12 Октомври, 2024 08:50 739 14

Доналд Тръмп в Колорадо: Камала Харис съсипва Америка

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • камала харис-
  • демократическа партия-
  • републиканска партия

Това бе първият случай по време на течащата предизборна кампания, когато кандидат-президент посещава този щат, който е смятан от политическите наблюдатели за бастион на демократите

Доналд Тръмп в Колорадо: Камала Харис съсипва Америка - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидат-президентът на Републиканската партия Доналд Тръмп обвини съперничката си в предстоящите избори на 5 ноември - претендентката от Демократическата партия Камала Харис, че заедно с настоящия държавен глава на САЩ Джо Байдън съсипва държавата, по време на предизборния си митинг в щата Колорадо снощи, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Това бе първият случай по време на течащата предизборна кампания, когато кандидат-президент посещава този щат, който е смятан от политическите наблюдатели за бастион на демократите, посочва АП.

Акцентът в речта на Тръмп в град Аурора беше насочен срещу имигрантите. Кандидатът на републиканците отдавна обещава да организира най-голямата операция по депортиране в историята на САЩ.

Бившият президент използва случая от август тази година, когато в интернет бе разпространен видеозапис от този град, показващ въоръжени мъже, преминаващи през жилищна сграда, в която се помещават венецуелски имигранти, посочва АП.

Тръмп многократно твърди, че венецуелски банди превземат сгради, въпреки че властите казват, че това е само един блок от населеното място в близост до град Денвър и районът отново е безопасен.

Кандидат-президентът на Републиканската партия обрисува картина на жилищни комплекси, окупирани от "варварски банди“, и опасни улици, обвинявайки за това президента Байдън и вицепрезидентката му Харис.

"Те съсипват държавата ви", бяха думите на Тръмп към присъстващите на проявата. "Никой, който е станал причина за терора на това място - както го е направила Камала Харис, няма право да бъде президент на Съединените щати“, заяви бившият президент, според когото град Аурора е "заразен от Венецуела".

Междувременно на своя предизборна проява в град Скотсдейл, щата Аризона, Камала Харис обеща да включи представител на Републиканската партия в своето правителство, ако бъде избрана за президент, съобщи Ройтерс.

Освен това претендентката на Демократическата партия предвижда съставянето на двупартийна комисия от съветници, които да дават "обратна връзка" на действията на кабинета.

"Не искам около себе си хора, които казват само "Да". Искам хора, които да идват и да проверяват как осъществяваме плановете си", каза Харис снощи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сорос

    13 5 Отговор
    Аз и Ротшилдите стоим зад Харис. Ако лум ен-пролетариата знаеше...
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 4 Отговор
    БайПън с Камила , невероятно лоша комбинация 🥸🥸🥸🥸
  • 3 Все ми е тая!

    9 0 Отговор
    В американските медии да не би да се занимават с нашите избори
  • 4 Ние българите

    5 3 Отговор
    мразим американски камили

    Коментиран от #6

  • 5 Рижият глупак - появи се пак

    3 8 Отговор
    Тръмпо е долно и лъжливо лекке

    Коментиран от #8

  • 6 Обичате

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ние българите":

    ирански или монголски? Казхстански? Кои?
  • 7 Русофил

    3 1 Отговор
    "Камала Харис съсипва Америка"

    Тя е нашия човек - перчема може и да я закрепи което не е добре.

    Коментиран от #9

  • 8 Русофил

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Рижият глупак - появи се пак":

    Съгласен съм с теб - само камилата може да съсипе САЩ и ЕС
  • 9 Червената шапчица

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Русофил":

    Чернокожият Обама зове чернокожите мъже в Пенсилвания да гласуват активно за чернокожата Харис... За чернокожите жените нищо не е казал чернокожия Обама...
  • 10 Дедо

    1 3 Отговор
    Дядката ще загуби изборите. Да отива да си играе голфа с памперс и да си гледа старините.
  • 11 Тервел

    1 5 Отговор
    Тръмп цял живот се е възползвал от жените, заради наследените си пари и сега в края на живота му именно жена ще го победи. КАРМА Харис.

    Коментиран от #14

  • 12 Истината

    2 0 Отговор
    РЕПТИЛА СОРОС СЪСИПВА ЦИВИлИЗОВАНИЯ СВАТ !
  • 13 за протокола

    4 0 Отговор
    Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис е некомпетентна, но е на ниво, заради което не го съзнава. Дразнеща е с тази прекалена и пресилена непрекъсната нейна усмивка, това е по-скоро кикот. Харис е слаб кандидат, чиято собствена президентска кампания се провали през 2020 г. и чийто мандат като вицепрезидент, където й бе възложена особена отговорност за южната граница, не може да се похвали с кой знае какви постижения. Сега заявява противоположна позиция по този въпрос, което не е почтено и не е за доверие. По статистика в САЩ има 600 жп катастрофи от лоша инфраструктура, коментираха се критично и боингите. В същото време през последните две години САЩ даде на Украйна 175 млрд, а казват и че ежегодно дава безвъзмездно на Израел 5 млрд долара години наред. В същото време милиони бездомници и просяци се по улиците. Странен и особен е Доналд Тръмп, но очаквам по-добра икономика при него и спиране на войните. Той го даказа при предишния си мандат.
  • 14 първо е бай дънЧО,

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тервел":

    ако не знаеш, е доста по-възрастен от Тръмп. Жените не бяха проблем при Тръмп. Враговете му го търсят там, защото няма друго, а пък не е ДЖЕНДЪР като тях. Както знаеш, "демократите" са любители на разюзданата полова насоченост.