Last news in Fakti

23 Януари, 2023 13:55 1 836 72

Турция внася искове заради изгарянето на Корана в Швеция

  • швеция-
  • коран-
  • турция-
  • иск-
  • нато

Турските власти остро осъдиха изгарянето на Корана

Турция внася искове заради изгарянето на Корана в Швеция  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Турция планира да внесе искове в международни съдилища заради акцията по изгаряне на Корана пред посолството ѝ в Стокхолм в събота, предаде турската държавна телевизия ТРТ-Хабер, цитирана от БТА.

По данни на телевизията директорът на Дирекцията по вероизповеданията (Диянет) Али Ербаш възнамерява да изпрати осъдителни писма до представители на различни кръгове в Европа. Чрез чуждестранните представителства на Дирекцията ще бъдат положени усилия да се обърнем към международни съдебни инстанции във връзка със случилото се, каза Ербаш.

Турските власти остро осъдиха изгарянето на Корана, като нарекоха действието "расистко" и "съвременно варварство". Турският министър на отбраната Хулуси Акар обяви, че се отменя посещението на шведския министър на отбраната Пол Йонсон в Анкара, планирано за 27 януари. Нуман Куртулмуш, заместник-председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР), предупреди, че Турция няма да одобри кандидатурата на Швеция за членство в НАТО, докато тя не се съобрази с подписания с Анкара меморандум за борба с тероризма.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    26 18 Отговор
    Шведите да вземат пример от Поднебесната. Да обособят резерват за мюслите или направо да ги изритат. Японците и скандинавците също не си поплюват много, много 😄

    Коментиран от #6

  • 2 Правилно

    47 22 Отговор
    Библията и Корана са свещени книги , и никой не трябва да се гаври и подиграва с тях , независимо дали е християнин , или мюсюлманин !

    Коментиран от #5, #14

  • 3 погледнете ако имате време

    11 16 Отговор
    "Зрелищни ВИДЕА от мобилизацията в Украйна как ловят мъже по улиците " в Блица
  • 4 Офф да идва Русия

    22 31 Отговор
    и да освобождава Константинопол, че да нямаме обща граница с тоя ислямски зоопарк.

    Коментиран от #8

  • 5 Госあ

    8 10 Отговор

    До коментар #2 от "Правилно":

    Християните и мюслите знаеш ли как са постъпвали с езичниците и политеистите ? Горяли са ги тях, бате. Е, Токугава им показАл некои неща но това е било на Свещения остров…

    Коментиран от #7

  • 6 да де

    15 14 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Онзи според теб шведите какви са не са ли скандинавци или просто си пишеш на килограм? Колкото до фе со ве те има достатъчно луди фанатици които като нищо може да им спретнат едно "Шарли ебдо" за горенето на Корана.

    Коментиран от #9

  • 7 Моите

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Госあ":

    Уважения , но Токугава е новобранец ! Ако искате да се запознаете с наистина жесток човек , запознайте се , с Хан Тамерлан !

    Коментиран от #10

  • 8 Ердо

    20 15 Отговор

    До коментар #4 от "Офф да идва Русия":

    Защо пък рассия ве ела ти ве ганьо с твоята смешна армия що не ти ли стиска чакаш тези смешници дето от една година урките ги правят на луди и им видяхме великата армия

    Коментиран от #11, #66

  • 9 Госあ

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "да де":

    Е, за тва пиша де !
  • 10 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "Моите":

    “ Аз не съм човек, жаден за кръв; и Господ ми е свидетел, че във всичките ми войни аз никога не съм бил агресорът и че моите врагове винаги са били сътворителите на своето падение” 😂 добре звучи. Мерсаж 😄

    Коментиран от #13

  • 11 Тизе

    4 9 Отговор

    До коментар #8 от "Ердо":

    Барем разбираш ли се , докато мучиш ?!
  • 12 тикви турски

    16 26 Отговор
    Турченцата си мислят че те са исляма - загиваща нация! Кой ви брои за хора?

    Коментиран от #16, #17, #18, #48

  • 13 Охо...

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Госあ":

    Впечатляващо от ваша страна ! Всъщност , изказването му , е доста лицемерно , и невярно .
  • 14 Шайба

    16 12 Отговор

    До коментар #2 от "Правилно":

    Само,че коя от двете е свещенна???Ако си ги чел ще ти стане веднага ясно,че не може и двете едновременно да са истинни.Коранът отрича Исус като Месия и Божи син а също и триединството на Бог,Син и Светия дух,докато в Библията ясно се казва,че подобни твърдения са лъжливи и антихристки.Прочети Йоан 2:22,а именно-"Кой е лъжец освен онзи, който отрича, че Исус е Христос? Такъв човек е антихрист, който се отрича от Сина няма и Отца."

    Коментиран от #19, #20

  • 15 русофил/туркофил

    17 1 Отговор
    вай вай
  • 16 Бъларин

    21 15 Отговор

    До коментар #12 от "тикви турски":

    А ти защо мразиш турците ?! Нещо лошо ли са ти направили лично на тебе ?! Или си си праззз ?!

    Коментиран от #23

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ей комунистически

    13 12 Отговор

    До коментар #12 от "тикви турски":

    б о к .у к. Защо си жив и защо живееш?
  • 19 Аман

    27 9 Отговор

    До коментар #14 от "Шайба":

    Кое не е ясно ?! Всяка книга е свещена за вярващите в нея ! И трябва да има взаимно уважение , а не вражда ! Ако беше ги прочел и двете , щеше да знаеш , че книгите нямат проблеми. Проблемите идват от такива като тебе , които търсят вражда , било от глупост , било от незнание !

    Коментиран от #21, #63, #67

  • 20 Ти протестантски и лутерански

    17 12 Отговор

    До коментар #14 от "Шайба":

    лъжец. Защо лъжеш бре? Корана признава Исус за Месията! Защо лъжеш? В Библията в Стария Завет се говори само за един невидим Бог? Какво триединство? Какъв Божи син? Бог няма човешка природа! Чети бре

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Шайба

    13 12 Отговор

    До коментар #20 от "Ти протестантски и лутерански":

    Стига лъга като дрът сиганин,чел съм го и нищо от това което твърдиш не е вярно.

    Коментиран от #26

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Анонимен

    12 0 Отговор
    Нека да оставим религията да се обсъжда от компетентни хора,проблемът е че има добри и лоши хора независимо от религия нация раса или народност.Ако погледнем в по-голям спектър на зрение днес кой с кого воюва и кой кого и защо убива ще си отговорим на много въпроси.
  • 25 стоян

    16 5 Отговор
    Този швед дето запали корана е от партията на путин и най вероятно е спонсориран от москва с цел да има безредици в ЕС
  • 26 Вие протестантите и техните

    15 13 Отговор

    До коментар #22 от "Шайба":

    подобни все трябва да се пръкнете от дъното и да сеете омраза между религиите! Кой лъже като циганин. Циганина ти е виновен в живота? Жалки сте. Българина не лъже хич нали! Българина е безгрешен и държавата му енай правдивата. Айде без циркове, че съм се нагледал доста от такива като вас.
  • 27 Павел пенев

    15 12 Отговор
    Не обичам мюсюлманите,но уважавам сега позицията на турците,които трябва да осъдят тези велики демократи за правата на човека. Германците, нидерландците и скандинавците са отвратителни народи. Те уважават само себе си,държат се надменно и предизвикателно и имат чувство на превъзходство пред останалите европейски народи. Убеден съм че Турция ще ги подреди в съда да заплатят за тази провокация. Те разбират само от сила и от това да им бръкнат в джоба.
  • 28 Хубаво

    18 10 Отговор

    До коментар #21 от "Шайба":

    Е като не знаеш , да мълчиш , за да не ти се смеят ! Кой е Сатана - Аллах ли ?! Аман човече , не искам да ти се смея , но вземи се образовани малко. Прочети и Библията , и Корана ( няма да те ухапе ). И христианството , и мюсюлманското название на Бог , не са имена , а качества - Бог , Господ , Всевишният..... И двете книги ни учат на добро , проблема е в нас , че не слушаме !

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Шайба

    8 12 Отговор

    До коментар #28 от "Хубаво":

    Аллах означава в превод Бог,но кой е точно този бог в Корана не се споменава и очевидно е самият девол,докато Бог в Библията си има име и то е Яхве или Йехова

    Коментиран от #34

  • 31 Шайба

    12 15 Отговор

    До коментар #29 от "Кой се кланя":

    500 години сме им сърбали попарата и на турците и на исляма като религия,много добре знаем българите що за стока са турците.

    Коментиран от #32, #35, #36

  • 32 Комунист ли си протестант ли си

    16 10 Отговор

    До коментар #31 от "Шайба":

    но се вижда че си пълен със злоба и враждебност качества присъщи на Дявола. Та ти ли ще говориш за Исляма? А и в Османската империя не е имало само турци да ти узрее тиквата к у х а. Ти пък какво лошо си видял и знаеш за Османската империя? Промиха ти мозъка с комунистическа история колко лоша е била Империята.

    Коментиран от #33

  • 33 Шайба

    11 2 Отговор

    До коментар #32 от "Комунист ли си протестант ли си":

    Всички знаем как ще свърши дявола и сигурно ще обвини накрая самия Бог във враждебност и ненавист понеже го е тикнал в Геената.
  • 34 Предавам

    12 12 Отговор

    До коментар #30 от "Шайба":

    Се , никой не е победил необразованите , и аз няма да успея ! Яхве и Йехова също не са имена , а означават - Бог , Господ ! Има и още , като Саваот , Ельохим , ама - откъде да знаеш ?! А относно горният ти коментар - историята е ИСТОРИЯ , и така трябва да бъде ! Ако мислиш , че сме живяли зле с турците , прочети какво са си причинявали нашите събратя христианин едни на други по това време , в западна Европа ! Тогава просто времената са били диви !

    Коментиран от #38

  • 35 Османска империя

    16 12 Отговор

    До коментар #31 от "Шайба":

    Колко голяма е била България по времето на Османската империя и колко голяма е сега? Разлика правиш ли? И кой е причината от България да бъдат откъснати територии? Вашия тогавашен "освободител". Да освободиха ви не от "турско" "робство" а от ваши други територии. Язък че сте такива наивници.
  • 36 Шайба

    12 5 Отговор

    До коментар #31 от "Шайба":

    Просто ви говоря истината в прав текст,не че съм изпълнен с враждебност,това че не ви понася истината е ваш проблем,така се гърчи и дяволът пред нея,камо ли слугите му

    Коментиран от #39

  • 37 ...

    13 11 Отговор
    Курана да не е написан от някой турчин бе Ефенди? Да не почнем да гледаме колко библии сте изгорили и колко църкви?

    Коментиран от #43

  • 38 Шайба

    11 3 Отговор

    До коментар #34 от "Предавам":

    Само,че Яхве е името на Бог,не е титлата му,всеки може да го прочете в Гугъл,информацията е общодостъпна.

    Коментиран от #42

  • 39 Невежество в 21 век

    8 11 Отговор

    До коментар #36 от "Шайба":

    Вие сте загубен в живота си и търсите Истината. Знаете го много добре! Потърсете и четете за Исляма ще откриете Истината и Светлината! Не си губете времето с изпъкване и търсене на внимание в социалните медии. На това ли те учи твоята религия?

    Коментиран от #41

  • 40 Шайба

    12 6 Отговор
    Общо взето това е въпрос,който ще се разреши чак на Второ пришествие,тогава чак ще видим кой е кум и кой е сват и кой на булката е брат,а дотогава дерзайте!
  • 41 Шайба

    12 9 Отговор

    До коментар #39 от "Невежество в 21 век":

    За светлината на Луцифер ли говорите,не мерси!

    Коментиран от #44, #45

  • 42 Хахаха

    9 7 Отговор

    До коментар #38 от "Шайба":

    Образование по Гугъл , значи !!! Хахаха...
  • 43 За кого

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "...":

    За кого говориш?
  • 44 Правилно

    10 10 Отговор

    До коментар #41 от "Шайба":

    Те пита Ком.,39 ! Ти само се мислиш за христианин , а нищо не знаеш за християнството ! Това е обичаща ближния , и всеопрощаваща религия , а не - ние сме по - по - най , като в детското предаване !
  • 45 Сатаната

    9 10 Отговор

    До коментар #41 от "Шайба":

    няма Светлина и не е Светлина. Много сте невеж! Вие даже причислявате и Сатаната към Ангелите, а не знаете че Ангелите нямат свободна воля и следват само заповедите на Бога! Сатаната не следва заповеди и затова е изгонен от Рая на Земята! Звучи ли ви логично?

    Коментиран от #47

  • 46 Шайба

    13 5 Отговор
    И накрая за всички мюсюлмани тук,специален поздрав с пасаж от Библията и по-точно Йоан 3:16,да не кажете накрая,че никой не ви бил казал и затуй не сте знаели: "Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот." Амин!

    Коментиран от #49

  • 47 Шайба

    12 5 Отговор

    До коментар #45 от "Сатаната":

    Въобще не ми звучи логично,това което твърдите.Божиите ангели не са кучета на каишка за разлика от падналите ангели,които служат на Сатана.

    Коментиран от #50, #55

  • 48 Кратуни ганьовски

    9 12 Отговор

    До коментар #12 от "тикви турски":

    Брей, колко са доброжелателни "юнаците балкански " към своите турски братушки от НАТО ! Но, не бойте се деца за утрешния ден! Като лоялен съюзник, турецката армия немедлено ще се притече на помощ на бегето, ако другите "братушки решат да я направят " 16-та республика".
  • 49 Алоууу

    5 11 Отговор

    До коментар #46 от "Шайба":

    Исус българин ли е бил, български ли е бил та си толкова сигурен че е казал точно това по смисъл? На какъв език е проповядвал Исус? Много сте наивни и леснодоверавящи се на старогръцки преводи от староеврейски. Да се преведе нещо от арамейски на старогръцки и чак тогава на български, знаете ли през колко редакция, фонетика, граматика трябва да премине. Друг е въпроса колко са достоверни тези слова и дали са на Исус! Показно е че българите превеждайки нещо от чужди езици допускат много граматични и всякакви грешки и се губи смисъла на превода та какво остава за Библията!

    Коментиран от #51, #52

  • 50 По твоята логика

    4 12 Отговор

    До коментар #47 от "Шайба":

    ангелите вършат грехове и не слушат Бога. Хаха. Толкова невежество през 21 век само в Бг и при такива като вас има!

    Коментиран от #53

  • 51 Шайба

    12 2 Отговор

    До коментар #49 от "Алоууу":

    John 3:16 "For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life." Ето ти го на аглийски тогава,ако можеш изобщо да го прочетеш,Кажи после,че и англичаните са се изгубили в превода.

    Коментиран от #54

  • 52 Шайба

    12 2 Отговор

    До коментар #49 от "Алоууу":

    Словата са на Йоан,а не на Исус,пише ти го черно на бяло Йоан 3:16
  • 53 Шайба

    12 2 Отговор

    До коментар #50 от "По твоята логика":

    Това,че имаш свободна воля въобще не означава че трябва вършиш грехове.Божиите ангели не,че не могат да грешат,просто не го правят,защото обичат Бога,докато в падналите ангели любов няма и поради това само грешат понеже волята им не е свободна а обсебена от греха.

    Коментиран от #56

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Номад

    12 8 Отговор

    До коментар #47 от "Шайба":

    Шайба я ми кажи коя България е превзела османската империя. Според историята по това време не е имало държава с име България. Впрочем имало е но е била в пределите на Византия. Ако имаш в предвид търновското и видинско деспотство това е друга работа,но никъде официално не са вписвани като България по това време
  • 56 Алоууу

    2 11 Отговор

    До коментар #53 от "Шайба":

    Ангелите не са хора, които да вършат добро или да грешат. Те следват само заповеди на Бога! Ангелите възхваляват Бога!!! За какви паднали и греховни ангели пишете. Няма логика в написаното от вас! Ангелите са същества далече човешката свободна воля, която има добро и зло! Добрина и грях!

    Коментиран от #58

  • 57 Шайба

    12 4 Отговор

    До коментар #54 от "Алоууу":

    А на патагонски не искаш ли превода.И да ти го намеря на арамейски ще можеш ли да го прочетеш и сам да се убедиш,дълбоко се съмнявам.

    Коментиран от #59

  • 58 Шайба

    13 2 Отговор

    До коментар #56 от "Алоууу":

    Чети Библията и се образовай по въпроса,не смятам да ти разказвам цялата история тук,нито ще ми стигне времето нито мястото.
  • 59 Алоууу

    7 12 Отговор

    До коментар #57 от "Шайба":

    Бог не е човек и няма човешка природа и е извън пространството и времето! Какъв Божи син ви гони! Казах ви Бог няма човешка природа за да бъде наречен баща. Вие в ред ли сте наистина бре хора! Защо снижавате Бога до Човека! Та той е над небесата на трона си! Исус е казал да се молите и да искате прошка само от Отец. А вие молите и търсите спасение само от Исус. Какво се правите на ударени? Защо забравяте за единстветия Бог Отец? Молитвата "Отче наш, който си на небесата... за кого е? За Исус? Много сте заблудени!

    Коментиран от #60, #61, #62

  • 60 Заето

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Алоууу":

    Я прочети пак Йоан 3:16,там е казано всичко,ще се спасиш само ако вярваш в Сина,ако не вярваш в Сина как вярваш,че молитвата Отче наш е истинска,която между другото самият Божи Син ти я е дал,който още казва,че той и баща му(Бог) са едно и също нещо.
  • 61 Шайба

    12 3 Отговор

    До коментар #59 от "Алоууу":

    Йоан 10:30-32
    Исус каза:"Аз и Отец едно сме". Юдеите пак взеха камъни за да Го убият. Исус им отговори: Много добри дела ви показах от Отца; за кое от тия дела искате да Ме убиете с камъни?
  • 62 Шайба

    12 3 Отговор

    До коментар #59 от "Алоууу":

    Освен това никой тук не снишава Бога до Човека.Бог сам се е снишил чрез Исус-своя единореден син и е дошъл на земята като човек,за да покаже любовта си към хората,да протегне ръка за спасение от греха и да отвори вратите ни към вечния живот,да ни извиси към небесата при Него и това е всичко,в което се изразява любовта,защото любовта е характера и същността на Бога

    Коментиран от #68

  • 63 Българските турци

    9 12 Отговор

    До коментар #19 от "Аман":

    Безспорно, истината на Всевишния е неоспорима...Светлината и е отправена към всички ни през прозорците и книгите на всички религии ! Но колко са тия които отправят взор към тази истина?...От момента когато Каин уби Авел ,користта и злобата са с хората и лъчите на всевишната истина за съжаление се прекарват през злобни призми и се отразяват в криви огледала!... В името на тия "субективни и измамни" истини от векове се лее човешка кръв! Всеки влачи своя "кръст" към своята Голгота!...Bсички сме на изпит в този свят и когато се явим пред съда на Всевишния няма да има никакво значение от кой прозорец и през коя книга сме отправили взор към ИСТИНАТА му!...

    Коментиран от #65

  • 64 Българските турци

    6 13 Отговор
    „Анаку Тайип Ердоган... Провинция Шар... Шар Шарани...“
    .Вижте какво каза Ердоган:
    „Всеки, който обича Турция, е първокласен гражданин на страната. Несъмнено асирийците, един от най-древните народи на нашата география, имат толкова право на достъп до услуги, колкото всеки друг. Не допуснахме и най-малко разклащане - в волята ни да живеем заедно. Не позволихме на хората, които дойдоха на вратата ни, да бъдат разклатени нито от техните вярвания, нито от произхода им. Никога дори не ни е минавало през ума да поставяме под въпрос техния цвят или култура."
    Това е човекът, който даде живот на малцинствата със Закона за фондациите.
    Това е човекът, който даде възможност на кюрдското радио и телевизия.
    Нека кюрдите сепаратисти се откажат от ентусиазма си, да отхвърлят Кандил и да отворят сърцата си и за тях.
    Пример са нашите стотици хиляди кюрдски граждани, които са членове или гласуват за Партията на справедливостта и развитието.
  • 65 Шайба

    8 4 Отговор

    До коментар #63 от "Българските турци":

    А "Сатанинската библия" брои ли се за книга,откъдето да видим истината за Бога,защото викате че книгата не била от значение.Ако изповядвам религията сатанизъм ще достигна ли до Бога,понеже казвате че и религията нямала значение.Изобщо какво всъщнаост има значение за вас?

    Коментиран от #69

  • 66 Момчил

    2 8 Отговор

    До коментар #8 от "Ердо":

    Първо да уточня ,че не съм русофил,а по-скоро обратното. Но има факти : 1- В началото Русия се боеше само и единствено с наемници без своя войска и чак наскоро мобилизира някакъв доста скромен процент от мъжкото си население и 15% от армията си. Е, след като се бие с едва 1/6 или дори 1/7 от капацитета си мисля,че се справят доста прилично.
    2 - уж Украйна побеждава ,а Зеленият не спира да прави мобилизация след мобилизация,т.е. постоянно губи страшно много хора и дори наскоро стигна един немец с мустачки след като мобилизира и 16-годишни деца поради липса вече на свежа кръв. Ако му вървеше добре войната на Зеления,щеше ли да стига до този ход и отделно все да реве за още и още оръжия,т.е.явно губи и орижия много ?
  • 67 Шайба

    5 3 Отговор

    До коментар #19 от "Аман":

    Безспорно и "Моята Борба" на Хитлер е свещена книга за вярващите в нея,хихи,но докъде ще стигнат с нея всички знаем и историята го показа.
  • 68 А бре

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Шайба":

    казвам ти, чел ли си Евангелия които са от анонимни писачи и веднага наивно си повярвал за Божия "син"! Евангелието на Исус е Едно бре Едно. Не е четири и повече! Това го пише в Корана! Ти не мислиш логично а драскаш небивалици. Казвам му, Бог не може да бъде Човек, няма човешка природа. Този ми говори че е дошъл на Земята в човешко същество. Поне кажи за Божия дух че е дошъл на Земята, а не самия Бог!

    Коментиран от #70, #72

  • 69 Българските турци

    8 4 Отговор

    До коментар #65 от "Шайба":

    Хора които нямат познания и не познават всепризнатите религии и техните книги да не се гаврят и подиграват с най съкровенните чувства на хората ! Знаем че това тук е една кална платформа, но не e необходимо толкова демонстративно да се изхождате върху вярата в бога и човешките достойнства ! Такива "spider brains" като теб правиха оргиите на кристалните нощи !.. Докато вие съществувате и българите ще са обречени да се лутат в мрака на атеизма и сатанистката заблуда, на содомогорщината на многоцветния неолиберален разврат на Европа и Запада ! ... Винаги ще се боят доблестно да застанат срещу огледалото на съвестта и да закрият сметките на миналото...няма да искат да застанат лице в лице с великодушието на компромиса... и ще продължават да настояват и с упорита арогантност да искат всички други наоколо по тия земи да се съобразяват с тях !!! Заради такива като вас никой на Балканите не ви обича !... Не забравяйте хората се съобразяват с умни , толерантни , тактични и благоразумни и вярващи хора... независимо дали са им приятели или врагове !!!
  • 70 Шайба

    2 5 Отговор

    До коментар #68 от "А бре":

    Исляма е Сатанинска секта,маскирала се като благовидна овчица.Каква толерантност,какви 5 лева бръщолевиш,колкото вълкът е толерантен с овцата толкова и вълкодавът с него.

    Коментиран от #71

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Шайба

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "А бре":

    Освен това какъв си ти да казваш кое може и не може Бог,той е всесилен и може да дойде на земята както си иска и да се превъплъти в каквото желае.
Новини по държави: