Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 12:03, обновена 22 Февруари, 2021 13:23 4 642 113

Премиерът от Петричко: Ако трябва и с БТР-ите ще разнасяте ваксини из страната (ВИДЕО)

  • ваксини-
  • коронавирус-
  • бойко борисов

Доставени са 150 дози в с. Самуилово

Премиерът от Петричко: Ако трябва и с БТР-ите ще разнасяте ваксини из страната (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук

"Ако трябва и с БТР-ите", коментира премиерът Бойко Борисов. Той посети с. Самуилово в община Петрич, което е до границата с Гърция.

Визитата има за цел да се провери как върви ваксинирането. Премиерът искаше да види, че ще има ваксини за всички труднодостъпни места. Заедно с него са шефът на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски, здравният министър проф. Костадин Ангелов и евродепутатът Андрей Новаков.

Служители на Спешна помощ, които са пристигнали в едно от малките село с линейка рано сутринта, увериха, че ще поставят ваксина на всички желаещи. Доставени са 150 дози.

"Разпределили сме 88 000 дози ваксини днес. Поръчали сме 18,5 млн. дози ваксини, за да може да се ваксинират всички желаещи", обясни Бойко Борисов.

Никъде в света не избират, най-добрите ваксини са приети от ЕК и одобрени от Европейската агенция по лекарствата. Това каза пред журналисти в село Самуилово премиерът.
Той провери как върви ваксинацията в малките населени места и отдалечените такива.

„Това е все едно да дадем на българина да избира в момента или да си говорим коя кола е по-хубава или по-лоша. Всеки има някакъв избор. Тези са утвърдени и еднакво добри. Организацията, която създадохме, е с линейки до труднодостъпните места, затова 150 дози има тук, както и лекари от София, и медицински сестри. Ако не достигнат, за радост има много желаещи, ще вземат пак. 88 000 дози сме разпръснали днес из страната. Зелените коридори ще продължат докато дойдат 18,5 млн. ваксини - безплатни, за да може, който иска, да получи“, допълни той.

"Най-възрастният ваксиниран човек е на 96 години, най-младият е на 18. Обхващаме огромен диапазон от възрастови групи. Само в България върви полемика за ваксините. Щом са утвърдени тези ваксини, значи са ефикасни. По-добре която и да е ваксина, отколкото без", предупреди ген. Венцислав Мутафчийски.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    115 9 Отговор
    Баце пак се крие като шумкар по села и паланки :)

    Коментиран от #6, #96, #100

  • 2 Последния Софиянец

    84 5 Отговор
    Тиквата ще ваксинира с 200 феновете си там където слънцето не огрява.На трудно достъпното място.ха ха ха ха ха ха ха ха

    Коментиран от #88

  • 3 Майна

    103 7 Отговор
    СРАМ Е ДА ГО ГЛЕДАМЕ....
  • 4 Паринакоча

    68 3 Отговор
    Ходил е на врачка,ама нема!
  • 5 Това може,да се случи само у нас !!! Без

    73 3 Отговор
    Това може,да се случи само у нас !!! Без наказани ,за милиони.
  • 6 Е, де

    9 36 Отговор

    До коментар #1 от "zeus":

    Визита има за цел да се провери как върви ваксинирането.

    Коментиран от #16

  • 7 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    77 3 Отговор
    ДЕТ НЕ ГО СЕЙШ ТАМ НИКНЕ ТОЗ ИЗМАМНИК,ЧЕ И НЕ СЕ МОРИ!!!САМО ЧАКАМЕ ДА ПОЧНЕ И ДА ВАКСИНИРА!!ДО КРАЯ НА МАРТ ПОНЕ ЩЕ СЕ НАГЛЕДАМЕ НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ МУ СКЕЧОВЕ:-)
  • 8 АСТРАОВЧА

    65 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов в Петрич пита ваксиниран жител: Добър ден, боли ли, бе? ОВЦА ТАКАВА.- ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ЗА РАЗБОЙКО ,ДЖИПА И ОВЦЕТЕ БЛЕЕЩИ.

    Коментиран от #48

  • 9 Българка

    87 3 Отговор
    Психопатът пак ръгна по затънтени места да лъска его и хвърля прах в очите основно на непросветени възрастни хора!
    Спрете екскурзиите с държавни средства за предизборна пропаганда на шайката!
  • 10 Мангъристан

    7 64 Отговор
    Мангърката изстреля Бате на върха, колкото повече се показва и философства толкова повече вдига рейтинга на Бате, а сега вече е 25%

    Коментиран от #17

  • 11 beast

    53 2 Отговор
    Някой има ли сигурна информация тези ваксини стават ли за нещо ?

    Коментиран от #68

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 РАДИО ЕЛТО

    68 5 Отговор
    БОРИСОВ е патологичен лъжец двуличник
  • 14 разсмя ме

    52 2 Отговор
    Ооооо, днес Кугър-а вози телесата на височайшата мутра.
  • 15 Българка

    50 4 Отговор
    Не се учудвайте ,когато до една седмица ще се увеличи броя на хоспитализираните!!! Няма да и от новозаразени,ще е от боц,боц!!
  • 16 Българка

    53 4 Отговор

    До коментар #6 от "Е, де":

    И защо троши държавни/наши пари, няма ли телефон, за да попита?
    Да не би да разбира нещо от ваксиниране?

    Коментиран от #26

  • 17 Бат Бойко

    34 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мангъристан":

    ... е с напомпен рейтинг!!! На 4.04 ще се разбере, че царя е гол!!! Всъщност ГРОБ ще спечелят, но 40 партии ще оспорят вота!!!

    Коментиран от #47

  • 18 Хубава работа, ама ...

    39 2 Отговор
    Заедно с него са шефът на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски, здравният министър проф. Костадин Ангелов и евродепутатът Андрей Новаков. Тоя път, нищо женско, не са си взели. Ще теглят, чоп.

    Коментиран от #33, #73

  • 19 Стоян

    64 2 Отговор
    Граждани. Клети подтиснати сънародници. Преди няколко дни жълто- кафявия ГЕРБерски сайт ПИК бе писал че номинации за листите на ГЕРБ от гражданската квота били мутрата Станислав Недков -Стъки , политолога Стойчо Стойчев и други. Представяте ли си? Осъждания за рекет , грабежи и побои Стъки? Докъде може да стигне падението на хунтата?! Миналата есен когато тази мутра организираше контрапротести в подкрепа на ГЕРБ и се заканваше на протестиращите , в медиите излязоха интересни факти. Тази мутра поставен от ГЕРБ начело на федерацията по ММА е получавал по 3 милиона от ММС , тоест пари от нашите данъци. След това е връщал обратно 1/3 от парите под масата в черната каса на ГЕРБ , а останалите прибирал в неговия джоб. След ликвидирането на шайката и грабителска хунта ще се потърси отговорност за нашите раздадени пари и също и съдебна отговорност. Не може една мутра с парите от нашите данъци под формата на финансиране за федерацията му да си купува имоти и затворени комплекси по черноморието а на народа да се вдигат данъците и осигуровките които да отиват в джобовете на подобни мутри
    ОСТАВКА- СЪД -ЗАТВОР

    Коментиран от #108

  • 20 ОФФФФФ

    41 2 Отговор
    АБЕ ПСИХИЯТРИАТА ИЛИ ПСИХОТО КАКТО ВИ НАИМЕНУВАТ ---> КЪДЕ СТЕ????? ВЕЧЕ 12 ГОДИНИ ВИ ИНФОРМИРАМЕ ИМАТЕ ПАСИЕНТЧЕ ИЗБЯГАЛО /ПРИБЕРЕТЕ СИ ГО НАЙ-ПОСЛЕ .ЧЕ ВЕЧЕ НИ СЕ ПОВРЪ...ЩА ОТ ТОЯ.
  • 21 Стига вече

    35 3 Отговор
    А ти на работното място в МС!!! Не сме във военно положение да строяваш хората.Така са ти разпоредили.Купил си ваксини за 9млн.Знаеш ли колко млн. души живеят в България? Сядай си на работното място и не се разхождай като турист.
  • 22 Кока

    36 3 Отговор
    Шибнете му 10 ваксини на тоя варел, та да млъкне завинаги
  • 23 Я си представете

    36 2 Отговор
    Меркел да обикаля и агитира по германските села хората да се ваксинират като нашата мутра пъдарин, вместо да работи в кабинета си и да решава важните държавни дела на правителството.
  • 24 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 45 Отговор
    ТОЙ Е !!! ЕДИН -ЕДИНСТВЕН!!! ВЕЧНИЯ ПОБЕДИТЕЛ И ВАШ ПАЛАЧ БЕДНЯЦИ И ПРОШЛЯЦИ!!! КОЙ Е ТОЗИ БЕЗКОМПРОМИСЕН ДЪРЖАВНИК??!?! ТОВА Е ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!! ПОКЛОН БОЙКО ЗА ТОВА ЧЕ ДОКАРА ГОЛТАЦИТЕ СЕГА ЗИМАТА ДА ИЗПУКАТ ОТ ГЛАД И ДА ЗЪЗНАТ ОТ СТУД!!! Е СЛЕД КАТО СА НЕПОСИЛНИ ЦЕНИТЕ ИМ ЗА ОТОПЛЕНИЕ,ЗА ТОК,ЗА ПАРНО,ЗА ГАЗ И ВОДА И ДОРИ ЗА ТВЪРДО ГОРИВО КОЕТО Е ВЕЧЕ 100 ЛВ.ЗА КУБИК ТЕЗИ БЕДНЯЦИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТОПЛЯВАТ А ЗЪЗНАТ КАТО КУЧЕТА!!! НО ИМАМЕ И ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ТЕБ БОЙКО!!! МАЛКО ИМ Е ГЕНОЦИДА...ОЩЕ МОЖЕ БОЙКО !!!! ДОВЪРШИ ГИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ОТ ГЛАД И СТУД!!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!!!
  • 25 Любопитен

    27 2 Отговор
    Няма ли някоя мисирка да попита мутрата кога ще се ваксинира Той?
  • 26 Е, де

    16 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    А с чувството за хумор, к'во стана? Или като го видиш тоя и изчезва.
  • 27 Мдаааа

    28 3 Отговор
    Позьорът екскурзиант отново в безсмислена пиар акция.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    3 38 Отговор
    БЪЛГАРИНА ЗАБОГАТЯ НЕИМОВЕРНО ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ ОТКАКТО УПРАВЛЯВА НЕПОБЕДИМАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-ОП-ВОЛЯ-ДПС. МОЩНАТА 4-НА КОАЛИЦИЯ ВДИГНА В ПЪТИ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА НАСЕЛЕНИЕТО. ВСЯКО СЕМЕЙСТВО С ПО НЯКОЛКО КОЛИ,ПАЗАРУВА В МОЛОВЕ ЗА СТОТИЦИ ЛЕВОВЕ,КУПУВА ДРЕХИ САМО ОТ ИЗВЕСТНИ МОДНИ МАРКИ. КРЪЧМИ И БАРОВЕ ПРЕПЪЛНЕНИ. УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ХОРА. ВСЕКИ В ДЖОБА СИ С ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДАРКИ ЗА ХАРЧИЛЪК. Е СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ И БЕЗ СЪМНЕНИЕ СЕ УВЕРИХТЕ КОЛКО Е ПРАВ НАЙ УМНИЯ ПОЛИТИК СЛЕД БОЙКО АХМЕД ДЕМИР ДОГАН КАТО КАЗА ЧЕ ГЕРБ И ДПС НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА И ВИНАГИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ И ЗАНАПРЕД!
  • 30 A1a1a1по

    27 2 Отговор
    Идиот.
  • 31 Уйке

    26 2 Отговор
    Тоя да ходи на майка си в г. зъ ако иска, но защо трябва трите ефирни телевизии да излъчват лъжите и простотиите му, с които замърсява родния ефир! Според мен парламента или СЕМ, или ЦИК, или не знам кой има такива права трябва да забрани излъчването на тези отвратителни предавания до изборите!
  • 32 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 36 Отговор
    КО КВИЧИТЕ КАТО СВИНЕ НА ЗАКОЛЕНИЕ? И ДА РЕВЕТЕ И ВИЕТЕ КАТО ЧАКАЛИ ВИНАГИ ЩЕ ПЕЧЕЛИМ ИЗБОРИТЕ СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ! ИМАМЕ 1 МИЛИОН СИГУРНИ ГЛАСОВЕ. 400 ХИЛЯДИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ- 63 ХИЛЯДИ ПОЛИЦАИ,45 ХИЛЯДИ ВОЕННИ,105 ХИЛЯДИ УЧИТЕЛИ НА КОИТО ЗАПЛАТИТЕ НАПРАВИХМЕ НАД 2200 ЛВ.НЕ КАТО ПРИ СТАНИШЕВ ДА ВЗЕМАТ 400 ЛЕВА И 300 ХИЛЯДИ РОМИ. ДОРИ СТАВАТ МАЛКО НАД МИЛИОН. А ЗА ВАС ЩЕ ОСТАНЕ САМО ДРАСКАНЕТО ПО ФОРУМИ И СОЦИАЛНИ МРЕЖИ,ГНЯВ ОТ БЕДНОСТТА ВИ И ОЩЕ ПО МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ! ГЕРБ-ПАТРИОТИ-ВОЛЯ- ДПС ПОБЕДА- ВИНАГИ
  • 33 Еблю

    19 2 Отговор

    До коментар #18 от "Хубава работа, ама ...":

    Как нищо бе?Ботокса за мъж ли го броиш?
  • 34 Бамбука

    22 2 Отговор
    А той самия ваксинира ли се или ….. - хахахахах
  • 35 БАЙ Х@Й ‼

    25 2 Отговор
    Ако трябва и с БТР-ите", коментира премиерът Бойко Борисов. 🤔🤔🤔 звучи ми като : " Най- добре е да дойдат танковете ..." ! После помним !
  • 36 Гнида

    21 2 Отговор
    А реклами на кренвирши ще им лепят ли ?
  • 37 Мъдрият

    26 3 Отговор
    Абе хора, какво става?

    Обърнахте ли внимание на медийната кампания в полза на ваксините, която буквално ни заля в последните няколко дена?

    Всички знаем, че рално не повече от 10-15% са хората, които биха се ваксинирали - а сега ги изкарват много повече, че чак и опашки за ваксини, че и извънредно работно време?!

    Пак да повторя - за мен вярващия човек не трябва да се ваксинира, защото ако го направи доброволно - това означава, че не се уповава достатъчно на Господа!

    Освен това, колкото и да ни внушават обратното, истината е, че тези ваксини са експериментални и не са достатъно изпитани - и всеки, който се ваксинира става опитно свинче!

    Коментиран от #52, #57

  • 38 Мирослав

    32 2 Отговор
    Трябва всички честни българи да се мобилизираме и да не поздволим на ГЕРБ за пореден път да фалшифицира Изборните резултати.
    Дори и с манипулациите им, никога повече от 11% българи не са ги подкрепяли.
    Излезте и гласувайте !
  • 39 Маке

    31 2 Отговор
    Акциято по спасяването на рейтинга на редник Бойко върви с всички позволени и непозволени средства. Как ще изтърпим още един месец от тоя цирк, не знам.
  • 40 Павлов

    23 2 Отговор
    На тлъстата крадлива Мутра само БТР-и и гранотомети са му в празната тиква ...
  • 41 ЕИ КАЛЪФ

    26 2 Отговор
    ТОЯ НЕ МИРЯСА С НЕГОВИТЕ ПРОСТОТИИ КВО МЕ БОЛИ КОИ СЕ ВАКСАЛ И КОЙ ЩЕ СЕ ВАКСА ХОРАТА СА БЕЗ ПАРА БОКООООО
  • 42 БАЙ Х@Й ‼

    20 2 Отговор
    А помните ли Чакъра 😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯
  • 43 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 28 Отговор
    ТОЙ Е- ЕДИН- ЕДИНСТВЕН! МАЧКАЩИЯ БЕЗМИЛОСТНО НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДОСЕГА! КОЙ Е ТОЗИ БЕЗКОМПРОМИСЕН ПОБЕДИТЕЛ- ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ПРЕМИЕР 3-ТИ МАНДАТ,ИЗБИРАН ЗА МЪЖ НА ГОДИНАТА,ПОЛИТИК НА ГОДИНАТА , ФУТБОЛИСТ,ТЕНИСИСТ И ГИМНАСТИК НА ГОДИНАТА. СТИГА ДА ПОИСКА ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН И ЗА ЖЕНА ИЛИ ДЕТЕ НА ГОДИНАТА КАКТО САМИЯ ТОЙ КАЗА. ЗА НЕГО НЯМА НЕОСЪЩЕСТВЕНИ ЦЕЛИ. ЗЛОБЕЙТЕ ГОЛТАЦИ СРЕЩУ ПОБЕДИТЕЛЯ ВАШ ПАЛАЧ,ТРЪШКАЙТЕ СЕ,СКУБЕТЕ СИ КОСИТЕ,САМОЗАПАЛВАЙТЕ СЕ И САМОУБИВАЙТЕ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ,НО НИКОГА,НИКОГА НЯМА ДА СТЕ КАТО НЕГО! ПОБЕДА ВИНАГИ ЗА ГЕРБ!

    Коментиран от #49, #50, #53, #65, #81, #82, #101

  • 44 Българина

    31 2 Отговор
    Тоя ПРОШЛЯК няма ли най-накрая да си отиде на работното място?'А'е стига се е излагал, че наистина ни дойдоха до гуша просташките му изпълнения.
  • 45 8dx8s8

    26 2 Отговор
    Ма чакай бе! Какво с бетеерите ще разнасяте ваксини? Дай направо армията и полицията да ни арестуват и да почват да ни боцкат. Че то като гледам, май няма много мераклии за доброволна ваксинация.
    Хората масово не искат да се ваксинират, той за БТР-и ми говори.
  • 46 Домакин

    17 3 Отговор
    С новите "еФ-ки" по-бързо ще стане ...
  • 47 бечев

    20 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бат Бойко":

    Като е гол царят,да му намерим едно пардесю дървено,а?
  • 48 ЧЕКМЕДЖЕТО

    20 2 Отговор

    До коментар #8 от "АСТРАОВЧА":

    Разбойко оди като углав и търси пингвини и овце за да има комисионна за неговия шкаф.
  • 49 МА-НА-Фът

    23 2 Отговор

    До коментар #43 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Мачка САМО на кмета ТАШ-меците.🤣🤣🤣...и нищо друго.🤣🤣🤣
  • 50 Asdfg

    20 2 Отговор

    До коментар #43 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Ле-ле колко си ПРОСТ! Ако причината е в дрогата, сменяй дилъра! Спешно!
  • 51 Бай Ставри

    20 2 Отговор
    Къде са ни БТР-ите???Питам само ...

    Коментиран от #55

  • 52 Лост

    23 2 Отговор

    До коментар #37 от "Мъдрият":

    Вчера писах, че се разходих да видя опашките. Онзи ден имаше 20човека. Ама като гледам повечето гледаха да са пред камерата. Вчера имаше шест. Днес сутринта пред единия пункт имаше трима. Пред другия двама, но докато стигна вече влизаха. Утре пак ще се разходя.

    Коментиран от #59

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 брей

    19 2 Отговор
    Що това бързане бе? Да нема някой план-график спуснат от Меркел, че да се старае толкова?
  • 55 🐷 Боко ТИКВАТА

    23 2 Отговор

    До коментар #51 от "Бай Ставри":

    В чекмеджето, при Ф-16-ките.🤣

    Коментиран от #74

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 заплес

    16 2 Отговор

    До коментар #37 от "Мъдрият":

    Ако Господ позволява естествен имунитет, кой си ти да говориш против имунитета въобще, независимо как е постигнат?
  • 58 Стойко

    39 2 Отговор
    След малко повече от месец на изборите всеки който гласува за лицата Магарешки , Винкел Симеонов -Балевски , агент Иван(Каракачанов) или си остане в къщи и не гласува , все едно подкрепя сегашната крадлива клика и шайка и му харесва да бъде ограбван ! Нека излезем масово и гласуваме? Да , грабителската шайка има сигурни гласовете на 100-те хиляди така наречени учители и на техните роднини , на полицаи , военни , администрация , бордове на директори в държавните фирми , в областните и общинските управи , на работници и служители в Герберските фирми които гласуват под строй и на купените над 300 хиляди гласове. Но нека излезе всеки един от останалите милиони честни и отрудени хорица и бъдат неутрализирани тези 800 хиляди гласа на индивидите на държавната ясла и купените гласове. Няма кой друг да гласува вместо нас.
  • 59 мдаа

    25 2 Отговор

    До коментар #52 от "Лост":

    Снимай ги! Вече има хора, които казват, че са им предлагали пари да се наредят на опашка за снимка. Сигурно ако снимаш опашката сутринта и вечерта, повечето хора ще са едни и същи.
  • 60 Комунивирис

    3 32 Отговор
    Комунистите не могат да си простят,че Бойко е предприел кампания за по-бързо имунизация на населението, което ще доведе до спиране на пандемията и ниска смъртност. А това е и стъпка към нормализацията на живота. Коментариите тук още един път показват, че БСП и производни са БЪЛГАРОМРАЗЦИ.
  • 61 Азззззззззз

    30 2 Отговор
    Тиквата май ни плаши с насилствено ваксиниране. Боко, а искаш ли молотовки да летят по тебе.
  • 62 Българка

    23 2 Отговор
    Изтрещялите трябва да бъдат лекуване, а не да вземат неадекватни решения и нанасят щети
  • 63 агент буда

    20 2 Отговор
    кадрите на дс губят почва под краката си и почват да говорят йезуитско-ченгеджийски идиотщини!
  • 64 Behemoth

    19 2 Отговор
    Aко това нещо е първа политическа сила пак, ви уважавам майките конскоопашати и ви казвам сбогом...
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Дикато ни

    17 2 Отговор
    управляват разбойници, все така ще е.
  • 67 Фактъ

    23 2 Отговор
    Абе , толупа защо не се ваксинира , а кара хората ?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Докато ни

    18 2 Отговор
    управляват разбойници, все така ще е или ще е по зле.
  • 70 сара

    17 2 Отговор
    Да провери как върви ваксинирането и в София.
  • 71 НЯМА СМИСЪЛ

    16 2 Отговор
    НЕ СТИГА ЧЕ НЯМАМА БЕТЕЕРИ АМИ И ВАКСИНИ ЩЕ КАРАЯМЕ С ТЯХ МОЖЕ ДА ВКЛЮЧИ И Ф16 ВЪВ ВАКСИНИРАНЕТО С НЕЕФЕКТИВНАТА АСТРА ЗЕНЕКА
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Аре

    13 2 Отговор
    Бацо още 42 дни и със 70 депутата аре чао
  • 76 Лудата Мара

    18 2 Отговор
    Тоя обикаля из КОЧИНАТА като простинал конь уж загрижен за населението , но това са стойки и чалъми и пози със големи дози мудиня
  • 77 РЕЗБАРЯ

    14 2 Отговор

    До коментар #73 от "Мазньо":

    И АЗ ТОВА ЗАБЕЛЯЗАХ, ЯВНО КМЕТА НА СИМИТЛИ ДОБРЕ РАБОТИ С КОЖЕНИЯ ИНЖЕКТОР И РЕЗБОВА.

    Коментиран от #87

  • 78 chi

    9 2 Отговор
    Айде нема нужда!
  • 79 Бай...

    21 1 Отговор
    N60! Борисов вече 11 г. е подложил Българския народ на бавно но сигурно гладно унищожение и сега с това бързане с ваксините е не от загриженост, а поредната наполеоновска поза за пред наивници! И от ваксинацията забърка хаос, какъвто няма никъде този некадърник!
  • 80 А БЕЕЕЕ

    19 2 Отговор
    ЩО НЕ ПРОВЕРИШ СОФИЯ , И ДА ПРИКЛЮЧИМЕ С МУТРИЗАЦИЯТА !? ЧЕКМЕДЖАР ВЕЛИКИ !
  • 81 БАЦЕ БАЦИЛА

    14 2 Отговор

    До коментар #43 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Пак си изял сапуна,много пяна хвърляш!
  • 82 РАЗПИСАНИЕ ДВИЖ

    17 2 Отговор

    До коментар #43 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    ТАЗИ ВЕЧЕР БОКИЧА ЩЕ СПИНКА В СИМИТЛИ И ЩЕ Е ПОЧЕТНА ГОСТЕНКА НА ИЗВЕСТЕН КМЕТ ШЛЯПАШ ТИКВАТА.
  • 83 Владо

    13 3 Отговор
    СТИГА С ТЕЗИ ЛЪЖИ! Дори в Сърбия гражданите могат да изберат коя ваксина искат !!!
    Как Сърбия се превърна в първенец по ваксиниране в Европа (Източник DW)
    Докато България продължава да е на опашката в Европа по брой ваксинирани срещу Ковид-19, съседна Сърбия успя да се нареди сред държавите, които ваксинират с най-бързи темпове в света.
    Към момента в Европа никоя друга държава не имунизира с темповете, с които го прави Сърбия, пише Михаел Мартенс във "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг". Сърбия изпреварва дори Германия и Франция. Единствено Великобритания е по-напред.
    Както казва пред изданието сръбският здравен министър Златибор Лончар, успехите на Сърбия във ваксинацията се дължат наред с друго на това, че за разлика от западните държави страната е положила усилия да си осигури ваксини от всички производители. Именно поради това днес Сърбия разполага и с препарата на BioNTech и Pfizer, и с руската ваксина "Спутник V", и с китайската "Синофарм". В Сърбия гражданите могат да изберат коя ваксина искат", обяснява още Лончар.
    Най-много сърби избират "Спутник V"
    Държавният секретар в здравното министерство Мирсад Джерлек обяснява, че руският препарат е най-предпочитаният в Сърбия. До момента 40 процента от желаещите да се ваксинират искат да го направят със "Спутник V", привържениците на BioNTech и Pfizer са само 28 процента.
  • 84 БЕЗ ШОК

    19 2 Отговор
    СБИРА КРАДЦИТЕ СИ ЗА ГЛАСОВЕ , НЕ СЕ Е ЗАГРИЖИЛ ЗА НИЩО ДРУГО ! ОЧЕВАДНО Е ! ПОСРЕЩАТ ГО САМО ГЕРБЕРАСТИ - КРАДЦИ !
  • 85 ЦЕЦО

    19 2 Отговор
    МУТРАКИ ГО Е СТРАХ ЧЕ ЩЕ ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА СКАНДАЛНОТО ЗАБАВЯНЕ И ПРАВИ СЛЕДВАЩОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ВАКСИНАЦИЯ БЕЗ ИЗБОР !
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Мазньо

    14 2 Отговор

    До коментар #77 от "РЕЗБАРЯ":

    Ха,някой от модераторите ми изтри коментара за Симитли!Пуста ревност!
  • 88 Жоро

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти ваксинира ли се колега
  • 89 Независим

    13 2 Отговор
    Хайде сега Боци отиди и в най голямата болница в София и там да видиш как вървят нещата и да се снимаш с хората, или те е страх от народната любов ????????????????????????
  • 90 Прокурор

    10 1 Отговор
    Братко Васил Илиев, братко Георги Илиев къде сте?
  • 91 Военен

    15 1 Отговор
    Теб трябва един БТР да те изрине от ВЛАСТТА и да се махнеш, ТУЛУП СЪС ТУЛУП ТАКЪВ.
  • 92 Гошо

    7 0 Отговор
    Не казА,кой ке бие тъпана коги пристигне БТеру
  • 93 Next

    12 1 Отговор
    След 89' насам, всички управляващи страната заслужават по 100 години затвор заради корупцията, кражбите и геноцида които продължават да упражняват над българския народ.
  • 94 БАЙ Х@Й ‼

    9 1 Отговор
    На 10 декември 2003 година Чакъра бе обстрелван с гранатомети във вилата си край Харманли, където се беше барикадирал, за да не бъде отведен в затвора. Той бе обграден от над 100 души от МВР, включително 30 барети. Бойко Борисов, който пристигна на място, разпореди по Чакъра да бъдат изстреляни 15 снаряда с гранатомети РПГ-7. На 11 декември сутринта в къщата бе открит овъгления труп на Чакъра. На 6 ноември 2012 Европейския съд осъди България поради нарушаването на правото на живот на Димов. След осъждането Борисов каза, че не се чувства отговорен, въпреки че по делото държавата плати 50 000 евро на наследниците на Чакъра и близо 5000 евро за разноски по делото Копирано от standartnews.com
  • 95 МАТХАТ

    7 2 Отговор
    Ми то нема БТР - ри вече.- По добре с жипката така и така си е вечно в движение , къде по села и паланки, по магистрали, вместо с министри и журналисти - с мед. сестри, който се срещне да му се слага ваксина.Или тогава всичко ще избега от жипката.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ВСЯКА ПОСТАВЕНА ВАКСИНА

    3 12 Отговор
    ПУСНАТА ЗА ГЕРБ И ВМРО БЮЛЕТИНА!!ПОБЕДА!ВСЕКИ TPOЛ ПИРОН В КОВЧЕГА НА ПРОТЕСТА!!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 МУТРАТА ОТ СИК Е ...

    15 2 Отговор

    До коментар #43 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    АБСОЛЮТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ТРУП .... ОТЛИТА С .... ДВЕСТА .., КЪМ ЗАТВОРА ИЛИ ПРИ ОРТАЦИТЕ СИ .... ОТ ДС
  • 102 ЯДЕТЕ СИ

    2 7 Отговор
    ЛАЙНATA ОТ МЪКА ТPOЛОВЕ!!!
  • 103 София

    10 2 Отговор
    Идиоти безкрай
  • 104 Анти трол

    3 12 Отговор
    Нали според протестърите няма вирус, пък се изредиха за ваксинация? Скоро и Румен Решетников ще се нареди и ще благодари на Генерал Мутафчийски.!!!
  • 105 Баш Бащицата

    9 1 Отговор
    Не с БНР-ите! Със совалките. Кажи нещо за другите неща, които ни вълнуват....
  • 106 ХХХ

    9 1 Отговор
    150 дози в с.Самуилово. А останали ли са толкова хора там?
  • 107 ПСР

    3 1 Отговор
    В неделя си почива.Днес,отново натовари багажното на дЖипа и тръгна.18.5 мнл.дози.Т.е,приблизително по 4,5 дози на човек./като се махнат вече боледувалите,0-18 г.,нЕкои нежелаещи/.
  • 108 стоян

    2 7 Отговор

    До коментар #19 от "Стоян":

    До 19 ком -другарко -българка - ама има съд който решава а не кумунягите като теб
  • 109 Каун на Грипен

    1 4 Отговор
    Комунистите от "Позитано" 20 яко са осрали форума. Простотии след простотии, но наближава 04.04., а също и ББ-4. Цифрите ви стряскат. Отсега сте почнали с оправдания за загубата. Погледнете се отзад да няма боядисано.
  • 110 Биволъ

    2 0 Отговор
    Чекмеджета,чекмеджета, всички с пачки на комундета. АЕЦ "Белене" - символ на червената мегакорупция на комунистическата шайка. Проруските мекерета на родината ни.
  • 111 Бико

    1 3 Отговор
    Давай Баце, с джипката здраво дразниш червения електорат, вдигнали са кръвното с опасност за живота им.
  • 112 КУКУКРАД

    2 0 Отговор
    КАТО НЯМА ТРАКТОРИ И БЕТЕЕРИ СЪС Ф16 , ЛИЧНО МУТРАТА ЩЕ ГИ ДОСТАВИ ОТ БАНКЯ !
  • 113 МУТРООО

    1 0 Отговор
    ЧАК НА ГРАНИЦАТА БЯГА ЗА ДА ПРАВИ ПИАР И АГИТАЦИЯ , КРАДЕЦА ЧЕКМЕДЖАР , ТОЯ ПЪТ ЦЕЦО КРАДЕЦО ЩЕ ГО БИЕ КАТО МАЧЕ В ДИРЕК !