Last news in Fakti
  Тема: Украйна

30 Юни, 2023 15:03 4 284 128

Лавров към НАТО: Благодаря, че се безпокоите за нашите национални интереси

  • вагнер-
  • сергей лавров-
  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • война-
  • владимир путин-
  • евгений пригожин

Русия винаги от всички премеждия е излизала по-силна, каза министърът

Лавров към НАТО: Благодаря, че се безпокоите за нашите национални интереси - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Западът няма нужда да се безпокои за националните интереси на Русия, тя е излизала по-силна от всички премеждия, заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС и Ройтерс, предаде БТА.

"Благодаря, че се безпокоите за нашите национални интереси, но няма нужда", заяви Лавров в отговор на журналистически въпрос. Говорейки за опита за бунт, Лавров отбеляза, че "Русия винаги от всички премеждия е излизала по-силна". "Така ще стане и този път", увери той. "Освен това, ние вече усещаме, че този процес е започнал".

Още новини от Украйна

Лавров добави, че самият опит за бунт в Русия не изисква по-силно определение от "премеждие". Той отбеляза, че миналата събота някои западни представители, коментирайки руската вътрешнополитическа ситуация, са заявили, че "фасадата на руската власт се е пропукала". Освен това той напомни думите на първия дипломат на ЕС, че Западът постъпва напълно правилно, като въоръжава Украйна.

"Това е косвено, но много ясно, очевидно признание за това, кой против кого воюва", подчерта Лавров. "Така че благодаря за грижата, но ще се справим", обобщи той. Руският външен министър добави, че Москва също се съмнява във възможностите на много западни политици. Освен това Лавров призова да се разшири съставът на Съвета за сигурност на ООН, за да се даде повече представителна сила на азиатски, африкански и латиноамерикански страни и да се разчупи това, което той определи като западно господство над света.

"По-голямата част от света не иска да живее според западните правила", отбеляза руският външен министър. Той призова Западът да се отнася към страните от Азия, Африка и Латинска Америка "като към възрастни", но отбеляза, че представители на африканските държави съобщават за силен натиск, на който са подложени.

Лавров добави, че Русия е евакуирала деца в сиропиталища от военни зони в Украйна. Москва ще се стреми да се сдобие с истината за правата на децата в Украйна, като се опира "на своето обективно разследване, което няма да е подложено на влиянието на които и да било заинтересувани страни, особено от тези, които подкрепят киевския режим", добави той, коментирайки доклада на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш, в който Русия е обвинявана в нарушения на правата на децата на територията на Украйна. Москва се е обърнала към Гутериш, напомняйки му за съдбата на децата на украински бежанци в Европа, отбеляза Лавров.

Руският външен министър увери още, че експертите на МААЕ в Запорожката АЕЦ прекрасно знаят кой обстрелва тази централа, но не говорят за това в докладите си. Москва моли тези експерти да посочват в докладите си поне посоката, от която идва обстрелът, отбеляза той, като окачестви като "чиста проба лъжи" твърденията на Киев, че Русия готви провокация на контролираната от нея Запорожка АЕЦ. Една от причините за започването на конфликта в Украйна беше неспазването на споразуменията от Минск, добави Лавров, като заяви, че преди това "ежедневно, въпреки тези споразумения от Минск и резолюцията на Съвета на сигурност на ООН, който ги одобри, се бомбардираха граждански обекти: училища, болници, детски градини".

Същевременно той определи като голословни обвиненията срещу Русия в извършване на военни престъпления в Украйна и заяви, че Западът не може да ги потвърди. Има обаче доказателства за такива нарушения от страна на украинските сили, които обаче не се отчитат, според Лавров. Поведението на западните страни по отношение на Арктика, включително опитите за разпространяване на влиянието на НАТО над региона, не предизвиква оптимизъм и изисква ответни мерки от Москва, предупреди руският първи дипломат. "Ще отчитаме (тези процеси) в своите военно-технически действия", добави той.

Руският външен министър подчерта, че Москва не е била инициатор на прекъсването на връзките с Финландия и е готова да ги поднови, но ще отчита присъединяването на Хелзинки към НАТО. Лавров обеща, че Русия ще разширява възможностите на Северния морски път и със сигурност ще гарантира безопасността му.

Износът на руски торове и хранителни продукти продължава, въпреки спънките от страна на Запада, които Москва заобикаля, отбеляза външният министър. В същото време няма доводи в полза на удължаване на сделката за износ на украинско зърно, която отдавна се превърна в търговска, добави той. За Русия няма неприятелски народи. "Вероятно ще е по-точно да се каже, че ние имаме неприятелски правителства, а народите - никога не сме имали с тях никакви проблеми", подчерта Лавров.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    29 51 Отговор
    Този път ще го ядете намазан...

    Коментиран от #39, #112

  • 2 СмЕх в блатото

    36 43 Отговор
    Руските пропагандисти обвиниха американските служби в организация на "метежа", защото ..... знаели за него, но не уведомили Москва.
  • 3 Българин

    54 32 Отговор
    Слава на Русия

    Коментиран от #8

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    81 27 Отговор
    чудя се ние кога ще имаме министър от ранга на лавров

    слава на тоя човек , слава на путин слава на русия

    при нас всичко е предател до предателя и всички наведени , силно наведени с чупка в кръста

    Коментиран от #14, #83, #127

  • 5 Смотльо,

    12 23 Отговор
    Тази която те е довела на този свят го прави редовно .
  • 6 Вангя

    17 17 Отговор
    Готвачо па ке дойде
  • 7 капитан ПЕТКО ВОЙВОДА

    47 17 Отговор
    И с тояга не можете изби любовта на българина към Русия
    Защитна реч пред съда във Варна .Убит от Стамболов и Спас Турчев

    Коментиран от #10, #11

  • 8 Даскал

    8 12 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Имате правописна грешка. Слага се пише "г".
  • 9 ...

    10 20 Отговор
    цървул арменски
  • 10 КОТарАК

    11 28 Отговор

    До коментар #7 от "капитан ПЕТКО ВОЙВОДА":

    е тука ви проработи фантазията вече , с Капитан Петко
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Жеков

    18 39 Отговор
    Глупав човек - той и Путин съсипаха Русия за поне 100 години. Руският беден народ ще се наложи да изплаща стотици милиарди долари репарации не само на Украйна, но и на ЕС, НАТО, САЩ и Африка.

    Коментиран от #23

  • 14 СЛАВА НА РУСИЯ

    18 24 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    СЛАВА НА ЛАВРОВ, ПУТИН ,МЕДВЕДЕВ ,КОНОШЕНКО ,ШОЙГУ ,ГЕРАСИМОВ ,КАДИР АГА , И.ТН.че с всички сили СЕ СТРЕМЯТ ДА УНИЩОЖАТ ,БЛАТНАТА КОЧ..НА. БРАВО да продължават в същия дух. НЕИЗБЕЖНИЯ МОМЕНТ НАБЛИЖАВА 🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #125

  • 15 И кога,ако не е тайна???

    15 33 Отговор
    Изобщо сте били силни.По-окаяна и сиромашка държава и народ не съм виждал.И то с такива големи възможностии ресурси.Да ама управата и олигарсите са само богати,а народеца тъне в мизерия и вее само знамената.
  • 16 Бгг

    20 7 Отговор
    Възпитан човек !!!
  • 17 Ха-ха-хааааааа

    27 4 Отговор
    Американците знаели за бунта на Пригожин, но не казали на руснаците. Ами напълно ги разбирам. И аз знам, че на комшията жена му му изневерява, но няма да му кажа. Защо ли? Ами защото му изневерява с мене. Ха-ха-хаааа....
  • 18 Избирател

    31 6 Отговор
    "Вероятно ще е по-точно да се каже, че ние имаме неприятелски правителства, а народите - никога не сме имали с тях никакви проблеми"

    Така е защото правителствата ги назначават от посолствоТО чрез ала-бала а народа никой не го пита

    Коментиран от #21

  • 19 Сталинчо

    10 9 Отговор
    Когато превземат масква ще им благодариш лично

    Коментиран от #31

  • 20 Късно е либе.

    12 12 Отговор
    Западът и Америка затвориха вратите.Сложиха и решетките.Ориентирайте се към Джибути,Бирма, Хондурас,Мали...
  • 21 СмЕх в блатото

    13 23 Отговор

    До коментар #18 от "Избирател":

    Единственото правителстВО, което се назначава независимо от народа е това в Кремъл. Даже и диктаторчето там си се самоназначи.

    Затова при инсценирния "метеж", единствените, които не знаеха за инсценировката, НАРОДА, посрещаше "метежниците" като освободители. :)))

    Той затова Жужа беше така посърнал, защото знае, че всички в Русия знаят, че е престъпник и крадец. :)

    Коментиран от #24, #28

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Антитрол

    21 9 Отговор

    До коментар #13 от "Жеков":

    Аз те чаках да коментираш в другата статия за увеличението на тока а ти виж къде си бил. Изобщо не е лесно да си козяче да ти кажа - обучили са ги като кучето на Павлов - като чуе звънче и лигите му потичат. Козячетата като прочетат нещо за Русия и почват с коментарите. Условен рефлекс им се е зародил.
  • 24 иваило

    13 6 Отговор

    До коментар #21 от "СмЕх в блатото":

    посърнала си ти няма афроамериканци да ти оправят тръбите мила ми джендърке
  • 25 Тараищ,

    14 9 Отговор
    Единственото,което постигна специалната военна операция,е че се избивате взаимно с най-близкия до вас народ.И че в негово лице си спечелихте смъртен враг.Тия ги разправяй на крепостните.
  • 26 Трол

    13 11 Отговор
    Какво разбираме от речта на другаря:
    Русия е жертва,никой не е нападала
    По-голямата част от света не иска да живее според западните правила,но всички бягат към Европа и САЩ,а никой ке иска и да чуе за земния рай Русия...
    Силни аргументи,ако мозАкът ти служи само за равновесие!

    Коментиран от #30, #33

  • 27 Голям с дипломат

    19 7 Отговор
    Имаме неприятелски правителства но не и народи
    Съмняваме се в адекватността на западните ръководители
    Шах и Мат

    Коментиран от #29

  • 28 Избирател

    18 5 Отговор

    До коментар #21 от "СмЕх в блатото":

    Ти не слуша ли записа за назначаването на нашето или от Козяк са сложили цензура. Или пак Путин и Русия са виновни.
  • 29 СмЕх в блатото

    10 5 Отговор

    До коментар #27 от "Голям с дипломат":

    Просто мисли за примера на собствения си фашистки режим. Не се изисква да е умен. :)
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гого

    9 8 Отговор

    До коментар #19 от "Сталинчо":

    Запритрябвала е някому Москва.
  • 32 Човек

    11 16 Отговор
    Съветът не искал да живее по западните правила... Само дето светът копира всичко западно. Китай и Русия са много ярък пример. Ако не бяха следвали западните правила още щяха да се борят с гладомор.

    Коментиран от #36

  • 33 Тъпо козяче

    17 6 Отговор

    До коментар #26 от "Трол":

    Е то и САЩ са жертва - те Афганистан, Сирия, Сомалия, Либия, Югославия ги нападнаха а американците се защитаваха - аз така си ги спомням нещата.

    Коментиран от #35

  • 34 Калпазанин

    4 7 Отговор
    Тука да няма неква грешка, от Марийка. Толкова истина скоро не бях чел истинска статия и то по това време на денонощието
  • 35 Историк

    5 11 Отговор

    До коментар #33 от "Тъпо козяче":

    Колко от режимите в държавите, които си изборил не са отговорни за геноцид и военни престъпления официално потвърдени от международните оррганизации?

    Я ги изброй

    Коментиран от #41, #43, #48

  • 36 Икономист

    19 6 Отговор

    До коментар #32 от "Човек":

    "Ако не бяха следвали западните правила още щяха да се борят с гладомор"

    И ние следваме "западните правила" вече 33 години и гледам станахме по-бедни и от Гана - и нали бяха Китай и Русия диктатури неспазващи западните правила - защо обърнахте палачинката.

    Коментиран от #38, #44, #76

  • 37 Механик

    9 12 Отговор
    Дълго време се чудех защо в Нюрнберг обесиха Рибентроп, та той беше само дипломат. После видях Лавров и всичко ми стана ясно.
  • 38 Хммм

    6 9 Отговор

    До коментар #36 от "Икономист":

    "и гледам станахме по-бедни и от Гана" Това в рузкий мир ли? Защото в реалността нещо нещата не стоят така.

    Коментиран от #45

  • 39 Ксаниба

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Като теб и бандеровците?
  • 40 Само питам

    10 14 Отговор
    Как се нарича държава, чийто президент е обявен за военнопрестъпник и има издадена заповед за неговото задържане? Как се наричат същества, които величаят и подкрепят тази страна и този военнопрестъпник?

    Коментиран от #95

  • 41 Тъпо козяче

    11 5 Отговор

    До коментар #35 от "Историк":

    Ами помня че в Ирак не намериха химическо оръжие с които Садам ужким тровел народа си. То измислени обвинения всеки може да изфабрикува.

    Та 8 години в Донбас Украйна какво правеше - не беше ли геноцид и военни престъпления. Потвърдени 14 000 убити от международните организации. Сърбия я нападнаха заради ужким 3 000 убити но ако не си забравил Милошевич го оправдаха в Хага.

    Пак двойни стандарти - защо така?

    Коментиран от #42

  • 42 Историк

    6 12 Отговор

    До коментар #41 от "Тъпо козяче":

    "Ами помня че в Ирак не намериха химическо оръжие с които Садам ужким тровел народа си."

    Грешно помниш. Трябва да помниш, че ООН има издадена резолюция за нападенията на Ирак над Кувейт, който са военни престъпления и причина за действия срещу този режим.

    С други думи, дотук се опита да измъкнеш ЕДИН и си доникъде.

    Давай другите.

    Коментиран от #50

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Човек

    9 9 Отговор

    До коментар #36 от "Икономист":

    Аз си спомням как СССР ни остави с празни магазини и режим на тока. Ти може би си малък и не знаеш, а някоя червена бабичка ти е разправяла приказки от отминалата й младост, когато е била здрава и красива и не й е пречело в каква мизерия живее. Нещо като спомените на възрастните от студентския живот. След 33 години разликата е от небето до земята.

    Коментиран от #52, #55

  • 45 Икономист

    12 1 Отговор

    До коментар #38 от "Хммм":

    "Защото в реалността нещо нещата не стоят така"

    Много си далеч от реалността - поинтересувай се каква е средната покупателна способност в Гана и в България. Какво изнася Гана и какво България - ще разбереш че опорките нямат нищо общо с реалността

    Коментиран от #47

  • 46 Историк

    8 4 Отговор

    До коментар #43 от "иваило":

    "Либия беше топ" Муамар Гаддафи е отговорен за множество престъпления срещу Човечеството, включително за ДОКАЗАНИТЕ случаи на умишлено заразяване на 268 деца с вируса на СПИН от неговите служби в болницата в Бенгази.

    Следващият.
  • 47 Хммм

    6 4 Отговор

    До коментар #45 от "Икономист":

    Кога ще емигрираш в Гана?

    Коментиран от #59

  • 48 А колко

    9 5 Отговор

    До коментар #35 от "Историк":

    от геноцида в твзи държави които е изброил, е бил такъв, а ме плод на пропагандата на САЩ?

    Коментиран от #56

  • 49 Аралампи

    4 2 Отговор
    Голяма глава...и неговите послания!!!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Малко факти

    10 4 Отговор
    Лавров 01.05.2022 г.
    "Вагнер е частна военна компания, която няма никакви отношения с руската с държава."

    Путин 27.06.2023
    Президентът на Русия Владимир Путин призна, че държавата изцяло е финансирала частната военна компания "Вагнер”." "Само от май 2022 година до май 23-та за парична издръжка и стимулиращи плащания държавата е платила на компанията “Вагнер” 86 милиарда и 262 милиона рубли".
  • 52 Историк

    2 6 Отговор

    До коментар #44 от "Човек":

    Даже не си струва да се ангажирам със сериозен разговор. Такива са безнадеждни.

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 гого

    8 7 Отговор

    До коментар #52 от "Историк":

    Ирак обвинява Кувейт за кражба на иракския петрол и за добиване на количество по-голямо от позволеното за това като не знаеш ня говори бе джендър
  • 55 Икономист

    10 7 Отговор

    До коментар #44 от "Човек":

    Стига се оправдавахте със СССР - вече 33 години го НЯМА и сме членове на ЕС и НАТО - аз съм един от тия които се бориха против комунистите. Вече 33 години вървим надолу - до кога? Комунистите бяха на власт 45 години - още колко ще ни трябва да се оправим.

    Коментиран от #58

  • 56 Историк

    5 11 Отговор

    До коментар #48 от "А колко":

    ВСИЧКИ случаи на геноцид са доказани с разследвания, включително срещу Асад в Сирия, Гаддафи в Либия, срещу Югославския режим в Сърбия, срещу Саддам в Ирак и т.н.

    Коментиран от #61

  • 57 Ихтиандър

    7 7 Отговор
    И отговорът на рублата на силните думи на този главестия - 1 евро = 97 рубли....
  • 58 Хммм

    8 6 Отговор

    До коментар #55 от "Икономист":

    "Комунистите бяха на власт 45 години - още колко ще ни трябва да се оправим. .... Вече 33 години .... " За тези 33 години двама министър-председатели от тези години са БИВШИ СЪВЕТСКИ ГРАЖДАНИ, още 5-6 са директно отгледани от Кремъл, Агент Гоце е ... агент на ДС и беше президент на България, Чорапа е подбран от руЗката разведка Решетников, енергийния ни сектор е ТОТАЛНО зависим от рузнаците, рузката групировка с трите буквички е овладяла морето, Боко им направи газопровод за ЕДНА година с наши пари, телекома е руски и т.н. Какво казваш, че не те разбрах?

    Коментиран от #63, #69

  • 59 Икономист

    7 7 Отговор

    До коментар #47 от "Хммм":

    Ти защо не си емигрирал в краварника и какъв си ти че да ме пращаш някъде си - за разлика от теб аз съм българин и милея за България а теб България че пропада не те интересува - интересите на господарите са важни.

    Коментиран от #60

  • 60 Хммм

    7 5 Отговор

    До коментар #59 от "Икономист":

    Аз живея в България и на Запад, тъй че думите и делата ми съвпадат. Ти ми обянсяваш колко добре е в Гана спрямо България, но стоиш в България. Правиш точно обратното, на това,което говориш.

    Коментиран от #75

  • 61 Така де

    9 5 Отговор

    До коментар #56 от "Историк":

    Доказани от кой........? Световният интригант САЩ? Който първо създава някой режим, а после отива да го "бори"! Или ако не го е създал, се грижи медийно да го "създаде"!

    Коментиран от #62

  • 62 Историк

    5 5 Отговор

    До коментар #61 от "Така де":

    "Доказани от кой........?" От ООН.

    Коментиран от #70

  • 63 Ами

    5 3 Отговор

    До коментар #58 от "Хммм":

    тогава защо ги подкрепяте комунистите ПП, ДБ и ГЕРБ? Противоречите си! :)))

    Коментиран от #66

  • 64 Дмитрий Лихачов

    10 7 Отговор
    “ Русия никога не имала и няма има никаква особена мисия. Не трябва да се търси никаква национална идея за Русия- това е мираж.
    Животът с национална идея отначало ще доведе до ограничения, а след това ще възникне нетърпимост към друга раса, към друг народ и друга религия. Нетърпимостта непременно ще доведе до терор. Не бива да се допуска връщането на Русия към единна идеология, защото тя рано или късно ще доведе Русия до фашизъм”.
  • 65 6653

    3 2 Отговор
    Боклууууук
  • 66 Хммм

    1 4 Отговор

    До коментар #63 от "Ами":

    На въпроса : "защо сестра ви е ... " няма нужда да отговарям, че нямам сестра.

    Радвам се, че всичките ти опорки паднаха.

    Коментиран от #72

  • 67 канибал

    6 5 Отговор
    лавров е признат дипломат от запада. ние да имаме такова нещо?
  • 68 История с документи

    8 6 Отговор
    Когато Ленин умрял с мозък, направен на пихтия от сифилиса, се оказало, че вторият човек в партията Троцки е предател. Каменев, Зиновиев и Сталин свалили Троцки и го изпратили в изгнание,
    където по-късно му сцепили главата с пикел.
    Скоро се оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Ягода ги разстрелял, а след това Ежов разстрелва доблестният другар Ягода.
    След смъртта на Сталин всички разбрали, че Берия също е предател и вражески агент. Тогава Жуков не се подвоумил и го застрелял.
    Скоро Хрушчов разбрал, че и Жуков е враг на народа и предател и го пратил в Урал.
    Оказало, че и самият Сталин е враг, вредител и предател, а заедно с него и голяма част от политбюро. Тогава изнесли Сталин от мавзолея и разгонили всички партийци начело с Хрушчов.
    Станало ясно, че Хрушчов също е враг на народа. Брежнев го пратил в пенсия.
    След смъртта на Брежнев пък станало ясно, че и той е вредител и виновника за застоя. Имало още двама вредители, но те толкова бързо умрели, че никой не ги запомнил.
    Дошъл Горбачов, който установил, че цялата партия е от вредители и врагове на народа.
    В този момент обаче СССР се разпаднал и веднага се установило, че Горбачов е предателя и врага на народа!

    За Путин не се очакват никакви изненади.
    От болшевишката революция до днес, Русия се управлява единствено от предатели и врагове на народа.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 А ООН

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Историк":

    чий е?:)) А НАТО? :)))

    Коментиран от #71

  • 71 Историк

    1 2 Отговор

    До коментар #70 от "А ООН":

    Чий е ООН? :)

    Коментиран от #78

  • 72 Кои опорки :))

    3 3 Отговор

    До коментар #66 от "Хммм":

    Аз те попитах защо подкрепяш комунистите ПП, ДБ и ГЕРБ, а пишеш, че си против тях? :))

    Коментиран от #74

  • 73 Електра

    5 6 Отговор
    Голям Петко, Кирето им го каза, че са бензиностанция с ракети...
  • 74 Хммм

    1 3 Отговор

    До коментар #72 от "Кои опорки :))":

    Аз ти отговорих, че няма нужда да отговарям на невярно предположение, но самото предположение ясно показва в чия полза работиш, което прави пък опорките ти още по-забавни. :)

    Коментиран от #84

  • 75 Икономист

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "Хммм":

    Явно е колко ти е мило за България щом си избягал на запад - избягал си и се мъчиш да ме убедиш в същото време колко е хубаво в България последните 33 години - кой си противоречи.

    Коментиран от #77, #92

  • 76 Истината

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Икономист":

    Продажбата на зарзавати на сергия, не те прави икономист.
    Депутат от въИзраждане може, има вече такава, но икономист НЕ.
  • 77 Хммм

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "Икономист":

    Аз написах че живея в България и на Запад, тъй че никъде не съм "избягал".

    Ти си противоречиш, и даже не е забавно. Тъжно е да се гледа с какво хората се опитват да си прикриват тоталния провал в живота. Размечтал се за Гана :)
  • 78 Теоретично

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "Историк":

    трябва да е международна организация! А дефакто се оказва, че е според интересите на интриганта САЩ! Ако беше независима организация, тази война нямаше да я има, а и други!

    Коментиран от #81

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Сандо

    2 1 Отговор
    Как от Факти не са се преуморили да предадат толкова много от казаното от Лавров?
  • 81 Историк

    1 2 Отговор

    До коментар #78 от "Теоретично":

    Нещо доказателства ще предложиш ли, или просто ще е каквото ти е казал Лавров?

    Коментиран от #87

  • 82 НАТО

    1 1 Отговор
    Винаги сме загрижени за уважаваните източни партньори.
  • 83 Сандо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Преди години имахме,казваше се Иван Башев.Уви,отиде си нелепо Човекът в разцвета на годините си .
  • 84 Кое е невярното

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Хммм":

    че подкрепяш комунистите ПП, ДБ и ГЕРБ ли или не ги подкрепяш?

    Коментиран от #85

  • 85 Хммм

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "Кое е невярното":

    Ти не можеш да разбереш един и същи отговор на твоя собствен въпрос, даден по два различни начина.

    Толкова е зле положението.

    Сега кажи за отсъстващите партии от твоя списък и какво значат опорките ти за тях.

    Коментиран от #89

  • 86 Наблюдател

    2 3 Отговор

    До коментар #79 от "дядо Шишарко":

    Той затова обикаля две седмици из Африка. Да търси мъже за 150 000 - те хиляди руски вдовици от СВО.
  • 87 Ами каква полза

    5 1 Отговор

    До коментар #81 от "Историк":

    имаш от организация, която усложливо мълчи или когато се противопостави, както за ударите в Сърбия и интриганта САЩ, не я зачита?

    Коментиран от #88

  • 88 Историк

    3 3 Отговор

    До коментар #87 от "Ами каква полза":

    ООН е доказало геноцида на сърбите в Сребреница и Косово, тъй че не знам за какво "мълчание" говориш.

    Коментиран от #93, #94

  • 89 Кои опорки

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "Хммм":

    Питам те и ти не отговаряш! Подкрепяш ли комунистите от ПП, ДБ и ГЕРБ или не ги подкрепяш!

    Коментиран от #91

  • 90 Осведомен

    0 2 Отговор
    На снимката: Лавров току що е прочел статия на Марето.
  • 91 Хммм

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "Кои опорки":

    Не ги подкрепям, вече отговорих два пъти и сега това е трети.

    Сега кажи защо липсват от списъка ти партиите ИТН, Възраждане, ДПС, ВМРО и Воля и какво общо имат опорките ти с тяхната липса.

    Коментиран от #96

  • 92 Простя КъСкопейкин

    6 2 Отговор

    До коментар #75 от "Икономист":

    А, ето един специалист да ми помогне.
    Обяснете на тези "сороси", че ако работиш усърдно и имаш виZрожденски плам, може да постигнеш много в България.
    Ето младия Силвестър Ганев на 17 години придобива апартамент в София на много изгодна : 197 442 лв. или 1100 € кв.м. Младия предприемаш е свалил два пъти пазарната цена. Отделно в цената влиза и гараж. На тази възраст Силвестър няма как да вземе ипотечен кредит, така че остава да е работил усърдно с вИзрожденски плам, наследен от баща си цончо НЕгълташки . Събирал си е паричките от закуска още от детската градина, а не да ги дава за някакви западни джендърски книжки .
  • 93 Доказало е

    5 2 Отговор

    До коментар #88 от "Историк":

    това което иска САЩ да докаже! А ударите на САЩ ( НАТО ) не беше одобрено от ООН, тъй като Русия и Китай бяха против! Но това не спря САЩ! И си създаде изкуствена държава, като зароди бъдещата интрига и конфликт на балканите! И всичко е пред теб! :)))

    Коментиран от #97

  • 94 Истерик

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "Историк":

    Фес1, даже и тук не си интересен.
  • 95 Бивш канадец

    3 3 Отговор

    До коментар #40 от "Само питам":

    Нарича се държава, която защитава националните си интереси, неудобна е на САЩ и ЕС и не играе по свирката им.
  • 96 А какво

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Хммм":

    те интересува за тези партии? Болшинството от тях са нечии проекти и производни на другите! :))

    Коментиран от #98

  • 97 Историк

    2 2 Отговор

    До коментар #93 от "Доказало е":

    Значи нямаш никакви доказателства за твърденията си, че ООН е "на САЩ".

    Така, сега по другия въпрос.

    НАТО може да предприеме самостоятелно действия срещу режим, който доказано е извършвал геноцид. За това не е необходимо разрешение от ООН, за да е оправдана интервенцията. Всъщност, втората война на НАТО в Сърбия започна с елиминирането на сръбска военна колона, кято ОТНОВО се беше запътила към зона, където сърбите ВЕЧЕ бяха извършвали геноцид.

    Коментиран от #100, #109

  • 98 Хммм

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "А какво":

    Интересуват ме защо липсват от списъка ти. Липсата им показа, че имаш зависимост от тях. Няма никакви други причини да липсват.

    Коментиран от #105

  • 99 това

    3 2 Отговор
    че "експертите на МААЕ в Запорожката АЕЦ прекрасно знаят кой обстрелва тази централа, но не говорят за това в докладите си" е чистата истина, но още по-точно ще бъде, ако се каже, че им е забранено да го споменават.

    Инфото ми е от двама от тези експерти, дето са изкарали вече по 4 месеца (с ротацията) на ЗАЕЦ. В тесен кръг, им се "отвързват езиците" и блгославят по най-каруцарския начин украинците (което е нормално, защото са там и могат да станат невинна жертва), но официално са "не чух, не видях" - обстрелва се, ама не знаем от кого.

    Коментиран от #107

  • 100 Ами ООН

    4 1 Отговор

    До коментар #97 от "Историк":

    нали ти казах! Теоретично, не е на САЩ! А дефакто, действията и бездействията и, обслужват САЩ! :)))
    Та пак пишеш за доказателства! Пак да попитам! Кой го доказва и защо си убеден, че това са доказателства! Сега е особенно видно с тази война, как се "доказва" с пропаганда и лъжи! :))) Сега пак ще ми напишеш ООН! :))) А всичко се върти, около интересите и интригите на САЩ!

    Коментиран от #104

  • 101 ха сега де!

    3 2 Отговор
    Ако се погрижат и за "копейковците" си, да си ги приберат при тях за да не поволяват на загиващия Запад да ги развращава ще повярвам, че наистина излизат по силни от всяко премеждие.
  • 102 Генера Шарл де Гол

    5 2 Отговор
    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях.И понеже не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние ".
  • 103 Ксаниба

    5 2 Отговор
    Руският Рибентроп ще застане пред международният трибунал за военни престъпления и ще отговаря за всички мръсотии, които е направил. Жалкото е, че смъртната присъда, която заслужава е отменена.
  • 104 Историк

    1 4 Отговор

    До коментар #100 от "Ами ООН":

    Заби.

    ООН е международна организация с ясни правила и устав.

    Твоите "обяснения" не са нищо повече от конспирация.

    Свободен си. Слаб 2.

    Коментиран от #106

  • 105 Защото

    1 0 Отговор

    До коментар #98 от "Хммм":

    като изключим ДПС които задкулисно дирижират и са единият олигархичен кръг, другите нямат думата в "политиката" в България!

    Коментиран от #108

  • 106 Може да го наричаш конспирация

    5 2 Отговор

    До коментар #104 от "Историк":

    Може всякак да го наричаш, но истината е в действията, а тя е различна от пропагандата на САЩ, с която е залято медийното ни пространство и подхранвано с грантовете им! Твое право е! Но е мое право, да не си затварям очите, пред всичко което се случва!
  • 107 Кажи честно ...

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "това":

    "в тесен кръг, им се "отвързват езиците"" .... Хахахахахахаааа .

    Почти ти се вързаха . :))))) Само не стана ясно в чий "тесен кръг" :))))

    Коментиран от #126

  • 108 Хммм

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "Защото":

    Човек, който лъже така нагло, както ти, може да каже всичко. Лек ден. :)

    Коментиран от #114

  • 109 Блек Хоук

    3 0 Отговор

    До коментар #97 от "Историк":

    Филмът разказва,как специални части (САЩ),под егидата на (ООН) заминават на мисия в СОМАЛИЯ,за да въведат мир,като заловят опасен тереристьо.Но са посрещнати от👉 НЕДРУЖЕЛЮБНО НАСТРОЕНИ👈 жители- извадка от резюмето.
    Та,не разбирам теа същите защо не нахлуят в Русия,да заловят хер Путин,който е обявен за издиряабе,а те знаят къде е.Под егидата на ООН ДЕ?
    Бихте ли обяснили теорията за сблъсък на две тела?

    Коментиран от #111

  • 110 Абсурдистан

    2 1 Отговор
    Орките отново опитват умотворения, но се чува нещо, като цвилене. Когато си до ушите в Тайна, не трябва да си отваряш устата!
  • 111 Историк

    1 1 Отговор

    До коментар #109 от "Блек Хоук":

    Задай си въпроса без лиричните отклонения.

    Коментиран от #116

  • 112 Адрес 4000

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Съгласен съм
    Какво ли ги правиха уморените коне,като този на снимката по-горе
    Ботокса не помага когато си затънал до колене в блатото
  • 113 Софиянец

    3 1 Отговор
    СмЕх, къде беше в събота конски. Защо не излезе тагава да го кажеш се правиш на мъж днес ;) бункерни плъхове
  • 114 А кое е лъжата :)))

    0 1 Отговор

    До коментар #108 от "Хммм":

    Щото аз като гледам за колко лъжи плащат комунистите ПП и ДБ и се отвращавам! Дай да видим! :)))

    Коментиран от #115

  • 115 Хммм

    1 0 Отговор

    До коментар #114 от "А кое е лъжата :)))":

    Лъжата е, че "другите нямат думата в "политиката" в България"

    И сега, окончателно, лек ден :)

    Коментиран от #120

  • 116 Ааа

    1 0 Отговор

    До коментар #111 от "Историк":

    Закъсахме ли господин Историк?

    Коментиран от #119

  • 117 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор
    КОИ СА "ВАШИТЕ" НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ? ? ?
  • 118 ФАКТ

    0 1 Отговор
    Е ДА ПО СИЛНА ИЗЛИЗАТЕ...АМА ВСЕ СТЕ СПАСЯВАНИ ОТ НЯКОГО..АКО НЕ СА БИЛИ САЩ И АНГЛИЯ СЕГА ЩЕШЕ ДА ВИ КАЗВАМЕ ХИТЛЕРИЯ..А НЕ РУСИЯ..И ТОВА Е ЯСНО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ДОРИ И САМИТЕ РУСНАЦИ...ТАКА ЧЕ МОЖЕ БИ ПОНЕ ЕДНО БЛАГОДАРЯ КЪМ АНГЛИЯ И САЩ НЯМАШЕ ДА Е ИЗЛИШНО..ВСЪЩНОСТ ВСИЧИ ЗНАЕМ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ИЗНАСЯ РУСКИ ПЕТРОЛ КЪМ САЩ...САМО ЧЕ ТАЙНО...А САМО ПРЕД МЕДИИТЕ СЕ ПЛЮЕТЕ УЖ СЕ МРАЗИТЕ..А ВСЪЩНОСТ ВСИЧКО Е ЦИРК ПРЕД НАРОДА...БАЛАМОСВАТЕ ПРОСТИЧКИЯ НАРОД ЧЕ ИМА ВРАЖДА МЕЖДУ ВАС....А ВСЪЩНОСТ ТОЧНО ВИЕ РУСИЯ И АМЕРИКА СИ РАЗДЕЛЯТЕ СВЕТА КАКТО СИ ВИ ХРУМНЕ...ЖАЛКО ЧЕ НЯМА СИЛА КОЯТО ДА ВИ СЕ ПРОТИПОСТАВИ....АКО ИМАШЕ ТАКАВА КОЯТО ДА ВИ ЗАЛИЧИ И ДВЕТЕ СВЕТЪТ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕШЕ ДА Е ПО ДОБЪР.....ИЛИ ПЪК ПО ЛОШ..ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК..ТО ВЕЧЕ НЕ ЗНАЕ КОЙ ЛЪЖЕ КОЙ КАЗВА ИСТИНАТА...ЕДНО Е СИГУРНО ВСИЧКИ ЛЪЖЕТЕ...
  • 119 Историк

    0 1 Отговор

    До коментар #116 от "Ааа":

    Не можеш да си зададеш въпроса ли?

    Коментиран от #122

  • 120 Ами факт! Нямат

    1 0 Отговор

    До коментар #115 от "Хммм":

    Два олигархични кръга си имат България, на доган и кръга капитал! ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, са тяхно дело! Всеки не играещ с тях, бива смазан! А който се заиграе, изгаря на по късен етап! Когато се изхаби един проект, раждат друг, като изградят образ и отлюспят някой от тях! Това е трагичната истина в България, а ти подкрепяш целият този комунизъм, продаващ България на чужди посолства, за да има свободата да си има държава и да те лъже и краде!
  • 121 Тити

    1 2 Отговор
    Лавров никой не се интересува от кочината наречена Раша.
  • 122 Не мога

    2 0 Отговор

    До коментар #119 от "Историк":

    Затова чакам отговор!

    Коментиран от #123

  • 123 Еееее

    0 0 Отговор

    До коментар #122 от "Не мога":

    Не си свикнал да губиш г-н Историк,а да прехвъляш топката.....аз нма да ти отговоря,защото ти не можеш!Хер Лавров ти е отговорил,но иначе разтягаш лукуми...
    Разбираш ли сега,защо Русия блокира искането на ООН в Донбас.Това си го разбрал,но не можеш да приемеш фактите ,че злото има и друга страна....
    А относно,защо се правя на залупен преди 3 дни ще ти кажа-Не е срамно да не зная,може да науча нещо и не го крия Срамното е,когато не признаваш.
    Е,за теб съм залупен де,не всеки има твоите възмицности.😉
  • 124 пффф

    2 2 Отговор
    На никой не му пука за вас проскубани алкохолизирани ушанки. НАТО го е грижа кочината ви да не се разпада, защото не се знае какво може да стане с ядрените ви оръжия.
  • 125 невий

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "СЛАВА НА РУСИЯ":

    Да знаеш , Никой не се сеща , защо правителствата , медиите и такива като теб, намразиха Русия , заради 45г. влияние ,през които България създаде армия , заводи , фабрики болници и т.н., но не мразят Османската империя, която ни е държала в робство 500г. и е заличила всичко ценно като история , бит и култура в България , включително и наследниците на царските фамилии , които е било невъзможно да се проследят след Освобождението , та се е наложило да си внесем немски цар , който не е донесъл нищо добро на България, защото не е българин . Обаче вие крякате против Русия и пазите репутацията на Османската империя също като западния продажник Стефан Стамболов . Не е имало и няма да има просперитет за България в съюз със запада и това е доказано от историята чак до днешните дни в които България е най-бедната държава в ЕС . Само политиците и техния кръг , с които си въртят схеми и сделки за лично забогатяване се облагодетелстват от този съюз със запада. Можете да сатанизирате Русия до второ пришествие , това са само лъжи на хора , които продават националните интереси на запада.
  • 126 това

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Кажи честно ...":

    умнико, трудно ти е да се сетиш, че в тесен кръг е между колеги ли?
    Е, когато си между колеги, които познаваш от години и всеки един от тях е в ЗАЕЦ, а и има приятели там, то колегите от МААЕ споделят.
    Повечето хора имат и професионален кръг на познати, не ограничават общуването до писане под публикации.
  • 127 Я по-полека

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не се изказвай неподготвен
  • 128 Ник

    0 1 Отговор
    Лавров Америка ви храни след Втората световна война, но сега няма кой.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания