Last news in Fakti

2 Март, 2023 13:38 3 967 10

Мъж беше арестуван, след като уби три жени и рани други три за по-малко от час

  • убийство-
  • рамазан хутра-
  • албания-
  • жени-
  • тирана

След часове преследване убиецът е заловен от полицията

Мъж беше арестуван, след като уби три жени и рани други три за по-малко от час - 1
Снимка: Shutterstock

Албанец беше арестуван, след като уби три жени и рани други три в рамките на по-малко от час в сряда следобед в Тирана, съобщи албанската телевизия „Топ Ченъл“. След часове преследване авторът на тройното убийство в албанската столица Рамазан Хутра е заловен от полицията и арестуван, предаде БТА.

Първоначално Хутра се опитал да вземе пари от жена в Тирана, като я наръгал с нож в ръката, а след това се отправил към дома на бившата си съпруга и близките ѝ, където стрелял с автомат по нея и жените от семейството ѝ. При стрелбата загиват сестрата на бившата съпруга на Хутра и жената на брат ѝ, а бившата му съпруга и нейната майка са ранени и сега за тях се полагат медицински грижи.

По-късно Хутра напуска мястото с автомобила си, за да извърши още едно престъпление, пише медията. Според свидетели от черен автомобил, позициониран до жилището на 31-годишната Етлева Курти, са произведени три изстрела срещу жената, която в това време се намирала в двора на сградата. Тя е убита на място. Според албанската полиция Рамазан Хутра е евентуалният извършител на убийството на 31-годишната жена заради предишен конфликт между него и брата на жертвата в затвора.

Хутра и преди години е бил арестуван за убийство на друга своя бивша съпруга с нож, за задържане на майка си и снаха си като заложници, както и за насилване на снаха си, допълва „Топ Ченъл“. Последното обвинение към него е от 2022 г., когато Хутра е арестуван за домашно насилие заради побой над бременната си жена и обвинения към нея, че детето, което носи, не е от него. Завръщането на бившата му съпруга в дома на родителите ѝ, където е извършена стрелбата тази сряда, усложнило ситуацията дотолкова, че Хутра заплашил с убийството след излизането си от затвора.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя

    12 2 Отговор
    направо ги е екзекутирал !

    Коментиран от #2

  • 2 А Ти направо ..

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя":

    ...откри топлата вода...!
  • 3 Това

    17 2 Отговор
    изобщо не е нито християнско, нито мюсюлманско, нито по техните обичай.

    Някой много иска да ни инсталира оная конвенция май....
  • 4 Същия пример

    8 1 Отговор
    Ще го имаме и във ФейктиБг, единственото което не знаем за сега е кой ще бъде извършителя.
  • 5 Роза

    13 0 Отговор
    Луди и агресивни хора има навсякъде!Те няма да свършат,за голямо съжаление!
  • 6 викнете

    6 3 Отговор
    Козлодуйският да ги оплаче,той е ПРОФЕСИОНАЛИСТ по опкаванията и състраданията..
  • 7 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    20 4 Отговор
    Западната демокрация и дивия капитализъм разрушиха повече от половината свят който преди беше към соц. блока и със СССР. Ще се затрият и цели държави и страни, като България май ще е първата изчезнала държава от 33 годишния грабеж и геноцид!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Раданч Татлъту

    4 6 Отговор
    Отказали уроци по кавал?🙉💋👧💋🙉
  • 10 73737372727

    5 1 Отговор
    Като зомби тоа,все едно са му промили мозъка с холивудски филми и сериали дето възпяват убийците,маняците и психопати и тем подобни.
Новини по държави: