Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 21:09 2 950 11

Пълна блокада! Границите на Израел остават затворени още за седмица

  • израел-
  • коронавирус-
  • ваксина-
  • бенямин нетаняху

През този период няма да бъдат допускани пристигащи и заминаващи от Израел граждани, освен по преценка на специална комисия за хуманитарните случаи

Пълна блокада! Границите на Израел остават затворени още за седмица  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израел удължи срока на решението за затваряне на летище „Бен Гурион“ и на сухопътните граници на страната до 24.00 часа на 7 февруари 2021 г., съобщава пресцентърът на Министерството на външните работи.

По информация на посолството ни в Тел Авив в този период няма да бъдат допускани пристигащи и заминаващи от Израел граждани, освен по преценка на специална комисия за хуманитарните случаи.

Обръщаме внимание, че при възможното отваряне на летището за пътуващи от 8 февруари 2021 г., всички пристигащи в Израел ще бъдат карантинирани в специално определени за това хотели, посочва МВнР.

При нужда от съдействие българските граждани могат да се получат съдействие от посолството на Република България в Израел на телефон: +972547640089 и +972545954379.

За неспешните случаи консулската служба работи при спазване на противоепидемиологичните указания само след предварително записан час.

За справки, консултации и записване за посещение може да се ползва и електронната поща: [email protected] и на телефон: +97236961372 /9.30- 14.00/ и +97237292155 /14.00-16.30 часа/


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илон Мъск

    8 6 Отговор
    Тези ги чипирам без проблем...
  • 2 Азззззззззз

    13 3 Отговор
    Тези мерки целят плашене на хората . Нищо друго.
  • 3 Пък

    7 3 Отговор
    А "случаите" се увеличават всеки ден.
  • 4 умен простак

    15 2 Отговор
    сега малко конспирация-защо най-ваксинираната държава ще се затваря толкова строго?пишете Вашите предположения

    Коментиран от #7

  • 5 GTR

    6 2 Отговор
    Само седмица ? Да ги затворят и да не ги отварят въобще тези мишки !
  • 6 Кински

    4 4 Отговор
    Aз съм не съм умен ,а съм простак .хахаха .ако един умре трагедия ако са милион статистика .само че тези израелците изобщо не искат някои да умира.за 12 спортисти убити в Мюнхен ,Мосад гони терористите над 20 години нали са тъпи и прости .а в момента са решени да май месец напълно да спрат заразата .и ще успеят .над един милион два пъти ваксинирани хора има само трима починали от ковид .при 248 хиляди ваксинирани два пъти след седем дневен период са се заразили само 66 човека това прави 0.03%.за същия период от време на 900хиляди неваксинирани е било 8250 заразени близо 11пъти повече. И въпреки това все още задължават всеки да носи маска ,макар че заразените вече спадат с над 60% .тъпи прости недисциплинирани това се тези израелци.ще затворят ако трябва още месец и после са готови .ние ще чакаме 2040 да се отървем от короната .хахаха

    Коментиран от #9

  • 7 Hoho Boho

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "умен простак":

    Вероятно, защото вече ги чипираха, зомбираха...
  • 8 умен простак

    1 1 Отговор
    ваксините са плацебо,или поне пазят от обикновения грип/който изчезна яко дим/,това е психологическа война срещу човечеството,а евреите са ментори в случая,схващате ли...
  • 9 Hoho Boho

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кински":

    Пишеш неверни неща!
    За последната седмица в Израел са умирали по 54 души на ден
    /усреднено/
    Виж Гугъл "израел коронавирус"

    За последната седмица в България са умирали по 32 души на ден..
    Гугъл "България" .... нови случаи/смъртни случаи

    Коментиран от #10

  • 10 Кински

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Hoho Boho":

    MoH, Maccabi я виж какви данни качват израелците .кво ми цитираш гугъл .има инфо и ббс и Гардиан . Глупости ли пишат
  • 11 1520

    0 0 Отговор
    еврейте напоследък въобще не са вред