Last news in Fakti

12 Март, 2020 12:28 5 441 2

Болният от коронавирус играч на Ювентус проговори

  • ругани-
  • ювентус-
  • болест-
  • зараза-
  • коронавирус-
  • предпазни мерки

"Приканвам всички да спазват правилата, защото този вирус не подбира", заяви Даниеле Ругани

Болният от коронавирус играч на Ювентус проговори - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани призова всички да спазват правилата наложени от съответната държава за борба с коронавируса, тъй като болестта не подбира. Както е известно бранителят даде положителна проба за заразата и веднага бе поставен под карантина. Същото важи и за неговите съотборници, както и за играчите на Интер, които преди няколко дни се изправиха срещу "старата госпожа".

Ругани пусна специално обръщение в социалните мрежи, в което благодари на всички, които се борят с болестта.

"Може да сте прочели новината и затова искам да успокоя всички, които се тревожат за мен, добре съм. В този момент обаче се чувствам задължен да благодаря на всички лекари и медицински сестри, които се борят в болниците да се справят с този случай. Приканвам всички да спазват правилата, защото този вирус не подбира. Да го направим за себе си, за близките си и за тези около нас", написа бранителят.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    10 2 Отговор
    Браво на човека, много правилно казано, но дано достигне до болните мозъци, които омаловажават ситуацията и казват "просто грип".....
  • 2 незнайко

    0 4 Отговор
    ГРИПА СЯКАШ ПОДБИРА ? Нелепо послание, ако не се сметнат добрите думи за медиците .