Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Юни, 2023 11:42, обновена 24 Юни, 2023 14:36 19 285 279

В Русия се извършва държавен преврат, според Путин в момента се решава съдбата на страната

  • вагнер-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • евгений пригожин-
  • москва-
  • воронеж-
  • преврат-
  • пуч-
  • гражданска война

Това е забиване на нож в гърба на държавата и народа, каза Путин

В Русия се извършва държавен преврат, според Путин в момента се решава съдбата на страната - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Частната армия на Евгений Пригожин „Вагнер“ прави опит за държавен преврат в Руската федерация. Президентът Владимир Путин заяви, че Пригожин е забил нож в гърба му и „в момента се решава съдбата на нашата нация“.

Евгений Пригожин заяви вчера, че руското военно министерство е избило много негови наемници при ракетна атака срещу техен лагер. Москва отрече. Пригожин обяви война лично на министъра на отбраната Сергей Шойгу и призова руския народ да го подкрепи за свалянето на руското военно командване. В Телеграм лидерът на „Вагнер“ заяви, че 25 000 войници са готови да умрат за него. Рано днес руският президент Владимир Путин направи извънредно обръщение към нацията, казвайки, че много хора „чрез измама или заплахи са били въвлечени в престъпна авантюра, тласнати по пътя на тежко престъпление - въоръжен метеж“.

Още новини от Украйна

„Като президент на Русия и върховен главнокомандващ ще направя всичко, за да защитя страната, да защитя конституционния ред, живота, сигурността и свободата на гражданите. Съдбата на Русия се решава сега, тя изисква единство на всички сили, а опитите за разцепване на единството са удар в гърба“, каза Путин.

Евгений Пригожин отговори на речта на Путин, казвайки, че президентът дълбоко се е заблудил, че някой ще се предаде по негово искане: „По отношение на предателството към родината президентът дълбоко се заблуди. Ние сме патриоти и никой няма да се предаде по искане на президента, ФСБ или някой друг. Защото не искаме страната да тъне в корупция, измама и бюрокрация“.

В руската столица Москва, в Московска и Воронежска области е въведен режим на контратерористична операция, обяви Националният комитет за борба с тероризма. "С цел предотвратяване на възможни терористични актове на територията на град Москва и на Московска и Воронежска области е въведен режим на контратерористична операция", се казва в съобщение на комитета. Кметът на Москва Сергей Собянин обяви, че в столицата са отменени всички масови мероприятия. Срещу самия Пригожин пък бяха повдигнати обвинения в подбуждане към въоръжен метеж. Ако бъде арестуван, може да бъде осъден на 20 години затвор.

Във Воронеж бойци на частната армия на Пригожин са установили контрол над всички военни съоръжения в града. А магистралите, водещи към столицата Москва, са били частично блокирани. Според доклад на британското министерство на отбраната частната военна компания „Вагнер“ се е насочила към столицата Москва. Някои части на „Вагнер“ се придвижват на север през Воронежка област. Воренеж се намира по средата между столицата Москва и Ростов на Дон - руският град, който Пригожин обяви, че вече контролира. В доклада се посочва, че опитът за военен преврат в момента е най-значимото предизвикателство пред руската държавност в последно време, както и че бойци на Пригожин са били изтеглени от Украйна, за да тръгнат към Москва. В социалните мрежи се разпространяват и кадри от колони с военна техника, насочили се на север. Руската служба на BBC съобщи, че целият център на град Ростов е блокиран. Към всички подстъпи към града има въоръжени войници. Според свидетели те са без обозначителни знаци. Междувременно сградата на руската частна военна компания "Вагнер" в Санкт Петербург е била отцепена от служители на силовите структури в Русия. На входа на сградата дежурят сътрудници на полицията и на Руската гвардия.

Чеченският лидер Рамзан Кадиров застана на страната на Путин и заяви, че всичко, което се случва в този момент, е „предателство“. „Историята показва, че подобни действия могат да доведат до кървави последствия“, каза Кадиров. По думите му сега не е моментът за „решаване на лични спорове“ в самата Руска федерация. „Бунтът трябва да бъде смазан и ако това изисква сурови мерки, тогава сме готови“, заяви чеченският лидер. Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова призова руснаците да се обединят около руския президент Владимир Путин. Призивът бе отправен след обръщение на руския президент към руския народ, в което той определи като въоръжен метеж действията на руската частна военна компания "Вагнер". "Президентът Путин призова всички да се обединят. Това сега е главното", заяви Захарова в канала си в Телеграм. Руският президент Путин е информирал беларуския си колега Александър Лукашенко за ситуацията в Русия, съобщи пресслужбата на държавния глава на Беларус.

Украйна коментира случващото се в Русия. Президентът Володимир Зеленски заяви, че „всеки, който избере пътя на злото, се самоунищожава. Русия използва пропагандата, за да прикрие своята слабост и глупостта на своето правителство. А сега хаосът е такъв, че вече никой не може да лъже за него“. По думите на Зеленски, слабостта в Русия е очевидна. Неговият съветник Михайло Подоляк пък каза, че „всичко в Русия едва сега започва“. „Разделението между елитите е прекалено очевидно. Съгласието и преструвките, че всичко е наред, просто няма да проработят“, посочи Подоляк. Британското външно министерство предупреди, че може да се стигне до бунт из цяла Русия. То предупреждава да не се пътува до тази страна. Военното разузнаване към британското министерство на отбраната пък заяви, че руската държава сега е изправена пред най-голямото предизвикателство в последно време.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само питам

    154 118 Отговор
    А защо новината е от Украйна ? Путин първо на клоуна ли се обажда да го запознае с обстановката ?

    Коментиран от #6, #11

  • 3 Развеселен

    191 119 Отговор
    Сега се раждат нови 39 държави!
    Да им е честито!

    Коментиран от #10

  • 4 Историк

    99 69 Отговор
    Това е активно мероприятие на Кремъл за да покаже на крепостните, че всичко и всички са под техен контрол и че няма смисъл даже да се опитват. Ако Пригожин мислеше да прави нещо, щеше да се гърми, а не да се говори.

    Коментиран от #23

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Русофил

    31 26 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    Пу се е обадил на Луката. И ... нищо.

    Коментиран от #190

  • 7 истината

    96 127 Отговор
    А руснаците пленили украинска бригада .
    Заловените украинци разказват как се е извършвала психологическа работа с тях .
    Възпитали ги в омраза към руснаците. Никой от тях не искал да се бие, но всички били мобилизирани от Западна Украйна и изпратени на бойното поле .

    Коментиран от #162, #165

  • 8 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    123 42 Отговор
    На паркетния генерал Шойгу ще му приседне арменския коняк......

    Коментиран от #19

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 само питам

    37 54 Отговор

    До коментар #3 от "Развеселен":

    Къде , в краварника ли ?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гаглей

    112 63 Отговор
    От началото на войната това повтарям. И о слава богу се случи остава още малко и с джуджето ще му е края

    Коментиран от #104

  • 14 Володимира Зеленського

    95 52 Отговор
    русофили , приключих ви !

    Коментиран от #255

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бацо Гацов

    81 28 Отговор
    Нация..аз не виждам тука нация...Както казваше Асен Кисимов/бате Асен/ - култура без нация- това е Русия, нация без култура- това е Америка..колко е бил прав, лека му пръст..
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пилотът Гошу

    77 32 Отговор

    До коментар #8 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Е пригожин ли ще му я спретне? 25000 наемници били на негова страна? Лошото с наемниците е, че точно вярността липсва. Хората се бият за пари, като повече се набляга на пукотевицата и парите отколкото на умирането. Наемниците винаги са били нож с две остриета, плащаш им винаги два пъти, първият да дойдат, вторият да се махнат. Случва се да обърнат и плаща, като пригожин. В случая е приключил, както и да завърши историята. Никой не обича предателите, само се използват.

    Коментиран от #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 🇧🇬🇪🇺💯

    57 17 Отговор
    Пригожин е най голямата лакърдия,
    1917 второ издание, преврат се очакваше, миналата година Май месец. В Русия най - лесният начин да се загуби власт е да се загуби война?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ъъъъ

    98 36 Отговор

    До коментар #4 от "Историк":

    Вече са свалили руски хеликоптер около Воронеж! Когато стрелят по тях, те ще стрелят обратно. Така, че изглежда, че гражданската война в Русия, започва.

    Коментиран от #40

  • 24 Паркинсон

    44 5 Отговор

    До коментар #19 от "Пилотът Гошу":

    Да нещо което си придобил с повече пари знайте че друг може да го вземе с много пари.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Започна се

    96 69 Отговор
    Доста по рано отколкото очаквах разпадът на безумната диктатура на джуджето. А и Русия като държава от дълго време показва, че не заслужава да съществува в тези размери. Трябва да бъде раздробена на по малки държави, които по лесно да се контролират и да са по малка заплаха за света и България.

    Коментиран от #278

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 готвача ще го отнесе

    59 54 Отговор
    Но този път с друг, некорумпиран военоначалник. Пиргожин си подписа смъртната присъда. Язък.Няма да може да си похарчи инфлационните долари де му ги пробутаха....
  • 33 Това не е преврат а поробване

    13 18 Отговор
    На Русия вижте какво е ставало в БКП белгийско Конго поголовно
  • 34 Демократ

    22 37 Отговор
    Пълна мобилизация в Русия. Това е отговора и това са движение на военния тръс в Русия.
  • 35 кой му плаща на Пригожин

    42 72 Отговор
    Западняците задействаха агента си Пригожин .

    Коментиран от #53, #58

  • 36 Пилотът Гошу

    32 18 Отговор

    До коментар #29 от "Русофил":

    Да не се окаже само постановка проблем - решение - реакция. Ако ти е ясно за какво става въпрос.

    Коментиран от #57

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Историк

    33 27 Отговор

    До коментар #23 от "Ъъъъ":

    "Вече са свалили руски хеликоптер около Воронеж!" Не се притеснявай - сега трябва да има няколко показни "сблъсъка", за да има някаква правдоподобност. Даже още отсега мога да ти кажа, че ще има и малко жертви - към 100тина души. КГБ едно време изби няколкостотин, за да могат да влязат в Чечня, та сега за консолидиране на режима няма да избият малко! Факт е, че не се случват никакви големи сблсъсъци, а да напомня, че Вагнер е една от по-боеспособните единици в Русия. Никакъв шанс просто да седят и да чакат, ако имат намерение да атакуват властта. Нулев.

    Коментиран от #56

  • 41 Фактите

    75 50 Отговор
    То беше ясно,че престъпното джудже ще бъде свалено от своите в даден момент.А тук кухите русофилските тикви ни убеждаваха ,че нещата дето ги говореше Пригожин последната седмица били "фейк" и част от плана.За пореден път се вижда колко наивни и малoyмни са русофилите хахахах
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Иде краят

    74 35 Отговор
    На руската простащина и дивотия.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 А бе

    62 17 Отговор

    До коментар #27 от "обаче без Пригжин":

    Другарю, в Русия текат процеси, които са необратими, дори и ти не можеш да ги спреш!

    Коментиран от #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Гай Турий

    33 51 Отговор
    Западната пропаганда отново пресилва нещата. Никакъв преврат няма, Пригожин сам го каза. Иска да се разбере с Шойгу и Герасимов, кой вчера бомбардира техния военен лагер. Само че чиновническата банда в МО на РФ с административно-правни хватки очерня Пригожин и го первръщат в превратаджия, престъпник, забил им нож в гърба. Цялата работа е заради личния конфликт на Пригожин с Шойгу и Герсимов, които водят погрешно СВО и дефакто са излъгали Путин, че се е налагало той да заповяда да навлязат в Украйна. ФСБ и Ген. прокуратурата вече са го набедили като водач на опит за преврат- Опит!!!

    Коментиран от #78

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Гацо

    48 10 Отговор
    През нощта е имало стрелби на няколко места в Москва . Кой срещу кого за сега няма яснота .

    Коментиран от #147

  • 52 свирчо

    49 54 Отговор

    До коментар #46 от "А бе":

    Ай на бас че след три дена всичко ще е тип топ и Путин пак ще си е там .
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Балалайка

    28 9 Отговор

    До коментар #42 от "преврата само на книга":

    Алелеееее колко си наивен . Ще си тръгнат ли после китайците ? Надали !!! Нали !!!!
  • 56 Запознат

    30 33 Отговор

    До коментар #40 от "Историк":

    Пригожин иска главите на Шойгу и Герасимов, никога няма да тръгне срещу Путин!

    Коментиран от #62, #64

  • 57 Значи

    57 21 Отговор

    До коментар #36 от "Пилотът Гошу":

    Това какво ви се иска на зомбираните българи с руско самосъзнание и какво ще се случи е много различно
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Т@УмВзе

    11 46 Отговор
    Зеления е поткупил Пригожин с бело!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Хахахаха

    31 12 Отговор

    До коментар #56 от "Запознат":

    Ама путин вече го обяви за метежник и предател така че готвача няма много избор а и вече се стрелят около Воронеж и има свален хеликоптер но МО смятай дали не е тръгнал вече
  • 63 Жамбазче

    11 22 Отговор
    Не се напъвай толкоЗ ....
    На бройлерите нама да ви се сбъднат мечтите 😘
  • 64 Историк

    33 19 Отговор

    До коментар #56 от "Запознат":

    Пригожин иска да "изпере" Путлер от отговорността за войната, не му пука за "главите на Шойгу и Герасимов". Украинските командири на фронта в Бахмут през цялото време докато Пригожин твърдеше, че не получава "нужните боеприпаси" твърдяха, че артилерийския обстрел от руснаците не е намалявал като интензитет, тъй че това с Шойгу е фейк от самото начало.

    Коментиран от #209

  • 65 Радио Елто

    24 46 Отговор
    Русия е Сила
  • 66 Мухаа,хаа!

    24 32 Отговор
    Поредния Преторианец! Нищо ново под слънцето.Ако си е повярвал,че 25 х преторианци,ще умират за него, жестоко греши! Путин сбърка изначално със прекаленото му " захранване" още от създаването на ЧВК.Но той го е създал,с благородното намерение ( предвидил е ,че ще се наложи използване на наемници) с мисълта,да не се хвърлят в реален бой, хиляди млади мъже - наборна служба.При провеждане на СВО без Вагнер, щеше да има много жертви сред наборниците- а там службата е задължителна.Което би предизвикало протести, бунтове сред населението.Вагнеровци са наемници,както във всяка друга дейност.Отиваш в мината, шофъор на ТИР, металург- искаш сериозно заплащане,но знаеш и приемаш риска.Да! С това си поведение Пригожин доста ще усложни ситуацията в Украйна,но няма да е промени.Ще дадат на преторианците надолу повече златни сестерции,от тези който им е давал той ,и всичко ще приключи.

    Коментиран от #88, #93, #273

  • 67 Историк

    36 30 Отговор

    До коментар #61 от "Демократ":

    Напротив, каквото и да стане, нормалните хора трябва да се радват - колкото повече руЗия затъва в тази война, толкова по-зле ще става за нея, независимо дали Путлер използва ситуацията с Пригожин като претекст, да набута крепостниците по-дълбоко в калта. Вероятно той е ОРГАНИЗИРАЛ този "претекст" ИМЕННО с тази цел.
  • 68 🇧🇬🇪🇺💯

    26 12 Отговор
    В интервюто Пригожин казва следното,
    три хели са свалени, два МИ 8 и не нам къф си още?
    МИ 8 са персонал, тежко въоръжени 17 до 25 човека, товаро подемност.
    Последно Пригожин каза еле не нам кво си, еле “йедем на Москва”, значи “йедем”, боевете с Вагнер вече са факт.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Коко

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Мале колко си заблуден.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Поробването на русия

    15 12 Отговор
    Градовете ще станат концлагери с бетонни блокове за концлагеристите и ще бъдат пазени с дого Аржентино и белгийски и немски овчарки
  • 73 Пирожка

    27 12 Отговор
    Като свършиш с Кремъл ела в София за малко
  • 74 Коко

    13 17 Отговор
    Жялки сеирджии сте момчета

    Коментиран от #100

  • 75 ТрампЛин

    41 13 Отговор
    Втората армия в света вече е втора и в русия!
    Да запазим неутралитет в конфликта между Вагнер и русия!
  • 76 Историк

    31 18 Отговор
    Някой вярва ли, че Пригожин и Путлер, с десетилетия най-близки сътрудници, днес изведнъж са се разделили и то с ламерското обяснение на Пригожин, че Путлер бил "подведен" от Шойгу, само защото Шойгу искал да получи "втора звезда". От "обяснението" излиза, че Путлер не знае какво става в РуЗия, Шойгу командва парада и то за някакви смешни "придобивки". Няма здравомислещ човек, който да се хване на такава верига от "обяснения". Отгоре додолу това пахнет на КГБ инсценировка.

    Коментиран от #84

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Да..да....

    38 6 Отговор

    До коментар #48 от "Гай Турий":

    Никакъв преврат няма, просто Пригожин иска да покани Шойгу и Герасимов на гости, да ги прегърне и целуне, да пийнат по бутилочка, да запеят и да си хвърлят фуражките от радост че са се видели, и тука веднага преврат, дори Вовата се е вързал, че малко е пооплескал парадният брич дори. Обаче всичко върви по план...ти купили си пуканки?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Гост

    8 5 Отговор
    Не е както изглежда човека отива да спре преврата май , ще видим но ще разберем ли
  • 81 Тоя живее в друга вселена вече

    36 21 Отговор
    Тоя путлер, като всеки самозабравил се диктатор фашага, олицетворява държавата само и единствено със себе си! Алоу ти не си държавата жиже! Бягай бързо!
  • 82 Кракра

    37 19 Отговор
    Обяснявам:
    Ростов и Воронеж са двата основни снабдителни пункта на руZката армия в Украйна. Щом са в ръцете на Пирожката, снабдяването на войските на фронта спира. Няма храна, няма гориво, няма боеприпаси. Всичко приключи.
  • 83 🇧🇬🇪🇺💯

    35 8 Отговор
    Реално, без значение какво ще се случи в следващите 168 часа в Руската Федерация, Войната започна днес, 2.0
  • 84 Мафията

    38 9 Отговор

    До коментар #76 от "Историк":

    При мафиотите няма приятелство, или не помниш показните убийства в България между “приятели”, мафиоти, мафията в москва ще се избие сама!

    Коментиран от #92

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Питам !

    26 8 Отговор
    Нажежена обстановка !
    Дали е постановка ?!
    Или наистина искат
    Да сготвят Вовка !!!
    С подготвена уловка !
    От Хелс Кичън.
  • 88 Мафията

    38 16 Отговор

    До коментар #66 от "Мухаа,хаа!":

    Абе ти го изкара жужето голям стратег, а се видя че е гола вода, диктаторче, мафиотче от кгб, също като наще мафиотчета на дс!
  • 89 12345

    28 12 Отговор
    Арестувайте ядрения терорист
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Руфосилите в шок

    31 12 Отговор
    До вчера благоговееха пред Пирожкин, а сега не знаят да му се кланят или да го проклинат..... ами ако спечели и стане новият господар в Кремъл?
  • 92 Историк

    18 19 Отговор

    До коментар #84 от "Мафията":

    "При мафиотите няма приятелство" Не четеш, другарю. Пригожин твърди, че действията му са срещу Герасимов и Шойгу и президента може да продължи с работата си както обикновено. Самолетите на РФ продължават да си изпълняват задачите по "специалната операция". Само наивници могат да мислят, че това е истински преврат. Преврат се прави със сила и ударно, а не с "пътувания" от по 700 километра до столицата като на филм.

    Коментиран от #105, #106, #110

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ццц

    12 24 Отговор
    Лоялността е доживот или я няма. Този клепар клекна по "Зеленски" и ще си плати.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Путин в шок

    26 9 Отговор
    Ни на пред ни на зад
  • 97 Гххнкккм

    25 6 Отговор
    До Масква за три дня!
    Е.П.
  • 98 Мдаааа

    25 6 Отговор
    А иначе като въоръжаваш затворници ,какво е, на какво разчиташ?
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Чавес

    30 11 Отговор

    До коментар #74 от "Коко":

    Коко кажи нещо по същество или си в тупик

    До къде я докара късото жуже с 20 години лъжи видиш ли ?

    Коментиран от #166

  • 101 Киев за

    19 5 Отговор
    Три дня и все...мда
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Гаглей

    26 11 Отговор
    Скоро ще стане прекрасно в МАСква
  • 104 Надявай се!

    15 21 Отговор

    До коментар #13 от "Гаглей":

    Ще стане кога цъфнат налъмите на кумира ти-Зеленият Потник...!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Звездочел олигофрен

    20 10 Отговор

    До коментар #92 от "Историк":

    Ядрения терорист ще натиска ли вече копчето или го хвана шубето
  • 107 Гого

    22 27 Отговор
    Такива опити за военен преврат не са нещо ново в Русия. Пък и не само там. Турция е пример за това как военните подтиквани от ЦРУ и САЩ са правили преврати. И в дъното на всичко е грозното лице на Чичо Сам. Опита им няма да мине. Както не мина и опита за майдан. Ще свърши безславно като пуча срещу Горбачов. Знаем как приключи. Русия ще се очисти от гнилите продажни ябълки, предпочели пачките долари пред родината си. Изменниците никога не успяват. А парите които са получили няма да могат да ги похарчат. Следете развоя на събитията и ако Пригожин успее да избяга, къде ще отиде. Това ще бъде знака за това кой стои зад всичко това.

    Коментиран от #115, #126

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Мафията

    23 16 Отговор

    До коментар #92 от "Историк":

    Ще видим, кой е прав, едно уточнение, не сме другари, ясно, диктатора путлер, трябва да е в Хага на скамейката, това му е най-добрата опция!
    Същата мафия на кгб, която управлява кремъл, дърпа конците и не ще доброволно да пусне кокала у нас!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 И сега..

    13 9 Отговор
    Кои са нашите и кои са лошите..съвсем се объркАх.Новите дали ще ни признаят тръбата дето Баце им я построи с наши пари?А?
  • 113 Развеселен

    24 11 Отговор
    Лукашенко сега е напълнил потурите!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Хахаха

    25 10 Отговор
    Абе само да питам , кво стана с трите дни до Киев.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Рубладжийче

    27 10 Отговор
    И какво стана сега? Героят от Бахмут се оказа американски агент и укронацист! ФСБ е проспало американската секретна операция!

    Коментиран от #120

  • 120 смех

    15 20 Отговор

    До коментар #119 от "Рубладжийче":

    И кво ще направят Вагинер нали са една шепа хора дори боеприпаси нямат

    Коментиран от #144

  • 121 Цар Долар

    22 15 Отговор
    Нищо ново под слънцето, татарска му работа в катуна е така, няма демократични избори, ами който пръв удари. За съжаление келнера-затворник ще загуби защото ще лъснат малирдните кражби на руската върхушка, грабеща безмилостно безпросветниятовчи руски народец. Средновековната кочина е обречена на неизбежен разпад поради своята социално-икономическа изостаналост със съвременоста. Това не е 15 век преди новата ера.

    Коментиран от #124

  • 122 Това е едва началото

    30 19 Отговор
    Реално единственото кое ще се случи е, че ще се разпадне измислената федерация на злото.Защото тя се крепи единствено и само на терора над поробените народи подчинени със сила, репресии и страх. С отслабването на хватката на “безаналоговата” армия която бързo изчезва благодарение на героичната съпротива на Украйна тези народи ще си поискат независимостта и с федерация се свършва завинаги. От Русия ще остане московска област и нищо повече както и трябва да бъде.
  • 123 Радио Елто

    14 2 Отговор
    Свободата и Мирът са Безцени
  • 124 смех

    22 22 Отговор

    До коментар #121 от "Цар Долар":

    Ти гледай какво ще стане във Франция с олимпийските игри как няма да се състоят и френците не могат да си вържат бюджета щото туризъма им е 90% от бвп другото са кроасани ама без търизъма и тях ги нема

    Коментиран от #146

  • 125 Умен по цялата глава

    22 16 Отговор
    Сега Украинската армия след Вагнер и ще маршируват по Червения площад!!!

    Коментиран от #130

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Цар Долар

    17 9 Отговор

    До коментар #117 от "Шердан Българов":

    Вярно е, а има днес и наставления от президенствотони към кремълските-папагали да се минава на виртуален китайски ориз. Интересно е какво ще стане с нашите кремълскислепоци когато при Цар Пригожин 1ви Русия кандидатства за НАТО
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Мафията

    11 7 Отговор

    До коментар #128 от "Zвяра 🇷🇺":

    Чш алоу, я по-леко! Да не бегаш с 200 нанякъде!
    Путлер щял да взривява три моста откъм подстъпите към мацква!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Историк

    20 8 Отговор

    До коментар #135 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    До колко време? Моята прогноза е че нищо такова няма да има, че ще има докъм стотина-двеста "задължителни за удостоверяване на достоверността на сценария жертви" плюс малко техника и накрая Пригожин ще се "предаде" срещу "помилване", Путлер ще обяви всеобща мобилизация и военно положение, за да " не се допуска появече подобно нещо" и руЗия ще поеме към още по-свирепа диктатура.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Прокопий

    11 15 Отговор
    Ти не си в час, което е ясно, но за твое утешение, сега ватираните ще се поокръцкат леко, украинците ще ги покръцкат също и разпадът на кочиняка блатен ще е факт, нефеляк.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Цар Долар

    19 14 Отговор

    До коментар #124 от "смех":

    Така е фалиращата Франция няма абсолютно никаква икономика и ако не е тази невзрачна олимпиада едва ли ще просъществува още няколко месеца. Е имат няколко хиляди тона златен резерв и Държавен инвестиционен фонд от стотици милиарди евраци с които само 6-7години Франция без да работят ще си живеят с пъти по добре от всеки български текезар. Айде да не мислим баш загнилата от пари Франция, че става смешно. Затова няма и един френски клошарпред руското посолства в Париж да кандидатства за благоденстващият Руский мир, щото взема помощ колкото заплатата на 2ма руски професори по Научна фантастика-комунизъм.
  • 147 оня

    4 12 Отговор

    До коментар #51 от "Гацо":

    У краварниса е денонощно:))
  • 148 Прокопий

    9 2 Отговор

    До коментар #140 от "Zвяра 🇷🇺":

    Спри да шмъркаш боя за обувки, ама спешно спри! 🤣🤣🤣🤣🤣
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 мдаа..

    12 5 Отговор
    ВСУ сега е момента.
  • 153 Хахахаха

    22 4 Отговор
    Вагнер вече са в Серпухов, Московска област!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Звяра

    2 2 Отговор

    До коментар #139 от "Zвяра 🇷🇺":

    Ще те Шипшакам в Гъ....ра
  • 156 А ТАКА

    12 11 Отговор
    Такива опити за военен преврат не са нещо ново в Русия. Пък и не само там. Турция е пример за това как военните подтиквани от ЦРУ и САЩ са правили преврати. И в дъното на всичко е грозното лице на Чичо Сам. Опита им ще мине. Както не мина и опита за майдан. Ще свърши безславно като пуча срещу Горбачов. Знаем как приключи. Русия ще се очисти от гнилите продажни ябълки, предпочели пачките долари пред родината си. Изменниците никога не успяват. А парите които са получили няма да могат да ги похарчат. Следете развоя на събитията и ако Путин успее да избяга, къде ще отиде. Това ще бъде знака за това кой стои зад всичко това.

    Коментиран от #203, #277

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Пловдив

    14 5 Отговор
    Хайде сега да видим,дали Москва може да падне,за три дни!

    Коментиран от #163

  • 159 Бандера

    20 11 Отговор
    КГБейски номера от селски вечеринки. Джуджето разбра, че губи войната и активира готвача да имитира преврат. Целта на активното мероприятие е да разсее фокуса на ватенките от загубите на фронта. Путлер се изкарва жертва!
  • 160 Късият Костя

    20 7 Отговор
    От снощи звъня на митрофаня... Не ми вдига
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 123

    10 3 Отговор

    До коментар #7 от "истината":

    Какви ли не "истини"се зараждат в нечии кратуни ,вследствие на злоупотребата с метилов алкохол в кварталните кръчми.
  • 163 Може...

    10 8 Отговор

    До коментар #158 от "Пловдив":

    Да падне и за три часа ако решат да заобиколят Бахмут, и да не се навират там, въпреки че украинците днес си го върнаха обратно.
  • 164 Сега е моментът!

    10 7 Отговор
    Сега е моментът Лукашенко да изпрати войски в Московска област да защити Вовката.

    Коментиран от #199, #211, #230

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Коко

    7 6 Отговор

    До коментар #100 от "Чавес":

    Как до къде! Че те са независима и самодоволна страна , а ние чакаме парите от евросъюза
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Тошко

    17 12 Отговор

    До коментар #139 от "Zвяра 🇷🇺":

    Искам да видя истинския Путин с нож в гърба!
  • 170 Русофилски

    20 13 Отговор
    Мър.........ши,кво става в блатото нещо бълбука.Жабите крякат,после ще кажете Фащ са виновни.Това си е блато,там има блатни закони,а Вие отивайте да браните джуджето,кой знае скрило се е под леглото и трепери.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Дж м б

    1 2 Отговор
    Продажен ф....т, н.... т
  • 173 Ха па тоя

    13 8 Отговор
    Кремълското джудже, отдавна е решило съдбата на Россия! И тя е в Златната орда. Подтисничество, грабежи и корупция.
  • 174 Буден

    3 3 Отговор
    Разигран с Ердоган и после,Голем си!
  • 175 Ами ако стане най-лошото

    4 4 Отговор
    Ако ни нападнат кой ще ни защити?
  • 176 Сега е момента

    9 3 Отговор
    Китай да завземе Маджурия.
  • 177 Бацо Гацов

    8 4 Отговор
    Еххх...нравится- не нравится, Пригожин приближается..а щом и Марийка се показа..нещата не вървят начи па плану!!!

    Коментиран от #189

  • 178 Перо

    6 3 Отговор
    Пак най-отявленият джендър-пома4ор от колегията!
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Никой

    16 9 Отговор
    Местните ватенки с ужас следят новините от Русия. Ами спомнете си как дойде Болшевишкия преврат т. н Октомврийска революция след като другаря Ленин насъска голяма част от армията да свали режима на цар Николай II . Историята започва да се повтаря да видим докъде ? В историята на Русия дадена власт не си отива по демократичен път. Не си мислете ,че Пригожин ще тръгне без подкрепа на част от генерали от руската армия,които искат да мобилизират голяма част от руското население да участва във войната срещу Украйна.

    Коментиран от #196

  • 182 Укропат

    13 10 Отговор
    Въздушна тревога. В метрото в Киев обсъждаме как сега Вагнер взимат властта от Путин и на нас ни се емава бамата.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 СЛУШАЙТЕ РАДЕВ

    9 6 Отговор
    ДРУГИТЕ ЛЪЖАТ ! В РУСИЯ ИМА ГОЛЯМА ЧИСТКА !
  • 185 Копейкин

    12 4 Отговор
    Ами,моите пари?
  • 186 Варненец

    9 7 Отговор
    Ще започне я, защото някой не мисли, като започна безсмислена война. Сега в бункера, а Лукашенко избяга в Турция. Да видим кой ще помогне на джуджето, козаря ли?
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Галилий

    9 14 Отговор
    Ако и този опит за преврат не успее трудно ще е вече за западняците да си живеят лесно.
    Петрола ще расте.
    Да видим.
    Световните оси ще се преместят.
    Вероятно не на запад.

    Коментиран от #208

  • 189 Ушанков

    11 6 Отговор

    До коментар #177 от "Бацо Гацов":

    Нравится не нравится
    терпи Путинка Красавица .

    Пригожин идва към Масква
  • 190 Варненец

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Русофил":

    Ааа, има нещо, Луката избяга в Турция, немедленно :)
  • 191 ТрампЛин

    12 5 Отговор
    Контранастъплението настана….
  • 192 Костя Копейкин

    15 5 Отговор
    Да вдигне отряда на малоумниците да бранят Путин.
  • 193 Aлфа Bълкът

    10 9 Отговор
    От 50000 се стопили на половина вагнерОВЦИТЕ.
    И вземе стане някой преврат с 25 000 човека, ще е пълен смях. Докато не видя боеве не вярвам, имаше едни гърмежи като на сватба и друго не съм видял.

    Коментиран от #228

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Васил

    14 6 Отговор
    Голям праз съдбата на кочината наречена Рашистан.
  • 196 Плашимир

    1 3 Отговор

    До коментар #181 от "Никой":

    Спомняме си. Ама не сме живели с орлите. Много знаеш какво е било... Явно си на 200 и ли поне 140

    Коментиран от #243

  • 197 Касата

    14 7 Отговор
    На кой му пука за руските убийци!
  • 198 Гутьо

    8 14 Отговор
    Пригожин е американски предател и трябва да бъде изтезаван .

    Коментиран от #200, #210

  • 199 Да сега

    11 7 Отговор

    До коментар #164 от "Сега е моментът!":

    Е момента Лукашенко да прати една ракета към Масква да спаси господаря си Пусин .
    Хаха
  • 200 ТрампЛин

    8 6 Отговор

    До коментар #198 от "Гутьо":

    Аз смятам, че Пригожин е истински Патриот и защитава интересите на русия! Путин е американски агент поставен там да съсипе матушка рус!

    Коментиран от #206

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 тинко

    14 5 Отговор
    Човек да се чуди как тази бракма от снимката все още е в движение. Аз съм служил в танковата бригада в Горна Баня в София. Еми какво да ви кажа...там бяха още по-големи бракми от тая на снимката. Едва успявахме да излезем от поделението при тревога. В същото време едни фуршкаджии от някаква пропогандна военна организация ни втълпяваха как за 3 часа ще победиме Турция. СЪЩОТО СЕГА ГОВОРЯТ НА РУСНАЦИТЕ...И ПОНЕЖЕ ТИЯ СА ПО-ДИВИ ОТ НАС ТОГАВА, ВЯРВАТ НА ПУТИН...

    Коментиран от #205

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 ТрампЛин

    10 3 Отговор

    До коментар #202 от "тинко":

    В моето поделение за три часа не можехме да се изнесем от казармата по тревога, камо ли да спрем който и да било.

    Коментиран от #232

  • 206 Гутьо

    3 10 Отговор

    До коментар #200 от "ТрампЛин":

    Объркан съм , трябва да изчакаме. Прав е Радев дано и тук не стане метеж за президентството.
  • 207 Диамантената ръка

    11 6 Отговор
    Пригожин президент! И там работата е няма такава държава... бананова република с ракети, голяма територия и много туземци.
  • 208 ТрампЛин

    1 4 Отговор

    До коментар #188 от "Галилий":

    Какви оси те хапят? Ами търтеите, ами стършелите….те на къде ще се изнасят?
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 руски zвине

    12 5 Отговор

    До коментар #198 от "Гутьо":

    Това ли е новата опорка хахаха.Няма по жалки и отчаяни от вас русоробските бeзpoдници
  • 211 Варненец

    6 3 Отговор

    До коментар #164 от "Сега е моментът!":

    Лукашенко избяга в Турция, не чу ли? :)
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Радио Елто

    4 13 Отговор
    Пригожин е Терорист Свобода за Русия
  • 214 бобо

    5 4 Отговор

    До коментар #187 от "Пасъмас":

    Много сте зле, нима не знаете, че нищо не е такова, каквото изглежда и за каквото ви го предстаят. А сте се мъчили цяло стихче да съчините.

    Коментиран от #239

  • 215 5646

    10 4 Отговор
    Няма по-npocт политик от Путин.Бункерният успя да унищожи Русия до такава степен и да я върне обратно в 19 век,че връщане назад едва ли има.На всичкото отгоре накрая ще успее и сам да си сложи края.
  • 216 Как

    4 3 Отговор
    Боят настана, тупкат сърца ни .
    Ето го иде Пригужин.
  • 217 Ало юрдечета,

    5 10 Отговор
    как е в Краварника, сменихте ли памперса на Бай Издън!

    Коментиран от #225

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Тошко

    11 4 Отговор
    Денис, позволявам си да те поправя. Опитът за преврат не е в Руската федерация, а в Руската терористична федерация.
  • 220 Държавен преврат???

    11 3 Отговор
    А путлера с неговото мнозинство и натиск, когато направи промяна на конституцията за да бъде цар на московието не беше ли преврат? Което между другото направи Ердоган а сега и нашия фатмак?

    Коментиран от #222

  • 221 Путриот

    4 1 Отговор
    Даже и в тоя Труден момент .
    Оня Циркаджия Адам Делимханов го няма никакъв .
    А толкова искаше да срещнат лично с Пригожин.
    Сега е момента .
    Хаха

    Познайте къде е ?
    Хахаха
  • 222 Никога президентска република

    5 1 Отговор

    До коментар #220 от "Държавен преврат???":

    Не знаеш кога ще се пръкне някой руменчо с малка глава и големи крака.
  • 223 Пошьол

    11 1 Отговор
    Кеф хахаха. Найвече за рашистките поддръжници хахаха,дезориентация пълна, нямат спуснати опорки хахаха, Митрафанова къде е да каже нещо хахаха
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Оууу

    7 2 Отговор

    До коментар #217 от "Ало юрдечета,":

    Тя Рашкирия потъва , умник .
    Гледай кво става в Ростов на Дон .
    Какви питаш какво става в Щатите .тям гражданска война няма .
  • 226 УМРЕМ ОТ КА'ЙФ.....

    11 2 Отговор
    БЕЛИ ТРУСИКИ СЕ МАНДРЪСАТ НАД КРЕМЛЯ! ОЧАКВА СЕ КАПИТУЛАЦИЯТА НА ПУТЛЕР!!!
    😂
  • 227 СПЕЦИАЛНАТА ОПЕРАЦИЯ НА ПОРОЖКАТА

    6 1 Отговор
    И РУСКИЯТ НАРОД...ВЪРВИ ПО ПЛАН !! 😂
    КОПЕЙКИ ПРОZТИ, ПОЧЕМУ МРАЗИТЕ РУСКИЯ НАРОД?!?😂
  • 228 Що така

    3 0 Отговор

    До коментар #193 от "Aлфа Bълкът":

    Всички драскащи се за алфи се оказват мишоци?
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 ТИРбушон

    6 2 Отговор

    До коментар #164 от "Сега е моментът!":

    Тракториста е засечен да бяга с ту154 към Бодрум, Турция.
  • 231 Т.Тагарев

    5 6 Отговор
    Време е да изпратим войски в Русия... ние също трябва да участваме в този велик момент!!
  • 232 ТИРбушон

    2 1 Отговор

    До коментар #205 от "ТрампЛин":

    Нека позная първа парадна или втора учебна армия!

    Коментиран от #245

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Копейката

    11 2 Отговор
    Поход на мира ли да направим , или да видим първо какво ще каже моята началничка Путрофанова.

    Ами ако ни връчи сега повиквателните , да ни пратят във Ростов на Дон .
    Да защитим Майка ни Русия .
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Викаш като в онзи филм…

    6 0 Отговор

    До коментар #214 от "бобо":

    …гледам гледам-Нищо! Пак гледам, пак нищо! И си викам, тука има Нещо!!!
  • 240 Aлфа Bълкът

    14 2 Отговор
    Копейките нещо заглъхнаха, много слаби, опорките им
    рухнаха. Уж чакаха САЩ да стане на 50 държа ви.
    ЕС и НАТО да се разтурят, а не се знае утре дали ще я има РФ? Що тъй стана ва дрогари?

    Коментиран от #244, #248

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Ти плашимир ли си

    2 0 Отговор

    До коментар #196 от "Плашимир":

    или радостин пакостина?
  • 244 Доротея

    10 3 Отговор

    До коментар #240 от "Aлфа Bълкът":

    Те, копейките, че са заглъхнали, но още повече са заглъхнали тези, които пророкуват, че при следващи избори копейките ще стават първа сила с удвоен резултат! Също са притихнали тези, които вчера казаха, че подкрепата за ПП-ДБ е намаляла! Е, вчера - да, но днес - не!
  • 245 ТрампЛин

    6 0 Отговор

    До коментар #232 от "ТИРбушон":

    В едно Елитно поделение на Въшкарския договор! Всичката им беше такава! Над 50,000 офицерски състав, башка фатмашкия! Една трета от бюджета отиваше за тези търтеи! Е как ще има прогрес?
  • 246 Рубльо 🇷🇺

    1 6 Отговор
    Не е вярно това е фейк 🤡
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Голям член

    3 1 Отговор

    До коментар #240 от "Aлфа Bълкът":

    Чакай само да потърсят работа вече и на автомивката не взимам без английски
  • 249 Операта

    6 1 Отговор

    До коментар #241 от "Театъра":

    Е в Московия , заблуденяк .
    На кого да платим на фатмашкия съветник ли , приема ли долари ?
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 доктора

    3 3 Отговор
    фуражка и той горкия не знае кво да каже, пот му върви като на кашик след танк
    да ли да го нарече специална военна операци на Пригожин, загубил е картина фатмака
  • 252 Руска подлога

    5 2 Отговор
    В бункара
  • 253 Стоп, до тук

    6 4 Отговор
    Нужно ли е да коментираме путлерчо, нещото, което вече го няма!
  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Матей преображенски

    5 6 Отговор
    Сега,на новини и коментари от Украйна е абсурдно да обръщаме внимание,меродавно е единствено обръщението на Путин,в него се съдържа и всичко по този случай,който със сигурност ще бъде разрешен в най-кратко време.За отбелязване е и постоянните възторжени коментари по бнр и че едва ли не цяла Русия се вдигнала на бунт да сваля законната власт.Както и да е,предателите се опълчиха,така е било писано,и в резултат ще бъде разчистена това изменническо ядро,както и други,тъй като мерките на законната власт ще бъдат решителни против всякакво изменничество.

    Коментиран от #260

  • 257 Партизанин

    6 9 Отговор
    Тези 25 хиляди главорези въоръжени които напуснаха Украйна и тръгнаха срещу Русия след като бъдат брутално неутрализирани вече ще започне истинската война когато Редовната руска армия навлезе най-накрая в Украйна. Слава на Русия!!!!
    Следващ преврат - в България и излизане от НАТО. Идва този момент !

    Коментиран от #259, #263

  • 258 Олег

    6 2 Отговор
    Минавам лично да се извиня на Денис Джамбазов. Много му се подигравах като предричаше пълен провал и разпад на Русия. Денисе, извинявай! Бях брутално заблуден. Прогледнах и вече съм с Америка и НАТО.
  • 259 Не е лесно

    6 1 Отговор

    До коментар #257 от "Партизанин":

    Да си тотално изперкал Русофил.
    Хаха
  • 260 наистина се преобрази

    2 1 Отговор

    До коментар #256 от "Матей преображенски":

    В кой век живееш и колко езика знаеш? Аз не знам украински и не гледам тяхна телевизиа. Цял свят предават събитията в московието но русофилята гледат само руска държавна телевизия.
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Мим33

    3 4 Отговор
    Първо тоя подоляк да не се радва,а да гледа неговите бойци да не тръгнаг към Киев.Руснаците въпреки проблемите с Пригожин ще се оправят и с него и с укрите....Бъдете сигурни...

    Коментиран от #264

  • 263 Абе детето на шумкар

    6 2 Отговор

    До коментар #257 от "Партизанин":

    Много приказки за партизани са те приспивали. Без Вагнер путин нямаше да има никакви успехи в света. А сега Пригожин си прибира цялата войска от десетки държави и ще я преименува. Как ли ще я кръсти? А може "московска освободителна войска" ко ши каиш?
  • 264 Реалист

    4 1 Отговор

    До коментар #262 от "Мим33":

    Хахааа, копейка гладна и бавноразвиваща
  • 265 в момента гледам червения площад Москва

    3 1 Отговор
    Призрачно пуст.

    Коментиран от #271

  • 266 666

    3 3 Отговор
    Видя ли Денис Джамбазов предварително знам тотални лъжи относно Русия . Колкото лъжите са по колосални толкова по колосално е и заплащането от ЮСА. Иначе ако трябва да се пише за истината то трябва да се пише за тотално унищожение на укро фашистите . Те ще бъдат заличени и с фейковете на Джамбазов
  • 267 Хаха

    5 1 Отговор
    Чакаме извънредни обръщения от Резидентна, Нинова, Копейки....

    Коментиран от #270

  • 268 АСФЧ

    4 0 Отговор
    Пуканки кока кола климатика работи и бонус русоробски плач,началото на края на кочината да започва. ПП чакам и брътвежа на"възрожденчетата" вече без бюджет. Честито и наздраве.

    Коментиран от #274, #276

  • 269 Aлфа Bълкът

    1 2 Отговор
    Ванга каза Русия ке пребъди. Но не е казала какво ще стане с РФ? Скивайте новата карта на Русия.

  • 270 Купейкин

    0 1 Отговор

    До коментар #267 от "Хаха":

    Настроението ми е куфарно.
  • 271 Един българин

    2 2 Отговор

    До коментар #265 от "в момента гледам червения площад Москва":

    Раздават на всички памперси, не видя ли?
  • 272 Един българин

    2 5 Отговор
    Дано всички руснаци се самоизбият
  • 273 По-интересно е

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "Мухаа,хаа!":

    Какво ако се " жертват"? И? Пригижун да не си мисли, че руснаците / толкова много националности и етноси/, ще му се вържат?! На какво точно иска да ги " хване"?
    Жалко за предателите, и в нашата история ги имаме предостатъчно....но Никой, Никой,,,,не е постигнал това, за което се е продал!!!!!!!
  • 274 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #268 от "АСФЧ":

    Ще има да чакаш, вчера вожда им каза, че Америка е най-великата демокрация. И Ризова го базикна, а той си го потвърди отново.
  • 275 НЯКОЙ

    6 1 Отговор
    "Който вади нож, от нож умира"- българска поговорка.
  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 БСП на Бунището

    3 0 Отговор

    До коментар #156 от "А ТАКА":

    Ще отиде в Международния съд в Хага.Там поне няма да го растрелят веднага...
  • 278 Охооо

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Започна се":

    Според теб всички големи държави трябва да бъдат раздробени. Брависимо! Само че над къв размер? И да взема да погледна картата на света кой е следващия.
  • 279 БУХМОВ

    0 0 Отговор
    РУСКАТА МЕЧКА ЩЕ ПОГЪЛНЕ ВСИЧКО САМО ЧЕ ОЩЕ СПИ НЕ СЕ Е СЪБУДИЛА А СЪБУДИ ЛИ СЕ МАЙКО МИЛА ЖАЛ МИ Е ЗА МАТЕРЯЛА
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания