Last news in Fakti

27 Март, 2020 14:07 953 0

Мениджърът на Нюкасъл иска "Фестивал на футбола"

  • нюкасъл юнайтед-
  • стив брус-
  • висша лига-
  • футбол-
  • коронавирус

Опитният наставник направи сравнение със сгъстения цикъл на Острова по коледните и новогодишните празници

Мениджърът на Нюкасъл иска "Фестивал на футбола" - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед Стив Брус не смята, че е проблем, отборите да изиграят много двубои за кратък период от време. Това би станало, ако се вземе решение настоящият сезон да бъде завършен.

Опитният наставник направи сравнение със сгъстения цикъл на Острова по коледните и новогодишните празници.

"След като през декември и началото на януари можем да изиграем по 10-15 срещи, значи можем да го направим и сега, за да успее първенството да приключи", сподели Стив Брус в интервю за "Телеграф".

"Да, няма да е идеално, защото това може би ще означава отлагане на старта на следващата кампания, отменяне на някои от турнирите за купите или дори премахване на зимната пауза. Но може да се направи. Каквото и да е, трябва да намерим изход. Може да имаме месец, който да наречем "Фестивал на футбола". Да има двубои всеки ден, като отборите да изиграват по 2-3 срещи седмично", завърши оптимистично настроеният специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА