Last news in Fakti

19 Септември, 2022 14:49 1 974 23

Кремъл: Гръмките изказвания на Нанси Пелоси за конфликта между Азербайджан и Армения едва ли биха помогнали

  • азербайджан-
  • армения-
  • русия-
  • нанси пелоси-
  • нагорни карабах

Дмитрий Песков обясни пред журналисти, че един тих и делови подход би дал по-добри резултати

Кремъл: Гръмките изказвания на Нанси Пелоси за конфликта между Азербайджан и Армения едва ли биха помогнали - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Говорителят на Кремъл днес заяви, че "гръмките" изказвания на председателката на Камарата на представителите в американския Конгрес Нанси Пелоси по повод причините за граничния конфликт между Азербайджан и Армения едва ли ще помогнат за стабилизиране на ситуацията, предаде Ройтерс.

Дмитрий Песков обясни пред журналисти, че един "тих и делови подход" би дал по-добри резултати.

Пелоси вчера обвини Азербайджан, че е отговорен за сблъсъците по границата миналата седмица между азербайджанските и арменските сили, при които загинаха над 200 души, предаде Франс прес.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УРКУ

    33 7 Отговор
    МАИ ЕВРОПА ЩЕ ЗАБРАВИ И ЗА АЗЕРБАИДЖАНСКИЯ ГАЗ
  • 2 Факт

    16 35 Отговор
    Путин искаше да раздели Армения с Ердоган.Сега я загуби цялата.Арменците разбраха че Русия е двуличен поробител.САЩ пак създадоха приятел.Грузия и Армения ще влязат в НАТО

    Коментиран от #6

  • 3 Че кой ги пита Кремъл

    13 24 Отговор
    Турция гарантира безопасността на Азербайджан. Кремъл само може да гледа отдалече.
  • 4 А вие как помагате на арменците

    12 18 Отговор
    Нали уж си направих военен блог, подобие на Нато? Да обещаваш помощ и да а даваш са различни работи за вас. Както и да не доставяш газ, въпреки договора. Както и да се кълнеш, че няма да нападаш Украйна, докато войниците ти си слагат се качват в бронираните машини за атака.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Раз и фас

    17 13 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Арменците съществуват благодарение на Русия, но ако искат, това може бързо да се промени.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 да бе

    10 13 Отговор
    абе видяхме вашата помощ колко им свърши работа на арменците. ай холан напускайте украйна и си гледайте мочурищата
  • 9 Край

    19 4 Отговор
    Това дето правят янките е да ти образуват проблем да после да ти го решат ама ти да си им длъжен. Русия в момента не може да си позволи втори фронт за това янките подшушнаха на Туриция/Азербейджан че сега е момента. И като го направиха азерите америка взе да вика -стига толко.
    Е те така и Англия подкрепяше нашето Съединение.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ле ле

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Край":

    Така е....Турция мощно помага на Азери..А Русия има военна база в Армения и до тук..Русия иска образно казано,да бъде приятел и с азери и с арменци и с турци..ама никой още не измислил такъв стол където могат да седят комфортно трима..Най вече арменци ще са излишни и практика го показа..Русия има своите интереси..но уви те не съвпадат с арменските и никога не били такива..слез 1990г..
  • 12 Арменците и те като гърците

    11 4 Отговор
    Вярват и се подкокоросвани от САЩ, а после реват изоставени

    Коментиран от #16

  • 13 Арменският поп

    9 0 Отговор
    А аз на кой да се оплача 😳😳😳😳

    Коментиран от #17

  • 14 пРосията е пълен смях и позор

    9 9 Отговор
    Оххох, тия руски жалкари - "тихият им и дискретен подход" към конфликта се изразява в това да пратят много здраве на арменците. Кротко ще гледат отстрани как азерите мачкат съседите си, доказвайки нагледно, че руската "пакрео" не струва и копейка...
    Е ква полза тогава от скап.аната им рушка измислица ОДКС - никва!!!
  • 15 Пелоси...

    2 3 Отговор
    А вас кой ви пита..какво ще помогне, или няма да помогне.
  • 16 Истината

    6 9 Отговор

    До коментар #12 от "Арменците и те като гърците":

    Арменците имат договор за военна помощ с Русия, не със САЩ. А Русия вместо да им помогне изразява "дълбока загриженост". Руснаците толкова ги е страх да не ядосан Ердоган, че плюят на подписа си върху договора с арменците.

    Коментиран от #19, #21

  • 17 Папаз...

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Арменският поп":

    Оплачи се на Зеленски...той е ербап.
  • 18 Истината

    4 6 Отговор
    Със съюзник като Русия на арменците врагове не им трябват!
  • 19 Мечката....

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    На ме ни ми стига това в Украйна, ами сега и в Армения..аре стига, аз да не съм брашнян чувал.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Да де

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Те затова американците подкокоросват арменците срещу Азербайджан за запалят втори пожар край русия, не, че им пука за самите арменци. А що се отнася за договора им с русия, то помощта е предвидена ако самата Армения е нападната, а не за територии в планински Карабах които са си азерски.
  • 22 Българските турци

    3 0 Отговор
    ASEAN (1967), Шанхайската организация за сътрудничество(2001), BRICS (2006) са новите "тухли" които се добавят към "Великата китайска стена"...„Великият Туран” се формира като най-краткия път към "Хартленда" и че Бжежински и САЩ смятаха че това ще стане „за сметка на Русия и върху руините на Русия” но изглежда и този път са жертва на стратегическото си късогледство... TURAN(2021) тихомълком се оформя върху руините не на Русия а на прословутия "Път на коприната" който в наши дни се оформя като "Главна Енергийна и Търговска Артерия"(„Един пояс, един път“) между Изтока и Запада !TURAN се формира и като потенциален опонент на НАТО който в момента се тресе от вътрешни трусове които са и знак за предстоящата му структурна трансформация ! TURAN се формира и като потенциална охрана на ГЕТА(Главна Енергийна и Търговска Артерия-Един пояс, един път) и като неин главен фундамент!!! Безпокойството на САЩ и словоизлиянията на Антони Блинкън и гръмките изказвания на Нанси Пелоси за конфликта между Азербайджан и Армения са достатъчен показател че целта им е да дестабилизират още повече този регион и да нанесат удар на китайския проект"Един пояс, един път"!!!...
  • 23 Нормален

    0 0 Отговор
    Не е въпрос на емоции. Кой има интерес от конфликта между Азербайджан и Армения? Азербайджан е конкурент на Русия в експорта на газ. Русия има интерес от конфликта.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания