Тема: Украйна

15 Октомври, 2022 19:44 12 050 111

Защо Путин казва, че е готов за преговори с Украйна?

  • бесарабски фронт-
  • преговори-
  • русия-
  • украйна-
  • владимир путин-
  • володимир зеленски-
  • руснаци

Путин живее с илюзията, че може самостоятелно да променя границите на други държави

Защо Путин казва, че е готов за преговори с Украйна? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Задънената улица на Кремъл. Защо Путин казва, че е готов за преговори с Украйна?
© Виталий Портников

На пресконференция в Астана, където се проведе срещата на лидерите на страните от Общността на независимите държави (ОНД), руският президент Владимир Путин заяви, че Русия, както и преди, е готова за преговори с Украйна и не се стреми към унищожаване на съседната държава.

Още новини от Украйна

Други руски правителствени служители също казват, че е необходимо да се преговаря и обвиняват украинската страна за провала на преговорите. Така наскоро председателят на горната камара на руския парламент Валентина Матвиенко призова за консултации с украинските парламентаристи. И когато получи отказ, го обясни с "външното управление" на Украйна. Защо Владимир Путин призовава за преговори, ако е твърдо решен да продължи военните действия? Причините за това са няколко.

Първата е желанието да изглеждаш като "миротворец" в очите на собствения си електорат. Русия, както декларират нейни представители, "никога не напада никого - само се защитава". И сега Кремъл просто беше „принуден“ да започне „специална операция“, иначе Русия щеше да бъде нападната по-късно – както за пореден път каза Путин на пресконференция в Астана. Е, след като се проявява такова миролюбие, то, разбира се, трябва да бъде придружено от призиви за мирни преговори.

Втората е желанието да се успокоят партньорите на Русия от "глобалния юг", за което Путин говори и на пресконференция в Астана. Той призна, че в Китай и Индия има ясно безпокойство от продължителна война. Тази загриженост беше видима с просто око на срещата в Самарканд, когато индийският премиер Нарендра Моди публично каза на Путин, че сега не е време за война. А постоянните призиви на руски официални лица за преговори имат за цел да докажат на Пекин и Делхи, че техните опасения са взети под внимание.

Третата е тази, може би най-важната причина, за която пише пише руското опозиционно издание Meduza. Неговите журналисти твърдят, че „Кремъл иска да спечели време и се подготви за „пълномащабна офанзива“ в началото на 2023 г.“.

„Владимир Путин няма да се откаже от продължаването на войната – и се надява да използва възможния режим на прекратяване на огъня, за да се подготви за нова офанзива. Според неговия план през това време руската армия ще успее да обучи мобилизирани руснаци и поне по някакъв начин да компенсира загубите в техниката“, се казва в статията, посветена на този не най-сложен план на руския президент.

В същото време дори изпълнението на такъв амбициозен план се сблъсква с нежеланието на Путин да загуби лицето си. След като се опита да анексира още четири украински области, Путин не може дори да покаже тактическа гъвкавост. Всякакви преговори с Украйна или Запада ще приключат моментално, след като Кремъл поиска признаване на „руския статут“ на Крим, Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка области на Украйна.

Задънена улица

Владимир Путин изглежда се е убедил, че може самостоятелно да променя границите на други държави и да анексира техните територии и светът трябва да се съгласява с това. Това е една от стратегическите му грешки. Защото сега трябва да прояви тактическа гъвкавост и, за да намали бдителността на Украйна, да се съгласи на изтегляне на войските или поне на примирие. Това би дало възможност за подготовка за нова атака.

Но тъй като всякакви споразумения са възможни само чрез приемане на руския опит за анексиране, не може да има преговори за прекратяване на войната. А без прекратяване на войната армията не може да бъде подготвена за защита на вече окупирани територии и завладяване на нови. Това е безнадеждно. И тази безизходица показва, че всички разговори на Владимир Путин за възможността за преговори с Украйна не са нищо повече от думи.

Източник: radiosvoboda org

Бесарабски фронт


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    42 59 Отговор
    Защото губи войната.

    Коментиран от #22

  • 2 Факт

    35 60 Отговор
    Путин е заклещен .Само лоши вести оттук насетне.Бърза щот до Нова година ще загуби всичко което завзе февруари плюс нещо от старите.

    Коментиран от #27

  • 3 Мъхчо

    58 36 Отговор
    Жал го е да затрие Украйна. Не че не може ама не иска.

    Коментиран от #6, #15

  • 4 Рошко

    58 23 Отговор
    Аз само да попитам, кога не го е казвал и кога не е бил готов за преговори когато и да било, заглавие от анатолиджсмбазмсрийкови

    Коментиран от #32

  • 5 УКРАЙНА🇺🇦

    35 56 Отговор
    Защото му показаха къде зимуват мечките ХА ХА ХА надуха му шушоните направиха го сам да си говори хванаго страх че ще го свитнат

    Коментиран от #16, #24, #53

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иван

    40 13 Отговор
    На територията Украйна живеят Руснаци, Българи„Румънци, Поляци, Молдовци.......
    Ако тези хора се групират по области и се присъединят към съответните държави войната ще приключи.

    Коментиран от #19, #33, #36

  • 8 това ще бъде

    45 14 Отговор
    Защото ще има споразумение по руските искания, или Украйна няма да съществува, а ако запада реше да нападне Русия, то ще бъде началото на неговият бърз за няколко минути край.

    Коментиран от #76

  • 9 Левски

    44 23 Отговор
    Путин винаги е бил готов за преговори но .....първо ще изкърти зъбите на соросп.иите!
  • 10 Zащото

    33 19 Отговор
    Защото може да го каже и иска да покаже на Запада колко са жалки, когато зимъска сняг забръска и нема гъзка (газ с рима).

    Коментиран от #57

  • 11 Бум

    27 14 Отговор
    Затишие пред буря. После идва Атома.
  • 12 Въпросът е

    41 11 Отговор
    Колко получават факти за да публикуват глупостите на "бесарабски фронт"?

    Коментиран от #17, #20

  • 13 Бесен- _Язовец

    36 21 Отговор
    Защо президента Владимир Путин е свете мъж и не е садист. Когато си силен си и великодушен, а когато си дребен слаб и злобен си машодушен кат зеленикавия еуглен.
  • 14 А бакалъм

    22 28 Отговор
    Защото му показаха от къде изгрява слънцето 😵🤕😁

    Коментиран от #56, #71, #80

  • 15 Алкаш с калаш

    9 15 Отговор

    До коментар #3 от "Мъхчо":

    И как ще го направи, с ядрено оръжие ли?
  • 16 хаха

    24 14 Отговор

    До коментар #5 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Що не иден на фронтовата линия, където скоро ще се посипят термобарични бомби и ракети, или си смел колкото момченце пред компютъра, а на живо се стича по крачолите ти, защото памперса е прелял.
  • 17 Шерлок Холмс

    27 10 Отговор

    До коментар #12 от "Въпросът е":

    Бесарабски фронт е измислица на Dw за България, демек бесарабските са фашиската хунта.
  • 18 Хахахаха

    26 21 Отговор
    Защо е готов за преговори ли? Ми защото украинците вече влизат в град Херсон!

    Коментиран от #40

  • 19 666

    24 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Ванчо, българите там как ще ги присъединяваме? Анклав ли ще правим или ще завземаме делтата на Дунав. За един прЕател питам.
  • 20 От оня свят

    19 2 Отговор

    До коментар #12 от "Въпросът е":

    Казали са им, че ще им плащат за славене на нацизма и разпространение на лъжи, а те горките си мислят, че ще ги и пазят от възмездието, което ще ги настигне съвсем скоро... милост няма да има към тези като тях, защото не са журналисти, а нацисти.
    Такива са новините от оня свят, които ще се случат...
  • 21 Киевски фронт 🇺🇦

    26 15 Отговор
    Да идват руснаците да ни освобождават вече не се издържа този фашиски режим на САЩ и техната марионетка Зеленски. Остави марионетката държава без ток, вода, икономика само за да угоди на господарите си от Вашингтон.
  • 22 Няма такава държава

    22 12 Отговор

    До коментар #1 от "007":

    Ти сериозно ли .. не видя ли преди няколко дена какво стана ... Путин го каза не иска да разрушава Украйна ако е искал още в началото щеше да го направи както е във война .. но при война знаем как се действа ... При една масирана атака с ракети Зеления веднага ревна пак
  • 23 Диамантената ръка

    16 22 Отговор
    Щото разбра че се е насадил на пачи яйца, затова. На всяка изстреляна атомна ракета ще получи две...
  • 24 Рошко

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Аман от войто хаху, оди на психиатър
  • 25 Русия лъже

    14 19 Отговор
    Както винаги. Всички я разбраха.

    Коментиран от #44

  • 26 Много

    14 12 Отговор
    Са е издухал тоя ,друса някаква кремълска дрога....
  • 27 Механик

    17 12 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Малееее! колко много букви сте изписали, че чак не ми се мисли, какво влияние на околната среда щяхте да дадете, ако пишехте на хартия. Сигурно щеше да се наложи да изсечете всички гори на Амазонка плюс тия дето ги открадна Крадлив Дедо от Испания.
    А истината е, че Путин ви "трича" бавничко и чувствено, като в "немско филмче".
  • 28 Мамул

    16 6 Отговор
    Унижение е да се коментира "бесарабски фронт"!
  • 29 Болгарочка🇺🇦

    15 19 Отговор
    Спасението ни е само в Руската армия иначе фашисти ще избият бесарабските в Болгородска област.
  • 30 Диоген

    29 9 Отговор
    Владимир Путин, постоянно ПОВТАРЯ, че е ГОТОВ на ПРЕГОВОРИ с Украйна, но НЕ Е КАЗАЛ, че е ГОТОВ на ОТСТЪПКИ !

    Русия НЯМА къде да ОТСТЪПВА !

    "Зад нас е Москва"
  • 31 Рошко

    9 6 Отговор
    Източник radiosviboda org. Бесарабски фронт тва орг накрая как да го разбираме аз се сещам за оргия
  • 32 Абе ей

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    Путин винаги иска преговори, когато са по неговите условия! Зеленски също иска мир, руснаците да се изтеглят и готово! Сега се води война, в кое поле ще е топката и по кои условия, ще е договора.

    Коментиран от #67

  • 33 Навсякъде

    14 9 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    има малцинства. Проблем са русняшките - държат се като паразит в гостоприемник.

    Коментиран от #54

  • 34 Как

    22 12 Отговор
    Най вероятно лъже.На путин не може да се вярва. Той не държи на думата си.

    Коментиран от #70

  • 35 Бесен- _Язовец

    10 20 Отговор
    Фашистите от Окрайна като не искат мир ще има още мариз и още мариз докато или се навия на условията на Москов или от Окрайнината нищо няма да остане. Руските заводи за снаряди и ракети вчера са сглобили още 500 ракети и 20 000 снярда.
  • 36 Гост

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    В Русия живеят татари, чеченци, българи, украинци, монголци, финланци, грузинци, арменци, казахстанци, азери, турци, латвийци, естонци и един куп още етноси. Ако тези хора се групират по области и се присъединят към съответните държави войната със сигурност ще приключи.
  • 37 Мнение

    15 12 Отговор
    "Путин живее с илюзията, че може самостоятелно да променя границите на други държави".
    Аз мисля, че това не е илюзия, то вече е факт.
  • 38 СССР завинагиии...

    11 20 Отговор
    Условията за мир са пълна капитолация на Окрайна руски части влизат в във всички градове и пълна окупация на фашиската страна също като в Германия.
  • 39 иска иска

    13 8 Отговор
    защото памперса му прелива вече, а друг няма криза е.
    характера на путлер е същия като звученето му на името на български. ИЗГРАДЕН МЪЖКИ ХАРАКТЕР.
  • 40 Някой

    6 6 Отговор

    До коментар #18 от "Хахахаха":

    Я пак. Ти скоро карта на военните действия виждал ли си? Или каквото ви каже отрядният това дращите.

    Коментиран от #59

  • 41 ОК!

    11 18 Отговор
    "Защо Путин казва, че е готов за преговори с Украйна?" - Не е срамно че питате такива елементарни въпроси. Срамното е че търсите отговора от разни соросови безхаберници. А отговара е толкова елементарен колкото и въпроса ви: Просто деня, когато армията на Русия най-после ще се намеси, наближава- и Путин се чувства задължен да даде последна възможност на надрусаните вместо да дрънкат за "отвоюване" , да спестят ненужните жертви на украинците. Ако откажат, кръвта ще е по техните ръце.

    Коментиран от #47, #55, #61

  • 42 Кое не се разбира

    19 4 Отговор
    Искат преговори,за да могат да се прегрупират.Путин въобще не се е отказал от нищо,което е решил.Сега набира сила и се прави на умряла лисица.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Някой

    9 14 Отговор

    До коментар #25 от "Русия лъже":

    Ами.... Зеленото джудже хич не лъже. Не само лъже, но и нонстоп проси.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Иванушка  🇷🇺

    12 11 Отговор
    Най-добрия за Русия сценарий е да ползва Украйна като Оръжие срещу Запада до последния Луд украинец и да протака войната 5-10 години.
    Чува се и за друг сценарий - до две седмици руснаците ще тръгнат към Киев от две посоки. Затова са и руските часри в Белорус.
  • 47 ДА ДА

    4 4 Отговор

    До коментар #41 от "ОК!":

    КОЙТО И РОБ ДА ПОПИТАМ ОТГОВАРЯ КАТО ТЕБ

    Коментиран от #69

  • 48 ха сега де!

    12 9 Отговор
    Ха, е как защо? Сега е във възможно най добра позиция, в сравнение с перспективата, за която и той прекрасно си дава сметка. Малко късно се усети, както всеки авантюрист, но докато държи окупирани територии се надява, че ще може все още да поставя условия по време на преговорите. Бъдещето не му обещава задържане на окупираните територии, а в такава ситуация ще му се наложи да се съгласява с всичко, което му предложат, че иначе може предложения та да се променят към по лошо.
  • 49 На лъжата краката са къси !

    14 9 Отговор
    Путин е олицетворение на това !
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 досада

    5 6 Отговор
    Как пък не седна да чета бесарабски фронт!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Някой

    10 13 Отговор

    До коментар #33 от "Навсякъде":

    Тъй както гледам паразитите са украинците. Налазили са цяла Европа и само търсят преференции
  • 55 тука има --тука нема

    5 5 Отговор

    До коментар #41 от "ОК!":

    Давай напред и ще стигнеш до онази част на блатото, от хъдето връщане назад няма, а само надолу!
  • 56 географ

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "А бакалъм":

    Е от там изгрява.от изток
  • 57 Оххххх

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "Zащото":

    Има,има и даже е по-евтин.Като коментираш първо се информиай.Нищо лично.
  • 58 Сега е момента

    9 13 Отговор
    да започнете да сънувате за преговори,но докато Украйна не изчезне от картата на света,преговори няма да има.Когато Путин искаше да преговаря за НАТО,англосаксонците и технитеПудели от Европа се присмиваха ехидно.Е,Путин каза да продължавате да се смеете,само че на собствената си глупост.
  • 59 Хахахаха

    10 7 Отговор

    До коментар #40 от "Някой":

    До 1 седмица Херсон е освободен другарю! Хората вече се евакуират, а войниците се предават! Херсон е обречен, защото той е отрязан, мостовете са разбити.

    Коментиран от #63, #65

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хахахаха

    12 7 Отговор

    До коментар #41 от "ОК!":

    Знаеш ли, предния път когато Путин даде време на Зеленски да даде капитулация, беше март масец! Знаеш ли, какво стана след като Зеленски отказа? Путин си прибра остатъка от 60 километра колоната (върнаха се 5 километра), обратно в Беларус! Хахахаха.
  • 62 Бесен- _Язовец

    15 11 Отговор
    На съдраните алкохолици им пръсват трътката, жужака под леглото пълни гащите през час, джамахирията ще вее бялото знаме до края на годината
    Пълен разпад и граждански войни следващите 30тина години, путана ще изгние в Хага, а нашите рублоибрици ще умират на кофите пак и завинаги!
  • 63 Някой

    2 6 Отговор

    До коментар #59 от "Хахахаха":

    Другарю, колкото и пъти да я напишеш тази опорка няма да се превърне в истина.

    Коментиран от #68

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Одит

    6 5 Отговор

    До коментар #59 от "Хахахаха":

    След 1 седмица ще проверя дали си познал и ще отбележа непременно, най-отдолу, обективно.
    Не за друго, ами много такива коментари се пишат, но нищо подобно не става, а руснаците са още в Уркайна и войната продължава.

    Коментиран от #72

  • 66 Виталий Портников

    2 1 Отговор
    Аз казвам каквото си искам! А фактите го гълтат!
  • 67 Рошко

    5 6 Отговор

    До коментар #32 от "Абе ей":

    Ай да питам тогава формулирам по културно тогава, конструктивни преговори, да ги нарека откога почнаха проблемите с Русия. Да ти напомня от намерението на фащ след разпадането на ссср да разполагат в Европа там къв си беше щит,наречен щит да защитава след края на студената война, е какъв беше този щит, източна Европа я попиляха и разграбиха война в Югославия сринаха Ирак Либия Сирия балтийските републики и те станаха краварски колонии, съседите ако почнат да си слагат лбгт знаменца и да ти пропагандират колко било хубаво ти ще си траеш ли?
  • 68 Хахахаха

    10 7 Отговор

    До коментар #63 от "Някой":

    Мдааа. Добре. Пак ще пишем след 1 седмица, но аз знам, че вие се покривате жестоко! Според вас никой нямало да удари Крим, никой нямало да удари Кримския мост, никой нямало да припари след като Русия си вземе тези области и т. Н. Какво стана, нещо от това сбъдна ли се? Писах и преди, като не ви харесва, че Украйна си връща украински територии, тогава ще си връща "руски" територии. Промени ли нещо, това?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Рошко

    9 10 Отговор

    До коментар #34 от "Как":

    Да питаме тогава некой по история, путин ли изби 100 мил индианци и пороби Африка в последните 30 години колко държави нападнаха фащ и нато и колко нападна путин

    Коментиран от #78

  • 71 Калпазанин

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "А бакалъм":

    Изгрява от изток, не от вашингтон
  • 72 Хахахаха

    5 2 Отговор

    До коментар #65 от "Одит":

    Пиша за Херсон! Не пиша за цяла Украйна. За цяла Украйна трябва още време, но до няколко месеца, ще стане нещо голямо в РФ!
  • 73 оня с коня

    7 9 Отговор
    НАТО и окраинските бандери са обречени на провал. Този друсащ полуръст от Киев който служи на Вашингтон закопа Окрайна
  • 74 Алфа Вълк

    4 7 Отговор
    Спрат ли ми грантовете от козяк умирам от глад
    хора ако може някой да ми предложи работа нещо в сферата на почистването ще съм мн доволен
  • 75 Тити

    7 4 Отговор
    Доверие на Путлер и Рашист никакво до сега само говори лъжи
  • 76 Хм Хм

    7 7 Отговор

    До коментар #8 от "това ще бъде":

    НАТО ще затрие Русия за минути. И няма да има отговор. Набий си в главата, че ще има война между държави от 20 и 21 век.

    Коментиран от #84

  • 77 Бесен- _Язовец

    8 8 Отговор
    Умрел е от стах ботокс султанчето, Кабзон го чака и вие на умрело от мазето, края е близко!
  • 78 Оххххх

    11 3 Отговор

    До коментар #70 от "Рошко":

    Тошко,като пишеш фантастики ,все пак запомни,че освен незнаещи и неграмотни ,тук има четящи и знаещи историята на света хора..Ужас-100 мил.индианци.Ти уби ИСТОРИЯТА бе брат.
  • 79 Алфа Вълкъ.т

    3 2 Отговор
    И на мен спрат ли ми грантовете от Разтворено общество направо заминавам в кашона под лъвов мост нищо, че имам запазено модераторско ник.че.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 оня с коня

    6 10 Отговор
    НАТО е кат разтропана 60 годишна магистралка нищо не задържа от.зад 😁🤗🤗🤗🤣🤣🤣
  • 82 Въпрос

    8 3 Отговор
    Вие в главата на Путин ли сте,че знаете по-добре от него той какво иска?Кристални топки ли имате или карти Таро хвърляте?
    Бесарабският фронт що не е на фронта,а се бори с клавиатурите безуспешно да прави пропаганда?
    Ако има война между НАТО и Русия това ще означава ядрена и всички ни ще затрие.Само Мъск го осъзнава.Той е велик.
    Вместо да се дракат тези да сядат на масата за преговори,а не да убиват цялата планета с всичко живо на нея!
  • 83 Кабаева

    6 9 Отговор
    Президента Владимир Путин винаги побеждава защото си има младо гадже, а дядката Джоузеф и Макрон си лягат динозавъри и нямат шанс!
  • 84 Ха ха ха ха ха

    5 7 Отговор

    До коментар #76 от "Хм Хм":

    Нато не можа да затрие талибаните, и се наложи да бяга през глава бре:) Слезте на земята и погледнете реалността! Бъди реялист, а не мечтател!
  • 85 Вие питате, ние отговаряме

    5 9 Отговор
    На въпроса ви без глупостите на "безарабски фронт": Просто деня, когато армията на Русия най-после ще се намеси, наближава- и Путин се чувства задължен да даде последна възможност на надрусаните вместо да дрънкат за "отвоюване", да спестят ненужните жертви на украинците. Ако откажат, кръвта ще е по техните ръце.
  • 86 ЗАПОЗНАТ

    11 6 Отговор
    Преговори ще има когато украйнците си върнат Крим През това време Путин ще е в Хага с раиран костюм
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 тъп е

    0 2 Отговор
    Цялата медия сте ШАШАВИ
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 MTGонтан

    9 2 Отговор
    Аз неразбирам едно , за какво Късия ходи в разни "стани" да разправя врели некипели ? Ми иди в Украйна кат си пич , и си преговаряй . Сам си надроби тези лай-на
  • 93 Байденко

    4 5 Отговор
    Никакви преговори!
    Бой да последния украинец!

    Коментиран от #109

  • 94 Байденко

    5 2 Отговор
    Утре сутрин в Киев ще е +2°, а в края на другата седмица ще има и отрицателни температури.
    За да започнат преговори трябва да е трайно под -5°.

    Коментиран от #108

  • 95 Факт!

    7 4 Отговор
    “Илон Мъск размисли - ще продължи да плаща сателитите на Украйна.”

    Още един русофилски мокър сън пресъхна! Та какво казвате казвал Мъск за войната и Украйна?
  • 96 Джо Байдън

    2 2 Отговор
    Вдигни пръстчето, Бо, вдигни го.
  • 97 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    гдфьчхтфь
  • 98 стоян георгиев

    7 3 Отговор
    путин вече няма козове.света спря да се впечатлява от изнудването му.

    Коментиран от #100, #101

  • 99 гумата

    7 4 Отговор
    При предишните преговори се видя, че руснаците стрелят по време на преговорите. Днес се вижда единствено, че руснаците извършват подготовка на новите мобилизирани и печелят време. Просто заблуждават врага и се готвят да убиват отново. Руснаците нямат име и достойнство, а думата им не струва нищо. Трябва да се бяга от тях или да бъдат държани надалеч. Каквото и да дават те унищожават .

    Коментиран от #103

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Корекция!

    6 3 Отговор

    До коментар #98 от "стоян георгиев":

    Не точно целия свят. Нашите “матрьошки” все още са впечатлени и все още се надат на дядо Иван!
  • 102 124

    4 8 Отговор
    Осемте милиона в четирите области гласуваха на легитимни референдуми за своето бъдеще и отказа да живеят под терора на укрофашистите! САЩ не са тези, които им е работа да го решават.

    Да си ходят в краварника и да не се бъркат. Русия не може да бъде сплашвана и шантажирана. Лъжите и пропагандата нищо няма да променят.

    Коментиран от #104, #107

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 стоян георгиев

    6 2 Отговор

    До коментар #102 от "124":

    Товй не е вярно.в тия области отдавна няма осем милиона,а и половината от тях не са окупирани.освен това референдумите бяха далеч от свободни.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Дебелия край

    7 2 Отговор
    Джуджу оплете конците сега търси смекчаващи вината обстоятелства
  • 107 Роко

    2 0 Отговор

    До коментар #102 от "124":

    Приятелю що примерно Китай не признава референдумите като са законни? 143 страни в ООН казаха че референдумите са незаконни едва четири ги признаха всички зависими от Русия диктатури. НИТО ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ "ПРИЯТЕЛИ" НА Русия не призна референдумите за законни. Те така седят нещата в реалността.
  • 108 Роко

    2 0 Отговор

    До коментар #94 от "Байденко":

    Ми да му мислят руските войничета. При -9 през деня нощем ще става поне -15. Пак ще измират от студ като миналата зима само че сега ще умират повече тогава воюваха професионални военни с екипировка сега чмобики облечени с каквото са успяли да купят семействата им (държавата им отпуска предвидливо кредити) Колкото до укрите не се притеснявай те пак ще изкарат зимата без проблеми както изкараха и предишните зими.
  • 109 Роко

    2 0 Отговор

    До коментар #93 от "Байденко":

    Този лав се изтърка. Сега е на мода друг войната ще е до последния рассиянин. Над 100 чмобики вече дадоха фира (по официални данни иначе колко са в действителност само Господ знае).
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Путлер

    2 0 Отговор
    На стари години е почнал да се дрогира. Постоянно треперене на ръцете и краката...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания