12 Януари, 2023 16:03 928 17

Полетите в САЩ се връщат към нормален ритъм след вчерашния срив в системата

  • сащ-
  • въздушен транспорт-
  • кибератака

Вчера над 11 300 полета бяха забавени или отменени, а тази сутрин отменени са били 76, а други 577 са били забавени, сочат данни на сайта "Флайтауеър"

Полетите в САЩ се връщат към нормален ритъм след вчерашния срив в системата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американските авиокомпании очакват да се върнат днес изцяло към нормален ритъм на работа след вчерашния срив, като същевременно Федералното управление за авиация (FAA) продължава да разследва причината за срива, предаде Ройтерс.

Вчера над 11 300 полета бяха забавени или отменени, а тази сутрин отменени са били 76, а други 577 са били забавени, сочат данни на сайта "Флайтауеър".

Големите авиокомпании, сред които "Делта еърлайнс" (Delta Air Lines), "Юнайтед еърлайнс" (United Airlines), "Американ еърлайнс" (American Airlines) и "Саутуест еърлайнс" (Southwest Airlines) очакват всички полети да се върнат към нормалното си разписание до края на деня.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    12 1 Отговор
    Не ни дреме
  • 2 ДИНО

    16 1 Отговор
    ТОВА БЕШЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА КРАВАРИТЕ

    Коментиран от #5

  • 3 Хи хи хи

    14 1 Отговор
    Утре пак.....
  • 4 Щатите са Минало..

    11 0 Отговор
    Рамбо е двама "мъже" и половина,или ще легнете,или няма да станете..
  • 5 Не бързайте да се радвате...!

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДИНО":

    Това е само уводната част към вторият - ...11.09....!
  • 6 анатол бомбона

    8 0 Отговор
    за две лукчета пиша поръчкови пасквили а уж още вчера всичко се беше оправило в краварника
  • 7 Стоян Александров

    9 0 Отговор
    Алоооп САЩ не са Ви проблем полетите, а вижте как Ви мачкат русснаците в Окрайна. НАТО ТАМ Е В КОЛАПС. СЕГА В МОМЕНТА Е АД В ОКРАЙНА БЕЕЕЕЕ. ПИШЕТЕ ЗА ТОВА. РУССНАЦИТЕ ЯРОСТНО И С БЕСНИ ТЕМПОВЕ УБИВАТ НЕПОКОРНИТЕ ОКРАЙНЦИ, А НАТОВСКИТЕ ВОЙНИЦИ БЕЖАЛОСНО СА УНИЩОЖАВАНИ БЕЗ ДА СЕ ВЗИМАТ В ПЛЕН. АТАКАТА НА РУССИТЕ Е БЕЗЖАЛОСТНА И СЕ ОЧАКВА ОЩЕ ХИЛЯДИ УКРИ И НАТОВЦИ ДА УМРЪТ ДО 24 ЧАСА. ОЧАКВА СЕ ДО СЕДМИЦА КИЕВ ДА БЪДЕ ЗАВЗЕТ, А ЗЕЛЕНИЯ АРЕСТУВАН ОСВЕН АКО АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ГО .... ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ КАКВО...

    Коментиран от #8, #11, #16

  • 8 Стоян Александров

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Истината е че сега е момента, дните на свършека на Окрайна и на купените и лъжливи мисирковски медии.... ВСИЧКО СВЪРШВА ВЕЧЕ ДРУГАРИИИИИИИИ. 25 000 убити за два дена....леле майко неостанаха укрииииии
  • 9 С какъв ли…

    0 6 Отговор
    …..трепет са чакали бедните ватници? Напразни надежди говежди!
  • 10 Дреме ми

    5 0 Отговор
    На фара
  • 11 Да си оправят

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Полетите че да има с какво да бягат в кравария

    Коментиран от #15

  • 12 Леле...

    0 6 Отговор
    ..ако ги барнат ,че са те..!!
    Чичо Сам ще приключи войната за седмица.. 2 мах.
  • 13 ТаУмВзе

    6 0 Отговор
    Кажи са, че Путин е виновен и да е точно!
  • 14 що така

    5 0 Отговор
    известно ли е на мисирките, че центровете за ръководство на въздушното движение в Санкт Петербург и Магадан са подпомогнали летящите от Близкия Изток и Югоизточна Азия американски самолети в посока Северозападна Америка, Аляска и Хавай. Ако не беше тази помощ, сигурно щеше да има неприятни инциденти. Ама защо трябва да споменаваме коректни действия на "дивата Раша", с която "цивилизованият свят" се бори по всички направления.
  • 15 Стоян Александров

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Да си оправят":

    Гоаподинеееее какво бягане бе ??? Тези русснаци били бясни и смазват в момента всичкооооо. Чужденците без да питат са чаооооо, няма бягане, няма мърдане, нама предавам се. Просто чаоооооо...тор ! Само укрите се взимат в плен, останалото не му трябва самолет....просто тор. Пишеше, ЧЕ РУССИТЕ СЕ БИЯТ С ЯРОСТ И ЗЛОБА, НЕМОГАТ ДА ПРЕЖАЛЯТ УБИТИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ И ВОЙНАТА НЯМАЛО ДА СВЪРШИ ДО ГРАНИЦИТЕ НА ОКРАЙНА, А ДО ПОСЛЕДНИЯ ДАВАЩ ОРЪЖИЕ НА УКРИТЕ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПЛАТИ ПРЕДАТЕЛСКАТА СИ СМЕТКА И ТОВА ЩЕ Е ФАКТ СКОРО. СТЯГАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ, МЪЛЧАХМЕ И СЕ ПРАВИХМЕ НА РАЗСЕЯНИ АМА СЕГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ С ЖИВОТИТЕ СИ. Е СЕГА ВЕЧЕ МЕ ХВАНА СТРАХ. РИССИТЕ ЩЕ МАЧКАТ ДО КРАЙ.....КАКВА ЯРОСТ СА НАСАБРАЛИ САМО. А ЗА НАТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ, ВСИЧЙО СВЪРШИ
  • 16 Алекс

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Абизол 10мг, два пъти на ден на гладно и ще се почустваш по-добре.
  • 17 Гошо мексиканеца

    1 0 Отговор
    Гадостта е извършена отвътре от такива, които довчера са били нищо. Целта е да демонстрират в някои отговорни кръгове, че са нещо. Това е истината!