Last news in Fakti
  Тема: Украйна

3 Август, 2023 17:09 2 979 126

Тотална цензура! Русия глоби корпорация "Епъл" за невярна информация за конфликта в Украйна

  • роскомнадзор-
  • русия-
  • епъл-
  • украйна

Руският медиен регулатор "Роскомнадзор" уведоми по-рано компанията, че трябва да изтрие свързана със специалната военна операция в Украйна информация, която има за цел да дестабилизира политическата обстановка

Тотална цензура! Русия глоби корпорация "Епъл" за невярна информация за конфликта в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Московски съд за първи път глоби американската корпорация "Епъл", защото не е изтрила невярна и забранена в Руската федерация информация, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Компания "Епъл дистрибюшън" е призната за виновна в извършване на административно правонарушение и беше осъдена да заплати административна глоба в размер на 400 000 рубли (4274 долара), се казва в съдебното решение.

Още новини от Украйна

Заседанието на съда се състоя при закрити врата. Като взе предвид аргументите, представени от корпорацията, съдът ѝ присъди глоба под долната граница.

Руският медиен регулатор "Роскомнадзор" уведоми по-рано компанията, че трябва да изтрие свързана със специалната военна операция в Украйна информация, която има за цел да дестабилизира политическата обстановка. Информацията беше публикувана в подкаст на "Епъл". За първи път компанията беше подведена под отговорност в Русия по такъв член от Кодекса за административните нарушения.

Ройтерс припомня информация на Федералната антимонополна служба (ФАС) на Русия, че през февруари от "Епъл" са платили глоба от 906 милиона рубли (9,76 милиона долара) по руско антитръстово дело за злоупотреба с господстващо положение на пазара на мобилни приложения.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демир

    84 27 Отговор
    Браво, САЩ,ЕС и НАТО са водещи в лъжите и кражбите на народите по света!
  • 2 да де

    68 10 Отговор
    Хехе щото в ЕС не е така

    Коментиран от #37

  • 3 Някой

    80 14 Отговор
    Що да е цензура?
    Нима на запад не трият и не глобяват за становище, които не отговарят на гледната точка на властта?
    А ако наистина руснаците са прави?
  • 4 Гориил

    44 6 Отговор
    По същество това е хладнокръвен демарш без излишен информационен шум. Това правят САЩ и ЕС, независимо от демократичните правила и законови норми. Бесени и обладаните трябва да бъдат изолирани от обществото.
  • 5 Сандо

    73 11 Отговор
    Цензура в Русия?А я вижте в Европа и САЩ какво става,и най-малкото зло е забраната на руските телевизии!Вижте в родната ни България какво вършат развилнелите се възкръснали фашисти?А как да наречем постоянното триене на коментарите ни?

    Коментиран от #10, #20, #80

  • 6 Опааа

    42 6 Отговор
    Анатолиииииии! Мисиркооооо! “Епъл”?!? Я разясни каква е тази компания вееее! 😆
  • 7 ШТ ИБ

    58 6 Отговор
    "Тотална цензура! Русия глоби корпорация "Епъл" за ...." А у нас няма изобщо цензура. Те руските телевизии сами си се спряха. Така гледаме и слушаме само правилните канали.
  • 8 Факти

    54 5 Отговор
    Нас не ни глобяват, защото Мара и Джамбаза отразяват честно и обективно събитията. Те са пример за независими журналисти.
  • 9 Тити

    13 37 Отговор
    А Епъл са си го преместили в другият крачол.

    Коментиран от #59

  • 10 честен ционист

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Сандо":

    Истината е някъде там.
  • 11 ХАХАХА

    43 8 Отговор
    Тотална цензура? Ай стига бе ! Тука неизгодни коментари засягащи дзеления пигмей ,контранастъплението на осрайната ,еле пък умнокрасивитета се трият одма
  • 12 реру

    22 22 Отговор
    Цензура и още нещо...

    Отсега нататък руските кина и телевизионни канали вече няма да могат да показват западни филми, без да предупредят зрителите, че такива филми насърчават фалшиви ценности и начин на живот, чужд на здравото общество - Държавната дума прие съответния закон на трето четене.

    Новите правила влизат в сила от 01.09.2023 год. Така през следващия месец ще трябва да се записват въвеждащи видеа, които ще предхождат всяка филмова прожекция. Предполага се, че хора, които са много уважавани от всички руснаци без изключение, ще се обърнат към публиката с реч - това може да бъде патриархът, министърът на културата, депутати от Държавната дума, известни актьори, режисьори и т.н. Даден филм ако е по-дълъг от 55 минути, предупреждение за поне 10 минути ще бъде показано отново по средата на прожекцията.

    Документът също така изисква най-малко 15% от кадъра да бъде зает от надпис, който гласи, че извадка от медийна продукция е произведена в неблагоприятно състояние и може да съдържа неприемливи сцени, изображения или измислени ситуации.

    Според обяснителната бележка законът е предназначен да защити руснаците, особено децата, от разрушително културно и медийно влияние отвън. Трябва да гарантира защитата на суверенитета и националните интереси и да насърчава заместването на вноса в киното.

    Коментиран от #16, #23, #66

  • 13 Гориил

    43 12 Отговор
    Русия е абсолютно свободна страна. От вашата преса не мога да си представя реалната картина на света.

    Коментиран от #25, #34

  • 14 Ха ха ха

    43 12 Отговор
    В България цензурата е по тотална
  • 15 БайХ@й

    21 19 Отговор
    Каквото прави Русия, значи е правилно!
  • 16 Много правилно

    39 22 Отговор

    До коментар #12 от "реру":

    Така трябва със зап.ценности.
    В България разбрахме какво са и народа се отврати
  • 17 хаха

    32 12 Отговор
    Цензурите пищят от истината, че разпространяват фалшиви новини, но не пуска истината, за да може Запада да се зомбира, но... какво ще се случи, като завърши СВО и истината излезе на яве, няма ли западните Правителства дали стотици милиарди на Нацистката хунта в Киев да получат такъв ритник от зад, че да не се приземят вече на земята, а под нея $ тоест гледката която ще имат ще е тази на корените на растенията.
  • 18 Хайл 14/88

    4 4 Отговор
    Толкич ти ли пишеш тия измислици? Много ти развинтена фантазията
  • 19 Браво на руснаците

    29 7 Отговор
    Браво на руснаците. Бий лъжеца и крадеца!
  • 20 Хайл 14/88

    26 7 Отговор

    До коментар #5 от "Сандо":

    А ти не знаеш ли че аФтори като толкича,мара и денис са на козяшка хранилка.Нито едно вярно нещо не е написало това трио /ДАМ/ денис,анатоли,мария

    Коментиран от #35

  • 21 шааа

    10 11 Отговор
    С всички сили и всички телесни течности мисирките в тази медия громят врага Русия.
  • 22 Българин

    29 9 Отговор
    Хахах, точно краварите ли се оплакват от цензура! Тия дето забраняват всичко под предлог, че застрашавало "демокрцията им"! Фашисти мръсни!
  • 23 Пешо

    7 15 Отговор

    До коментар #12 от "реру":

    Все едно Чирило го е писал. Всъщност да не си ти Чирило? Едно към едно, явно си ти!
  • 24 ЕСССР

    21 12 Отговор
    А тук в ЕСССР е демокрация, спряха всички официални източници на информация от Русия и обявиха за "достоверни" само някакви "бесарабски фронт", "дойче веле" и т. н. Ликуй народе да не те чекнат "фактчекърите" на "Америкика изотзад на България"!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Тия си просят да им спрат интернета.

    10 16 Отговор
    Ще карат пак на телефони със шайби и радиостанции.
  • 27 Путриот

    6 6 Отговор
    Гиркин и Губарев,къде са ?

    И тях ли ги удари цензурата ?

    Губят се нещо тия дни.

    Коментиран от #32

  • 28 В Украйна а в Русия

    1 6 Отговор
    Преди всичко летците се стараят да избегнат жертвите на земята . Заради лошото време екипажът на украинския хеликоптер беше принуден да лети на изключително ниска височина – дори по-малка от височината на сградите по маршрута. Командирът на екипажа видя препятствие и започна да лети наоколо, но рязко се издигна, загуби ориентация в пространството, блъсна се в земята поради липса на необходимите умения.

    Сред заподозрените: началникът на отдела за авиация и авиационно търсене и спасяване на Държавната служба за извънредни ситуации и. О. командир на звено, заместник-командир по летателна подготовка, командир на авиационна ескадрила, началник на службата за безопасност на полетите на специален авиационен отряд на оперативно-спасителната служба на гражданската защита на Държавната служба за извънредни ситуации от град Нижин, Черниговска област.

    Решава се въпросът за избор на превантивни мерки.

    В резултат на бедствието загинаха министърът на вътрешните работи Денис Монастирски, първият му заместник Евгений Йенин и държавният секретар на министерството Юрий Лубкович.

    Както и цивилни: четири жени и малко дете, дошли в детска градина близо до мястото на катастрофата. Ранени са 31 души.
  • 29 Само питам

    6 3 Отговор
    А цензурата във факти изразяваща се в премахването на коментари и поставяне на бан редакционна политика ли е или е дело на отделни служители путинисти?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Свободен демократ

    9 6 Отговор
    Как бе, не сте ли се объркали? каква цензура кви 5 лева бре??? Русия е , била е и ще си остане най-свободната и демократична страна! Кой не вярва да ходи дапоживее там 5-6 години и ще види за какво става дума! Навсякъде е чисто, подредено, пътища ОК, служби ОК, всичко евтино, работа за всички... Пари бол, заплатите летят все ден в небето, многопартийна система, целия свободен демократичен и цеивилизован свят, като например: Северна Корея, Куба, Индия, Еритрея, Мали Иран... все страни с демократични ценности в които всеки иска да емигрира и да живее е с тях! Какво сте седнали да философствате. Неразбирате ли, че когато фактите говорят дори и боговете мълчат! ТАКА, ЧЕ ФАКТИ, ПРОСТО МЕ ПОСЛУШАЙТЕ И ПИШЕТЕ ИСТИНАТА КАТО МЕН!!!ДА СЕ СЛАВИ ИМЕТО НА НАЙ-ЧЕСТНИЯ И СВОБОДОЛЮБИВ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТЯ ДРУГАРЯ ПУТИН! КОЛКОТО ПО-ДЪЛГО ВОДИ ТАЗИ СВО-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЧИСТИ БОКЛУЦИТЕ И ИЗМЕТТА НЯМАЩИ ПРАВО ПОД СЛЪНЦЕТО НА ТАЗИ ПЛАНЕТА

    Коментиран от #40, #43

  • 32 николай платошкин

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "Путриот":

    Не тях ги удариха ония вашите , олигарсите и капиталистите . Путин е от вашите и тепърва започна да променя курса защото Куба , Северна Корея и Китай са а сети се ..........
  • 33 Сомалийския пират

    5 2 Отговор
    Край,Епъл фалираха...🤣🤣🤣
  • 34 горил

    4 7 Отговор

    До коментар #13 от "Гориил":

    Русия е свободна и демократична страна.Всеки е свободен да си мисли каквото си иска.

    Коментиран от #41, #42

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 не е цензура

    5 5 Отговор
    просто руский мир
  • 37 Демир

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    Шъ ми дадеш ли, дъ ти гy ycмyчa?

    Коментиран от #44

  • 38 Азз

    12 4 Отговор
    Цензура ли ???
    Да кажете нещо за наште мисирки,които говорят и печатат под строй едно и също спуснато им отгоре нещо???
    И по време на ковида и сега покрай оСрайна не се допуска никаква гледна точка освен "правилната"....
  • 39 добре де

    4 1 Отговор
    Този демократичен съд защо не изгони Епъл от руския пазар? И без това всичките са амерски шпиони. На да им е зле без него! Руснаците си имат други телефони.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 От там

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Свободен демократ":

    Да ти се чуди човек . Сарказъм или "не хватает кое что " !? Там живея 8 - 9 години и какво . Не се оплаквам но още търсим бедуина .......ако знаеш вица или поговорката разбира се

    Коментиран от #62

  • 44 Гориил

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "Демир":

    Az cъм по-добра, ма! Къде съ слагаш?

    Коментиран от #58

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Свободен демократ

    2 4 Отговор
    Ай, ай ай, колко непростветен народ имало.... Искам на другаря Путин, след приключването на СВО, след демилитаризацията и денацификацията на нацистка и капиталистическа Украйна, името му да се позлати в историята на човечеството редом с това на др. Михаил Горбачов! Той втория положи основата за тоталния разпад на Империята на Злото, а другаря Владимир Владимирович ще довърши тотално Империята на Злото...т.е. води я към тотални разпад и гибел и благодарение на него никога пове1е никой няма да заплашва с оръжие никого! Да живее и да иляди този мил другар и човеколюбец Путтин !!! Обичам го !!!
  • 48 реру

    17 0 Отговор
    "... защото не е изтрила невярна и забранена в Руската федерация информация..."


    Между НЕВЯРНА и ЗАБРАНЕНА в РФ информация разликата е огромна...
  • 49 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    2 4 Отговор

    До коментар #45 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Дълго време се чудех защо германците са наричали руснаците Untermensch. Сега разбрах защо.

    Коментиран от #54, #60

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Доктор

    5 2 Отговор
    А тук цензурата каква е?
  • 53 бай Даньо

    0 2 Отговор
    A kak иначе, нали е демокрстичен светът
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Наблюдател

    5 10 Отговор

    До коментар #45 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Американците са виновни. Ако навремето бяха хвърлили бомбите не над Хирошима и Нагазаки а над Москва и Ленинград сега света нямаше да има проблеми с руските дегенерати!

    Коментиран от #61, #106

  • 56 ⚜️Просветен⚜️

    8 3 Отговор
    А като блокираха профилите на действащ президент на САЩ , защото се противопостави на Пландемията? Тогава беше демократична намеса, нали? Евтини лицемери, пропаганда се прави със средства на които трудно се намират контрааргументи! А не с евтини статии на неуки журналя , които и първолак ще се сети как да опровергае!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Сандо

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "Гориил":

    И язeka искам да дyxaм!
  • 59 Хахахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тити":

    Не титка на друго място , но сега като сядаш си била с леки болки и смесени чуства досещаш се къде нали джендър
  • 60 Пешо

    1 3 Отговор

    До коментар #49 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Ти пък все късно всичко разбираш!
    Всичко ти е явно забавено. До къде си стигнал с развитието?!

    Коментиран от #68

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Свободен демократ

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "От там":

    какъв сарказъм бе бро? Говоря си истината и от сърце и без да подхлъзвам никого. Който си мисли за сарказми, значи е много несигурен в себе си.... И сам не знае какво иска. А за това, че живееш щастливо, охолно и богато в Русия съм сигурен. Такива и в нашето БГ-ето, допреди 1989 имаше не малко... Всякакви деятели на БКП/ДС и техните деца и внуци, също си живееха живота, за тях нямаше никакви негоди и десетки хиляди още си спомнят с умиление за кебапчетата по 9ст на морето, и бира по 11ст , в специалните поччивни станции... За хилядите привилегии... Знам ви аз кои сте и колко струвате, няма нужда да ми обясняваш кое е правило и кое изключение...

    Коментиран от #71

  • 63 Механик

    5 5 Отговор

    До коментар #50 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Скоро украинските дронове ще долетат и до Санкт Петербург. Пожелавам ти да се срещнеш с някой от тях!

    Коментиран от #65

  • 64 НИКО

    7 2 Отговор
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ФАКТИ ГОВОРЯТ ЗА ЦЕНЗУРА А СКРИИТЕ СЕ БЕ СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ НО НЕ СТЕ САМО ФАКТИ И ДРУГИТЕ САИТОВЕ СА ХВАНАТИ ЗА ГУШАТА ОТ ПОСОЛСТВОТО
  • 65 Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺

    1 8 Отговор

    До коментар #63 от "Механик":

    В СПб всичко е величествено, царствено.

    Коментиран от #69, #89

  • 66 Ох на мама момичето

    7 11 Отговор

    До коментар #12 от "реру":

    Говориш ми за фалшиви ценности ,абе рожбе недок’ччл’атена ти за тези ценности ли ми говориш родител едно родител две ?за Батман и Чък Норис ,за трети пол и джендър идеологията това ли ? За тези демократични страни в който до1940год е имало роби пффф ти уеб!!!ба
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    5 6 Отговор

    До коментар #60 от "Пешо":

    Руската курва е най-евтината и долна курва на света!

    Коментиран от #95

  • 69 Механик

    11 3 Отговор

    До коментар #65 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Хубаво, че бяха италианците да ви направят един свестен град!

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺

    1 3 Отговор

    До коментар #69 от "Механик":

    Ааа, "италианци". А какво е в БГта?

    Коментиран от #79

  • 73 Иван Шмельов

    9 3 Отговор

    До коментар #61 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Руснаците са народ, който мрази свободата, обожествява робството, обича оковите на ръцете и краката си, обича своите кървави деспоти, не чувства никаква красота, мръсен е физически и морално, живее векове в мрак, мракобесие и не е вдигнал пръст към нещо човешко, но винаги готово да завладее, да потисне всички и всичко, целия свят. Това не е народ, а историческо проклятие на човечеството ”

    Коментиран от #76, #77, #78

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺

    1 4 Отговор

    До коментар #73 от "Иван Шмельов":

    Турците скоро ще ви свалят гащите.

    Коментиран от #83

  • 77 Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Иван Шмельов":

    Ши ми ги пудадеш ли утзат
  • 78 Голяма стана тресе третополовите

    2 2 Отговор

    До коментар #73 от "Иван Шмельов":

    Хахах кой го казва който дори не знае дали пра баба му ми не е била с турчин и ти ми говориш за свобода кога бре подлого от кой си бил свободен ? А забравих сега можеш да покажеш на свички че си любител на роклите на мама .
  • 79 Механик

    3 4 Отговор

    До коментар #72 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Италианци разбира се, и Кремъл италианци са го правили. А не пияни рашки, които са тъпи, на да сметка на това се правят на велики!

    Коментиран от #81

  • 80 БОЛШЕСМЕШНИК

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Сандо":

    Да, за възкръсналите фашисти от Израждане говорим, нали? А руските телевизии с техните лъжи как да ги оставят в ефир?

    Коментиран от #82

  • 81 Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺

    4 4 Отговор

    До коментар #79 от "Механик":

    И ако българите са толкова трезви и умни, тогава защо българите са толкова бедни и защо имате мръсотия навсякъде, боклук по пътищата, самите пътища - всички разбити?

    Коментиран от #85, #94

  • 82 Цици

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "БОЛШЕСМЕШНИК":

    Възкръснал ти е любовника ма мека кит!!ко
  • 83 Иван Шмельов

    5 3 Отговор

    До коментар #76 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Турците са свалили гащите на великият Путин много отдавна и го оправят във всякакви пози. Сега бай Реджеб го вика на килимчето и пак ще му го подаде. Публично, пред целият свят.

    Коментиран от #90

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Механик

    5 3 Отговор

    До коментар #81 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Нали живееш във великата руска кочина, откъде знаеш?

    Коментиран от #87, #88

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺

    1 5 Отговор

    До коментар #85 от "Механик":

    Бях в БГта на Лaйноморие на почивка. 4 пъти.

    Коментиран от #91

  • 88 Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "Механик":

    Бургиите съ най-вкусни!
  • 89 реру

    9 0 Отговор

    До коментар #65 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    "В СПб всичко е величествено, царствено."


    Така е... само еволюцията малко се объркала...

  • 90 Ти миличка не

    3 4 Отговор

    До коментар #83 от "Иван Шмельов":

    Знаеш на пра пра баба ти колко са ги сваляли може и дядо ти също да очиствал в играта 500 год явно си горд с това нали си подлога ,иначе сега гледаш как били Турция с Русия хахахахаха натъпкан джендър

    Коментиран от #92

  • 91 Механик

    11 2 Отговор

    До коментар #87 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    И викаш в мръсната руска кочина пътищата са по добри? И колко километраа пътища имате? И защо почиваш в България по принцип руските zv.инe сте велики.
  • 92 Иван Шмельов

    9 3 Отговор

    До коментар #90 от "Ти миличка не":

    По-гнусно същество от обхванатият от имперско величие руснак може да бъде единствено доброволният му български роб!
  • 93 Да това което пишите е вярно

    6 6 Отговор

    До коментар #30 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Аз също живея в Русия. Просто като чета коментарите, се чудя колко много хора вярват сляпо на западната пропаганда. Надявам се че ще дойде време и тия хора ще проумеят колко са ги лъгали.
  • 94 Живoтнoвъд

    9 2 Отговор

    До коментар #81 от "Санкт-Петербург ⚓️🇷🇺":

    Най-големите българофоби сте мелезите между пияна руска свиня и червен български нерез!

    Коментиран от #96

  • 95 Абе

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Не като щерка ти на околвръстното, където печели от турчюлята за пълна програма добри парички.

    Коментиран от #97

  • 96 антрополог

    2 3 Отговор

    До коментар #94 от "Живoтнoвъд":

    Забрави да споменеш и м@й к@ си.

    Коментиран от #99, #115

  • 97 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    6 3 Отговор

    До коментар #95 от "Абе":

    Русофилите сте най-евтините и долни руски курви! Но изглежда много ви харесва да се подлагате на руснаците
  • 98 БАНко

    2 0 Отговор
    МНОГО НЕЖНО ЗАГЛАВИЕ - ИНФОРМАЦИЯТА Е ЛЪЖА !!!
  • 99 Живoтнoвъд

    2 3 Отговор

    До коментар #96 от "антрополог":

    Русофилските майки, русофилските!
  • 100 ХА ХА ХА

    5 1 Отговор
    АБЕ АНАТОЛИ , ТО ЦЕНЗУРАТА Е ПРИ ВАС БЕ ФИТОК ! ЩОМ НАПИША НЕЩО ДЕТО НЕ ВИ ХАРЕСВА И ТРИЕТЕ !
  • 101 Мишел

    5 5 Отговор
    Американската мечта означава да живееш свободно и равноправно с всички останали хора в САЩ, означава възможност да станеш богат и/или известен, ако работиш усърдно и се стараеш максимално. Руската мечта е затънал да шия в лайната да завлечеш там всички останали!

    Коментиран от #118

  • 102 Ми .......ще ги глобят ми

    3 1 Отговор
    И боя им е малко щом проповядват и хвалят нацизма !!!!!!!!!!!!!
  • 103 Алла Пугачова

    4 4 Отговор
    Алла Пугачова към руснаците: Бяхте крепостни селяни, а сега сте роби!
  • 104 Маркиз Астолф дьо Кюстин

    2 3 Отговор
    “Когато се почувстваш нещастен, иди в Русия. Всеки, който опознае тази страна, ще разбере, че е истинско щастие да живее в което и да е друго кътче на света.”
  • 105 Истината

    6 2 Отговор
    Всички мечти за величието на Русия винаги завършват с купони за хляб!

    Коментиран от #121

  • 106 Хайл 14/88

    1 2 Отговор

    До коментар #55 от "Наблюдател":

    Само със теб дето си роден природно глопаф
  • 107 Ксаниба

    3 3 Отговор
    Векове наред руснаците компенсират икономическата си немощ с военна сила. А когато се разбере, че и военна сила нямат – компенсират нейната липса с лъжа.
  • 108 разума

    1 1 Отговор
    Незнаех че глобяването невярната информация е цензура. В ЕС спряха всякаква информация и забраниха руската телевизия и няма цензура. Останаха евроатлантическите ценостти които унищожиха християнските /време е и тях да забранят/

    Коментиран от #111

  • 109 Едвард Радзински

    3 1 Отговор
    Нужно е да живееш в тази пустиня, която наричат Русия, за да почувстваш цялата свобода на живот в другите страни на Европа.
  • 110 Кажи честно ...

    4 0 Отговор
    " глоба в размер на 400 000 рубли (4274 долара)" ?!!!!! Епъл фалира. Край.
    Пхахахахааааа
  • 111 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #108 от "разума":

    Научно доказано е, че русофилите нямат разум!

    Коментиран от #122

  • 112 Наблюдател

    4 1 Отговор
    Нормалните държави дълги години смятаха, че е възможно Русия да бъде част от нормалният свят и и прощаваха много неща. След войната с Украйна стана ясно, че Русия не трябва да има досег с човешката цивилизация
  • 113 Азиим

    1 1 Отговор
    То щото у нас цензура няма! А коментарите - тъ..и, цинични, явно че се плаща на крайно ограничени индивиди да поддържат евроценностната пропаганда!
  • 114 Зелен - наркоман

    2 1 Отговор
    Браво Анатолчо , точно тъй ще пишеш моето момче !!!! Даже може още по- добре , като Помака и Мара !!!!!!!!!!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Ура

    6 1 Отговор
    Най хубавото нещо за един човек е да не е роден в руската кочина.
  • 117 Хайл 14/88

    0 0 Отговор
    Докато четете и коментирате на толкича глупостите,бензина пак го вдигнаха тихомълком
  • 118 Мишел ....Милел

    1 1 Отговор

    До коментар #101 от "Мишел":

    Как живееш .....????? Само със мечтите ли ????????????? И със тях ли се храниш ?????
  • 119 Човек с очи

    0 0 Отговор
    РФ взема пример от САЩ и ЕС по отношение на "ценностите". Браво !
  • 120 Масква

    0 0 Отговор
    Браво!
  • 121 Масква

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Истината":

    имаме зърно, имаме евтин газ и петрол, помислете за себе си, как да не гладувате и да мръзнете
  • 122 Крым-чанин

    0 0 Отговор

    До коментар #111 от "Българин":

    Научно доказано е, че болгарине нямат разум! Иидииоот
  • 123 Американска пропаганда

    1 0 Отговор
    Ако привържениците на Украйна се надяваха на бърз пробив, след като силите на Киев нанесоха нов удар в югоизточната част на страната миналата седмица, ги чакаше горчиво разочарование.
    Последната атака, при която Украйна изпрати подкрепления от хиляди бойци, обучени от Запада, за да настъпят на юг от град Орехов, досега не е дала значителни резултати, казаха служители на Министерството на отбраната тази седмица. В същото време един от тях отбеляза, че успехите се измерват само в стотици метри.
  • 124 Аспарух

    1 0 Отговор
    Броят на ранените бойци от въоръжените сили на Украйна по време на контранастъплението достигна колосални стойности, пише NYT. Пунктовете за първа помощ са пренаселени поради огромния поток от жертви и са принудени да работят денонощно. Лекарите отбелязват, че повечето от раните са от осколки от мина.Няма къде да се поставят ранените, всичко е пренаселено и всички те се носят и носят от бойното поле.
  • 125 Американска пропаганда

    1 0 Отговор
    През последните два месеца украинските сили се опитваха да пробият руската отбрана в мащабна контраофанзива, за да си върнат територии, но се натъкнаха на плътни минни полета, силен руски артилерийски огън и атаки с дронове.
    Всеки километър е даден с много кръв, а контраофанзивата е болезнено бавна поради големи загуби и ру
  • 126 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    няма достатъчно лекари и особено медицински сестри в армията", оплакват се украинските военни. И вашите медицински сестри са всички в Германия и Москва, с намалена социална отговорност
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания