Last news in Fakti

5 Май, 2023 13:39 1 440 3

Двама от ранените в Сърбия са в тежко състояние

  • сърбия-
  • стрелба-
  • ранени-
  • полиция-
  • младеновац

Сръбската полиция арестува днес стрелеца, заподозрян в убийството на осем души

Двама от ранените в Сърбия са в тежко състояние - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Двама от ранените при стрелбата снощи в района на сръбския град Младеновац са в тежко състояние с прострелни рани в стомаха, съобщи репортер на агенция Танюг. В Спешна помощ в Белград са хоспитализирани общо осем души, които бяха ранени при масовата стрелба късно снощи, за която е задържан 21-годишен младеж, предаде БТА.

В болницата в град Смедерево са били откарани десет лица, от които четирима са били без признаци на живот, съобщава Танюг. Най-младият от тях е роден през 2008 г. Всички оперирани в болницата в Смедерево в момента са в стабилно състояние. Това са младежи на възраст 23, 24 и 25 години. Един от приетите пациенти в тази болница е бил пуснат за домашно лечение.

Сръбската полиция арестува днес стрелеца, заподозрян в убийството на осем души и раняването на други 14 в три села в района на град Младеновац. Заподозреният У.Б., роден през 2002 г., е бил задържан в близост до град Крагуевац на стотина километра от мястото на извършване на престъплението.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 леле леле

    6 4 Отговор
    тея русофили сърбетата за 2 дни дадоха повече жертви от гордите украинци в Бахмут.
  • 2 Aлфа Bълкът

    3 0 Отговор
    23ч ги почнал и обиколил 3 села? Тия дискотеки ли си правят по това време? 22ч хората вече са по къщите си, оттам нататък остават отрепките.
  • 3 канибал

    4 0 Отговор
    в световен мащаб хората се чалнаха.
Новини по държави: