Last news in Fakti

16 Юли, 2022 08:20 871 1

Катастрофа на хеликоптер в Мексико, има загинали

  • мексико-
  • въртолет-
  • загинали-
  • щата синалоа-
  • хеликоптер

Мексиканските военноморски сили заявиха, че 14 души са загинали, а един е бил ранен, след като военен хеликоптер се е разбил в северната част на щата Синалоа

Катастрофа на хеликоптер в Мексико, има загинали - 1
Снимка: Shutterstock

Мексиканските военноморски сили заявиха, че 14 души са загинали, а един е бил ранен, след като военен хеликоптер се е разбил в северната част на щата Синалоа, предаде Ройтерс.

Причината за катастрофата се разследва, но засега няма данни, които да показват, че злополуката е свързана с ареста на наркобоса Рафаел Каро Кинтеро в друга част на Синалоа, каза флотът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Ел Менчо си пази територията ,мъката на краварите ще се оправят с тях ама друг път .Колко са жалки иначе да палят войни по цял свят нямат грешка .
Новини по държави: