Last news in Fakti
  Тема: Украйна

23 Юни, 2023 21:30 5 094 112

Нахлуването в Украйна е основано на лъжи, каза Пригожин

  • вагнер-
  • евгений пригожин-
  • русия-
  • война-
  • инвазия-
  • владимир путин-
  • украйна-
  • сергей шойгу

Руската армия отстъпва в редица сектори на юг и на изток в Украйна

Нахлуването в Украйна е основано на лъжи, каза Пригожин - 1
Снимка: Пресс-служба Пригожина

Президентът на руската частна военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин заяви днес, че нахлуването в Украйна е основано на лъжи от страна на Кремъл, предаде Ройтерс, съобщи БТА.

Пригожин каза това на видеозапис, разпространен от пресслужбата му в Телеграм. Зад честите тиради на собственика на "Вагнер" в социалните мрежи прозира неговата изолация от основните военни действия. Днес обаче той за първи път разби основните аргументи на Русия за "специалната военна операция", с която започна войната в Украйна на 24 февруари миналата година, отбелязва Ройтерс.

"Нищо извънредно не се случи на 24 февруари. Министерството на отбраната се опитва да измами обществото, а президентът ни разказва някаква история за луда агресия от страна на Украйна и как те са се опитвали да ни нападнат заедно с цялото НАТО. Войната им трябваше, за да може (Сергей) Шойгу (б. р. – министърът на отбраната на Русия) да стане маршал и да вземе втори медал на Герой на Русия. Войната не беше необходима за демилитаризация и денацификация на Украйна", каза Пригожин.

По-рано днес собственикът на "Вагнер" бе цитиран от Франс прес да казва, че руската армия отстъпва в редица сектори на юг и на изток в Украйна. По този начин той влезе в противоречие с твърденията на Кремъл, според които украинската контраофанзива е провал, отбелязва АФП. "Руската армия се изтегля в сектори на Запорожка и в Херсонска област, украинските въоръжени сили напредват", каза Пригожин във видео, публикувано в Телеграм от неговата пресслужба.

"Същото се случва и в Бахмут, врагът прониква все по-надълбоко в нашата отбрана", заяви бизнесменът. "Няма никакъв контрол, няма военни успехи на Москва", добави Пригожин, според когото руските военни "се къпят в кръв". Думите на Пригожин не може да бъдат проверени от независим източник. Те обаче противоречат на тези на руския президент Владимир Путин и на министъра на отбраната Сергей Шойгу, според които руската армия отблъсква украинските атаки, отбелязва АФП.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хахахаха

    75 43 Отговор
    Браво за статията. Можехте да качите и видеото за по-достоверно, че русофилите пак ще кажат, че е фейк.

    Коментиран от #9, #83

  • 4 Пирожкин

    36 35 Отговор
    Шайгуууу да се пържиш завинаги в ада лунатик болен!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Рушия

    56 36 Отговор
    Се ръководи от зверове демони в човешка форма

    Коментиран от #11

  • 8 Нищо не разбирам

    46 24 Отговор
    Пригожин твърди че руснаците отстъпват а самите украинци твърдят че не знаят дали напредват
    От такива объркани статии и как човек да си направи извода
    Всъщност има само един извод не се доверявай на нито една информация

    Коментиран от #24, #36

  • 9 Има го

    26 8 Отговор

    До коментар #3 от "Хахахаха":

    Навсякъде.Да гледат.

    Коментиран от #14

  • 10 Морис

    49 38 Отговор
    Американският водещ Морис: Путин смаза САЩ като постави Вашингтон под контрол

    Глобалното господство на САЩ беше силно ударено от руския лидер Владимир Путин и неговите съюзници. Това мнение изрази американският журналист Клейтън Морис .
    Наблюдателят е сигурен, че ситуацията в САЩ е много по-лоша, отколкото се опитват да представят американските власти. И всички действия, които се опитват да предприемат, не променят абсолютно нищо.
    „Това, което се случва в САЩ, всъщност е по-лошо, отколкото си мислехме. Ако Земята е гигантска политическа шахматна дъска, тогава Русия и Китай току-що поставиха САЩ под контрол. Може би ще ме разберете по-добре, ако кажа, че САЩ правят нещо като пренареждане шезлонгите на Титаник. Действията им няма да променят нищо", каза Морис в ефира на програмата Redacted News .
    Наблюдателят каза, че всички действия на Русия и Китай "копаят" САЩ по-дълбоко: Москва и Пекин са засилили позициите си в Близкия изток, докато Вашингтон не може да направи нищо със страните от този регион.
    Ситуацията допълнително се усложнява от намерението на Китай да създаде военна база в географския съсед на САЩ – Куба. Освен всичко друго, американският долар бързо губи позициите си поради действията на Руската федерация и страните от БРИКС във финансовия сектор.
    В резултат на това предимството на Китай и Русия над САЩ нараства, става просто огромно, заключава Морис.

    Коментиран от #12, #17, #18, #23, #30, #91

  • 11 СИНЬОТО

    11 9 Отговор

    До коментар #7 от "Рушия":

    Абе и тия КАРА ВАРА КАРА ВАРА И ТО КОЛКО МУ Е една Русия с византийски номера
  • 12 Борис

    23 19 Отговор

    До коментар #10 от "Морис":

    Няма такъв Морис.

    Коментиран от #16, #42, #55, #105

  • 13 Турчин

    33 33 Отговор
    Пригожин "ревнува" Шойгу. Донякъде е прав. Той е на фронта а Шойгу е Генерал защото е приятел на Путин. Близък приятел. Путин не му дава боеприпаси защото така му казва Шойгу. Преди година и нещо смятах Русия за ДЪРЖАВА. Държава която се управлява от разум. Днес смятам че в Русия цари анархия.
  • 14 Русофилос Булгарикос

    31 20 Отговор

    До коментар #9 от "Има го":

    Не иска да го гледа видеото .
    Просто не вярват на Пригожин
    Той се е продал на Сорос .
    Хахахаха
  • 15 Да, бе

    20 19 Отговор
    Пригожин ще е първият герой на Русия и на Новорусия едновременно.. Пък който може да смята...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Къв е тоя

    9 13 Отговор

    До коментар #10 от "Морис":

    Да бе е някой приятел на Соловьов .
    Хахаха

    Коментиран от #57

  • 18 Турчин

    29 23 Отговор

    До коментар #10 от "Морис":

    Пишете много про-руски лъжи по форумите. Гласувате по десет пъти с VPN. Налазили сте повечето сайтове.

    Коментиран от #20, #43, #85

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Лари Джонсън

    33 25 Отговор

    До коментар #18 от "Турчин":

    Въоръжените сили на Украйна са претърпели колосални загуби от началото на юнската контраофанзива, според бившия анализатор на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) Лари Джонсън.
    „Огромен брой украински бронирани формирования и техника са просто унищожени. Що се отнася до загубите сред военните, сега, според моите изчисления, те достигат около осем, девет, дори десет към едно “, каза той в YouTube канала .
    Според Джонсън опитите на украинските военни да пробият отбранителната линия, построена от руските войски, са били неуспешни поради липса на въздушна поддръжка, мобилни артилерийски единици и съвременни системи за противовъздушна отбрана."

    Коментиран от #28, #35, #54

  • 21 Турчин

    12 3 Отговор
    При всеки рефреш се появява плеър с видео. Започва автоматично. Сложете видеото на началната страница а не навсякъде. Дразни много. До администраторите.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Сиром

    18 23 Отговор

    До коментар #10 от "Морис":

    Всичко, което излиза от Русия е само лъжа!
  • 24 сноу

    25 12 Отговор

    До коментар #8 от "Нищо не разбирам":

    Ако се вгледаш внимателно ще забележиш че всичко е монтаж и към превода е добавена подходяща звукова манипулация ...същата която в холивуд използваха за оня филм с животните..
  • 25 Галфон

    15 10 Отговор
    Насърчавани от западни спонсори, на които Украйна трябва да докладва за ефективността на усилията си за използване на доставените оръжия и боеприпаси, въоръжените сили на Украйна провеждат самоубийствена контранастъпление срещу руски позиции вече почти месец“, РИА Новости цитиран от Небензя .
    Според дипломата мащабна атакуваща маневра е струвала на Киев десетки хиляди мобилизирани, няколкостотин бронирани превозни средства и „се нарича в украинското общество нищо повече от„ Запорожка месомелачка “.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Турчин

    23 28 Отговор

    До коментар #20 от "Лари Джонсън":

    Украйна е много по слаба от Русия демографски. Потенциалът на Русия е много по голям от този на Украйна. Но въпросът е че трябва да бъдем не на страната на силния а на страната на слабия. Не е повод за гордост това. Русия НАПАДНА Украйна. Русия извърши АГРЕСИЯ. НАПАДНА СУВЕРЕННА ПРИЗНАТА ОТ ООН НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА която се казва Украйна. Няма значение под какъв предтекст. Факт е че Русия убива украинци. И само садист, човек без капка ЧОВЕЧНОСТ, Морал, чувство на Емпатия може да се радва на руските "постижения".

    Коментиран от #48, #73, #108

  • 29 ХУМОР САТИРА И ЧЕРПАК😁

    2 4 Отговор

    До коментар #19 от "АБВ":

    АМА КАК...ТА ТОЙ(последния столичанин)
    Е ПРОТОТИП НА КОЛЕГАТА..ПРИГОЖИН..
  • 30 Доктора

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "Морис":

    Дайте му хапчета бързоооо
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Тото кратуно

    16 11 Отговор
    Затъналият опит за украинска офанзива постави много на мястото си: нито западното оръжие, нито друга западна помощ помогнаха на Киев да промени ситуацията в зоната на НВО, украинската армия претърпя чудовищни ​​загуби
  • 33 Бат Мишо

    6 8 Отговор
    Ако е вярно, вече зная с кого ще играе карти Навални в южното крило
    войниците му ще воюват и без него понеже амнистиите им ги подписва Путин не Пригожин- ако пак повтарям е вярно
    остава му да пресече фронтовата линия , ке го последват онес с тежките присъди дет няят ко да губят, за да си харчат натрупаните пари, ако преживеят ролята си на Власовци, кошто им отрежда тоя
    Ако е вярно- тоя си е теглил чертата на баланса и е открил че парите му навънка, плюс подкупа от ЦРУ са повече от парите му навън И ГАЗ
    ДАНО си е изкарал по скъпите роднини овреме

    Коментиран от #41

  • 34 Браво на Пригожко пирожко !

    8 1 Отговор
    Печели Хелс Кичън от воле !
  • 35 Тьотя

    10 6 Отговор

    До коментар #20 от "Лари Джонсън":

    Ела утре за рублите ,че в понеделник може и да съм в сибир
  • 36 АЙДЕ пък и ти

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Нищо не разбирам":

    Сегаа
    Той и Кличко разбра
    Само ти не разбра.
  • 37 АУУУУУ

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    КО РЕЧЕ КО ....... УТРЕ ПАК ЩЕ ТЕ ПОПИТАМ.....КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПАДНА........ААААА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП........ДА ГЪЛЪБАРНИКА ПАДНА 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ХА ХА

    16 11 Отговор
    Русорабове къде сте, по дупките ли се скрихте?

    Коментиран от #45, #46

  • 40 Б гид

    4 3 Отговор
    Какво му става на Пригожин , все едно Зеления му е писал изявлението ??
  • 41 Бат Мишо

    3 7 Отговор

    До коментар #33 от "Бат Мишо":

    Личното ми мнение е, че е сбъркал - ще го намерят и под костенурка на Галапагоските острови да се скрие ще го новичокат
  • 42 Да ама

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Борис":

    Явно има и канала му в тубата се казва "Redacted"
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Черпака се осъзна...

    9 7 Отговор
    И всичко си призна...

    Коментиран от #49

  • 45 Адам Хилтън

    13 6 Отговор

    До коментар #39 от "ХА ХА":

    Тук сме, но само четеме, днеска не са обещавали копейки и не пишеме, почва глада, ужас!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 КРУУМ

    12 5 Отговор
    Копейките сега за кой са?В супор са.
  • 48 Бегай

    18 12 Отговор

    До коментар #28 от "Турчин":

    Същото се отнася и за хората, които подкрепят 9 години, гаврите и извращенията с хората от Донбас. Да си лицемерен и двуличен не те прави ЧОВЕК.И само садист, човек без капка ЧОВЕЧНОСТ, Морал, чувство на Емпатия може да се радва на украинските и западни "постижения"

    Коментиран от #52, #62, #65

  • 49 Хахахаха

    10 4 Отговор

    До коментар #44 от "Черпака се осъзна...":

    Не, Пригожин е готвач и сготви всички наведнъж!
  • 50 Наблюдател

    9 8 Отговор
    Човека реши, че е голям, но му показаха, че никой не е по-голям от Русия. Отказа условията на държавата, които другите частни армии приеха и показно му национализираха армията, като войниците подписаха директно с държавата. Русия е държава, те нямат началници и никой не е по-голям от държавата. Помисли ли си го и става мноооого малък и отива да работи като американска проститутка. Докато новите началници не решат да стане жертва на "предполагаемо руско отравяне"....
  • 51 Турчин

    7 4 Отговор

    До коментар #43 от "Българин":

    Има и украинска пропаганда. Този който спечели информационната война печели и на фронта. Имаше такъв лаф. Но просто много си личи. Една публикация примерно появила се преди минути веднага започват десетки минуси към про-украински коментари или анти-руски. Положителните гласувания се изравняват с отрицателните след един или повече часа. Защо? Ами една новина като се появи не се чете веднага от всички. Минусите се появяват през 20-30 секунди. Това доказва, че се кликат нереални гласувания. Много е лесно. Особено със смартфон. Инкогнито режим на браузъра и два или три VPN приложения. IP адреси от Индонезия, Германия, Бангладеш, Русия, Китай, Нидерландия и т.нт.

    Коментиран от #60

  • 52 Турчин

    8 12 Отговор

    До коментар #48 от "Бегай":

    Точно Пригожин казва, че всичко това е ЛЪЖА. Казва го Пригожин шефа на Вагнер.

    Коментиран от #66

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 отегчен

    12 11 Отговор

    До коментар #20 от "Лари Джонсън":

    Първо беше Скот Ритер, след това Дъглас Макгрегър, а сега е Лари Джонсън. Чудесно е, че краварските копейки се разкриват една по една. Руската пропаганда си мисли, че идващи от Америка проруски анализи ще ни впечатлят и ще имат по-голям ефект върху читателя. Един вид, вижте колко е велика и праведна Русия, даже и "висши" американци го признават. На нас, които познаваме добре руската пропаганда ни е все така смешно.
  • 55 Има,има

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Борис":

    канала му в тубата се казва "Redacted"
  • 56 майор Чëpнобаев

    8 9 Отговор
    с удоволствие ще наблюдаваме руzzкий бунт
    вече започна шайку vs.пригожин.
    p.s.- няколстотин вагинеровци.поздравяваме РВиА на СВ на МО РФ
  • 57 Хихихи

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Къв е тоя":

    канала му в тубата се казва "Redacted"
  • 58 КОТарАК

    5 4 Отговор

    До коментар #22 от "от 30 минутно":

    цялото видео е в този дух
  • 59 Един

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Гладна кокошка оставка сънува.
  • 60 Българин

    7 4 Отговор

    До коментар #51 от "Турчин":

    Ми то същото се отнася и за вас. Освен това ти си странен човек. Въпросът не е в плюсове и минуси, а в съдържанието. И 200 минуса да сложиш на истината, хората пак ще я възприемат. Лека вечер.

    Коментиран от #63

  • 61 ХА ХА

    11 6 Отговор

    До коментар #46 от "Анонимен":

    Не ме интересува пирожката.
    Интересува ме да чета русорабски мъдрости.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Турчин

    8 5 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    Вижте. Запада е лицемерен. Но Русия не е цялата в Бяло както си го представяте. Но вие сте в пълното си право да защитавате едните или другите. Лека вечер.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 лап кай

    5 6 Отговор

    До коментар #48 от "Бегай":

    восим леть дамбили бамбас
  • 66 Иван

    14 8 Отговор

    До коментар #52 от "Турчин":

    Пригожин. Дето ги излъга сто пъти. Нали знаеш, че играе комбина с Путин и му е верен. Ха. Майтапчия. Пригожин е по голям актьор от зеления шут
  • 67 хапнай

    4 2 Отговор

    До коментар #64 от "Тиква":

    жълтото в гащите си
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Реалист

    8 9 Отговор
    В канала ма Джо Байдън има видео в което си признава, че е педофил също и че сина му е педофил, а, ФАЩ е фашиската терористична държава спонсорираща тероризма по света
  • 71 хихи®

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    A дано ама надали
  • 72 Чичо дядко

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Този храненик на сайта забелязвате ли , че постоянно е е от първите коментиращи винаги. Според мен е на заплата тук и го покровителстват , беше от промяната, после се закачи за Радев , сега е от израждане. Смешен коментатор или просто бот
  • 73 Човек

    11 8 Отговор

    До коментар #28 от "Турчин":

    Украйна не е призната от ООН . Украйна все още не е излязла от СНГ . Прочети член 106 и 107 от меморандума на ООН! Това са факти и не съм ги измислил аз.

    Коментиран от #79

  • 74 Професора

    7 7 Отговор
    Къде е видеото да чуем защото когато става за Фашиска пропаганда публикувате, а когато Пригожин само го цитирате. Лузари козяшки лъжливи.

    Коментиран от #92

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Окраин4ев

    5 7 Отговор
    И така да, е както казва Пригожин Окрайна умре да живее Руската Федерация която още ръсте
  • 77 ХАРОН

    2 0 Отговор
    Да, да.. Истината е само една, моята!
  • 78 Калпазанин

    4 4 Отговор
    Просто!!!!! Мара умора нема
  • 79 Турчин

    7 9 Отговор

    До коментар #73 от "Човек":

    Няма как Украйна да не е призната от ООН като е членка на организацията от 24 Октомври 1945 година.

    Коментиран от #96, #97, #109

  • 80 Сандо

    6 5 Отговор
    С тоя запис омръзнахте дори и на тези,които не ви четат.И не разбрахте ли,че Пригожин ви прави на канарчета.А руските проблеми да си ги решават руснаците,важен е само крайния резултат.
  • 81 Механик

    9 7 Отговор
    На 7-ми май, Пригожин каза, че на 10-ти ще се изтеглят от Бахмут и се скара на Шойгу, че не му дава боеприпаси. Нали така? И соросоидната паплач се оля от кеф.
    На 10-ти май, се оказа, че Вагнер не само не са напуснали Бахмут и нямат снаряди, ами и обахмутиха най-обучените и въоръжени украински бригади.
    Естествено паплачта тогава започна да пише, какъв лъжец е Пригожката и как не си държи на думата.
    п.п.
    Еййй, един черпак с едни пандизчии ви помля бе. Направи ви да си говорите самички и да не се чувате, направо.
    Имайте предвид, че Червената Армия в това време си е по базите и още не ви е почвала. Бият ви готвачи и козари за сега. При това само с едни лопати ви бият. Добре че нямат ракети, че знам ли каво щеше да ви е?!
  • 82 КАЗАЛ ГО Е НА КУКОВО ЛЯТО

    5 7 Отговор
    ЛЪЖЕТЕ ТА ДРЪНКА , НЕКАДЪРНИЦИИИИИ !
  • 83 А бе

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Хахахаха":

    Тея, на живо да го видят, пак ще отричат, за да не злепоставят господарите!
  • 84 Чеченеца

    7 5 Отговор
    И атомните ракети на руснаците са като държавата им. А са отворили люка и монголските хакери са ги баннали и ракетите летяткъм Кремъл.

    Коментиран от #88

  • 85 бнм

    8 6 Отговор

    До коментар #18 от "Турчин":

    Ами много хора се чудят от къде събраха ПП толкова много почитатели , след като за 8 месеца управление , освен да спрат руския газ , което вдигна цените до небесата и да вдигнат Ветото на СМакедония , друго не са направили Чак и агитка от “спонтанно“ събрали се граждани за шествия в подкрепа на Окрайна и протести против президента Румен Радев си имат. IPто на изборната победа на Киро и на неговите вресльовците , които искат импийчмънд на Румен Радев е Козяшко .
  • 86 Фейк

    7 9 Отговор
    Вече ипровергаха това . Фейк е
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Българин

    9 9 Отговор
    Украинският войник защитава своята родина дом родители и деца, а руския солдат отива там да мре за пари..за рубли защото нехватает за неговите деца.А Русия е богата драги ми русофилски безродници.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 отегчен

    7 6 Отговор

    До коментар #10 от "Морис":

    Бърз преглед на кой е този Клейтън Морис показва, че е осъден за измами. Явно доста е закъсал финансово щом е прибягнал до Ютуб канал с теории на конспирацията и руска пропаганда. Москва все си намира едни чудни защитници на запад, хахахахахаха.
  • 92 Хахахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "Професора":

    Видеото е в по-долната статия.
  • 93 М Аксимус

    5 2 Отговор

    До коментар #88 от "максим":

    Бери рубли докато рушляците имат
  • 94 Киев за три дни

    8 4 Отговор
    Гиркин, Стрелков, а сега и Пригожин ви го казва в прав текст, съвременната руска армия е създадена за да държи в подчинение бедните мужици, които живеят мизерно в най-богатата на ресурси страна в света. Тя е много добра за парада, както и руската авиация е много добра за аерошоу. Но определено не стават за истинска война. Глупостта да нападнат Украйна го доказа. Вече никой не се бои от Русия, а китайците нарекоха руската армия, фикция.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Човек

    8 6 Отговор

    До коментар #79 от "Турчин":

    Тогава Украйна е била в границите на СССР . Като независима държава не е в ООН ,защото няма въведени граници . Бан Ки Мун . Чети ,чети!
  • 97 Иван

    9 6 Отговор

    До коментар #79 от "Турчин":

    ООН: "Украйна няма регистрирани граници"
  • 98 Гутьо

    1 8 Отговор
    Последно ще пращаме ли войски на фронта или Не ?

    Коментиран от #103

  • 99 Тредстоун

    9 5 Отговор
    Балалайките на джуджака само лаят месеца с колко са велики , как смело отстъпва територии че даже и някаде спират контраофанзивата .... , украинците са скромни , те не вият като чакали на пълнолуние , леко , тихо и с премерени стъпки си вършат работата , я мост , я укрепление , я колона с рашисти ... , така се прави , другото е плява за тюфлеци колко сме велики , непобедими ..... , смешници неадекватни

    Коментиран от #100

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Гутьо

    3 1 Отговор
    Верно, защо Альоша от паметника в Пловдив е със свалена карабина ?
  • 102 Нормален

    5 5 Отговор
    Има нещо на което се казва: аргумент. Останалото са приказки. Няма нищо вярно. Колкото и да се опитвате да послъгвате нищо няма да излезе драги ми журналистчета.
  • 103 Не, няма, набийте си го празните чутури

    9 3 Отговор

    До коментар #98 от "Гутьо":

    Не, България няма да праща и един българин на фронта!!! Да ви е … в тупаците фейкове от възграждане! Фейк партия, само лъжи разпространява!

    Коментиран от #106

  • 104 вила

    1 3 Отговор
    Пригожин- следващият велик президент на Русия, след император Николай Втори
  • 105 само да кажа

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Борис":

    чукни името в гугъл-много интересно ще стане
  • 106 ехаа

    2 2 Отговор

    До коментар #103 от "Не, няма, набийте си го празните чутури":

    Тупака, вече си направиха устата за военни медици и санитари, това какво са бе к0х.
  • 107 Мето

    1 2 Отговор
    За пореден път и както винаги руснаците са пълен провал на всичко, което правят.
  • 108 Знайко

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Турчин":

    Ей, съсед от Азия, един адблокер не можеш да си сложиш, тръгнал си да даваш акъл на хората, че и по няколко пъти....ай премести се в днес.бг, моля ти се! То няма такива нахалници-носа си не са си подали извън монитора-тоз е агресор, оня е добър, тоя да се маха, оня да стане президент....ай няма нужда. Сега по темата...гледай руска телевизия , кято не може да се връща чух , че ФСБ се обръща към всички Вагнеровци , да не следват призива на Пригожини че го издирват и дават награда за инфо за локацията му!
  • 109 Знайко

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "Турчин":

    ....ама как ве, няма как да съм необразован! Еми СИ! Отивай да четеш документите на оон и изчисти ефира от клишетата си!
  • 110 РУСКА 🐻

    1 0 Отговор
    ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ .ПАК НЯКВИ ЦИРКОВЕ СЕ РАЗИГРАВАТ И ВСИЧКИ БЛЕЕТЕ КАТО ОВЦЕ И ВЯРВАТЕ.ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ГЛУПАВИ ДА МИСЛИТЕ ,ЧЕ ТОЯ ГОТВАЧ ЩЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА ПУТИН .ПУТИН САМО ДА ЩРАКНЕ С ПРЪСТ И ТОЯ ДО 30 МИНУТИ Е УМРЯЛ Я СКОЧИЛ ОТ ПРОЗОРЕЦ Я С ВЪЖЕ НА ВРАТА Я С ДУПКА В ГЛАВАТА.
  • 111 Гост

    0 0 Отговор
    За какво му е втори медал на Шойгу? Какво толкова прави този медал, че цяла война да започват заради него? Нещо не звучи правдоподобно.
  • 112 Пригожин

    0 0 Отговор
    Кога се светна за причините на войната в Украйна ?
    Преди или след $ ?
Новини по държави: