24 Юли, 2024 18:18 2 997 131

Картите се обръщат! Възрастта на президента остава солиден проблем, но Старецът вече е Доналд Тръмп

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • камала харис-
  • джо байдън-
  • демократическа партия-
  • републиканска партия

Независимо от това дали Камала Харис в крайна сметка ще стане кандидат или ще бъде намерена алтернатива, която да наследи Джо Байдън, очевидно е, че Тръмп почти сигурно ще трябва да се справи с по-млад демократ

Картите се обръщат! Възрастта на президента остава солиден проблем, но Старецът вече е Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Камала Харис може да се изправи срещу Доналд Тръмп на изборите в САЩ. Сега 78-годишният президент има проблем с възрастта, който може да се окаже неговата гибел. В политически смисъл, пише "Франкфуртер рундшау", цитиран от БТА.

Голяма част от предизборната кампания на Доналд Тръмп за предстоящите избори в САЩ се градеше на словесни нападки срещу Джо Байдън, който всъщност е само с три години по-възрастен, но чиито публични изяви в близкото минало – и неудачи – предоставяха множество възможности за атака. Но изведнъж Доналд Тръмп стана Старецът.

Камала Харис стартира предизборната си кампания и въпреки че все още не е официалният кандидат за президент на Демократическата партия, за много кратко време успя да затвърди позицията си на наследник на Байдън. И това сега може да се превърне в проблем за Тръмп.

Възрастта на Доналд Тръмп се превръща в проблем

"Сънливият Джо“, който ръководи най-могъщата държава на Запад - едва ли има друг етикет, което да характеризира изявите на Доналд Тръмп в предизборната кампания повече от словесните нападки срещу съперника му от Демократическата партия. Джо Байдън бил твърде стар, сенилен или имал проблеми със здравето. Тръмп винаги се е стремял да подчертае собствената си физическа форма и да се представи като по-атлетичната алтернатива. Тази стратегия обаче приключи. И вече няма да му бъде от особена полза срещу 59-годишната Харис през времето до изборите в САЩ наесен. На 78 години той е с почти две десетилетия по-възрастен от потенциалния кандидат на демократите.

Фактът, че възрастта му сега може да се окаже тежест, се вижда от ново проучване на ситуацията на изборите в САЩ, което поставя под въпрос възрастта на кандидата, както и общите настроения на избирателите в САЩ. Проучването е проведено от Ройтерс и Ипсос сред 1241 пълнолетни лица, включително 1018 регистрирани гласоподаватели. Петдесет и три процента от тях са съгласни с твърдението, че Доналд Тръмп е твърде стар, за да управлява.

"След седмици на засилено внимание към здравето и възрастта на президента Байдън, които завършиха с оттеглянето му от кампанията, тенденцията се обърна: Бившият президент Доналд Тръмп вече е най-възрастният кандидат за президент в историята“, обобщава развитието на събитията вестник „Вашингтон пост“.

Харис срещу Тръмп на изборите в САЩ

Доналд Тръмп често изглеждаше младежки до Байдън, но сега той е старият политик, който иска да се кандидатира за президент на САЩ на почти 80-годишна възраст. Затова малко след оттеглянето на Байдън демократи с радост използваха възрастта на Тръмп, за да отправят закачки към републиканеца. Лявата предизборна група "Окупирай демократите“ публикува във Фейсбук снимка, на която се вижда Тръмп след изборите през 2020 г.: "Изборите ми бяха откраднати“, е цитиран да казва 78-годишният мъж. Бодигардът му отговаря: „Така е, дядо. Нека първо те заведа до тоалетната.“

MSNBC анализира и факта, че възрастта на Доналд Тръмп може да се превърне в много по-честа тема в предизборната кампания за изборите в САЩ през 2024 г. през следващите седмици. За да се влошат още повече нещата, Тръмп редовно отказва да разкрие основни подробности за здравословното си състояние. Тръмп е "78-годишен човек с история на сърдечни заболявания и затлъстяване“, който "не предостави скорошни кръвни изследвания или друга конкретна информация по време на кампанията, които биха помогнали на експертите да оценят текущите рискове за здравето му“, пише още "Вашингтон пост".

Тръмп изведнъж остаря…

Независимо от това дали Камала Харис в крайна сметка ще стане кандидат на демократите или ще бъде намерена алтернатива, която да наследи Джо Байдън, очевидно е, че Тръмп почти сигурно ще трябва да се справи с по-млад кандидат на демократите. Ето защо не е изключено демократите да пренаредят пъзела след месеци на нападки срещу възрастта на Байдън.

"Демократите ще могат да използват Харис като офанзивна шахматна фигура в полза на правото на жените на самоопределение и репродуктивна свобода и да се надяват, че Тръмп ще сгреши, като реагира прекалено остро, за да могат да го обвинят, че не може да се контролира заради възрастта си", каза пред "Гардиън" стратегът на Демократическата партия Ханк Шейнкопф.

Още на първия си митинг Харис очерта рязък контраст между себе си, като прокурор, борил се с престъпността, и Тръмп, като първият президент, който някога е бил осъден за престъпление.

Сега остава да се види как ще реагира човекът, който обещава да направи Америка отново велика.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    31 51 Отговор
    Старчокът Тръмп ще си намери майстора.

    Коментиран от #16, #23

  • 2 АБВ

    31 53 Отговор
    Каквото и да прави Тръмп си остава престъпник
  • 3 Няма разлика

    30 13 Отговор
    Путин не е много по млад
  • 4 да де

    50 10 Отговор
    Аре, аре възрастта не е порок, но деменцията определено е проблем и това го видя цял свят така, че нищо не се обръща.
  • 5 Анонимен

    47 14 Отговор
    Тая още не е кандидат, соросоидните медии се скъсаха да в хвалят колко е по-добра от Тръмп. Яка пропаганда в действие.
  • 6 Не възрастта

    29 7 Отговор
    А болестите които често връхлетяват възрастните хора са фактор
    При Тръмп такъв проблем няма
    Нека припомня че ли клкуанг ю
    Управлявал Сингапур и аденауер управлявал ФРГ и двамата напуснаха постовете си в добро здраве и на 91-годишна възраст
  • 7 честен ционист

    28 15 Отговор
    Не е от значение, колко си стар, а дали още го вдигаш,.. рейтинга. А тази Камала и на малкия пръст не може да се намаже на Мелания.

    Коментиран от #45

  • 8 нннн

    42 12 Отговор
    Старостта на Тръмп няма нищо общо със старостта на Байдън. Реакцията му, като му ,,пробиха ухото", бе изумителна.

    Коментиран от #15

  • 9 сащисан кравар

    33 9 Отговор
    Камилата в заговор с други "демократи" извърши мек "демократичен" преврат и после лапна париците на дъртия Дън, скромните 91 000 000 $.. А после Бай Дончо бил престъпник!?

    Коментиран от #30

  • 10 Ха ха ха а така

    23 8 Отговор
    Чернокожата може да даде фира , по същия начин ,както даде фира и Хилари Клинтън срещу Тръмп . За това на комуноиддемократите се наложи да направят манипулации и ала-бала с изборите в полза на Байдън .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 На стърчокът Тръмп

    11 18 Отговор
    Му предстоят два мандата
  • 13 БАЙ КУРТИ

    20 8 Отговор
    Вярно че е старец. Но спрямо МУМИЯТА Е ЦВЕТЕ. То не беше стълби, колелета, сам си говори / и с извънземни..... Абе чудо. Лошото е че ястребите във ВАШИНГТОН ревят на умряло. ЗЕЛЕНЧУКА вече почна да говори за мирни преговори.
  • 14 анналл толи що преди

    15 3 Отговор
    не цъкаше че Старецът тогава беше бидона
  • 15 Дам

    10 18 Отговор

    До коментар #8 от "нннн":

    И затова ли да го избират заради едно уше ще го запомнят, като Тръмп ушевия.
  • 16 РЕАЛИСТ

    22 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дам":

    И кой в майстора? Тая кукумявка ли? Тръмп с няколко думи ѝ направи характеристика. Каза" Искате ли за президент на САЩ да имате КА МА ЛА " А след нейната реч ѝ отговори с две думи." Тъпа и злобна"
  • 17 Мдааа

    20 5 Отговор
    Тръмп ще новият президент! Бог е с него!
    Байдън си го прибраха дяволите.
  • 18 бай Ставри

    19 5 Отговор
    Пак отчаяни козяци на рояци!
  • 19 Ахоййййййй

    23 4 Отговор
    Жалката пропаганда на на либерастичноувредените , само показва ,че шансовете на Тръмп се покачват толкава бързо , че цветнокожата вече е в истерия .
  • 20 Швейк

    14 6 Отговор
    Късмет си има Доналд Тръмп,
    все едно е Форест Гъмп.

    Коментиран от #22

  • 21 Рижия дъртак да слага

    5 18 Отговор
    Памперса и да се маха...Аман от живи мумии....
  • 22 честен ционист

    14 1 Отговор

    До коментар #20 от "Швейк":

    Късмет е да фалираш 2 пъти и пак да станеш милиярдер. Късметът понякога изхвърча като джин от бутилка.
  • 23 Центаджии

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дам":

    На нас от Козяк ни казаха да викаме за Бай Дън!
  • 24 сащисан кравар

    16 1 Отговор
    Ако Камилата стане президент, кой ще е "първата дама"?

    Коментиран от #27, #50

  • 25 Госあ

    11 0 Отговор
    Май само реднеците си верват, че ги управлява президент 😂
  • 26 Тъй Тъй

    13 4 Отговор
    Демократичните болшевики на америката вече изпадат в ступор и истеризират всичко , само като се сетят за Тръмп . Това значи ,че Бай Дончо е на прав път ..... към белия дом .
  • 27 Ша има първи кавалер бре

    6 8 Отговор

    До коментар #24 от "сащисан кравар":

    Съпруга и..чудно, кояли е първата дама на Путин....а втората....

    Коментиран от #51

  • 28 не може да бъде

    11 1 Отговор
    Донякъде е интересно да се четат такива бодряшки информации,но аз прочетох един материал на журналистите от СНН Джереми Хърб,Джеф Зелени,Фил Матингли,Арет Саенц,Присила Алварес/знакови лица в СНН/,който разкрива задкулисния натиск в/у Байдън да се откаже от кампанията .Всички журналисти са симпатизанти на демократите и статията е най-вече за това ,че Байдън е принуден от своите да се откаже -възмутително за човек който толкова много е направил за САЩ.според статията !?А като се прочете внимателно материала се разбира каква паника цари в момента в ДП и те май изобщо не вярват че Харис ще спечели!Бутат я напред с презумцията да минимизират щетите за самата партия!А някои други журналисти пишат че конгресът на републиканците в Милуоки където номинираха официално Тръмп е предизвикал чувство за обреченост и ужас от демократите -така се оценява колко силно е въздействието на този конгрес върху американските избиратели!

    Коментиран от #31

  • 29 Дъртаците вън

    6 9 Отговор
    Дайте им...
    Бастун и пенсия....
  • 30 един

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "сащисан кравар":

    Toва е волята на дарителите,ако те кажат не,тия пари Харис не може да ги получи!
  • 31 То така и за Обама са пишеше

    6 6 Отговор

    До коментар #28 от "не може да бъде":

    Ама два мандата изкара....
  • 32 въпросче значи

    8 3 Отговор
    А бе тия псевдодемоктати , не можаха ли нЕкой по-малкотравеститен до сложат за изпълнение на чернокожата квота във властта , че излагат и пред джендърчетата даже .

    Коментиран от #36

  • 33 Рижия дядка.ли ша управлява

    7 12 Отговор
    Аман от разкапващи се зомбита...
  • 34 Баце ЕООД

    11 3 Отговор
    Демократите ги е страх... Страх, страх, страх, страх от някъв старец който е по млад от Байдън ли? Страхливци
  • 35 баце

    12 4 Отговор
    И с какво е известна Камала освен, че е била част от нефелната администрация на демента Байдън. Той Байдън е правил каквото са му казвали от админстрацията . До къде го докараха. Стига сте близали загорялата страна на тигана .... има там една палачинка дето се обърна.

    Коментиран от #38, #39, #54

  • 36 Обама би "бледоликите" кандидати

    5 6 Отговор

    До коментар #32 от "въпросче значи":

    Отнесе ги като бръмбар сламка...
  • 37 Варненец

    7 11 Отговор
    Тръмпи ще види Белия дом, през крив макарон. Веднъж вече имаше наказателен вот, преди четири години и то от по възрастен от него. Няма шанс, ревете кАпейки.
  • 38 То и Обама не бе известен

    6 8 Отговор

    До коментар #35 от "баце":

    Ама разгроми бледоликите кандидати....

    Коментиран от #43

  • 39 Варненец

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "баце":

    Ти мислиш, че на тръмпи никой не му казва нищо ли??? Много си заблуден. Който и да е президент, не управлява нищо, само лае и подскача.
  • 40 Как е възможно

    12 3 Отговор
    Един човек да не е годен да кандидатства за президент а да е годен да бъде
    президент
    Американска му работа
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Трампестите

    6 3 Отговор
    Да не бързат да се радват защото демократите подготвят да му направят ала-бала
  • 43 На теб

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "То и Обама не бе известен":

    Не ти е бил известен. Толкова и следиш събитията
  • 44 УдОвОлСтВиЕ

    5 3 Отговор
    Какво удоволствие , гледам и тук либиралистичноувредените врещят и истеризират без край , но победата ще е Бай Дончо се знай .....
  • 45 Варненец

    8 6 Отговор

    До коментар #7 от "честен ционист":

    Мелания е куха манекенка, златотърсачка, не виждам база за сравнение.

    Коментиран от #52

  • 46 Аман от дъртаци

    4 5 Отговор
    Да дойде нещо по "младо" и с усмивка....

    Коментиран от #49

  • 47 Баце ЕООД

    6 5 Отговор
    Камала Харрис няма никакъв шанс... Очаквам зулуми около вота гражданска война, колапс на долара и край на САЩ. Макс 3 години ако не изберат Тръмп
  • 48 Ха-ха-ха

    6 2 Отговор
    Е Тръмп може да е старец, но си има млад вицепрезидент.
  • 49 Баце ЕООД

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Аман от дъртаци":

    Върви да копаш вееее, младо и красиво
  • 50 Тонката

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "сащисан кравар":

    " Ако Камилата стане президент, кой ще е "първата дама"? "

    Абе какъв президент, бе човек? Тази....жена, която на млади години е била "на повикване"....Какъв президент ще става? Само на публичен дом не бяха обръщали Белия дом...Беше старчески дом, беше психиатрична клиника, а сега и публичен дом....Хайде моля ви се....За 4 години вице, тя се е срещала с Байдън 6 пъти...6...Шест! Цифром, словом...6 пъти. За времето докато е била вице, 92% от нейните служители са напуснали....Никой не иска да работи с нея, защото е луда....Байдън беше болен, тази е луда....Това е някакъв цирк....🤣
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Стига бе

    1 2 Отговор

    До коментар #45 от "Варненец":

    Главен прокурор на САЩ....
  • 53 стоян георгиев

    6 1 Отговор
    Тук не става въпрос за възраст, а това, че джо бай дън е негоден!
  • 54 Баце ЕООД

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "баце":

    Колега баце, известна е с расистки изказвания, изказвания ще иска да редуцира хората на планетата, известна е че затваря очите за нелегалната миграция... И е известна с доста слаби изказвания. Изключително слаб политик

    Коментиран от #56

  • 55 За мъж е омъжена

    5 7 Отговор

    До коментар #51 от "Атина Палада":

    За кой ли е женен ...Путин...

    Коментиран от #57, #59

  • 56 Слаб политик..колко да е слаб

    2 6 Отговор

    До коментар #54 от "Баце ЕООД":

    Щом в момента е вицепрезидент на САЩ....

    Коментиран от #73

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Оставете другото,

    5 5 Отговор
    ами Рижият като загуби ще вдигне юмруче и ще поведе оранжевата гвардия към Капитолия. А това нито е правилно, нито е добре.
    Демократката няма да го направи.

    Коментиран от #68

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дъртаците да се махат...

    4 4 Отговор
    Особенно оялите се милиардери....да си взимат пенсииката и да се борят за оцеляват....
  • 61 Само дето не ни обяснихте

    5 0 Отговор
    Какъв проблем има Тръмп с възрастта?
    " Сега 78-годишният президент има проблем с възрастта, който може да се окаже неговата гибел".(???)

    Байдън има проблеми с главата. Бърни е по-възрастен и от Байдън но няма проблеми..
    А и млади откачалници.
  • 62 Деца родени няма

    0 3 Отговор

    До коментар #59 от "Атина Палада":

    И кво от това.....има две доведени от мъжа си....

    Коментиран от #69

  • 63 АУУУУУ

    3 7 Отговор
    ТРЪМП ОТТЕЧЕ В КАНАЛА 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 64 Стига бе.....

    3 5 Отговор

    До коментар #57 от "Атина Палада":

    Кабаева не живее ли отделно....и си хойка насам натам...

    Коментиран от #66

  • 65 Тихият дъртак е аут

    3 2 Отговор
    Биологично и политически....
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 А стига бе

    4 5 Отговор

    До коментар #58 от "Оставете другото,":

    Помним като изтърваха Тръмп да спечели. То беше рев то беше чудо. Дори искаха да взривяват Белия Дом. То не бяха "рязани глави", а в Бродуей дори "убиха" Тръмп. За "руската връзка" с която тероризираха 4г Тръмп и кампанията му, да не говорим.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 То от щатския президент

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "Като гледа":

    Нищо не зависи за Украйна...я как чинно Байдън чака ШЕСТ МЕСЕЦА конгреса да отпусне милиардите за Украйна...
  • 71 бай Ставри

    4 2 Отговор

    До коментар #41 от "КАМАЛА има подкрепата на":

    Има подкрепата на всички олигофрени по света.

    Коментиран от #74

  • 72 КАМАЛА ша живее както си иска

    3 4 Отговор

    До коментар #69 от "Атина Палада":

    Другият път теб ша питат как да си подреди живота...личния.
  • 73 Баце ЕООД

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Слаб политик..колко да е слаб":

    Вицето в САЩ не е важна фигура, освен Джордж Буш младши, много рядко Президент на Америка е делегирал задълженията си на Вицето... Един вид Вицето на САЩ е просто едно хубаво лице. Не следиш ти казвам. Не следиш...

    Коментиран от #75

  • 74 Що бе....

    2 4 Отговор

    До коментар #71 от "бай Ставри":

    Обама как размаза.."бледоликите"....
  • 75 Колко вицето е важна

    2 2 Отговор

    До коментар #73 от "Баце ЕООД":

    Фигура в САЩ....РЕШАВА...САЩ. Другият път ша са допитат до теб...

    Коментиран от #79, #80, #84, #86, #123

  • 76 Дедо тръмп

    3 4 Отговор
    Да си даде документите в щатското НОИ и да са оттегли на заслужена пенсия...
    .

    Коментиран от #90

  • 77 Само една жена

    4 3 Отговор
    Може да съсипе един милиардер.....
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Баце ЕООД

    3 0 Отговор

    До коментар #75 от "Колко вицето е важна":

    Аз факти ти говоря, данни ти давам, ти се заяждаш. С тоя акъл и тоя форум ти е много.
  • 80 Не решава

    5 0 Отговор

    До коментар #75 от "Колко вицето е важна":

    Фигура в САЩ, конституция има. Негодник
  • 81 Перчемчо е старчок !

    5 7 Отговор
    Да си играе с Пусьо казачок !
    Иначе ще има новичок !
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Бесни Страшни Пенсии

    5 7 Отговор
    Тръмпи има номерче в НОИ.
    Излиза в пенсия.
  • 84 Че тая конституция

    5 0 Отговор

    До коментар #75 от "Колко вицето е важна":

    Не ли американска......и вицето се избира заедно с президента от народа на САЩ....
  • 85 Язе да ви кажа

    1 3 Отговор
    Както предвидих!Нито Джо нито Тръмпи!Върнете лентата!Защо съм разбирач!

    Коментиран от #105

  • 86 Твойте факти и данни

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Колко вицето е важна":

    Са без значение.....тия американци "сигурно" имат конституция и там е казано за вицето...така са решили американците, така ще бъде....нашето мнение и факти нямат никакво значение...
  • 87 Смеееех

    3 2 Отговор
    Представете си Камала до пусьо!
    СМЕЕЕЕЕЕХ.
  • 88 Бамбука

    4 3 Отговор
    Тръмп изглежда , като дядото на Харис. Сега на какво ще се присмиват републиканците ?
  • 89 ЯЗЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Атина Палада":

    Толкова,ли си глупава,колкото ти личи?
  • 90 Иска ти се

    5 1 Отговор

    До коментар #76 от "Дедо тръмп":

    жендарче либерастко

    Коментиран от #97

  • 91 Хамсал

    5 0 Отговор
    А до дебата нямаше проблем с възрастта на бай Дън!
  • 92 Аз,жена ми,сина и дъщерята.

    3 4 Отговор
    Също родата и тез от махалата
    Сме твърдо зад кандидатурата на
    Мисис Камала Харис.
    Убедени сме, че тя ще бъде първата жена
    Президент на Съединените американски щати.
  • 93 Мони

    4 0 Отговор
    За тея демократите още дедо Борис I гое казал:"Искам главата му главата на жена му на деца та и на целия му род...."
  • 94 ТРЪМП Е ОТ ВРЕМЕТО

    2 3 Отговор
    На осемдесетте, деветдесетте години на миналия век....тогава е бил в силата си.....сега е залязваща звезда, и използва националистическите си идеи да се върне във властта....стар е вече, памперси му требват....
  • 95 Интересно

    1 3 Отговор
    Разни ...Фили в яростна подкрепа за кандидат за президент на САЩ 😉😂🤣
  • 96 Тръмп...като дядо на Харис

    3 2 Отговор
    Поне шоу ша гледаме....
  • 97 АААА, НЕ ТАКА

    0 2 Отговор

    До коментар #90 от "Иска ти се":

    Руско джендърче съм...
  • 98 Интересно

    3 0 Отговор
    Верно е.
    Само четете.
    .......и Рони беше републиканец 👍
  • 99 МОА ДА ВИ КАЖЕМ

    2 3 Отговор
    Че КАМАЛА за възрастта си е супер......и има страхотна усмивка...
  • 100 ГАЛЯ ОТ ОНОВА МЯСТО

    2 0 Отговор
    въпрос - какъв калибър патлак крие в гащите си харис

    Коментиран от #107

  • 101 Тонката

    3 1 Отговор
    Принципно, възрастта не е проблем, стига човекът поне да е с всичкия си....Щото Байдън определено не беше.....Докато Теъмп е! Поне към днешна дата....А и си има вице, ако много го закъса.....Какво толкова?🤣
    Байдън дори нямаше вице....Има много разлики....🤣

    Коментиран от #106

  • 102 Истината

    4 1 Отговор
    "Възрастта на президента остава солиден проблем" ми звучи като " Киев за три дни". Пропагандата работи неуморимо 24/7. Възрастта на Байдън не беше проблем, а неговата не адекватност.
  • 103 Дядя Тръмп и дядя Путин.....

    2 4 Отговор
    Да са вземат, щом са аресват
  • 104 Клуб на пенсионера

    4 3 Отговор
    Дедо Дони сълзи ще рони
    Камала яко ще го подгони
    Ще джвака карамел му бонбони
  • 105 Баце ЕООД

    1 2 Отговор

    До коментар #85 от "Язе да ви кажа":

    Не си. Ти си аматьор
  • 106 То може да врътнеш с главата

    3 3 Отговор

    До коментар #101 от "Тонката":

    На всяка възраст......ама лошо дъртак като Тръмп да превърти, без да го разбере.....

    Коментиран от #108

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Досега

    4 1 Отговор

    До коментар #106 от "То може да врътнеш с главата":

    Президента на САЩ 90% от времето говореше с мъртви хора, не знаеше къде се намира, не можеше да говори, бъркаше Путин със Зеленски. Сега ли имаш проблем?
    Къде ви намират такива умни...

    Коментиран от #110

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Всички знаем за Байдън...

    1 4 Отговор

    До коментар #108 от "Досега":

    Кой ти дава гаранция че дъртия Тръмп нема да стане същия....все пак е на 80 години..
  • 111 Боко

    4 3 Отговор
    Тони, Тони, де гиди такива "старци" като Тръмп да ги имаме и ние! Акълът му е като бръснач, а реакциите и поведението на тийн! Да не говорим за походката! Така, че либерасти джурналя да си мерят думите и оценките. А кака Камила ще гледа президентската ложа през крив макарон!

    Коментиран от #114

  • 112 Камала ще размаже....

    4 4 Отговор
    Тръмпи, и Америка ще бъде отново The Great!.... Само Камала... Президент.... Президент!!!! ✌️👍🇺🇲🇧🇬✌️👍
  • 113 Боко

    6 5 Отговор
    Камилата ще си намери майстора - дед Тръмп ще и покаже откъде изгрява и къде залязва "либертраското" слънце!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Наблюдател

    3 4 Отговор
    Камала Харис поведе с 2% . Но тя също навакса и изоставането на Байдън ,което беше цели 6 %. Т.е. тя за броени дни качи 8%.
  • 118 УСМИВКАТА НА ХАРИС

    3 3 Отговор
    Ша победи начумерения Тръмп.....
  • 119 Антонинус Пиус

    3 4 Отговор
    Айде и републиканците да си изберат подходящ кандидат, прадядо Тръмп е много стар.
  • 120 ХАРИС "ИГРАЕ" С НАСТРОЕНИЕ

    3 3 Отговор
    Тръмп пак е начумерен и пак крещи за велика Америка...САЩ са велики и без него.
  • 121 Раша има Пундьо за президент

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Атина Палада":

    Не живее с кабаева ,а с оня петел виолончелиста ,понимаеш разницу .
  • 122 Баце ЕООД

    2 0 Отговор
    Истерията на западните поддръжници говори единствено за страх. А ние и лопати имаме
  • 123 Баце ЕООД

    0 2 Отговор

    До коментар #75 от "Колко вицето е важна":

    Милия, сигурно не знаеш значението на "делегирал". Освен самата конституция нали.. Пробвай с изкуствен интелект поне..

    Коментиран от #125

  • 124 С.П.

    2 3 Отговор
    Картите може и да се обръщат и Тръмп сега да е старецът, но слабоумието в отбора на Демократите остава - даже сега е още по-зле от преди. Също така, остава горчивото съмнение, че някой от отбора на Демократите стои в основа на опита за убийство на Тръмп.

    Коментиран от #126

  • 125 Остави ги американците

    1 2 Отговор

    До коментар #123 от "Баце ЕООД":

    Да си избират вицето както си искат....проблема си е техен....важно е помощта за Украйна да не спира....
  • 126 То със съмнения не става

    1 0 Отговор

    До коментар #124 от "С.П.":

    САЩ ша кажат за стрелбата срещу Тръмп.....а то слабоумието е характерно за политиците и от републиканците.
  • 127 Сократ

    4 0 Отговор
    Така си е. Тръмп е дъртак. Но е с акъла си. Обаче за Камалата може да се каже само едно: тъпа и злобна зеница. Как такова нещо е било прокурор? Обаче защо се чудя. Щом десито стана конституционен съдия с 6 месеца стаж в лудница като юристконсулт.... няма от какво да се учудваме.

    Коментиран от #128

  • 128 Каква е КАМАЛА

    0 1 Отговор

    До коментар #127 от "Сократ":

    Решават избирателите......ша земе да опраска дъртака Тръмп, та ша са чуди откъде му е дошло

    Коментиран от #129

  • 129 любопитен

    0 0 Отговор

    До коментар #128 от "Каква е КАМАЛА":

    И как ще го опраска, с голото си смугло Д ли?
  • 130 ТОШО

    1 0 Отговор
    ТЪЙ ТЪЙ НЕ КОЛКО МУ Е ДЪЛЪК А КОЛКО МУ Е ДЕБЕЛ

    Коментиран от #131

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.