Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Декември, 2022 14:15 2 304 7

Комисията по отбрана на Бундестага разкритикува Шолц

  • бесарабски фронт-
  • германия-
  • танкове-
  • украйна-
  • олаф шолц-
  • оръжия

Доставките трябва да се планират в дългосрочна перспектива

Комисията по отбрана на Бундестага разкритикува Шолц - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Комисията по отбрана на Бундестага разкритикува Олаф Шолц за слабите доставки на оръжие за Украйна.

Ръководителят на комисията по отбрана на Бундестага Мари-Агнес Щрак-Цимерман в интервю за RND заяви, че политиката на Олаф Шолц по отношение на доставките на оръжия няма стратегия и планиране, което е проблем.

Още новини от Украйна

„Това би било правилна крачка и трябва да го направим в тясно сътрудничество с украинската армия и партньорите от НАТО. Русия няма да спре да тероризира Украйна. Германия трябва да разработи сценарий със своите партньори за продължаване на подкрепата през следващите месеци“, каза тя. Тя добави, че доставките трябва да се планират в дългосрочна перспектива, а не просто да се реагира на ситуацията.

Източник: УНИАН

Бесарабски фронт


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    15 2 Отговор
    Имах си хас ЦимерМАН да каже нещо друго за Зеленски! Руснаците сигурно съжаляват за освобождаването на Аушвиц и обединяването с ГДР. Винаги са си патили от предатели като Горбачов и Хрушчов!

    Коментиран от #4

  • 2 МИ НЕКА

    8 2 Отговор
    ВЪОРЪЖАВАТ УКРАЙНА И НАЦИСТИТЕ, ПЪК НЕМЦИТЕ ДА СТОЯТ НА СТУДЕНО И ДА НЕ СЕ КЪПЯТ!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Немците си се

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "МИ НЕКА":

    къпят, не се съмнявай, но на мръсните орки не им е нужно.
  • 4 Ортодоксалният

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    комунизъм е напълно отречен. Имаш ли представа кого защитаваш?
  • 5 И тоя като Меркел -

    1 4 Отговор
    слаба руска ракия !
  • 6 Димитър

    0 4 Отговор
    Германия със политици и канцлери като гедерейката Ангела Меркел и социалистите канцлер като Герхард Шрьодер десната ръка на Путин в Германия и сегашния невзрачен и нерешителен канцлер Шолц са станали зависими от руския газ и петрол. Въпреки, че успяха да се осъзнаят и да реагират на тези зависимости. Въпреки големия и качествен военен потенциал на Германия те не правят нищо по въпроса, а само тупат топката и отбиват номера, но какво може да се очаква от един социалист дори западен какъвто е канцлера Шолц?? Германия трябва да е наясно, че Украйна се нуждае от немското оръжие за да защитава свободата и независимостта на западния свят от руските агресори и корумпирана Русия. Самият немски политик Ханс Дитрих Геншер го е казал много ясно. "По добре американци да те окупират отколкото руснаци да те освободят"
  • 7 ХайлХимарс

    0 3 Отговор
    Идат, идат, немците идат. Бегай русню.
Новини по държави: