Last news in Fakti
  Тема: Украйна

16 Януари, 2024 21:46 6 686 128

Украйна разкри как е уплашила руския зам.-министър на отбраната с милиони автомати в Киев

  • украйна-
  • давид арахамия-
  • киев-
  • русия-
  • александър фомин-
  • автомати-
  • шойгу

Украинският представител е казал на заместника на Шойгу, че властите са раздали масово автомати на населението в Киев

Украйна разкри как е уплашила руския зам.-министър на отбраната с милиони автомати в Киев - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Украинският народен представител Давид Арахамия, лидер на фракцията на „Слуга на народа“ във Върховната рада, разкри любопитна подробност около преговорите с руските терористи в турския град Истанбул след инвазията на Русия.

Руските представители на преговорите са казали, че столицата Киев ще падне. Арахамия е отговорил рязко на Александър Фомин (заместник-министър на отбраната на Русия), казвайки, че украинските власти раздават милиони автомати в ръцете на местното население.

„Казах му, че към момента, докато говорим, половин милион автомата вече са раздадени на хората. Когато приключим днес – един милион автомата ще са раздадени. А докато се приберете – вече ще са два милиона. Казах му, че нямат шанс да превземат града. И проработи“, заяви Арахамия, цитиран от УНИАН.

Украинският представител призна, че е преувеличил броя на раздадените оръжия, но руснаците са разбрали основния смисъл – че украинското население няма да се предаде на окупаторите без бой. В крайна сметка руската армия беше разгромена в битката за Киев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 125 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КовидманЯк

    49 135 Отговор
    Безогледно жесток терорист без никакво притеснение каза,че няма да има Украйна, това е целта му. Нашите изроди като проф.историчка от СУ дарина григорова каза путин след като приключи с денацификацията на Украйна трябва да дойде да денацифицира България. Такова гнусно национално предателство може да се разреши само в България безнаказано. Това същество учи нашите деца, съвсем ли са обезумяли всички отговорни органи за национална сигурност? Този изрод трябва да бъде изгонена от България и депортирана в москва при любимия и убиец.

    Коментиран от #23, #58, #70

  • 2 Последния Софиянец

    45 121 Отговор
    За две години,почти, Специална военна операция " загинаха над 430 000 кабзончици, а три пъти повече бяха ранени, някои от тях осакатени. Естествено че Путин ще набира нови и нови военнослужещи за войната срещу Украйна, защото ако загуби тази война, ще загуби и абсолютната си власт и живота си. Все пак Русия, която винаги е изоставала във военните технологии от ,,Запада", разчита на човешкия фактор. С кръв ще удавим германците, е тактиката на маршал Жуков. За това от 50 милиона жертви на ВСВ, 27 милиона са от СССР. Германците дават 6 милиона жертви общо , срещу СССР, Великобритания, Франция, Нидерландия, Норвегия, Полша, Югославия, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Демек Германия воюва от 1939- та година срещу,,Колективния запад", а от 1941- ва година воюва и срещу СССР. Е как тогава, Русия ще претендира че е победила ,,Запада" , след като е победила една страна от ,,Запада" с помощта на всички останали страни на,,Запада" ?

    Коментиран от #73

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Русофил

    41 104 Отговор
    Русията нема да падне. Тя ке се разпадне е казала Ванга.

    Коментиран от #10

  • 5 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    33 114 Отговор
    64 километровата рашистка военна колона тръгнала на парад в Киев и парада й все пак се състоя...Хиляди изгорени рашистки танкове и бронирани машини бяха докарани на буксир в Киев и дефилираха под овациите на жителите на столицата ,ето статията в този сайт от тогава -Случи се - Военния парад на Руската армия в Киев все пак се състоя..Руските окупатори искаха да проведат военен парад в центъра на украинската столица Киев. И най-накрая той се състоя.
    Активистът Серхий Стерненко публикува кадри от централната улица „Крешчатик“, на която е площад Майдан Незалежности, на който се състоя Революцията на достойнството през 2013 г. На булеварда бяха изложени руски военни машини, унищожени от украинската армия след 24 февруари, когато Русия започна пълномащабна непредизвикана война.
    Киев експо“ представя на гражданите и гостите на Киев „безаналоговите“ руски военни машини, но в не много приличен вид. Армията от военнопрестъпници на Владимир Путин беше разгромена в първите седмици на войната, въпреки че планираше да превземе Киев за 3 дни. Военните стратези в Кремъл не изчислиха правилно своите възможности и волята за съпротива на украинския народ. Така тридневната операция по превземане на Киев вече продължава 180 дни.
    Руските нашественици извършиха ужасяващи престъпления срещу цивилното население на Украйна, които никога няма да бъдат забравени. Унищожените танкове и бронирани машини са напомняне за диктатора Владимир Путин, че не може да спечели тази война. За

    Коментиран от #18, #74, #94

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 А50

    93 18 Отговор
    ТЕ с това оръжие вече стрелят по военните които събират нещастници за фронта
  • 8 ФАКТИ

    88 21 Отговор
    ОКРАЙНА Я ИЗМИСЛИ ЛЕНИН.И КРАЯ НАСТАНА.КРЪВТА Е ИЗЛИШНА.
  • 9 Да плашиш атомна държава

    113 20 Отговор
    с автоматично оръжие е .......
    Украйна приключи с много кръв сълзи и сополи.

    Коментиран от #24

  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    19 85 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Кармата на пycлеpoвич е да доведе руската империя на злото до нов разпад ❗ ❗
    И го прави. Списъкът му с "постижения" нараства с всеки изминал ден ❗ ❗
    пycлеp, освен всичко друго прекрасно, ще доведе до катастрофа и шпионската мрежа на Москва. Изгонените досега в Европа и Америка стотици руски шпиони със статут на дипломати са само върхът на айсберга. Тепърва ще бъдат разкривани още шпиони. Особено нелегали. Колкото повече недоволни има в Москва, колкото повече се оформя и разразява борба между клановете на властта, толкова повече засегнати и недоволни ще има. Ще текат като пробита лейка тайните им служби ❗ ❗
    Предателствата ще бъдат много. Умните руски служители с достъп до тайни ще гледат да получат убежище на Запад, като в замяна изтъргуват информацията, която знаят ❗ ❗
    Включително като предадат самоличността на агентурата на Кремъл в държавните по света, включително и у нас. А страната е в зона на нарастващ стратегически интерес❗❗
    Да го имате предвид това руски продажници, "четирихилядници" и вся остальная❗❗

    Коментиран от #120, #126

  • 11 А50

    17 77 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 12 Някой

    81 15 Отговор
    Горкия руснак - направо е умрял от страх. Нали? А тези милиони автомати има ли кой да ги ползва? Дали пък не биха били утилизирани от няколко руски ракети? С автомат срещу ракети не се излиза...
  • 13 Ачо

    93 11 Отговор
    Ей Вие от факти се чудите какви глупости да лансирате само и само да запазите темата на ниво.Запада вече клекна заедно с краварите и вече готвят да си свалят гащите пред руската армия.Путин разказа играта на всички наивници че Русия не става за нищо. Американската и западняшката техника не став за нищо.Руснаците си останаха на ниво без да показват новите си играчки.
  • 14 Те рашаните знаеха че така не се прави!

    11 55 Отговор
    Но от 10гидини( сво) последните две такъв бой не са яли .
  • 15 Ксаниба

    13 56 Отговор
    Втарая замина при крайцера и герасимов.

    Коментиран от #27

  • 16 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    16 79 Отговор
    А цял свят се възхищава на Президента Зеленски ! Той е новия символ на борбата за свобода и независимост от тиранията ❗
    Цял свят ненавижда масовия убиец пycлеp❗
    Думите на Президента Зеленски ще се помнят векове❗
    "Дори през непроницаемата тъмнина Украйна и цивилизованият свят ясно виждат тези терористични актове❗
    Умишлени и цинични ракетни по гражданска критична инфраструктура. Не по военни съоръжения❗
    Все още ли си мислите, че можете да ни уплашите, да ни пречупите, да ни накарате да отстъпим?
    Наистина ли нищо не разбрахте?
    Не разбрахте ли кои сме ние? За какво сме? За какво говорим?
    Четете по устните ми:
    Без газ или без вас? Без вас.
    Без вас или без светлината? Без вас.
    Без вода или без вас? Без вас.
    Без храна или без вас? Без вас.
    Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкова страшни и смъртоносни за нас, колкото вашето „приятелство и братство“.
    Но историята ще постави всичко на мястото си.
    И ние ще сме с газ, осветление, вода и храна… и БЕЗ вас❗

    Коментиран от #34, #37

  • 17 Хохо Бохо

    60 8 Отговор
    Да, видяхме как застреляха един от военкомата при опит да влезе и да мобилизира. трудно ще е набирането на пушечно месо в 404
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Последния Софиянец

    10 56 Отговор
    Ще изгният на бунището до крак капейките продажни, не ги пускам вече в заведението, отзад им подхвърлям остатъците от чиниите и ги гледам как се бият помежду си гладни и съдрани, пълнят ми душата, почнаха и децата си да водят, но без жените, те вършеят по паркингите на околовръса за валута, дерат ги яко драйвърите за по 20 рубль на ден!
  • 20 Точни думи и факт в статията

    17 57 Отговор
    В крайна сметка руската армия беше разгромена в битката за Киев.
  • 21 Е да

    34 8 Отговор
    Тези автомати (оръжия) са вече в Европа.
  • 22 Хохо Бохо

    11 28 Отговор
    Кога ще копат герасимов, zнае ли се!?

    Коментиран от #41

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ха ха ха

    13 34 Отговор

    До коментар #9 от "Да плашиш атомна държава":

    Тя една по голяма атомна държава се разпадна през 90 та година .... та пРоссия ли....
  • 25 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 47 Отговор
    Господин Зеленски Разгроми Русия
    Путин Унищожи Своя Народ но Края му Иде
    Края на Всеки Крадец и Сатрап е Един
    Летален

    Коментиран от #47

  • 26 Дедко

    56 8 Отговор
    Днес един украинец на улицата, който искаха да го мобилизират гръмна военния със оръжие и каза, че е от раздаденитенибизбяга.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Отец Дионисий

    11 41 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и копейките с децата им гладни.
  • 29 Мара

    22 6 Отговор
    Детската градина плачи за сланина.
  • 30 мале, мале,

    4 3 Отговор
    бред сивой кобылы

    Коментиран от #84

  • 31 Киев 3 днях

    10 48 Отговор
    64 километровата рашистка военна колона тръгнала на парад в Киев и парада й все пак се състоя...Хиляди изгорени рашистки танкове и бронирани машини бяха докарани на буксир в Киев и дефилираха под овациите на жителите на столицата ,ето статията в този сайт от тогава - Случи се - Военния парад на Руската армия в Киев все пак се състоя..
    Руските окупатори искаха да проведат военен парад в центъра на украинската столица Киев. И най-накрая той се състоя.
    Активистът Серхий Стерненко публикува кадри от централната улица „Крешчатик“, на която е площад Майдан Незалежности, на който се състоя Революцията на достойнството през 2013 г. На булеварда бяха изложени руски военни машини, унищожени от украинската армия след 24 февруари, когато Русия започна пълномащабна непредизвикана война.
    Киев експо“ представя на гражданите и гостите на Киев „безаналоговите“ руски военни машини, но в не много приличен вид. Армията от военнопрестъпници на Владимир Путин беше разгромена в първите седмици на войната, въпреки че планираше да превземе Киев за 3 дни. Военните стратези в Кремъл не изчислиха правилно своите възможности и волята за съпротива на украинския народ. Така тридневната операция по превземане на Киев вече продължава 680 дни.
    Руските нашественици извършиха ужасяващи престъпления срещу цивилното население на Украйна, които никога няма да бъдат забравени. Унищожените танкове и бронирани машини са напомняне за диктатора Владимир Путин, че не може да спечели тази война. З

    Коментиран от #35

  • 32 Отец Афанасий

    15 30 Отговор
    Бог да здраве да им дава на украинците.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Радостна копейка ..гледах парада

    11 38 Отговор

    До коментар #31 от "Киев 3 днях":

    Бяха изтипосали на изгорените руски танкове и бронирани машини стотици пленени рашистки орки все едно са техни екипажи и викаха -"Киевь 3 днях"...Жителите на Киев снимаха за спомен парада на руската армия в тяхната столица и ликуваха хахахахаааа аааХахаха
  • 36 хихи®

    6 4 Отговор
    Teзи се еBават с Нас....
  • 37 Доротея

    20 7 Отговор

    До коментар #16 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    И аз се възхищавам на малкия му 🥕, като свири на пиано без г@.щи Велик 🤡
  • 38 Акула

    11 4 Отговор
    Смях
  • 39 Механик

    50 11 Отговор
    Явно нещата за О-краина са много, много зле, щом пускате такива али-бали.
    Не можеш да уплашиш атомна държава с неквиси си автомати.
    А тоя, Давид Арахмия не украинец дори. На нашия Лорер е съплеменник.

    Коментиран от #43

  • 40 Акула

    12 39 Отговор
    Зеленски е Световен лидер Разгромил Агресора Тотално

    Коментиран от #44

  • 41 Ша го копат

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "Хохо Бохо":

    Ако намерят нещо.
  • 42 Механик

    8 17 Отговор
    Тьота е пияна и пакхняма денги, глад.
  • 43 Механик

    10 23 Отговор

    До коментар #39 от "Механик":

    Може може защото на орките никой няма да разреши да използват ядрено оръжие и най вече китайците които няма да искат да измрат от радиация 2 милиарда
  • 44 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 10 Отговор

    До коментар #40 от "Акула":

    Да, така е.

    Коментиран от #62, #68

  • 45 Дечо

    33 6 Отговор
    Поредният хвалипръцко как уж бил заблудил руснаците да не атакуват Киев!?
  • 46 Доротея

    12 26 Отговор
    От магучая остана само леш.

    Коментиран от #55

  • 47 ТаУмВзе

    9 25 Отговор

    До коментар #25 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Напълно точни факти нов лидер тук господин Козлодуй ...Слава на Украйна

    Коментиран от #48

  • 48 Бат Вальо

    12 26 Отговор

    До коментар #47 от "ТаУмВзе":

    Адаша винаги е бил умен с точни и на място коментари! Познаваме се отдавна! Слава Зеленски и Украйна!
  • 49 КовидманЯк

    8 15 Отговор
    Пияната каза, че и днеска няма денги, пак ще ядем на кофите останки. ХЕЕЕЛП
  • 50 кои автомати раздаваха

    18 16 Отговор
    Дървените автомати и картечници на бабите ?
    Трябваше Путин да направи като евраите и да срине Киев за един ден .

    Коментиран от #51

  • 51 ...

    8 8 Отговор

    До коментар #50 от "кои автомати раздаваха":

    Да се пробва.
  • 52 Ай, ай, ай

    38 9 Отговор
    Така се смях, докато четох. Това македонците вече ряпа да ядат пред "Слугите на народа".
  • 53 В.В.П.

    29 6 Отговор
    Поредната простотия от Мара и окропа..Ахаха ..Как ги уплашили .Ахахз ..много е тягаво да си хохлю..Познавам ги добре ..Ахаха.
  • 54 Симо

    30 7 Отговор
    И кога е имало битка за киев. А че и Руската армия била разгромена!??
  • 55 Доротея

    11 6 Отговор

    До коментар #46 от "Доротея":

    Ч0 0$райна м@,4ка ти п@ина

    Коментиран от #69

  • 56 В.В.П.

    18 7 Отговор
    Окропа е голям войник ,ловец,рибар ,.бизнесмен ,бачкер ,..и т н .Окропът е невероятно елементарен тъпак.
  • 57 2045та година

    32 8 Отговор
    Руснаците отново са обкръжили Берлин...
    руски войник се провиква:
    - Немецо, предай се!!!
    А в окопите група араби си приказват:
    - И сега откъде да им намерим немец, та да им го предадем?!

    Коментиран от #64

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    35 10 Отговор
    Зеленски е наркоман, еврейски хомосексуалист избил украинския народ без никаква жал и милост.

    Коментиран от #85

  • 60 Ивелин

    8 23 Отговор
    Руският позор е безаналогов.
    От Варна съм
    по фамилий Михайлов.
  • 61 Иван

    26 13 Отговор
    Само , че такава битка не се състоя. Каква битка имаше за Киев? Града беше обграден и руснаците се изтеглиха на изток. Може би точно , за да няма ужасно много цивилни жертви. Мощна пропаганда.

    Коментиран от #98

  • 62 Акула

    7 5 Отговор

    До коментар #44 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Истината е между Редовете
  • 63 Круум

    10 11 Отговор
    Абе русняците кога ще ни върнат 32тона злато?Откраднато.

    Коментиран от #66, #83, #116

  • 64 Сметах, сметах.

    10 7 Отговор

    До коментар #57 от "2045та година":

    Вече трябваше да са обкръжили Вашингтон.
  • 65 Иванушка 🇷🇺

    13 9 Отговор
    "....нямат шанс да превземат града..."

    Колко смешни и наивни са индианците в Украйна 😄
  • 66 Ххх

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "Круум":

    ...И Волжка България...
  • 67 Княгиня Анастасия Романова

    9 19 Отговор
    Разпада на сегашна Русия е видим и за бебетата.
    Обречена са и ще плащат кърваво за реките кръв от 1917 до днес! За погрома в руската църква!
    Луд сифилистик започна кървавата баня, продължи убиеца Сталин, сега Путин подписва окончателния край на комунистическата вакханалия!
    Да, Русия ще пребъде, но в ръцете на Романови!

    Коментиран от #72

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Да Ти Кажа,

    23 8 Отговор

    До коментар #1 от "КовидманЯк":

    Няма тояга, която може да избие любовта на българите към Русия.
  • 71 Нннннн

    19 9 Отговор
    Мале, тези нашите сородоиди не знаят ли какво става на фронта. От лозунги и лъжи ще го докарате, но само в пресата.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Да Ти Кажа,

    19 11 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    В България са се опитвали да демонизират Русия и преди. Сам че, няма тояга, която може да избие любовта на българите към Русия.
  • 74 Да Ти Кажа,

    17 13 Отговор

    До коментар #5 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    В България са се опитвали да демонизират Русия и преди. Сам че, няма тояга, която може да избие любовта на българите към Русия.

    Коментиран от #97

  • 75 Моля Ви...!

    18 6 Отговор
    Имайте жал към читателите...!
    Ще ни пукнете от смях,с тази случка...😂🤣😆🤣😂😆!
  • 76 Ццц

    18 9 Отговор
    В началото Путин им каза да се приберат по къщите и вярваше, че така ще направят. Оказаха се глуп@ви. Тогава стана ясно, че ще се наложи към работата да се подходи по по друг начин. Че ще се наложи по-солидна подготовка и тежки боеве в подготвената от нацистите и натовците укрепена линия, която днес руснаците методично рушат. Естествено, че не подходиха като укрите в Бахмут и да си стопят всичко, което имат, а се дръпнаха назад, за да може дрогата да си счупи главата с прехвалената си офанзива. Това днес наричат разгром и се смеят, понеже имат нужда нещо да ги разсмива. Помните ли, че военни експерни, ама от истинските, казваха, че отстъплението при Херсон всъщност е маневра, която ще спечели войната? Беше някакъв човек по Нова, който го говореше. Него го спряха, ама сега как ще спират руснаците? С крокодилски сълзи от Давос ли ще ги давят?

    Коментиран от #80

  • 77 Надежда Нейнски

    12 8 Отговор

    До коментар #69 от "Електра":

    Наистина момичета,ще ме извините за грубия език ,но ми писна на надината ,чао 00 крайна мутка ви пайна,от седмица Киев плува в Уайнаа.

    Коментиран от #95

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Баце

    5 7 Отговор
    Така ги уплаших, взеха 3 града и си тръгнаха
  • 80 Ццц

    7 5 Отговор

    До коментар #76 от "Ццц":

    Посрещнаха орките с джавелини.Що?
  • 81 Чудя се...?!

    11 3 Отговор
    Що ли си губя времето да чета фейлетони,изсмукани от пръстите и съшити с бели конци...!
  • 82 Оги

    3 3 Отговор
    То ест един обикновен лъжец си мисли, че оня чу се е хванал. Пппххххахахахахахаха.
  • 83 Когато...!

    7 7 Отговор

    До коментар #63 от "Круум":

    САЩ си върне международните дългове...!
  • 84 Смърфиета

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "мале, мале,":

    Научи руски малко по-прилично!
  • 85 Смърфиета

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Верно е това.
  • 86 МирО

    11 3 Отговор
    Не знам, кой кого е уплашил, но някой който има акъл замислял ли се е за какво ще се използват тия автомати ???
  • 87 властите са раздали масово автомати

    8 2 Отговор
    Сега сигурно и масово дрончета ще им раздават нали ?
  • 88 Давид Арахамия

    4 0 Отговор
    Що е Давид ?
  • 89 Смърфиета

    3 2 Отговор
    Удобно споменава денацификацията на буча. Украинците в София после ходеха като ударени с дънер в лицето.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бай Джойдън

    19 5 Отговор
    Каква битка за Киев? Това да не е преди 80 години, хахаха

    Като гледам този добре е уплашил руснаците - и те бързо напуснаха Украйна.
    Контранастъплението тича напред и не може да ги догони вече половин година.

    Хубаво е, че по новините Украйна побеждава вече втора година. Това е две години непрекъсната победа. Две години атлантически контранаступензив.

    Тагарев да тича обратно към Киев, за да уплаши Путин. От ЦРУ и МИ6 са казали, че Путин само от Тагарев се плаши.

    Коментиран от #92

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Дсса

    11 2 Отговор
    „Казах му, че към момента, докато говорим, половин милион автомата вече са раздадени на хората. Когато приключим днес – един милион автомата ще са раздадени. А докато се приберете – вече ще са два милиона".

    Хора с оръжие по време на война не са цивилни. Можеш да ги убиваш като вражеска войска.
  • 94 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Брато, много минуси, излагаш марката!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Перо

    10 4 Отговор
    Фомин се е “впрегнал” веднага на ционистките уйдурми! С тези автомати направиха “успешна” контраофанзива. Поредната измишльотина, изсмукана от пръстите на автора на статията.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Бай Джойдън

    18 5 Отговор

    До коментар #92 от "Х. у....йлъо":

    Много приказки от държавните медии имаше за много неща, които не се състояха така, както бяха представени.
    Вярвайте си на ПепеДебератката пропаганда. Хвърляйте си парите към Щатите. Чувствайте се атлантически щастливи 24/7.

    В реалността, което се състои видимо по записите от камерите е деукраинизацията.
    Има и странични ефекти - дековидизация, деваксинация, дедоларизация, деевропеизация, деамериканизация, депедрастизация и т.н.

    Вината за това е на един деменциониран дядка, който изфалшифицираха да управлява света. Яжте му сега алцхаймарса и гледайте зеленото шоу по БНТ/Р/ТВ с дублаж Дебелян Пеевски.
  • 103 Русофобията е фашизъм

    13 7 Отговор
    Руснаците сами се отеглиха от Киев, защото не искаха да се загиват мирни жители. Запомнете: На 9 май руснаци и украинци ще празнуват заедно в Киев!!!

    Коментиран от #106

  • 104 Урюрвкос

    6 2 Отговор
    човека каза че ще им даде патрони...ама друг път
  • 105 Хахаха хахаха

    4 0 Отговор
    БМПТ Терминатора като се озове в междублоковите пространства в Киев ще е вече късно.
  • 106 ...

    3 7 Отговор

    До коментар #103 от "Русофобията е фашизъм":

    Не им стана номерът.И сега ВСУ ги изтребва.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Артилерист

    8 3 Отговор
    Туй е толкова лековато, че и на децата няма да е смешно. Нима този индивид е забравил, че точно те предложиха примирие, ама американците им забраниха и пратиха рошавия Джонсън да им каже да се бият...
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Незнам

    6 6 Отговор

    До коментар #98 от "Изтеглиха ха ли":

    ама половин милион ушанки да в чували и по стените на танковете като Кайма по Украински...5 хиляди руски танка и за скрап не стават..А бълбук бълбук се чува от Черноморския флот...
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Човек

    5 10 Отговор
    Руснаците са най-големите глупаци на земята. Влязоха в най-елементарния капан и огромното им его ще ги държи вътре в него докато не се сринат. По-прост народ в историята не е имало.

    Коментиран от #115

  • 115 Умен по цялата глава

    3 12 Отговор

    До коментар #114 от "Човек":

    Руснаците си мислят,че агентите им по бившите комунистически държави ще върнат Окупацията им...Обаче грешат!!Сега ще бъдат Наказани за всички престъпления към милиони Европейци ,живяли половин век в Окупация и Комунизъм!!!
  • 116 Мирослав

    10 1 Отговор

    До коментар #63 от "Круум":

    Когато Дънди Прешъс върнат тяхното откраднато от нас. За 2023 година Дънди Прешъс е добила и плячкосала от родната ни земя 8 тона злато!!! Само за 2023г.!!! Тия трябва със шутове да бъдат изхвърлени от България!
  • 117 Бай Дун

    4 0 Отговор
    И сънчо такива ги приказваше едно време
  • 118 Арахамия

    12 1 Отговор
    Същият депутат спомена за мирни преговори
    в Истанбул . Борис Джонсън настоял да се бият .
    Един украински преговарящ бил убит .

    Кой е имал мотиви ?
  • 119 Коридор № 9

    4 0 Отговор
    Само картечници ли им трябват?Имаме и масло от трендафил за употреба при рани и изгаряния.
  • 120 Б А Й Х @ Й ❕❕❕ за тебе

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    измисли си ник, стига краде, смешна си вече.
  • 121 Пешо

    5 0 Отговор
    И този е емоционално недорасъл,само да отбележа че един цар-Б и урко столицата вече няма да я има.
    Сигурен съм че много са се уплашили от страна на Русия.
    п.п. незнаех че зеления е станал ларж и споделя дрогата с нискостоящи
  • 122 Украински простотий! Много отдавна

    4 1 Отговор
    Раздадоха, сега няма на кой да дават! Избягаха зад Граница, другите са на фронта,9 и в могилите, други се преселиха по на Запад! Фейкове от Бесарабски фронт и FREEDOM!!!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 дядо поп

    4 0 Отговор
    След срещата отишъл да му леят куршум , смешници!
  • 126 дядо поп

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    Какъв е този вашия разпад , при който масата (територията) на Русия се увеличава? Като ви чета коментарите , само ядрени специалисти сте се събрали.
  • 127 Геро

    1 0 Отговор
    По голяма глупост сътворена от висшето театрално укро ръководство не съм слушал. Цинични,без елементарна култура. Трябва да уважават противника,. Независимо че ги бият на фронта,руснаците не ги обиждат,
  • 128 Независим

    1 0 Отговор
    В Давос се видя колко слаб е запада, прословутите западни богати държави ,Г7, не могат години да се справят с Русия
Новини по държави: