Last news in Fakti
  Тема: Украйна

31 Март, 2024 09:40 5 435 138

Илон Мъск с неприятна прогноза за Киев: Украйна ще загуби територия!

  • илон мъск-
  • украйна-
  • старлинк-
  • одеса

Колкото по-дълго продължава войната, толкова повече територия ще спечели Русия, докато удари Днепър, който е труден за преодоляване

Илон Мъск с неприятна прогноза за Киев: Украйна ще загуби територия! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трагична загуба на живот за Украйна да атакува по-голяма армия, която имаше отбрана в дълбочина, минни полета и по-мощна артилерия, когато Украйна нямаше превъзходство във въздуха! Всеки глупак би могъл да предвиди това.

Това написа в X американският милиардер Илoн Мъск за войната в Украйна.

Моята препоръка преди година беше Украйна да се укрепи и да приложи всички ресурси за отбрана. Дори тогава е трудно да се задържи територия, която няма силни естествени бариери. Няма шанс Русия да завземе цяла Украйна, тъй като местната съпротива ще бъде изключителна на запад. Но Русия със сигурност ще спечели повече земя, отколкото има днес, счита той.

Колкото по-дълго продължава войната, толкова повече територия ще спечели Русия, докато удари Днепър, който е труден за преодоляване. Но ако войната продължи достатъчно дълго, Одеса също ще падне.

Дали Украйна ще загуби целия си достъп до Черно море или не, според мен остава истинският въпрос. Препоръчвам споразумение чрез преговори, преди това да се случи, написа още той.

Украинската агенция УНИАН коментира предложенията и предположенията на Мъск като "скандални".

Припомняме, че през ноември Мъск призова за преговори с Путин и симпатизира на руските войници. Според милиардера опитите на Украйна да си върне заграбените от руснаците територии са ненужни.

Според Мъск Зеленски трябва лично да се срещне с Путин, вместо да "изпраща цветето на украинската младеж да умре в окопите". В същото време той смята, че на руските войници "може да се съчувства" точно както на украинските защитници.

Преди това Мъск се подигра с президента Володимир Зеленски и помощта за Украйна. В своя X акаунт Мъск сподели стар мем на Зеленски, но добави надпис към него: "Когато са минали пет минути и не сте поискали милиард долара помощ", написа Мъск.

Председателят на украинския парламент Руслан Стефанчук нападна тогава подигравката на Мъск със собствен коментар в "Екс".

"Когато (Илон Мъск) се опита да завладее космоса, но нещо се обърка и след 5 минути той беше в лайна до шия ", написа той в очевидна препратка към неуспешното изстрелване на ракета на "Спейс Eкс" през април.

На официалната си страница в социалната мрежа парламентът на Украйна пък обвини Мъск в разпространение на руска пропаганда и публикува собствена версия на мема със снимка на Мъск и надпис: "Когато минат 5 минути и не си разпространил руска пропаганда".

Съветник на украинския президент Михайло Подоляк, който преди е критикувал някои от изявленията на Мъск, предупреди, че мълчанието или иронията по отношение на Украйна играе в полза на руската пропаганда.

"За съжаление, невинаги и не всеки - дори значими медийни фигури - намирайки се на хиляди километри от епицентъра на войната не успява да осъзнае какво неща са ежедневните бомбардировки и плачът на деца, които губят родителите си", написа той в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това

    106 14 Отговор
    не е новина.

    Коментиран от #125

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БАБА ГУЩЕРОВА !

    117 19 Отговор
    УКРИЯ ЩЕ ЗАГУБИ КИЕВ И ОСТАНАЛАТА ТЕРИТОРИЯ !

    Коментиран от #121

  • 4 замислен

    95 6 Отговор
    Този пък какво разбира? Водача на най-силната държава каза "ще победим Русия!". А след това добави "а бе дайте още оръжия, и кинти ако може".
  • 5 Така е

    118 8 Отговор
    Всеки мислещ го казва това.
  • 6 Перо

    139 9 Отговор
    Мъск и папата са прави, но на ционисткия шут не му пука за Украйна и населението!
  • 7 Хммм

    15 110 Отговор
    Мъск подозрително точно повтаря неративите на Кремъл. Подозирам, че са го хванали с компромати и заплашват да разкрият, че предоставя Старлинк на Русия, което би го унищожило, защото има договори с американската армия.

    Коментиран от #18, #26, #112

  • 8 Колко

    113 5 Отговор
    пъти всички нормални го повторят и потретват този факт, Само зомбираните вярват в обратното.
  • 9 Уви !

    106 7 Отговор
    Илон Мъск е прагматичен човек , дори - един от най прагматичните на планетата , няма как да не възприемем сериозно неговата прогноза , защото всеки логично мислещ човек - гледайки съотношението на силите и развоя на военните действия , стига до съвсем същото заключение . Сега , Мъск ще бъде засипан с хули и закани , защото пропагандата , поръчана от господарите на Украина /които , не са в Украина , разбира се/ , ще удави тези точни прогнози в обичайният си истеричен и опитмистично-демагогски медиен водопад .

    Коментиран от #100

  • 10 Лъже

    6 73 Отговор
    На този прогнозите му са като електрическите коли?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 6-6-6

    104 6 Отговор
    Умен е човекът, но никой не го слуша. Милярдите дадени им за война ,ако бяха инвестирани в построяването на нови заводи,с ресурсите ,които имат в Украйна щяха да бъдат европейски Китай! Тежката индустрия можеше да е там, но никой не чу Кисинджър в началото, никой не чува Мъск сега,но като чуят бомбите в Киев, вече ще е късно.

    Коментиран от #32

  • 13 Е да де

    69 2 Отговор
    Знаем. Не е кой знае каква тайна и за САЩ и за брюкселските.
  • 14 Предизвестена Смърт

    86 3 Отговор
    Вкратце , колкото по-дълго продължава агонията на Украйна и помощите на Запада , толкова повече украинци ще умрат и толкова по-голяма хапка ще отхапе Русия от територията и !

    Коментиран от #134

  • 15 Ъххх

    54 2 Отговор
    Ами то си е ясно това
  • 16 МЪСК Е ДАЛ ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НАСОЧВАНЕ НА РА

    51 1 Отговор
    КЕТИТЕ НА РУСНАЦИТЕ С ДАТЧИК ЗА ДРОГА . ЗЕЛЕНСКИ Е В ОГРОМНА ОПАСНОСТ !
  • 17 Първо

    77 6 Отговор
    На Русия не и трябва земя, тя си има достатъчно от нея. Важни са хората във нея, те я правят ценна със своя интелект , език и култура. Това е редно да го кажеш на Зеленски той убива хората си срещу земя. Защото тя е ценна за него, като платежно средство. Хората там , май никой не струват . Както цинично заяви Байдън ще ги използват за пушечно месо до последния украйнец.
  • 18 Рибар

    38 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хммм":

    Ти изби рибата ! А аз се чудя защо не кълве !
  • 19 сериозен

    82 3 Отговор
    Когато най богатият човек на земята ( и то - станал най богат чрез интелекта , ума и бизес нюха си , а не с борсови спекулация , държавни поръчки или наследство ) казва нещо по тази тема , само самонадеян глупак няма да обърне внимание на думите му .
  • 20 Виждам, че много те боли,

    69 0 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Че си застанал от грешната страна и страдаш емоционално , че бандеровците са изоставени и губят, но сам си направил избира си, а и по всяко време можеш да слезеш от този влак...но, избора и силата на волята са единствено твои, ако можеш ще го направиш, ако не ще продължиш да се давиш .

    Коментиран от #24

  • 21 Добър ден, свате

    46 2 Отговор
    Всички мислят така.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ххф

    3 48 Отговор
    На фона на проблемите му (това, че загуби контрол над повечето си компании и че бордовете на другите го обвиняват, че е наркоман и заплашват да го разкарат), тази "загриженост" за територията на Украйна е меко казано подозрителна.

    Коментиран от #66

  • 24 Тази подлога не го боли

    37 2 Отговор

    До коментар #20 от "Виждам, че много те боли,":

    Той го прави за пари няма как да е 24/7 ако не е подлогата на посолството и Сорос
  • 25 Мъск

    37 1 Отговор
    Е питал ИИ и той му е подсказал къде е истината. Щото нормалните хора отдавна го знаят.
  • 26 ........

    53 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хммм":

    Просто всички нормални казват едно и също.Другите където са в мозъчна мъгла настояват за продължаване на войната и превръщането й в ТСВ и то ядрена.Същите безмозъчни искат да затрият земеделието и да ядем скакалци...
  • 27 Бягайте глупаци !

    54 1 Отговор
    Една от най-голямите загуби на Украйна след войната ще е и загубата на излаз на море !
  • 28 зачуден

    39 1 Отговор
    Нда , кой (ли) мисли по трезво ... Мъск (издигнал се до техно-гуро и най богат човек на света съвсем сам и със собствени усилия) или ... бай Дънчо (който , напоследък всеки ден се запознава наново с жена си) , как мислите ?!

    Коментиран от #72

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чума

    51 1 Отговор
    Украйна не може да загуби нещо, което не е нейно! Просто Путин прави опит да и отнеме това, което и е предоставил преди време, поради лошо и дори престъпно стопанисване! Който не е добър съсед, търпи критика! Дали ти Донбас, Крим, Харков, Киев, Одеса, стопанисвай ги сам, без чужда намеса! Пуснал си там на Байдан синът, съвсем естествено, следва прът!

    Коментиран от #135

  • 31 Пацифист

    39 1 Отговор
    Жалкото е че ще изгубят още много хора, те ще си изгубят живота, а това, че ще изгубят някаква си земя пред живота на хиляди няма никакво значение.
    Ама зеления май територията му е по-скъпа от живота на хората, гLупак.
  • 32 замислен

    36 0 Отговор

    До коментар #12 от "6-6-6":

    В Украинския език има една трудно за нас произносима дума "МЗДА", това пречи на украинския народ да просперира. Преведено на нашенски - има едни хора които са се "окопали" във властта, други са я превзели по "относително законен начин" и ако искаш да направиш нещо трябва да дадеш и то толкова колкото "човека с власт" ти каже, колкото пъти каже. И нямаш право да откажеш, защото откажеш ли, всички които са "с власт" се обединяват и те смазват, за наказание на останалите. Няма как да просперираш там, защото просто местните олигарси прибират всичко.

    Коментиран от #133, #136

  • 33 Факти

    5 40 Отговор
    Путин - неофициално най-богатият човек на планетата. Мъск - официално най-богатият човек на планетата. Тръмп - най-богатият президент на САЩ. Това е Светата Троица на русофилите, борещи се за равенство между хората, защитници на бедните и врагове на богатите.

    Коментиран от #53

  • 34 Абе илончо!

    21 5 Отговор
    Това го знаят и децата бе! Ти кажи ко става с електричките? Хората се отвориха и поспряха да ги купуват май?!?!

    Коментиран от #38

  • 35 Края на филма Украйна

    41 0 Отговор
    Когато Бог реши да унищожи някого най-напред му взема ума !
  • 36 888

    5 43 Отговор
    Напоследък мнението на Мъск съвпада с мнението на пиянките от селската кръчма. Сега се чудя, с него ли се случва нещо, или те са също толкова интелигентни като "покорителят на Марс". Рогозин, Медведев, копейкин и мунчо ги разправят същите. Сякаш са си плюли в устите с Илон.

    Коментиран от #40, #50, #116

  • 37 Иван

    40 1 Отговор
    Соросоидите не са глупаци, а говеда.
  • 38 Мозъчен Чип

    22 0 Отговор

    До коментар #34 от "Абе илончо!":

    Не го мисли Илончо , вече си има нова играчка !
  • 39 Юуп

    3 34 Отговор
    Бай Илън агент Кремля

    Коментиран от #60

  • 40 Иван

    26 0 Отговор

    До коментар #36 от "888":

    Твоето мнение съвпада със сатанинските същества Джефри Епщайн и Шимон Елиът.
  • 41 Начи

    34 0 Отговор
    То и тук имаше такива коментари още от преди две години, ма подмянаджиите викаха, че са Путинофилски. Аре продължавайте на Сирски тактиката - пушечно мясо срещу Артилерия, че и Днепър ще минат
  • 42 Факти

    37 1 Отговор
    Не е необходимо да си Илон Мъск , за да разбереш накъде вървят нещата...
  • 43 ...

    3 33 Отговор
    Когато човек се бори за свободата си, не брои колко декара картофена нива ще му коства.

    Коментиран от #46, #119

  • 44 Аз съм веган

    21 0 Отговор
    Ами ,че това не е нещо ново.Има ли някой още да не е разбрал?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 инж Илиян Илиин

    27 0 Отговор

    До коментар #43 от "...":

    Като гледам свободата на мъжката част от хохохолите ще е в отвъдното.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Име

    19 0 Отговор
    Има логика човека - дето казва.
  • 49 Ами

    2 25 Отговор
    То това е ясно. Украинците ще се борят или до пълна победа, или докато бъдат напълно унищожени. За тях е борбата е на живот и смърт. Това с малкото отстъпени територии го пробваха и видяха, че не работи.

    Коментиран от #62

  • 50 Диди

    19 1 Отговор

    До коментар #36 от "888":

    Сусссс бе про паднал козяшки Вувузел,напъвай ,че малко остана с финансирането.После обратно на магистралата.
  • 51 Кирил Петков

    14 0 Отговор

    До коментар #47 от "Иван":

    Напълно подкрепям.
  • 52 Иван

    23 1 Отговор
    Всички знаеме, че укробоклука дрънчи милиларди на всеки пет минути ( Илон Мъск е прав). Но колко от вас вярват на укробоклука, че Илон Мъск бълва руска пропаганда на всеки пет минути???
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Иван

    26 1 Отговор
    От статията става ясно, че укро съществата са психично болни, нагли, коварни, агресивни вулгарни, долнопробни, извратени.
  • 55 САЩисан вие на поляна

    25 1 Отговор
    Преди 2 месеца - Украйна ще загуби Одеса и Харков по време на офанзивата на руските въоръжени сили, заяви бившият съветник на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в интервю за германския Die Weltwoche. Козяшките зюмбюли, дерзайте...
  • 56 Шляхтиц

    24 1 Отговор
    Как ти дойде на ума, Мъски?????? РФ си връща земите, подарени от Никита Сергеевич на Украйна за АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ. Донбас, Луганск, Приднестровие, Херсон, Одеса, Харков са РУСКИ ТЕРИТОРИИ. ЛВОВ-ЖИТОМИР са полски територии.
  • 57 Абее

    4 27 Отговор
    Бизнесмен, който рискува да настрои всеки про-украински клиент срещу себеси, трябва да е много отчаян и притиснат в ъгъла, за да си позволи да се изказва по този начин. Има нещо зад кулисите, което всеки момент ще излезе наяве. Иначе не мога да си обясня, как през ден се изказва по темата с призиви към Украйна да капитулира.

    Коментиран от #61, #103, #107

  • 58 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 15 Отговор
    Тоя-сигурно е братовчед на папиломеният самурай или на оня родик и тем подобни,ииксперти!

    Коментиран от #67

  • 59 Петър

    3 41 Отговор
    Украйна има най-голямата територия в Европа. Украйна е житницата на Европа. Украйна има огромни залежи на нефт и газ, концентрирани предимно в черноморския шелф. Украйна иска да е част от НАТО и ЕС. Украйна и Норвегия покриват на 100% енергийните нужди на Европа. Украйна е ключът към енергийната независимост на Европа. Путин води тази война срещу Европа. Той не иска Европа да е независима и свободна. Той има предостатъчно земя и ресурси за да направи Русия богата, но омразата му към Европа е толкова силна, че предпочита да фокусира енергията си срещу нея. На този човек се радват русофилите. Те се кланят на най-големият си враг, който ги задушава с брутална инфлация и влошава стандарта им на живот напълно умишлено.

    Коментиран от #63, #74

  • 60 Иван

    15 0 Отговор

    До коментар #39 от "Юуп":

    Михаил Ходорковски- агент на Мешията.

    Коментиран от #118

  • 61 Ветеран от протеста

    25 2 Отговор

    До коментар #57 от "Абее":

    Кай честно,пука ли ти за неква си 00крайна?Хайде да се приключва и света да се връща към нормалното,че ни писна вече всеки ден да цитират какво бил казал Зелен със ски.

    Коментиран от #65

  • 62 САЩисан вие на поляна

    25 1 Отговор

    До коментар #49 от "Ами":

    Ще бъдат унищожени зелените кукундели и бандерите, а не украинците...за това се казва СВО.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Абее

    1 21 Отговор

    До коментар #61 от "Ветеран от протеста":

    За теб и за Русия ми пука още по-малко да ти кажа. Ако трябва да избирам между вас и Украйна... Познай..!

    Коментиран от #71, #109

  • 66 Тонката

    9 1 Отговор

    До коментар #23 от "Ххф":

    ".....тази "загриженост" за територията на Украйна е меко казано подозрителна."

    Загриженост? Мислиш, че Мъск го е грижа за Украйна?🤔

    Коментиран от #73

  • 67 Мишел

    20 0 Отговор

    До коментар #58 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Дядо Димитре как върви Перемогата,какво ти шепне на ушенце То от с6звездието Алфа Центавър?По времето на кой Димитровден ще се случи?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 шааа

    20 1 Отговор
    "За съжаление, невинаги и не всеки - дори значими медийни фигури - намирайки се на хиляди километри от епицентъра на войната не успява да осъзнае какво неща са ежедневните бомбардировки и плачът на деца, които губят родителите си"

    то и еугленски не ги осъзнава тези неща. а западните изверги ги осъзнават, но потриват доволно ръце.
  • 70 1234

    2 20 Отговор
    Руския шпионин мъсков няма военно образование,да си гледа шпионажа
  • 71 Ветеран от протеста

    12 1 Отговор

    До коментар #65 от "Абее":

    Кво тогава само редиш от дивана,дела,дела са нужни.Заминавай на фронта и да не забравиш лично поздрави на Светльо Ултраса да предадеш.
  • 72 Бла-бла

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "зачуден":

    Хаха, сигурно е много романтично.
    .
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Констатация

    18 0 Отговор

    До коментар #59 от "Петър":

    И при всичките тези дадености,за които пишете,какво попречи на Украина да бъде суверенна държава,която да търгува в своя полза и с изтока и със запада?Излиза така,че не Украина има нужда от ЕС и НАТО,а ЕС и НАТО имат нужда от членството на Украина.

    Коментиран от #88

  • 75 Гост

    14 0 Отговор
    Мисля, че и Одеса.
  • 76 Истината:

    27 1 Отговор
    Г-н Мъск, Украйна вече Не е държава. Тя е само територия!
    Осрайна К@питулира отдавна, но Н@ркомана не го е разбрал все още.

    Коментиран от #83

  • 77 менно

    24 2 Отговор
    Всичко , което не им изнася го обявяват за руска пропаганда и това важи за всички евроатлантици в европа. ...как не са спряли продажбата на руска салата , но и до нея ще стигнат или ще я нарекат окраинска салата ...абсурдът на тема Русия е тотален , а политиците се отделят все повече от обществата в държавите си и си живеят в техния си евроатлантически корупционен свят , който им осигурява милиони в личните сметки , за сметка на обедняването на населението в европа.
  • 78 Смех в блатото

    1 4 Отговор

    До коментар #68 от "Демократ 0876 315 867":

    Абе направо Аякс да вкарват да ги попилее.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Смех в блатото

    1 3 Отговор

    До коментар #79 от "Демократ 0876 315 867":

    Абе направо Аякс да вкарват да ги попилее.
  • 81 Факти

    2 17 Отговор
    И откога ни интересува мнението на един отявлен наркоман!?

    Коментиран от #84, #85

  • 82 има един проблем

    27 1 Отговор
    който не трябва да се пропуска - руснаците не третират по същия начин населението, което живее в западната част на Украйна, както останалото население. В този смисъл, няма да им е проблем да подчинят западните райнони и да смажат съпротивата им, ако в плановете на Кремъл влиза завземането на цялата територия. Вярно, че това отношение към западния район си е заслуга на русофобията, но както се казва - каквото си пожелаха това ще получат. Беше много недалновидно да мислят, че може да мачкат руснаците и да им се размине. Каквото посяха, това ще пожънат - Украйна трудно ще се запази като държава, и ако това случайно се случи, то ще бъде само защото руснаците са го решили - няма никакво значение какво си мислят в САЩ, ЕС или където и да е било на света.
  • 83 Иван

    10 0 Отговор

    До коментар #76 от "Истината:":

    Разбрал го е, но сатанинската коварна Синагога все още се надява.
  • 84 откато

    12 2 Отговор

    До коментар #81 от "Факти":

    две години ни занимават с мнението на друг отявлен наркоман.
  • 85 Без коментар

    18 0 Отговор

    До коментар #81 от "Факти":

    И аз това питам?! Докога ще ни интересува мнението на Зеленски?!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Иван

    12 0 Отговор

    До коментар #86 от "Демократ 0876 315 867":

    Чалгаджийско шиле, какво е "тапатси???
  • 88 Петър

    1 27 Отговор

    До коментар #74 от "Констатация":

    Русия пречи на Украйна да бъде суверенна държава. Русия не иска Украйна да разработи резервите си на нефт и газ и да продава на Европа. Украйна не може да ги разработи сама. Тя има нужда от чужди инвеститори. Тя може да избира между Европа и Русия. Поглежда на запад, поглежда на изток, и прави логичният избор. Затова Украйна иска да е част от НАТО и ЕС - за да е свободна от Русия, за да е суверенна държава. Без членство в НАТО и ЕС тя остава подчинена на Русия. След три века руско робство, тя иска свобода. Европа трябва да е луда да не й помогне, защото така обрича не само Украйна, а и самата себе си на руско робство. Европа трябва да е смела и да победи Русия, иначе руският ботуш постепенно ще я стъпче. Когато помагаме на Украйна, ние всъщност помагаме на себе си. Когато не помагаме на Украйна, ние обричаме децата си на по-лош живот.

    Коментиран от #93, #106, #130

  • 89 Йо Несбьо

    19 0 Отговор
    Вече трета година чета за големите успехи на укро "героите" и колко са храбри те. Покрай мен обаче в Чехия е пълно със "храбри" украинци, избягали да припечелват.

    На никого не му се умира за глупости и съм уверен, че мнозинството биха приели разделяне на страната и отделяне на източните провинции.

    Зеленски твърди, че ще спечелят. Добре, а когато броят на убитите и ранените, броят на инвалидите се приближи към 1 млн, тогава какво ще се говори?!

    Данните показват, че на украинска територия има 19 млн души, но това е с децата и бабичките. Вероятно ще се окаже, че при 1 млн ранени, изчезнали и убити, това се явява около 30% от всички мъже.

    Знаете, че ако руснаците загубят отново инициативата, те ще се укрепят с нови минни полета и заграждения. Няма пробиване! Миналата година го казаха.

    Да ви напомня, че 2023 Укростан си върна 37 кв. км.
  • 90 Разбира се

    19 0 Отговор
    Сега ще кажат, че и Мъск е путинофил. Място за здрав разум няма. Всичко е емоция на запалянковци, все едно на футболен мач се намират. Дори и бандерите не заслужават жестоката си съдба. Това иска да каже Мъск. По-зле ще става за режима в Киев. И края ще е грозен.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Камелия

    9 0 Отговор

    До коментар #88 от "Петър":

    Петър,май се опитваш да го вадиш метър,с тези копи пейст.
  • 94 Може би

    1 3 Отговор
    Цвета на укр младеж, а не цветето. Не може да е толкова mъn. ;-)
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Иван

    13 1 Отговор
    Всички знаеме, че укробоклука дрънчи милиларди на всеки пет минути ( Илон Мъск е прав). Но колко от вас вярват на укробоклука, че Илон Мъск бълва руска пропаганда на всеки пет минути???
  • 98 Бандеролите

    12 0 Отговор
    си заслужиха място в ада. Дори може да ги промотират до демони.
  • 99 Илончо

    1 12 Отговор
    е лицемерен сонофабич. Заслужава да му свалят всички спътници над Украина.
  • 100 МИИИ ...

    19 0 Отговор

    До коментар #9 от "Уви !":

    НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!... АЗ НЕ СЪМ МЪСК! НО ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ПОВТАРЯМ - КОЙТО МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ВЕЛИКА РУСИЯ - Е МЕКО КАЗАНО НАИВНИК ИЛИ ПЪЛЕН ГЛУПАК! ТАА, ... --
    УКРОНАЦИТАТА СА МЪРЗЕЛИВИ, КРАДЛИВИ И НАГЛИ!!!
  • 101 Каква прогноза е нещо

    18 0 Отговор
    което се знае още от преди да има война? Русия предупреждаваше години! Ако Украйна не се занимаваше с интригите на САЩ, щеше да е цяла и нямаше да загинат половин милион млади момчета! Това е пример, какво се случва със страна, която си продаде националните интереси!
  • 102 Георги Харизанов

    10 0 Отговор
    Куеф,трябва да бъде изравнен със земята а терористите хохохоли екстерминирани като вредни гризачи.
  • 103 и колко са

    13 0 Отговор

    До коментар #57 от "Абее":

    според теб тези проукраински клиенти?Доста оредяха в последно време.Човека просто казва,че е безсмислено да се убиват повече хора и да се губи още територия.Не всеки, който мисли логично е зависим от нещо или пък е русофил.
  • 104 Еййй

    9 2 Отговор
    Навсякъде агенти на Путин. Половината милиардери в САЩ на заплата при Кремъл.
  • 105 ами

    9 0 Отговор
    брей тия украинци хем изхарчиха парите на европа и сащ хем се подиграват на благодетелите си.....още пари им дайте, че да могат да си вземат заплатите държавните чиновници
  • 106 ех Петре,Петре,

    4 1 Отговор

    До коментар #88 от "Петър":

    не си Хитър Петър, само Петър си
  • 107 "УКРАИНСКИ КЛИЕНТ?!?"

    8 0 Отговор

    До коментар #57 от "Абее":

    МАЛИИ... ТИ КВИ ГИ МИСЛИШ ТЕЗ?!.... УКРИТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ, КРАДЛИВИ, НАГЛИ НАЦИСТИ! И ...ПРОСЯЦИ..
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 127

    7 1 Отговор

    До коментар #65 от "Абее":

    ей мър-.шо„;яд кой му пука че си жив заминавай за фронта ко чакаш или само ла-;еш
  • 110 Пес

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Значи, котьо, викаш едните губят земя, хора и бягат, но другите губят войната, защото са затворили два затвора?!? Ти си достоен избирател на ППДБ, но може би е време да посетиш ветеринаря...
  • 111 мдаа

    8 0 Отговор
    Илон Мъск обикновено е прав ! И аз мисля така
  • 112 БАРС

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хммм":

    РАШКИТЕ СИ ИМАТ СВОЙ"СТАР ЛИНК" ,ТАКА ЧЕ,НЕ ИМ ПУКА .ИМАТ СИ ТАКИВА ЧИСТОТИ ДЕТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ НА ТАКИВА.
  • 113 Ха ха ха

    0 11 Отговор
    Мъск е разпространител на руска пропаганда. Руснаците му дадоха пари да купи Туитър и го вербуваха.
  • 114 БАРС

    6 1 Отговор
    РАШКИТЕ СИ ИМАТ СВОЙ"СТАР ЛИНК" ,ТАКА ЧЕ,НЕ ИМ ПУКА .ИМАТ СИ ТАКИВА ЧИСТОТИ ДЕТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ НА ТАКИВА.А КОЛКОТО ДА ТОВА ИСКАЗВАНЕ НА МЪСК ТО ТОЙ ПРАВИЛНО КАЗВА.
  • 115 не може да бъде

    7 1 Отговор
    Вижте вниметелно какво казва един от най-богатите хора в света ,който освен че е богат е известен с гениалността си в областта на технологиите и бизнеса,Това е много прозорлив,предвидлив човек!Това е човек със здрав разум,който разум виждаме че напълно отсъства днес както в ръководителите в САЩ,така ив ръководителите на ЕС-за мен това е просто шокиращо,изглежда както някаква зараза!?Това което в момента става и в Украйна и по света показва геополитическият гений или поне изключителен
    стратегически талант на Путин!Напълно споделям становището че ако сега Украйна не започне мирни преговори ,перспективата и е да загуби още няколко област -4 или 5 в т.ч Одеска област!Рунаците безспорно ще понесат тежки загуби но украинската армия ще бъде почти инищожена и Украйна ще остане напълно беззащитна и никакво НАТО няма да им помогне!И тогава руснаците ще си вземат каквото им трябва!
  • 116 999

    11 1 Отговор

    До коментар #36 от "888":

    Странно е за теб и ще продължаваш да се чудиш безрезултатно, но с времето ще установиш, че мнението на Мъск съвпада с мнението на всички независимо мислещи хора... Нарича се логика, ама ти откъде да знаеш
  • 117 Механик

    3 1 Отговор
    Направо не е за вярване какви хора са сложени да ни управляват или пък са назначени за милиардери!!!!
    Да си разменят реплики в "социалните клюкарници"??!!! Като кифленца се държат. Плюнчат се, наричат се...
    Мале, мила!!
    Самият факт да ползваш подобни мрежи е достатъчно краноречив за манталитета на човек.
    А когато човека е МЪСК, парламента на Украйна, Президента на Украйна/САЩ, Русия или която и да е държава, това вече акъл не ми го побира. Имам чувството, че живея в някаква лудница.
    п.п.
    Колкото до териториите които ще загуби Украйна, това зависи само от ВВПутин Червената Армия.
    Всичко останало са приказаки на пейката пред блока.
  • 118 ХаХа

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "Иван":

    Все повече ме озадачава нивото по форумите. Почти всички Руски телеграм канали ползват за Илън Агент Кремля. Типична Руска шега, ма трябва да познаваш Руснаци, че да им знаеш шегите
  • 119 Ааа

    10 0 Отговор

    До коментар #43 от "...":

    Не си прав... Собствениците на земята от Черната скала броят... Направи си труда сега да провериш колко процента от украинската обработваема земя принадлежат на тази "демократична" корпорация и ще разбереш, че борещите се за свободата си, всъщност отиват зян за икономическите планове на господарите си

    Коментиран от #123

  • 120 Явно

    0 5 Отговор
    Мъск е назначен за говорител на Кремъл.
  • 121 стоян

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "БАБА ГУЩЕРОВА !":

    До 3 ком - Украйна дали ще загуби или спечели - трябват големи залози в хилядарки - къде се залага има ли сайтове за залози - като сте сигурни да залагаме
  • 122 То е ясно!

    4 0 Отговор
    Трябва в Гинес да го запишат наркомана-палячо за просия!
  • 123 Даа!

    6 0 Отговор

    До коментар #119 от "Ааа":

    Има официални данни за". Големите три" Точно при управлението на 🤡, за къс период,са закупили 11 милиона хектара,от най добрия чернозем в исран а .Обърнете внимание - хетар,а не- декар! Площ равняваща се на две държави,като Белгия.Затова е бруталният натиск върху ЕС,за безмитен, безпроблемен експорт на зърно, хлебна пшеница и слънчоглед.Само промит мозък,вярва че това са зърнени култури на исраи нски фермери.Целта на д жида - 🤡,беше да обезлюди огромна територия ( от рускоговорящи) в Донецк - Луганска области ( колкото две Българии),за да ги наводнят с дългоноси преселници,под чадъра наотанчо.Същите планове включваха крим ,където има много от тях.

    Коментиран от #138

  • 124 Ванга

    2 8 Отговор
    Бог да убие децата на мъск по особено жесток начин. Амин.

    Коментиран от #127

  • 125 В началото на варварската война

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    срещу Украйна тя загуби доста територия, но в последствие си върна половината от загубеното...

    Пилците се броят накрая...
  • 126 Винету

    2 5 Отговор
    Нефелният деббил със смешно име и още по-смешно на сина си, едва ли е подходящ за съветник на когото и да било. Моск или както там му е името на тоя нелеп циркаджия трябва е с усмирителна риза в някой социален приют за ментално увредени. Казах!
  • 127 Расмусен

    6 1 Отговор

    До коментар #124 от "Ванга":

    Проклет да е ухиленият клоун с малоумен вид...
  • 128 Ха ха ха

    0 5 Отговор
    Сигурно са го назначили за говорител на Кремъл.
  • 129 Мъск

    2 0 Отговор
    Мъск мъст дай! Мъск мъст дай! Мъск мъст дай!
  • 130 Съгласен

    5 0 Отговор

    До коментар #88 от "Петър":

    Укр трябва да е неутрална като Австрия . В EU но не в Нато .
    Контрол на въоръжаването . Гаранции за сигурност .
    Само така ще се запази като държава и ще просперира .
  • 131 ртх

    0 4 Отговор
    Типичен руски шут, копие на тръмпи верният пудел на пупу!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Бялото слънце на пустинята

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "замислен":

    " Я мзду не беру. Мне за державу обидно ".
    Верщагин, Павел Артьомич, в ролята Луспекаев , Павел Борисович

    ПС. Думата е руска.
    ППС. Както и 75 % от думите в " украинския" език ...останалите са 15% български и 10 % полски.
  • 134 Съответно

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Предизвестена Смърт":

    обаче и толкова повече руснаци ще умрат, млади хора в държава със силно застаряващо население. Защо си мислиш, че това не е целта на който плаща?
  • 135 Абе

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "Чума":

    Те преди време поради лошо и престъпно стопанисване и Аляска са продали, ама не го виждам натам да се е насочил. За всеки случай даже заобикалят от по-далече да не стане грешка, че после и в кучи г.з не може да се скрие 🤭
  • 136 И с какво

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "замислен":

    това е по-различно от Русия?
  • 137 Илон

    2 0 Отговор
    На кой му пука какво бръщолеви дрогирания Маск, ама май зеления клоун взима повече от белото. Маск не убива никой когато си бръщолеви, ама зеления вместо да иска мир изпраща вече и децата на фронта.
  • 138 Петърчо

    1 0 Отговор

    До коментар #123 от "Даа!":

    Във грешка си, 17 милиона хектара са. Cargill, Dupont and Monsanto.
Новини по държави: