Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 21:40 2 497 15

Търговска война! ЕС и САЩ отлагат ключови преговори

  • европейски съюз-
  • сащ-
  • търговска война

Според запознати източници европейско-американският Съвет по търговия и технологии ще се проведе в началото на 2024 година, точна дата за срещата засега не е определена

Търговска война! ЕС и САЩ отлагат ключови преговори - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Срещата между търговските представители на ЕС и САЩ, която трябваше да се състои през декември и на която трябваше да бъдат обсъдени спорни въпроси като митата върху стоманата и доставките на критични за модерните технологии суровини, се отлага за догодина, предаде Ройтерс, като се позова на Блумбърг, пише БТА.

Според запознати източници европейско-американският Съвет по търговия и технологии ще се проведе в началото на 2024 г. Точна дата за срещата засега не е определена.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен-_ Язовец

    37 1 Отговор
    ЕС е колония на Ротшилдите от ФАЩ.
  • 2 Гошо

    22 1 Отговор
    Абе верно ли, че друг се натискал за мястото на вещицата? И там някакви вътрешно интриги се въртят. Ей ще го разпаднете този ЕС.
  • 3 Жега

    24 1 Отговор
    До пролетта този грабителски съюз в Европа няма да съществува.
  • 4 ХАХАХА

    31 1 Отговор
    А за войната между осрайнските шофьори и полските по границата на Полша защо не пишат! И това е само началото . Разпада на този гнил съюз ще бъди скоро.

    Коментиран от #9

  • 5 Бай Мрън

    27 1 Отговор
    Улавите от ЕССР не се усетиха как краварите ги насадиха с 404. Ще берем плодовете на лумпените, които пратихме в ЕС. САЩ не в приятел на ЕС
  • 6 Професора

    24 1 Отговор
    България през 2007 когато влезе в ЕС беше 7.8 милона население сега 16 години по късно България е 5. 7 милона в чужбина има не повече от 600 хил души българи.
    Като теглиш четата излиза, че българския народ се стопил с 1.5 милиона души или с по 100 хил на година.
  • 7 Троянския кон – Многобритания

    23 2 Отговор
    Не случайно си направиха Брекзит и шзлязоха от EU. Англосаксонските паразити винаги са играли мръсно.
  • 8 Гориил

    4 17 Отговор
    Без руски пари не се печелят нито едни избори в Европа. Включително и в Холандия.
  • 9 Жена

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "ХАХАХА":

    Не са вече само полските шофьори. Словакия последва техният пример и те блокираха КПП. Сега осраинските са принудени през Унгария, но и там се очаква спирачка. Ще става интересно
  • 10 Гого

    18 0 Отговор
    Няма и да има преговори. САЩ отдавна имат зъб на обединена Европа и искат нейния разпад за да могат да клатят по лесно всяка страна по отделно. Отдавна Европа е поставена в положение "партер" и американците си разиграват коня отгоре и. Така стана с Брекзит, със северен поток 2, с продажбата на остаряло и дефектно оръжие и всякакви други американски боклуци за много пари. Както и на нас не ни дадоха да изберем друг изтребител от европейски производител като Рафал, Юрофайтер, или Грипен. Пробутаха ни 40 годишна модификация на F16, изключително остаряла концепция на изтребител с един двигател, който вече се сваля от употреба от цяла Европа да не говорим за САЩ и се заменя с F35, за много по малко пари от тези за които купихме старите американски щайги. Да не говорим за Брадлитата, дето ни ги пробутват с политически натиск. Стари, слабо защитени модели, без съвременна електроника за откриване на цели и насочване на стрелбата и т.н. И пак за много пари. Така, че явно ние сме техните роби, които подхранват куцата американска икономика, която се крепи на мотото: "Кражба, продажба, Лайф" Лайф за тях. Глад за нас.

    Коментиран от #11

  • 11 Мхм

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Гого":

    Бегай да спиш че говориш квот дойде къде е брадли къде страйкер

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хехе

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мхм":

    Че и страйкърите са като брадлитата. На източния фронт горят като дървени бараки.
  • 15 Гай Турий

    3 0 Отговор
    Отлагат преговорите за броя на чувалите с долари, които да гушнат за продажничеството си.
Новини по държави: