Last news in Fakti

10 Януари, 2023 16:09 4 258 101

Съставиха списъци на агентите на Путин в Сърбия

  • русия-
  • путин-
  • агенти-
  • шпиони-
  • сърби-
  • списък-
  • октомври

Групата "Октомври" подчертава, че става дума за агенти на руския президент, а не на Русия

Съставиха списъци на агентите на Путин в Сърбия - 1
Източник: БГНЕС

Сдружението за свобода на Свободна Сърбия - групата "Октомври" съставя списъци на агентите на руския президент Владимир Путин. В него досега фигурират 44 души от публичното пространство на Сърбия - държавни служители, членове на службите за сигурност, журналисти, съобщава вестник "Данас". Следващото допълване на списъка ще бъде направено след 23 дни.

Сдружението подчертава, че става дума за агенти на Путин, а не на Русия.

Най-новите имена в списъка са на външния министър Ивица Дачич, на председателя на опозиционната Народна партия Вук Йеремич, историка Милош Кович, академик Коста Чавошки, председателя на движението Освобождение Младжан Джорджевич, министър Александър Мартинович.

В списъка са и журналистите Лиляна Смайлович, Миломир Марич, Миодраг Заркович, Деян Петър Златанович, Любинка Милинчич, както и представителят на партията на косовските сърби Сръбска листа Милан Радойчич и бизнесменът Звонко Веселинович.

Групата "Октомври" е гражданско сдружение, основано в края на ноември 2022 г., а негов председател е адвокатът Чедомир Стойкович. При основаването на сдружението участниците казаха, че "борбата срещу режима на Владимир Путин в Сърбия е най-важният и истински патриотичен акт".

Председателят на сдружението, адвокат Стойкович, след началото на руската агресия срещу Украйна присъства често в медиите като участник в различни дебати по темата за Русия и Украйна и отношенията на Сърбия с тях.

Със създаването на списъците се занимава Екипът за идентифициране на агентите на Путин в Република Сърбия, чийто координатор е самият Стойкович. Съществуват още няколко подобни екипа, особено интересен от които е Екип 199, който се занимава с разобличаването на предполагаемата пропаганда около бомбардировките над СР Югославия през 1999 г. и с "манипулирането на чувствата на гражданите на Сърбия от страна на политически групи", за които твърдят, че са свързани с Русия, "защото тази манипулация се използва и за войната в Украйна".

Попитан за целта и "дали е законно допустимо да се нападат хора по този начин и с какви доказателства" разполага, Стойкович каза, че от сдружението му искат да "защитят националните интереси на Сърбия, които са застрашени от две десетилетия хибридна война от страна на режима на Путин, при която населението се отдалечава от собствените си интереси и е принудено да взема решения в интерес на Руската федерация". Той заяви, че групата "Октомври" работи в съответствие с конституцията и законите.

През май Чедомир Стойкович изпрати писмо до посолството на Украйна, в което заяви, че адвокатската му кантора е наложила санкции на Русия заради агресията срещу Украйна.

Преди шест месеца той поиска от посланика на Руската федерация Александър Боцан-Харченко Русия незабавно да изтегли "всичките си 4036 агенти, от които 27 в правителството, седем в президентството, 86 в министерството на отбраната, 64 в министерството на вътрешните работи, 113 в разузнавателната агенция БИА, както и много в религиозни организации", допълва "Данас".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про фан

    39 32 Отговор
    Кой беше този Путин, той не умре ли ва? Нали беше болен човекот

    Коментиран от #89

  • 2 а бе факти

    69 40 Отговор
    защо не напишете че днес се навършват 79 години от бомбардировките на наглосаксонците и краварите над мирна софия бе

    Коментиран от #10, #11, #14, #47, #73, #87

  • 3 ДДРОнег

    45 46 Отговор
    Охо, щом и в Сърбия се надигат срещу путин, спукана им е работата на рузнаците, само Северна Корея ще им остане съюзник :):):)
  • 4 стоян

    42 18 Отговор
    Тук тия шпиони са на 4000 лв - в Сърбия сигурно повече им дават защото са по крекливи от нашите

    Коментиран от #42, #74

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българка

    48 43 Отговор
    Питам кога това ще стане в България, членка на ЕС и НАТО? Кога ще има арестувани путинофили и обвинени? Кога ще излезе истината и имената на руските терористи, които взривяваха военните ни заводи и направиха опит да убият трима българи? След като Цацаров и Гешев ги прикриват и дори лъжат партньорите ни в ЕС, то значи че двамата хубавци също трябва да бъдат изправени пред съд за съучастие с терористи

    Коментиран от #12, #64, #95

  • 7 А нашия списък с Радев начело

    41 23 Отговор
    КОГА?

    Коментиран от #58

  • 8 Емии

    28 24 Отговор
    Тарикати са сърбите. Ще заклеймят само Путин и настоящата кремълска хунта, а не цяла Русия.
  • 9 БОМБЕТО

    18 1 Отговор
    Не бягайте от темата братленца
  • 10 Историк

    23 30 Отговор

    До коментар #2 от "а бе факти":

    София не е била "мирна" бе, другарю. Колкото Берлин е бил "мирен" по време на бомбардировките на съюзниците.

    Коментиран от #35

  • 11 Българка

    36 39 Отговор

    До коментар #2 от "а бе факти":

    А ти защо не учиш фактите за ВСВ и историята ни? Нима не знаеш, че бомбардировките над София са поръчани от другаря ти Сталин и СССР, които обявяват война на България и молят съюзниците си от САЩ и Англия да им осигурят терена за окупация

    Коментиран от #15, #17, #26, #62, #75

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Някакъв адвокат в Сърбия си Основал

    31 28 Отговор
    Преди 2 месеца сдружение"СвободнаСърбия!??? Дълга" История" има това сдружение???!! Пишел, кои са били Агенти на Путин??? Той е Председател, Секретар, Секретарка и деловодител!! По вероятно е да Украински Фейк, ако има такъв Сърбин, то неговите сънародници ще го на бият в скоро време!! Там няма да търпят подобен продажник!!

    Коментиран от #21, #76

  • 14 Добре бе, казваме

    27 21 Отговор

    До коментар #2 от "а бе факти":

    И какво те грее тебе това? Ама тогава е било война. А сега при тая уж военна абасрация гинат стотици хиляди. Айде, за рушляците не ме е жал, ама какво са му направили на Путлер разни жени, деца и старци?

    Коментиран от #34

  • 15 Киркор

    26 6 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Защото е по лесно да се пие бира в беседката пред блока,отколкото да се прочете една книга...
  • 16 Вземат си рублите и работят

    34 19 Отговор
    Изтървали са Волгин..Андролова..Вацев..Христов..Христов..Йончева..Йотова и още знайни и незнайни партизани на наша територия
  • 17 ДДРОнег

    24 16 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Всъщност ссср-то бомбрдира още през 1941 и 1942, когато техният съюзник - нацистка Германия ги напада !
    Има бомбардировки над Варна, Шумен и др.
  • 18 Незнаещ

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Мдаа":

    Гаранция,не е еднокнижник като тебе..
  • 19 Голем смех

    25 21 Отговор
    Злото по света е с корен мусква. Там е центърът на лошотията. Целта им е да руинират всяка нормална държава, да настройват отделни части на населението едни срещу други, да вредят на икономиката им. Затова - дистанция от мускувията и колкото се може по-малко контакти. За наше добро е.
  • 20 Ферещанов

    23 13 Отговор
    И тука има такъв списък. Направен от ДАНС. Посочена е и сумата, която получава всеки предател. 4000 лева на месец. Ама в Сърбия го публикуват, а тук, кой знае защо, е тайна. Изглежда по върховете на държавата е пълно с путлерова агентура.
  • 21 Историк

    15 13 Отговор

    До коментар #13 от "Някакъв адвокат в Сърбия си Основал":

    "Там няма да търпят подобен продажник!!" Абе другарю, по времето когато баща ти, също като теб, ни обясняваше за "Запада като враг" точно сърбите правеха "политика на два стола" и вземаха от Запада, както и от Просия. Та май ентусиазЪма ти не се връзва с РЕАЛНОСТТА.
  • 22 Урюрвкос

    6 5 Отговор
    моята автомивка налага санкции срещу Израел защото тъпче с таблетки Путин
  • 23 До 11Никакви бомбандировки над София нее

    20 18 Отговор
    Пръчвал Сталин!! Що за Простотии!! Американски ескадрили са бомбандирани Нефтените Находища в Плоещ, Ръмъния!! Немците са имали много силна противовъздушна отбрана, и не винаги са имали възможност да хвърлят бомбите Американците! На връщане към Италия от където са излитали(от Сардиния) са си разтоварвали от бомбите над София и ЖП мостове на Българска територия!! Имали сме малка къща срещу Военна рампа, бащами е бил с влакова, композиция в Тунелите на Искърскато дефиле, през ноща, като сее върнал на мястото на, къщето е имало бомбена яма!Не съм бил роден тогава! На, утринта получава призовка, като запасняк в Бронираната дружина, бил е танкис!! Страцин, Стражин, Куманово, Крива паланка до Косовска Митровица в Сърбия!! Сталин е Непричом в тези бомбандировки над София и из България!! До 11 не Пиши Глупости!!!

    Коментиран от #29, #38, #80

  • 24 Абе, Бялата Златка

    13 2 Отговор
    С какво си издържа телевизията? Нали в статия в този ,онези дни ревеше ,че нямал пари да си плати гаранцията?
  • 25 Тавариш,

    9 9 Отговор
    Пропуснал си да преведеш от руски - Непричом!Пак се дъниш.Колко лесно сте за разпознаване.

    Коментиран от #30, #61

  • 26 БОМБЕТО

    18 2 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    България им обяви война на САЩ
  • 27 Мизерабль

    13 4 Отговор
    Нищо не е това.Във България поменикът щеше да е 5 пъти по дълъг
  • 28 Българин

    17 10 Отговор
    А кога ще има такъв списък и за агентите и слугите на Путин в България.
  • 29 Преди от руски

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "До 11Никакви бомбандировки над София нее":

    "Непричом" де.
  • 30 Това беше до

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Тавариш,":

    Комента 23
  • 31 Груьо

    17 15 Отговор
    КАКВА Е ТАЯ ГЛУПАВА НОВИНА. НЯКОЙ СИ БИЛ СЪЗДАЛ НЕЩО В СЪРБИЯ.И КОЙ Е ТОЗИ НИКОМЕ НЕ ИЗВЕСТЕН АДВУКАТ,ТЪРСЕЩ РЕКЛАМА И КОЛКО СА МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ,СЪЩО НЕ Е ЯСНО. АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 😂😂😂😂😂😂

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Град КозлодОй-иди на hoй
  • 34 Мдаааамм...

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "Добре бе, казваме":

    ...-ами...плащат сметката на оня с непраната фанела...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Зевзек

    22 8 Отговор
    Агентите на Путин в Сърбия: политици, журналисти ... защо ли не се учудвам. В България е същото, агенти на Путин: Румен Овчаров, Румен Петков, Копейкин, Петър Волгин ... Само дето няма кой да публикува списъка.
  • 37 Пеци

    16 11 Отговор
    А у нас колко са ??? Над 4000 путлеробчета работещи и обслужващи феодално-крепостна Просия.
    После се чудим защо сме на последно място по всичко и Румъния ни задмина на ред е Албания.
  • 38 Зевзек

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "До 11Никакви бомбандировки над София нее":

    Баща ти танкист на немски Тигър ли е бил или на съветски Т34?
  • 39 Демократ

    14 8 Отговор
    Пак сме на опашката. Сърбия официално подкрепя Путин и въпреки това организациите имат смелост да съобщят имената на предателите.Кога това ще се случи в България?
  • 40 ха ха

    11 3 Отговор
    а у нас кога? май ще е нужно доставреме да се опишат всички. - сред тях има и путинофили,русофили и даже русофоби
  • 41 смерш

    12 5 Отговор
    У нас е достатъчно да се публикуват списъка на служителите в президентството начело с онзи шашкънин президента , списъка на депутатите на БСП, АБВ ,Възраждане и ще имаме представа за половината от агентите на КГБ в България.
  • 42 Зевзек

    15 10 Отговор

    До коментар #4 от "стоян":

    "Тук тия шпиони са на 4000 лв"

    И тук има путински шпиони с по-високи заплати, които им плаща българската държава. Русия нищо не им дава. Българската държава им плаща високи заплати на депутати, пример Копейкин и на министри, пример министъра на енергетиката. И дори заплата на президент и вицепрезидент получават путинските агенти в България... И високите заплатите на много от агентите на Путин в България ги плаща българският данъкоплатец, а не Путин.

    Коментиран от #50, #88

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Иван

    13 5 Отговор
    А в България кога? Тука списъка ще е много дълъг.

    Коментиран от #48

  • 45 Путинофил

    14 7 Отговор
    При нас руските агенти са 500 000! Всичките са по морето!
  • 46 Бесен- _Язовец

    12 13 Отговор
    Петата колона на Сорос шпионите съставят списъци смех

    Коментиран от #55

  • 47 Ал Бунди

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "а бе факти":

    A ти защо не кажеш защо са ни бобардирали? Кой на кого обяви война...и какво каза Борис на Филов, когато Филов му занесъл благата, в кавички,вест? Да бе мирно стояло,не би чудо видяло..

    Коментиран от #59

  • 48 Вицето Илияна раздаде БГ паспорти

    14 4 Отговор

    До коментар #44 от "Иван":

    на руските шпиони и вече трудно могат да се преброят!
  • 49 Комуниста

    11 10 Отговор
    Знаем ви безродници соросоиди само да се разбъркат нещата между Русия и НАТО и ще ви ликвидираме до един шпионите
  • 50 Историк

    13 9 Отговор

    До коментар #42 от "Зевзек":

    То в това е руската схема - жертвите сами да платят за действията на мъчителите си (както едно време сме платили за "освобождението" си). По същия начин, по който последиците от дейстията на същите мъчители са обвинение към самите жертви (класически пример е как руските слуги в България обявяват, че България се е обезлюдила през "демокрацията" а не казват, че се обезлюди защото 1) продължаваме да сме под руски икономически и политически контрол и 2) милиони българи избягаха от последиците от комунизма. Но иначе "демокрацията" е виновна де).
  • 51 А това се нарича...

    7 6 Отговор
    ...- Лов на вещици...!
  • 52 Списък на американски шпиони

    17 14 Отговор
    1- Попов
    2 - Соломон Паси
    3 - Шаламанов
    4- Радев
    5 - Христо Иванов
    6 - Антоанета Цонева
    7 - Борисов
    8 - Кирил Петков
    9 - Асен Василев
    10- Слатински
    11 - Дайнов
    12 Г. Панайотов
    13 - Димитър Стоянов
    14 - Лора Крумова
    15 - Плевньо
    И още много
    И вс служители в НПО на Сорос който шпионира за ЦРУ.

    Коментиран от #53, #56, #60, #77, #86

  • 53 Солей

    5 9 Отговор

    До коментар #52 от "Списък на американски шпиони":

    Откога знаеш, че написаното от теб е лъжа? :))))
  • 54 Реалист

    10 8 Отговор
    Вс,, журналисти" които получават пари за работа от НПО на САЩ са шпиони
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Пошьол

    13 4 Отговор
    И при нас трябва да им направим списъци
  • 58 допълнение

    15 7 Отговор

    До коментар #7 от "А нашия списък с Радев начело":

    И още : Гумен Петков, Шаренкова, Малинов, Копейкин и цялата му партия, свинаря Гергов, Гявол Куюмджиев, Болен Сидеров, чичо Денчев, Захариев,ректори на университети,Волгин.....
  • 59 Пеци

    8 4 Отговор

    До коментар #47 от "Ал Бунди":

    Вярна защо не казват иВостината за бомбардировките над София???Англо-американските бомбардировачи са прелитали над България да бомбардират нефтените полета в Румъния и на връщане празни нашите летци са ги сваля ли.
    КВо да се прави като сме били съюзници на нацистите и обявиха война на САЩ

    Коментиран от #67

  • 60 Керът

    9 4 Отговор

    До коментар #52 от "Списък на американски шпиони":

    Цитирам:
    "И вс служители в НПО на Сорос който шпионира за ЦРУ."

    92 годишният милиардер Сорос, шпионира за ЦРУ, предполагам за надница от 200-300$ дневно, мнали, ватниче?


    ХАхахаххахахах, ще ме уморите от смях безаналоговите, честно!
  • 61 От Речник на Българския Език

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Тавариш,":

    "непричом — прилагателно име (тип 89a):
    Значение:
    "не на място, не в случая, няма защо, нямам нищо общо"
    Незнанието на българския език води неуместни забележки към хора, които знаят значението на повечето думи в този език...
  • 62 Съобщение

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Тези които са изготвили списъците са наредили на войниците от обгазения снощи град в УКРАИНА да бегат бързо ! Бегане му е майката !
  • 63 Гого

    6 8 Отговор
    Още една организация финансирана от Цру и пак ще има опити за организиране на майдани от ЦРУ. Тези хора не си научиха урика. Майданите вече ще могат да минават само в бананови републики, но и там не е сигурно. Няма да има се отвори парашута. Вижте ги само. Сдружението е сформирано през 2022г. Тези агенти на Путин тогава ли бяха вербувани? Ама че смешка. Ако са били отдавна се пита, къде бяха тези до сега? Май сега получиха финансиране от Чичо Сам и отвориха гърлата. Да де ама ще им приседне. Номера е твърде изтъркан вече. Предсмъртните писъци на САЩ и Европейските лакеи са жалки. Но за умиращите само добро, или нищо.
  • 64 миле китич

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    В Сърбия агентите на Путин са няколко милиона !
  • 65 Юрий Бутусов

    8 3 Отговор
    Много поучителна битка проведе тактическата група "Адам". Благодарение на качественото планиране и управление четирима (4) бойци от Силите за специални операции атакуваха руската позиция близо до Бахмут и унищожиха 15 вражески войници. При акцията са заловени 6 руснаци, които имат късмета да оцелеят, цялата част е напълно ликвидирана. Групата е провела операцията без загуби. Резултатите от операцията се записват на видео.
    Бих искал такива битки да станат пример за успешна тактика на малки групи в съвременната война и този опит систематично да се прилага във войските.
  • 66 🇧🇬🇷🇺

    6 5 Отговор
    Алууу факти кво става в Украйна нещо много мълчите днес

    Коментиран от #72

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 007

    7 3 Отговор
    Нашия списък ще е от хиляди из ме ки@ри!!!!🇧🇬🇺🇦🇪🇺🇺🇸🇧🇬
  • 69 путлерастите

    6 2 Отговор
    Той ще.е.дълъг цял километър. А нашенските кога ще.ги публикуват или тук има само на цру.
  • 70 МонИ-ПасИ

    2 2 Отговор
    И аз имам списък, но не мога да го публикувам, защото нямам толкова хартия.
  • 71 Бомбардирали лошо казаха

    3 2 Отговор

    До коментар #67 от "Летописец":

    Според стандартите на втората световна това не са разрушения..вземи се занимавай с неща от които разбираш..бомбардировки се провеждат в България защото българското ВВС..започва да стреля по летящите

    крепости изпълняващи мисии към петрола в плоещ Румъния..България е в оста и стреля по бомбардировачите мисиите са тежки при първата от 150 самолета губят 100..и понеже бомбардирането втората световна вече е наука най-нормалното нещо при условие че времето в Румъния е със ниска облачност и не могат да локализират целта е да изсипят бомбите веднага след като получат прогнозата и да си набият камшика към Африка
    Маршрутите на тия самолети минават по долини на реки и над големи градове никакъва мистерия няма защо как
  • 72 вие питате Факти отговарят

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "🇧🇬🇷🇺":

    Става това на което обичаш да сядаш.
  • 73 руски zвине

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "а бе факти":

    България обявява война на запада.Каква мирна София ? Получили сме това което сме търсили.А ти русонацистки кравар,защо не кажеш нещо за бомбардировките на руските мерзавци над ЦЯЛА България и всички български градове в момент в който не сме били дори във война с русия ??
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 тюхчев

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Ти си чела история колкото аз съм чел корана .

    Коментиран от #83, #90

  • 76 Сърбите

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Някакъв адвокат в Сърбия си Основал":

    не са предатели като нас !

    Коментиран от #79

  • 77 ТаУмВзе

    6 3 Отговор

    До коментар #52 от "Списък на американски шпиони":

    Хахаа, рублен крадеф и буци са но путанита мончета
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Историк

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "До 11Никакви бомбандировки над София нее":

    Сега такава история се преподава ,а за тия които са си забравили историята ,средствата за масова дезинформация се грижат .

    Коментиран от #84

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Що се занимаваш

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    с тия килеши...
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Историк

    2 5 Отговор

    До коментар #80 от "Историк":

    "Сега такава история се преподава" Е, не е като соцфашификатите, но какво да се прави, някои искаме да живеем с истината, не с руската пропаганда.
  • 85 нали

    2 0 Отговор
    А ние кога?
  • 86 ХАХАХ

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "Списък на американски шпиони":

    Тоя колко е прост хахаха. Що да шпионира ЦРУ държава когато тя е в НАТО. Много се надценявате вие червените партизани. Вас няма нужда да ви шпионира американска агенция. Ние вас си ви знаем хахах
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 стоян

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "Зевзек":

    До 42 ком - За тия държавните служители дето си писал - тия хем са на българска държавна заплата и отделно получават по 4000 от митра фанова да работят за интересите на путин
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Адам Хилтън

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "тюхчев":

    Ти четеш и се кълнеш във всичко което е против България, подлого продажна и платена в копейки!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Змия

    2 1 Отговор
    и ти я октомврийчета са като нашите септемврийчета но с една разлика нашите бяха спонсорирани от изток а тези от запад
  • 93 Жреца на Ботунец

    1 1 Отговор
    А в България са пРезидента Румен,Костя Копейкин,Волен Сидеров,Р.Овч,Стефан Янев,Николай Малинов,като това са само най-изявените и то от последните 2-3 години.Ако някой си направи труда да състави списък за последните примерно 23 години,които съвпадат с "царуването" на Кремълският Плъх,то това ще представлява нещо,като египетски папирус с имената на фараоните владели Египет в продължение на 3000 години.Много долна путлерастка измет се е навъдила в България,основно от финансов интерес.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Военните заводи се взривяват вече няколко пъти от чиста некадърност. Не стават за цех само за нива тия който не умеят да работят с това оборудване, мотика най-много за тях
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Еххх

    0 1 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ !!!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Иванов

    0 0 Отговор
    А колко са и кои агентите които не спират да работят срещу българия
  • 101 сикара сикуро

    0 0 Отговор
    Тук в България няма нужда да се прави списък. Предателите няма да могат да се съберат в цяла книга. Войната в Украйна изкара на показ кремълските подлоги в държавата ни. Каква трябва да ти бъде ценностната ти система за да бъдеш на страната агресор който обяви нашата страна за вражеска. В близкото минало такива предатели бяха наказвани от закона, но сега няма кой да прилага закона. Тези хора може да накажем с избора си през април.
Новини по държави: