Last news in Fakti
  Тема: Украйна

19 Февруари, 2023 18:54 2 873 77

Посланик Москаленко намекна: Снабдяването на Украйна с български оръжия през трети страни продължава

  • украйна-
  • оръжие-
  • война-
  • виталий москаленко

След като приключи мисията му в България, дипломатът се прибира в Киев с намерението да стане част от териториалната отбрана на града

Посланик Москаленко намекна: Снабдяването на Украйна с български оръжия през трети страни продължава - 1
Снимка: БГНЕС

Украинският посланик Виталий Москаленко напуска България на 1 март. Той заяви, че през мандата си е направил всичко възможно, за да бъде полезен. За новия посланик на Украйна в страната ни Олеся Илашчук, той обясни: "Аз не я познавам нито лично, нито задочно". Той направи това в интервю за Нова телевизия.

Москаленко подчерта, че на негово място у нас идва "човек, който има огромно желание и възможности" да продължи дейността, която са провеждали и започнали с началото на войната. "Вярно е, че не е дипломат от кариерата. Има обаче статистика, според която резултатността на хора, които не са били близки до дипломацията, е значително по-висока, в сравнение с професионалните дипломати", смята посланикът.

Още новини от Украйна

Москаленко направи коментар и по отношение на публикацията на "Ди Велт", озаглавена "България - страната, която тайно спаси Украйна". На въпрос дали би формулирал ситуацията по този начин, посланикът каза: "Абсолютно!". Според него това е пример, че България заема страната на Украйна, включително и по отношение предоставянето на конкретна помощ.

На конкретен въпрос продължава ли въоръжаването на Украйна с българско оръжие през трети страни, посланикът отговори: "Очевидно. Аз смятам, че на този въпрос мога да отговоря по-скоро в положителен смисъл, отколкото обратното".

След като приключи мисията му в България, Москаленко се прибира в Киев с намерението да стане част от териториалната отбрана на града. "Аз ще се опитам да се запиша в нея. Вече правих такива опити, но честно да ви кажа - не особено успешни. Това не означава, че искам да стана военен. Просто, като гражданин, смятам за свой дълг поне да направя такъв опит да бъда полезен на бойното поле", заявява дипломатът.

Връщането на суверенитета на Украйна, посланикът си представя с изтласкването на руските войски зад пределите на границите на страната му. "Включително и от Крим, и от Донецка и от Луганска област. Естествено, с оръжие. Иначе, с кого да преговаряме? С Путин? Това е невъзможно, защото той иска да преговаря при неговите условия и предварително от Украйна да бъдат признати окупираните територии, които той смята за свои", разясни дипломатът.

Украинският посланик коментира и думите на българския президент Румен Радев, според когото няма военно решение на конфликта и трябва диалог. "От началото на войната бяха освободени почти 50% от завзетите територии. Изключително с военни средства, поради героизма и изкуството на украинските воини и всички помагащи доброволци. Диалога ще го потърсим при всички положения - след едно задължително условие - когато всички руски войски бъдат извадени от украинските територии, включително Крим и редица региони на Донбас - Донецка и Луганска област", е мнението му.

В България Виталий Москаленко оставя своята дъщеря и внучето си. Обещава да се връща у нас, колкото е възможно по-често. "Напускам България така, сякаш моята родна страна", сподели той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Втората армия в Света"

    25 73 Отговор
    Така до победата над алкохолизираните орки!!! Да си вземат тоалетните и превръзките втора употреба, и да си ходят в кочината!!!
  • 2 Чудесно

    28 64 Отговор
    Хем добрите ще победят, хем ние сме им помогнали, хем е чудесно за икономиката ни.

    Коментиран от #6, #43, #51

  • 3 Петьо Петров

    57 13 Отговор
    Чувствам се доста объркан. Всички ползваме предимно китайски стоки, болшинството сме набедени за русофили/фоби, намираме се в ЕС, а САЩ са хегемона който командва всичко у нас. Ами де е българското в ситуацията? Едва ли чушкопека е нашата гордост?!? Кланяме се на Мустафата, Митрофанова или онази Урсула. Байдън го приемаме като Отеца на Долар Спасителя. А на българите патриоти честваме смъртта им, вместо да свалим флаговете наполовина и да обявим траур. Чуден народ сме българите! Евроатлантици и русофили. Заради граматиката ни не можем да сме дори българофили, освен да бъдем алтернатива на българи с/у нац. предатели. Какво е България в момента? Територия, но чия? На Европа или САЩ? Преди васали на СССР, но поне знаехме на кой служим и чии васали сме. А сега? На Брюксел или на Вашингтон? На Москва и Пекин, едва ли. На България със сигурност не. Не защитавам комунистите но поне не ни направиха 16-та република, а сега станахме една от 27-те. Под руско поне бяхме българи и имахме държава, а сега сме евроатлантици с техните ценности. Какви са те, никой не казва. Говореше се за демократични ценности, ама те отидоха под каруцата в името на неолиберализма. Но това не е интересно, важно е да сме слуги. Какво ни дреме за флага на който се кланяме? Нали нашият, на Народна Република България/НРБ/, вече не съществува? Освен в скрина ми. То и народ и нация няма вече. Българите се броим поименно, но пък чуждопоклонници дал Господ. Пандора ни подари даровете си, но надежда

    Коментиран от #14, #17, #26, #72

  • 4 3.14К

    51 14 Отговор
    Тоя трябва да бъде изгонен на мига! Къде е сексоложката?
  • 5 Майна

    44 16 Отговор
    Още преди се изнесоха факти ,че в Черно море български кораби ,товарят военни мунизии на връщащите се зърневози от Турция...
    Позор!

    Коментиран от #32, #68, #71

  • 6 "Втората армия в Света"

    9 35 Отговор

    До коментар #2 от "Чудесно":

    Точно и на място! Евала!
  • 7 Укропат

    27 11 Отговор
    Тоз пък какво намеква? Знаеме че отдавна е с мек. Затова пратихме при вас Олеся Илашчук да втвърди там каквото може да се втвърдява! Тя е съученичка на Кобилкина и винаги на прав курс!
  • 8 Сатана Z

    41 11 Отговор
    Българете после да не квичат и да питат:
    -Ама нас,защо?

    Z

    Коментиран от #11

  • 9 ФЕЙК

    45 9 Отговор
    Позор! Как този баш украинец може да носи все още това позорно име , което означава, че е московец? Веднага да се преименува на Киевленко или Брюкселенко, а защо не и на Вашингтоленко, което най-ще му прилича!
  • 10 Другарю Москаленко

    40 8 Отговор
    Как върви бизнесът с хотела в Бургас.Г-н Зеленски, пита ли Ви , как сте финансирали бизнеса си у нас?

    Коментиран от #33, #35, #73

  • 11 "Втората армия в Света"

    10 33 Отговор

    До коментар #8 от "Сатана Z":

    Мордор,даже една ракета не е изтреляла по НАТО!!! Нямат топки да им се изрепчат даже, тъй че не се притеснявай!!! Щото войната с нас, означава война с цялото НАТО!

    Коментиран от #16, #23

  • 12 Митю

    18 5 Отговор
    Съжалявам ги такива хора
  • 13 Касапин

    28 9 Отговор
    ЛЕЛИИИИ КОЛКО ХЕРОИЧНО ПОСЛАНИКА ЩЕ ХОДИ НА ВОЙНА А ДА ВИДИМ УТРЕ ИЛИ ДРУГ ПЪТ

    Коментиран от #18

  • 14 трябва да им се говори като на нормални

    5 30 Отговор

    До коментар #3 от "Петьо Петров":

    Психичните ви проблеми продължават. Българите винаги са били и ще бъдат много грамотни хора. Просто в момента като направиш хубава компания. Идва някой дава ти едни 100 млн. евро. Продаваш му я и се пенсионираш. Просто във вашето село тези неща никога няма да ги разберете. Ще гледате хора с огромни имения и скъпи коли. И ще си мислите,че вие трябва да получите нещо от труда на тия хора. Просто защото сте комунисти. Ще ти дам един съвет. Може да и ти облекчи страданието. Направи нещо. Както ние правим. Извади тоя флаг от скрина и го сложи на това което си направил. Така ще разберем дали струваш нещо. Ако си направил нещо грамотно. Може и да се пенсионитраш и примерно да попътуваш. Но не ходи в на тия места дето ги рекламират,че били хубави. Те са акани тия места. Иди някъде по сибир. Там ще си щастлив.

    Коментиран от #21

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 7 Отговор
    СРАМ
    трябва
    НЕУТРАЛИТЕТ
  • 16 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    21 5 Отговор

    До коментар #11 от ""Втората армия в Света"":

    Нещо не си наясно !
    У--йна не е в ОТАН , ама jaнките заставят всички пудели да лаят в хор ❗
    А за член 5 , седни и прочети .... всяка страна сама решава ( ако Чичо Сам го допусне) дали и как да се включи ❗
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 6 Отговор

    До коментар #3 от "Петьо Петров":

    ТОЧЕН пост ВИ е господин ПЕТРОВ
  • 18 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 4 Отговор

    До коментар #13 от "Касапин":

    То с тази фамилия чудно как ще се прибере изобщо 🤔🤔🤔

    Коментиран от #22

  • 19 Марш!

    20 5 Отговор
    Хайде на първа линия там да гушнеш босилека!
  • 20 Боруна Лом

    16 4 Отговор
    КОЙ ЩЕ МУ ГЛЕДА ХОТЕЛИТЕ?
  • 21 Другарю Муск&анален&ко

    14 3 Отговор

    До коментар #14 от "трябва да им се говори като на нормални":

    Много често употребявате фразата"да те избавят от страданията ти", това Ви издава
  • 22 Мислиш ли?

    14 4 Отговор

    До коментар #18 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Тоя ще си седи в хотела в Бургас, а се прибра, а му взеха гепените денги
  • 23 Марш

    15 4 Отговор

    До коментар #11 от ""Втората армия в Света"":

    Хахахах, ти наистина ли мислиш, дъpвеницо, че САЩ ще се съгласят Русия да ги заличи от картата заради нас? Те не знаят къде е България, бе !!!
  • 24 Дякон Унуфрий Араллампиев

    23 6 Отговор
    България тайно спаси Украйна и трайно съсипа народ си
  • 25 Цензура

    25 6 Отговор
    Самият факт, че тоя субект тук си позволяваше да ни командва - да ни заповядва да преименуваме улици, да им даваме оръжия напук на решението на парламента, че и да набира българи за пушечно месо, означава, че той трябва да бъда ПРОГОНЕН по най-позорен начин - а че това не става, значи, че българия е загубила националния си суверенитет и националното си достойнство.
    Да не говорим, че той знаеше точно с какво оръжие разполага българската армия, което е държавна тайна - и тоя, който му е изпял информацията, трябва да бъде съден за измяна !!!
  • 26 Опълченец

    5 15 Отговор

    До коментар #3 от "Петьо Петров":

    Не съм съгласен с теб. Противоречията, които споменаваш в поста си, имат съвсем логични обяснения. Първо, в България американофилите са мноооого малко, не всеки, който подкрепя Украйна, е американофил. Виж, русофилите са повече. На язовир Копринка (бивш Георги Димитров) съм ходил за риба, не да вея руски знамена и да си купувам чаши с лика на Сталин. Проявявам признателност към освободителите на България, но обичам българските възрожденци. Комунистите за малко да ни направят 16та република, добре, че СССР се усети навреме и отказа. Българея е в Европа, но се управлява от антиевропейци, предимно евразийци, има и тук-там някой американофил. Да изброявам ли имена? Твърде сме малки за Америка, имат други приоритети.

    Коментиран от #29, #36

  • 27 Дааааа

    18 4 Отговор
    На мястото на Москаленко идва онази "сексоложката" на повикване. Пълен абсурд са тея урки. Ама и ние щом проститутка приемаме не сме по добре.
  • 28 Русофил...загубеняк

    4 14 Отговор
    Браво на българските социалисти. До като ни лъжеха нас и кремъл, че нито един патрон не отива за Украйна, те били си напълнили сметките, като са продавали оръжие и спасили Украйна и партийните каси от банкрут.. Браво. Това е мечешка братска тайна помощ.
    А в Кремъл не спят и затова свалиха правителството...
    Сега няма нужда да ходиме на избори.
    Ако Путин оцелее ще ни назначи ново правителство лоялно към кремъл и ако и то ни лъже....Путин и него ще го свали. Кремъл не си поплюва. Пък ако и дойде в България руснаците ще прочистат нашата компартия от съмнителни русофили...
    Разбира се , добре е Путин да не идва и да се предаде на Байдън и комунизмът да си отиде в тоалетната по канален ред..
  • 29 Петьо Петров

    14 2 Отговор

    До коментар #26 от "Опълченец":

    Не разбрах с какво не си съгласен. Че сме незнайно чия колония ли? Всички знаем, но си мълчим като рибите които си хванал на Копринка.

    Коментиран от #34

  • 30  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    13 2 Отговор
    ....Снабдяването на Украйна с български оръжия през трети страни продължава...че: .......Заредили украинските маймуни, френската зенитна система с български боеприпаси и разбира се се самовзривили и от 30 урки останали само 2-ма и единия казал: малиии къв як натовски боеприпас, а представяш ли си при руснаците кво е......пълен погром.......
  • 31 Идея

    12 2 Отговор
    Ами счу. пете им ръцете на тези които ги изпращат и да приключим с тези олиг. Офрени
  • 32 Не, гордост е

    2 13 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Пръснете се от яд!
  • 33  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Другарю Москаленко":

    Как се казва хотела колега ?
  • 34 Опълченец

    2 12 Отговор

    До коментар #29 от "Петьо Петров":

    Петьо, не сме американска колония и прекрасно го разбираш. Не сме ничия колония, просто сме жертва на собствената ни тъпотия. Имам чувството, че те е страх да назовеш нещата ясно и категорично, ползваш завоалиран метафоричен стил, и понякога оставаш неразбран. Моята и твоята гледна точка често не съвпадат, но проявявам уважение заради коректния тон и липсата на персонални атаки към опонентите. Приятелски съвет, бъди по-конкретен.

    Коментиран от #39

  • 35 Дааааа

    14 2 Отговор

    До коментар #10 от "Другарю Москаленко":

    Ужас........ Оказа се, че хотелът на украинския посланик Н. Пр. Виталий Москаленко, единственият петзвезден хотел в Бургас – Гранд хотел и СПА „Приморец“, е затворен за…бежанци от Украйна!......

    Коментиран от #37

  • 36 Голям срам сме

    11 3 Отговор

    До коментар #26 от "Опълченец":

    Именно, твърде малки сме за САЩ и за това тя просто ни удуши и измука и продължава да смуче - ние сме просто донори на каквото се сетиш." Комунистите за малко да ни направят 16та република"? - ами Скот Ритер в интервю при Карбовски каза, че сме колония на САЩ. Американофилите в България с лопата да ги ринеш.

    Коментиран от #45, #63

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Дааааа

    9 1 Отговор
    Бббббаси боклуците верно дето са тея, сега се зачетох
  • 39 Петьо Петров

    14 4 Отговор

    До коментар #34 от "Опълченец":

    Съжалявам, ако не виждаш, че 6 партии в Парламента се кланят на един бог намиращ се на ул"Козяк", няма как да ти помогна с нищо повече. Не съм Путинофил, може би мъничко русофил, най-малкото заради Достоевски, , любим автор, но дотам. Аз съм българин и виждам пропастта към която ни води ЕССР. Никаква разлика със СССР. Разчитам на Путин да разгроми злото, което ни тика към колониализъм и ТСВ. Дотам. Мечтая за суверенна и независима България. Достатъчно незавоалирано ли е?

    Коментиран от #50

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Заради Ганьо дамаджаната...

    2 10 Отговор
    И любовта му към тирани, вместо открито да застане на страната на жертвата, елита се гъне и лавира между примитивния бг манталитет и правилните решения !
  • 42 Емил

    11 2 Отговор
    Тоя има ли поне една снимка, на която да не е пиян?
  • 43 Мим

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Чудесно":

    Това ли са ти добрите фашаги.Дано да не ти дава Господ да попднеш в ръцете им Питай за това евреите....
  • 44 ??????

    9 2 Отговор
    До кога ще просиш? Че няма да победите ,няма да победите,само ще повлечете Европа и нас включително . Войната си е ваша водите си я. Като нямате с какво проблема си е ваш ,да не бяхте се захващали.
  • 45 Опълченец

    3 12 Отговор

    До коментар #36 от "Голям срам сме":

    Само Скот Ритър ли ти е източник? Я ми кажи, какво точно американците изсмукаха от нас? Факти, цифри и аргументи. Нямаш!

    Коментиран от #48, #67

  • 46 Васил

    12 2 Отговор
    Няма смисъл да пращат нов посланик, тъй като скоро това неофашистко посолство ще бъде закрито и парцалът който се вее пред столична община ще бъде изхвърлен, защото такава измислена държава Украйна повече няма да има.
  • 47 Копейкин

    4 14 Отговор
    Браво
    Слава на Украйна.

    Коментиран от #58

  • 48 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "Опълченец":

    Да си чувал за едни
    2 ООО ООО ООО $$$ ❗
    Срещу които имаме само
    ГОЛ Х....‼️‼️
    / Фи 16/

    Коментиран от #52, #66, #69

  • 49 Москаленко ти си наглец, но успя с

    7 2 Отговор
    С наглостта си щото голяма част от Политиците в България са Подлоги и Майцепродавци! Няма да ние мъчно за теб, чакаме Шунтанерката, която ще те замести!!
  • 50 Опълченец

    5 10 Отговор

    До коментар #39 от "Петьо Петров":

    Сигурно ще припаднеш, и аз съм русофил, но Путин е престъпник, който ще унищожи Русия, опитвайки се да върне едно величие, което е даааалеч в миналото.
    Какви 6 партии се кланят на Козяк, като ние 33 години не можем от руските зависимости, особено в областта на енергетиката. Дай малко по-сериозно, моля те. Тук сигурно има хора, които искат да целуват американски задници, но самите американци ни казват:
    - Малки сте, не ни занимавайте с вас.
    Разликата между ЕС и СССР е като между Достоевски и Богомил Райнов. Не подценявам Райнов, и не надценявам Достоевски:-)))
    Путин няма да разгроми никакво зло, най-много да създаде по-голямо. Путин е прост империалист, но той друго не може и да бъде

    Коментиран от #54

  • 51 Хахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Чудесно":

    Хем децата ви ще плащат за това.
  • 52 Опълченец

    1 8 Отговор

    До коментар #48 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Това е търговска сделка, бе ............., сам си избери определение. А и вземи се запознай тези пари къде са и как се плащат. Аз се сещам за едни други милиарди, за едни реактори и за едни съдебни дела. Това е изсмукване.
  • 53 Така така

    10 4 Отговор
    Срам отвращавам се от настоящите политици в родината. Срам и позор!

    Коментиран от #56

  • 54 Петьо Петров

    8 2 Отговор

    До коментар #50 от "Опълченец":

    Не съм Бог да съдя хората и техните разсъждения. В геополитиката има различни интереси. Русия своите, Сащ своите. Едни се борят за безопасност на границите, други за хегемония. Христос с/у Долар. Всичко е въпрос на избор и свободата да вземаш страна. Лично аз не вземам страната на конгломератите, които всъщност водят войната в Украйна, но не одобрявам и войната на Путин като решение на даден проблем. За съжаление в геополитиката нещата се решават единствено по този начин. Така, че всеки с избора си и с по-малко омраза.
  • 55 Оръжието за Украйна изпращат фирмите

    7 2 Отговор
    На Ченгетата от ДС! Арсенал е частен много отдавна и там те са собственици! Търговците продават, защото имат благословията на Политиците!? ПАРЛАМЕНТА Е БУТАФОРИЯ, ПРАВИТЕЛСТВАТА СЛУЖЕБНИ И ВРЕМЕННИ! ВРЕМЕ ЗА КОПУВАНЕ НА ДИВИДЕНТИ И ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА МНОГО ПАРИ!? Мнението на НАРОДА ЗА Неутралитет нее решаващо и никой не се Съобразява с него!!
  • 56 мдда

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "Така така":

    Сети се кой управлява в момента като се отвръщаваш... поне да знаеш от кого.

    Коментиран от #62

  • 57 Хахаха

    6 4 Отговор
    Явно, само на Русия и пука за Украйна. Спасявайки жителите на Донбас от уркобандеровците, се оказа, че трябва да се освобождават всички братя православни украинци от сатанистите, които искат да ги превърнат в свои васали.

    Коментиран от #61

  • 58 Руснака

    7 4 Отговор

    До коментар #47 от "Копейкин":

    Путин бие по цялата поста,просто е велик,ще направи сандьр всички джендьри.
  • 59 Жоро

    4 2 Отговор
    Критикарите от Герб И Дпс товариха ПП че едва ли не са най големите въоражейни дилъри в света а Радевистите Гълабарници продават яко. Истината е че войната е Бизнес и частиците както и държамните фабрики направиха пачки.
  • 60 Павел пенев

    5 2 Отговор
    Това не е дипломать а интригант простак.
  • 61 Хахаха

    2 8 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    За кви сатанисти говориш , русотъпак.
    Сатаната е в Кремъл . .
    Един такъв дребен , Епилиран Ботоксиран .
    Това е Сатаната.
    И трябва да бъде унищожен и заличен

    Коментиран от #64

  • 62 Така така

    8 4 Отговор

    До коментар #56 от "мдда":

    Всички са един дол дренки. Само на Възраждане ще дам шанс да се докажат, че са различни

    Коментиран от #65

  • 63 А бре какъв тоя

    2 4 Отговор

    До коментар #36 от "Голям срам сме":

    Скот мот хобот .
    Този си е един Копейкаджия,такива като него с лопата да ги ринеш в България.
  • 64 Несретник

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "Хахаха":

    Ти от къде знаеш как изглежда Сатаната - като си се погледнал в огледалото ли?

    Коментиран от #70, #75

  • 65 Така ли

    1 3 Отговор

    До коментар #62 от "Така така":

    Май сам си задаваш някакви въпроси и после се правиш че си отговаряш .
    Копейкин ти ли си или Черната Злати .
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Не е късно да учиш

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Опълченец":

    Напротив, но трябва да напиша книга, а ти щом не знаеш и не си прочел нищо е само доказателство за високото ти липсва що образование.

    Коментиран от #76

  • 68 ТИРбушон

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Не майна, повод за гордост е!!!!

    Нека да се утилизират орките....

    😆😆😆😆😆😆😆
  • 69 За тия

    1 4 Отговор

    До коментар #48 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    2 милиарда които говориш , след 3-4 години ще получим Ф16 .
    Ама за ония 3 милиарда за оная тръба , кога ще получим нещо бре Бай бай
    Щото не си х .о.й ама си гол х.о.й
  • 70 Хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Несретник":

    Бог миловал. Но роднините ми са ги виждали. В немски концлагер.
  • 71 Хахаха

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Стига бре Русо.таш.ляк..
    Как ги товарят като са проверявани после от Рашките .
    Хахага
    Измисли нещо по интересно .
    Всичко минава през Полша ,умнико.
  • 72 Многословието,

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Петьо Петров":

    Ви г-Н Петров не е достойнство на иска за ви! Я кажете за “ рудите редки” , според поета които руснаците откраднаха! Кажете за баба Цола Драгойчева , която си купи положението, с пенсионният фонд , на България , създаден от Емануил Гешев , братът на Никола Гешев - страшилището на комунетата! И още е страшилище, чрез досиетата си
  • 73 Наистина

    0 4 Отговор

    До коментар #10 от "Другарю Москаленко":

    Ти е верен Ника .
    Москаленко .
    Какъв тоя хотел ,я ни светни малко .
    За Камчия знаем , ама ти като си много просветен дай да да видим кой хотела .
    Ръсо .Таш.ляк.
    Пиши че ние да знаем
    Русо.таш.ляк
  • 74 Петър първи 2022 г. и брат му Павел

    9 2 Отговор
    Украинската земя е Руска територия, още от Княз Светослав Киевски – Киевска Рус когато Русите идват при Цар Петър. Син на покойния Цар на Българите Симеон. Социалистическите делби действат в случая на БЕЛАРУС когато останат не делима част от РУСИЯ за винаги. Другото е ИЛЮЗИЯ и то кървава. Американците кога бяха затворници/каторжници кога бяха расисти кога Демократи на сметка на Украинския руски народ.
  • 75 Хахаха

    7 4 Отговор

    До коментар #64 от "Несретник":

    По делата ще ги познаете. Всеки който е срещу Русия е сатанист. Русия е оръжието в ръцете на Бога срещу сатанистите.
  • 76 Опълченец

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "Не е късно да учиш":

    Първо научи правописа, после пиши книги.
  • 77 ОШипка радефф

    1 1 Отговор
    ДОБРА ИНИЦИАТИВА , ДОБРО ЗА ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ ! НИНАЧКА И РУБЛЪОВ , ЩЕ СЕ ОТХАПЯТ НЕКЪДЕ !