Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 13:27 667 3

Двама души оцеляха и бяха пратени в болница, след като малкият им самолет се удари в далекопровод край Вашингтон

  • сащ-
  • самолет

По данни на Федералната администрация по въздухоплаване машината Mooney M20J е летяла от Уестчестър, щата Ню Йорк, до Монтгомъри еър парк, близо до мястото на катастрофата

Двама души оцеляха и бяха пратени в болница, след като малкият им самолет се удари в далекопровод край Вашингтон   - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Двама души бяха спасени и с тежки наранявания пратени в болница, след като самолетът им се удари вчера във високоволтов далекопровод край столицата на САЩ, предаде Ройтерс.

От шерифството в окръг Монтгомъри, щата Мериленд, казаха, че пациентите страдат от хипотермия и ортопедични и други травми. Сблъсъкът и оплитането в жиците на електропровода на височина около 30 метра са довели до масово спиране на тока в района за няколко часа.

Инцидентът е станал вчера към 17,30 ч. в мъгливи и влажни условия в Монтгомъри вилидж. Малко след полунощ спасителните екипи са успели да свалят пострадалите на земята и да ги транспортират до близка болница. Аварийни екипи продължават опитите си да свалят самолета на земята

По данни на Федералната администрация по въздухоплаване машината Mooney M20J е летяла от Уестчестър, щата Ню Йорк, до Монтгомъри еър парк, близо до мястото на катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    пияни говедари , какво да очава човек от такива?
  • 2 Енергото

    0 0 Отговор
    Правилното изписване на думата е електропровод.
    Далекопровод - такова животно нЕма!
    Какво провежда това, как мислите? Дал, дале, далек, или далеко?

    Коментиран от #3

  • 3 село

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Енергото":

    Интересно. Защо всички разбраха за какво става дума, освен Йоан Граматик?