на същата страница .

    Ако има нещо във вас, което ви нашепва, че има голям шанс да успеем въпреки дългите шансове, пред които изглежда, ще ви кажа една тайна: и аз го чувам .
  • 10 Sion

    66 5 Отговор
    Въобще, кой назначава откровено дементирали индивиди, да ни представляват?! Налагат санкции върху вноса от Русия ама Русия виновна че не изнасяла

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ivanov

    48 4 Отговор
    Наистина сте много нагли

    Коментиран от #20

  • 13 Ай стига бе

    55 2 Отговор
    Ами ще има глад. Вместо оръжие вземете да произвеждате хранителни продукти. Гледайте крави например, имате традиция в това отношение. Русия хем ви храни, хем и налагате санкции. Нали знаете какво се случва с кучето което хапе ръката която го храни - накрая яде тоягата.
  • 14 Бачи Кики

    37 1 Отговор
    На крива "ракета", "космоса" и е виновен. Хаха
  • 15 Гайтурий

    58 1 Отговор
    Кризата с въглеводородите и храните не е предизвикана от Русия, а от колективния Запад под лидерството на факинисатан! Абе Борел, кого сте тръгнали да лъжете бе, толкова сте жалки и смешни в подлостта ви, в нескончаемите лъжи и интриги! Българите сме навикнали на лъжите ви, както и руснаците. Обръгнали сме от вековните ви подлости и вражди, войни! Само като ти видим мутрата и сте ни ясни - мръсници! Изписано ви е на сурата!
  • 16 Сащинаилий

    48 2 Отговор
    Браво Боре! Руснаците са виновни, че ни карат ЗОРЛЕМ нашите армии от натото да ги заобикалят от всички страни. Ние не искаме, ама те като искат, какво да правим? Льоши руснаци.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Komapak

    32 2 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Много арабски страни ще пострадат. Например Йемен, Ливан и Египет, които внасят повече от 70% от пшеницата си или от русия или от Украйна. Факт.

    Коментиран от #19

  • 19 Display

    28 1 Отговор

    До коментар #18 от "Komapak":

    Тук вярно, ама и ние ще пострадаме, че изнасяме нашата за борката, а ние лапаме мухите.......
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Иван

    17 1 Отговор

    До коментар #17 от "👏👏👏":

    Имаш 6 за коментара и браво. Да впрегнем и нашите за по един ден поне в Седмицата да копаят и работят.
  • 22 ХА ХА ХА

    40 1 Отговор
    АБЕ БОРЕЛ , КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА САЩ И АНГЛИЧАНИТЕ ???? ТЕ ТАКА УСЪРДНО ИСКАТ ЕС ДА СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ т.е. ДА НАПРАВЯТ ЕМБАРГО НА РУСКИ ГАЗ И ПЕТРОЛ И ДА СЕ УНИЩОЖАТ САМИ !!! ПОТРИВАТ РЪЦЕ И СЕ КЕФЯТ НА ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !!!!!
  • 23 Смешници

    45 2 Отговор
    Току що по руската телевизия говорят за иска на Русия ,или Сащ се омита от Европа със ядрените си оръжия или Европа няма да съществува каквато е сега.Че борбата не е Украйна и на Русия не и трябва Украйна ,но и трябва спокойствие и ще го извоюва,или Сащ се махат от Европа и свят без Русия няма да има.Мисля че отговора на Русия е много ясен и ако Сащ и Европа не искат световна война е по добре да стане така ,в противен случай нищо добро не ни очаква.

    Коментиран от #67

  • 24 бягай бе

    18 1 Отговор
    дърт Бухал...
  • 25 КИРО И АСЕН унищожават България !

    31 2 Отговор
    Теглеха още един заем , загробват нашите внуци , да връщат пари още преди да се родят !!!! ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ .....ОСТАВКА !

    Коментиран от #29, #57

  • 26 Помнете историята!

    36 1 Отговор
    Жозеееето, алоо събуди се!! Предатели на ЕВРОПА!!
  • 27 Верно ли

    44 1 Отговор
    "Борел също така настоя, че руските военни са виновни за недостига на храна в световен план." Хахахаха!!! Абе знаем ние, че дойдат ли демонократите, за всичко е виновен Путин! Вие сте просто невинни жертви! Лицемери!
  • 28 Евродебил

    27 1 Отговор
    Жозеп ще го яде доста як. Нещо от рода на Троцки.
  • 29 Тия от ХАРВЪРД ни ги натресоха ФАЩ !

    26 2 Отговор

    До коментар #25 от "КИРО И АСЕН унищожават България !":

    Да ни съсипят , да можем да си ги псуваме и после да им бием шута !

    Коментиран от #31

  • 30 Тити

    6 10 Отговор
    Значи касичката на Путлер ще се пълни вечно.
  • 31 Верно ли

    21 1 Отговор

    До коментар #29 от "Тия от ХАРВЪРД ни ги натресоха ФАЩ !":

    Задокеанския контрол върху нашите правителства започна още при царя, ЦеЦоу го усъвършенства, а тези просто поемат смяната.

    Коментиран от #36

  • 32 Путин

    21 1 Отговор
    Ако искате да карате колело сложете санкции на гориво
  • 33 Русенец

    28 1 Отговор
    Уж, нищо не зависело от Русия, а пък руските военни виновни за недостигът по цял свят?! Как да съществува съюз, в който никой не е на един акъл с другия?
  • 34 Голем Проблем

    23 1 Отговор
    Американските евреи прееб..ха Европа качествено! Жозето е аматьор. Голем Проблем!!
  • 35 ежко

    26 1 Отговор
    Борел и останалите ЕС лидери се държат като непослушно дете!Ти му викаш "ще те шамаросам", а то си мисли ,че ще му се размине и пак прави което си е наумило.И когато изяде шамарите, е много учудено и някой друг му е виновен.Що не си засяхте храна,та да има какво да ядете,ами чакате на други да ви я доставят?Къде спахте?Искахте глобализация -ето ви я! КОгато се молиш за дъжд, трябва да си даваш сметка и за калта!Абе лидерите, не чувствате ли,че прекалихте и ще следва едно голямо изринване от политическата сцена?
  • 36 Русенец

    11 1 Отговор

    До коментар #31 от "Верно ли":

    По-отдавна. Още преди прехода се намесват.

    Коментиран от #44

  • 37 До Последният Украинец

    30 0 Отговор
    Ще ядете Евро—Атлантически ценности.Урсула каза,че колективният Запад ще преживее без газ и храна.
    А военнолюбецът Борел днес е казал,че всичко трябва да се реши на бойното поле а не чрез дипломация.
  • 38 Майна

    22 0 Отговор
    Лавров осъди съботното изявление като „възмутително“ и посочи, че позицията на Борел трябва да представлява дипломацията на ЕС:

    „ Когато един дипломатически шеф… каже, че определен конфликт може да бъде разрешен само чрез военни действия… Е, това трябва да е нещо лично . Той или е сгрешил, или е говорил без да се замисли, правейки изявление, което никой не го е молил да направи. Но това е възмутителна забележка , “ , каза Лавров .
  • 39 Майна

    15 0 Отговор
    Лавров призова върховния представител на ЕС за външната политика Жозеп Борел за неотдавнашното му изявление по време на среща с Володомир Зеленси. Борел каза: "Тази война ще бъде спечелена на бойното поле." Изявлението предполага, че Западът отблъсква украинците от идеята за уреждане на преговори и прекратяване на огъня.
  • 40 YESHUA

    6 1 Отговор
    И когато отвори третия печат, чух третото живо същество да казва: Дойди и виж! И видях, и ето черен кон, и яздещият на него имаше везни в ръката си.
    И чух нещо като глас отсред четирите живи същества, който казваше: Един хиникс пшеница за динар, и три хиникса ечемик за динар; а дървеното масло и виното не повреждай.

    Коментиран от #54, #58

  • 41 Година на разплата

    16 1 Отговор
    И отново братска Русия е виновна: - Русия провокира глад в света и нека да спре да обвинява за това налаганите санкции.. животът е пълен с истина, но ние продължаваме да я очакваме, както и обещаните 100 Хамъра от ШАЩ-исаните. На зима ще стане много интересно като рублата стане 18 еврака. Лош Вова!
  • 42 Реалиста

    20 2 Отговор
    Урсула , Борел, Макрон са предали Европа в ръцете на САЩ и по точно на президент неадекватен, с деменция и много злоба . ЕС не се занимава с проблемите на гражданите на Европа, превърнаха се на второ НАТО, въоражават украинските фашисти а населението на бедстващите райони в ДОНБАС стоят в скривалища за да оцелеят от непрекъснатите обстрели от украинските изверги. Имат ли малко срам и страх от бога тези престъп ници, имат ли деца, представете си бъдещето на тези невинни същестна.Разпускане на ЕС!
  • 43 Глупендер

    14 1 Отговор
    Нали руснаците ще гладуват бе?
    Айде сега ново 20, малоуумници я управляват Европа
  • 44 Верно ли

    11 1 Отговор

    До коментар #36 от "Русенец":

    Така е, но не беше така грубо. Ежеднените привиквания на т.нар. български политици на Козяк започна малко по-късно.

    Коментиран от #65

  • 45 Павел Николаев

    14 1 Отговор
    Никога няма да забравя как този чичко отиде в Москва да проси ваксини и после в Европа (а може би Америка) му казаха: какви ги вършиш ... ?! Двуличие ... как спи и как си целува децата не знам.
  • 46 Не го чухте и сега олеле

    18 1 Отговор
    Божеее... колко много истина!!!!
    Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....
    Петко Добрев – анализатор 9.2.22 в Епицентър.
    Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и джендър стремленията.

    Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос – щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.
    И защо трябва тогава да се правим на идиoти и да търсим вината единствено и само в Пyтин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защото позволихме на Украйна да не изпълни Минските споразумения. И в резултат на това днес страда цяла Европа.....
  • 47 Източна ромелия

    19 1 Отговор
    Факти що не пишете истината за Мариопул?ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ НАТО В ПОДЗЕМИЕТО „ЯМА“ В „АЗОВСТАЛ“ В МАРИУПОЛ ПЛЮС СЕКРЕТНО СЪОРЪЖЕНИЕ НА НАТО „PIT-404“ И СЕКРЕТНА НАТО БИО ЛАБОРАТОРИЯ С БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ. МАКРОН, БОРИС ДЖОНСЪН И НЕХАМЕР УГОВАРЯТ ПУТИН ДА ОСВОБОДИ НАТОВЦИТЕ БЕЗ АРЕСТ И ТАЙНО! ЗАПАДНЯЦИТЕ ИСКАТ ОТ ЗЕЛЕНСКИ САМО ЕДНО – ДА НЕ СЕ РАЗКРИВА СЪЩНОСТТА НА ТОВА, КОЕТО СА ПРАВИЛИ ОТ 2014 НАСАМ!
  • 48 нснс

    12 1 Отговор
    страхливците от лъжлива европа
  • 49 Хиперборел

    7 1 Отговор
    Открай време го раздава ястреб, а Израел го мразят червата и го определят като срам и позор за ЕС.

    Borrell’s Jew hate apparently goes all the way back to when he was a child and participated in a sickening pogrom in the 1950s where he yelled “To Kill Jews.”
    Can you imagine that this is who the European Union selects to be their High Representative AND what does this say about the EU after all the atrocities they committed against the Jews: the Holocaust, Spanish Inquisition, Crusades, expulsions and pogroms?
    The EU should very publicly dump this anti-Semite Borrell and place him in the trash bin of history where this type of disgusting behavior and hateful sentiment belongs.
  • 50 Човек

    8 1 Отговор
    Айдееее и този издуха!!!
  • 51 Истина

    10 0 Отговор
    Борел: България и Унгария участват във финансирането на оръжията за Украйна.... Това сте го спестили от тази новина във вашата медия
  • 52 123123

    11 1 Отговор
    Дедо Борел ти вече си дал-взел, ама с днешното изказване, че ще решавате проблема с Русия силово, руските генерали вече коментират, че ще променят правилата на играта. Това нещо на добре ли ще е?
  • 53 кукавелник нагъл и лицемерен

    5 1 Отговор
    Тоя напълно е изразходвал батерията и лаптопът му отказва , сутринта прилагаше сила срещу Русия , сега пък щял да си цръпка от петрола и с чирпака .
  • 54 Копипасте

    1 2 Отговор

    До коментар #40 от "YESHUA":

    Чел съм го това в "Майсторът и Маргарита"! Истина е - на места т.нар. Стар завет е като записки на събирач на данъци или с друга дума - митар! А как свърши майстора, ама наистина в живота?! И едно Копипасте : Майстора и Маргарита“ (на руски: „Мастер и Маргарита“) е роман от Михаил Булгаков (1891 – 1940), издаден изцяло за пръв път през 1967 г.
    Първо издание: 1967 г. СССР
    Автор: Михаил Булгаков

    Коментиран от #66

  • 55 абе

    2 1 Отговор
    нема и да има
  • 56 БОРЕЛКО

    9 1 Отговор
    ЕВРОПА НИКОГА НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА ЖАЛКА .БЕЗ ЧЕСТ,МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО.ПРЕВЪРНАТА В НИЩОЖЕСТВО.
  • 57 тоя

    11 0 Отговор

    До коментар #25 от "КИРО И АСЕН унищожават България !":

    дъртия на снимката е казал, но тук не го споменават, че България и Унгария помагат на украйна с над милярд и половина евро, за закупуване на оръжия за украйна, ако е вярно това значи не сме държава..
  • 58 Копипасте

    4 4 Отговор

    До коментар #40 от "YESHUA":

    Михаил Булгаков е роден в Киев! И как ли ще си го поделят руснаци и украинци?! Така както ние ще се поделим Георги Делчев с макаронците! Демек - НИКАК!
  • 59 тома

    1 0 Отговор
    А добро утро
  • 60 asa

    7 0 Отговор
    Тоя пръч мазен лицемер толкова е долен и отвратителен,че е готов на всичко. Тов са хора без чест, достойнства, нямат елементарни човешки ценности , възпитание, култура това са лакеи, слуги готови даже да ли...т задника на господаря си.
  • 61 Замислете се

    4 0 Отговор
    Има много общо между джендЪр и джандАр... Нищо не знАчат за БОРЕЛ... Що го мъите човеко бре...
  • 62 Тот

    3 0 Отговор
    Борел не мога да разбера на кой служите.На хората в ЕС или на държавите извън него.Последните години не се сещам за едно нещо в защита на тези хора.Напротив ЕП работи усилено срещу тях.За Алчните изблици на някой страдат европейците.Не,че вас ви интересува.
  • 63 Тот

    2 0 Отговор
    Ядосах се и забравих.Вече сте склонни и за лъжи да си затваряте очите.
  • 64 Тот

    3 0 Отговор
    И ето кой е виновен за глада.Oщe тpимa члeнoвe нa ceмeйcтвoтo нa Kapгил ce пpиcъeдиниxa ĸъм peдицитe нa 500-тe нaй-бoгaти xopa в cвeтa. Toвa ca Джeймc Kapгил, Ocтин Kapгил и Mapиaн Либмaн, зapaди дялoвeтe им в aмepиĸaнcĸия гигaнт Саrgіll.Πoвишaвaщитe ce цeни нa xpaнитe и пoĸaчвaщитe ce цeни нa cвeтoвни пaзapи нa cypoвини мoжe би ca лoшa нoвинa, нo дoвeдoxa дo cĸoĸ в бoгaтcтвoтo нa ceмeйcтвoтo нa милиapдepитe, ĸoитo cтoят зaд eднa oт нaй-гoлeмитe чacтни ĸoмпaнии в xpaнитeлнaтa индycтpия Саrgіll.
  • 65 Русенец

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Верно ли":

    Тогава народът не беше толкова пр03. Днес обществото ни е съвсем изветряло и няма нужда политическите мародери и марионетките им да се прикриват толкова.
  • 66 Русенец

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Копипасте":

    Цитатът е от Откровение, което е от Новият завет. Останалите ти тълкувания не искам да ги коментирам.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: