Last news in Fakti

27 Декември, 2022 14:45 800 0

Туитър няма да фалира скоро, увери Мъск

  • туитър-
  • илон мъск-
  • фалит-
  • сащ-
  • социални мрежи

Има много неща, които трябва да бъдат направени, каза той

Туитър няма да фалира скоро, увери Мъск - 1
Снимка: Shutterstock

Шефът на "Туитър" Илон Мъск потвърди, че платформата вече не се движи в "скоростната лента към фалит", предаде ДПА.

Има много неща, които трябва да бъдат направени, "но като цяло изглежда се движим в добра посока", каза предприемачът. През уикенда Мъск участва в подкаста "All-In" и увери, че компанията няма да фалира скоро.

Управляваме разходите разумно, така че компанията вече не се движи в скоростната лента към фалит. Беше доста диво пътуване. Имаше върхове и спадове, така да се каже, но като цяло изглежда се движим в добра посока, отбеляза той за слушателите.

След участието си той туитна все пак, че социална мрежа все още не е в безопасност и остават много неща, които трябва да бъдат свършени. Той отбеляза, че с времето грешките му ще намалеят, като в началото са били много, тъй като той е бил нов в компанията, предаде БТА.

Милиардерът за първи път предупреди за опасността "Туитър" да фалира броени седмици, след като пое управлението на платформата. Мъск купи "Туитър" за около 44 млрд. долара в края на октомври, след което започна драстични промени в платформата и се фокусира върху свободата на словото. Скоро след това компанията загуби близо половината от 100-те си най-големи рекламодатели, което силно намали приходите ѝ. Оттогава предприемачът се опитва да генерира приходи за социалната медия, включително налагайки абонаментна такса от 8 долара месечно (11 долара за потребителите на айФон) за притежателите на профили с т.нар. сини значки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА