Last news in Fakti
  Тема: Украйна

9 Февруари, 2024 15:02 4 598 98

Какво каза Путин: за Украйна, ЦРУ и рисковете от ядрена война

  • украйна-
  • владимир путин-
  • русия-
  • война-
  • сащ-
  • ядрена война-
  • цру-
  • тъкър карлсън

Путин каза, че Западът се опитва да наплаши собственото си население с митовете за руската заплаха

Какво каза Путин: за Украйна, ЦРУ и рисковете от ядрена война - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В публикувано днес интервю руският президент Владимир Путин говори за войната и мира в Украйна, за рисковете от напредъка на генетиката и изкуствения интелект, както и за опасенията от световна война. Следват ключовите моменти така, както са преведени от Ройтерс от руски въз основа на стенограма на Кремъл, пише БТА, цитирайки материал на агенция "Ройтерс".

За войната и мира в Украйна

Още новини от Украйна

След половинчасова лекция по история на Русия и Украйна, в която стигна до зората на славянската история през 862 година, Путин каза, че Русия и Украйна почти са постигнали мирно споразумение в Истанбул, малко след началото на пълномащабната война през 2022 г., но сделката пропаднала заради намесата на Запада и по-конкретно - на тогавашния британски премиер Борис Джонсън.

Той предложи Западът и Украйна да се замислят за мир. "Няма ли да е по-добре да се споразумеят с Русия? Да се съгласят, като разберат днешната ситуация, като разберат, че Русия ще се бие за интересите си докрай и, като разберат това, да се върнат всъщност към здравия разум, да започнат да уважават страната ни и интересите ѝ и да потърсят някакви решения?", попита президентът.

Ами Русия? "Ние сме готови за този диалог", изтъкна руският лидер. Путин зададе въпроса защо САЩ трябва да харчат толкова много, за да въоръжават Украйна за една война, която според него в някои отношения прилича на "гражданска война". "Съединените щати имат ли нужда от това? Защо? Те са на хиляди километри разстояние от територията ѝ! Нямате ли какво друго да правите?", попита Путин. Той каза още, че в Украйна се бият наемници от САЩ, Полша и Грузия.

За рисковете от световна война

В отговор на въпрос за опасенията на НАТО, че ситуацията може да прерасне в световна война или ядрен конфликт, Путин каза, че Западът се опитва да наплаши собственото си население с митовете за руската заплаха. Въпреки притесненията на Запада Русия не е използвала тактически ядрени оръжия, изтъкна руският президент.

Путин каза, че Русия би нападнала Полша или Латвия само ако самата тя бъде нападната. Русия, каза Путин, няма интереси в Полша или Латвия. Той отрече Русия да има планове за цяла Европа. "Не е нужно да сте анализатор, за да осъзнавате, че това противоречи на здравия разум - да се въвлечеш в световна война. Една световна война би довела цялото човечество до ръба на изчезването. Това е ясно", каза Путин.

Руският лидер заяви, че Западът не е разбрал, че след рухването на Съветския съюз през 1991 г. Русия е искала да стане част от семейството на така наречените "цивилизовани народи", но надеждите ѝ били попарени от разширяването на НАТО на изток. Западът се страхува от Китай повече от Русия заради бързия му икономически растеж, изтъкна Путин.

За света, изкуствения интелект и генетиката

Путин заяви, че светът се променя по-бързо, отколкото във времената на краха на Римската империя, като обърна внимание на напредъка на генетичните проучвания и изкуствения интелект. Той каза, че специалистите по генетика могат да създадат "свръхчовек" и направи духовито изказване, че Илон Мъск вече е сложил чип в човешки мозък.

Руският президент изтъкна, че човечеството трябва да се замисли какво ще прави с напредъка на генетиката и изкуствения интелект. Според него може да бъде направен паралел с договорите за контрол над ядрените оръжия от времената на Студената война. "Когато се стигне до разбиране, че неограниченото и безконтролното развитие на изкуствения интелект или генетиката, или на някои други съвременни тенденции, не може да бъде спряно, че тези изследвания ще продължат да съществуват, както е било невъзможно да бъде скрит барутът от човечеството . . . когато човечеството усети заплаха за себе си, за цялото човечество, струва ми се, че ще дойде период на договаряне между държавите как да бъде регулирано това", каза Путин.

За "Северен поток"

В отговор на въпрос кой е взривил газопровода, Путин каза, че това е ЦРУ. "ЦРУ няма алиби", посочи той.

За американския журналист Еван Гершкович

Американският гражданин Гершкович бе задържан от Федералната служба за сигурност на 29 март 2023 година в Екатеринбург, като му бяха предявени обвинения в шпионаж, които могат да доведат до престой в затвора до 20 години. Гершкович отхвърля обвиненията. Путин каза, че Гершкович е бил хванат "на местопрестъплението" да получава класифицирана информация по поръчение на американското разузнаване. Същевременно отбеляза, че няма смисъл Гершкович да бъде държан в затвора в Русия.

"Не изключвам, че човекът, когото споменахте, Гершкович, може да се върне в родината си. Защо не? Няма смисъл да бъде държан в затвора в Русия. Текат преговори", поясни президентът. Путин намекна, че в замяна Москва иска Германия да освободи Вадим Красиков, който бе осъден за убийството през 2019 г. на чеченски дисидент в Берлин, въпреки че не спомена Красиков по име.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    98 75 Отговор
    Ами, каза самата истина. Колкото и да е неприятна.

    Коментиран от #40, #55, #65, #94

  • 2 Българин

    81 90 Отговор
    патологичен лъжец

    Коментиран от #15, #18

  • 3 Българин

    80 80 Отговор
    лъжата е измислена в Русия

    Коментиран от #10, #85

  • 4 да де

    90 34 Отговор
    Истината докара до истерия запада и слугите му в медиите.

    Коментиран от #37, #53

  • 5 Бесен-_ Язовец

    52 29 Отговор
    Президента Владимир Путин каза, че бутона му близо до лакътя и дано нещо не заспи на бюрото , че като се събуди може сороския свят да ви изчезнал завинаги
  • 6 Готов е новият

    51 16 Отговор
    "Турски филм за нацистите в Украйна: «Извеждаха хората с камиони «Камаз» и ги заравяха някъде по цялата територия на Донбас“

    Окей Депрем е военен кореспондент от Турция, който разследва престъпленията на украинските националистически батальони от 2014 г.
    Съдържание на филма:
    ✓Как украинските нацисти «Десен сектор» убиваха мирни жители?
    √Какво потопиха нацистите в бункерите на «Азовстал»?
    ✓Как неонацистите от «Азов» издевателстваха над мирните граждани в Мариупол?
    ✓Как живеят на фронта бойците от батальона «Ветерани» и какво е отношението им към президента на Русия?"
  • 7 Историк

    18 44 Отговор
    Какво е казал Хитлер на 21ви век има значение само ако е казано на съдебния процес за военните му престъпления.
  • 8 Българин

    29 61 Отговор
    абе те руснаците и 44 разправяха,че са ни освободили.....но се оказа,че са ни освободили от златния резерв

    Коментиран от #25

  • 9 Мнение

    66 17 Отговор
    Каза, че колективният запад са се провалили и сега се чудят как с подвита опашка да се върнат към мирните преговори!

    Каза още, че фащ се управлява от спонсорите на цру, а американците НЕ живеят в свободна държава (досущ като българите)!!!

    А заключението е, че ЕС ще се разпадне икономически, понеже без евтини руски ресурси, няма как да оцелее!
    Нещо което им бе като цел на цру, за да могат да удължат агонията наречена американски външен дълг!!!

    А България пак е на грешната страна!

    Коментиран от #78

  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 9 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Ако е така-
    Ти явно си стаааааар руснак,
    защото лъжеш без да ти мигне окото❕
  • 11 Каза истината и ние го чухме

    48 11 Отговор
    А вие си интерпретирайте тук за краварските кактуси врели, некипели
  • 12 Каза че

    25 7 Отговор
    Наша Мара ще прави интервю с него.😂🤣😂🤣
  • 13 Атина Палада

    40 7 Отговор
    Факти, видеото е достъпно и за всички. Който го е гледал знае какво казал. Защо вие трябва да ни преразказва те?
  • 14 Сатана Z

    44 10 Отговор
    За краварските подлоги идва краят,това каза Владимир Путин.Човекът обясни с думи прости какво е “денацификация”.Днес в Украйна ,а утре и в България.Светът се променя за добро.
  • 15 демократ

    38 8 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    ох писна ни да те слушаме дай да те заведем в украйна да ни защитаваш, егати глупоситте по цел ден. МОля те замини за украйна моля те
  • 16 Реалист

    42 9 Отговор
    А дядката Джоузеф има среща с Франсоа Митеран и Хелмут Кол
  • 17 Куку

    10 44 Отговор
    Най важното е,че Европа разбра какво смрадл...о псе стои на среща й,нито крачка назад пред лайн...а империя и задължително американски бази с ядрено оръжие в Полша,Балтика,Румъния и България!

    Коментиран от #76, #86

  • 18 Селянин

    34 7 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Като ти чета постовете и се чудя, поради каква причина си се определил като българин, след като приказките ти са като на купен за две кебабчета ром???
  • 19 ТаУмВзе

    40 9 Отговор
    Голем Кеф е Гърча и агонията на Соросоидчетата, когато се опитват да ни Дресират какво е Казал Путин!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пловдив

    54 6 Отговор
    Гледах интервюто. Не одобрявам войната , но всичко за което говореше Путин е самата истина. Ако някой не иска този конфликт да затихне защото няма интерес от това , то това е САЩ. Единствено те от цял свят имат изгода от което се случва . И да, те са тези дошли от 10000 км да наливат бензин в огъня.
  • 22 Мдаа

    8 38 Отговор
    Русия, каза Путин, няма интереси в Полша или Латвия.

    Това го каза преди години и за Украйна, на вата да не вярваш!
  • 23 Ивелин Михайлов

    28 4 Отговор
    Според най-големия Исторически парк в света до Варна, Тъкър е истински журналист!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Исторически парк

    32 3 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Поне имахме.. в момента златния ни резерв се намира в Лондон 😉
  • 26 Явор

    3 21 Отговор
    Путин е агент на ЦРУ. За това яростно ги плюе и обвинява във всички земни грехове. Всичко друго би събудило подозрения.
  • 27 каунь

    15 3 Отговор
    я цензурата падна!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Свободен

    6 31 Отговор
    Към путинофилите:
    Наричате украинците "укри", но твърдите, че това е руска земя?!
    Значи твърдите, че това е гражданска война между "руснаци", но заемате страната само на Путин.
    Ако сте истински почитатели на "Киевска Русь", трябва да сте на страната на украинските "руснаци" и да им пожелаете да стигнат до Москва!
    Май се обърка фасула в главите ви - но ще стане "друсан боб" ... най-вкусната войнишка манджа!

    Коментиран от #33, #52, #62

  • 30 далекоглед

    20 3 Отговор
    В момента се подготвя почвата за спиране на войната.Ние пак ще сме от неправилната страна.Всички ни имат за предатели и Русия и НАТО ,а то не е така но трябва да си гледаме нашия интерес а той е високи доходи спокойствие и много деца.
  • 31 Копейкин

    6 11 Отговор
    А стария елф питаха ли га нещо за Пригожин.
  • 32 Селянин

    31 5 Отговор
    Според "Международната агенция по изследване на политическите процеси в света",
    господин Владимир Путин е най-силната политическа личност в световен мащаб!

    Ха сега си представете, че руски журналист отиде при Джо Байден и той говори исторически и политически факти, без да чете, в продължение на 2 часа.

    Коментиран от #38, #45

  • 33 демократ

    13 4 Отговор

    До коментар #29 от "Свободен":

    Такива като тебе мечтатели да достигнат москва има по полетата на източна европа все още по два три метра под земята. Ама ако желаеш много аз ще ти платя билета за Киев ако нямаш пари. Ще те изпратя без проблем даже и каски имам.
  • 34 Блазе им

    31 5 Отговор
    Путин отново показа знания, интелект, стратегическо мислене и любов към народа и корените си. Затова пак ще го преизберат за президент. За съжание в България нямаме политици от такъв ранг,няма кой да защити българските интереси, продажници безчет. Затова ги наричат пудели, а те въртят опашка и се гордеят с това, пълно падение.

    Коментиран от #49, #51

  • 35 Обективно

    14 2 Отговор
    Коментарът този път е обективен, макар и излишен защото тези, които се интересуват са прочели цялото интервю на Путин и не се нуждаят от разяснения.
  • 36 Путин няма да

    5 20 Отговор
    посмее да използва ЯО, а и не е сигурно дали някой ще изпълни такава налудничева заповед да се стреля по ЕС и САЩ. Американците са му казали, че му знаят всички бункери и входовете/изходите към тях ще бъдат затрупани с дълбоко-подземни ядрени фугаси. Не му завиждам ако остане затрупан на 1км под земята с 50(примерно) души лична охрана за вечни времена. Електромагнитният импулс ще унищожи всякаква електроника и комуникации в бункера, ще е тъмно и без вентилация. Може да имат храна за 1-2 години, но трябва и въздух. Ще има да си мечтае за проветривата килия в Хага в компанията на тия обезверели главорези.

    Коментиран от #64

  • 37 Про3д

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "да де":

    И това е само едно интервю, което не задължава никого да го гледа по национална телевизия. Представете си колко ги е страх от свободата на словото. Пример Джулион Асандж!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Журналист

    26 5 Отговор
    Всички мисирки са се изправили на амбразурата да оплюват на Путин интервюто - е то бива такъв страх от едно интервю - че и всички козячета са се включили.

    То не бяха заплахи срещу Твитер на Илон Мъск че щели да го глобяват, то не бяха заплахи към журналиста взел интервюто че щели санкции да му налагат че даже и не смеят името му да споменат.

    Всичко "независими" медии са се включили в оплюването на Путин но никоя не смее да публикува интервюто в оригинал а само правят тълкования какво искал да каже Путин когато казал друго - искал е да каже това което е казал.
    Само че интервюто го има вече и в Ютуб и на други платформи даже и със субтитри на много езици и със всеки час набира милиони гледания - конкурират го само изцепките на деменцията че си е говорил наскоро с Митеран.
  • 40 Евроатлантик

    22 12 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Няма никакво значение, какво казва един ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ И ПOДЛЕЦ....

    Коментиран от #87

  • 41 az #СВО

    23 12 Отговор
    Само в Х, бившият Туитър, интервюто е гледано от над 100 милиона души...

    Изолиран ли бил Путин? :))))

    Няма как глобалният запад да спре истината да достигне до хората ...

    Коментиран от #43, #61

  • 42 Копейкин

    7 15 Отговор
    Малкия Тръмп питали ботокса за Пригожин и преврата нещо.

    Коментиран от #44

  • 43 Хаха

    1 8 Отговор

    До коментар #41 от "az #СВО":

    Има как, ако сте е Русия.
  • 44 Абе

    6 7 Отговор

    До коментар #42 от "Копейкин":

    Все едно да гледаме интервю на Хекимян с тиквата.

    Коментиран от #46

  • 45 3.14К

    23 4 Отговор

    До коментар #32 от "Селянин":

    Те два часа му сменят само памперсите на Байдън. Това е президентът за който са гласували значителна част починали избиратели и за това той може да се консултира с тях, както е разговарял с Митеран и Кол преди няколко дни.
  • 46 Копейкин

    5 9 Отговор

    До коментар #44 от "Абе":

    Не все едно Вологин и Митрофанова.
  • 47 Историк

    5 21 Отговор
    Единственотом което ботоксовия военопрестъпник каже, което да има значение, е на скамейката на подсъдимите.

    Коментиран от #48

  • 48 Айсамани

    6 3 Отговор

    До коментар #47 от "Историк":

    Садись,плохо /2/
  • 49 Хаха

    2 7 Отговор

    До коментар #34 от "Блазе им":

    Верно сте много елементарни, щом ви лъжат по такъв начин

    Коментиран от #56

  • 50 Муу

    5 15 Отговор
    Голямо въображение в опаковка на малко джудже. Русофилите са в истерическа еуфория.

    Коментиран от #88

  • 51 Мдаа

    13 0 Отговор

    До коментар #34 от "Блазе им":

    Не са пудели, еничари са! Доллни еничари
  • 52 Антитрол

    15 3 Отговор

    До коментар #29 от "Свободен":

    "Ако сте истински почитатели на "Киевска Русь", трябва да сте на страната на украинските "руснаци"

    И защо трябва да сме на страната на "украинските "руснаци" а не на страната на руските руснаци - искаш да кажеш че ако сме почитатели на България трябва да сме на страната на македонските българи а не на страната на българските българи и и да им пожелаем да стигнат до София - така ли да разбирам.

    В твоята глава няма и фасул и няма какво да се обърка. Ще ми е интересно когато Полша вземе своето парче от Украйна какво ще ревеш тогава.

    Коментиран от #89

  • 53 На Запада

    7 8 Отговор

    До коментар #4 от "да де":

    изобщо не му пука за твоя къс фюрер...
  • 54 Хомосапиенс

    6 9 Отговор
    Това не е интервю а монолози ва вагината.
  • 55 Бийк

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Нормално ли е да обвинява полша за започването на втората световна война
    Хитлер бил принуден да нападне полша защото не била сговорчива
    Нормален човек ли е това
    Това истина ли е???Аа???
    Кагебисткото нищожество сам си признава че е хитлер на 21 век

    Коментиран от #58

  • 56 Антитрол

    12 2 Отговор

    До коментар #49 от "Хаха":

    "щом ви лъжат по такъв начин"

    Е съвсем друго си е да те излъжат с едно шишенче бял прах - някак си по драматично изглежда.

    Ама не смеете да оборите "лъжите" на Путин нали а само повтаряте опорките като папагали че "всичко било лъжа" - няма нужда от платени разяснители.
  • 57 ЛилипутинПърви

    3 11 Отговор
    Ядрения терорист ще натиска ли вече копчето или го хвана шубето

    Коментиран от #59

  • 58 Антитрол

    13 3 Отговор

    До коментар #55 от "Бийк":

    "Хитлер бил принуден да нападне полша защото не била сговорчива"

    Това като опорка от посолството ли ти го спуснаха защото Путин не е казвал нещо такова - гледах цялото интервю. Ама много ви е хубаво да лъжете.
  • 59 Запознат

    13 3 Отговор

    До коментар #57 от "ЛилипутинПърви":

    "Ядрения терорист"

    Терорист се казва на човек извършил атентат а господарите ти са единствените в света извършили ядрен такъв срещу мирно население.

    Коментиран от #60, #63

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 В бункера е

    3 10 Отговор

    До коментар #41 от "az #СВО":

    вече 2 години.... Тотално изолиран е
  • 62 Адрес 4000

    3 12 Отговор

    До коментар #29 от "Свободен":

    Отдавна съм го казал
    Путинофилите са в постоянен когнитивен дисонанс
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ха ха,

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    явно и тук на много ге.ове им е неприятно интервюто!Платените американски клакьори могат да направят един минибатальон,който да замине за Киев с еднопосочен билет!

    Коментиран от #90

  • 66 Макс

    4 9 Отговор
    Нищо не каза . Като всеки слабоумник търси внимание .Лошото е че намира такова .
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ПРЕЗИДЕНТА

    12 3 Отговор
    ПУТИН Е ИНСПОЛИН! РУСИЯ Е ВЕЛИКА СИЛА! ДА ЖИВЕЯТ И ЖИВ ОДЕРАТ САТАНАТА-САЩ!!!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Рами Ку Янков

    1 0 Отговор
    Яж М И вала
  • 71 Някой

    13 0 Отговор
    Това ли е новата стратегия на читателите (троловете), плюещи по Путин и Русия? Да тракате минуси само на първите 2-3 коментара, които не съвпадат с вашата гледнат точка, за да се създаде впечатление, че хората масово не подкрепят написаното. А няколко коментара по-надолу текстове със сходен характер имат много повече плюсове. Щото до там не сте стигнали...
  • 72 Глупостите на Ройтърс ли са

    13 1 Отговор
    Или на преводача тук.
    "За "Северен поток"
    В отговор на въпрос кой е взривил газопровода, Путин каза, че това е ЦРУ. "ЦРУ няма алиби", посочи той." ?

    Всъщност Такър попита. "Кой взриви тръбите" . Путин отговори "You!(вие). Такър отвърна със шега. "Не съм аз, защото бях на друго място по това време". Путин тогава каза " Ти може да имаш алиби, но ЦРУ няма" и попита кой има полза от това и има ресурсите да го извърши(блокирайки разследванията)

    Ако не гледате сами интервюто ще слушате само извъртяни обяснения
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Тома

    13 2 Отговор
    Днес голям рев от соросагентите за точното интервю с Путин
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 И кво

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Куку":

    Ядрена война и ти ставаш на л..на.

    Коментиран от #77

  • 77 Някой си...

    0 3 Отговор

    До коментар #76 от "И кво":

    А на тебе как мислиш, дали ще ти се размине, а?
  • 78 Гаранция

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "Мнение":

    Добре че бяха евтините руски ресурси Европа да живне малко след 90 -те години , че беше много зле. Сега пак ще закъса.😂

    Коментиран от #83

  • 79 Пригожин

    3 5 Отговор
    Карлсон,

    Где Герасимов

    Где Адмирал Соколов

    Тъi Спросил Путину?


    С...У....К...аааа

    Коментиран от #81, #82

  • 80 АМА МОЛА ДРУГАРИ

    2 6 Отговор
    КАКВО Е КАЗАЛ ПУТИН?! МОЛА ДА ИМА 100 СТАТИИ ПО ВЪЗПРОСТЪТ!!!! путин Е КАЗАЛ БУЛШИТ, АМА ГОЛЯМ БУЛШИТ!!! ПАМЕТТА НА БАЙДЪН Е ЦВЕТЕ ПРЕД НАГЛОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА ДЖУДЖЕТО. НИЩО - КРАЯТ МУ СЕ ВИДИ.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Вкратце

    1 5 Отговор

    До коментар #79 от "Пригожин":

    на руски лилипутин е лилиПИЗДИН
  • 83 ох мука

    2 6 Отговор

    До коментар #78 от "Гаранция":

    европа назад да бяга, русия не може и да си помисли да я гони, драги ми смехурко :)
  • 84 Хаймърррс

    3 0 Отговор
    Пропагандата бълва яко.Ама глупаците са вече кът.Укропроблема си е баш Капут.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Пол-а била подала нота - защо?

    5 0 Отговор
    Полша отбелязва 1 септември 1939-а с Германия, но срамежливо забравя за септември 1938-а, когато със съдействието на същата тази нацистка Германия Полша отправя ултиматум на Чехословакия и й отнема част от Силезия.
    В разграбването на Чехословакия участва и Унгария, но с благословията на Англия и Франция - Мюнхенският договор 1938.
  • 92 Браво!

    0 1 Отговор
    Точно в десятката!
  • 93 или , или

    0 1 Отговор
    Този или живее във друга реалност, или е патологичен лъжец, вярващ в лъжите си, коетоц довежда до първото твърдение!
  • 94 Комунист

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Щом Украина нападна Русия те ще се защитават/Хитлер не направи ли същото защитаваше се /Дано има бодали и Ахмаци повече хора за да му повярват но Путин започва да говори по често за преговори и мир

    Коментиран от #96

  • 95 Путин

    0 0 Отговор
    Трябва да освободим моя колега терорист по бързо и ще ги заминим За Навални не говори
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания