Last news in Fakti

15 Април, 2020 20:10 1 151 2

Гранд в Белгия поднови тренировки, но отнесе куп критики

  • андерлехт-
  • футбол-
  • белгия-
  • коронавирус-
  • тренировки

Треньорският щаб на Андерлехт е обявил, че заниманията са доброволни

Гранд в Белгия поднови тренировки, но отнесе куп критики - 1
Снимка: БГНЕС

Белгийският Андерлехт поднови тренировките без публично да декларира това си намерение, съобщава "Het Nieuwsblad".

Според изданието, треньорският щаб е обявил, че заниманията са доброволни, т.е. играчите не трябва да ги посещават, ако не се чувстват в безопасност.

20 футболисти откликнаха на поканата. Източник в клуба заяви, че са спазени всички мерки за безопасност, не са нарушени нормите, играчите са разделени на групи, не контактуват помежду си, а само от разстояние.

В същото време решението на клуба беше остро критикувано, тъй като заплахата от разпространението на коронавирус не е намалява. Шампионатът на Белгия беше спрян, а лигата дори сложи край на сезона и обяви Брюж за шампион.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1ви СЕПТЕМВРИ

    0 0 Отговор
    ЩЕ ПОДНОВЯТ ТРЕНИРОВКИ И ПЪРВЕНСТВА СЛЕД ПИСИАР ИЗСЛЕДВАНЕ НА ВСЕКИ 10дни НА ЧОВЕК
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    Къде е проблемът ??? Събрали се тренират !!! Затваряш ги в стадиона и си живеят там и си тренират и си живеят там и си транират - Клубът ги храни и им доставя- техни си необходимости -биологични !!! Но, който човек влезе ,не излиза до приключване на общата карантина !!!!!!!!!!!!