2 Ноември, 2022 23:53 3 110 214

Белият дом: САЩ са все по-обезпокоени от потенциално използване от Русия на ядрено оръжие в Украйна

  • сащ-
  • русия-
  • ядрено оръжие-
  • владимир путин-
  • сергей шойгу

Президентът Джо Байдън каза преди месец, че светът за първи път от Студената война насам е изправен пред риска от ядрен Армагедон

Белият дом: САЩ са все по-обезпокоени от потенциално използване от Русия на ядрено оръжие в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

САЩ стават през последните ​​месеците все по-обезпокоени от възможността за потенциално използване от Русия на ядрено оръжие във войната в Украйна, каза днес говорителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби, цитиран от Франс прес.

"Следим този въпрос, доколкото можем", заяви Кърби на пресконференция.

Той беше попитан за статия във в. "Ню Йорк Таймс", в която се твърди, че руски военни ръководители наскоро са обсъждали възможността за използване на тактическо ядрено оръжие в Украйна.

Белият дом обаче посочи, че няма индикации за конкретна подготовка от страна на Русия в тази насока.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков от своя страна нарече "безотговорно" западните медии "съзнателно да раздухват темата за ядрените оръжия". Москва няма "най-малкото намерение да участва" в този дебат, допълни той.

„В трудната и турбулентна ситуация, през която преминаваме, и която е резултат от безотговорни и безсрамни действия, насочени към подкопаване на нашата национална сигурност, основният приоритет е да се предотврати всякаква конфронтация между ядрените сили“, се казва в изявление от днес на руското министерство на външните работи.

Бившият руски президент Дмитрий Медведев, понастоящем заместник-секретар на Съвета за сигурност на страната, обаче отново заговори за ядрени оръжия, отбелязва АФП.

Желанието на Украйна да си върне всички окупирани територии, включително Крим или Донбас, "заплашва съществуването на нашата държава" и представлява "пряк повод" да използваме "средства за ядрено възпиране", каза той вчера.

Изправен пред упоритата украинска съпротива, подхранвана от западната военна помощ, самият руски президент Владимир Путин намекна в телевизионна реч на 21 септември за употреба на ядрени оръжия.

Путин каза, че е готов да използва "всички средства" в своя арсенал срещу Запада, който обвини, че иска "да унищожи" Русия. "Това не е блъф", увери той.

Експерти казват, че при подобни атаки вероятно ще се използва тактическо ядрено оръжие, което е с по-малък заряд от стратегическото, отбелязва АФП.

Президентът на САЩ Джо Байдън каза преди месец, че светът за първи път от Студената война насам е изправен пред риска от ядрен Армагедон.

В същото време говорителят на Държавния департамент Нед Прайс приветства връщането на Русия в сделката за износ на зърно от украинските пристанища.

Важно е това споразумение да бъде "не само рестартирано, но и подновено по-късно този месец", каза Прайс пред репортери. Той се аргументира, че "това в крайна сметка ще донесе още повече... стабилност на този пазар и най-вече ще окаже натиск за намаляване на цените“ на хранителните продукти по света.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига

    52 3 Отговор
    с тази пропаганда и лъжи! Ядрена война ли ви е целта?

    Коментиран от #212

  • 2 УжасТ

    49 3 Отговор
    Е, спрете се де. Днес за 5 път едно и съща дъвка. Казал го преди един месец, а вие днес ни промивате мозъците. Защо днес? Ей да минат изборите в ФАЩ, че да се кротнете малко.
  • 3 Сатана Z

    43 5 Отговор
    Щом САЩ са притеснени ,значи те ще използват ядрено оръжие в Европа.Вече докараха бомбите в Германия,остава да ги метнат по Русия
    Тази година може да няма Коледа а второто пришествие!
    Z

    Коментиран от #213

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ФакЪт

    11 41 Отговор
    Тук става дума не за стратегическо ЯО…..и шансовете Путин да го използва срещу Украйна никак не са малки. Въпроса е, до колко е готов да понесе последиците от това??? На него му се струват майтап заканите на НАТО, но ще настъпи мотиката…

    Коментиран от #7, #16, #84

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хохо Бохо

    8 31 Отговор
    НАТО също може да използва ядрено оръжие!!!
    Какво чака?
    Русия да унищожи света ли?

    Коментиран от #11

  • 9 Токсик

    40 3 Отговор
    Президентът Джо Байдън вчера каза, че инфлацията в света се дължала на войната в Ирак, онзи ден преброи цели 54 американски щата, преди това премести Киев в Иран, а междувременно се ръкуваше със сянката си, иначе в свободното си време е каскадьор и обича да пада от колелото си и да се търкаля по стълбите на самолетите. Ние чакаме вече с нетърпение тази ядрена война да спаси този човечец от мъките му !

    Коментиран от #18, #21, #35

  • 10 Загрижен

    21 8 Отговор
    Ми то си е за безпокойство. Истинският проблем е, че ако Русия използува ядрено оръжие, това няма да е по Украйна, а по някой друг - поне така казват ватенките
  • 11 НАТО

    3 22 Отговор

    До коментар #8 от "Хохо Бохо":

    Така е!
    Трябва превантивен удар, ако искате да живеете и Земята да я има!
  • 12 Ха ха ха ха ха

    28 2 Отговор
    САЩ са обезпокоени от това, че въжете все повече се затяга около врата им, а не за използване на ЯО от страна на Русия във собствения си двор.. Ако Русия използва ЯО то би трябвало да е в центровете където се взимат решенията и издават заповедите. А това определено не е Украйна. В Киев нито решения се взимат, нито заповеди се издават.
  • 13 В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!

    23 1 Отговор
    САЩ са все по-често обработват общественото мнение от потенциално използване от Украйна на ,,мръсната бомба"...
  • 14 るモ中いア

    33 1 Отговор
    САЩ, не може да са обезпокоени, понеже САЩ бяха ВИНОВНИ за ВОЙНАТА в Украйна !

    Европа трябва да се ОТЪРВЕ от ПРЕСТЪПНАТА ВОЕНЩИНА на САЩ !

    САЩ вън от Европа !
    Могат да воюват срещу Русия, и откъм Аляска !

    Коментиран от #54

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ха ха ха ха ха

    23 0 Отговор

    До коментар #9 от "Токсик":

    Джото каза и, че американците никога не са живеели толкова зле, колкото при Путин:)))
    Я кажи, как Джото поздрави вицепрезидента си за рождения ден:) кой го беше написал тук, цитирал де... Колко се смях. То не е за смях де, ама...

    Коментиран от #26

  • 19 Въй все Здунити

    0 21 Отговор
    Не може ли да се порази само кремъл и червеният площат,горе доло такъв периметър,също така северна кореа също иска да участва в надпреварата по ядрено изгаряне!

    Коментиран от #23

  • 20 Опа

    7 0 Отговор
    В Канзас няма ли да пускат скоро?
  • 21 Най големият майтап с Байдън...!

    23 1 Отговор

    До коментар #9 от "Токсик":

    В тубата има видео,където произнася поредната си реч,четейки от ,,Кю"-то...!И по едно време изтърси...-
    ,,ПРЕМИНИ КЪМ СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА"...😀😝😛😁😝😂🤣👏👍😂🤣...!

    Коментиран от #37

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Емиии

    10 1 Отговор

    До коментар #19 от "Въй все Здунити":

    Явно не може. Ако можеше до сега гладните лешояди да са го сторили хиляди пъти, и не само Москва и около Москва, ами у цяла Русия. Ама не им се умира. Хем гладни, хем им се живурка.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Зилински

    0 12 Отговор

    До коментар #22 от "るモ中いア":

    На една руска ядрена 10 мръсно токсични бамби!Резултатът ще е израждане на зомбита.
  • 26 БАЙДЪН

    18 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ха ха ха ха ха":

    Джо Байдън, поздравявайки вицепрезидента Камала Харис за рождения й ден, отново се обади на нейния президент, както се е случвало повече от веднъж.
    „Честит рожден ден, страхотен президент, ние знаем, че майка ти е винаги с теб“: текстът на самото поздравление също повдига въпроси.
    Но това не е всичко: вчера, след церемонията по засаждане на дървета на моравата на Белия дом, Байдън отново се изгуби. Въпреки че би трябвало да познава Белия дом като дланта си, защото прекара толкова много време като вицепрезидент през годините на Барак Обама.
    Пазачите отново трябваше да показват пътя.
    По-рано конгресменът Клаудия Тени каза, че Байдън страда от сериозни когнитивни проблеми и според нея се контролира от „правителство в сянка и негов собствен персонал“.

    Коментиран от #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ха ха ха ха ха

    6 0 Отговор

    До коментар #26 от "БАЙДЪН":

    Ха ха ха 😂 😂 😂 😂 😂 Мерсиииии
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ха ха ха ха ха

    18 1 Отговор

    До коментар #30 от "Хохо Бохо":

    Абе ти в кой свят живееш? Нато се разправя с житото. Нато от военен алианс стана регулировчик на корабите с жито. Разпределя кой кораб за къде да пътува и то не в Украйна, ами в Италия.
    Натото се провали в Украйна и кукловодите му го направиха регулировчик на кораби 😂 😂 😂 😂 😂
  • 34 толчо толчо

    13 0 Отговор
    я ни осведоми за нещо друго не са ли "обезпокоени" в щатите, че някои американски политически анализатори (не български, а американски) са обезпокоени и си задават въпроса, избори ли предстоят в САЩ или не дай боже, начало на гражданска война.
  • 35 Има още

    11 0 Отговор

    До коментар #9 от "Токсик":

    Президентът на САЩ Джо Байдън каза, че неговият син е починал по време на боевете в Ирак, въпреки че е починал от болест в САЩ преди няколко години. Политикът направи съответното изявление по време на реч в Колорадо: „Казвам това като баща на човек, който получи Бронзова звезда, медал за изключителни заслуги и загина в Ирак“.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ха,да

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "Най големият майтап с Байдън...!":

    Има и видео при награждаване на някъкъв си, му закача на врата медал, който виси на гърба. И хората отстрани се смутиха,но ръкопляскаха. А наградения стои смутен.

    Коментиран от #40

  • 38 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "еее ти пък":

    Но ако оцелее от простотията си!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Хахаха

    14 0 Отговор

    До коментар #37 от "Ха,да":

    Това ми прилича на видеото,където нашата Буцка си нахлузи предпазната Ковид-маска,на главата...😝!

    Коментиран от #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ОК ХАХО!НЯМА ПРОБЛЕМ!

    11 0 Отговор

    До коментар #39 от "Хохо Бохо":

    НАТО да опита...!Какво чака ,,великите" ти хаховски съвети...?!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ха, да

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "Хахаха":

    Като Павел Шопов слушалки в ютуб
  • 46 Много си зле... ,особено с паметта!

    14 0 Отговор

    До коментар #24 от "Хохо Бохо":

    Путин каза съвсем друго!Путин каза дословно следното-
    ,,За какво ни е свят, ако в него я няма Русия"

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ами не

    9 0 Отговор

    До коментар #46 от "Много си зле... ,особено с паметта!":

    Не е зле с паметта. Тя е промита. Така му изнася, така го казва. Те така правят обръщат нещата с хастара на вън и сеят неистини. Може да си вярват и поднасят и другите, но има знаещи и ги хващат в лъжа, но има и такива, които вярват и повтарят като папагали и даже видоизменят още повече фактите.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Дори не е нужно да е чела

    10 0 Отговор

    До коментар #49 от "るモ中いア":

    Близко е до акъла, че Русия и САЩ имат достатъчно оръжия, да затрият света няколко пъти! И логично няма как едните да стрелят, а другите да гледат! от там насетне, всеки коментар по тази глупост е излишен!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 аналог

    3 6 Отговор
    Защо не го покажат със снимка нанова руска пералня, телевизор, компютър и т.н. и т.н. ? А само с "безаналогови" руски ръждетини?

    Коментиран от #68, #74

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Предполагам

    5 1 Отговор

    До коментар #64 от "аналог":

    защото не са питали поредното бег просто дете, продало си бъдещето за някое лукче на америка за България, простокиро и простобаце! :)))

    Коментиран от #73

  • 69 аналог

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "ФакЪт":

    Браво! Много са за съжаление у нас...

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ФакЪт

    1 7 Отговор

    До коментар #69 от "аналог":

    Не са много, едва 25% но на една каца с мед, и една лъжичка л.на е достатъчно! Друг е въпроса, че е срамота държава членка на ЕС считаща себе си за цивилизована държава, да има и 2.5% русороби!!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "ФакЪт":

    какви закони на нато бе? как ти се извъртя езика тая глопост да я кажеш , русия и закони на нато , голям смях
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Истината е

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "ФакЪт":

    че формата на земята не е точен кръг! Сама си отговори!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ФакЪт

    1 7 Отговор

    До коментар #81 от "Не съм путинист":

    НАТО само това чака!!! Просия няма дупе да удари дори един ирански фишек по Натовска държава, камо ли ЯО!!! Виж, в Украйна има голяма вероятност да хвърли някоя с малък обсег на действие, ноооооо……после става лошо!!!

    Коментиран от #166

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 До руските тролове

    2 3 Отговор
    Заслужава ли си труда и безсънието? Поне можете ли да си посрещнете ежедневните нужди финасово? Не ми се вярв.... Но вие дерзайте, дерзайте! Щом като за нищо друго не ставате....
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 аналог

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "ФакЪт":

    И падат ..... където паднат...
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 да ама

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "ФакЪт":

    А сигурно има и от др народности.Едва ли в тези размирни времена ще кротуват да не изброявам поне от 5-6 държави.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Водка

    3 3 Отговор
    Управлението на руските военни да внимават съ ас водката!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 ФакЪт

    2 1 Отговор

    До коментар #139 от "Иван":

    А колко Папи са го мил вали по голото теме? А?

    Коментиран от #156

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Има доста

    0 0 Отговор

    До коментар #138 от "аналог":

    Между другото в световните класациите вземат първите места. Скоро даваха документален филм. Даже ги изреждат по години и имена. Класация от 60 г насам

    Коментиран от #158

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Папата каза на

    1 2 Отговор

    До коментар #155 от "Глупости":

    Путлер ТРИ ПЪТИ да спре с тази война.
    И това го има в нета🤯
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 ФакЪт

    1 3 Отговор
    …и други чудеса щял да направи Хаджи Путин, като един истински Исус, с три риби…..извинете, с три ракети ще нахрани целия свят.

    Коментиран от #171

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 ФакЪт

    1 3 Отговор
    Миряса ли най сетне пияния Ватник?

    Коментиран от #184

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Чакам

    1 0 Отговор

    До коментар #199 от "🇧🇬❤️🇺🇦":

    С нетърпение да ни мобилизират и въоражът
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 СЗО

    4 2 Отговор
    Щатите говорят за ядрени удари повече от Москва. Защо ли помпят така общественото мнение....

    Коментиран от #210

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 ле ле

    1 2 Отговор
    Да бе..били те притеснени..Така ли се прави когато си обезпокоен от война, а в същото време стоиш в основата на този конфликт..кукловоди на Зеленски и др.укр.политици..
  • 212 сороснерес

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стига":

    Ако започне нещо ,то ще удари първо сащ..и тогава няма да успеят да се притесняват..и др. либерални чувства..За това българи в САЩ по-добре се прибирайте от тази територия..
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 А КЪДЕ ВИ БЕШЕ

    0 0 Отговор
    БЕЗПОКОЙСТВОТО КОГАТО БОМБАРДИРАХТЕ С ЯДРЕННО ОРЪЖИЕ СЪРБИЯ. ЛЕЛЕ КАКВА НАГЛОСТ!!!!