31 Юли, 2024 07:58 1 798 18

Вицепрезидентът на Тръмп заплаши нелегалните мигранти: Стягайте куфарите, Доналд Тръмп идва!

  • джей ди ванс-
  • доналд тръмп-
  • републиканска партия-
  • джо байдън-
  • камала харис-
  • мигранти

Джей Ди Ванс отбеляза, че ако Камала Харис успее да направи нелегалните имигранти регистрирани гласоподаватели, тя на практика ще предаде контрола над САЩ на хора, които дори не би трябвало да са тук

Вицепрезидентът на Тръмп заплаши нелегалните мигранти: Стягайте куфарите, Доналд Тръмп идва! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът за вицепрезидент на Републиканската партия сенатор Джей Ди Ванс заяви по време на митинг в Рино, Невада, че нелегалните имигранти трябва да "започнат да си събират багажа", "защото Доналд Тръмп се завръща".

Ванс заяви, че ако вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис заеме поста, тя "няма да спре, докато всеки един имигрант, когото пусне", не стане избирател.

"Време е да поставим интересите на американските граждани на първо място", продължи Ванс, заявявайки, че е "здрав разум" лидерите на САЩ да се "грижат за интересите" на американските граждани, посочи АП.

Той отбеляза, че ако Харис успее да направи нелегалните имигранти регистрирани гласоподаватели, тя на практика ще "предаде контрола" над САЩ на "хора, които дори не би трябвало да са тук".

Сенаторът Джей Ди Ванс проведе митинг в Рино, Невада, на който похвали бившия президент Доналд Тръмп. Ванс заяви, че Тръмп е "поел куршум за страната" и предположи, че ще продължи да дава значителен принос, ако бъде преизбран.

"Ние ще си върнем страната", заяви Ванс. "Той дори пое куршум за страната, която обича. Само си представете какво ще направи с още четири години в Белия дом".

Ванс също така противопостави лоялността на Тръмп на тази на вицепрезидентската надежда на демократите Камала Харис.

"Лоялността е да служиш в морската пехота на Съединените щати, както направих аз. Лоялността е да поемеш куршум за тази страна - нещо, което Доналд Тръмп направи. Ако Камала Харис иска да говори за лоялност, тя трябва да се погледне в огледалото", заключи той.

Ванс заяви, че според него това, което "медиите" наричат "коронация" на вицепрезидента на Съединените щати Камала Харис, трябва да се нарече "преврат".

По време на своя митинг в Рино, Невада, Ванс заяви, че "шефовете на Демократическата партия" са смятали, че резултатите от гласуването на президента на САЩ Джо Байдън са "твърде лоши", което ги е накарало да "инсталират Камала Харис като своя нова кандидатура - човек, който не е получил нито един глас".

"А медиите наричат това коронация", продължава той, като добавя, че "в Америка не коронясваме лидерите си, а гласуваме за тях".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами правилно!

    40 4 Отговор
    А в Европа кога?

    Коментиран от #6, #10

  • 2 Последния Софиянец

    41 5 Отговор
    17 годишен бежанец от Руанда направи клане на децата в Англия.

    Коментиран от #8

  • 3 любител

    8 31 Отговор
    заради тоя тъпак тръмпчо ще загуби защото от краварите половината са мърляви емигранти

    Коментиран от #5

  • 4 И те като взеха,

    10 25 Отговор
    че се разбързахаааа! Хеле руските мигранти. За тях всеки затвор е по-добър от матушката.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ще, ще,

    12 21 Отговор

    До коментар #1 от "Ами правилно!":

    но първо путинистите. Те не са българи.
  • 7 факуса

    28 2 Отговор
    в с.америка всички са мигранти, без останалите живи индианци

    Коментиран от #9

  • 8 Факт

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Нали беше уж от Уелс?

    Коментиран от #11

  • 9 Красимир Петров

    17 6 Отговор

    До коментар #7 от "факуса":

    А6о не си разбрал,тук се говори за мигранти пресекли нелегално границата на САЩ.
  • 10 Когато :

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ами правилно!":

    Урсула бъде сменена!
    Значи няма да е скоро...-поне след 5 години...!
  • 11 Последния Софиянец

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "Факт":

    Уелски руандиец
  • 12 Вземайте пуканки и биричка

    3 3 Отговор
    Заклещени в Космоса! Това гласят някои заглавия за поредния неуспех на Boeing Co. с капсулата Starliner. Това е сюжет, който би могъл да се превърне във вълнуващ екшън филм и затова привлича кликове в интернет

    Коментиран от #13

  • 13 Киро Острото

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Вземайте пуканки и биричка":

    Да скочат с парашути!
  • 14 Тц тц тц

    3 1 Отговор
    Странни мигранти.Все млади мъже без жени и приличат на военни.Имат в главата си пъзел.Сатанисти са ги обучавали.На фона на изепките на Евровизията и откриването на Олимпиадата плановете на сатанистите лека полека се разкриват.
  • 15 И този е побъркан

    1 3 Отговор
    Какво ше поставяш на първо място е като вашите граждани са мързели живеещи на помощи и не желаещи да работят и само мигрантите могат да дръпнат икономиката ви с тяхното желание за работа пари и устройване в новата държава
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ха ха ха а така

    4 1 Отговор
    Голям страх тресе либералистино-комуноидната напаст , че нормалността и нормалните хора могат да се върнат на власт в америката .
  • 18 Хлъц

    2 0 Отговор
    Говори абсолютна истина.Бидоня затова не продължи със Стената,а при граничната полиция,не ги пипаше.За последните две години -11 милиона са вътре.Ударно,при облекчени условия ги натурализират.Защо- ясно е за всеки нормално мислещ.А това е достатъчно мощен инструмент,при бъдещи избори.Без значение,че времевият отрязък е къс.Ако прибавим и афроамериканците от ниските слоеве,латиноамериканците ,второ и трето поколение,на Тръмп няма да му бъде лесно,защото тези общности са концентрирани в мегаполисите и големите градове.