11 Септември, 2024 19:04 2 475 21

Мелания за покушението срещу Доналд Тръмп: В тази история има нещо много повече

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • мелания тръмп-
  • републиканска партия-
  • демократическа партия

Мелания Тръмп постави под съмнение обясненията на официалните лица за опита за убийство срещу съпруга й

Мелания за покушението срещу Доналд Тръмп: В тази история има нещо много повече - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мелания Тръмп постави под съмнение обясненията на официалните лица за опита за убийство на съпруга ѝ - бившият президент Доналд Тръмп, заявявайки, че истината трябва да се разкрие и че в тази история определено има нещо повече.

В ново видео, което Мелания Тръмп публикува в профила си в социалните мрежи, тя заявява, че стрелбата на 13 юли в Пенсилвания, в резултат на която има един убит, а бившият президент е ранен в ухото, е била "ужасно и тревожно преживяване", пише Politico.

Тя признава, че ѝ тежи и последвалата тишина. Учудена е защо служителите на реда не са арестували стрелеца преди Тръмп да произнесе речта си?

"Определено има още нещо в тази история. И трябва да разкрием истината", посочва Мелания Тръмп, като добавя, че 20-годишният стрелец е успял да изстреля няколко патрона от близкия покрив, преди да бъде убит от органите на реда.

Бившата първа дама за първи път коментира по-задълбочено покушението. След атаката тя публикува дълго изявление, в което благодари на агентите на "Сикрет сървиз" и на правоприлагащите органи, които защитиха съпруга ѝ, и призова американците да "се издигнат над омразата".

Тя добави, че нежната съединителна тъкан на Америка е разкъсана, но нацията трябва да намери смелост и здрав разум, които да я съберат отново.

Мелания Тръмп прави коментара си около покушението, след като около стрелеца и нападението започнаха да се разпространяват различни конспиративни теории и се поде мощна дезинформационна кампания. Факт е обаче, че след като следователи по случая са се запознали подробно с биографията на стрелеца и с онлайн историята в компютъра му, те все още не могат да намерят мотива, заради който 20-годишният мъж е решил за стреля по Тръмп.

След стрелбата Конгресът пристъпи и към разследване защо са били прекъснати комуникационните връзки на екипите по сигурността, заради което стрелецът е успял да произведе серия от смъртоносни изстрели от покрив, близо до сцената, където Тръмп е говорел.

Конгресменът Майк Кели, който председателства двупартийната работна група на Камарата на представителите, разследваща опита за убийство, се надява през следващите седмици да проведе първото си публично изслушване.

Бившият ръководител на "Сикрет сървиз" Кимбърли Чийтъл и колегите ѝ бяха подложени на интензивно наблюдение след стрелбата и по-късно тя подаде оставка.

От Politico коментират, че Мелания Тръмп е в процес на рекламиране на мемоарите си "Мелания", които ще бъдат издадени от Skyhorse Publishing на 8 октомври.

Тя до голяма степен не участва в предизборната кампания на съпруга си, въпреки че се появив в последната вечер на Националната конвенция на Републиканската партия, но не говори пред събралото се множество.

В понеделник (9 септември) Мелания Тръмп пусна кратко видео, в което припомни изборите през 2020 г., които съпругът ѝ загуби:

"Резултатите от изборите през 2020 г. промениха живота ни завинаги. Това повлия върху качеството ни на живот, върху цените на храната и бензина, повлия върху безопасността и дори върху геополитическия пейзаж", продължи Мелания Тръмп.

"Днес Америка е по-разделена от всякога. Освен това по-очевидно е отвсякога, че има значителни предизвикателства пред свободата на словото. Това се вижда и в усилията, насочени към това съпругът ми да бъде накаран да млъкне", продължава Мелания Тръмп.

От Politico коментират, че не е ясно какво точно тя има предвид, въпреки че отбелязват, че Доналд Тръмп все още е обект на частична заповед за арест и предстои произнасяне на присъдата му за даване на подкуп.

По отношение на мемоарите ѝ от Politico поясняват, че Мелания Тръмп пише за детството си в Словения, за ключовите моменти в живота ѝ, благодарение на които се е озовала в света на висшата мода в Европа, а после в Ню Йорк, където при една случайна среща тя се запознава с Доналд Тръмп и това променя завинаги хода на живота ѝ.

Мелания Тръмп признава във видеоклип, посветен на книгата ѝ, че да се опиташ да пишеш мемоари е дълбоко лично и размишляващо пътуване.

"Като частно лице, което често е било обект на обществен контрол и на грешно публично представяне, чувствам, че нося отговорност да изясня фактите", добавя Мелания и завършва: "Вярвам, че е важно да споделя моята гледна точка. Истината."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АУУУУУ

    9 15 Отговор
    Украински дронове атакуваха чак на 1800 км. в Мурманска област на Русия. Видео😱😱😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #9, #10, #12

  • 2 Срамен ден за Путин и Диктатурата

    6 23 Отговор
    Не можаха да Убият Тръмп
    Наистина Путин се оказа много Тъпо момче
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дедо

    9 15 Отговор
    Сигурно Мелания всеки ден се моли горещо , Тръмпалника да се спомине и да започне за нея истинския живот , но русолявото деди излезе кораво и дълголетно.

    Коментиран от #11

  • 5 един

    5 10 Отговор
    Има,ламтеж за пари това има,тая и тя изскочи на барикадата като разбра че банкомата ѝ, може да не пуска колкото иска тя!
  • 6 Тервел

    6 7 Отговор
    Ще е смешно тоя Тръмп да надживее младата си жена
  • 7 МЕЛЕЗА С КОНСКА МУЦУНА

    2 5 Отговор
    БАЙ ТРЪМП Е МЕ РАЗМАЖЕ НА 100 %
  • 8 Герго

    8 11 Отговор
    Тя я е гнус да го хване за ръката , ама сега излязла да го защитава словенската прислужница.
  • 9 Последния Софиянец

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "АУУУУУ":

    Руската армия издигна флага в центъра на Торецк.

    Коментиран от #13

  • 10 Ха ха ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "АУУУУУ":

    Финландски ..
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 За протокола

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "АУУУУУ":

    "На 10 август жилищна сграда в Раменское беше повредена поради нападение от БЛА. Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов заяви, че над 50 апартамента са пострадали . В резултат на нападението е загинала жена и има ранени."
    Коментар: Това не са военни цели, това са жилищни сгради и цивилни! Това е укpoтероризъм!

    Коментиран от #15

  • 13 АУУУУУ

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Първи кадри на унищожена руска техника при контранастъплението им в част от Курска област. Видео😱😱😱😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #19

  • 14 Швейк

    3 4 Отговор
    Късмет си има Доналд Тръмп,
    все едно е Форест Гъмп....
  • 15 АУУУУУ

    9 6 Отговор

    До коментар #12 от "За протокола":

    БОМБАРДИРОВКИТЕ НА РУСИЯ В УКРАЙНА СА СПЕЦИАЛНА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ.....БОМБАРДИРОВКИТЕ НА УКРАЙНА В РУСИЯ СА ТЕРОРИЗЪМ 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #18

  • 16 СМърт ЗА тръмпо и ФЕМЪЛИТО мУ

    1 7 Отговор
    КАТО УТЕПАТЕ БаРОНО Д АВИДИТЕ КАК СХА МУ ПАДНЕ....4ЕРВЕНИА ПЕР4ЕМ
  • 17 Евгени Пианиста (Евроатлантик)

    8 3 Отговор
    А на мен Галя от ПосолствоТО ми обеща да ми дадът количка за голф и каска и да ме изпратят в Часов Яр! Наемник...малиии-виж само как звучи-наемник от НАТО...
  • 18 Швейк

    5 6 Отговор

    До коментар #15 от "АУУУУУ":

    Според нашите родни русофили Украйна нападна Русия във Украйна, а Русия е започна СВО в Украйна за да защити Украйна от Украйна, която всъщност е Русия, а не Украйна.
  • 19 Е и кво

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "АУУУУУ":

    Както съобщи Министерството на отбраната на РФ на 9 септември, по време на боевете в Курско направление врагът е загубил повече от 11,4 хиляди военнослужещи и 89 танка.
    /Видео/
  • 20 Обхванат съм от желания !

    1 8 Отговор
    Към Мелания !
    Но щом е с Перчема !
    Мани я !
    Гошо хубавеца
  • 21 За мен,

    3 1 Отговор
    тая жена е тъпо говедо, което само лъска имиджа на дъртия Тръмп. С облекла, тоалети и визия! Това е !
    Необразована чанта!