Тема: Украйна

12 Август, 2024 21:28, обновена 12 Август, 2024 23:08 6 925 391

Володимир Зеленски най-после потвърди: Украинската армия действа на руска територия, ще принудим Путин да търси мир

  • володимир зеленски-
  • владимир путин-
  • русия-
  • украйна-
  • курска област

Държавният глава похвали войниците и командирите на страната за тяхната непоколебимост и решителни действия, като не даде повече подробности за нахлуването

Володимир Зеленски най-после потвърди: Украинската армия действа на руска територия, ще принудим Путин да търси мир  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският президент Володимир Зеленски потвърди днес, че украински военни сили действат на територията на руската Курска област, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Зеленски направи това в публикация в канала си в "Телеграм", в която похвали войниците и командирите на страната "за тяхната непоколебимост и решителни действия", като не даде повече подробности за нахлуването.

Той предположи, че Украйна ще предложи хуманитарна помощ в региона, като заяви, че на правителствените служители е било възложено да подготвят хуманитарен план за територията.

По-рано днес главнокомандващият украинската армия генерал-полковник Олександър Сирски заяви, че Киев контролира около 1000 квадратни километра от руската Курска област, предаде Ройтерс.

От своя страна Службата за сигурност на Украйна (ССУ) заяви, че Русия се опитва да обвини несправедливо силите на Киев във военни престъпления на фона на продължаващото навлизане в руската Курска област. В канала си в "Телеграм" ССУ написа, че разполага с информация, която показва, че Русия може да разиграе нападения, за които да обвини Украйна.

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Москва трябва да бъде принудена да сключи мир и че войната се връща обратно в Русия след опита ѝ да я пренесе в други страни, предаде Ройтерс.

Освен това Зеленски каза в редовното си вечерно изявление към нацията, че голямото украинско нападение в руската Курска област е въпрос, който засяга сигурността на Украйна и че Киев е завладял райони, откъдето Русия нанася удари.

"Русия трябва да бъде принудена да сключи мир", подчерта украинският лидер.

Зеленски посочи, че от първи юни насам руската армия е атакувала около 2100 пъти украинската Сумска област, която граничи с Курска област.

"Русия донесе войната на другите, а сега тя се връща в дома ѝ. Украйна винаги е искала само мир и ние със сигурност ще го осигурим", заключи украинският президент.

Губернаторът на Курска област Алексей Смирнов заяви, че украинските сили са използвали снаряди с химическо оръжие по време на нахлуването си там, съобщават руски държавни медии. Не е ясно дали Смирнов е представил някакви доказателства в подкрепа на обвинението, което Ройтерс не успя да провери чрез независим източник.

Руските сили продължават да се борят да отблъснат най-голямото нахлуване на Украйна от началото на войната през февруари 2022 г.

Смирнов заяви по време на разговор с руския президент Владимир Путин, че украинските сили са поели контрола над 28 населени места в Курска област, и че киевските войски са навлезли на 12 км в руската територия, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 108 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жица

    183 43 Отговор
    Утре пак ще реве.

    Коментиран от #15, #73, #86, #177, #333

  • 2 Ай мля

    187 46 Отговор
    Хвалбите ще спрат, но и войниците му ще свършат и тогава? Тогава беж Лиске да бягаме за лужу.

    Коментиран от #110, #175

  • 3 хе хе

    66 155 Отговор
    ВСУ освобождава руснаците от дребничкия диктатор в Кремъл.

    Коментиран от #51

  • 4 Атина Палада

    70 60 Отговор
    Путин е велик император

    Коментиран от #13, #183

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Атина Палада

    124 47 Отговор
    Русия е сила и мощ

    Коментиран от #57, #386

  • 7 Гаглей

    44 137 Отговор
    Слава на велика Украина

    Коментиран от #95

  • 8 Атина Палада

    88 46 Отговор
    няма по-способен от руския войник

    Коментиран от #24

  • 9 Дякон Унуфрий Араллампиев

    111 27 Отговор
    Забравил шутът рангът свой започнал да настъпва

    Коментиран от #63, #66

  • 10 От статията във факти..

    13 28 Отговор
    Миналия ден и видеото ....

    Коментиран от #100, #103, #108

  • 11 Вежливия лос

    43 82 Отговор
    Добър вечер, ушанки!

    Коментиран от #19, #39

  • 12 Браво на Украйна

    37 92 Отговор
    И да продължава все така, белким ги освободи нещастните ватници, че все някой трябва да им свърши работата.
  • 13 Абе

    31 72 Отговор

    До коментар #4 от "Атина Палада":

    Император ама на Кенеф.

    Коментиран от #99, #242

  • 14 хе хе

    23 55 Отговор
    Руският президент Владимир Путин очаква Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) да навлязат на територията на още руски области - Брянска и др. Но обеща те да срещнат “достоен отговор”. Това се случи на второ извънредно заседание за ситуацията в граничните райони, свикано от Путин. На първото преди седмица шефът на Генщаба Валери Герасимов докладва, че ВСУ са изтласкани от територията на Русия. Оттогава ВСУ само разширява зоната си на контрол на руска територия и взима много пленници.

    Според Путин с офанзивата в района на Курск Украйна се стреми да подобри преговорната си позиция, но отсече, че няма да има никакви преговори с Киев. „За какви преговори изобщо можем да говорим с хора, които безразборно нанасят удари по цивилни, гражданска инфраструктура или се опитват да създадат заплахи за ядрените енергийни съоръжения“, каза той, пренебрегвайки факта, че от на,алото на войната точно руската армия срива със земята украински градове.

    Военната цел, според Путин, е опит да се спре настъплението на руските войски в Източна Украйна. Но, според него, темпото на руската офанзива се е увеличило един път и половина. Политическата цел на офанзивата е опит за дестабилизиране на ситуацията в Руската федерация. „Киев се опита да разруши сплотеността на руското общество, но не успя“, каза Путин и добави, че „броят на доброволците, желаещи да подпишат договор с руското министерство на отбраната, се е увеличил“. Не е ясно откъде Путин взима тези данни, защото дори официалн

    Коментиран от #52

  • 15 99999999

    85 14 Отговор

    До коментар #1 от "Жица":

    Западните медии съобщават за спиране на настъплението на украинските въоръжени сили в района на Курск
    New York Times: APU спря в района на Курск
    10.08.2024 г. 20:52 ч
    Руската армия спря настъплението на украинските въоръжени сили на север от района на Курск и отблъсна опитите им за пробив. Това съобщава New York Times.
    Въпреки че отделни части на украинските въоръжени сили все още се опитват да настъпят по-дълбоко в района на Курск, руските войски успяват да удържат атаките им.
    Анализаторите от Black Bird Group, които анализират сателитни изображения и съдържанието на социалните мрежи от бойното поле, отбелязват, че ако през първите три дни от началото на офанзивата е имало „леки успехи“ на украинските въоръжени сили край Суджа и границата села, сега офанзивата е спряна и „последствията от руския отговор“.
    Русия също твърди, че ситуацията на място се е подобрила и опитите на украинските въоръжени сили да пробият в региона са били отблъснати.
    В същото време вестникът пише, че настъплението на руските войски в районите на Часов Яр, Торецк и Покровск не спира. Напротив, през последните дни руснаците обявиха нови тактически успехи.
  • 16 Ненормалния наркоман Зелен се смахна

    84 26 Отговор
    Напълно, явно новата дрога му действа зле! Зелен буден ли си или в транс?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Хмм

    92 19 Отговор
    Тези са някакви камикадзета в Курска област. Ще пускат селфита още няколко дена докато дойде руската войска и после ще ги видим. Вече има изоставени украински танкове и машини на пехотата - свършило им горивото.

    Коментиран от #27, #228

  • 19 Добър Вечер Хохохоли!!!!

    96 20 Отговор

    До коментар #11 от "Вежливия лос":

    Херш: "Киевският светкавичен криг очаквано се провали. Цялата пара отиде в свирката. Което е точно това, което се очакваше. То е като старо куче в двора - лае, за да напомни на стопанина си, че е живо и заслужава купа с кокали.

    Коментиран от #53, #106

  • 20 Източна ромелия

    27 10 Отговор

    До коментар #17 от "Бийк":

    Абе той Господ си знае работата

    Коментиран от #34

  • 21 Зелено Зло

    75 13 Отговор
    Зеления е на принципа "След нас и потоп", но е твърде нищожен и разчита само на тероризъм и мисирки. Скоро всичко приключва за него, но иска да повлече колкото се може повече хора с него в Пъкъла.
  • 22 Мили

    76 15 Отговор
    Деца, наркотиците са лошо нещо, може да ви превърнат в зелен тъпанаp, като този и да свършите много, много зле!
  • 23 Миналия ден...

    23 62 Отговор
    Жител на руския град Курск публикува видео от което се виждат десетки руски военни камази с пълна и изгорели трупове на руски клети войничета. На видеото казва че "ребята дори не могли пойдет от машину и погибли в нет"...Но други жители от близките къщи в Курск твърдят че са видели десетки как скачат от каросерията горящи и падат викайки за помощ на метри от военните камази. И действително има много руски трупове на метри от камионите

    Коментиран от #31

  • 24 По-Страшен от

    18 37 Отговор

    До коментар #8 от "Атина Палада":

    Руският Танк е само неговият весел екипаж
  • 25 Шшш

    20 44 Отговор
    Вече има видеа с пленени кадировци от батальона Ахмак.

    Коментиран от #235

  • 26 404

    53 10 Отговор

    До коментар #5 от "Източна ромелия":

    CNN: в екипа на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Сирски настъпи разкол поради боевете в района на Курск. „Последните разцепления в неговото командване привлякоха общественото внимание, като подчинените поставиха под съмнение желанието на Сирски да приеме значителни жертви в продължителни битки на фронтовата линия“, се казва в статията.

    Коментиран от #46

  • 27 Бийк

    15 38 Отговор

    До коментар #18 от "Хмм":

    Бхахахахахахахаххаха
    🤡
    Да дойде войската
    Ми чи тя къде е бе
    От къде идва
    И що се бави толкова 😂
    Не трябва ли една държава да си е укрепила границите и да ги защитава
    Като е тръгнала да напада съседна държава

    Коментиран от #185

  • 28 Мда

    52 10 Отговор
    УкрРбСнаб удариха дъното. Сега Русия ще капитулира ли? Леле, леле...
  • 29 Респект човече

    16 48 Отговор
    Ти скри шапката на кремълските фашисти, които 25 години са на власт
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Злобното Джуджи

    24 19 Отговор
    Русия спешно трябва да направи две Важни неща :

    1. Да обеси Герасимов

    2. Да обеси Зеле 😆
  • 33 123

    52 14 Отговор
    Милият наркозависим! Като чета за изказванията му, наподобяващи шизофренични бълнувания на душевноболен човек, ми става мъчно дори за бандеровци, които дори не могат да ги погребат, защото руснаците ги горят със скоростта на светлината.
  • 34 Бийк

    8 16 Отговор

    До коментар #20 от "Източна ромелия":

    Аха и до господ допряхме
    🤡 Дебилни
  • 35 Мишел

    19 42 Отговор
    Русия гори ....Стотици хиляди рашняци напускат домовете си и бягат...
    Никой преди войната дори не е предполагал че русия е толкова слаба ,жалка и безпомощна

    Коментиран от #379, #391

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Акула

    13 33 Отговор
    Русия Угасна и Разпадна
  • 38 хе хе

    13 31 Отговор
    Плен

    Настъплението на ВСУ в Курска област е съпроводено с пленяване на много руски войници, най-вече наборници. Но има и “попадения”.

    Украинският проект „Искам да живея“ публикува видео с пленници, които казват, че са от Грозни - от специалните части на “Ахмат”.

    „Веднъж Рамзан Кадиров каза, че бойците на “Ахмат” не се предават. Е, обикновено да, тъй като те седят в тила, но в района на Курск ситуацията се разви динамично и тези бойци на “Ахмат” дори не се опитаха да се съпротивляват“, казват участниците в проекта „Искам да живея“.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ауу руските

    15 24 Отговор
    Тролове налазиха с фалшивите статии.
    Наздраве, кукундрели!
  • 41 Нури

    17 40 Отговор
    Русия Унизена и на Колене пред Света
  • 42 Перо

    14 35 Отговор
    Война и Разруха на Руска Теротория
    Който Сее Ветрове Жъне Бури
  • 43 Руски гражданин

    15 29 Отговор
    Г-н Путин, защо домовете ни горят, а никой нищо не прави?

    Коментиран от #55

  • 44 Чао, чао, чао

    31 14 Отговор
    Неонацитата действат като идола им Хитлер. Атаката на Курска област като Арденската офанзива - последен валс.
  • 45 Пригожин

    11 27 Отговор
    Зе ви го напори здраво 🤣🇺🇦✌️
  • 46 Бийк

    10 28 Отговор

    До коментар #26 от "404":

    Я дай статията в оригинал
    Намирам само уж "превод"
    В блиц епицентър фокус
    И всякакви подобни руски пасквили
    Все едно е централно спусната от пасоля
    Но в официалният сайт нищо подобно
    Може ли линк към статията в оригинал

    Коментиран от #111, #120

  • 47 Дякон Унуфрий Араллампиев

    8 23 Отговор

    До коментар #30 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Никога не съм съжалявал пленници Да се предадеш в плен е позор Трябва да се срамуват за това че са се предали Много ясно че противникът ще прави с тях каквото си иска Те вече са негова движима собственост

    Коментиран от #54

  • 48 Иван

    13 38 Отговор
    ВСУ превзе руския град Суджа без да разруши къщите на жителите само денацифицира рашистите и взе стотици в плен -
    Украински воин засне видео от централния площад на Суджа.

    Кадрите показват, че градът е останал непокътнат, след като е преминал под контрола на ВСУ - в сравнение с украинските градове под руска окупация, пише Униан.

    От заснетото се вижда, че хора изобщо няма. Украинските въоръжени сили контролират изцяло града.

    В друго видео се вижда как украински войници се движат в бронирана кола по централната улица на Суджа, като по този начин потвърждават, че имат пълен контрол над града.
  • 49 хе хе

    13 35 Отговор
    ВСУ освобождава руснаците от дребничкия диктатор в Кремъл. Руснаците посрещат украинските освободители с хляб и сол.

    Коментиран от #58

  • 50 ХиХи

    19 11 Отговор
    Работино колко дни го държахте? Другия месец дайте бело
  • 51 дребничкият клоун от окраината

    29 13 Отговор

    До коментар #3 от "хе хе":

    на Русия се взе много сериозно, като играе за натуто и жобора. Разнебити Украйна. И без това тази СТРАНА БЕШЕ единствената от отделилите се бивши соц, която само разтуря, а не гради. От 1989 г. ДОСЕГА!!!

    Смешен и жалък е! Дано му стига бЕлото и парите за нови имения. Укрите само да си определят отношението към него. Тяхна си е отговорността. Колкото останаха. В Германистан има 1 милион и 100 хиляди украинци, от които само 20% работят. Останалите си живуркат.
  • 52 Ха ха

    13 26 Отговор

    До коментар #14 от "хе хе":

    Сплотеност на руския народ! Видяхме Пригожин, как изплаши джуджака! И понеже се отказа плати с живота си
  • 53 Вежливия лос

    17 32 Отговор

    До коментар #19 от "Добър Вечер Хохохоли!!!!":

    Важното е, че евакуацията на три Z области не спира, а Ченге-хан си скубе косите в кремля.

    Коментиран от #69

  • 54 Изгърмялата копейка

    15 8 Отговор

    До коментар #47 от "Дякон Унуфрий Араллампиев":

    Ти да не си самурай някакъв бе..има международна конвенция за военнопленниците имаш ли идея в какво ще се превърнат войните ако никой не взима пленници..

    Коментиран от #67, #75

  • 55 Г-н Путин...

    12 10 Отговор

    До коментар #43 от "Руски гражданин":

    А къде са ви пожарогасителите?, минахте ли инструктажа по пожарна безопасност?
  • 56 За 3 дни специална операция

    14 25 Отговор
    На ВСУ на рашистка територия са денацифицирани 6780 руснаци и 1200 взети в плен
  • 57 Ха ха

    13 16 Отговор

    До коментар #6 от "Атина Палада":

    Точно така! От рускинята по-мощна в леглото няма на света. Обожавам ги, но под 30г, че после стават кашалотки

    Коментиран от #62

  • 58 Слава России!

    34 13 Отговор

    До коментар #49 от "хе хе":

    На любителите на краварника много им се иска да включват във всеки сюжет и Путин, дори когато е на СВЕТЛИННИ години над тази неща и морал.
    Така смятат, че си заслужават центовете от посолствоТО.
    Да, ама не, земята се върти по своя си начин и Путин ще победи.
    И ВСЕ ИЗБЯГВАТ да коментират зеленски. Срам ли ги е? Гузни ли са??? Аз говоря непрекъснато добре за този, когото одобрявам. Това е човешката реакция. Тук се крият зад Путин, та да не става дума за шмъркалото.

    Коментиран от #65

  • 59 Вежливия лос

    9 2 Отговор

    До коментар #39 от "Пиро":

    То се иска развинтена фантазия, спор нема.
  • 60 Ърлстърски доброволец

    14 21 Отговор
    Мръсният москал разбира само от тоягата
  • 61 Браво на Украйна

    14 22 Отговор
    Вече Раша гори ,149 хиляди напускат домовете си с насилствена евакуация
  • 62 не си познавач,

    16 4 Отговор

    До коментар #57 от "Ха ха":

    но не всеки го може. Украинките са много по-напред в класацията. Почети малко и проучи.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Хахахаха

    16 15 Отговор
    Факти, пуснете видеото интересно е.

    Коментиран от #83, #105

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Мутата

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "Дякон Унуфрий Араллампиев":

    Селяни отишли при попа си и го питали:
    - Дядо попе, студентите докато вадят цвекло пеят една песен, но не всичко им разбираме. Пеят: "Забравил шута ранга свой и влюбил се в своята кралица". Какво е туй "шутаранга"?
    Попът помислил, помислил и дал отговор:
    - То и на мен не всичко ми е ясно, чада мои. Ето, в Светото писание пише "И бе сам Ной в ковчега три дни и три нощи". Обаче кого ибе, как ибе... Пък уж е сам...
  • 67 за един пробит не долар,

    11 9 Отговор

    До коментар #54 от "Изгърмялата копейка":

    а цент. ке-не-ф мъ.р.-тъв не дава така лесно бонуси, като ви знае нивото! Старай се повече. Първо постъпи в първо отделение.
  • 68 хе хе

    18 2 Отговор
    Ситуацията в Беловски район на Курска област остава напрегната, продължава доброволната евакуация на населението, каза ръководителят на района Николай Волобуев.

    „Ситуацията е много напрегната. На тези, които могат самостоятелно да пристигнат до сборния пункт в село Долгие Буди, селския съвет или селището Бушмено, Обоянски район, ще бъдат осигурени с автобуси. Тези, които все още остават на територията, моля ви, напуснете района“, каза той.

    Преди ден Волобуев публикува видео в Telegram, в което каза, че в района действа диверсионна група на украинските въоръжени сили.

    „За съжаление събитията, които се случиха вчера, когато диверсионни и разузнавателни групи навлязоха на наша територия, създадоха много объркване и паника. Ситуацията е стабилна, но много напрегната. Днес не разбираме някои аспекти в граничните райони”, обясни той.

    Преди изявлението му руски военни блогъри писаха за проникването на украинските въоръжени сили в Беловския район, но по-късно се самоопровергаха.

    Руското министерство на отбраната заяви в неделя следобед, че „опитът за пробив на украинските въоръжени сили в Беловския район на Курска област е осуетен“.
  • 69 ВАЖНО Е,ЧЕ

    32 11 Отговор

    До коментар #53 от "Вежливия лос":

    "През изминалото денонощие в района на Мартиновка и Суджанско направление бойците от специалните сили «Ахмат», заедно с войниците от 2-ра бригада спецназ и специалните сили на руското министерство на отбраната, унищожиха: един танк, седем единици бронетранспортьори-бойни машини на пехотата, 13 единици бойни бронирани машини (от различни марки и производители), един товарен автомобил, един микробус, девет пикапа, оръдие Д-30 и за закуска: РЕР «Пластун»и огромен брой фашисти“, написа той.
    По думите на Алаудинов, украинските войски не са претърпявали такива загуби за едно денонощие през целия период на специалната военна операция."

    Коментиран от #79, #152

  • 70 Верно ли фашист

    5 6 Отговор
    дали има някой толо пост да не ти се смее?
  • 71 ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ПРОДЪЛЖАВА!

    27 13 Отговор
    Началото е Киевският юдео-фашистки и укро-нацистки майдан от ноември 2013 г., прерастнал на 20.02.2014 г. в юдо-фашистки и укро-нацистки метеж и кървав преврат срещу законния президент на Украйна Виктор Янукович, който по принуда (смъртна опасност) напусна Киев и отиде в Донецк, а по-късно потърси политическо убежище в Руската федерация.

    На територията на измислената и изкуствена квази-държава "Украина" през 1917-1918 г., от русофобите на Австроунгария, Германия и юдо-болшевиките в Русия е планирана нова хазарска и юдео-ционистка държава, като й е дадено кощунственото за християните и за нормалните юдаисти име "Небесен Йерусалим."

    За целта определените за хазарските юдо-ционисти области е решено да бъдат обезлюдени, като новият хазарски каганат бъде построен върху костите на славянското руско население в Днепропетровска (Днепро), Запорожка, Николаевска, Херсонска и Одеска области + Крим.

    Затова е цялата русофобска истерия на поробения от юдо-масонската мафия колективен запад - защото Путин нещо им обърква сатанинските сметки...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Пешо

    26 8 Отговор

    До коментар #1 от "Жица":

    И един друг луд преди 75 - 80год се опитваше да принуди русия за мир.... с над 2.5млн.войници и топ оръжия , беше стигнал доста по-далече от суджак и 30км от границите на русия.... ще видим какво ще стане.

    Коментиран от #81

  • 74 Това ли е успеха

    23 9 Отговор
    Вооруженные силы Украины (ВСУ) за время боевых действий на Курском направлении потеряли до 1610 военнослужащих. Об этом сообщила пресс-служба Минобороны России.

    В российском ведомстве также утверждают, что ВСУ потеряли 32 танка, 23 бронетранспортера, 17 боевых машин пехоты, 136 боевых бронированных машин, 47 автомобилей, четыре зенитных ракетных комплекса, пусковую установку реактивной системы залпового огня и 13 орудий полевой артиллерии.
  • 75 Дякон Унуфрий Араллампиев

    6 14 Отговор

    До коментар #54 от "Изгърмялата копейка":

    Дълг на всеки войник е да се бие до последния си дъх и да убие колкото се може повече враговете Родината разчита на него той се предава Зад гърба са баща му майка му сестра му децата му как не го е срам да се предаде и да гледа самодоволната физиономия на враговете си Позор навеки

    Коментиран от #87, #385

  • 76 така си е

    10 26 Отговор
    ВСУ освобождава русийката от кремълския гнет.
  • 77 А дано

    12 32 Отговор
    Руските джуджета въобще не ги мисля
    Искаха война получиха война
    Дано украинците изтрепят колкото се може повече от тия защото от 1000 години само хабят въздуха на белите хора
  • 78 МирО

    33 7 Отговор
    Те бандеровците отдавна действат на Руска територия (Донецка, Луганска....), но бавно и постепено Рашаните ги пращат на среща с патронът им. Тоя мач е свирен - въпросът е колко - милион , два или повече бандери и западни наемници ще станет подземни работници??
  • 79 Ахмак сила- смях до сълзи

    12 21 Отговор

    До коментар #69 от "ВАЖНО Е,ЧЕ":

    И изнасилил няколко кози бягайки, като само последното е вярно.

    Коментиран от #91

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 тогава

    9 10 Отговор

    До коментар #73 от "Пешо":

    Тогава запада помогна на Сталин. Днес Ким помага на Путин. Ще видим.

    Коментиран от #84

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Хахахаха

    13 22 Отговор

    До коментар #64 от "Хахахаха":

    Изгледайте видеото! Чуйте и каква говори казаха! В Казахстан празнуват успехите на ВСУ, празнуват с фойерверки!

    Коментиран от #97

  • 84 По детски глупавите опорки

    21 11 Отговор

    До коментар #81 от "тогава":

    отвращават от упадъка на света САЩ, който е ударил дъното да плаща за лъжи!
  • 85 Зари

    14 17 Отговор
    Работете момчета!Слава Укрини!
  • 86 Най много реве главатаря на рашките

    14 15 Отговор

    До коментар #1 от "Жица":

    Тъй си го набута специално 😂

    Коментиран от #170

  • 87 Не са ти ясни нещата

    18 5 Отговор

    До коментар #75 от "Дякон Унуфрий Араллампиев":

    Бе то така е много хубаво да говориш обаче като видиш дулата пред себе си филма свършва..войници и военни части обикновенно се предават в обкръжение не става въпрос за телевизионна пропаганда изобщо а за правила на войната

    Коментиран от #104

  • 88 Радецки

    15 6 Отговор
    Това ще се случи коги цъфнат налъмите на баба ми....шюъркането на определена консистенция понякога намалява гънките.
  • 89 ОНН и Хага спът

    24 8 Отговор
    Защо се позволява укрите да употребяват химическо оръжие. Заловиха и представят офицери от западни армии, това нормално ли е?
  • 90 Слава на ВСУ

    11 21 Отговор
    Освободителите на руския народ!
  • 91 Иван

    16 11 Отговор

    До коментар #79 от "Ахмак сила- смях до сълзи":

    Не кози, а укронацисти.

    Коментиран от #114

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Тоя съвсем

    30 7 Отговор
    Е изплискал легена да изпрати толко хора на сигурна гибел само за да угоди на господарите си
    мисията в Курск е самоубиствена още повече че оставят без никакъв резерв
    скоро ще почнат да събират 16 годишните от улиците абсолютен инфантил

    Коментиран от #102

  • 94 Свобода за Русия

    10 21 Отговор
    Рашкине пак ще изтърват шанса да свалят тиранина Путин
  • 95 Слаба Русия

    10 21 Отговор

    До коментар #7 от "Гаглей":

    Слава Украйна
  • 96 Язе да ви кажа

    8 24 Отговор
    Преди две години писах ТИК,че войната ще свърши когато ВСУ стъпят на руската граница.Е не познах. Те влязоха!!!Последни дани-
    1 400 кв.километра са под украински контрол.

    Коментиран от #122

  • 97 оня с коня

    13 22 Отговор

    До коментар #83 от "Хахахаха":

    В руските републики Дагестан и Тува също празнували успеха на ВСУ..явно не са толкова глупави, че да искат да са част от постъпващата РФ 😜
  • 98 Мечтата на рашките е

    8 14 Отговор

    До коментар #5 от "Източна ромелия":

    Зеленски да ги остави на мира

    Коментиран от #123

  • 99 На кенеф ама с дупка

    10 18 Отговор

    До коментар #13 от "Абе":

    и в тайгата:) Русия е пародия на всичко А русофилите са пародия на люде хаха
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Обърка приоритетите нещо

    8 7 Отговор

    До коментар #93 от "Тоя съвсем":

    Ти сега за украинците ли се тревожиш?
  • 103 Еми

    9 8 Отговор

    До коментар #10 от "От статията във факти..":

    Днес висят уркитепотанковете, мафейктинеискат да я пуснат а?
  • 104 Дякон Унуфрий Араллампиев

    3 8 Отговор

    До коментар #87 от "Не са ти ясни нещата":

    Повярвай ми чадо такъв резил няма да преживея За това сме на това дередже защото не знаете какво е ДЪЛГ ЧЕСТ И ОТГОВОРНОСТ Колко пари струва страхливеца който се е опозорил предавайки се на врага За какво ти е такъв

    Коментиран от #121

  • 105 Трима дятки решават младото месо

    8 4 Отговор

    До коментар #64 от "Хахахаха":

    къде да се пече🤦🤦🤦
  • 106 Хубава работа...,ама...Украинска!

    27 11 Отговор

    До коментар #19 от "Добър Вечер Хохохоли!!!!":

    Три дена -ИХО...
    ...и после...-ТИХО...!
  • 107 Божествена Комедия

    19 6 Отговор
    Комик от класа все бях чувал шеги но тая пръска а това че атлантическите шарани като привърженици експерти и медии кълвът още повече развеселяват нещата.
  • 108 Стойко

    13 26 Отговор

    До коментар #10 от "От статията във факти..":

    Красота💯👈 Докъде докара бункерния жужак рашняците да бъдат горени живи на рашистка територия. ГЛЕДАМ труповете на клетите орки възнак в камазите изгорени и ми и е малко жал но и същевременно танцувам от радост и кеф и не моааа се запраааа🧚‍♂️🕺🕺🤸‍♂️

    Коментиран от #112, #115

  • 109 Ако нарича...

    22 7 Отговор
    ...няколко обучени терористи в лагерите на фащ, където обучиха джихадистите, инсценирали 11-ти септември, криещи се в дупките в РФ, владеене, е направихте ми деня. Споко, както тези окупирали операта в Москва, ще бъдат извадени от дупките си на съставни части! Руснаците си имат хора много!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 стоян георгиев

    12 7 Отговор
    Цял живот Клоун! 😂
  • 118 Мечтите са безплатни

    7 5 Отговор

    До коментар #113 от "Да знайш":

    Дани се правиш,и заминеш да работиш в сссере..
  • 119 Мехмед бей

    9 22 Отговор

    До коментар #101 от "Али Турчинът":

    Горките руснаци, живели до сега в пълна тъмнина заради цензурата по всички медии контролирали от масовия убиец и диктатор Ченге Хан, чак сега разбират какво означава да разпалиш умишлено война със суверенна държава и последствията от това. И тепърва ще го разбират все повече руснаци.

    Коментиран от #129

  • 120 Сърди се на "демократичната медия"

    17 6 Отговор

    До коментар #46 от "Бийк":

    Пратих ти я, но тука са по- католици от Папата. Държат те в неведение, докато господаря не позволи.
  • 121 Не опира до чувства изобщо

    15 1 Отговор

    До коментар #104 от "Дякон Унуфрий Араллампиев":

    Пробвай да командваш хора срещу по-силен враг които знаят че ще умрат всичките..в най-добрия случай ще духнат и ти ще си останал жив..има правила които са създавани хиляди години по бойните полета с много кръв..до преди сто години морала на войската е печелел битките а той идва от доброто командване..принципно всеки войник вярва че той ще тоя който е останал жив накрая

    Коментиран от #139

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Източна ромелия

    17 7 Отговор

    До коментар #98 от "Мечтата на рашките е":

    Що бе нека Зелю да обяви война на РФ ама май не му стиска

    Коментиран от #153

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 На път е зеленият фашист

    16 8 Отговор

    До коментар #125 от "Справедлив":

    И то от собственият му народ! Затова пожертва тези войничета в Русия, че да удължи агонията си.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 хе хе

    13 1 Отговор
    Руските власти започнаха евакуация на населението от още една гранична зона. За няколко часа бяха евакуирани 11 хиляди жители от Краснояружки район на Белгородска област. Около 500 души остават на работните си места, включително местната администрация, съобщи РИА “Новости”.
  • 131 А50

    16 11 Отговор
    Буахахахах, този се из.с.р.а. в гащите. За 6 дена ВСУ са -4000 убити и ранени и -150 еденици техника, и продължават да оголват други участъци от фронта за да изпращат подкрепления в Курска област, но не напредват и крачка вече, върви яка резня на хазари
  • 132 така е

    9 14 Отговор
    ВСУ денацифицира РФ
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Миеит

    6 5 Отговор
    Тоя ,,е друсън,,,
  • 135 Не става.

    9 10 Отговор

    До коментар #124 от "Али Турчинът":

    12 хиляди руснака са във военнопленниически лагери.Загря,ли?
  • 136 Vстника трябва

    9 13 Отговор
    Да бъде наритан обратно в Сибир и след това да бъде заграден с много висока стена 😂🇧🇬🇧🇬
    Само така може да се спасим от Zомбитата, докато намерим лек за болестта им 😂🇧🇬🇧🇬
    Те са Zаразно Zло
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦
  • 137 Турлю гювеч

    9 12 Отговор

    До коментар #129 от "Али Турчинът":

    Как е в Раша? Денег ест?
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Дякон Унуфрий Араллампиев

    2 7 Отговор

    До коментар #121 от "Не опира до чувства изобщо":

    Командвал съм взвод не стигнах до рота дойде демокрацията При война всеки командир е длъжен да неутрализира елементите с пораженческо поведение Неутрализацията има много варианти Прочетете в Библията как е постъпил Гедеон Книга СЪДИИ

    Коментиран от #155

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 1678

    17 11 Отговор
    12 км са,1000 кв км да ви кажа , до дни няма да има украйна
  • 142 Обикновените

    20 8 Отговор

    До коментар #127 от "Факт":

    украинци нямат нищо против да бъдат отново руски граждани. Това означава липсата на интерес към армията. Просто хората искат да продължат живота си нормално. Браво и на онези мъже, които напуснаха натовския полигон и категорични отказаха да убиват братята си и да мрат за интересите на европейските и американските политици.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 зелю си прави селфи

    17 8 Отговор
    Турнал се е в голяма шуба, за да изглежда по-голям, защото началниците му все му се смеят, че какъвто е дребен, като говори с тях, сякаш говори коленичил. Толкова му личи слугинската поза.
  • 145 А стига бе😂

    9 16 Отговор

    До коментар #113 от "Да знайш":

    И защо няма да се върнат живи, Точно обратното, руската армия изобщо я няма, по-голямата част е вече избита, останалите са на фронта за пушечно месо.. На видеата се видяха някакви руснаци с Уазки и други камиончета от музея, но бързичко бяха неутрализирани от украинците. 😉

    Коментиран от #151

  • 146 Анонимен

    14 6 Отговор
    Надявай се!Бедна ви е фантазията!Питай, Наполеон и Хитлер!Пътник.
  • 147 Бърнс

    9 11 Отговор
    Долу комунизма и СССР поробил централна и източна Европа и една дузина други нации
  • 148 Като гледам злото и лъжата

    11 12 Отговор

    До коментар #143 от "!!!?":

    САЩ те прати да лазиш в лъжи и детска постотия!
  • 149 az #СВО

    14 6 Отговор
    Хахахаха!

    Просроченият е способен само на циркове!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Така е малчо

    11 8 Отговор

    До коментар #145 от "А стига бе😂":

    Да се чуди човек, защо упадъла САЩ те съсипа!
  • 152 Вежливия лос

    11 16 Отговор

    До коментар #69 от "ВАЖНО Е,ЧЕ":

    Ти по-добре виж видеата с пленените кадировци от Ахмак.

    Коментиран от #158

  • 153 колко му е

    15 7 Отговор

    До коментар #123 от "Източна ромелия":

    като е надрусан зелю да обяви война на Русия. Нали чрез неговите ръце войната я води Колективният ЗападНАЛ? После ще му мислят. Когато се обърне колата.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Иван

    20 10 Отговор

    До коментар #152 от "Вежливия лос":

    Видях 1600 укротрупа.
  • 159 Сатана Z

    11 13 Отговор
    Украинската терористична държава е изградила вече няколко концлагера на територията на Курса област където са затворени и измъчвани цивилни рускоговорящи местни жители,чиито органи ще бъдат изрязани от украински патолози и продадени в САШ

    Коментиран от #165

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Преклонете се

    9 13 Отговор
    Зелю който е комедиен актьор,излезе по голям военен стратег от руските генерали,попиля русийката
  • 163 Дякон Унуфрий Араллампиев

    2 9 Отговор

    До коментар #155 от "!!!?":

    Загинал е като герой и мъченик Влиза директно в Рай Пише го и в Библията и в Корана Всеки войник заслужава достойна смърт Гледам клипове на пленници които се молят за жалкия си живот Това е най голямото дъно Срам позор навеки
  • 164 Хаха

    13 8 Отговор
    Зелениот фантазьор се е нашмъркал яко и за комедиант не става
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Нема лабаво

    20 7 Отговор
    Kасно е либe за kитка...
    Peзето хл0пна...
    Путин чака ПЪЛHА И БЕ3YCЛ0ВНА KАПИTYЛАЦИЯ и 3елю да бъде представен на Tpибyнaла в Мapиопул... всичко друго е мижи да те лажем... Вече неколко пъти го лъжат Путин и злоупотребяват с добрината му.... предлага човека варианти за мир но менторите на 3елю не му дават... трябвало да се бие до последния 0kpинец!!!!
    A Путин ша бие до кат 3елю не го орешетят в Маpи0пул и не е поставено ново управление с което да преговарят...
    3елю е пpeцедeнт с изтекъл срок на годност!!!

    Коментиран от #282

  • 168 !!!?

    8 20 Отговор
    Папата към Путлер: Не е срамно да вдигнеш бялото знаме след като си безсилен да победиш !
    !!!?

    Коментиран от #172, #173, #179, #184

  • 169 Дед Мароз

    5 9 Отговор
    Каква дестабилизация бънува бункерния фюрер Ченге Хян! Сбъдна се желанието му за буферна зона. И колкото по-голяма стане, толкова по-стабилна ще е ситуацията:)
  • 170 Жица

    8 3 Отговор

    До коментар #86 от "Най много реве главатаря на рашките":

    И къде го чу да реве? Щото навсякъде само рева на зеленото: дайте ,биятна, дайте да не дойдат при вас.
  • 171 А50

    13 4 Отговор

    До коментар #160 от "Атина Палада":

    Путин лично е изпратил ВСУ в Курска област. Нерабрахте ли, че в 4о4 си имате работа с наркомани и психопати в безизходица. Как действа един наркоман, когато няма пари за дрога, може да убие дори майка си за 5лв, а вие търсите тук логика.Това беше отчаян последен опит, ако имаха успех да вземат Курската АЕЦ, тогава имаше смисъл, но се провалиха. Това беше и последния имшанс знаейки тежкото си положение на фронта, киевската хунта беше длъжна да пробва и това, разбира се с помоща на менторите си от САЩ и Британия, Сащ им разрешиха веднага да използват тяхни ракети по Русия. Накрая ще изкарате цялата война един огромен заговор на Путин с Киевската хунта за връщане на голяма част от 4о4 на Русия и САЩ са съгласни да спонсорират всичко това, а техните корпорации и Байдънови да си загубят инвестициите и земята в 4о4

    Коментиран от #196

  • 172 Жица

    8 3 Отговор

    До коментар #168 от "!!!?":

    Той го каза на зеленото
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Атина Палада

    5 6 Отговор
    от како се случи това в КУРска област ,пуша по 2 кутии на ден и си изгризах ноктите

    Коментиран от #209

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Това ли ще е финала

    10 4 Отговор

    До коментар #175 от "Ночко":

    на последният украинец? Гоките! Ползвани за пушечно месо от интриганта САЩ и творението им фашиста зеленски!
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Дякон Унуфрий Араллампиев

    3 5 Отговор
    Дълг на всеки войник е преди да отстъпи от определена територия да унищожи всичко което може да се използва отепротивника Да не допуска ранените му другари да попаднат живи в ръцете на врага Да изгори всички документи които могат да послужат на врага
  • 181 ДрБр

    8 9 Отговор
    ООкрайна умря
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Хахахахаха

    13 6 Отговор

    До коментар #168 от "!!!?":

    Това го каза на Зеления. Има го в нета. Краварските лъжи няма да ви помогнат.🤣😂🤣🤮🤣.Колко си прозрачен :))

    Коментиран от #192

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 az #СВО

    14 6 Отговор
    Извънредно!

    Страйкърите не издържат на пряко попадение с РПГ във фронтална проекция, в борд са още по-незащитени.

    Справка боевете в Курска област!
  • 188 Факт

    5 4 Отговор
    Не му върви със снимките!
  • 189 Помни си думите

    5 12 Отговор
    Русия донесе войната на другите, а сега тя се връща в дома ѝ. Украйна винаги е искала само мир и ние със сигурност ще го осигурим", заключи украинският полуумник
  • 190 Луиза Розова

    7 15 Отговор
    Дайте малко коментари за
    Кадрите от Посрещането.на
    ВСУ в Населените места в Курск ....

    Радостни хора
    И всички Викат
    . Слава Украине

    Хахаха

    Ако имаха силата и средствата
    Самите Руснаци
    Щяха да изринат
    Бункерния Пюсюр.
    Това е сигурно.
  • 191 Ха,ха,ха

    7 4 Отговор
    Смешник! И си вярва?
  • 192 Киев за три дни

    8 14 Отговор

    До коментар #184 от "Хахахахаха":

    Краварски лъжи ли е факта че украинците превзеха руски територии за три дни, повече отколкото руснаците превзеха за почти три години?

    Коментиран от #213, #226

  • 193 Хаха

    4 4 Отговор
    ЩЕ какво, кога, как.... Ама той Путин не "умря" ли преди повече от една година...
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Атина Палада

    1 11 Отговор

    До коментар #171 от "А50":

    Допускам още от началото,че Украйна и Русия играят заедно срещу колективния Запад.

    Коментиран от #204, #205, #212

  • 197 тагаренко

    9 7 Отговор
    Дрогирано нищожество
  • 198 Механик

    10 6 Отговор
    Оффф, тоя и неговите дружки са напълно изфирясали.....
    Абе вие нямате войници за един фронт, искате да отваряте втори?!?!?!? Русия няма да се напряга с вас. Ще ви души бавно и напително.
    А вие имате малко време да се поизкефите преди да изтрезнеете.
  • 199 Лъжеш

    6 1 Отговор

    До коментар #194 от "Али Турчинът":

    Като дърт циганин.
  • 200 Атина Палада

    2 7 Отговор

    До коментар #182 от "Бавна, като ф16":

    Оф, с такива е.дно.клетъчни като теб изобщо не ми се разправя...
  • 201 КНДР

    7 7 Отговор
    Курска Народна Демократична Република.
    Наздраве копейки!Дайтр малко бодрост.
    😎
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Значи, влизаме

    5 8 Отговор
    В бункера, вкарваме му по два шута в ботокса и го водим в Хага 😂😂😂
    Това е плана
    Алтернативно, можем да го вържем за един Хаймарс и да го пратим на Марс 😂😂😂😂
    Първото Zомби на Червената планета. Много тематично 😂😂😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦

    Коментиран от #223

  • 204 Ти колко си

    6 2 Отговор

    До коментар #196 от "Атина Палада":

    Излискал легена 😂😂😂
    Играят, като губят пари, хора и производство 😂😂😂
    Умен си като комунист😂

    Коментиран от #210, #238

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Историята се повтаря

    8 6 Отговор
    Руснаците посрещаха Пригожин с цветя и селфита.Сега посрещат ВСУ с цветя и селфита.
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Е ба комунисти./може и копейки/

    5 3 Отговор

    До коментар #204 от "Ти колко си":

    Изгодно.
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Хубава работа...,ама...Украинска!

    12 7 Отговор

    До коментар #192 от "Киев за три дни":

    Три дена -ИХО...
    ...и после...-ТИХО...!
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Ти пита ли

    5 9 Отговор

    До коментар #212 от "Али Турчинът":

    САЩ преди да пишеш тука 😂
    Или техните специалисти бе са те предвидили 😂😂😂
    Поне Китай е с теб и ще ти пратят нов телефон 😂
    Много ви е страх от САЩ 😂
    Ама МНОГО😂😂😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦

    Коментиран от #225

  • 216 Атина Палада

    1 4 Отговор

    До коментар #209 от "Атина Палада":

    любов.....
  • 217 Да кажа

    8 12 Отговор
    Ако някой преди две години ми беше казал че Путлер ще си закопае държавата щях да го взема за луТ.

    Коментиран от #258

  • 218 Иван Григоров

    8 6 Отговор
    Прекалил си с бялото, Зеленски!
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Иван Григоров

    8 4 Отговор
    Прекалил си с бялото, Зеленски!
  • 221 Петър Стойчев

    6 4 Отговор
    Смешник!
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Ае копейките

    3 4 Отговор

    До коментар #203 от "Значи, влизаме":

    Много сте смешни.Като мишлета в личен драпате.
  • 224 Абе оная опростачената

    3 4 Отговор
    Къде се дяна?

    Коментиран от #229, #230

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Ай ся евтини лъжи

    9 5 Отговор

    До коментар #192 от "Киев за три дни":

    Лъжата е дъно в едно общество и отверащава хората от пропадналият лъжец и спонсора му упадъка САЩ!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 БАРС

    10 5 Отговор

    До коментар #18 от "Хмм":

    МИСЛЯ ЧЕ РАШКИТЕ КАЗАХА ЧЕ УКРИТЕ ДЪРЖАТ 22 СЕЛА И ТОВА Е НО 2000 ЦИВИЛНИ РУСКИ ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ ЯВНО СА В ПЛЕН НЯМАТ ВРЪЗКА С ТЯХ .ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ КАКТО ВИНАГИ УКРИТЕ ЩЕ ГИ ДЪРЖАТ КАТО ЖИВ ЩТИТ ТИПИЧНО ПО ФАШИСТКИ И КАТО ТИПИЧНИ ТЕРОРИСТИ ЩЕ СТРЕЛЯТ ПО ТЯХ ЗА ДА ГИ СПЛАШАТ ДА НЕ БЯГАТ.НАВСЯКЪДЕ ТАКА СЕ ДЪРЖАТ УКРИТЕ.ЗАПОВЯДАНО ИМ ДА НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА ДАЛИ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ ИЛИ ВОЕННИ ТРЯБВА ДА ГИ УБИВАТ И НИКОГО ДА НЕ ВЗЕМАТ В ПЛЕН .ТОВА ГО КАЗА ПЛЕНЕН УКРО МЛАД СОЛДАТ И ПРИЗНА ЧЕ ЗА ГРАБИЛИ ОТ КЪЩИТЕ КАКВОТО СМЕТНАТ ЗА ЦЕННО .ДА УКРИТЕ ВЕЧЕ СА ДАЛИ НЕТО ПОВЕЧЕ ОТ 1500 КИБОРГИ НАЛИ ТЕ ТА СИ НАРИАХА ВОЙНИЦИТЕ КИБОРГИ
  • 229 МараТъпото

    5 3 Отговор

    До коментар #224 от "Абе оная опростачената":

    Тук съм!
  • 230 Та кога опростаченият хлапак

    5 5 Отговор

    До коментар #224 от "Абе оная опростачената":

    станал пост тол на злото САЩ не е лазил тук жалко в простотия и детска тъпотоия и да отвращава хората от себе си и злото на света САЩ, дето го е оопростачило? :))
  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Атина Палада

    6 7 Отговор

    До коментар #212 от "Али Турчинът":

    Истината ,че и аз бях на 20 години,но вече прехвърлих 40-те :))) Така и за САЩ...минало бешело...Били са-минало време..
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Ахмад мекота

    5 7 Отговор

    До коментар #25 от "Шшш":

    Ахмад отдавна не са фактор,те се чифтосват с кози там е силата им😚
  • 236 Злият САЩ

    4 9 Отговор

    До коментар #232 от "Али Турчинът":

    Много ви е страх от САЩ 😂😂😂
    И вас, и недорасляка от бункера 😂🇧🇬🇪🇺
    Веднага пълните памперса само при мисълта за Каубойте 😂😂😂

    Коментиран от #245, #248

  • 237 Жица

    9 6 Отговор

    До коментар #211 от "Идва злият САЩ":

    И кои са злия сащ бе. Дето немогат да си приберат астронавтите от МКС. Ама сега трябва да се молят на ушанките да ги върнат от космоса, щото един двигател немогат да направят.

    Коментиран от #244

  • 238 Атина Палада

    7 5 Отговор

    До коментар #204 от "Ти колко си":

    Един безплатен съвет от мен.
    Изключи си телевизора и си включи мозъка..

    Коментиран от #241, #254

  • 239 Механик

    8 5 Отговор
    Само да обясня на вувузелите, че 1000 квадратни километра представлява квадрат със страна приблизително равна на 32 км. За особено"надарените вувузели ще поясня, че квадрата е равнинна фигура, която има еднакви страни и ъгъла между тях е 90 градуса.
    Казано с други думи, укрите са взели площ на малко градче от селски тип. А дали са взели е друг въпрос.
    а, какво ги чака е баш отделен въпрос.
  • 240 😉........

    4 1 Отговор

    До коментар #227 от "Атина Палада":

    Наистина си забавна😂.

    Коментиран от #265

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Тоалетен Император Путин

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "Абе":

    Хахахахахаха
    Добре че няма Срам и морал иначе щеше да се хвърли от някой прозорец
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Злият САЩ

    4 6 Отговор

    До коментар #237 от "Жица":

    Накара опосума да се скрие в бункера и да трепери😂😂😂
    Всички азиатски Zомбита и слугите им треперят при думата "САЩ"😂😂😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦

    Коментиран от #249, #251, #257

  • 245 Али Турчинът

    8 4 Отговор

    До коментар #236 от "Злият САЩ":

    Мен защо да ме е страх от САЩ?
    Страх ме е от президенти,които са стари и не помнят къде се намират.
    Страх ме е от ценностите на съвършените.
    Акъла им е като на деца.
    Питаш ги, блеят ти като коза.

    Коментиран от #252

  • 246 Червен кхмер

    2 7 Отговор

    До коментар #243 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Уточнение пияни мечки
  • 247 Алтернатива на мъж 😂

    4 6 Отговор

    До коментар #243 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Да си слуга на Zомбитата е ужасна съдба. По-ниско от маймуна😂😂😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦
  • 248 Чан Гъм

    8 5 Отговор

    До коментар #236 от "Злият САЩ":

    Нас не ни е страх от САЩ. Той се стахува от нас и създава безредици в цял свят, защото знае, че края му идва.

    Коментиран от #260

  • 249 Али Турчинът

    7 3 Отговор

    До коментар #244 от "Злият САЩ":

    Ами този САЩ, ще ти навре акъл на теб.
    Ще го разбереш без болка.
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Жица

    6 6 Отговор

    До коментар #244 от "Злият САЩ":

    Като гледам , никой не ги брои за две стотинки. И Нигер ги изгониха даже. Хаха
  • 252 Страх те е от

    3 9 Отговор

    До коментар #245 от "Али Турчинът":

    САЩ 😂
    Всички ви е страх от САЩ 😂
    И с право😂
    Ходи си в Турция или Сибир. Там ще си си у дома. С азиатските ти ценности 😂😂😂
    Там ще си носиш феса с гордост, сред свои😂😂😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦

    Коментиран от #269

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Всъщност кой е и какъв е Зеленски

    4 4 Отговор
    та да "потвърждава" нещо??.

    Не можехте поне да се придържате към професионалния шаблон: "най-после призна"??
  • 257 Али Турчинът

    5 5 Отговор

    До коментар #244 от "Злият САЩ":

    А иначе са зли и подли американците.
    Я ги питайте, кой е хвърлял атомни бомби.
    За да плашат Русия ли?
    Или за отмъщение на Пърл Харбър?
    Има ги по интернет.

    Коментиран от #261

  • 258 Януари 2022

    5 6 Отговор

    До коментар #217 от "Да кажа":

    Само луд би помислил че путлера ще закопае матушката
  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Злият САЩ

    3 12 Отговор

    До коментар #248 от "Чан Гъм":

    Контролира всичко и всеки 😂
    Накара Зеленски да нападне Русия, пусна ковид на Путин, накара Китай да се страхува от Индия, накара Индия да изнудва Русия, накара ЕС да прибере парите на Путин.......😂😂😂
    САЩ е сила без граници. Те контролират ВСИЧКО. Те контролират и вас 😂😂😂😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦

    Коментиран от #262, #275, #276

  • 261 Злият САЩ

    3 6 Отговор

    До коментар #257 от "Али Турчинът":

    Хвърлиха атома и заради двете 😂😂😂
    Грешната им беше, че не хвърлиха една в моZква😂😂😂
    Но не е късно и Zомбитата го знаят 😂😂😂😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦

    Коментиран от #264, #267

  • 262 В това човек не вижда сила

    6 5 Отговор

    До коментар #260 от "Злият САЩ":

    А само се гнуси от дъното което са ударили тези нещастници зад океана!
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 ТАСС е упълномощена да заяви

    6 6 Отговор
    Яко хвърчат ушанки.Путлер в шок , спешно търси мир.Превземането на Берлин се отлага за неопределено време.

    Коментиран от #295

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Колерно

    11 3 Отговор

    До коментар #252 от "Страх те е от":

    Докато тук МарЪ🇮🇱 и помакината джамбазЪ ви обливат с фейк жълтини и най долнопробна анти руска пропаганда, ето ви нещо истинско.
    Американския милиярдер и шеф на банката Голдман-Сакс -Дейвид Голдман наскоро пред Уолстрийт джърнъл каза следното:
    -С войната която губим в Украйна,с отказа на Саудитска Арабия да продължи договора със САЩ за петродолара ,с разширенито на БРИКС и с задаващата се нова световна валута на БРИКС, нашата и на запада хегемония приключи.
    За САЩ има три пътя или да приемем новите реалности,или да хвърлим света в ядрен апокалипсис, или ще приключим с кървава и разрушителна гражданска война.

    Коментиран от #277

  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 Атина Палада

    0 2 Отговор

    До коментар #259 от "😉........":

    Ами не зная защо те теият...
    Питай отново...

    Коментиран от #290

  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 И аз като

    3 5 Отговор

    До коментар #268 от "Аха, да бе":

    Бункерния полуръст си слагам ваксини 😂😂😂
    Гледам от азиатския стратег и седя на 10 метрова маса, да не хвана ковид😂😂😂😂
    Ботокса като си сложи две ваксини, аз си слагам една. Немогат да му смогна 😂😂😂😂
  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Офцъ,

    10 2 Отговор

    До коментар #260 от "Злият САЩ":

    Милиардерът Дейвид Голдман: Катастрофата за САЩ предстои, американската хегемония е към края си
    На всички ни е ясно, че Съединените щати са в дълбока системна криза, която няма решение заради промененото съотношение на икономическите сили на планетата. Но с действията си, насочени срещу Русия, Белият дом ускорява края на американската хегемония. С непремерено враждебните си действия срещу Китай и в още по-голяма степен срещу Русия, САЩ предизвикват Пекин и Китай да предприемат ответни действия, които плашат американските съюзници, пише US американският икономист, финансов съветник на десетки световни банки и публицист Дейвид Голдман в статията си за англоезичната версия на глобалното издание.

    Коментиран от #280

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Атина Палада

    6 5 Отговор

    До коментар #274 от "Не се бой":

    Наистина ,толкова о.граничени хора като ш.оро.шите тук не бях срещала в живота си,нямам и такива познати в реалния живот..

    Коментиран от #284, #292

  • 279 Иванушка🇺🇲

    5 8 Отговор
    Москва за три дня. Давай Зеленски имате сили да превземете мацква. Намерете злото джудже в бункера.
  • 280 Яко те е страх

    1 8 Отговор

    До коментар #276 от "Офцъ,":

    От злия САЩ 😂😂😂
    Много се надявате да падне 😂😂😂
    От 100 години ги чакате да паднат 😂😂😂
    Просто комунисти 😂😂😂

    Коментиран от #286, #293

  • 281 Слава кокаине

    6 4 Отговор
    Тоя говори като пиян с х@я си!
  • 282 Бафта

    3 4 Отговор

    До коментар #167 от "Нема лабаво":

    В промития к.а.п.у.т
  • 283 ТЕМП 714

    4 7 Отговор

    До коментар #265 от "Атина Палада":

    Много си зле.Личи си,че нямаш ниакаква техническа грамотност.Сигурно си чела ,,Как се каляваше стоманата" ,но това не те прави експерт по техика и технологии за да се изказваш кой е индианец и кой колко години е напред.
  • 284 Като те слушам

    4 7 Отговор

    До коментар #278 от "Атина Палада":

    Въобще нямаш познати в реалния живот 😂😂😂
    Ти си съветски изкуствен интелект 😂😂😂😂
    СССР 2 бот
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦

    Коментиран от #288

  • 285 😉........

    2 7 Отговор

    До коментар #272 от "Атина Палада":

    🤣🤣🤣🤣, нали си палач, ще ме умориш от смях🤣, скоро така не бях се смял, но нищо, забавна си, и бъди по снизходителна към ш. орошите😉.
  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 😅😂😆.....

    2 6 Отговор

    До коментар #277 от "Али Турчинът":

    Абе много ли е зъл този зъл САЩ🤣
  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 😉........

    1 0 Отговор

    До коментар #271 от "Атина Палада":

    Добре.... Хайде друг път...
  • 291 Защо да го е....

    4 1 Отговор

    До коментар #288 от "Али Турчинът":

    Страх?????
  • 292 уашанка ванка

    6 8 Отговор

    До коментар #278 от "Атина Палада":

    Е копейките са друга работа. Ерудирани , интелигентни знаят всичко , но не знаят един автомобил или един телевизор да направят. Иначе с дървените тоалетни и самагона изнасят руский мир навсякъде.
  • 293 Страх, паника и отчаяние за САЩ

    14 6 Отговор

    До коментар #280 от "Яко те е страх":

    Аластър Крук, бивш британски дипломат и офицер от британското разузнаване MI6: От ОТЧАЯНИЕ и СТРАХ, Съединените щати се нуждаят от хаос, за да не загубят хегемонията си. Нужна им е много кървава светкавична война, която обаче Путин отказва да им даде. Виждаме, че Русия постига целите си с минимално количество жертви, изтощавайки Запада. Русия казва на Запада – „Ако е нужно, ще воюваме така и 10 години – за нас не е проблем“. Западът обаче няма това време, защото процесите в света работят срещу него и икономиката му се срива.
    Понеже Русия не се поддаде на досегашните провокации, Вашингтон достигнаха до самия ръб с надеждата все пак това да доведе до нещо. Знаете ли, в състояние на ОТЧАЯНИЕ… Говоря за конкретна касти в Съединените щати, защото обикновените американски граждани, както и европейските, не искат война с Русия, или с Китай, или с когото и да било другиго. Но в Америка се базират елитарни кръгове, които доскоро владееха света и сега ОТЧАЯНО искат да запазят хегемонията си. И в момента те виждат само един начин да постигнат това – техния обичаен: „разделяй и владей“, създавай хаос, за да заграбиш нещо от този хаос. А ако можеш накрая и да се наложиш над останалите. Това е мотивът на финансовите барони, които са част от Дълбоката държава на САЩ.

    Коментиран от #296, #297, #299, #300

  • 294 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 295 Не е баш така.

    5 8 Отговор

    До коментар #266 от "ТАСС е упълномощена да заяви":

    На 901 ден са уж превзели някаква село с две улици и 7 къщи.
  • 296 О дааааааа

    4 8 Отговор

    До коментар #293 от "Страх, паника и отчаяние за САЩ":

    С минимално количество жертви, ама много минимални, и Запада изтощават🤣, е така става когато откажеш лечението.
  • 297 Санкциите не работят

    4 9 Отговор

    До коментар #293 от "Страх, паника и отчаяние за САЩ":

    Един долар= 1000 копейки.мдаа
  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 Чакай, комунецо😂

    2 12 Отговор

    До коментар #293 от "Страх, паника и отчаяние за САЩ":

    И таткото чака, и дядо ти чака. Комунизмът падна, а САЩ си стоят😂
    Даже и ЕС направихме по тяхно подобие😂
    СССР 2 скоро ще падне, а САЩ се размножава😂
    🇧🇬🇪🇺🇺🇦
  • 300 Малииййй

    3 8 Отговор

    До коментар #293 от "Страх, паника и отчаяние за САЩ":

    Верно,ли бе копейка?

    Коментиран от #301

  • 301 Малейййй

    5 3 Отговор

    До коментар #300 от "Малииййй":

    А не бе!!!!

    Коментиран от #313

  • 302 Абе мани ги.

    5 9 Отговор

    До коментар #298 от "Отзад Сила":

    Сега копейките си ближат сопполите.

    Коментиран от #306

  • 303 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 306 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 307 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 308 Абе

    4 2 Отговор

    До коментар #303 от "Али Турчинът":

    Не се хващай за името. То няма общо.
    То просто този е такъв, но и около него са.

    Коментиран от #312

  • 309 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 310 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 311 Абе

    4 1 Отговор
    Какъв Путин , него го няма вече !

    Коментиран от #314, #317

  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 А наистина ли?

    1 4 Отговор

    До коментар #301 от "Малейййй":

    А .Кай честно.
  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Обаче.....

    4 2 Отговор

    До коментар #310 от "Ахат Чай!":

    Виж ги в тик-ток какво правят там са рамбовци, богатири.
  • 317 АБЕ

    6 5 Отговор

    До коментар #311 от "Абе":

    Няма го. Той умря преди години от 99 болести. МараДжамбазлиева го умори.
  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 Ами....

    3 2 Отговор

    До коментар #305 от "Няма , само":

    Не е турчин.... си... Г@.н е..
  • 320 Тошко укр@йнски

    6 6 Отговор
    Взех путин за заложник.
    Байдрън, дай пари и оръжие да не превзема тексас
  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Укропски лаф

    7 2 Отговор

    До коментар #323 от "Смех":

    ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ
  • 326 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 327 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 328 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Уса

    7 6 Отговор

    До коментар #212 от "Али Турчинът":

    Винаги съм си задавал такива въпроси,защото живея в сащ,но най-големия въпрос,който си задавам е,защо всички в сащ плюят по сащ.Нима не са щастливи,че живеят в най великата държава,която им е подала ръка в труден момент от живота и подсигурила спокоен живот и пари по дърветата..?Нещо не е наред с тези хора.Другият въпрос на който намерих отговор наскоро е,кои са хората,които не живеят в сащ,но много мразят сащ.Установих,че техните ръководители на външен вид козари и касапи също са живели дълги години в сащ и са завършили престижни университети.Голяма част от техните бойци също са половин американци....До тук ми стига,че става все по объркано и е извън моята компетения
  • 331 Смех

    5 1 Отговор

    До коментар #322 от "Али Турчинът":

    Хаха ти знаеш ли кво е четка за зъби , и питай ханъмата ти шо мисли за еротичната ти миризма от по миналия месец.
  • 332 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 333 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 337 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 338 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 Отзад Сила

    6 5 Отговор
    Путяги, лека нощ. Утрото е по-мъдро
    Добре се смяхме някои. Утре пак.529

    Коментиран от #344

  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 И да сънуваш Путин

    9 9 Отговор

    До коментар #341 от "Отзад Сила":

    Ако те е страх се скрий под леглото. А може и през прозореца да скочиш с вик:
    "Руснаците идват:.
    🌃 Лека нощ, жендо!
  • 345 Смешко,

    8 7 Отговор

    До коментар #340 от "Тоя недорасъл":

    Зеления с@.п@п.@л е с три см./ 3 см/по- нисък от Путин.
    Зелен жужак.
    Хлебарка.
  • 346 На втората армия

    6 8 Отговор
    И зеха 100кв км за 6 дена а тя ги зема тия за година....не мерси.
  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 349 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 352 Абе чуйте

    8 12 Отговор
    Краят на монголите е близо.Голем обрат направИха братята украинци.
  • 353 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 Интересно

    7 17 Отговор
    Не може целият Запад да воюва срещу Русия, а гражданите й да си пият кафенцето в центъра на градовете,. Стратегията на Путин е изцяло погрешна. Народът не е мобилизиран, щъкат по концерти в Москва. Хак да им е. Руският елит трябва да разбере, срещу Русия се води тотална война на унищожение. Дано събитията в Курск им подействат като леден душ. Никакъв мир не може да има с хора, които желаят физическото ти унищожение. Ако трябва ТСВ, ТСВ, така или иначе човечеството е обречено в дългосрочен план ако хегемонията на англосаксите продължи, златният милиард. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.
  • 356 Агонията на въшкарите

    10 14 Отговор
    продължава. Ще победят Русия на пткинден.
  • 357 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 358 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 359 Абе

    12 11 Отговор
    тая руска армия бяга от Курск по-бързо отколкото бягаха от Херсон миналата година... Явно са тренирали спринтиране оттогава 🤣

    Коментиран от #362

  • 360 Комплекси ли

    9 7 Отговор

    До коментар #357 от "Ей сега ще":

    избивашПедал рашистки.?
  • 361 Разбра се...

    7 3 Отговор

    До коментар #357 от "Ей сега ще":

    Що за И. Д. И. О. Т си....
  • 362 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 363 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 364 Винаги лъгаха

    9 10 Отговор
    С лъжи или не, хегемонията и диктата на Сащ, както и бившата държава Укрия, си отиват...! А укрите да "благодарят" за голямото приятелство с бившия хегемон, който им донесе бленувана свобода и просперитет, евроатлантическо развитие... Някой укри дори си купиха вили, къщи, бентлита по Лазурния бряг, други пък нямаха такъв късмет...
  • 365 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 366 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 367 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 Винаги лъгаха

    9 9 Отговор
    С лъжи или не, хегемонията и диктата на Сащ, както и бившата държава Укрия, си отиват...! А укрите да "благодарят" за голямото приятелство с бившия хегемон, който им донесе бленувана свобода и просперитет, евроатлантическо развитие... Някой укри дори си купиха вили, къщи, бентлита по Лазурния бряг, други пък нямаха такъв късмет...

    Коментиран от #371

  • 370 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 375 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 376 Р.К.И.

    9 10 Отговор
    Москва ще стане политическа колония на Киев или на Техеран. Руснаците да избират (то и Анкара чака в засада).
  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Тити

    2 4 Отговор
    Правилно Ьелендку посоката за мир минеа през Москва.
  • 379 до мишо

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Мишел":

    Още първия ден, от района на Курск се евакуираха 76000 човека. Вече няма хаос, предстои изтребване на уж най-подготвените и оборудвани с оръжия войници на Украйна, които вече са блокирани.
  • 380 Жмръц

    2 0 Отговор
    Ох,как хубаво ще си влезете по дупките,3елка.То и оня с мустачките така си е викал,ще мине през Съюза и ще сложи ръка на него.Така хубаво ще ви подпалят ми3ерни покраински 3ад ници,че ще ерете бягайки.3елка не може да победи мечка.Това за протокола.
  • 381 Бай Гълъб

    1 0 Отговор
    Русия не може да бъде победена! Те няма да се откажат, няма да развеят бялото знаме, ще използват атомно оръжие, но на колене няма да паднат! Русия ще спаси света!
  • 382 Р.К.И.

    0 1 Отговор
    Зеленски, дай им на руснаците по една тоалетна чиния и да се махат. Те за това са дошли в Украйна, да не смяташ че примитивните им главици от геополитика и геостратегия разбират. Дошли са за тоалетните чинии на хората, дай им ги и ги пиши в графата "малотраини, малоценни".
  • 383 Страх ли е

    0 0 Отговор
    Май нещо куца, щом ползват тази стара снимка. Авдеевка от половин година не е в украйнски ръце!
    Анатолий Изостайков май не вярва, че Украйнците са под Курск?
  • 384 Страх ли е

    0 0 Отговор
    Според Ритер, образува се котел и украйнците трудно ще се измъкнат! Вижте на картата каква е ситуацията.
    Украйнците измъкват обратни поразената натовскат техника за да не се видят загубите.
  • 385 Много

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Дякон Унуфрий Араллампиев":

    Си силен ама на клавиатурата
  • 386 До путинофила

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Атина Палада":

    Ти и тези като тебе сте невежи и зомбирани рашистки мекерета. Ще твърдите че любимият ви Путин е велик даже и когато го закарат в Хага.

    Коментиран от #389

  • 387 Жужи

    1 0 Отговор
    Няма ли кой да го гръмне тоя надрусания?Едвам го издържам!Всички трезвомислещи разчитаме на Вовата
  • 388 смях

    0 0 Отговор
    Смях ама зациклиха в Курск оказа се, че така скъпата западна техника е унищожена и сега седят на едно положение дето няма мърдане :) Нито имат техниката нито ресурса за да постигнат напредък! Но пък може запада да вкара още техника за унищожение само дето тя не е бездънна яма. Ситуацията е, че този даже запада няма да го погледне след някой и друг ден! Този самият Украински народ ще го утрепа с камъни скоро!
  • 389 хахахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #386 от "До путинофила":

    Ти сериозно ли вярваш това! Хахахахаха!
  • 390 москва да бъде принудена????!!!!

    0 0 Отговор
    божееее боже. това ако се случи ше бъде сефтето в човешката история. божжжеееее голем смех.
  • 391 абсолютно си прав

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Мишел":

    фашистите стрелят по мирни жители. путин се интересува единственно от евакуация. само това прави. когато приключи ще почне да прави и други неща. интересното предстои. само не знам защо все още не иска да използва редовна войска? нали знаете че там на фронта няма нито един редовен войник??? странно. до кога ли???
Новини по държави: