Last news in Fakti

8 Март, 2020 14:20 1 977 0

Прекратяват сезона в Серия А, спряха Парма - СПАЛ докато чакат официалното решение

  • илталия-
  • серия а-
  • футбол

След разпореждане на спортния министър на Италия Винченцо Спадафора

Прекратяват сезона в Серия А, спряха Парма - СПАЛ докато чакат официалното решение - 1

Сезонът в Серия "А" е напът да бъде прекратен незабавно заради епидемията от коронавирус след разпореждане на спортния министър на Италия Винченцо Спадафора. Причината за неговото решение е писмото от тази сутрин на председателя на Асоциацията на местните футболисти Дамиано Томази, в което той настоява шампионатът веднага да бъде прекъснат заради бързоразпространяващата се болест.

Това стана ясно минута преди началото на първия двубой от италианския елит за днес между отборите на Парма и СПАЛ 2013. По този начин началото на мача беше отложено, докато играчите се готвеха да излязат на терена.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА