Last news in Fakti

10 Юни, 2020 20:17 4 633 33

Не откриха нито един с COVID-19 при най-масовото тестване у нас

  • коронавирус-
  • мерки

В изследването са се включили 958 граждани на Пловдив и 200 медицински лица

Не откриха нито един с COVID-19 при най-масовото тестване у нас - 1
Снимка: БГНЕС

До момента не е открит нито един заразен при най-масовото тестване за коронавирус у нас, съобщава bTV.

В изследването са се включили 958 граждани на Пловдив и 200 медицински лица.

Целта е на принципа на социологическо изследване да се установи какъв процент от населението на града е имало контакт с вируса.

Засега са открити 12 лица с положителни проби за имуноглобулин А (IgA), като при направен PCR тест няма нито един положителен резултат. Днес и утре ще бъдат обработени и последните проби в лабораторията.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЕН

    41 3 Отговор
    Сми сега НОЩ какво ще работят?

    Коментиран от #9, #11, #17

  • 2 Иван

    19 13 Отговор
    Мани масовостта - 958 на 7000000 грубо. У математиката това е случайна величина, а резултатите не водят до никакви анализи за бъдещите измененията. Според теорията значи шахматът е колективна игра.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ИИван

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Да, един напада, всчики други се отбраняват.
  • 4 Мислещ

    28 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Така е, ама от къде да намерят повече будали ей така за спорта да рискуват домашен арест?
  • 5 HohoBoho

    38 7 Отговор
    И к'во излиза? Без карантина се справяме по-добре с "епидемията".
    А защо бяхме репресирани с тази карантина?

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Criminal

    23 7 Отговор

    До коментар #5 от "HohoBoho":

    Да се смучат парички, как защо, то няма вече ко да се краде освен евромангиз..............
  • 7 Миризлив пор

    15 37 Отговор

    До коментар #5 от "HohoBoho":

    Каква ти репресия бе човек, тук мерките бяха едни от най-леките в Европа. Вярно че затвориха кръчми и хотели и само това беше. Локализираха огнищата и отпуснаха всичко.

    Коментиран от #8, #12

  • 8 HohoBoho

    27 8 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    Ами стой си вкъщи, да се пазим взаимно, не сядай по пейките, не ходи на Витоша
    ...щом ти харесва :))
  • 9 Старата игра

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "ДЕН":

    Ще играят на " Тука има, тука нема" наспоред даповедите и интересите на началниците. Цело село– "клъстър", по–големи блъстър, влъттър и т.н. простотии според сопата.
  • 10 Хахаха

    13 7 Отговор
    Абе тука некъде беше това грипче...... Къде се скри ????? Ние чакахме да залее с хрема и Луната и Марс...... Къде се дяна ?

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мислещ

    25 8 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    И парковете....и планините...КПП-тата...и пенсионерските часове....и дните с ограничения за посещение на личните лекари. Не само купища репресии, ами и масово анти-мерки, дето могат само да доведат до обратния ефект и повече струпвания.

    Коментиран от #16

  • 13 Хахаха

    18 5 Отговор

    До коментар #10 от "Хахаха":

    Президентът на Танзания така изплаши грипчето, че то получи удар........ И Сорос и Бил и Мелинда Гейтс загубиха вяра в него
  • 14 то не е съвсем точно сравнение

    6 2 Отговор
    ама ако се направи изследване на средната голова успеваемост сред футболните играчи сано сред нападателите, и само сред вратарите разликата ще бъде интересна. Макяр, че всички са футболисти на едни и същи отбори,блики са като възраст и здраве
  • 15 Актуална Антена

    6 4 Отговор
    Сега като дойдат на талази западно-европейските туристи с ония белите мишки. Ше падне лапане на промоция до де ви паднат коронките. Анани требе ви измисли закон, лапането задължително с маска.
  • 16 Миризлив пор

    11 18 Отговор

    До коментар #12 от "Мислещ":

    Човече, погледни каква ставаше при съседите - полицейски час, забрана за излизане на хора над определена възраст, във Гърция пък само 2 пъти седмично човек можеше да излезе от вкъщи за по-малко от 2 часа, на всичкото отгоре трябва да си пуснеш смс и да ти го одобрят. Във Букурещ пък до скоро имаше ограничение да се ходи до съседен квартал, във Германия пък бяха затворени всички магазини освен хранителни и то над 800 квадрата площ. Тук нещо такова да имаше? Айде прочети къде какви са били ограниченията и тогава реви.

    Коментиран от #19, #20

  • 17 Абе тиквеник

    7 22 Отговор

    До коментар #1 от "ДЕН":

    Това означава, че всички тези хора нямат имунитет, антитела и че Мангъра ви не е прав,че толкова много хора са го преболедували. Всички тези тествани отрицателно хора рискуват да бъдат заразени в бъдеще и показват, че от масово тестване няма особена полза, а е скъпо и не е за бедни държави. Затова се издирват клъстъри и се изолират заразени.

    Коментиран от #21

  • 18 Дедовия

    11 4 Отговор
    А бе пробвайте ги за трипер,
    повече от половината майни ще са позитивни!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мислещ

    14 3 Отговор

    До коментар #16 от "Миризлив пор":

    Дaвaш примeр c други бaлкaнcки Баь Ганьовци? Тoвa пaк ca изключeния. И тoвa, чe дaвaш примeр c други , нe прaви нaшитe пo-мaлкo Бай Ганьовци.
    A в Гeрмaния мaгaзинитe мoжe дa ca били зaтвoрeни, нo cъмнявaш ли ce, чe вcички щe бъдaт пoдoбaвaщo кoмпeнcирaни финaнcoвo? Пcихичecки cъщo бяхa пoдoбaвaщo кoмпeнcирaни - cъбирaхa cи ce cпoкoйнo из пaркoвeтe и тoвa дaжe ce нacърчaвaшe, мaлкo или мнoгo.

    Пoвeчeтo oт тeзи рeпрecии, кoитo изcрaхa, имaхa зa цeл имeннo дa cъздaдaт кoлкoтo ce мoжe пoвeчe cтрупвaнe нa хoрa нa кoлкoтo ce мoжe пo-oпacни мecтa и зaрaзявaнe нa кoлкoтo ce мoжe пoвeчe хoрa. Мoжe и дa нe e умишлeнo, дe, прocтo oт мутри нямa кaк дa oчaквaш нeщo дoбрo дoри дa иcкaт дa гo измиcлят.

    Коментиран от #22

  • 21 Мислещ

    12 4 Отговор

    До коментар #17 от "Абе тиквеник":

    За имунитета е така, Мангъров греши, но в крайна сметка няма значение, след като очевадно е прав за това, което всички нормални хора повтарят от самото начало - че трябва да се научим да живеем с вируса, а не да се крием като мишки. Освен ако някой не е излязал с убедителни данни в полза на задаващо се изчезване на вируса в скоро време, та да има поне някаква логика някой да се затваря и да чака?

    Коментиран от #23, #28

  • 22 Миризлив пор

    3 8 Отговор

    До коментар #20 от "Мислещ":

    Само не знам какво сме различни от другите бай-ганьовци след като манталитета ни е същия. Обявиха че има проблем, на другия ден групи от по 20-30 човека разпиват между блокове и по паркове, попове дават причастие с 1 лъжичка наред... в същото време скапаните западняци с маски се пазеха само.
  • 23 Кой те кара

    6 6 Отговор

    До коментар #21 от "Мислещ":

    да се криеш. Мерки вече почти няма. Само носене на маска в градски транспорт. Живей си живота! Кой ти пречи. С една идея по-внимателно от преди пандемията. За да не се влоши ситуацията неконтролируемо и да не се налагат вече по-строги мерки. Не нагъчкани един в друг на стадиона, в мола и т. н.
  • 24 Eeee

    8 2 Отговор
    В Бг-то коронавирус няма😂
  • 25 Робер

    10 3 Отговор
    Няма и да има нещо,което го е нямало!Всичко беше добре изигран водевил от един посредствен политик и бивша мутра!Те си свършиха работата и съсипаха половин България,но ще получат милиардите и ще си ги приберат в джобовете,така наречената ,,Бандата на четиримата,,Доган,Борисов,Пеевски,Домусчиев!Народа да пие една студена вода и пак да гласува за тях!
  • 26 Апчу

    1 1 Отговор
    Той за това свърши Аналгина.
  • 27 Локо-Сф

    5 0 Отговор
    Хайде не се радвайте!Вижте Стара Загора която е близо до Вас!Нощ да почне да "работи"и Кьовеши да идва,а народът по -бързо и спешно да прогледне какво му готвят!
  • 28 Госあ

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Мислещ":

    Още в началото от Пастьор и Пекин казаха, че в резултат на реплицирането вируса може да премине в по малко вирулентния щам, както и става между другото. Отделно се тестват масово лекарства и протоколи и се работи по ваксина.

    Коментиран от #29

  • 29 HohoBoho

    4 4 Отговор

    До коментар #28 от "Госあ":

    Пишеш глупости:
    - Тестватването масово на лекарства и протоколи и работата по ваксина е намалила вирулентността на вируса.
    А "Още в началото от Пастьор и Пекин казаха, че в резултат на реплицирането вируса може да премине в по малко вирулентния щам" - този фейк си го измисли сам
    Евала!

    Коментиран от #30

  • 30 Ти пишеш

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "HohoBoho":

    глупости или не видя думата "отделно" в горния коментар. Връзката, която правиш може да я направи само някой с 2 мозъчни гънки, при това успоредни. А какво са казали учени от Пастьор и Пекин ти няма как да знаеш, защото не те вълнува. Аз се надявам да са прави и вирусът наистина да става по-малко вирулентен.А ти, щом си човекомразец, се надявай на обратното.

    Коментиран от #31

  • 31 HohoBoho

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ти пишеш":

    Ако можеше да мислиш логично щеше да забележиш, че това "отделно" няма връзка с тезата, която се напъваш да докажеш.
    А за фейка - дай линк, или изкопирай пет последователни думи от текста, където го пише.:))
  • 32 ковид стара загора

    1 1 Отговор
    що тествате пловдив, елата в стара загора!
    ako някой иска да търси вируса, да заповяда в стара загора, три фабрики изпищяха с по 40 болни! това са завод наталия ,градус и и турската фабрика стандарт профил , кво ще кажете а?
    тук съобщават само за две, третата за сега я крият заразените само в града , казаха няма се слагат кпп, които отселее ще е, айде диванните тролове дето искаха да се заразяват да заповядат! или те сега се скриха в някоя дупка
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.