Last news in Fakti

12 Март, 2020 17:35 1 381 3

Европейското първенство ще бъде отложено за 2021 година

  • евро 2020-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • коронавирус

Мачовете от Шампионската лига и Лига Европа пък ще бъдат отложени за неопределено време

Европейското първенство ще бъде отложено за 2021 година - 1

Европейското първенство, което трябваше да се проведе през това лято, ще бъде отложено за 2021 година заради епидемията от коронаривус.

Според "Екип" УЕФА ще обяви това решение след срещата във вторник, която по рано днес европейската футболна централа обяви, че свиква. Мачовете от Шампионската лига и Лига Европа пък ще бъдат отложени за неопределено време, докато условията станат подходящи за провеждането им.

Срещата във вторник ще се проведе посредством видеоконференция, на която са поканени представители на 55-те страни членки, бордовете на Европейската клубна асоциация и Европейските лиги, както и представител на FIFPro.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цако

    2 1 Отговор
    Ще остане ли някой до тогава?
  • 2 Хубенов

    5 0 Отговор
    Най-тъжната новина днес!
  • 3 Дъ Крава

    1 0 Отговор
    На кой му пука за някакви нискоинтелигентните ритнитопковци, тия безсмислени индивиди са се взели нещо много на сериозно.