Last news in Fakti
  Тема: Украйна

19 Декември, 2023 20:08 4 326 126

Украинската армия: Клин клин избива, ще засипем Москва с дронове

  • украйна-
  • дронове-
  • москва-
  • русия-
  • юрий игнат

Във вторник кметът на Москва Сергей Собянин и руското министерство на отбраната съобщиха, че украински дрон е бил свален край Москва в района на Одинцово

Украинската армия: Клин клин избива, ще засипем Москва с дронове - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Представителят на Военновъздушните сили (ВВС) на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Юрий Игнат коментира ударите с дронове на руска територия - не тези, за които руското министерство на отбраната и губернаторите съобщиха по-рано във вторник, а ситуацията като цяло.

"Преди шест месеца говорихме какво да правим с руските дронове-камикадзе и атаките - казах ви тогава и ви казвам сега: клин клин избива", цитира думите му РБК-Украйна.

Според Игнат Украйна има нужда от повече дронове камикадзе собствено производство. "Всичко там, всичко там - до летището в Морозовск, град в Ростовска област, до Москва, до критичната инфраструктура, енергийните съоръжения", каза представител на ВВС по украинската телевизия.

Според него украинската индустрия успяла да създаде аналог на иранските дронове и увеличава производството им, както и FPV дронове и оборудване за електронна война.

Във вторник кметът на Москва Сергей Собянин и руското министерство на отбраната съобщиха, че украински дрон е бил свален край Москва в района на Одинцово. Сутринта Министерството на отбраната и губернаторът на Брянска област съобщиха за три свалени дрона край Брянск. Друг дрон, според властите, е бил свален в района на Калуга.

Не е известно кои обекти биха могли да бъдат обект на тези атаки. Всяка вечер Русия атакува Украйна с дронове тип Шахед, отричайки, че това са ирански модели дронове (в Русия ги наричат ​​"Геран").


Поставете оценка:
Оценка 3 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само така

    39 71 Отговор
    Най важното е грузя 200 да не спира да върви с пълни вагони и камази към алкохолния нyжник и крематориyмите да не спират да пушат край блатото, а онова страхливото с ботокса и токчетата да фулира памперса през час под миндера в калното мазе и бг. копейките да реват съдрани и гладни на бунищата!

    Коментиран от #2, #8, #33

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Зелен казак

    20 38 Отговор
    Сега разбирам защо казаците носят шалвари, когато се изтърват да не им личи!

    Коментиран от #110

  • 4 Блогър от Москва

    27 61 Отговор
    Все повече се надига недоволството в Русия от многобройните жертви! Главния пропагандатор на Кремъл и на руската ОРТ Симонян каза "Какъв е смисъла да стоим в окупираните територии като Крим и Донецк ,като всеки момент може да ни убият" , и е права ,миналата вечер убиха заедно с оше 79 военни руската актриса и музикант Менших докато изнасяше концерт по повод празника на ракетните войски на Русия в окупиран Донецк с ракета HIMARS , а през деня близкия до Путин пропагандатор Максудов!

    Коментиран от #11, #37

  • 5 Ужас

    32 10 Отговор
    Сега отидиха още няколко прозореца! Как ще живеем?

    Коментиран от #67

  • 6 КОТарАК

    32 65 Отговор
    тепърва бедна РАШКА ЩЕ изпита моща на милиардно НАТО срещу себ си
  • 7 Механик

    33 66 Отговор
    Путин излезе абсолютен психопат, глупак и престъпник. Съсипа авторитета на Русия, изтрепа над 900 хиляди православни руснаци негови сънародници без капка жал. Нанесе вреда повече от западна ядрена бомба.
  • 8 Дааа

    29 56 Отговор

    До коментар #1 от "Само така":

    Руската тактика винаги е една и съща. Изпращат повече хора от колкото муниции има противника. Така побеждават, човешкия живот в русия е по-евтин от един снаряд. Русия няма война, в която да са имали по-малко жертви от противника. ВСВ Германия има 7 млн жертви, а СССР 27 млн.
  • 9 Жмуц

    31 14 Отговор
    Най-накрая ще вземете атома.
  • 10 В.В.П

    14 51 Отговор
    Путин изпраща на фронта предимно бедняците като пушечно месо и такива от Абхазия ,Ингушетия и Дагестан! Тях Укрите избиват като пилци! И второ Путин така с един куршум уцелва 2 заека! Отърва бюджета на РФ от тези нещастни хорица които тежат на руската хазна като воденичен камък и трето така занулява мунициите на противника и техните снаряди! И четвърто освен руски бедняци от 975-те хиляди убити наши братя руси 34 процента са затворници осъдени за различни престъпления ...А в братска Русия има 1 млн.и 250 хиляди затворници! Така че всичко е под контрол! Жива сила имаме

    Коментиран от #12

  • 11 Ами ДА...!

    56 24 Отговор

    До коментар #4 от "Блогър от Москва":

    Освен да убиват музиканти,журналисти и мирни жители на Донецк и Донбас,за друго не ги бива укро-фашагите...!

    Коментиран от #100

  • 12 Факт

    27 44 Отговор

    До коментар #10 от "В.В.П":

    Ватата затова напира за бърз мир, че взеха да свършват ескимосите и затворниците, и ще трябва да започне да праща московчани и питерчани.А тогава вече почва разпада на рушнята

    Коментиран от #74

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Вече 2 години

    23 37 Отговор
    Путин каза в ноща на инвазията в Украйна: Украйна не трябва да съществува ! Само че сметките на кремълските варвари излязоха криви, за учудване на тях самите !!!?
  • 16 Последния Софиянец

    21 36 Отговор
    Векове наред руснаците компенсират икономическата си немощ с военна сила. А когато се разбере, че и военна сила нямат – компенсират нейната липса с лъжа и заплахи.

    Коментиран от #31

  • 17 Потресен

    16 36 Отговор
    Някой накисна джуджето да нападне Украйна,като го излъга,че" за три дни ще свършим таз работа и ставаш Велик...
    Ама няма да е Война,щото тя се прекратява само с Капитулация,а ше я кръстим Спец.Операция,дето можем да си я прекратим когато искаме..."И Джуджето им се върза...Осъдиха го в Хага,че е Военнопрестъпник и не е Велик...
  • 18 Смърт на фашизма

    43 7 Отговор
    Сами не си вярват. Помните ли идолът им Хитлер как викаше несъществуващи дивизии да защитават Берлин
  • 19 Механик

    21 35 Отговор
    Представяте ли си, "Русия се сражавала", а американците даже не са дошли в Европа. С кого точно се сражават "асвабадителите" ? Със съседите им украинци, които ту наричат "братски народ", в следващият момент "фашисти", след което отричат въобще да има украинци, а това всъщност били "руснаци". Шизофренията в Кремъл е пълна. "Освободителната война" се очертава да е дълга, докато Русия не бъде освободена по един или друг начин от Путин и неговият режим.
  • 20 Хорхе

    36 11 Отговор
    Умници! Владимир Владимирович, ви прави санитарна зона. Ще сте за пример как не бива да се надскачат нации без възможности и потенциал. За всичките несгоди на руснаците, изкупителна жертва ще са украинците. Както иракчаните за сметка на ковейтците в Залива! Ще наблюдаваме показно- мъчително и с предизвестен финал. Американските скотовъдци са на около 15- 20 Хил км от Киев и Лвов!
  • 21 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    17 28 Отговор
    До крак ватата и копейката трябва да е в чувалите, Залужни се справя отлично, малко остана!
  • 22 Днес се почна

    15 31 Отговор
    Днес много руски летища горят! В Москва има сирени за въздушна тревога! А Шойгу отвлича вниманието с фалшиви украински жертви -
    Данните на Шойгу бяха оповестени в момент, в който украински дронове атакуваха Москва и накараха местните власти да затворят няколко летища в столицата.

    Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна атакува с безпилотни летателни апарати военни съоръжения в Руската федерация, включително летища в град Москва. За това информира кореспондент на УНИАН от информирани източници в правоприлагащите органи. „Продължава операцията на Главно разузнавателно управление на Министерството на отбраната срещу военните обекти на държавата-агресор“, отбеляза източникът.
  • 23 вятъра на промяната

    17 24 Отговор
    Време е Украйна да мобилизира цялото си производство на собствено производство на боеприпаси и дронове. Това ще бъде помощта на цивилните граждани към войните които ги защитават.
  • 24 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 32 Отговор
    Част от висшите военни генерали , които официално няма да участват повече в СВО на РФ в Украйна и пригласят на концерта на Кобзон:
    – ...
    – генерал-майор Андрей Суховецки;
    – генерал-майор Виталий Герасимов;
    – генерал-майор Андрей Колесников;
    – генерал-майор Олег Митяев;
    – генерал-лейтенант Андрей Мордвичев;
    – генерал-майор Андрей Симонов
    – капитан 1 ранг Андрей Палий;
    – генерал-лейтенант Яков Резанцев;
    – капитан 1 ранг Антон Куприн;
    – генерал-майор Владимир Фролов;
    – генерал-майор Канамат Боташев;
    – генерал-майор Роман Кутузов;
    – генерал-лейтенант Олег Цоков;
    – генерал-майор Владимир Завадски
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гладни копейки танцувайте ...

    14 21 Отговор
    Удари и в Ростов-
    Украинските военни атакуваха с дронове руското летище Морозовск в Ростовска област в Русия. Унищожени и повредени са 12 самолета Су-34, всеки от които струва $50 млн.

    На това военно летище е базиран 559-и гвардейски гвардейски бомбардировъчен полк (в/п 75392) и са разположени фронтови бомбардировачи Су-24, Су-24М, Су-34."Ударът е нанесен с помощта на 17 атакуващи безпилотни летателни апарата. Съобщава се, че 7 единици са били свалени от руската ПВО с помощта на ракетния комплекс за противовъздушна отбрана "Панцир-С1". 10 единици са поразили целите. Два Су-34 не могат да бъдат ремонтирани. Други 10 са получили различни повреди"

    Коментиран от #117

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 мдаааа

    3 1 Отговор
    С малка поправка ... Наричат ги Херань ..
  • 29 Иванушка 🇷🇺

    11 19 Отговор
    Затворите в Рашисран се изпразниха! От 60 хилядите наемници на ликвидирания готвач на Путя Пригожин след месомелачката около Бахмут останаха 18 хиляди! С тях тръгна към МаЦква и по пътя свали 8 военни хеликоптера и 2 самальота! Загинаха 15 от най добрите пилоти на Рашисран! После жужака го изпрати при Кобзон! Затворниците свършиха, вече набира индуси и шерпи от Непал! И те свършват и трябва вече да мобилизира Московци и тогава почва разпада на Рушнята!
  • 30 Къде сте дрипави клошари копейки

    12 20 Отговор
    Русия гори ...хаха ...Бегом към фронта доброволци че жужака е колабирал в Бункера

    Коментиран от #61

  • 31 Марда

    15 5 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Значи, сега е момента да ги превземем и заробим за дълги години!? Къде се сформира бригадата за унищожение на Русия да се запиша!? На Козяк или в Нова Телевизия!?

    Коментиран от #35

  • 32 РУСКА 👊🐻👊®

    10 19 Отговор
    1530 руски нашественици са дали фира за ден,за седмица да речем 8200,за месец,48-59 хиляди,за година 540-650 хиляди.Малко са.Ако продължат с това темпо,ще са им нужни поне още пет години на украинците,да избият цялата руска армия.А дали тя ще бъде дислоцирана изцяло в Украйна....съмнявам се.Руснаците няма да оголят други флангове,особено тези,които са в далечния изток и границата с Китай....Японците си искатСахалин,китайците претендират за Сибир,а САЩ,ами те те са заплюли цялата необятната,непобедима или каквото там е останало от нея.
  • 33 Само

    10 10 Отговор

    До коментар #1 от "Само така":

    Че объркал посоката и без прекъсване влаковете със груз 200 се движат към най голямото гробище в света което се намира край Киiв.
  • 34 Гориил

    12 15 Отговор
    САЩ и запада не искат бърза победа на Украйна! Те желаят да бъде изтрепана цялата блатна пияна руска вата там ! Затова дават на траншове помоща! Няма и 2 години и са изтребени и осакатени близо милион орки! Затворите в Рашисран се изпразниха! Почнаха да мобилизират емигранти които избягаха във Финландия от мобилизациите и бяха върнати обратно ! Който откаже ЗКПЧ -та го разстрелват отзад пред строя! Имаше статия и тук във факти и други медии-" Кадировци изнасилиха руски войници християни в Украйна ,един от тях се обеси"..В писмо до жена си е обяснил причината! Путя си трае защото козоeba е по важен за него от етническите руснаци! Путяроби гладни клошарски- не ви ли е жал за избитите и осакатени стотици хиляди руски хора?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    8 14 Отговор
    Шест месеца на първата линия на фронта. Иван Кaлчев-Глииги в студиото на Нюз.бг- " Жертвите на Руските агресори са три пъти повече от обявените. Мecомелачката около Бахмут ги cмля.Това градче вече не съществува. Останаха само бaири и полета. В Харков в уличните боеве къща за къща бяха ликвидирани всички агресори. От 24 февруари 2022 г. просия не присъедини нови територии спрямо 2014. Дори освободихме Херсон, единствената регионална столица която бе под контрола на нашествениците"
  • 37 Абе

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Блогър от Москва":

    Ти сигурно си от работничките МКАД.Ако не е секрет, колко взимаш за пълна програма.

    Коментиран от #41

  • 38 Иванушка 🇷🇺

    9 12 Отговор
    Световния лидер пред конгреса на САЩ - В допълнение Зеленски се спря и на това, че рушлямия не е завладяла нито едно украинско населено място в процеса на последната широкомащабна офанзива. Точно обратното – Украйна е освободила 50% от завладените територии спрямо 2014 година , каза президентът.

    „Това е много добре и ще продължаваме по този начин“, подчерта президентът на Украйна.

    Коментиран от #89

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 9 Отговор
    Русия са Фашисти и Разгромени Терористи

    Коментиран от #47

  • 43 реру

    15 8 Отговор
    Инструкциите на кремълските медии трябва да се изпълняват стриктно...

  • 44 Мишел

    17 13 Отговор
    Пресконференция на Путин преди няколко дни! Въпрос -" Г-н президент ,ще има ли нова мобилизация в Русия"..Путин -" До месец март 2024 година нова мобилизация няма да има. На ден се записват по 1500 нови доброволци за фронта ,които засега покриват ежедневните ни загуби"....
    Равносметката - Рашистите дават на ден по около 1500 човека убити в Украйна. Влязоха с 520 хиляден военен контингент в началото на операцията! След 7 месеца организираха насилствена мобилизация в Рашистан. Набираха доброволци от затворите. От 1 милион и 300 хиляди затворници в Рашистан вече 600 хиляди дадоха фира. Имаше статия тук -" Русия вече набира хора за фронта в психиатриите" ...Скоро свършват затворници и психично болни и трябва да мобилизират етнически руснаци от МаЦква и Петербург и тогава започва разпада!
    Извода - 22 месеца война по около 1500 денацифицирани дневно - 45-50 хиляди месечно ,над милион досега! Честитоо
  • 45 Алфа херинга

    13 3 Отговор
    Вече стават смешни с тези нелепи закани.
  • 46 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 9 Отговор
    Днес много руски летища горят! В Москва има сирени за въздушна тревога! А Шойгу отвлича вниманието с фалшиви украински жертви -
    Данните на Шойгу бяха оповестени в момент, в който украински дронове атакуваха Москва и накараха местните власти да затворят няколко летища в столицата.

    Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна атакува с безпилотни летателни апарати военни съоръжения в Руската федерация, включително летища в град Москва. За това информира кореспондент на УНИАН от информирани източници в правоприлагащите органи. „Продължава операцията на Главно разузнавателно управление на Министерството на отбраната срещу военните обекти на държавата-агресор“, отбеляза източникът‼️

    Коментиран от #56

  • 47 А ти

    1 6 Отговор

    До коментар #42 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Приличаш на последните две букви на твоя град

    Коментиран от #52, #54

  • 48 Делю Хайдутин

    9 9 Отговор
    Зли времена вещае Небето за рушлямия, люде" - предрича Преподобна Стойна още през 30-те години на XX век. - Няма да мине и век - помнете ми думата - и она, дето днес е ръгнала да прегази свето и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке бъде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне... Ке шушне и ке въздиша... Тогаз отново ке й потребе душа и она пак ке прегърне България... Внуците ви ке го доживеят.
  • 49 Артилерист

    10 7 Отговор
    Ами щом е толкова напорист тоя Игнат с това "клин клин избива ", защо толкова се цупят, че руските ВКС ги бъхтят всяка вечер. Освен това, преди два дни имаше информация, че руските ВКС са скътали към 1000 ракети и съвсем скоро ще ги изстрелят наведнъж...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 България допуска същата грешка!

    7 9 Отговор
    Украинците сами са си виновни! Като знаят какъв съсед имат, защо доброволно си предадоха атомните бомби на руснаците 1993 г. ?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 стоян георгиев

    6 11 Отговор
    А ребята остана ли нещо от втарая освен леш и скрап, че до сега метох улиците и не съм чел!

    Коментиран от #64, #106

  • 56 И като

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Се събуди чаршафа къде беше.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Жега

    8 8 Отговор
    Ето какво пишат самите укронацисти за положението в Кринки край Днепър , където уж са си направили плацдарм , който евроатлантическите медии представиха като невероятен успех на контранастъплението, но се оказва, че реалността е съвсем друга:

    Я не знаю поможет это или нет уже. Но я напишу это здесь в очередной раз!
    Нас истребляет наше командование. Я прошу помощи нам от всех – кто может ее оказать. Стучите во все инстанции, проведите митинги, акции! Запишите видео! Сделайте что-нибудь. Нам почти откровенно угрожают расстрелом, если мы сами будем записывать видео и просить о помощи. Помогите нам!🙏🏼

    Крынки – это настоящий ад. Горы трупов наших собратьев. Это не закончится, если все будут молчать.
  • 59 Мишел

    9 8 Отговор
    Според украински източници, в момента руските дронове на фронта са над 10 пъти повече от украинските и съотношението нараства.
  • 60 да бе

    9 4 Отговор
    Колкото и ще марширувате на Червения площад . Може и да марширувата , ама по потници и по чорапи .
  • 61 Ами как къде

    4 4 Отговор

    До коментар #30 от "Къде сте дрипави клошари копейки":

    При майкати че е много дашна.
  • 62 Артилерист

    10 7 Отговор
    Да дадем възмижност на нащте копейки да им се даде възможност да отидат на фронта, те могат да превземат Авдеевка за три дни. Това означава, че всички боеспособни русофили - около 50 000 души да се хвърлят в атака "на нож".
    Така хем ще помогнат на братушките си, хем ще решат вътрешния ни проблем с путинистите-предатели!

    Коментиран от #66

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 готин

    8 8 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    Втарая вече е первая . Класацията е на краварите .

    Коментиран от #69, #76, #80, #114

  • 65 Мишел

    8 8 Отговор
    Но все пак нечуваните загуби на Русия се увеличавят, Путин за това е в паника!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тръц

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ужас":

    Ще живеят като руснаци😄ужас
  • 68 Укропат

    7 4 Отговор
    Новата боливудка за хохлопитеците! Сега ще съсипем Мацква! Толкова е голема че не може да пропуснем. Накъдето и да стреляме все ще уцелиме. Освен ако се е напил мерача с гориiлка или па да е мобилизиран в Одеса. Те винаги пропускат ,даже събарят нашите си панелки.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 няма да спорим

    8 7 Отговор
    Укрите масово дезертират , а резерви няма . Това го казва шефът на украинското контраразузнаване Кирил Буданов.
  • 72 Миро

    10 10 Отговор
    Голяма победа за човечеството ще бъде Кремъл да го изравнят със земята, ама заедно с Путин вътре!!!

    Коментиран от #77

  • 73 в сънищата

    14 6 Отговор
    Ще засипете, ама парите свършиха! Бай Дън вече обърна джобовете. А и Европа е в рецесия ... и в процес на смяна на либералите с крайно-десни?!
  • 74 Чоко

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Факт":

    Като нямат акъл ще станат на 100+100🤦
  • 75 смех по жицата

    13 4 Отговор
    Опорката същата като обръщането на войната със стингърите , жавелините , абрамсите , леопардите , гаубиците ...и нашите БТР .......
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 дайте да дадем

    14 3 Отговор

    До коментар #72 от "Миро":

    Ако под "човечесвто" разбираш пионките на Америка?! Като нас, с марионетно управление....
  • 78 Анубис

    1 1 Отговор
    Ама единия винаги остава!
  • 79 Димитър Георгиев

    7 8 Отговор
    Правилно, нашите копейки, вместо да пишете тук занимавайте да превземате Авдеевка! При пияните руснаци!

    Коментиран от #82, #99

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Не схващам

    6 6 Отговор
    Може да съм тъп, не не разбирам защо Путин не им разруши заводите за дронове. Мисля, мисля, но не го схващам това и това си е. Безпомощен съм…

    Коментиран от #84

  • 82 ще ходиме

    4 2 Отговор

    До коментар #79 от "Димитър Георгиев":

    Ако вие отидете да защитавате афдеевка акааааа....
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 какво не си разбрал

    2 3 Отговор

    До коментар #81 от "Не схващам":

    Защото заводите не са в окрайна .
  • 85 Ти си

    6 3 Отговор
    На Игнат някой обяснил ли му е че когато клин клин избива клин остава ......
  • 86 да бе

    4 3 Отговор

    До коментар #83 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    За това 1 200 000 в чували в Киев .

    Коментиран от #90

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Да попитам

    16 8 Отговор

    До коментар #38 от "Иванушка 🇷🇺":

    ...това някакъв виц ли е? През тази година руската армия освободи градовете Артьомовск, Соледар, Маринка - градове превърнати в огромни подземни и надземни крепости от украинските и натовските нацисти. Вижда се, че до Нова година ще падне и другата крепост - Авдеевка, за по-малките населени места да не говорим. Всички територии, които успяха да завоюват нацистките окупатори от Украйна през лятото към настоящия момент са вече отново под руски контрол. Оставили са им умишлено само месомелачката в Кринки на Днепър , където всеки ден унищожават по стотина украински морски пехотинци и ги превръщат във водолази. Пълен разгром! Руснаците са пробили фронта в момента на поне пет места и напредват всеки ден със сериозни темпове. Затова са и тези жалки статийки тук, за да подхранват жалкото самочувствие на победените евроатлантици.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 000013

    10 5 Отговор
    От Козяк , DW и всички антируски пропагандни НПО та щели да раздават Коледни бонуси и тролетарията с гладките мозъци се активира !
  • 92 инж Илиян Илиин

    4 4 Отговор

    До коментар #83 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    И за теб имаме хубав черен усилен чувал.

    Коментиран от #95, #97

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 инж Илиян Илиин

    5 9 Отговор
    Ако руснаците имаха някакви ефикасни оръжия,отдавна да са ги използвали не само срещу Украйна,а срещу целия свят! Истински оръжия се правят с много пари и с много акъл! Парите ги крадат управляващите ги,а акълът им е смесен с водка!
  • 97 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 2 Отговор

    До коментар #92 от "инж Илиян Илиин":

    Първо сте вие подлогите и продажната ви челяд.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Веселин Тодоров

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Димитър Георгиев":

    А съм при пияната ти съп рууга.Оповръща ми Муууя.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Р.К.И.

    3 15 Отговор

    До коментар #80 от "стоян георгиев":

    Когато войската на Украйна влезе в Москва, срещу всеки прозорец на който няма бяло знаме, ще се стреля. С дивашките си удари по граждански обекти, московците ожесточиха войната и ще плащат с кръв.

    Коментиран от #107, #119

  • 103 Клати Курти

    4 1 Отговор

    До коментар #100 от "Помак":

    100% вярно,аз даже мога и да им помогна.
  • 104 Кличко

    13 2 Отговор
    ....ще това....ще онова...ще освободим Крим(или май вече трябваше да сме там..хихи,,,😁🤣
    Ще разбием фронта на пух и прах....
    Ще завземем Токмак....
    Ще,ще,ще....докъм 2029г....
  • 105 ИСТИНАТА!

    19 4 Отговор
    ВСУ търпят огромни загуби на фронта...!
    Другото е безсилна и смешна пропаганда, в стил-последните дни на Хитлер...!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Ох ты девушка

    4 1 Отговор

    До коментар #80 от "стоян георгиев":

    Как хочет ся что ты мне отсосала.
  • 110 Пиян руснак

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Зелен казак":

    Защо ходят с ботуши защото като се изтърве право в ботуша
  • 111 Мразя Масква безплатно, но завинаги!

    6 12 Отговор
    Огън! Камък върху камък да не остане от проклетата Московия!

    Коментиран от #123

  • 112 Спецназ Англия сас

    2 7 Отговор
    Навремето в зубейда трепехме като мухи руските рерористи
  • 113 9689

    5 2 Отговор
    Страхливецо,засипвай....Тогава Киев ще заприлича на сектора Газа.
  • 114 мдаааа

    1 2 Отговор

    До коментар #64 от "готин":

    По жертви ? Вазможна ...
  • 115 Из Москвы

    1 4 Отговор
    Пресслужбата на летище Внуково съобщи, че по независещи от тях причини в 11:54 часа са въведени временни ограничения за приемане и пускане на самолети.

    В резултат на това от 12:20 Московско време Внуково започна да приема самолети, а от 13: 30 възобнови излитането на самолети.

    тази информация е лесна за проверка: таблото на всички летища в Москва може да се види в интернет.

    Коментиран от #116

  • 116 И какво го интересува

    1 2 Отговор

    До коментар #115 от "Из Москвы":

    целокупният български народ кво се случва във Внуково.Я кажи, Киев взяли?

    Коментиран от #120

  • 117 Из Москвы

    0 4 Отговор

    До коментар #26 от "Гладни копейки танцувайте ...":

    Тази нощ украинските формирования удариха с безпилотни самолети по различни региони на Русия, в това число — по летището Морозовск в Ростовска област, където се базира бомбардировъчният авиополк. Част от дроновете бяха свалени. Съдейки по снимката, която се разхожда в мрежата, фрагментите леко отрязаха поне една страна. Щетите от поразителните елементи бяха частично "изгладени" от дебелата ледена кора, която се образува в резултат на паркирането на самолета на открито през зимата при най - неблагоприятните метеорологични условия

    Коментиран от #118

  • 118 Из Москвы

    1 2 Отговор

    До коментар #117 от "Из Москвы":

    Судя по гуляющему в Сети фото, осколки немного посекли как минимум один борт. Ущерб от поражающих элементов отчасти «сгладила» толстая корка льда, которая образовалась в результате стоянки самолета зимой под открытым небом в самых неблагоприятных погодных условиях
  • 119 Сън сънуваш

    4 0 Отговор

    До коментар #102 от "Р.К.И.":

    Събуди се бе!Извади си пръстите от контакта.
  • 120 Из Москвы

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "И какво го интересува":

    Защо да го взема?
    Сами ще дойдат и сами ще ги предадат.
  • 121 Голям праз

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "ТаУмВзе":

    Най - добрите оръжия са прости и може да се използват лесно! Оръжията за много пари носят приходи на определени хора , но никога не са най - добри! Примери има много и на Изток и на Запад. Другото е за шарани като теб!
  • 122 Из Москвы

    0 0 Отговор
    Защо да го взема?
    Сами ще дойдат и ще ги предадат, когато пристигне отвъд океана.
  • 123 Май,май...

    3 1 Отговор

    До коментар #111 от "Мразя Масква безплатно, но завинаги!":

    ...,,огънят" ти е от...задният отвор...🤣😉😂😝!
  • 124 по пет на нож!

    5 3 Отговор
    Отбранителна война не може да бъде спечелена. Две години война показаха ясно на света кой е агресора. Време е ударите трябва да се пренесат на руска територия!
  • 125 Р.К.И.

    1 1 Отговор

    До коментар #107 от "илиян илиин":

    През зимата военните операции се свиват. На фронта какво виждаме? Вместо да намаляват, руските загуби се увеличават, всеки ден вече са над 1000. Следи динамиката, числата не лъжат.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: