Тема: Украйна

12 Юли, 2024 17:47 3 892 76

Тежки обвинения: Няма да позволим да бъдем сплашвани от Кремъл

  • владимир путин-
  • виктор орбан-
  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • райнметал

Германското правителство съобщи, че приема много сериозно предупрежденията за заговор за покушение срещу изпълнителния директор на оръжейната компания "Райнметал"

Тежки обвинения: Няма да позволим да бъдем сплашвани от Кремъл - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Унгарският премиер Виктор Орбан вече нанесе значителни щети през първите 12 дни от ротационното председателство, пише БТА.

„Трябва да видим как ще продължи унгарското председателство на Съвета на ЕС“, каза говорител на министерството в отговор на въпрос как Берлин ще отговори на последните дипломатически пътувания на Орбан, включително в Русия и Китай.

Още новини от Украйна

„Сега е дванадесетият ден, а вече бяха причини много щети“, изтъкна говорителят.

Междувременно германското правителство каза, че приема много сериозно предупрежденията за заговор за убийство на изпълнителния директор на оръжейната компания „Райнметал“ и че няма да се поддаде на руското сплашване.

Вчера Си Ен Ен и в. „Ню Йорк Таймс“ съобщиха, че американското разузнаване е разкрило руски план за убийството на Армин Папергер, изпълнителен директор на компанията, която произвежда артилерийски боеприпаси и военни транспортни средства за Украйна.

Заговорът е поредният от поредицата руски планове за покушения срещу високопоставени лица от отбранителната индустрия в Европа, които подкрепят Украйна във войната, заяви Си Ен Ен. Според медията Вашингтон е информирал Германия, а германските власти са успели да предпазят Папергер.

„Няма да позволим да бъдем сплашвани от Русия и ще продължим да правим всичко необходимо, за да предпазим Германия от руските заплахи“, каза вътрешната министърка Нанси Фезер.

Виктор Орбан направи обещание в стил Тръмп, като каза, че "ще направи Европа отново велика" по време на шестмесечното унгарско председателство на Съвета на Европейския съюз, отбелязва Асошиейтед прес.

Миналата седмица Орбан предприе изненадващо пътуване до Киев, което беше първата му визита в Украйна след нахлуването на руските сили през 2022 година. След това унгарският премиер посети Русия и Китай.

Най-дълго управлявалият лидер от ЕС, който подкрепя бившия американски президент Доналд Тръмп и е известен с близките си отношения с руския президент Владимир Путин, се включи вчера в срещата на върха на НАТО във Вашингтон, преди да замине за имението на Тръмп "Мар-а-Лаго" - последната спирка от обиколката си, която сам определи като "мисия на мира", имаща за цел посредничество за слагане на край на войната в Украйна.

Орбан публикува снимка с Тръмп в социалните мрежи, над която написа: "Обсъдихме начините за постигане на мир. Добрите новини от днес: той ще реши проблема!".

В собствената си социална мрежа Тръмп написа: "Благодаря ти, Виктор. Трябва да има мир и то бързо."

Преговорите на Орбан с Путин миналата седмица в Москва, които представляваха първото подобно посещение на лидер от ЕС от 2022 г., и последвалата среща с китайския президент Си Цзинпин в Пекин, разгневиха обаче лидерите от ЕС.

"Като страна председател трябва да действате като честен посредник и да не създавате впечатлението, че говорите от името на другите страни", заяви вчера шведският премиер Улф Кристершон пред репортери на срещата на върха на НАТО. "(Орбан) в действителност злоупотребява с председателството на ЕС и го ползва за собствени цели."

Петер Креко, анализатор от базирания в Будапеща мозъчен тръст "Политикал Кепитъл", заяви, че самообявената "мисия на мира" на Орбан само ще го изолира още повече от западните му партньори, които все повече го смятат за човек, работещ срещу интересите на ЕС и НАТО и подкопаващ усилията им за подпомагане на Украйна.

"Той се маргинализира все повече в политиката на ЕС и това е външна политика на самоунищожение", каза Креко.

Дипломат от ЕС, пожелал анонимност, заяви тази седмица, че действията на Орбан в началото на унгарското председателство означават, че "напрежението е голямо" и че се очаква то да продължи да нараства.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Русофилчо

    14 37 Отговор
    Сега е дванадесетият ден и това вече причини много щети. Ами как ли ще е на 180 ден.
    Ще го скъсят в цвят Орбан
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сократ

    71 18 Отговор
    На запад съвсем подивяха. Шолци, момко без излъчен, какво ще кажеш за разполагането в Германия на американски ракети томахоук и подобни? А навремето си протестирал против подобно разполагане. А сега си траеш, като nръднaл.
  • 5 Само питам

    62 22 Отговор
    От кога стана престъпление да убиваш немски нацисти спонсори на окраинските фашисти?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пич

    48 11 Отговор
    Германското правителство :
    - Ааа...хич не ни е страх..... не треперим.....ааа.... имитираме шефа Байдън.....и сме под кревата не защото ни е страх....ааа....абе защото така пък.....

    Коментиран от #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Иго

    63 13 Отговор
    Напъни на Шолц,Макрон ,Полша и Италия!! Тези агресори май са забравили края на втората световна война ,започнала от Полша и приключила в Берлин !! Историята учи ,но тези са обезумели!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Реалист

    67 15 Отговор
    Българите колкото пъти са се хванали с немците всеки път се е стигало до нац катастрофа сега е същото!

    Коментиран от #22, #47

  • 13 Злобното Джуджи

    53 10 Отговор
    "...Няма да позволим да бъдем сплашвани от Кремъл.."

    Песков реши да си Го премести, но се спря - не си струва усилието 😆
  • 14 Уса

    55 11 Отговор
    Никой не ви плаши сами се плашите такова ви е поколението смотано
  • 15 Питай

    10 14 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    Майна, кой е татко ти
  • 16 А пък

    55 11 Отговор
    Ирландският журналист Чей Боуз заяви, че медиите на Колективния Запад, под наблюдението на западните разузнавателни служби, разпространяват информация за Руската Федерация, която няма нищо общо с реалността. Загубите и жертвите на Украйна са много.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 В.В.П.

    34 7 Отговор
    Немците са избутали маслото ТОТАЛНО.. .Като питаш някой стар немец ,Как е хавата .Ще ти каже ,, АЛЕС ШАЙЗЪЕ.,,.ТОЛКОВА СИ МОГАТ СМОТАНЯЦИ ТЕ ..
  • 19 Само чичо Гитлер ще

    13 16 Отговор
    ви оправи вас германците. Този път Америка е на ваша страна, а както знаем от историята на двете световни войни, който играе с американциТе пИчели!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ветеран от Протеста

    10 45 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    След половин век Руска комунистическа Окупация ,България удари дъното на Мизерията и Нищетата.30 години след руската Окупация на България всичко започва отначало...

    Коментиран от #33

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ненормални и неблагодарни фашисти

    30 7 Отговор
    Думата на един фашист не струва нищо, лъжа, фалш и лицемерие и едно подарено ГДР
  • 26 Госあ

    29 5 Отговор
    Това германците ли то казват или господарите им ?
  • 27 ОКУПИРАНИ

    33 7 Отговор
    СМЕШНИЦИ. КОЙ ВИ БРОИ ЗА ЖИВИ ИЗОБЩО ШВАБИ.
  • 28 Запозната

    11 33 Отговор
    Всички си мислехме, че Русия е велика сила, а се оказаха миризливи смотаняци и палячовци!
  • 29 Квичите ли пречовеци

    11 23 Отговор
    Тъпите ушанки ходят и просят само и само са отърват кожите...
  • 30 Европеец

    34 8 Отговор

    До коментар #1 от "Трай Бабо":

    Както вървят нещата нищо чудно да се стигне и до използването на тия чудовища ,които си споменал..... Самото желание на САЩ и пуделите от Европа за нанасяне на стратегическо поражение на Русия е предпоставка, че ти е чудовища рано или късно ще бъдат използвани...... Стратегическо поражение на най-голямата ядрена сила, това могат да го измислят само дебили.... Европейците ми приличат на глутница кучета, които взаимно се насъскват.... Печеливши от руско-украинския конфликт са само американците, малко китайците индийците.... Американците разрушиха икономиката на Европа без да си мръднат пръста, само с идеята за санкции срещу Русия европейците се прострелиха в краката.... Изчисти се старото съветско и западно оръжие от Европа и сега следва преобразяване с много американско оръжие, от което печеливши са вярно промишления комплекс на щатите...... Европейските лидери скачат срещу Орбан, но ми се струва че само той е заинтересован и говори за мира, а евро пуделите говорят за въоръжение и стратегическо поражение на Русия, което е несъстоятелно към най-голямата ядрена държава в света.... Ако запада не се беше намесил в конфликта, Украйна щеше да се съгласи на мира с Русия, като Крим си остава руски, Донецк и луганск украински с широка автономия.... Но политици много, държавници малко..... Дано Господ вразуми евро пуделите иначе лошо.....

    Коментиран от #36, #37

  • 31 В.В.П.

    18 4 Отговор
    Армин да лапа уйиия на Джо и Камала..От радост .хехе
  • 32 Фактолог

    28 4 Отговор
    Антониу Гутереш е в потрес: оказва се, че не познава Устава на Организацията на обединените нации, на която е Генерален секретар. А разпоредби на този Устав дават право на коя да е държава, която през годините на Втората световна война е станала жертва на агресията на страните от нацистката Ос или е воювала на страната на Обединените народи, да предприеме всички мерки, включително военни, срещу опитите за възраждане на нацисткото зло.
    Разбира се, тази държава трябва да се консултира с държавите, подписали на 30 октомври 1943 г. в Москва Декларацията на четирите сили (Съединените щати, Обединеното кралство, Съветския съюз и Китай), както и с други държави, присъединили се към Обединените нации. Но ако предварителните консултации не доведат до положително решение за съвместни действия, чл. 107 на Устава изрично сочи, че такива действия, включително военни, не могат да бъдат обявявани за нищожни, когато са предприети спрямо държава, която по време на Втората световна война е била враг на държава, подписала Устава на Обединените нации. Нещо повече, по смисъла на чл. 106 на Устава, предприемането на такива действия, се вменява като задължение, когато е застрашено поддържането на международния мир и сигурност.
  • 33 Статистика

    27 8 Отговор

    До коментар #22 от "Ветеран от Протеста":

    1879г България население 3 000 000 души ,1944г 4 000 000 за 65 г са се родили 1 000 000 българи 1944-1989г НРБ почти 10 000 000 население или +6 000 000 за 45 г за 34 г така наречена демокрация РБ се стопява с 4 000 000 наслените. Смятай си сам!

    Коментиран от #63

  • 34 В.В.П.

    19 7 Отговор
    Като си говорят швабите ,все едно се псуват .Ахаха.. отврат раса .Като окропите и поляките .Гняс
  • 35 Слагайте им по

    4 21 Отговор
    Една марка на ушетата на рашляка, като на крави😂😂😂
    С ГПС, да не се раьхождст без контрол 😂😂😂
  • 36 Пиночет

    10 30 Отговор

    До коментар #30 от "Европеец":

    Защо руските палячовци, нападнаха Украйна, заради алчността на Кремъл?
  • 37 Яж ракети бе най-големия

    9 25 Отговор

    До коментар #30 от "Европеец":

    Ама ти май забрави как паянтовата велика сила СССР изгни от вътре и се разпадна..нищо сега ще гледаш втора част за да не забравяш
  • 38 РЕАЛИСТ

    25 8 Отговор
    Днес при мен дойде колега от немския ни офис. Положението в Германия е бягай спасявай се. Той от 1 година е на 6 часа с 20% намалена заплата.
  • 39 Истината:

    32 9 Отговор
    Унгарският премиер Виктор Орбан вече нанесе значителни щети на САЩ и НАТЮ
    Иска Мир, а това е Опасно за Англосексите!

    Коментиран от #41

  • 40 Умен по цялата глава

    8 20 Отговор
    ГФР пое 500 милиарда ДЪЛГ на комунистическата ГДР,окупирана от 400 хилядна армия на руския Окупатор при обединението на германския Народ в една държава....И няма обратен път!!!

    Коментиран от #50, #53

  • 41 Знаем се

    7 26 Отговор

    До коментар #39 от "Истината:":

    Унгарския пингвин не иска никакъв мир..иска да узакони кражбата на земя от Путин защото иначе ония клоуни ще фалират
  • 42 Сандо

    20 6 Отговор
    Всички изявления на западните лидери трябва да се разбират по един и същ начин.И той е:"Няма да позволим да бъде даден шанс на Мира!".Всичко друго е шменти-капели.
  • 43 Непредизвикани и пълномащабно САЩисани

    18 6 Отговор
    К0зяшките вувузели винаги представят всяко предупреждение като заплаха, защото така им отърва.
  • 44 Кресна

    16 6 Отговор
    Сащ ще вкарат в голямата война Европа с настъпване на един от най големите християнски празници ,Света Богородица .Жалко за Европа която позволи избирането на тези политици които ще донесат само страдание ,смърт и сълзи в Европа .Но като гледам някой ястребчета тук който яростно защитават Сащ ,нормално е и да са на власт такива политици в Европа .
  • 45 Яне Сандански

    20 8 Отговор
    Германия изпраща оръжие в Украйна да бъдат убивани руснаци ,защо тогава Русия да няма право да убива германци и въобще европейци ???
  • 46 Мда

    8 15 Отговор
    Скоро Унгария могат да ни отнемат последното място в ЕС.

    Коментиран от #58

  • 47 Сандо

    21 9 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Първа световна война:национална катастрофа.ВСВ:благодарение на Сталин и Молотов ни се разминава национална катастрофа.А ето- пак сме с германия и засега най-големия "подарък" от тях ни е ГЕРБ.Дали само с това ще ни се размине?
  • 48 Пор

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "Бесен-_ Язовец":

    ..стига си писал едно и също от десет ника!
  • 49 сноу

    9 4 Отговор
    Кристер ..и т.н. я шон,ама като му видя физиономията никак не е шон, а главата му е като спукан маншон...та това безмозъчно още се дърли щото орби до последно се каскънеше и не се съгласяваше да им подпише за натуту...Явно е знаел що за швестъри са..
  • 50 Отстрани

    14 4 Отговор

    До коментар #40 от "Умен по цялата глава":

    500 милиарда какво? ......"Попечителското дружество, натоварено с приватизацията на 8 000 източногермански предприятия, оценява индустриалните активи на ГДР на стойност 600 милиарда марки"....умен си само по върха на ушите....

    Коментиран от #56

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Пиночет

    8 15 Отговор
    Този охлюв гомноПутин, жив ли е още?

    Коментиран от #57

  • 53 Дякон Унуфрий Араллампиев

    14 5 Отговор

    До коментар #40 от "Умен по цялата глава":

    Това ГФР случайно и то е окупирано Суверенна държава Германия не съществува СССР просто отстъпи свята окупационна зона Япония и Италия също са окупирани Южна Корея също
  • 54 Лазар

    13 3 Отговор
    Вече няма какво да измислят. Какво като го убият? Дрън дрън ярина. Все едно заводът ще спре?! И това е като нашият измислен писател.
  • 55 ХА-ХА-ХА, ХА-ХА-ХА!

    8 3 Отговор
    МИ ВИЙ С Л@ЙНЕН... СТЕ ОЛ@ЙНЕНИ ТОЛКОЗ МНОГО ВЕЧЕ ... И ТОПЛА ВОДА НЯМАТЕ ...
  • 56 Умен по цялата глава

    5 13 Отговор

    До коментар #50 от "Отстрани":

    500 Милиарда Дойче марки е загубата на комунистическата Планова икономика само в окупираната Бор руснаците ГДР...Между другото,за половин век тази Планова икономика генерира вътрешен дълг на предприятията към централната държавна Банка навсякъде в комунистическите държави в размер на Милиарди...В България предизвика Свръх Инфлация от 3000% 1997 ма и унищожи всички спестявания на Народа ....Ти що мислиш руснаците се отказаха от Комунизъма и тръгнаха е Пазарна Икономика,неуспешно,разбира се....

    Коментиран от #61, #62

  • 57 МДААА....

    5 2 Отговор

    До коментар #52 от "Пиночет":

    И ОЩЕ ДЪЪЛГО ЩЕ БЪДЕ! С МОЛБИТЕ НАШИ БОГ ДА ГО ПАЗИ!!!
  • 58 УНГАРИЯ ИМА

    12 6 Отговор

    До коментар #46 от "Мда":

    ОРБАН! НЕ ГОВНОТО БОКО ТЪПАКА АЛЧЕН И ПРОзд!!!
  • 59 Урсула Бялата бродница

    14 6 Отговор
    Урсула причинява средно по 12 щети на на ден на европейския жител, но никой не й търси сметка, защото е от наследниците на Райха!
  • 60 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 2 Отговор
    Пак ли Баширов и Петров са снимани ❓ В Берлин ли ❓ Абе МИ-6-ки, какво става със Скрипал 🤔🤔🤔
  • 61 Дякон Унуфрий Араллампиев

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Умен по цялата глава":

    По времето на фюрера в Цвикао се е произвеждал Мерцедес В Айзенах самолетни двигатели Просто райха си взе заводите
  • 62 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 4 Отговор

    До коментар #56 от "Умен по цялата глава":

    Като пишеш за дълг-
    КОЛКО СТАНА ДЪЛГЪТ НА САЩ ❓❓❓

    Благодаря предварително ❗
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Факт

    7 0 Отговор
    Засега единственият атентат е срещу Р.Фицо!
  • 65 НАТО е гарант за сигурността и мира в ЕС

    6 7 Отговор
    С безскрупулността си, Кремъл превърна бруталната война в Украйна, във война срещу цялата цивилизация, с което, обедини развитите и демократични страни срещу руските агресори и нашественици..!!!
    На времето след края на 2СВ, СТАЛИН с неговите агресивни планове да завладее и подчини на комунизма цяла Европа след съветската блокада на Берлин бе причината и доведе до създаването на отбранителния западен съюз НАТО, който да защитава западните демокрации от съветския комунизъм и въпреки съветската пропаганда, през цялата си 75г история НАТО никога с нищо не показа, че иска да напада и да воюва срещу СССР и Русия ако не бъде предизвикан...!!!
    Днес диктатора Путин реабилитира Сталин и като негов наследник отива още по далеч като заявява че иска да унищожи НАТО защото бил заплаха за Русия , с цел да оправдае вътрешните икономическите сътресения и неуспехи на Русия....
    Затова на срещата на върха на НАТО във Вашингтон се взе решение страните членуващи в НАТО да се борят срещу агресивните фашистки планове и апетити на императорския Кремъл за сплашване и за покушения срещу високопоставени лица от НАТО и отказват да покажат че се страхуват и че няма да отстъпят пред разрушителната и варварска жестокост на Путин и пред неговите арогантни заплахи за Света и човечеството с трета световна война и с употребата на ядрено оръжие...!!!

    Коментиран от #66, #67

  • 66 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 5 Отговор

    До коментар #65 от "НАТО е гарант за сигурността и мира в ЕС":

    Ти изби рибата в цяло море и то стана Мъртво море ‼️
    "...през цялата си 75г история НАТО никога с нищо не показа, че иска да напада и да воюва срещу СССР..."
  • 67 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 4 Отговор

    До коментар #65 от "НАТО е гарант за сигурността и мира в ЕС":

    Още не е изсъхнало мастилото от подписите за края на ВСвВ и Чърчил иска план за нападение/унищожение на СССР ‼️

    Коментиран от #68

  • 68 НАТО е гарант за сигурността и мира в ЕС

    4 6 Отговор

    До коментар #67 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Още не е свършила 2СВ и вече Сталин има планове и иска да владее със съветския комунизъм цяла Европа до Лисабон, а Жуков настоява да бъде превзет Лондон и руснаците да си мият ботушите в Ламанша...
  • 69 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    3 4 Отговор
    Но да споменем, че кармата на пycлеpoвич е да доведе руската империя на злото до нов разпад ❗ ❗
    И го прави. Списъкът му с "постижения" нараства с всеки изминал ден ❗ ❗
    пycлеp, освен всичко друго прекрасно, ще доведе до катастрофа и шпионската мрежа на Москва. Изгонените досега в Европа и Америка стотици руски шпиони със статут на дипломати са само върхът на айсберга. Тепърва ще бъдат разкривани още шпиони. Особено нелегали. Колкото повече недоволни има в Москва, колкото повече се оформя и разразява борба между клановете на властта, толкова повече засегнати и недоволни ще има. Ще текат като пробита лейка тайните им служби ❗ ❗
    Предателствата ще бъдат много. Умните руски служители с достъп до тайни ще гледат да получат убежище на Запад, като в замяна изтъргуват информацията, която знаят ❗ ❗
    Включително като предадат самоличността на агентурата на Кремъл в държавните по света, включително и у нас. А страната е в зона на нарастващ стратегически интерес❗❗
    Да го имате предвид това руски продажници, "четирихилядници" и вся остальная❗❗

    Коментиран от #74

  • 70 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    2 5 Отговор
    А цял свят се възхищава на Президента Зеленски ! Той е новия символ на борбата за свобода и независимост от тиранията ❗
    Цял свят ненавижда масовия убиец пycлеp❗
    Думите на Президента Зеленски ще се помнят векове❗
    "Дори през непроницаемата тъмнина Украйна и цивилизованият свят ясно виждат тези терористични актове❗
    Умишлени и цинични ракетни по гражданска критична инфраструктура. Не по военни съоръжения❗
    Все още ли си мислите, че можете да ни уплашите, да ни пречупите, да ни накарате да отстъпим?
    Наистина ли нищо не разбрахте?
    Не разбрахте ли кои сме ние? За какво сме? За какво говорим?
    Четете по устните ми:
    Без газ или без вас? Без вас.
    Без вас или без светлината? Без вас.
    Без вода или без вас? Без вас.
    Без храна или без вас? Без вас.
    Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкова страшни и смъртоносни за нас, колкото вашето „приятелство и братство“.
    Но историята ще постави всичко на мястото си.
    И ние ще сме с газ, осветление, вода и храна… и БЕЗ вас❗

    Коментиран от #73, #75

  • 71 Отец Дионисий

    3 6 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и продажните копейки с децата им бавноразвиващи и гладни.

    Коментиран от #72

  • 72 Грух

    6 0 Отговор

    До коментар #71 от "Отец Дионисий":

    Той, Господ и тебе наблюдава, друже..
  • 73 ПОЗДРАВ ОТ КРАСНОГОРОВКА

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    БАЙ БАЙ БАЙ ХОЙ
  • 74 🇧🇬 Б А Й Х @ Й 😝😝😝

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Ех, НИКОКРАДЕЦО🖕🖕🖕
    Ех , Г@ZОЛИZЕЦО 🖕🖕🖕
  • 75 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️ истинският

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    ГОЛ ДА ГО БАРАШ🖕🖕🖕
    С БЯЛО СЛАДКО ДА ПРЯДЕШ 🖕🖕🖕
  • 76 Ние сте вече в капана и сте уплашени те

    2 1 Отговор
    КОЙ, ВИЕ ЛИ ??? ЧЕ КОЙ ЩЕ ВИ ПИТА !!!
Новини по държави: