Тема: Украйна

12 Август, 2024 16:34, обновена 12 Август, 2024 18:41 7 010 310

Владимир Путин: Целта ни е да изтласкаме украинските сили от руска територия

  • владимир путин-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • кримска област

Руският президент допълни, че украинската инвазия в Курска област е опит да бъде спряно руското настъпление в Донбас

Владимир Путин: Целта ни е да изтласкаме украинските сили от руска територия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин потвърди днес, че иска да "изтласка" украинските сили, които на 6 август нахлуха в Курска област, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Това е най-мащабното нахлуване на украински военни части на руска територия от началото на войната през февруари 2022 г.

"Основната задача на министерството на отбраната несъмнено е да изтласка врага от нашите територии", каза Путин на среща с висши служители по сигурността и областни губернатори, излъчена по руската телевизия. "Врагът се стреми да подобри преговорната си позиция в бъдеще", добави той, обвинявайки Киев, че "изпълнява волята" на Запада.

Още новини от Украйна

Руският президент допълни, че украинската инвазия в Курска област е опит да бъде спряно руското настъпление в Донбас.

Путин каза, че украинското настъпление е опит на Киев да подкопае стабилността на Русия, но подчерта, че "той няма да е успешен".

"Загубите на украинските въоръжени сили се увеличават драматично за тях, включително сред най-боеспособните части, които врагът прехвърля към нашата граница", каза Путин. "Врагът със сигурност ще получи достоен отговор и всички цели, които стоят пред нас, без съмнение ще бъдат постигнати", допълни руският лидер.

По думите му броят на доброволците, които искат да се присъединят към руската армия, се е увеличил след атаката, допълва Асошиейтед прес. Президентът подчерта, че Москва ще продължи офанзивата си в Източна Украйна независимо от нападението срещу Курска област.

Изпълняващият длъжността губернатор на Курска област Алексей Смирнов докладва на държавния глава, че украинските сили са навлезли на 12 км в областт по протежение на 40-километрова фронтова линия и че в момента контролират руски селища. Смирнов каза, че 12 цивилни са били убити, а 121, сред които 10 деца, са били ранени. Около 121 000 души са били евакуирани или сами са напуснали засегнатите от сраженията райони.

Смирнов каза, че е трудно да се проследят всички диверсионни части в областта и отбеляза, че някои от украинските военни използват фалшиви руски документи за самоличност.

Губернаторът на съседната на Белгородска област Вячеслав Гладков също съобщи за евакуирани жители от районите край украинската граница. Той каза, че тази сутрин е била "тревожна", но не оповести подробности.

След като започнаха нападението си, украинските сили бързо навлязоха в град Суджа, който се намира на около 10 км от границата. Съобщава се, че те все още държат западната част на града, където се намира важна транзитна станция за природен газ.

Украинската операция се осъществява в условията на строга секретност. Не е ясно дали украинските сили имат за цел да задържат територии или само да извършват набези и да се изтеглят, коментира АП.

Това не е първият пробив на руската граница от началото на конфликта, но нападението срещу Курска област е най-голямата атака на територията на Русия след Втората световна война и представлява крайъгълен камък в сраженията. Това е и първият случай, когато настъплението е оглавявано от украинската армия, а не от проукраински руски бойци. Държавната пропаганда се опитва да омаловажи атаката, като подчертава, че властите са фокусирали усилията си върху помощта на местните жители. Това е опит да се отклони вниманието от неуспеха на военните да се подготвят за нападението и бързо да го отблъснат, коментира още АП.

Генерал-лейтенант от запаса Андрей Гурульов, депутат в долната камара на руския парламент, разкритикува военните, че не са успели да защитят границата.

"За съжаление, групата сили, охраняваща границата, не е разполагала със собствени разузнавателни средства", заяви той в социалните мрежи. "Никой не обича да вижда истината в докладите, всички искат да чуят само, че всичко е наред", допълни Гурульов.

Сраженията в Русия отново повдигнаха въпроса дали Украйна използва оръжия, доставени от страни членки на НАТО. Някои западни държави не искаха да позволят на Украйна да използва тяхната военна помощ за удари по руска територия, опасявайки се, че това ще доведе до ескалация, която може да въвлече НАТО във война с Русия.

Въпреки че не е ясно какви оръжия използва Украйна в Курска област, много руски медии съобщават, че там има американски бронирани пехотни машини "Брадли" (Bradley), както и германски "Мардер" (Marder). Агенция АП отбелязва, че не може да потвърди тази информация чрез независим източник.

Украйна вече използва доставени от САЩ оръжия за удари по руска територия. Но италианският външен министър Антонио Таяни каза в публикувано днес интервю, че военното оборудване, изпратено от неговата страна, "не може да се използва за атаки срещу Русия на нейна територия".

Същевременно Арне Колац, говорител на германското министерство на отбраната, заяви, че "международното право позволява на една държава, която се отбранява, да се отбранява и на територията на нападателя". "Това е ясно и от наша гледна точка", допълни Колац.

Руското министерство на отбраната днес съобщи, че изпратените в Курска област подкрепления от военновъздушните сили и артилерията през последното денонощие са отблъснали украински части край Мартиновка, Борки и Коренево. Военното ведомство допълни, че руските сили са осуетили и опит на украински мобилни групи да навлязат дълбоко в руската територия край Каучук.

Освен това руската армия нанесе въздушни и артилерийски удари и по местата, в които има струпване на украински войски и техника край Суджа, Куриловка, Пехово, Любимово и няколко други населени района, се още казва в съобщението. Министерството на отбраната допълва, че военни самолети и артилерия са нанесли удари по резервите на Киев в украинската Сумска област.

Паси Паройнен, анализатор от базираната във Финландия разузнавателна агенция"Блек бърд груп", която работи с общодостъпни източници на информация, каза, че най-тежката фаза от украинското нахлуване вероятно ще започне, след като руските резервисти влязат в битката.

Базираният във Вашингтон мозъчен тръст "Институт за изследване на войната" определи руските сили, реагирали на нахлуването, като "набързо събрани и разнородни".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    105 147 Отговор
    Путин е единственият защитник на православието и нормалността срещу сатанинските секти отвъд океана!

    Коментиран от #24, #26, #30, #35, #142, #153, #281

  • 2 Цел+ бонус

    36 58 Отговор
    Да ликвидират КозякКурватаСтайкоф
  • 3 Последния Софиянец

    57 89 Отговор
    Армията си свърши работата ,сега операцията се поема от ФСБ да разчистят телата.

    Коментиран от #34, #56, #133, #228, #230, #233, #236, #296

  • 4 К.О.Т.арАК 🐱

    44 20 Отговор
    е тва е голяма цел !! абе..целите се променят с времето

    Коментиран от #27

  • 5 Хитлер

    47 65 Отговор
    Курската операция е последната голяма офанзива на Райха преди капитулацията.4 млн войници, 12 000 танка,13 000 самолета,50 000 оръдия.

    Коментиран от #28

  • 6 !!!?

    95 51 Отговор
    Тези банални клишета Путлер повтаря безконечно, когато няма полезен ход...!!!?

    Коментиран от #8, #74, #178

  • 7 Атина Палада

    38 36 Отговор
    Не, Г-н Путин,не ти вярвам този път..
    Кой изтегли от фронта в Украйна най елитните бойци на Украйна и ги изпрати в Курск?При това руското разузнаване е знаело,но сте ги оставили да влязат...КОЙ?КОЙ?Кой ги изпрати? Вие с Г-н Зеленски ли?
    Защото решението за Курск е било политическо ,а не на генералния щаб.

    Коментиран от #12, #38

  • 8 Последния Софиянец

    32 48 Отговор

    До коментар #6 от "!!!?":

    Вакуумните бомби са полезен ход.

    Коментиран от #45, #79, #158

  • 9 Националист

    63 31 Отговор
    Като за
    ТРИ ДНЯ някой изобщо вярвали на този старец

    Коментиран от #20, #46

  • 10 супер...

    77 26 Отговор
    много хубав бункер, там да си изкараш старините, изкуууукал старец, слънце да не видиш!
  • 11 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 55 Отговор
    Не ли странно, че повече от година САЩиянците тръбяха, че не разрешават на Ze да атакува цели в Русия❗Дали в последния разговор по телефона Русия не е разкрила пред Остин , че се формира ударна група и Отело не е уверил Русия , че няма да допуснат нахлуване на укри в раша🤔❗🤔
    И изведнъж , както се изметнаха след уверенията, че няма да удрят руски самолети над Сирия и свалиха СУ-то "без да знаят" , сега укрите нахлува "без jankite да знаят" 🤔❗
    🥸🥸🥸

    Коментиран от #25, #49, #69

  • 12 Последния Софиянец

    28 40 Отговор

    До коментар #7 от "Атина Палада":

    От Донбас са изтеглени 200 човека от 200 000.Самите украинци казват че са разочаровани.

    Коментиран от #33, #85

  • 13 Анализатор

    78 28 Отговор
    Само след месец целта ти ще е да изтласкаш ВСУ от Подмосковието...
    Как спиш нощем...?
  • 14 Пиночет

    80 20 Отговор
    Пращайте и палячото Путин на фронта, да види как е!

    Коментиран от #251

  • 15 !!!?

    69 22 Отговор
    Тези банални клишета Путлер повтаря безконечно, когато няма полезен ход...!
    Украинците го накараха да спре да казва, че Русия воюва с НАТО !!!?
  • 16 оле мале

    69 17 Отговор
    Уааау, голям стратег е джуджето. Значи това била целта, а Вова? Добре, че ми каза.

    Коментиран от #132

  • 17 Дано скоро

    12 80 Отговор
    Русия хвърли атомна бомба над киеф дано

    Коментиран от #32, #44, #175

  • 18 Как ще го направите

    43 18 Отговор
    Като вече на сградите в Курск се веят Украинските знамена

    Коментиран от #125

  • 19 ха-ха

    57 17 Отговор
    Снимка: Лилипутин в бункера. Изтласква ли изтласква украинските сили.
  • 20 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 17 Отговор

    До коментар #9 от "Националист":

    Никой не вярва И на ТЕеБЕ ❗
    Защото вече и децата знаят кой каза това за 72 часа, не за три дня❗
  • 21 Дон Корлеоне

    56 17 Отговор
    Време е, да се удари палячовския Гомнокремъл!
  • 22 Пешо

    56 18 Отговор
    В Кремъл памперсите бил на свършване
  • 23 Чакайте, бе, товарищи,

    61 17 Отговор
    Не беше ли целта Киея за три сни, Берлин за пет, удри Воваи т.н. недомислици по РТ1?
    Недейте така бе, ребята, вече и бабите от Клуба на Пенсионера в село Забърдо ви се смеят, а са червени, та червени...
    🤣🤣🤣🤣
  • 24 Патриарх Кирил

    29 7 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    ПУТИН ето современной Юда
  • 25 К.О.Т.арАК 🐱

    26 14 Отговор

    До коментар #11 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    нас опят обманули , надули...тва ли се опитваш да пишеш?

    Коментиран от #66

  • 26 Лапни щарани

    34 15 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    От отвъдното ли? Този двойник дори на пролича на оригиналния Путлер
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Шах и мат с пешката

    46 21 Отговор
    Украинските патриоти превзеха и газопровод на газпром,руските терористи са в паника

    Коментиран от #92

  • 30 Попе

    18 9 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Какъв чин имаш?
  • 31 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    39 13 Отговор
    Това със загубите го знаеме дядката въобще си няма на представа какво става там Герасимов нали беше спрял украинците ха ха ха
  • 32 На теб русофилистична бомба

    31 16 Отговор

    До коментар #17 от "Дано скоро":

    отдавна ти е опустошила малкото мозък, който си имал, ватниче...
  • 33 Атина Палада

    12 30 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Няма значение от къде колко са изтеглени като бройка...
    А това,че били най обучените бойци...При това,помагат на Русия за разтеглянето на фронта.:)))
    Командир на някакъв елитен...не знам батальони ли им казвате ,кво там..е отказал да бъдат жертвани и е бил уволнен седмица преди да навлязат в Курск.
    При това,решението е било политическо в Украйна а не на генералния щаб.

    Коментиран от #48, #50, #64, #95

  • 34 А бе

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Стрували си такава глупост смесена с простащина да се коментира?
  • 35 Патриарх Кирил

    35 11 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    ПУТИН сегоднящний Юда

    Коментиран от #51, #265

  • 36 Китин от Китен

    30 13 Отговор
    Г-н Путин се оказа изключително негостоприемен човек, бива ли такова отношение към скъпите гости от Украйна?

    Коментиран от #43

  • 37 Аз съм веган

    35 13 Отговор
    А бе тия в бункера, да не са на хероин? Време е хаяско да сменя ботокса.

    Коментиран от #47

  • 38 Краден ник

    21 10 Отговор

    До коментар #7 от "Атина Палада":

    Не кради чужд НИК. Личи си, че оригинала е по- интелигентен и грамотен от теб.

    Коментиран от #231

  • 39 Тоз пък.

    18 9 Отговор
    Я да влезе в българският тик ток.Копейките ще му кажат как точно стават нещата.
  • 40 Атина Палада

    16 16 Отговор
    Путин Първи е моят Бог
  • 41 АУУУУУ

    32 24 Отговор
    Шефът на комисията по отбрана на Бундестага Маркус Фабер казва, че украинската офанзива в Курска област върви по-добре от очакваното и Путин вече нищо не контролира. Може да се мисли за преговори с наследника на Путин, а с руския диктатор ще се преговаря в Хага.Шефът на комисията по отбрана на Бундестага Маркус Фабер казва, че украинската офанзива в Курска област върви по-добре от очакваното и Путин вече нищо не контролира. Може да се мисли за преговори с наследника на Путин, а с руския диктатор ще се преговаря в Хага.✌️✌️✌️✌️✌️✌️

    Коментиран от #100

  • 42 Дребосъкът от бункера

    26 16 Отговор
    Насъсква Zомбитата 😂😂😂
    Украйна изпълнявала нашата воля, като не иска да коленичи пред азиатеца 😂😂😂
    Zомбораноте Vатници са в тотален мозъчен покой 😂😂😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦
  • 43 От Карлуково:

    6 11 Отговор

    До коментар #36 от "Китин от Китен":

    Идваме!Не предприемай нищо!
  • 44 вятъра на промяната

    29 6 Отговор

    До коментар #17 от "Дано скоро":

    Като гледам как хвърляш атомни бомби с лекота - МАЙ НЕ СИ ХОДИЛ В КАЗАРМА.8729
  • 45 Така е

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    И особено една в умивалника ти ,когато най не очакваш.
  • 46 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    25 12 Отговор

    До коментар #9 от "Националист":

    Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете

    ГЕНЕРАЛ МАРК МИЛИ

    каза на депутатите, че без помощ от САЩ,
    Киев може да падне в рамките на 72 часа, ако се осъществи пълномащабна руска инвазия в Украйна, казват пред Fox News множество източници в Конгреса❗❗❗

    .Това е оп орката
    ОТпосолствоТО
    за три дни ‼️‼️‼️

    Коментиран от #307

  • 47 И питаш???

    26 15 Отговор

    До коментар #37 от "Аз съм веган":

    Русия е на второ място в света по употреба на хероин.
  • 48 Националист

    27 17 Отговор

    До коментар #33 от "Атина Палада":

    Споко така и до Кремъл ще разтегната фронта. Още ли вярваш че тези алкохолици и мародери могат да воюват. При всяка военна победа РУСИЯ е давала в пъти повече жертви от врага.

    Коментиран от #52, #60

  • 49 Путин е агресор

    32 16 Отговор

    До коментар #11 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    С агресор не се преговаря, той са трепе

    Коментиран от #89

  • 50 Аз съм веган

    15 11 Отговор

    До коментар #33 от "Атина Палада":

    Спри се, започваш да ставаш като медведев.

    Коментиран от #57

  • 51 БрЯх...!

    2 12 Отговор

    До коментар #35 от "Патриарх Кирил":

    Чак пък ,,Юда"...??
  • 52 Атина Палада

    19 28 Отговор

    До коментар #48 от "Националист":

    руснака е най-умният и смел войн в цялата Вселена

    Коментиран от #59, #67, #71

  • 53 стоян георгиев

    19 13 Отговор
    Ако изтласкват както в харковска област и донбас.за 1000 кв.км.ще.им трябват поне 300000 убити и ранени руснака.та другари скоро имате юбилей.другата седмица 600000 ваши другари ще са демилитаризирани спор д украинската статистика а тя е много точна.

    Коментиран от #225

  • 54 Копейка

    22 9 Отговор
    На нас ни казаха когато нямаме опорки да обиждаме автора на статията!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Европеец

    17 12 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Нещата стоят малко по- иначе от това което мислиш че е, сутринта гледах много обективни руски медии, които казват че инициативата все още е украинска, те се окопават и идват резерви.... Путин трудно вече ще постигне целите които беше поставил началото на СБО, ако все пак успея да ги постигне ще отнемат години...... На страната на Русия съм но Путин тотално се изложи...... Да видим колко време ще му е необходимо да владее ситуацията в курска и в белгородска област..... След това да видим какъв ще му бъде отговора за украинската авантюра в тия две области.....

    Коментиран от #73, #81

  • 57 Между впрочем!

    24 10 Отговор

    До коментар #50 от "Аз съм веган":

    Къде изчезна Медвежока...да коментира...?!

    Коментиран от #287

  • 58 Унтерофицер

    21 15 Отговор
    Тоя кремълски петел, действителен боток.сов папагал, въобще дава ли си сметка какво глупости ръси? Пияните ва.тници трябва да са се побъркали окончателно, за да вярват на нелепите брътвежи на тоя жалък дъ.ртак...
  • 59 АУУУУУ

    18 7 Отговор

    До коментар #52 от "Атина Палада":

    А ТИ СИ НАЙ-ПРОСТАТА БЪЛГАРСКА ЧИСТАЧКА В ГЪРЦИЯ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 60 Атина Палада

    8 14 Отговор

    До коментар #48 от "Националист":

    Ха ха ха ,значи сте много п.литко.умни:)))) вас могат да си ви премятат както искат и децата ,а вие не може да се усетите:)))) Тук за Курск е толкова явно ,а вие не вдевате:))))
    Божеее,добре,че не съм толкова з.аспала като вас тук:))))
  • 61 Русия трябва да бъде разрушена...

    24 15 Отговор
    Почваме от Курцк и Белгород.

    Коментиран от #103

  • 62 ДрБр

    11 19 Отговор
    ООкрайна умря

    Коментиран от #70

  • 63 Дааа ...

    16 10 Отговор
    От "Киев за 3 дни" до "Днес осъмнахме, за сега, в РФ"
  • 64 ЯЗЕ

    17 9 Отговор

    До коментар #33 от "Атина Палада":

    Да ти кажа нещо на ушенце.Кадировците са се разбрали с украинците да не се нападат.Затова се били "разминали".На никой няма да казваш!Това е тайна между мен и теб.

    Коментиран от #75

  • 65 Хахахаха

    14 9 Отговор
    Ааааа значи било, за да бъде спряно руското настъпление в Донбас?????? А руското настъпление в Донбас, а напълно нормално нещо, така ли???? Обаче атаката в Курск е тероризъм????
  • 66 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 14 Отговор

    До коментар #25 от "К.О.Т.арАК 🐱":

    Я, нашето ПОТараЧЕ започва да вдява❗ jankite това го правят още от договорите с местните племена в Америка- подписват договор когато са по-слаби и го късат и ги избиват, когато са по-силни❗
    Така направиха при Карибската криза- обаха да изтеглят ракетите си от Турция ... и ги забравиха до ден днешен там 😉❗
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Анонимен

    21 11 Отговор
    Руският президент Владимир Путин потвърди днес, че иска да "изтласка" украинските сили.........ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО Е ДА МОЖЕШ, А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО НАПРАВИШ !!!
  • 69 Всичко върви по план

    17 11 Отговор

    До коментар #11 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    до кончината на Русия!САЩ налагаха някакви ограничения с цел да се избегне ескалация на напрежението,но се увериха че леко и постепенно трябва да се разхлабва примката.В крайна сметка оръжията са дадени на Украйна и тя преценява кога,къде и как да ги използва другарю! Не ТИ!!

    Коментиран от #97, #99

  • 70 да де

    5 3 Отговор

    До коментар #62 от "ДрБр":

    Ама това що трябва да го пишеш две години и половина?
    Смени малко плочата.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 обезсърчена копейка

    19 9 Отговор
    И каква стана тя???!!! Вместо в Берлин, Лондон и Ню Йорк ние "изтласкваме" украинци от руска земя.
  • 73 Путин не се изложи,а го...изложиха...!

    10 13 Отговор

    До коментар #56 от "Европеец":

    Не му дадоха навременна и адекватна информация за видимото струпване на войски,в близост до границата...!
    Тия гранични военни началници,или са подкупени,или са абсолютни случайници ,за да проспат такова видимо раздвижване на врага ,непосредствено до границата...!
    Не затвор...разстрела им е малко...!

    Коментиран от #94

  • 74 Европеец

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "!!!?":

    За първи път ще ти сложа плюс с чиста съвест.. винаги не ми ето ми е било различно от твоето, но сега съвпада на 1000%...
  • 75 Атина Палада

    5 6 Отговор

    До коментар #64 от "ЯЗЕ":

    Нищо не разбираш.:))като всичките ти съмишленици тук...
    На вас критичното мислене ви е непознато.

    Коментиран от #121

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Реалист

    18 10 Отговор
    Огромен страх тресе Кремъл от думата "мобилизация"!
    Сега търсят начин как да стане без да се усети - ама такъв начин няма!
    Представяте ли си 100 хиляди родители на загинали наборници пред Спаската кула?
    Няма какво да ги спре!
    От тях ще започне разпада на кочината!

    Коментиран от #262

  • 78 Аз съм веган

    14 9 Отговор
    Той хаяско същите брътвежи ги ръсеше и като обявява ше и началото на сво. Какви времена бяха, копейките си хвърляха ушанките във въздуха от радост и си късаха ватенкикте, че ще вземат Киев за три дни.
  • 79 Европеец

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Полезен но частичен ход....
  • 80 Сгащиха

    14 8 Отговор
    Путин по памперс а путинистите по долни гащи.
  • 81 😂.......

    16 7 Отговор

    До коментар #56 от "Европеец":

    Това че си на страната на Русия не го пиши... Не се излагай....

    Коментиран от #114

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Р.К.И.

    11 7 Отговор
    " „Основната задача на министерството на отбраната несъмнено е да изтласка врага от нашите територии“ " От :до Киев; Берлин и Лисабон, стигнаха до основната задача - да се отбраняват героиски ... на собствена територия! "Отечествена" война; "За родину"; "За Путину" ! Това ли беше планирано на 24/02/22 . Тези са пълни нещастнници - малка групировка на тяхна територия и минават в глуха отбрана.
  • 85 Даа бе

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Как не се досетихме,украинците ти казват на тебе всичко.Ама между нас да си остане.
  • 86 Залупа плешь

    3 3 Отговор
    Зарделись щёки, бледный лоб
    Стыдом воспламенился,
    Готов с постели прянуть поп.
    Но вдруг остановился.
    Он видит — в ветхом сюртуке
    С спущенными штанами,

    С хуиной толстою в руке,
    С отвисшими мудами.
  • 87 Атина Палада

    7 5 Отговор

    До коментар #71 от "Здрастии копейкиИИ 🤪🤡":

    живота си давам за Митрофанова и Русия
  • 88 Само твърдо с Урко фашистите

    8 9 Отговор
    Урки вие от добро не разбирате

    Коментиран от #118

  • 89 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 8 Отговор

    До коментар #49 от "Путин е агресор":

    Много филми си гледАл ❗
    Ама не си забелезАл дори, че самите САЩиянци имат отдел за преговори екипи при подобни случаи❗
    Нормално е да НЕ знаеш, Вие толкова много неща НЕ знаете ❗

    Коментиран от #124

  • 90 Всичко е по план

    10 8 Отговор
    ⚡DeepState съобщават, че признанието на руските власти, че ВСУ контролират 28 населени места в Курска област не отговаря на истината. Според тях ВСУ контролират 44 населени места в Курска област, а още 10 са спорни.
  • 91 Артилерист

    10 14 Отговор
    Броите ли след колко дни прави това изказване Вл. Путин? Западняшката пропаганда изкарваше, че се е паникьосал, побеснял, крещял. Нищо подобно. Той събра отговорните фактори, изясни си обстановката, вероятно е поставил задачи за незабавно изпълнение, но истерични, панически, хашлашки изпълнения нямаше. Ситуацията скоро влезе под контрол-по нашествениците се стовариха ударите на далекобойни оръжия, колони войски от най-близката руска група се насочиха към мястото на пробива и терористите бяха спрени. И днес президента Путин нарежда нашествениците да се "изтласкат", което на отговорните военни може да е казано и с по-категорични глаголи...

    Коментиран от #126, #129, #130, #131, #137, #227, #306

  • 92 Европеец

    8 6 Отговор

    До коментар #29 от "Шах и мат с пешката":

    Не разбираш Шаха,... Шах или шех в случая няма голямо значение важен е мата.... А мата зависи какви решения ще вземе Путин...

    Коментиран от #105, #217

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Атина Палада

    8 7 Отговор

    До коментар #73 от "Путин не се изложи,а го...изложиха...!":

    Защо при ВСВ британското разузнаване уведомява руснаците за Курск,но руснаците остават германците да влязат..?
    Сега руснаците постъпват по същия начин или стратегия ли му викате...С разликата,че сега украинците са далеч по малко като бройка...
    Защо най добрите бойци на Украйна ги изтеглиха от фронта в Украйна и ги пратиха в Курск?
  • 95 Бухахаха ха

    10 7 Отговор

    До коментар #33 от "Атина Палада":

    Как и с какво Русия ще разтегли Русия фронта,тя няма армия!

    Коментиран от #102, #107

  • 96 Така

    6 2 Отговор
    Имам един стар червен пластмасов телефон. Да взема да му пратя. Гледам, че събира стари телефони.

    Коментиран от #104

  • 97 Съгласен съм,но само до някъде...!

    7 5 Отговор

    До коментар #69 от "Всичко върви по план":

    Украйна решава кога и къде да използва натовските оръжия...-ОК!
    Но ,,как"...и да иска- не може без НАТО!
    Просто нямат обучени хора КАК да използват...,как да стартират дори съвременната техника,управлявана от НАТО-вски сателити ,връзки и навигация...!
    Просто и да искат- Украинците не могат да си надскочат боя,без НАТО...!
  • 98 Разпада на РФ е неизбежен!

    19 9 Отговор
    Пусин прекъсна губернатора на Курска област, когато взе да разказва колко населени места в Русия са под контрола на ВСУ.
    Доста нервен е кремълският касапин. 😆😬
  • 99 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 5 Отговор

    До коментар #69 от "Всичко върви по план":

    Сякаш някой пита ТЕБЕ , кога да разхлаби мерките
    ИЛИ КОГА ДА ТЕ ❤ОЛАБИ❤ ОТ НАПРЕЖЕНИЕТО ❤❤❤
  • 100 Европеец

    1 5 Отговор

    До коментар #41 от "АУУУУУ":

    Какво да ти кажа освен че блажени са вярващите.... Но ще поживеем и ще видим...
  • 101 Механик

    9 8 Отговор
    Никой не иска нищо от прокажената ви земя . Изчезвайте от земите на Украйна !
  • 102 Атина Палада

    7 2 Отговор

    До коментар #95 от "Бухахаха ха":

    Путин Първи го е измислил бре-той е най-умният лидер на Русия

    Коментиран от #108

  • 103 Да бе...

    5 6 Отговор

    До коментар #61 от "Русия трябва да бъде разрушена...":

    Това са го казали още древните римляни.... рашата... деленда ест... ако не ми вярваш питай Атина Палада😉, а откъде ще започне разрушаването няма значение, но тя трябва да бъде разрушена... И ще бъде... А Украйна ще пребъде! 😉... Атина Палада ще го потвърди👍.
  • 104 Поясни моля!

    0 2 Отговор

    До коментар #96 от "Така":

    За кой говориш?!

    Коментиран от #112

  • 105 Селянин

    7 8 Отговор

    До коментар #92 от "Европеец":

    Не в позиция да взема решения!Решенията му ги диктуват украинците!Русия е бита карта!
  • 106 Анонимен

    5 6 Отговор
    Ужас,в кабинета телефоните му са още на шайби и на стария телефонен кабел....верно тия са в 60-те години на ХХ век...
  • 107 Атина Палада

    6 6 Отговор

    До коментар #95 от "Бухахаха ха":

    Така,така:) Русия няма армия а Украйна има:))))

    Коментиран от #138

  • 108 Атина Палада

    2 6 Отговор

    До коментар #102 от "Атина Палада":

    Нали ти казах да не пишеш от моя Ник?

    Коментиран от #308

  • 109 11226

    6 4 Отговор
    ..."той няма да е успешен:" край на цитата.
    Абе Вова ти украинските войници по капака на бункера ли ти искаш да чукат?

    Коментиран от #111

  • 110 Биби Кинг

    3 4 Отговор
    Зеленцки и Путйо са два пътя- една цел- обеденение и освобождение на савецките земи и връщане на столицата на Русия у Киiв! Внетен ли сме?
  • 111 Атина Палада

    1 4 Отговор

    До коментар #109 от "11226":

    той иска навсякъде да чукат
  • 112 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 4 Отговор

    До коментар #104 от "Поясни моля!":

    Поясни моля, още ли не сте учили кога се пише "КОЙ" и кога се пише "КОГО"❗
    Или БЕЛ ти е втори език 🤔
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Европеец

    8 5 Отговор

    До коментар #81 от "😂.......":

    Благодаря за съвета..... Това че съм европеец не значи че не мога да съм на страната на Русия..... Това че съм на страната на Русия не значи че не мога да я критикувам....
  • 115 Ночко

    14 5 Отговор
    Следите ли рублата?Очаква се в края не седмицата Набиулина да опере пешкира за срива на всичко в русия!Копейки да почва да отваря пунктове за хуманитарна помощ за русия защото се задава глад
  • 116 Тити

    8 3 Отговор
    Путлер доста се е размечтал.
  • 117 Атина палада

    9 4 Отговор
    Даже и копейки не взимам. Пиша глупости защото съм с възпаление на мозъка.

    Коментиран от #119

  • 118 Европеец

    5 6 Отговор

    До коментар #88 от "Само твърдо с Урко фашистите":

    Да така е, ама Путин е безумно мек....
  • 119 Атина Палада

    7 3 Отговор

    До коментар #117 от "Атина палада":

    не пиши с моя ник и стига лъга-мощно захлебвам от Посоля
  • 120 ЛилиПутин

    8 5 Отговор
    Тоя има заучени шест изречения и само тях си повтаря!Вече става банален и буди съжаление като го гледа човек колко е жалък и как се гърчи
  • 121 Град Козлодуй

    12 12 Отговор

    До коментар #75 от "Атина Палада":

    Госпожица ник Атина Палада 80% от българите сме с Украйна.Лек ден.И чупка.

    Коментиран от #127

  • 122 Хахахаха

    10 5 Отговор
    Украинците прецакаха бункерното джудже :) хахахаха :)
  • 123 Защо

    8 7 Отговор
    Ще ги изтласквате, заградете ги и който остане жив каторга в сибир 20 години
  • 124 Пише се-

    3 7 Отговор

    До коментар #89 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    ,,ЗабелязЪл"...!
    Пак си бягал от час по БЕЛ...!

    Коментиран от #161

  • 125 Стойко

    12 8 Отговор

    До коментар #18 от "Как ще го направите":

    Tанцувам на песента на ЗСУ (Збройной Сильй Украине) как свалят и стъпкват рашисткото знаме и слагат Украинското...Безценно 👍🤸‍♂️🕺
  • 126 Е ба комунисти.

    3 3 Отговор

    До коментар #91 от "Артилерист":

    Изгодно.
  • 127 Атина Палада

    8 10 Отговор

    До коментар #121 от "Град Козлодуй":

    а бре ш.рошче-руския народ е велик и самодостатъчен

    Коментиран от #135

  • 128 Осведомен...

    10 4 Отговор
    Целта на Пyтлер е една, но едва ли бъде толкова лесно предвид, че украинците ще ползват сградите в руските селища и градове...
    Да видим, как рашистите ще бомбардират тези села.
  • 129 Аз съм веган

    13 2 Отговор

    До коментар #91 от "Артилерист":

    Красиви фантазии, нямащи нищо общо с действителността.
  • 130 Старшинка

    18 6 Отговор

    До коментар #91 от "Артилерист":

    Какво става със спецназа?Дига прашища,хвърля ги ви очите на хората, и ОТНОВО НИЩО! Руските войници избират живота и се предават.вместо са служат на твоя любим диктатор!Руската пропаганда ти пуска стари видео записи, а ти се хвърляш като шаран на гола кука с маджун.Виж сегашните реални видеозаписи,украинците хвърлят руските знамена в завладените територии и поставят украински.Русия няма войска.нейната мощ се оказа голям сапунен мехур! Агресора и терориста ще бъдат гонени до дупка,както Хитлер през ВСВ!! Помни или записвай,да не забравяш!
  • 131 Знаем.

    6 3 Отговор

    До коментар #91 от "Артилерист":

    След три дни.
  • 132 ПРЕВЪРТЯХТЕ ИГРАТА

    5 4 Отговор

    До коментар #16 от "оле мале":

    Явно пишеш на Путин, но Путин в твоята глава :))
    Не се учудвам, тук пишат основно само шизофреници :((
    Като лечебно място е сайтът ФАКТИ :)
  • 133 Много рускиГовна имаш

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    в кратуната си рашистофилска.
  • 134 Стана ясно защо се бърза с евакуацията,

    5 5 Отговор
    за да се предотврати референдумът. След туй ще кажат, че са гласували много малък процент.
  • 135 Ихууууууу ганчо

    14 6 Отговор

    До коментар #127 от "Атина Палада":

    Нито е велик ,нито е самодостатъчен! Шепа украинци го направиха за посмешище пред цял сват!!!,,,,,,,,,,,и продължават да го правят!
  • 136 Петър

    13 6 Отговор
    Най-смешният диктатор на света.
  • 137 Здраве желаем,чугун.

    17 11 Отговор

    До коментар #91 от "Артилерист":

    Вместо Украйна да свърши хората,в руската армия останаха голобради 18-20 годишни момчета срещу закалени и тренирани в натовски държави украинци.Само виж въоръжението на ВСУ.В България за разлика от Русия имаш свободен достъп до всякаква информация.Възползвай се от това че живееш в страна от ЕС не в Мордор.

    Коментиран от #176

  • 138 Бухахаха ха

    12 5 Отговор

    До коментар #107 от "Атина Палада":

    Има,щом шести ден няма кой да я спре! Вие тролчета ,не разбрахте ли че не можете да драскате каквото на вас ви харесва,и да си вземете паричките?Не става ,набийте си го в тимбариците!!

    Коментиран от #140

  • 139 РОА

    5 9 Отговор
    Украйна е казала, че няма да спре докато не освободи Русия от режима на нацистите в Кремъл.
  • 140 Атина Палада

    6 6 Отговор

    До коментар #138 от "Бухахаха ха":

    ш.рошче-всеки ден си го набивам
  • 141 История

    8 8 Отговор
    Какво става в този форум, някой доста центове има за раздаване, това е шок оооо ужас,какво ви пречи да видите истината центаджии??

    Коментиран от #179, #189

  • 142 7777

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    И как го защитава?Като напада православен народ?
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Демократ

    11 7 Отговор
    Кой ше изтласкаш тибепедераст руски пробит
  • 145 Доротея

    11 8 Отговор
    А как хубаво беше преди две години и половина :"Взять Киев за три дня, за неделю до Ламанша"!
  • 146 Бай той Толстой

    6 8 Отговор
    Колкото повече мърдат, толкова повече им влиза.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Васо

    12 8 Отговор
    Ще изтласкаш на маjкя ти миндж!ата.. Стана тя, каквато стана. А бай Вазов се беше много объркал- Кат Русия няма втора, тъй могъща.на света... Видя се колко е могъща... Мухахаххаха . Да живее България, ЕС, Европа, Нато, Украйна. Един дебел Курск за рашистите.
  • 149 Е, що ги пуснахте да влязат?

    11 2 Отговор
    Сега, вместо към Киев, трябва да се браните.
  • 150 Хохо Бохо

    8 4 Отговор
    Нали целта ви беше Киев за три дни бре?...
  • 151 Васо

    9 4 Отговор
    Дебел Курск му влезе на Куйло... Хахахаха....
  • 152 Луиза Розова

    9 3 Отговор
    И понеже
    Бункерния Пюсюр
    Има Уникален Мозък.

    След 1941 година
    За първи път
    Е Пробита

    Руската Граница

    А Верно

    Бункерния Пюсюр
    Сам викаше
    Че Русия Граници няма

    Хахаха
  • 153 Путин

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Лизач, дори на мен ми омръзна.
  • 154 За съжаление

    15 6 Отговор
    Путин още веднъж доказва колко е некадърен!! Остави се запада да го излъже с минските споразумения ,после с преговорите в Истанбул , започна войната зле подготвен оставяйки 300 млрд в западни банки.не разви стратегически производства... А бе тъп кагебист си е

    Коментиран от #157, #164

  • 155 Бай той Толстой

    4 3 Отговор
    Поздрави от мен ,нещастни хлапета😁.Срещу мен да тичате,няма да ме стигнете.Малоруси,руси, македонци,вугаре-да ви йе.....м м...та демократична!

    Коментиран от #156

  • 156 Чиба бе иZвратен шумкар

    5 1 Отговор

    До коментар #155 от "Бай той Толстой":

    Я си E.П.М. бе negaл !!!
  • 157 Че кога

    6 4 Отговор

    До коментар #154 от "За съжаление":

    Пък Епилирания е искал да спазва
    Минските Споразумения .
    Че да го излъжат .

    Изобщо Този Ботокс
    ГАМЕН

    кога е спазвал нещо.

    Освен да води
    Малки момченца
    В Бункера.

    Коментиран от #160, #163

  • 158 Последният ресторантьор

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Вакуум е най-вече между ушите ти 🤩🤡

    Коментиран от #177

  • 159 РАДИО СМЯХ

    5 6 Отговор
    Китай да го мисли сега! След такъв смел и героичен подвиг на победата от Украйна, Тайван обмисля да нападне Китай. Успеят ли Тайван да превземат 15км територия, би означавало победа.

    Коментиран от #167

  • 160 А кога

    3 6 Отговор

    До коментар #157 от "Че кога":

    Украйна даде автономия на Донбас и Луганск??? Това бе условието и запада ОССЕ стана гарант но не изиска от Украйна да го спазва
    .
  • 161 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 3 Отговор

    До коментар #124 от "Пише се-":

    Споко, не съм бЕгал от час ❗И съм гледАл внимателно ❗
    Попитай някой от отбора на знаещите да ти обЯсни някой неща в начина на изразяване при ползване на изразни средства и прийоми, които си пропуснАл ‼️

    Коментиран от #183

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Момченцата

    3 5 Отговор

    До коментар #157 от "Че кога":

    Ги водите вие евроатлантиците...какъв вой вдигнахте против закона да няма сексуална пропаганда в училищата
  • 164 Замисли се ако ти се отдава

    0 4 Отговор

    До коментар #154 от "За съжаление":

    То ти ако беше толкова умен, нямаше да пишеш тук.

    Коментиран от #181

  • 165 Макробиолог

    5 1 Отговор
    Я какво оживление в блатото,глей,глей.....а след седмица,две ко ша каканижем--100000руски убити,укр им показа,укр им доказа,ко още? Ко доказва на шепа граничари е ден до пладне,а после?
  • 166 Ти почвай

    6 5 Отговор

    До коментар #162 от "Българин":

    Да отделяш от заплатата че за Украйна ще трябва да се плати за възстановяване поне 600 млрд а запада задържа само 300

    Коментиран от #168, #172, #180

  • 167 Смехурко

    4 4 Отговор

    До коментар #159 от "РАДИО СМЯХ":

    Затова гледаме, че Путя по цял ден се залива от смях. И генералите му се смеят. Голям смях пада, голямо чудо. Веселба.

    Коментиран от #173, #174

  • 168 Елемент арно

    2 2 Отговор

    До коментар #166 от "Ти почвай":

    Другите ще дойдат от новозавладяните рашиски територии и репарациите
  • 169 Украинците са

    6 3 Отговор
    навлезли на 12км. дълбочина на 40км. широчина или 480кв. км. за 6 дня. Колкото за цяло лято от Авдеевка до сегашните позиции.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 1122

    5 0 Отговор
    Ще, ще, ще, ще......... Някой трябва да си ходи май.
  • 172 Българин

    7 1 Отговор

    До коментар #166 от "Ти почвай":

    Малко не ти спори мисълта, но горе-долу успях да схвана какво се опитваш да напишеш на български език. Аз вече отделям от парите си за Украйна и ще продължа още повече да давам и помагам с каквото мога. Най-добре похарчените ми пари досега!
  • 173 Просто пунтират

    7 0 Отговор

    До коментар #167 от "Смехурко":

    Кимчо и смеещите му се генерали с тефтерче в ръка.
  • 174 Ама вярно бе😂

    2 1 Отговор

    До коментар #167 от "Смехурко":

    Смеят се радват се, и си хвърлят фуражките от кеф.
  • 175 Руски травестит

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Дано скоро":

    Ядрения терорист ще натиска ли вече копчето или хвана шубето
  • 176 Ехаааа

    6 0 Отговор

    До коментар #137 от "Здраве желаем,чугун.":

    Абсурд! Този живее в някакъв негов свят,който никой не познава и не е виждал,а бе соц носталгик.
  • 177 Дааааааа

    2 0 Отговор

    До коментар #158 от "Последният ресторантьор":

    Но е специален,руски и е трудно премахващ се.
  • 178 Спорт

    1 7 Отговор

    До коментар #6 от "!!!?":

    Путин каза друго , това че факти иска да си теле и иска да знаеш само това което пожелае , затова и ти пуска подбрана информация от цялото изявление.

    Коментиран от #185

  • 179 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #141 от "История":

    Ти ли бе...слепок...ще ни казваш какво да гледаме...ти...са тази глаукома...
  • 180 Не се вълнувай

    8 4 Отговор

    До коментар #166 от "Ти почвай":

    Русия ще плаща като поп,има с какво Ако няма, с територии!Украинците са прозорливи и находчиви.

    Коментиран от #191

  • 181 Бухахаха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #164 от "Замисли се ако ти се отдава":

    Ти като си токова умен,защо си тук?
  • 182 Новини от последните минути

    8 5 Отговор
    Русия твърди, че е загубила 28 селища и град Курск в Курска област. Украински анализатори отчетоха повече (ВИДЕО и КАРТА)

    12 август 2024, 17:49

          

    Руските власти признават, че украинските сили са поели контрола над 28 населени места в Курска област, както и самия град откакто започнаха изненадващата си офанзива на руска територия на 6 август.

    Коментиран от #188

  • 183 А бре

    2 2 Отговор

    До коментар #161 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Даскале защо не си хванеш пътя бре,нали знаеш за къде? Не видиш ли ,че все те пропускат??

    Коментиран от #199, #201

  • 184 Мунчо

    8 3 Отговор
    Трябва Русия да си предаде територията, за да се спре войната.
  • 185 Ихууууууу

    3 3 Отговор

    До коментар #178 от "Спорт":

    Не усещаш ,че Путин те прави теле?
  • 186 Здравейте Атина Палада. Оня с коня

    4 1 Отговор
    Дълбоко Виждаш Българка Хохо Бохот
    активирате се и стреляте само катови видят името и никой не ви чете пройзведенията

    Коментиран от #193

  • 187 В.В.П

    8 4 Отговор
    Мисля да са убия вече
    ...
    Жителите на Курск посрещат украинците със "Слава на Украйна" при навлизането в града на подразделенията на ВСУ (ВИДЕО)
  • 188 Ако тези новини са верни....

    7 4 Отговор

    До коментар #182 от "Новини от последните минути":

    Че загубите на руснаците са толкова големи, за шест дена, сега вероятно великият стратег Владимир Владимирович ще изпрати фамозният генерал Армагалфон да оправи кашата.
  • 189 Ихууууууу ганчо

    1 4 Отговор

    До коментар #141 от "История":

    Твоят истина която се опитваш да ни пробуташ за истина,изобщо не ни вълнува.Центовете нямат никаква намеса за това!
  • 190 Ама как така

    11 1 Отговор
    Нали Киев за 3 Дня .

    Сега искал да изтласка
    Украинските Сили.

    Пълен. Нещастник
    Е този Пуся.
  • 191 Абе

    0 2 Отговор

    До коментар #180 от "Не се вълнувай":

    Нека се пробват да вземат територия....едно в да искаш друго е да можеш
  • 192 Пригожин

    6 0 Отговор
    ВЛАДИМИРОВИЧ.

    ГДЕ ШАЙГУ?

    ГДЕ ГЕРАСИМОВ?

    НА ФРОНТУ?
  • 193 Четат се произведенията на Атина....

    1 1 Отговор

    До коментар #186 от "Здравейте Атина Палада. Оня с коня":

    Как да не се четат, та това са бестселъри, дори ги събирам и ще издам книга от нейно име, алманах.....

    Коментиран от #196

  • 194 Бункерен кремълски плъшок

    8 2 Отговор
    Отеснява ми бункера, украинците ще ме извадят скоро на светло, както са тръгнали! Чеченските козари избягаха от границата, могилизирах голяма част от безаналоговата армия!
  • 195 Аре сега нека някоя копейка да.....

    6 1 Отговор
    Запее руският химн, че заспахме във форума.

    Коментиран от #203

  • 196 Атина Палада

    1 3 Отговор

    До коментар #193 от "Четат се произведенията на Атина....":

    ще ти дам автограф ,приятелче :)))))

    Коментиран от #218

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Ама имена имат някои

    7 2 Отговор
    Руснаците с пут..ин ги видяхме, сега чакам хизбула с насраlа да видим
  • 199 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 1 Отговор

    До коментар #183 от "А бре":

    Ти оди де сякаш❗
    Не съм те вързал ❗

    Ама не ми давай наклон на KURO,
    да са не нанижеш на него ‼️
  • 200 небрежнев

    4 3 Отговор
    Така е. Русия си е избрала за президент Путин и загуби Курск. Учете български език за да разбирате смисъла.
  • 201 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 2 Отговор

    До коментар #183 от "А бре":

    Викаш: "Не видиш ли ,че все те пропускат??" 🤔
    А теб явно никой не те пропуска и всеки те плющи ‼️
  • 202 Пиночет

    11 3 Отговор
    Путин смята руснаците за добитък!
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Объркано Атлантиче

    6 13 Отговор
    Какво не ви казват от изявлението на Путин, накратко:

    Ситуацията в района на Курск показва защо режимът в Киев отказа мирните предложения на Москва и посредниците;

    Загубите на ВСУ се увеличават драстично, включително сред елитните единици;

    Няма какво да говорим с Киев, който атакува цивилни и ядрени енергийни съоръжения;

    Скоростта на напредване на руските сили по цялата линия на съприкосновение след събитията в района на Курск не само не намаля, но се увеличи 1,5 пъти;

    Киев се опита да разруши единството на руското общество, но не успя

    Врагът ще получи достоен отговор. Всички цели на СВО ще бъдат постигнати

    Коментиран от #210, #215, #216, #232, #289

  • 205 Пиночет

    10 2 Отговор
    Пращайте и палячото Путин на фронта,да види как е!
  • 206 Путин гол до кръста на кон

    6 4 Отговор
    Задунайци, май не ме слушате като казвам, че всичко върви по план! Някога да съм лъгал?
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    6 3 Отговор
    Пълен идиот
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Су Джук

    10 3 Отговор
    Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. Усеща се паниката в кремля.
  • 213 😅😂😆.....

    6 2 Отговор

    До коментар #207 от "Бесен-_ Язовец":

    Веднага се разбра че си на фронтовата линия..... вонята на язовски екстременти е нетърпима, и се носи на талази. 😖
  • 214 Су Джук

    6 2 Отговор

    До коментар #207 от "Бесен-_ Язовец":

    А, излизат, излизат, над 5 милиона бъдещи могилизирани излязоха, даже в Монголия отидоха, само да не ги могилизират.

    Коментиран от #264

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Това го пишеш от 6ти....

    7 2 Отговор

    До коментар #204 от "Объркано Атлантиче":

    Когато ВСУ влязоха, не ги ли избихте бе, те да не са милиони? 😂
  • 217 Констатираща

    3 14 Отговор

    До коментар #92 от "Европеец":

    Навлизането на Украйна в Курск е специална клопка за украинската армия и това тепърва ще се види. Няма как, Русия да не знае, кой къде навлиза в границите й, тъй както Пригожин тръгна към Москва, за да се видят кои са с Кремъл и кои ще поддадат при подобна ситуация. Путин е изключително умен и голям стратег. Можем само да се възхищаваме на ходовете, които предприема срещу враговете си и ги прави да се компрометират пред цял свят, защото Украйна, в еуфорията си с "победата" в Курск, започна да прави и други издънки в Африка.

    Коментиран от #237, #239, #274, #288, #295

  • 218 😉........

    0 0 Отговор

    До коментар #196 от "Атина Палада":

    Много ще се радвам.... 😉
  • 219 касата

    13 3 Отговор
    Пазете се, защото Копейкин, Плюнчо и палячовците от Възраждане, могат да направят някой палеж или атентат,в името на Путин!

    Коментиран от #224, #240

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Начо

    8 2 Отговор
    Нъл беше Киев за три дни бре
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 хахаха

    7 3 Отговор

    До коментар #219 от "касата":

    не ми се вярва, това са много страхливи копейки, само джафкат и бързо бягат😆
  • 225 чекисть..

    4 4 Отговор

    До коментар #53 от "стоян георгиев":

    Тези цифри-къде ги споменаваш..бандерите само за седмица,ще ги прескочать..ако вова задейства член 4-от договора за колективна сигурность и конець на 404,па дако че зад зелен джугачь,стпять над 50сеть-алиански подпирачи от изодьзадьзе..

    Коментиран от #235

  • 226 Добри новини

    16 4 Отговор
    Въоръжените сили на Украйна скъсаха руското знаме-парцал от административната сграда в Дарино в Курска област
  • 227 Шерлок Холмс

    12 3 Отговор

    До коментар #91 от "Артилерист":

    И аз го гледах това - Епизод V Империята отвръща на удара: 1980г., нали? А действителността е малко по различна от Московская Правда! Путин се оказа доста посредствен тиранин! И некадърен!
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Боби

    4 2 Отговор

    До коментар #204 от "Объркано Атлантиче":

    Демек преизпълнявате петилетката,и запада скоро ще фалира,долара скоро ще по евтин от рублата и т.н и т.н....
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Шерлок Холмс

    3 2 Отговор

    До коментар #225 от "чекисть..":

    Са па договор за "Колективна сигурност"?! Що? На Могучая да не и свършиха силите? Нема ли тоя проскубан Медведь накрая да се разядоса? Гледам, развъртял си машината за пушек!
  • 236 Екзекуторът

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Армията на блaтниците не си e свършила работата,
    Защото допусна твоята
    Майка Русия
    Да бъде пенeтрирана
    Нали още първият ден ти се хвалеше че всички укри са или изтласкани или избити
    Прочети пак заглавието на статията
    Значи путин лъже по твойте думи от преди дни?
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 "Московия-тайга,монголска,дива,зверска"

    12 6 Отговор
    Като погледнем назад, в началото на pyckата агресия в Украина, спомняте ли си съпротивата на обикновените украински граждани и тяхната смелост.
    Как заставаха срещу руските танкове, как хвърляха коктейли молотов и др.
    А в Курско, руснаците бягат презглава и пеят украински песни.
    Това са два, коренно различни народа, хора, които нямат нищо!
    Единият народ е смел, борбен и достоен, другият точно обратното!

    Коментиран от #278

  • 239 😅😂😆.....

    11 3 Отговор

    До коментар #217 от "Констатираща":

    Клопка е как да не е клопка, а че Путин е изключително умен😂, хитър и комбинативен е известно на целият свят😂, абе велик лидер, залага клопки и след това влиза в тях😂, нали така, и после пита Герасимов.... ти ли ми с@...R@. в гащите😂.
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Пенсионер

    6 2 Отговор
    Къде сте виждали cKoпейкин да бъде на първа линия ?!
    Този страхливец може да вирее само скрит зад катyна от малоyмници, който е събрал.
  • 242 Нагла копейка

    2 2 Отговор
    Ама верно ли? Имам усещането, че намеренията на украинците са същите...
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Ванга

    7 5 Отговор
    Русия ке падне
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 от Киевз за 3 дни

    7 3 Отговор
    да изтласкаме Украйна от русия ?
    хахахахахаха

    Коментиран от #266

  • 248 Зеленски завоевателя

    5 1 Отговор
    някакъв z фашист работещ във факти си мисли че вчера ме е баннал хихихи 🤭
  • 249 Атина Палада

    3 2 Отговор

    До коментар #245 от "Атина Палада":

    пълно безобразие -нищо,сега ще ти плащат повече от Посоля
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 ПИНОЧЕТЕ

    5 8 Отговор

    До коментар #14 от "Пиночет":

    ПАЛЯЧОТО Е КЛОУНА ЗЕЛЕНСКИ, НАРКОФАШИСТ ПРИ ТОВА!
  • 252 😢........

    1 0 Отговор

    До коментар #245 от "Атина Палада":

    Покрусен съм....

    Коментиран от #253

  • 253 Атина Палада

    2 0 Отговор

    До коментар #252 от "😢........":

    недей-друго ще ти дам .....
  • 254 Пуси

    9 4 Отговор
    Имам една мечта - никога да не бях започвал СВО.
  • 255 Целта на

    1 6 Отговор
    КозякКурватаСтайкоф е да събере центове за ковчега си.
  • 256 Извънредно!

    2 6 Отговор
    Търся ПП-ДБпедали и КозякКурви да го разкостя!
  • 257 Другой раз

    2 1 Отговор
    Путин сигурно знае руски и отговорът е другой раз.
  • 258 Изумен

    9 2 Отговор
    Страшно е....

    Коментиран от #270

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Отчаен ход на

    3 6 Отговор
    фашиста зеленски, да осуети недоволството на украинците, които наближава да го линчуват!
  • 261 Мим33

    3 5 Отговор
    Няма какво да ги изтласкват от Русия,а да ги обградят и вкарат в чувал,който да завържат и до там да им бъде живота.

    Коментиран от #286

  • 262 МДАА...

    3 1 Отговор

    До коментар #77 от "Реалист":

    НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ СЪЩОТО ВАЖИ ЗА ... МАЙДАНА В КИЕВ.. И С ПЪЛНА СИЛА ЗА ЗЕЛЕНОТО ДРОГИРАНО ЧУЧЕЛО..
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Госあ

    2 1 Отговор
    Едно трябва да се знае за това изтласкване - един самальот от времето на СССР е колко едно Бентли ! Новите са само шест. 1000 войничета и двайсетина камиона са едно БМВ ( камионите) а ако на две момчета се даде по един калашник, разходите намаляват !
  • 270 Малииии

    6 1 Отговор

    До коментар #258 от "Изумен":

    много зле изглежда този Путин, бе, той всъщност монголец ли е или грузинец като Сталин. Горките руснаци, откъде ги намират и избират такива глупаци от други националности за да им унищожават държавата.

    Коментиран от #277

  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Швейк

    7 2 Отговор
    "Владимир Путин: Целта ни е да изтласкаме украинските сили от руска територия"




    От " Киев за три дня" стана "да изтласкаме украинските сили от руска територия "

    Путин явно не си пие редовно олигофренола и антитъпина.
  • 274 забрави

    1 1 Отговор

    До коментар #217 от "Констатираща":

    да кажеш и колко е гладен като се изпусна да каже в ефир дайте и на нас малко пилешки крачета Скоро ще огладнее съвсем САМО ДА ВИДИМ
  • 275 инфо

    0 3 Отговор

    До коментар #215 от "Ей Смешник":

    Ей сериозен, карай малко по-леко. Много си се възпалил от гледането на филмчета. И други сме виждали да бягат. Елементарен си и представите ти за човешкия живот са просташки. Познанията ти за конфликта са силно ограничени - много повече от 900 дни са. И всичките тези дни не са добри за украинския народ.
  • 276 МИТ

    3 1 Отговор
    От три дни в Киве до да изтласкаме поне украинците от Русия все повече ядрената империя се превръща в плюшено мече дори за малките сили
  • 277 Госあ

    0 1 Отговор

    До коментар #270 от "Малииии":

    Чувал съм, че има и нещо еврейско
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Песимист

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    А ти си може би единствения наивник да вярва в това !!
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Киркор

    5 2 Отговор
    Вова,приготви за всеки случай бялото знаме....
  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 Незнаещ

    3 2 Отговор

    До коментар #261 от "Мим33":

    А дали ще могат да го направят?Нали за 4-5 дена щяха да се справят с Украйна,парадни униформи им ушиха с които да дефилират из Украйно,Нооооооо...

    Коментиран от #294

  • 287 Боцо

    3 0 Отговор

    До коментар #57 от "Между впрочем!":

    Медведко яхна Армата, и тръгна към Берлин !!!
  • 288 Сталин

    0 0 Отговор

    До коментар #217 от "Констатираща":

    Не констатираща,ЗАБЛУДЕНА СИ!
  • 289 Сталин

    0 2 Отговор

    До коментар #204 от "Объркано Атлантиче":

    Побъркано Русофилче си,друг мой!
  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Айдар атеш-марийка миризливка джамбазчи

    0 2 Отговор
    гледайте телеграм каналите Мертвые укропы 18+ изнанка, zачистка, кот бармалей, енот херсон, глазамиЧеловека,бобр и др. и вижте как урките стават на парчета
  • 292 руски десидент

    7 3 Отговор
    Целта на терориста Путин беше да превземе Киев,а сега губи руски земи.Скоро ще брани Москва.
    Путине,тази война не е за тебе,стар си вече.Ами заминавай за дачата в Сибир да починеш и ако
    е рекал господ да помъдрееш.Бегай докато може.Утре ще е късно.
  • 293 Ха ха

    5 2 Отговор
    Джуджака няма ход назад! А е слезнал от власт, а са му заминали милиардите окрадени от спиртосаните ушанки.
  • 294 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 295 ПеССков за Путин:

    3 0 Отговор

    До коментар #217 от "Констатираща":

    "Физически той е много силен мъж, в чудесна форма и с уникално функциониращ мозък. Той борави с толкова голямо количество данни и информация, при това борави с еднаква ефективност, както сутрин, така и след полунощ. Това ще рече, че продуктивността на мозъка му не спада", каза Песков, отговаряйки на журналистически въпрос за тайната на работоспособността на руския лидер. По думите му, тя се крие в "уникалния му талант" на истински работохолик.
    Чели ли сте скоро нещо по - мал.оумно? Ама честно?
  • 296 Запознат

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Вярно е, по-умните се предадоха. Днес ги гледах със залепени очи и усти.

    Коментиран от #298

  • 297 Пешо

    3 1 Отговор
    Велико изказване на Путин! Ако не беше го заявил,нямаше да знаем че украинската армия трябва да бъде изтласкана от руската територия.
    Само дето пропусна да ни осветли,че след понеделник идва вторник.
  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 П.Утин

    0 0 Отговор
    Това значи - от Московията !
  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 Тъй ли

    2 0 Отговор
    Целта на СВО-то не беше ли друга

    Коментиран от #302

  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Пор

    2 0 Отговор
    Не виждам никакъв ентусиазъм в руския народ да подкрепя войната и даже да защитава територията на държавата си. Изводът ми е, че не е останал кой да воюва, няма и средства. Вече колко станаха, 7 дена укаинската армия шета, а подкрепленията така и не пристигат. Видяхме руски граничари и други военни да се предават с вдигнати ръце. Извод - тази държава с това управление е обречена.
    Вижте сръбско-българската война - българската войска - 300 км пеши преход за три дена и веднага влизат в битката при Сливница. ПЕША. А в Курска област - нищо. В Москва живота си тече постарому. Ветераните от Афганистан и Чечня нещо позатлъстяха и поостаряха и броят пачките от гангстерските войни и нещо не им се воюва за родината.
  • 304 Курин

    0 0 Отговор
    Време е кремълския фашизоид да си получи заслуженото- куршум в слепоочието!
  • 305 Реалист

    0 1 Отговор
    Май вече е време, да се покаже на заблудения запад, който рискува да напада, Русия!!! Да усети, че насреща има 4500 ядрени заряда!!!
    Иначе този фарс ще продължи до безкрай.
  • 306 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #91 от "Артилерист":

    Тия прииждащите руски колони знаеш ли каква идеална цел са на територията на курска област.Изглежда и това е целта.Скоро ще разбереш че съм прав
  • 307 Роко

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Бай грездей препоръчвам ти да намериш и прочетеш мемоарите на маршал жуков където той признава че хитлер буквално е размазал непобедимая 1941г и без огромната военна помощ и храни и факта че германците са ги нападнали с половината си дивизии, а другата половина е играела на карти с американци и англичани.И коя сама страна е могла тогава да победи Германия бе червен пряк.Даже малка България през всв е дала около 30хил. жертви за да могат руснаците да се кичат че били германците сами.Ама то немския национал социализъм и руския болшевизъм са еднакво зло.Едното се утече в канала и мислиш че не идва ред на другото зло ли русофиляга
  • 308 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #108 от "Атина Палада":

    Ти си Атина палата а путин е Зевс.Да се смееш, ако не беше трагично
  • 309 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    " ДОПУСКА "- ПОСТИГНА ЦЕЛТА СИ !!! ЗАТВОРЕТЕ "ЧУВАЛА " !!!!!!!!
  • 310 акъл

    0 0 Отговор
    целта не беше ли да превземат Украйна, сега да ги изгонят от територията си, следващата цел, каква ще е?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания