Тема: Украйна

12 Септември, 2024 09:22 7 136 230

„Путин не може да направи нищо“: Украйна коментира ударите по Русия със западни ракети

  • украйна-
  • владимир путин-
  • путин-
  • ракети-
  • сащ-
  • русия-
  • война-
  • нато-
  • володимир зеленски

Президентът Володимир Зеленски иска разрешение да използва американски ракети с голям обсег за удари дълбоко в Русия

„Путин не може да направи нищо“: Украйна коментира ударите по Русия със западни ракети - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Първите дипломати на САЩ и Великобритания Антъни Блинкън и Дейвид Лами проведоха среща в Киев с украинския президент Володимир Зеленски, като обявиха нова помощ за страната му. Отразявайки събитието, западната преса е насочила вниманието си най-вече върху въпроса за ударите с ракети с голям обсег навътре в руската територия, за което Украйна отчаяно настоява, предаде БТА в прегледа на западния печат.

В рядко съвместно посещение в чужбина държавният секретар Антъни Блинкън и британският външен министър Дейвид Лами се срещнаха с висшите лидери на Украйна в Киев, за да обсъдят укрепването на украинската армия и дали да ѝ се позволи да използва далекобойни ракети за удари дълбоко в Русия, съобщава „Ню Йорк Таймс“. Изданието отбелязва, че срещата се провежда, докато администрацията на Байдън се бори да ограничи помощта за Русия от Иран, Северна Корея и Китай и докато президентските избори в САЩ започват да хвърлят сянка над конфликта.

Според „Уолстрийт Джърнъл“ Блинкън е дал сигнал, че Западът обмисля дали да позволи на Киев да нанася удари дълбоко в руска територия със западно оръжие, след като Русия е добавила ирански балистични ракети в арсенала си и е предприела контраофанзива в Курска област, целяща изтласкването на навлезлите в нея миналия месец украински сили.

Президентът Володимир Зеленски иска разрешение да използва американски ракети с голям обсег за удари дълбоко в Русия. Преговорите за това се проведоха на фона на виещите сирени за въздушна тревога, които изглежда подчертават неотложността на този въпрос, отбелязва в своя материал по темата „Вашингтон пост“. Украинците твърдят, че позволението да използват такова оръжие за удари по цели на руска територия би намалило заплахата, като принуди Кремъл да изтегли ключови сили по-дълбоко в територията си и се съмняват в твърденията на САЩ, че подобен ход би предизвикал опасна ескалация от страна на Путин. „Това може би е някаква мистификация. В нея няма нито един рационален аргумент от страна на САЩ. Многократно сме доказвали, че Путин не може да направи нищо ново в отговор“, коментира пред изданието украински служител, говорейки при условие за анонимност, за да обсъди откровено проблема.

Вестник „Хил“ отбелязва засилващия се вътрешен натиск спрямо администрацията на Джо Байдън. Редица републиканци от Камарата на представителите призоваха той да промени политиката си, твърдейки, че ограниченията са попречили на „способността на Киев да победи агресивната война на Русия и са дали на силите на Кремъл убежище, от което може безнаказано да атакува Украйна“. „Време е администрацията да обърне курса и да премахне оставащите ограничения върху използването на оръжия, предоставени от САЩ от Украйна, срещу легитимни военни цели в Русия“, пише в писмото, подписано включително от Майк Роджърс, председател на Комисията по въоръжените сили, Майкъл Маккол, председател на комисията по външни работи и Майк Търнър, председател на комисията по разузнаване на Камарата на представителите.

„Дали разрешението Украйна да използва ракети с голям обсег ще тласне Путин отвъд ръба?“, се пита в статия за в. „Индипендънт“ преподавателят по съвременна история в Оксфордския университет Марк Алмънд. Според него е твърде оптимистично да се смята, че и в този случай Путин няма да „премине към ядрен сценарий“, както се е случвало след като Западът е пресичал неговите предишни „червени линии“. Експертът смята, че руският президент няма как да нанася удари по „тила на Украйна – страните като Полша и Румъния“, през които страната получава боеприпаси, понеже те са членки на НАТО, но е напълно възможно той да премине към саботаж на западната инфраструктура или да помогне на Иран и неговите съюзници да атакуват американски и британски обекти в Близкия изток.

Съвместното пътуване на Блинкън и Лами до Киев неизбежно повишава очакванията, че Украйна скоро ще получи разрешение да изстрелва англо-френските ракети „Сторм Шадоу“ и американските ракети АТАКМС по Русия, отбелязва в. „Гардиън“ в коментар. Авторът му Дан Сабъг обаче изброява рисковете: „Позволяването на Украйна да стреля с оръжия западно производство дълбоко в Русия може да има драматично политическо въздействие върху хода на мрачна и изтощителна война, чийто ход изглежда е в полза на Москва, чиито сили притискат стратегическия град Покровск“.

Британският вестник „Телеграф“ смята, че сега Западът е може би готов да отмени забраната Украйна да използва далекобойно оръжие за поразяване на цели в руския тил. До момента Пентагонът беше загрижен, че употребата на западно оръжие вътре в Русия може да доведе до ескалация на конфликта, но, според изданието, пристигането в Русия на балистични ракети от Иран е наклонило баланса на мненията. В Киев Дейвид Лами и Антъни Блинкън не издадоха с нищо, че такова решение ще бъде взето, а и не се знае дали то ще повлияе на хода на войната. Очаква се стратегическите последици от подобно решение да бъдат обсъдени утре във Вашингтон от президента на САЩ Джо Байдън и премиера на Великобритания Киър Стармър.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пич

    142 24 Отговор
    Аха...... нищо не прави , освен че отпра кожата на цялото НАТО...

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Последния Софиянец

    137 28 Отговор
    Вчера руснаците превзеха Торецк.В Курска област Бандеровците са обкръжени и се предават масово а Зеленски се занимава с глупости.

    Коментиран от #6, #30, #159

  • 4 ха ха

    34 93 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    а НАТО знае ли? Жалки копейки

    Коментиран от #7, #66, #100, #229

  • 5 Руснаков

    32 103 Отговор
    Нищо няма да направи Кремълският Злодей...Китай и Индия няма да му разрешат...
  • 6 Герги

    9 38 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    ...калъпа....калъпа...
  • 7 Пич

    90 16 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха":

    НАТО знае перфектно , само клетите малоумни паветници незнаете !!!

    Коментиран от #20

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БгТопИдиот🇧🇬

    92 21 Отговор
    Мецана наритва всекакви отрепки.

    Кравари и пудели мучат тъпо.

    БГ центаджиичета на борсата да си търсят нормална работа !
  • 10 ватата

    27 83 Отговор
    Запукат ли ги с НАТО-вските ракети .... блатото потъва
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 безаналогов

    23 76 Отговор
    Ей тогава народа може да се обърне срещу Путин ..... нека да вкусят малко от войната и те , да видим колко е магуча - магучая
  • 13 Гориил

    78 13 Отговор
    Ще отговоря вместо Путин. Балансирате на ръба на бездна.

    Коментиран от #202

  • 14 Някой

    84 16 Отговор
    Хехе!

    Късмет имате, че Путин не води война с вас. Щото, ако ви подпука с килимните момбардировки ала САЩ, няма да можете да коментирате нищо. Щото ще ви няма.
    Е, май се движите в тази посока, умишлено подритвани натам от "приятелите" ви - САЩ и Великобритания. Останалите от НАТО са просто техни пудели.

    Коментиран от #17, #225

  • 15 Механик

    90 16 Отговор
    В същност тоя е много прав. Да "Путин не може да направи нищо ново в отговор..".
    Просто ще продължи по старому- да ви бахмути докато пуснете топла водичка.
  • 16 Пешо

    91 16 Отговор
    Тези ракети (ако се използват) ще променят хода на войната толкова колкото великата контра-офанзива, Хаймарсите, Ф-16, навлизането в курската област и т.н.
    Руската армия с всеки изминат ден навлиза по-дълбоко

    Коментиран от #224

  • 17 абдал

    7 23 Отговор

    До коментар #14 от "Някой":

    и кои сме ние ? ти къв си ?

    Коментиран от #19

  • 18 ВЕРНИЯ АГЕНТ-----БТА

    37 8 Отговор
    ПРЕДИ НА СССР ДНЕС НА ФАШИНгТОН
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 даа

    16 59 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    повечето от руската армия са вече слънчогледи по полетата

    Коментиран от #32, #218

  • 21 ДА НАПРАЙ

    54 9 Отговор
    КО ДА НАПРАЙ
    НАЙ МНОГО ЦЕНТЪРА НА КИЕВ ПЛОСЪК ДА ГО НАПРАЙ
    И МАЛКО КПП ТА КЪМ ПОЛША ВДЛЪБНАТИ
    КО ТОЛКОЗ
    А И ИМАЛО НЕКВИ МИНИ ПРЕД ОДЕСА С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД
    АМА ОБЩО ЗЕТО НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КВО
  • 22 Това е безспорен

    2 17 Отговор
    Факт.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Фен

    42 11 Отговор
    Тея не се научиха. Колкото повече оръжие им дават, толкова повече украинци умират.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Това е решението

    20 54 Отговор
    Украинците призвеждат собствено производство на ракети с далекобойност над 1 000 км.
    Какво им пречи с тях да започнат да нападнат всички летища в Русия от които излитат самолетите които бомбандират украинските градове!
    Кремъл заедно с терористите трябва да изчезнат завинаги!
    Керченският мост да се разруши веднага!

    Коментиран от #54, #67

  • 27 Българин

    21 26 Отговор
    Как да не може? Великия Путин със страшните оръжия вече купува и балистични ракети от Иран.

    Коментиран от #34

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Руснаците не се научиха.

    14 42 Отговор
    Ще бъдат избивани методично в Украйна до последната Вова.
  • 30 Българин

    17 31 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    От март месец 2022г всеки ден слушаме как украинците масово се предават.
  • 31 дддд

    15 38 Отговор
    Рашистите пак ще се редят за купони за хляб, както е било винаги когато се помислят за велики
  • 32 Пич

    41 9 Отговор

    До коментар #20 от "даа":

    Лекинко си познал..... руската армия е по полетата , а украинската армия е ПОД полетата !!!
  • 33 Шушляк

    26 2 Отговор

    До коментар #11 от "Курск за Путин ,оле !!!":

    Трябва ти едно дело за клевета. Голяма забава ще си, как доказваш думите си. От друга страна пък си материал за психолози с този нестихващ интерес към извращенията.

    Коментиран от #50

  • 34 Гориил

    31 10 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Русия изнася оръжия на стойност 14 милиарда долара годишно. Иран даде няколко десетки ракети, за да изплати многомилиардния си дълг към Москва.

    Коментиран от #37, #78

  • 35 Не можел да направи нищо?

    46 5 Отговор
    Тези ненормалници не може да говорят сериозно, когато става дума за страната с най-много ядрено оръжие. При това след като поне година се втълпява, че Путин е луд диктатор. Логично-следствените връзки в мозъците на тези хора трябва да бъдат изследвани с научна цел.

    Коментиран от #41, #42

  • 36 Верно ли

    43 7 Отговор
    Пропагандата за глупаци на САЩ не спира да облъчва не умните! Докато не занулите Украйна и съсипете Европа, няма да спрете!
  • 37 позна

    8 31 Отговор

    До коментар #34 от "Гориил":

    ИЗНАСЯШЕ ... едва ли някой вече ще иска да купи прехваленето им "оръжие". Видя се колко струва и там удариха греда

    Коментиран от #44

  • 38 Харон

    11 37 Отговор
    Кримският мост от само себе си се разпада и е крайно време с едно две тауросчета да го довършат....И едновременно с няколко водни бомби да пратят на хуууууубао място онази подводница в Черно море която пуска калибърчета към Украйна.....
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Потресен

    13 38 Отговор
    Путин и Русия пазители на християнството,хахаха! Пукна ме!
    Путин антхриста,човекомразеца,.. Я виж статистиката ,колко са християните в Русия към има няма 60%. Ще ми говориш за християнски ценности в Русия,смех. Какво да говорим за цивилизазионти ценности,като свободи, равенство и т.н и т.н.

    Коментиран от #47

  • 41 Бла-бла

    29 4 Отговор

    До коментар #35 от "Не можел да направи нищо?":

    Нашите уркофили също ще са полезен материал за изследване.
  • 42 Сандо

    36 8 Отговор

    До коментар #35 от "Не можел да направи нищо?":

    Путин ако беше луд досега от полуделия Запад щеше да остане само радиоактивна пепел.Но и търпението си има граници,но явно обезумелите кравари и слугите от оглупялата глутница не го знаят.
  • 43 Тома

    28 3 Отговор
    Значи трета световна война е нищо но този път ще има и ракети за фаш
  • 44 Ако това зависеше

    17 5 Отговор

    До коментар #37 от "позна":

    от ударило дъното дете да си продаде бъдещето и да тиражира евтините лъжи и пропаганда на утайката САЩ, може и тъй да е! Но от такъв глупак без бъдеще човек може само да се отврати от него и спонсора на лъжи и пропаганда САЩ!
  • 45 Путин се е

    8 20 Отговор
    разпутил и не знае кой път да хване и на кой Аллах да се моли.
  • 46 грую

    19 4 Отговор
    с тия ракети ще се стреля по атомни централи . това е целта да ни затрият

    Коментиран от #52

  • 47 Без коментар

    27 4 Отговор

    До коментар #40 от "Потресен":

    А, кво да кажем за Украйна?! Християнски ценности, цивилизационни ценности, свободи, равенство...
    Бог да ги прости!

    Коментиран от #72, #99

  • 48 Путин

    5 22 Отговор
    Ше умирам затова започнах тази война
  • 49 Хи хи!

    5 18 Отговор
    Иска ти се, ама не го можеш. Като Путина си.
    Бетер.
  • 50 Курск за Путин ,оле !!!

    1 16 Отговор

    До коментар #33 от "Шушляк":

    Каква клевета ,слънчасал ? Чувал ли си за Сергей Ролдугин ,знаеш ли кой е ? Май по скоро ще склониш на извънсъдебно споразумение 😆

    Коментиран от #63

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Копейка

    4 12 Отговор

    До коментар #46 от "грую":

    Ревете да ревем, колеги! Шубеееее!
  • 53 Антон

    32 10 Отговор
    Много им се иска на кравари ингилизи да стане някаква по-голяма патаклама, за да си нулират дълговете и направят рестарт. Диваците от острова и онези хвърляли атомни бомби, обаче не отчитат нещо много важно, а именно не сме 1940 год. когато войната е на територията на европа, а острова и краварника са незасегнати. При таква патаклама и те отиват в небиетието, дори Русия по-може да оцелее, все пак има 1/6 от сушата. Другите да му мислят.
    У ако Русия е толкова безпомощна и слаба, колкото се опитва да ни вмени пропагандата, защо оон не извади една резолюция и нато да взиза да я демократизира, да гарантира човешки права и свободи, свобода на словото и т.н. Ама не става. Защото шубето на западняла от Русия е генно заложено, а цвета на шубето е кагяе! Исторически много армии са влизали да превземат Русия, но нито една не се е връщала!

    Коментиран от #59

  • 54 АРЕ БЕ

    4 8 Отговор

    До коментар #26 от "Това е решението":

    АМА ТРЯБВА КАЗВАШ
    И КВО ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ
    А ТИ КО ШИ ПРАЙКАШ
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ники

    24 7 Отговор
    На всички е ясно че за бивша Украйна всичко приключи. Каквито и колкото ракети , танкове, оръдия и патрони да получат , колкото и контри да направят, изхода е ясен. Изхода е ясен и на всички в Европа и САЩ, според мен целите са икономически и нямат нищо общо с бивша Украйна, тя е просто инструмент. Има едни трилиони в полезни изкопаеми в Донбас които американците искат да откраднат, руснаците пък ги имат за свои, на никой не му пука за убитите украински момчета.
  • 57 Дали украинските

    17 2 Отговор
    военни са обучени да работят със западните оръжия? И,ако не са,то ,,призива" е да се даде разрешение на западните военни в Украина да атакуват цели дълбоко в Русия.
  • 58 пРОСИЯ Е КОЧИНА

    6 24 Отговор
    Просията може само да квичи и лъже като разпрана,заради нея тукашните неумни падльоги изперкаха тотално ,ветеринарните лечебница изнемогват вече!🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Шушляк

    8 0 Отговор
    Атаката викаш е най-добрата защита, а? 😂 Споко, дума дупка не прави, но си е притеснително за теб все пак. Гледам, че от целия форум тази научнопопулярнатема занимава само твоята черепната кутия. Много ти е присърце.😂😂😂
  • 61 защо

    18 2 Отговор
    "Украйна отчаяно настоява"
    Факти, това ви е повече от достатъчно.
  • 62 Харон

    3 16 Отговор
    Може. Може. Да изтегли от окупираните украински земи мародерите си и да почне преговорите за обезпечаване на украинските загуби...
  • 63 Шушляк

    10 1 Отговор

    До коментар #50 от "Курск за Путин ,оле !!!":

    Атаката викаш е най-добрата защита, а? 😂 Споко, дума дупка не прави, но си е притеснително за теб все пак. Гледам, че от целия форум тази научнопопулярнатема занимава само твоята черепната кутия. Много ти е присърце.😂😂😂
  • 64 Поне веднъж дневно

    6 16 Отговор
    кремълските мал.оум.ници се изреждат да плашат свободния недиктаторски свят.
    През другото време ги заместват руските цукала.
    Който може, го прави.
    Който не може, заплашва.
    Демек: плашете да плашим, белким някой се самоподари на Русия.
    Копейките все забравят, че повечето хора не са тъпи.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 знае знае

    13 6 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха":

    доказано меко човече а такива меки момичета като теб ще ревът ама много ..сороидке

    Коментиран от #82

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Антон

    24 3 Отговор

    До коментар #59 от "Кого плашиш ти бе?":

    Това е обективната истина!
    Никой не плаша, а на всички е ясно: при глобален конфликт ингилизите от острова приклпчват, европа съсва негодна за живот, кравария приключва.
    Вероятно някой затънтени острови по океаните може и да останат незасегнати, но пък тогава идва ядрената зима……
    Питам те защо оон не вади резюлиция да демократизира Русия? И ти отговарям: защото шубето е голяма работа. И това не са араби, Ирак,Либия, Сърбия да ходят и да бомбят на спокойствие. А вие си вярвайте че Путин няма какво да направи

    Коментиран от #77, #83, #86, #89

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ние си го знаем,

    4 11 Отговор
    че не може.
    Но не разбираме защо копейките ни заплашват с неможача. За тез монети не си струва.

    Коментиран от #75

  • 72 Мдааа руска демокрация

    13 5 Отговор

    До коментар #47 от "Без коментар":

    ....току-що влязъл в руски затвор търси книга на известен автор в затворническата библиотека....и не намира и не намира.. Пита библиотекарката дали би му помогнала да намери тази книга, на което тя се отзовава с готовност
    - Виж сега, книгата я нямаме тук, но мога да ти съдействам да се срещнеш с автора...бели картофи в кухнята.!!!!

    Коментиран от #76

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Извинете,

    3 8 Отговор

    До коментар #70 от "ммм колко си смела":

    Определете си вашите полове, другарю, че започнахте да бъркате и хорските.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Без коментар

    16 4 Отговор

    До коментар #72 от "Мдааа руска демокрация":

    Мдаа, там поне имат библиотека с книги. Украинците ги горят.

    Коментиран от #84, #173

  • 77 Обективна истина и

    3 9 Отговор

    До коментар #69 от "Антон":

    руска никога не е било едно също.
    Справка: историята.

    Коментиран от #85

  • 78 Ночко

    3 8 Отговор

    До коментар #34 от "Гориил":

    Защо за долари бе?Нали се отказаха от него!?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 баба ти Цура

    5 12 Отговор

    До коментар #75 от "знаеш хахха":

    Така де.. а кога да чакаме магучая в Лисабон..че нещо много се забавиха из пътя..уж за три дня..уж щеха да се повтарят, че и потретват, а то вече три години ше станат още малко.И питка омесих, и козе сиренье насирих , че и зелен лук набрах за асвабадителите, ама те и зад завоя се не виждат
  • 82 А ти откъде знаеш,

    5 6 Отговор

    До коментар #66 от "знае знае":

    че знае. Путин ли така ви каза - на теб и на НАТО?
  • 83 Явно ти.....

    1 4 Отговор

    До коментар #69 от "Антон":

    От доста време пренебрегваш лекарските предписания.
  • 84 Пешо Папура

    3 2 Отговор

    До коментар #76 от "Без коментар":

    Е па за кво са им тия книги, щом като авторите са там, вътре..

    Коментиран от #106

  • 85 Антон

    14 4 Отговор

    До коментар #77 от "Обективна истина и":

    Именно, историята показва, че доста държави са се пробвали и влизали с войска на руска територия. Но не са излизали, а последния път път руснаците се разходиха из западна европа.
    Ако трябва пак ше го направят, и значителен брой българи ще им помогнем на братушките!

    Коментиран от #94

  • 86 Дон Корлеоне

    4 9 Отговор

    До коментар #69 от "Антон":

    С две думи палячовската Гомнорусия,става Москалия!
  • 87 явер

    4 12 Отговор
    Втората армия в света, внася оръжие от Иран, Северна Корея и Китай, Путин ходи да се моли за такова и от Виетнам и Монголия. Изказванията на Лавров, Захарова, Медведев и другите идиоти е все едно слушаш хора без връзка с мозъка. Русия в момента е пред дефолт във всякакво отношение. Шефката на Централната банка каза, че те не могат и пирони да произвеждат, Михаил Крутихин каза, че украйнците, ако спрат газопровода и нефтопровода за Австрия, Унгария и Чехия, няма да окаже същественно влияние на приходите на Украйна 0.17% от БВП. Специалистите избягаха, останаха алкохолици само в Русия.
  • 88 Стойко

    9 6 Отговор
    На мястото на Путин отдавна всичко да съм приключил но той си играе на военна операция.

    Коментиран от #90

  • 89 Доуточни:

    6 8 Отговор

    До коментар #69 от "Антон":

    кои са тези всички. Всички рашисти? Ами така ви втълпява руската пропаганда от детската ви ясла. Не трябва да ви се обръща внимание.
    Всички копейки? Не се броят, те са неадекватни калинки.
    Значи, не са всички.

    Коментиран от #98

  • 90 Затова не е питал теб

    8 1 Отговор

    До коментар #88 от "Стойко":

    Трябва акъл, не гола злоба.

    Коментиран от #101

  • 91 Евроатлантик

    8 12 Отговор
    Путлер е бита карта... Всичките му "червени линии" всъщност се оказаха бледо розови с кафяв оттенък...

    Страхливецът подъл знае, че не може да направи нищо повече от това което е сторил досега.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Хи Хи Хии 🤣🤣🤣

    4 11 Отговор

    До коментар #85 от "Антон":

    Нещо си обръкАл географията.. Източна Германия не е З ападна Европа. Но пък победените само десет години след капитулацията вече са първа европейска икономика, а победителите и до сега имат неистовото желание да живеят като победени. . Да беше влязъл в някой руски сайт за запознанства, където е пълно с преуспели Наташки, упорито желаещи за муж за границе, че в руската мизерия освен да налети на някой пияница, за друф=го няма надежда..

    Коментиран от #103, #108

  • 95 Макробиолог

    5 1 Отговор
    У пентаграма знаят че хутите са на крачка от ултразвука
  • 96 Вече има

    2 1 Отговор
    Разрешение за използване на ракети Сторм Шедоу на руска територия
  • 97 Гост

    16 1 Отговор
    Няма далекобойни ракета, която руснаците да не могат да свалят, що се правят всички на ощипани! Едно е да гърми по тях с ракета където се движи с 3000 километра, технология преди 30 години, а съвсем друго е те да те ударят с нещо дет се движи със 6,7 и нагоре хиляди километра в час, и променящо траекторията на всеки 20 секунди! И как се смята че ще бъде пробито руското ПВО? Това да не е дрон дет лети на 100 метра височина???
  • 98 троле4нето е тъпо занимание

    8 1 Отговор

    До коментар #89 от "Доуточни:":

    Приоритет на про паднал човек, от който съдържанието в кофа за смет струва милион пъти повече! Без такива, няма да гледаме излагащи се хора, тиражиращи евтни и глупави лъжи и пропаганда за глупаци на утайката САЩ!

    Коментиран от #121

  • 99 Потресен

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Без коментар":

    Ако трябва за теб за говорим, по- тишина

    Коментиран от #136

  • 100 Хахаха,

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха":

    само ти не си разбрал още.😃
  • 101 Стойко

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Затова не е питал теб":

    Виж Нетаняху как действа
  • 102 Копейките coпoливи да си

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    напрегнат пилешките мозъци и да си представят какво става при ядрен конфликт!

    Къде отива райския живот на кремълските бандити и фашисти? В бункери ли ще си харчат откраднатите милиарди? Както САЩ се изнесе от Виетнам, така и ще стане с Путлеристан...
  • 103 Стойко

    1 3 Отговор

    До коментар #94 от "Хи Хи Хии 🤣🤣🤣":

    Стига си хихикал тука ами изпържи яйца на очи за мъжът си , че той идва
  • 104 ДрБр

    0 0 Отговор
    Това го знае и баба ми.
  • 105 В.В.П.

    5 5 Отговор
    Рф може да нокаутира Окропите за 10 Мин.С един удар с Неутронно оръжие...Това ли е желанието на режима в Киев?

    Коментиран от #107, #110, #118, #148

  • 106 Без коментар

    3 2 Отговор

    До коментар #84 от "Пешо Папура":

    Логиката ти е добра. На украинците не им трябват книги, щото няма да има украинци.
  • 107 Ватенка

    2 1 Отговор

    До коментар #105 от "В.В.П.":

    Може в Междузвездни войни.10 епизод.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 В.В.П.

    5 5 Отговор
    Дразнят Путин да ги ликвидира за минути...Това са партньорите от Сащ ѝ Англия..Отрепки..

    Коментиран от #117, #125

  • 110 Не може...

    4 0 Отговор

    До коментар #105 от "В.В.П.":

    На приказки всичко може.... но на практика НЕ МОЖЕ...
  • 111 Путин

    5 2 Отговор
    Важното е аз да съм добре, народа ако ще да мре!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 В.В.П.

    2 5 Отговор
    Как им беше хубаво ,миналия петък ,като изгоряха 500 шушлека в Полтава..Военни специалисти ..Негодници..Буууум,уауууу...

    Коментиран от #139

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Дори не е нужно ядрено

    5 13 Отговор

    До коментар #105 от "В.В.П.":

    Русия има достатъчно ресурс да занули Украйна за минути само с конвенционално оръжие, ако им беше това целта! Но напъна на фашизма и интригите на САЩ за тази война, може и до това да доведе!

    Коментиран от #127, #135, #151

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Алоооооу Барни

    4 7 Отговор

    До коментар #98 от "троле4нето е тъпо занимание":

    В утайката САЩ има 10 мил. рускоговорящи.Всяка година драпат натам като скакалци.Не съм чул някой да напъва за демократичното блато Рассия,освен китайци и Кавказци.Така ,че ти чий го дириш тук.Запенил си се като бясно куче да ми оправдаваш дребното Сибирско джудже диктаторчето ка Путин.

    Коментиран от #130

  • 122 456

    3 1 Отговор
    Не споменават по последни данни, че ФАЩ и Британия са ОТКАЗАЛИ на Зельо да използва ракети за удар по Русия.
    Явно, вчерашните думи на Москва са чути.
  • 123 В.В.П.

    5 1 Отговор
    За 10 Мин И Киев ще бъде стъкло..история като грозен болшевишки град..Не пишете простотии .Реално Рф владее150К км .+ Черно море ..

    Коментиран от #131

  • 124 стоян георгиев

    3 7 Отговор
    Путлер може да реши каквото си иска.диктаторите ако решат да предизвикат война няма как да ги спреш. нато има юалко решения в тази посока.първото е да подкрепи мощно украйна и второто е да се готви за най лошия сценарии.руския хитлер трябва да получи заслуженото си и да няма никакви компромиси спрямо него.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Ей намирача

    1 1 Отговор

    До коментар #126 от "ще те намерия":

    Ислам и мен да намериш.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 стоян георгиев

    3 4 Отговор

    До коментар #123 от "В.В.П.":

    Как ще стане киев на стъкло я обясни?еие с четрите волта прав ток често измисляте по нещо.атом ли ще ползва? Само да питам четри волта знаеш ли на колко км е киев от беларус и второ радиацията на колко км поразява?та дали ако киев е на стъкло това ще засегне най гъсто заселените с руснаци региони на русия?

    Коментиран от #193

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 бой по Масква

    3 3 Отговор
    Няма какво да се церемоните с руските фашисти!
  • 134 Гледал съм

    7 6 Отговор

    До коментар #127 от "Ееееей тия":

    И съм видял и новите които изграждат! Мога да кажа само браво на Русия! Войната с най малко цивилни жертви, благодарение на Русия!
  • 135 Така е по филмите....

    7 1 Отговор

    До коментар #118 от "Дори не е нужно ядрено":

    В действителност е доста по-различно...

    Коментиран от #142

  • 136 Без коментар

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "Потресен":

    Това ли роди капацитетчето?
  • 137 Наритай руснак

    4 3 Отговор
    Пак ли, са яли боя руските палячовци?
  • 138 В.В.П.

    5 3 Отговор
    Окропистан ще бъде мачкан докато клекне ,.До там я докара Зелю фашиста..Терр.актове не помагат ..Само катализират действие . РуССИЯ е велика сила..25 Ст газ,1 лев дизел,ток 5 Ст..Има неизчерпаем ресурс ..Окраина е с купони..както през 90 те ..

    Коментиран от #143

  • 139 Всеки ден

    3 3 Отговор

    До коментар #116 от "В.В.П.":

    По над 1000 ватенки полагат кратуни в месните щурмове.Гледат само от къде ще дойде дрона.За всеки има по един.

    Коментиран от #146

  • 140 404 и Американците

    5 2 Отговор
    искат да изпепелят Европа!! Но, Путин каза, че ще прави ответен удар по СОБСВЕНИЦИТЕ на ракетите и центровете за управление на зеления актьор!!
  • 141 Правоверен Евроатлантик

    4 2 Отговор
    Цялото НАТО няма производство, ще им свършат и ракетите, както останалите боеприпаси. А в резултат от Украйна нищо няма да остане и разни отпускари НАТ-Овци ще почнат масово да мрат кой във ваната, кой в планината, кой го блъснали на пешеходната пътека.
    Щото тия ракети без НАТО не могат да литнат, нито да изберат цел.
    Русия просто трябва да даде оръжия на тарамбуките в Европа и да гледа шоуто. Те сега с ножове едвам ги удържат, а хусите практически спряха западното корабоплаване през Суец.
  • 142 факт

    4 3 Отговор

    До коментар #135 от "Така е по филмите....":

    И идва въпроса защо форумите са пълни с глупави деца, драскащи евтините лъжи и глупава пропаганда на утайката САЩ?

    Коментиран от #147

  • 143 Ало не

    4 6 Отговор

    До коментар #138 от "В.В.П.":

    Ми разказвай колко е велика.Там по селата джапат в калта още.Асвалт не виждали.Страната на крепосните и олигарсите.

    Коментиран от #155

  • 144 Упс!!

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Тошо Сводката":

    Тошо водката, опс сводката да не да чистиш химическите wc на руснаците? Няма мръсна работа.😂
  • 145 Дон Корлеоне

    2 6 Отговор
    Време е, да се удари палячовския Гомнокремъл!
  • 146 Га ги брои

    4 2 Отговор

    До коментар #139 от "Всеки ден":

    Пропагандата за глупаци на САЩ е за забавление, а не за информиране! :))

    Коментиран от #154

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Лили Путин

    2 4 Отговор

    До коментар #105 от "В.В.П.":

    Ей сега ,само да го нарисуват неутронното оръжие 🤣
  • 149 хихи

    3 2 Отговор
    Накъде върви войната Русия? Гост: проф.Тодор Тагарев, бивш министър на отбраната - втора част
    Darik Plus
    9 гледат
    НА ЖИВО
    9 мазохиста
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Няма ресурс твоята Русия...

    14 7 Отговор

    До коментар #118 от "Дори не е нужно ядрено":

    Това е проблема...
    За 2 години и половина е превзела 6% от територията на Украйна... Останалите 12% са ЛНР и ДНР...

    Коментиран от #156, #164

  • 152 касата

    12 4 Отговор
    Почти всички руснаци са полуидиоти и роби на Кремълските идиоти, а нашите путинофили завършени идиоти!

    Коментиран от #161

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Упс!!

    4 2 Отговор

    До коментар #143 от "Ало не":

    Що бе ти у твоето село в кво джапкаш? Ако имаш асфалт все още някъде, той е от лошия соц., прескачай го.

    Коментиран от #166

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Бог да благослови Америка!

    6 4 Отговор

    До коментар #130 от "И 100 милиона да има малчо":

    Двигател на съвременната цивилизация и пазител на световният мир ☮️!

    Коментиран от #162, #170

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Бла-бла

    3 1 Отговор

    До коментар #152 от "касата":

    Като те четем теб, тази статистика е много съмнителна.😂
  • 162 БгТопИдиот🇧🇬

    4 3 Отговор

    До коментар #158 от "Бог да благослови Америка!":

    Презобал ли си?
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Ало ние

    1 7 Отговор

    До коментар #155 от "Упс!!":

    Нали не сме Великата Русия с неизчерпаеми ресурси и стотици милиардери.Ние до преди 2 г.годишно плащахме на тая пап. лач 5 -6 милиарда за прескъп нефт и газ.Те от нас нищо не купуваха.

    Коментиран от #177

  • 167 Ами

    4 1 Отговор

    До коментар #157 от "Ти какво":

    на някой звучащ като дете, ко да му кажа бре малчо? Чети книжки, че "внука" ти малчо ще е по умен от теб! :)) Тая утайка САЩ на нищо ви прави!
  • 168 В.В.П.

    7 1 Отговор
    Скоро ще дойде и време ,Зелю фашиста да бъде размазан като гадна хлебарка..Ахахаха ..Един Ярс и Киев е история ..Завинаги .както Троя .

    Коментиран от #172

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Бог не благославя

    8 2 Отговор

    До коментар #158 от "Бог да благослови Америка!":

    зло като САЩ, избило милионои по света и съсипало стотици милиони човешки съдби!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Ей Плашило

    2 2 Отговор

    До коментар #168 от "В.В.П.":

    930 дни слушаме тоя наратов.
  • 173 Хи Хи Хии 🤣🤣🤣

    2 2 Отговор

    До коментар #76 от "Без коментар":

    Имат, грънци. руснак и книга...а стига ве...не ставай смешен..

    Коментиран от #186

  • 174 Добър ден!

    1 2 Отговор
    Другари комунисти, Артилеристи, путироби, болшевики, байтошовци и други подобни Механици,где МОЧАТА?
  • 175 Р.К.И.

    0 4 Отговор

    До коментар #163 от "Ами пропагандата за глупаци на САЩ":

    Няма начин руските загуби да не са големи, те воюват "система юруш", както от времената на племената. При днешната техника това носи много загуби.

    Коментиран от #185

  • 176 В.В.П.

    5 1 Отговор
    Даже и жена ми окраинката мрази окропите ..Сега иска да вземе руски паспорт ..Има три паспорта .Френски ,български ,окраински сега и руски ..Ко да правиш ,жени..
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 За Проz тите Русофили

    3 8 Отговор
    Русия напада България и през 1916 година
    нейни войски нахлуват в Добруджа като
    грабят и убиват масово местното население и
    благодарение на ген. Колев биват смазани и
    изхвърлени от територията на страната. Русия
    обстрелва черноморските ни градове с
    корабна артилерия и само благодарение на
    героизма и майсторството на българските
    офицери, които повреждат 2 от корабите
    градовете ни не са унищожени. И днес по
    Черноморието още стоят бункери против
    руски десант. През 1919 г. на Парижката
    мирна конференция Русия предлага България
    да бъде разделена между Сърбия, Румъния и
    Гърция и само намесата на американския
    президент Уудро Уилсън ни спасява от
    изчезване като държава. - Русия организира
    септемврийския метеж през 1923 г., взел
    хиляди жертви - Русия стои зад най-страшния
    атентат в историята на България в църквата
    "Света Неделя" през 1925 година- Русия
    напада и окупира България през септември
    1944 г., въпреки че нито един български
    войник не се е сражавал на Източния фронт
    Русия ограбва Българската народна банка
    като задига над 4 милиарда долара, целия
    златен и сребърен резерв, картини, монети,
    скъпоценности и архива на страната, който
    още не ни е върнат. Руски инструктори
    ръководят изтребването на българския
    политически и интелектуален елит през
    страшните дни на 1944-1945 година - Русия
    създава така наречената македонска нация и
    принуждава десетки хиляди българи да се
    отричат от род и родина- Русия откъсна за
    цели 45 години Бъ

    Коментиран от #187, #227

  • 180 В.В.П.

    6 1 Отговор
    Окропите са голям карък..Носят само беди и нещастия ..Далеч от тая кочина..
  • 181 БАНко

    5 1 Отговор
    КОГАТО В АНКЕТАТА ИМА ОТГОВОР ,, РУСКАТА ИКОНОМИКА Е В КОЛАПС " ..... СТАВАТЕ ЗА СМЯХ НАТООВЦЕ !!!! НАЛИ ВСЕКИ ДЕН ПИШЕТЕ ЗА СКАПАНАТА ЕВРОПА НА УРСЪСЕЛА ФОРДОЛНОЛАЙНО И ЗАТВОРЕНИТЕ ЗАВОДИ И СТАЧКИ !!!!
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Упс!!

    0 0 Отговор

    До коментар #171 от "Сокай кока":

    Ко сокате и кокате мишоци у Палма не знам, но внимателно с камионите, че носите отговорност на пътя.
  • 184 В.В.П.

    3 1 Отговор
    Окропите в Окраина много добре знаят че ,Рф ,няма да употреби тактически оръжие ..Това е заради дългата история която имат ..Преврата в Киев ги направи врагове...Обаче лобута ще го отнесат ..С минимален брой цивилни жертви..

    Коментиран от #197

  • 185 Верно ли

    3 2 Отговор

    До коментар #175 от "Р.К.И.":

    така казват в пропагандата за глупаци! Но май споменах, че умният я ползва за забавление, а глупака за информирабе! Имайки предвид, че Русия е изстреляла над 3 милиона реактивни снаряда, а Украйна около половин милион, камарата ракети на Русия и дронове, пропагандата за глупаци на утайката САЩ става смешна за умен човек! Нали? :))
  • 186 Без коментар

    0 1 Отговор

    До коментар #173 от "Хи Хи Хии 🤣🤣🤣":

    Жалби и оплаквания към списвача на вица.
  • 187 Ваденето на част от историята

    4 1 Отговор

    До коментар #179 от "За Проz тите Русофили":

    за да се ползва за глупава пропаганда, е тъпо и отвращава от детето ударило това дъно да вие жално и тъпо, продало себе си и родината си на утайка като САЩ!
  • 188 В.В.П.

    3 1 Отговор
    Окропите са така ,Като ги бият, що ги бият..И като не ги бият ,защо не ги бият...Рф ,няма да върне нито Крим,нито другите територии,които с референдум се присъединиха към РФ..Преди това ще загрее до розово Киев ,НАТО ,ЕС и прочие ..С ядрото..Га върне сащ Калифорния на Мексико,тогава Рф ще върне Крим..Пишете си брътвежите ..Ахахаха ..

    Коментиран от #201, #206

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Факт!

    2 4 Отговор

    До коментар #182 от "Стига Плашили":

    Българите живеят 3 пъти по:богато от ватите.
    Факт.

    Коментиран от #209

  • 191 Упс!!

    2 1 Отговор

    До коментар #182 от "Стига Плашили":

    Можете без всичко вие. С два пъти вдигнатата минимална заплата сте вече
    доста платежоспособнии. Радвам ви се, бълха ви ухапала.
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Киев е 4мил.

    3 3 Отговор

    До коментар #131 от "стоян георгиев":

    град и ако путин хвърли атома там ще има 2-3 мил. жертви. Смяташ ли, че НАТО в отговор няма да изпепели Москва?
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Копейкиии

    2 2 Отговор
    Търсете си работа!Глад ви чака.Като призраци ще се щурате около кофите и бунищата.Децата ви просяцци ще станат.

    Коментиран от #198

  • 196 Упс!!

    0 1 Отговор

    До коментар #192 от "Видях.":

    Мушмулите още не са станали, чааак късна есен. Да си знаеш.
  • 197 456

    3 1 Отговор

    До коментар #184 от "В.В.П.":

    Русия няма да използва тактически оръжия срещу Осрайна, но ще ги използва срещу ФАЩ и Европа.
  • 198 Бла-бла

    3 1 Отговор

    До коментар #195 от "Копейкиии":

    Да ти се връща, каквото пожелаваш! Многократно!
  • 199 Така ли?

    1 1 Отговор
    А като направи нещо, какво ще кажете? "Ау, колко е лош Путин, направи нещо! " ?
  • 200 Р.К.И.

    1 4 Отговор
    " Обединеното кралство вече е взело решение да позволи на Украйна да използва крилати ракети Storm Shadow за удари срещу цели в Русия. "

    Коментиран от #204, #210

  • 201 Р.К.И.

    1 7 Отговор

    До коментар #188 от "В.В.П.":

    Ти наистина ли си фантазираш, че след края на войната нещото РФ ще продължи да съществува в този вид? Все едно нищо не е било, а? Няма такова нещо - всичко се плаща. Иначе всеки ще се изкуши да се пробва.

    Коментиран от #212

  • 202 Ехо

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Гориил":

    Веселяк, евро.педалите не познават руския народ и руската психика. При беда народа се обединява, доказателство победадата на партията на Путин на изборите за губернатор. Руските соросоиди не смеят да гъгнат в момента

    Коментиран от #211

  • 203 Очевидно

    1 1 Отговор
    Необходимо е да се покаже как ще изглежда ограничен ядрен удар след, което ще настъпи мир или апокалипсис. Нека всеки лично да направи избора си и да плати за това, лично.
  • 204 456

    3 1 Отговор

    До коментар #200 от "Р.К.И.":

    Информацията ти е от вчера. А от днес е обратната. ФАЩ и Британия бият отбой.
  • 205 Артилерист

    5 1 Отговор
    Зеленски се прави на много куражлив юнак, но такова решение вече е взето от англосаксите. Положението на укрофронта е критично, но все още не е безнадеждно. Американците са наредили на Зеленски да мобилизира над един милион души и в момента в Украйна тече кървава бих казал мобилизация. Хората са принудени да обличат униформите с най-жестоко насилие, вкл. и безмилостен побой. Хванатите от мобилизаторите нямат друг избор освен да умрат, защото и да се предадат те продължават да са преследвани от ведомството на Буданов. В момента имало към 700 000 новомобилизирани и при 1200 убити на ден това осигурявало на укровермахта още към 580 дена възможност да продължат войната. Това е в случая "до последния украинец",но според мен руснаците ще съборят укрофронта далеч по-рано, ако няма нещо изненадващо от американското НАТО. Целта с далекобойните натовски ракети не е да се спечели войната, а да се даде възможност на укронацистите да извършват по-масирани терористични диверсии по мирните градове и села на Русия, да й се нанасят загуби и да се предизвика брожение сред руските граждани. Това се знае от руските управници и затова те предупреждават за въздействие и върху доставчиците на далекобойните ракети.
    Самото отиване на Блинкен и английския външен министър в Киев потвърждава кои са стинските инициатори, организатори и двигатели на войната. Всички останали натовци и сателити са безмълвно движени фигури...

    Коментиран от #207, #208, #219

  • 206 У Сибир почват

    1 0 Отговор

    До коментар #188 от "В.В.П.":

    Надписите на китайски.Ще почнат и китайски да учат.Сега карат китайски пръчки.
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Казах ти

    1 1 Отговор

    До коментар #205 от "Артилерист":

    Чисти топчето и се приключвай не се мъчи.
  • 209 А.Я. Милая

    1 1 Отговор

    До коментар #190 от "Факт!":

    Вроде средняя зп в Болгарии 2000л? около 100000руб... А во сколько раз выше цены? Сколько стоит хлеб? Коммунальные платежи? Электричество? А медицина в Болгарии бесплатна?

    Коментиран от #214, #216

  • 210 Много глупаво решение

    0 1 Отговор

    До коментар #200 от "Р.К.И.":

    Военнолюбци!
  • 211 Къв руски

    3 0 Отговор

    До коментар #202 от "Ехо":

    Народ бе чеченци якути буряти тувинци и още п. аплач ли са руснаци бе Смех.Всяка от тия републики е пълна с ресурси ,а са гладни.Знаеш ли колко го боли за Русията.

    Коментиран от #213

  • 212 факт

    1 1 Отговор

    До коментар #201 от "Р.К.И.":

    Всичко се плаща! Какво ще се случи, когато света се отърси от лъжите и пропагандата на САЩ?

    Коментиран от #215

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Ще настане комунизъм

    2 1 Отговор

    До коментар #212 от "факт":

    Ще станем СКорея и ще пасем трева на воля.

    Коментиран от #220

  • 216 В русия

    2 2 Отговор

    До коментар #209 от "А.Я. Милая":

    Ли е безплатна медицинста.Дтотици инвалиди от войната се оплакват ,ченяма грижи за тях.И това е от руските павлики.
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "даа":

    Незалежная се превърна в най-голямото гробище в света - факт! Ако не вярваш - виж снимките от сателити на безкрайните клатбища с жълтосини знамена! Не знам какво още искат "партньорите" им от отан и не се ли усеща самото население, че го водят към гибел до последния украинец!
  • 219 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #205 от "Артилерист":

    Тези хващани хора са поне в десетки пъти повече от хващачите им! Ако толкова им е мил живота - що не се мобилизират и да ги подпукат, опаковат и пратят хващачите на фронта или където им е кеф... Щом нямат воля да се обърнат срещу зеления покемон и хващачите му, заслужават съдбата си!

    Коментиран от #221

  • 220 Ами

    1 1 Отговор

    До коментар #215 от "Ще настане комунизъм":

    той комунизма ти го връща САЩ! само трябва да си достатъчно уен за да го проумееш! Пропаганда, лъжи, репресии!
  • 221 Артилерист

    1 1 Отговор

    До коментар #219 от "Гост":

    Хващачите били 150 хиляди и действали организирани в групи. Хванатите са поединично, няма как да се организират и като ги закарат в сборните пунктове ги заграждат бандеровци с автоматите и железните пръти. Бандеровци основно за това се използват, да пратят другите да се бият.
  • 222 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    СТРАННО-- И ДВАМАТА СА ЮДЕИ ;ДЖАНГЪЛИ ; СЕМИТИ ; ЦИОНИСТИ --ТОЧНО КАТО ЗЕЛЬОНСКИЙ И ШМИГАЛ !?!?!?!?!?!?!?
  • 223 Мдаааа дааа

    3 0 Отговор
    Един път стомана за вода, втори път стомна за вода и третия път ша пукне....
  • 224 Омбре

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Пешо":

    Абсолютно, толкова настояваха за тия самолети и казваха,че те ще обърнат хода на войната, но нищо такова не се случи,даже сами си свалиха един самолет.
  • 225 Оруел

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Някой":

    Килимните момбардировки са много сериозно нещо.
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Зелен потник

    0 0 Отговор
    Денатофицира
  • 229 Зелен потник

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха":

    Майка ти е разбрала поне
  • 230 СПИРАНЕТО НА ВОЙНАТА ПО ПРИНЦИП

    1 0 Отговор
    НЕ Е В ПОЛЗА НА ЗАПАДА ! БЕЗ ВОЙНА ЗАПАДА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ , БЪЛГАРИЯ СЪЩО !
Новини по държави: