Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 20:09 4 368 112

Напрежение в Москва! Църквата, в която ще бъде погребан Навални, е пропита от подкрепа за войната в Украйна

  • русия-
  • кремъл-
  • алексей навални-
  • църква

Алексей Навални, най-известният руски опозиционен политик, почина внезапно на 16 февруари в арктическа наказателна колония, където излежаваше присъда от над 30 години затвор

Напрежение в Москва! Църквата, в която ще бъде погребан Навални, е пропита от подкрепа за войната в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Алексей Навални бе християнин, който осъди инвазията в Украйна, наричайки я "едно безумно начинание, основано на лъжи", но църквата, в която ще се състои погребението му е събирала дарения за руската армия и ентусиазирано рекламира подкрепата си за войната, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Навални, най-известният руски опозиционен политик, почина внезапно на 16 февруари в арктическа наказателна колония, където излежаваше присъда от над 30 години затвор. Кремъл отхвърля обвиненията на семейството му, че е направил така, че Навални да бъде убит.

След продължили една седмица опити на възрастната майка на опозиционера да получи тялото му, поддръжниците му заявиха тази седмица, че заупокойната служба ще се състои утре в църква близо до мястото, където Навални някога е живял в югоизточната част на Москва. А след това ще бъде погребан в близко гробище.

Многобройни публикации в социалните медийни платформи на църквата в рамките на последните две седмици ясно показват, че нейните духовници и миряни подкрепят войната в Украйна, отбелязва Ройтерс.

На кадри от видеоклип се вижда как свещеник и друг мъж стоят пред джип "Нива" в близост до църквата. Неидентифициран мъжки глас казва, че той е бил закупен с дарени средства, за да помогне на "нашите воини" в Украйна и им пожелава победа и безопасно завръщане.

Друго видео, публикувано от неделното училище на църквата, показва осем млади момичета - всички, с изключение на едно, носещи зелени армейски шапки. Те маршируват на сцена, а от високоговорител звучи военна песен и публиката ръкопляска в унисон. Видеото е от миналата седмица, когато в Русия бе отбелязан Денят на "Защитника на родината"

Според неделното училище децата и техните родители също така са посетили в навечерието на военния празник главната църква на руските въоръжените сили, където са се възхищавали на мозайки и витражи, посветени на исторически руски победи.

От по-отдавнашни публикации, видени от Ройтерс, става ясно, че поклонници от църквата са събрали пари за закупуване на дронове, термобельо и други артикули за руските войски. Доброволци пък са изтъкали камуфлажни мрежи, а деца са писали насърчителни писма до войници - типични прояви на подкрепа в Русия в момент, когато Путин подчерта необходимостта от национално единство, а Руската православна църква изрази пълната си подкрепа за войната.

Междувременно екипът на Навални призова хората да присъстват на траурната служба и на погребението на видния опозиционер въпреки очакваното полицейско присъствие, посочва ДПА.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Навални

    97 29 Отговор
    Скот Ритър: Навални е агент на ЦРУ, предател на Русия (видео)
    Бившият американски морски пехотинец Скот Ритър в интервю за Дани Хайфонг
    Навални изпълняваше поръчка на ЦРУ и MI6 за свалянето на Путин по сценария на Украйна — т.нар. Оранжева революция.
    Когато нищо не се получи, те го изпратиха в Йелския университет.Това беше операция за набиране и подготовка на кадри на ЦРУ. Той постъпи там, в курса му имало едно момче.
    Той бил бивш сътрудник на разузнаването, наблюдател, който организирал всичко това. И така Навални се свързва с американците.
    Едно от другите неща, които направил, докато изучавал култура и всички тези неща в Йейл, беше, че започна атаката си.
    През ноември 2010 г., докато е в Йейл, той започва да публикува документи за корупцията в «Транснефт» — мисля, че така се нарича. Голямо дело. А след това, когато се върна през декември, той продължи да работи по него.
    Това беше целенасочена операция на САЩ за използване на Навални за подкопаване на доверието във Владимир Путин преди решаващите президентски избори през 2012 г.
    Те не искаха Путин да се върне на власт. Те се опитаха да унищожат репутацията на Путин, така че Дмитрий Медведев да трябва да каже: „Нямам друг избор, освен да остана президент“.
    От самото начало това беше операция на ЦРУ, а самият Навални беше агент на ЦРУ. Затова всеки, който сега казва: „Той е патриот! "— Не. Той е агент, контролиран от ЦРУ, той е предател на Русия.

    Коментиран от #37, #43, #55, #64, #83

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 А пък

    71 18 Отговор
    На Запад бързо се разпространява версията, че Навални наистина е починал от тромбоза, но това не се е случило случайно. Може да е причинено от страничен ефект от ваксината срещу COVID-19 на Pfizer. Тази версия сега се обсъжда активно в западния сегмент на X/Twitter.
    Общоизвестно е, че ваксината на Pfizer беше приложена набързо. В същото време компанията е знаела за рисковете, така че е подписала предварително споразумение с властите на западните страни, за да ги освободи от отговорност за всякакви негативни последици от използването на ваксината. Но имаше последствия и те се появиха дори години след ваксинацията.
    „Той нямаше късмет да бъде сред 20% от тези, които ще умрат, предимно от тромбоза, в рамките на 5 години след приема на ваксината“, пишат те в X/Twitter.
    В коментарите се отбелязва, че Навални е бил ваксиниран четири или пет пъти с препарата на Pfizer. В тази връзка внезапната му смърт от тромбоза не е особено изненадваща, пишат потребителите на X/Twitter

    Коментиран от #8, #45, #51, #53

  • 5 Спорт

    73 11 Отговор
    Предателите не са приемани добре никъде , не са приемани нито от свои , нито от чужди

    Коментиран от #112

  • 6 МмммА

    73 16 Отговор
    Ми те всички православни църкви и християни подкрепят Русия.Лека му пръст на нахални,но не заслужава християнско опело,предателя.

    Коментиран от #98

  • 7 Майката

    76 13 Отговор
    Майката на Навални погреба политическата кариера на жена му в Русия – социални мрежи
    В интернет се появи аудио съобщение от майката на Алексей Навални Людмила Навальная до съпругата му Юлия , в което тя й забранява да спекулира с името на сина си за политически цели.
    „Скъпа Юлия Борисовна Абросимова (моминското име на Юлия ), сега искам да се обърна към вас. За последен път видяхте сина ми през февруари 2022 г. Нямате забрана за влизане в Русия, срещу вас не е образувано нито едно наказателно дело, но вие никога не сте идвали да го посетите за 2 години. Всъщност от пролетта на 2021 г. не сте женени за сина ми, появявате се публично в обществото с други мъже.
    Вие го принудихте да дойде в Русия, когато той току-що беше излязъл от кома и не можеше да прецени ситуацията. Вие принудихте цялото имущество на Алексей да бъде прехвърлено на вас. Ти дори лиши собствения си син от наследство, поради което той не иска да говори с теб. Настроихте дъщеря си срещу сина си.
    За мен беше странно да те видя с усмивка, няколко часа след смъртта на Алексей, да говориш от негово име в Мюнхен. Как си присвоявате гласа му след смъртта му. Дори не си направи почивка в името на приличието, не спазваше траур. Те хукнаха да продават смъртта му. Ти си подъл и нисък човек. Презирам ви и ви забранявам да спекулирате с името на моя син, моето дете.

    Коментиран от #59

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мда

    21 74 Отговор
    Путин превърна руснаците в безбожници и зомбита.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ПОЧНА СЕ

    46 20 Отговор
    Навални, крадлив "дисидент", осъден за злоупотреба със средства , е убит по поръчка на Путин, щото 30г присъда не е сигурна работа. Народа уж много го обичал, ама никой не иска да го погребе щото ги е страх от репресии. И пак по същата причина няма и да отидат да го почетат на погребението, че Путин после ще ги тормози! Оправдания на руските козяци! Гледайте смях колко малко хора ще отидат на погребението на този "многоуважаван" крадльо.

    Коментиран от #29, #35, #61

  • 14 попа

    28 6 Отговор
    Който не му харесва ,да не се погребва

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Швейк

    10 28 Отговор
    Дори мъртъв не го оставят на мира.

    Коментиран от #36

  • 22 !!!?

    9 49 Отговор
    Путин убиец на Навални !!!?

    Коментиран от #44

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Алоооо до 23

    25 1 Отговор
    Къде е модератора за този "брилянтно" циничен коментар?

    Коментиран от #33

  • 29 Швейк

    13 48 Отговор

    До коментар #13 от "ПОЧНА СЕ":

    На погребението на Навални ще отидат хиляди, а на погребението на Путин - само Медведев.

    Коментиран от #40

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Р.К.И.

    3 18 Отговор

    До коментар #13 от "ПОЧНА СЕ":

    Ще видим утре колко са,какво ще говорят и накъде ще тръгнат. Може наистина да стане : Почна се
  • 36 ДБил

    21 3 Отговор

    До коментар #21 от "Швейк":

    Пари е давано, много пари...
  • 37 Адрес 4000

    12 21 Отговор

    До коментар #2 от "Навални":

    Освен от ритър педофилът
    Е потвърдено от
    Тъкър Карлсон
    Дъглас Макрегър
    Сиймор Херш
    Мъск оповести новината на Ритър в собственият си профил
    Остава само Тръмп да я потвърди
    И всичко ще е точно

    Коментиран от #41, #47

  • 38 Хахахаха

    37 5 Отговор
    Умеят американците ,от престъпник да направят герой.
  • 39 Бесен-_ Язовец

    34 4 Отговор
    С много сороска пропаганда сте се насмукали соросоиди
  • 40 Даже и Медведев

    6 38 Отговор

    До коментар #29 от "Швейк":

    Няма да отиде .
    Всички подлоги на Путлер , заедно с дъщерите му
    Ще бягат накъдето им видят очите.

    След смърта на Бункерния Плъх,ще настъпи ад за Путлеристите .
  • 41 ДБил

    12 2 Отговор

    До коментар #37 от "Адрес 4000":

    Ти на колко годинки беше? Болеше ли ми те?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Хахахаха

    7 34 Отговор

    До коментар #2 от "Навални":

    Ако Навални е предател на русия, защо според теб Скот Ритър не е предател на Америка? Значи, вярваш на този на който ти пасва, това е.

    Коментиран от #49

  • 44 Бесен-_ Язовец

    16 3 Отговор

    До коментар #22 от "!!!?":

    Ше му правят морско погребение в Арктика на Навалнюха ще го опявят ескимосите
  • 45 Неваксиниран

    36 4 Отговор

    До коментар #4 от "А пък":

    Версията, че е починал от тромб, вследствие 4(!) ваксини Пфайзер, се върти отдавна. Само че, нашите мисиеки я пропускат...

    Коментиран от #50, #57

  • 46 Бесен-_ Язовец

    26 4 Отговор
    Има напрежение в разтропаните мозъци на сорос.нята

    Коментиран от #52

  • 47 Е па

    12 2 Отговор

    До коментар #37 от "Адрес 4000":

    Ти си най- хубавия.
    Кой знай какъв си дрът пепе дал

    Коментиран от #62

  • 48 Атина Палада

    28 6 Отговор
    Навални подкрепяше войната в Чечня! Навални казваше,че Крим е руски! Навални казваше,че Украйна е руска! Навални се обявяваше против ЛГБТ....и още...И един ден се събуди и се отказа от своите си твърдения..
  • 49 Човека

    14 1 Отговор

    До коментар #43 от "Хахахаха":

    Ти отговори във видеото за себе си и Америка, но кой да гледа.. Кой? Чудесен отговор даде.
  • 50 върти се в продадената ти душица ватена

    5 18 Отговор

    До коментар #45 от "Неваксиниран":

    повече хващаше дикиш копейкинската ви версия, че запада е убил най-пазения затворник в руфката федарация, в най-пазения затвор. Не е късно да пуснете и версията за комари камикадзета обърнали се в правилната вяра...
  • 51 Диди

    5 27 Отговор

    До коментар #4 от "А пък":

    Бла бла бла . Има една ваксина русофиле. Тя се казва Навичок. Защо не допуснаха аутопсия на тялото на Навални? Главата ви е за мислене, мислете преди да пишете простотии.

    Коментиран от #63

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Хм Хм

    4 17 Отговор

    До коментар #4 от "А пък":

    Заради такива като тебе измря толкова народ.
    На второ място сме по смъртност и на челните места по неваксинирани. Правиш ли връзка?
    И по твоята логика досега 20% от западния свят трябва да е умрял от тромбози.
    Абе ходете на това скапано училище!

    Коментиран от #69

  • 54 Сократ

    14 3 Отговор
    Тоя валутен престъпник Навални, да не е митрополит, че ще ги погребват в църква? Съвсем за идиоти ни имате.
  • 55 Бийк

    5 16 Отговор

    До коментар #2 от "Навални":

    Бхахахахахахахаххаха
    Ако Навални е агент контролиран от ЦРУ
    То Ритър на коя разузнавателна агенция е актив
    Лабаво си държат нещата янките сега
    Едно време комунистите предатели хубаво ги лекуваха там
  • 56 Тоя Новичок

    4 5 Отговор
    Бил панацея бе. Всякакви главоболия лекува.
  • 57 От трупата на иззраждане

    3 15 Отговор

    До коментар #45 от "Неваксиниран":

    Ние сме с Янсен.Няма да получим тромП.
  • 58 Механик

    26 3 Отговор
    Навални НЕ Е ПОЛИТИК и не е НИКАКЪВ ОПОЗИЦИОНЕН ЛИДЕР!
    Той беше човек, осъден за криминални престъпления, а по-точно за даказани измами в особено големи размери.
    Навални почина от ОТКЪСНАЛ се ТРОМБ.
    Не вярвате, нали? Смятате, че е руска опорка???
    "За МОЕ МНОГО ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ, но Навални е починал от естествена смърт. Става въпрос за откъснал се тромб, който е запушил главен кръвоносен съд." (Думите са казани официлано от шефа на Украинското Разузнаване- Кирило Буданов.)

    Коментиран от #60

  • 59 Бабата

    4 22 Отговор

    До коментар #7 от "Майката":

    Не върви.Евтина рузка пропаганда.
  • 60 Това от кой съд е

    1 7 Отговор

    До коментар #58 от "Механик":

    Доказано?

    Коментиран от #68, #72

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ДБил

    10 0 Отговор

    До коментар #47 от "Е па":

    Анатолко е убавец - брадат...с цайсички...Има снимчица по-нагоре.
  • 63 За б@вн0 раzвиващит€ се

    18 2 Отговор

    До коментар #51 от "Диди":

    Шефът на украинското разузнаване: Може би ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от кръвен съсирек (С ВИДЕО)
    25.02.202414
    Алексей Навални е починал заради откъснал се кръвен съсирек – тромб. Това заяви началникът на Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната Кирил Буданов на форума „Украйна. 2024“ в Киев, цитиран от украински медии.
    „Може би ще ви разочаровам, но това, което знаем, е, че той наистина е починал заради кръвен съсирек“, каза Буданов. На въпроса дали става дума за естествена смърт, началникът на ГРУ отговори: „Било е естествена смърт: „Да.“
    Така той опроверга твърдението на президента Владимир Зеленски, че руският опозиционер е „убит от Путин“.

    Коментиран от #70

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Диди

    2 19 Отговор
    Това не е църква. Роби на Путиноида.
  • 66 ДБил

    11 1 Отговор

    До коментар #64 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Не бе, Анатолче - гривнички само взимаме, като Натегарев...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Атина Палада

    9 1 Отговор

    До коментар #60 от "Това от кой съд е":

    От френския
  • 69 0бразОвания,

    14 1 Отговор

    До коментар #53 от "Хм Хм":

    Затова ли на запад се скъсват от дела срешу експерименталната течност и свръх смъртността от нея. Явно колко си ходил на училище.... и колко можеш да намираш четеш здравна и всякаква и информация. Я се образовай или не ти изнася? Вече е късно, викаш. Да не си докараш инсулт. Пхахаха.
  • 70 До наивните ,глупаци

    5 26 Отговор

    До коментар #63 от "За б@вн0 раzвиващит€ се":

    Ако наистина е от естествена смърт то фашиста Путин нямаше да крие тялото и най вече да не допуска изследване за смърта. В затвора е бил изтезаван, принуден да пие гореща вода и т,н. Изтезаван. А какви са последиците от Навичока, е за това не ви достига умственият капацитет.

    Коментиран от #78, #79

  • 71 Отец Путъонисий

    3 17 Отговор
    Това не е църква .
    А отдел на КГБ .
    В нея има само Сатанисти

    Коментиран от #110

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Асвабадителка

    4 18 Отговор

    До коментар #67 от "Кнаус 485":

    Раша , ама друг път .

    Така е Окупатор.
  • 74 Ай стига сте преигравали,с тази смърт!

    16 2 Отговор
    Буданов каза в прав текст:
    ,,Ще ви разочаровам!
    Навални е починал от естествена смърт!
    Вследствие на откъснат тромб!"
  • 75 ПОЧНА СЕ

    7 2 Отговор

    До коментар #61 от "Диди":

    Диди, "глупаво" е онова, което виждаш в огледалото. А другото са разни оправдания.

    Коментиран от #82

  • 76 666

    14 3 Отговор
    леко питане ние в нашата държава всичко е наред няма корупция убийства адвокатска мафия защо тогава всеки ден ни бомбардират с някакъв си Навални
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Атина Палада

    19 2 Отговор

    До коментар #70 от "До наивните ,глупаци":

    Т.е. ти казваш,че умствения капацитет на шефа на украинското разузнаване-Буданав , не достига!
  • 79 Глупости

    14 3 Отговор

    До коментар #70 от "До наивните ,глупаци":

    Къде го пише.? Дай линк. Докажи.
    Не е крил тялото. Нациста зелен ли го казва? Буданов друго съобщи. Даже и Мара го написа. И по БТВ и Нова казаха- естествена смърт, според УНИАН.
  • 80 Русофил

    5 17 Отговор
    Гордостта на Русия беше убит по подъл и страхлив начин! Навални се пожертва за този нещастен руски народ. Ще дойде и този ден в който Путин ще бъде презрян от робите му

    Коментиран от #109

  • 81 Най- проззздата

    9 2 Отговор

    До коментар #77 от "Диди":

    Обижда тези, които са много нива над нея.

    Коментиран от #85

  • 82 Диди

    1 4 Отговор

    До коментар #75 от "ПОЧНА СЕ":

    Пишете ми нещо умно или имате затруднения с това? А що се отнася до огледалото , може да ме видите….?Само моля не досаждайте с елементарни изрази.
  • 83 Факт

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Навални":

    Полезна картинка (непълна) но все пак
    Малка част от западната пропагандна машина на Русия

    Коментиран от #88

  • 84 Равинът

    4 2 Отговор
    Евреинът в синагога го опявайте.Чий ... В православен храм.
  • 85 Диди

    1 5 Отговор

    До коментар #81 от "Най- проззздата":

    Кои нива? Хайде да ме поучите рускоробе.

    Коментиран от #92

  • 86 БАРС

    13 5 Отговор

    До коментар #67 от "Кнаус 485":

    БРАВО МНОГО ТОЧНО НАПИСАНО!НО АЗ СПЕЦИАЛНО БИХ ПРЕДЛОЖИЛ ДА ГО ОТКАРАТ В УКРАИНА В НЯКОЯ ОТ ИЗГОРЕНИТЕ ПРАВОСЛАВНИ ЦЪРКВИ ПО ЗАПОВЕД НА БУДАНОВ И ЗЕ ТА ТАМ ДА ГО ОПЯВАТ .НАЛИ МНОГО Е Д ЪРЖАЛ ЗА УКРАИНА .МИСЛЯ ЧЕ ТАМ ЩЕ НАМЕРИ ДУШАТА МУ ПОКОЙ В ИГОРЕЛИТЕ ЦЪРКВИ.
  • 87 Жмуц

    9 3 Отговор
    Копайте го и да се свършва! Първо трябва да си Патриот и след това да се бориш против корупция.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Аз съм веган

    5 10 Отговор
    Орките не са християни, те са си орки вярват в царя батушка
  • 90 Има райски места по света...

    2 8 Отговор
    Където не можеш да бъдеш погребан, яко не цвилишхот щастие, докато си роб на диктатора !
  • 91 Ами браво на църквата

    15 4 Отговор
    Всеки нормален и мислещ човек, застава зад Русия в тази война, защото истината е на нейна страна!

    Коментиран от #94, #99

  • 92 Най проззздата,

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "Диди":

    Кизяшкитд роби нямат гънки за да ги поучиш. Те даже не разбират за какви нива говорим. Не не занимавайте, нямате сиво !!!

    Коментиран от #93

  • 93 Диди

    1 5 Отговор

    До коментар #92 от "Най проззздата,":

    Това кажете на съпругата си. Сигурно ще се зарадва. Скучен сте.
  • 94 Р.К.И.

    5 2 Отговор

    До коментар #91 от "Ами браво на църквата":

    Коя "истина". Единствената, свещена, спусната свише истина е : Не убивай!

    Коментиран от #95

  • 95 Ами коя според теб

    3 1 Отговор

    До коментар #94 от "Р.К.И.":

    За чушките и доматето ли? Или за войната?
  • 96 Боруна Лом

    2 4 Отговор
    ДАЙТЕ ГО ТУКА НА СМЕТИЩЕТО
  • 97 ха,

    0 2 Отговор
    че нали днеска трябваше да го погребват?!?
  • 98 Комундели,

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "МмммА":

    Всеки кръстен заслужава да бъде погребан като християнин и не е работа на държавата да се меси в това! Бог е над всички институции на земята!
  • 99 хе хе

    2 2 Отговор

    До коментар #91 от "Ами браво на църквата":

    Това само Бог ще отсъди, като се явите пред него. И не ми казвайте, че е измислен герой, защото нямате обяснение за чудесата ...

    Коментиран от #100

  • 100 Бог може да отсъди твоите дела

    5 2 Отговор

    До коментар #99 от "хе хе":

    А ти ако нямаш възможност да отсъждаш добро, зло, истина лъжа, значи си по близо до всичко друго, но не и до мислещ човек!

    Коментиран от #101

  • 101 така ли

    4 0 Отговор

    До коментар #100 от "Бог може да отсъди твоите дела":

    С какъвто аршин мериш, с такъв ще ти отмерят!

    Коментиран от #103

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 За да ти е верен аршина

    4 1 Отговор

    До коментар #101 от "така ли":

    се гледат факти! А фактите са в действията, а не в това което са ти написали или казали!

    Коментиран от #104

  • 104 Аршинков,

    4 0 Отговор

    До коментар #103 от "За да ти е верен аршина":

    Оня горе познава най-добре мотивацията на всеки. Него не можеш да заблудиш. За невинните няма да се оправдаете пред него!

    Коментиран от #105

  • 105 Онзи горе

    4 2 Отговор

    До коментар #104 от "Аршинков,":

    казахме, че ще ти съди делата, като не си вече тук! А докато си тук, ако няма вакуум на раменете, човек гледа факти и търси истината! А истината в момента е на страната на Русия!

    Коментиран от #106

  • 106 не знаеш

    3 3 Отговор

    До коментар #105 от "Онзи горе":

    Той и на земята съди, но комунистите не ги разбирате тези неща.

    Коментиран от #111

  • 107 Бай

    4 2 Отговор
    Абе стига сте коментирали този индивид , че не мога да се изходя в в тоалетната.
  • 108 максим

    3 1 Отговор
    има неоспорими доказателства за дейността на този човек.видеата в реално време.....имаш цели 8 отправни точки в заведението,на срещата с британския агент,когато му поиска, 20 милиона -за червени революции. на втората среща с пакетчето,всичко е повече от ясно и документирано.затова и другарите от МИ са бесни на русия.а и никой не е виновен за кончината му.сложил си инжексии за ковид.провел целия курс.хората писаха,има летални случаи.тромбове се получават.съсирека, те убива.умрял,е без да се мъчи.не разбрал нищо.о не е по велик от дявола!!! няма какво да се коментира.гласът негов,движения в реално време,хора около масите,светлини.....
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 максим

    2 2 Отговор

    До коментар #71 от "Отец Путъонисий":

    отче,благослови! ти ,кога си бил в русията?тази църква,освен на снимка,на живо виждал ли си я?нещо, охрана около нея има ли?минно поле,танкове?
  • 111 И аз ко да

    0 1 Отговор

    До коментар #106 от "не знаеш":

    напрая, че не ги разбираш? Важното е, че истината в този случай, е на страната на Русия!
  • 112 АРГОН

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Спорт":

    Ква църква бре? Haxaлний е евреин. Неговият храм е синагогата на Люцифер.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания