Last news in Fakti

22 Април, 2023 15:20 1 488 2

Двама души загинаха при пожар в ресторант

  • пожар-
  • мадрид-
  • ресторант-
  • загинали

Пожарът е избухнал късно снощи в италиански ресторант

Двама души загинаха при пожар в ресторант - 1
Снимка: Shutterstock

Двама души загинаха и десетима пострадаха при пожар в ресторант в испанската столица Мадрид, предаде Ройтерс, като се позова на службите за справяне с извънредните ситуации, съобщи БТА.

Пожарът е избухнал късно снощи в италиански ресторант в централния квартал Саламанка. Очевидец каза пред в. "Паис", че огънят е започнал, след като един от сервитьорите е фламбирал ястие и пламъците стигнали до тавана и стените.

Гостите не са могли да излязат бързо, тъй като пожарът е започнал близо до главния изход на ресторанта, уточниха службите за справяне с извънредни ситуации. Испанската полиция започна разследване, за да открие причината за пожара.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пучо Капучо

    2 0 Отговор
    Марчето по-добре да "пише" против рашките, там тя е във вихъра си, бетер Зелето е.
    Виждам, че за нея разлика испански или италиански ресторант. Ми така, се...започвам да се замислям дали пък не е бил исландски ресторант...

    Коментиран от #2

  • 2 Трътката

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пучо Капучо":

    Този път Мара е права. Ресторантът е италиански - Burro Canaglia BarResto.
Новини по държави: